همشاگردي سلام
+41
jasonbourne
Heidii
Mihakralj
zerocold
Heidi
sorena0831
Clover
kurosh
kazvash
Farzad1
pooria.kianoush
Ali-Nostalgic
mohammad
Ishpateka
saeeds1360
erfan
arman
ali71
stalker
Negin 2
آزاده
59
fazel1994
barbod58
kave
Marcello
faridonline
sahra_7
mahmood2510
S@M
Indiana Jones
tisto
ariangirl
mld_msm
shahaby
@p@d@n@
Shervin
SMAM
siavash
Emiliano
babak
45 مشترك
صفحه 20 از 29
صفحه 20 از 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
رد: همشاگردي سلام
قبل از هر چیز، از لطف امیر گرامی در بخش فیلمها سپاسگزارم
و همچنین برای تهیه کلیپ فیلم "پاگنده به آفریقا میرود"
و تأیید نکاتی که ایشان در آنجا درباره ی آنها نوشتند.
------------------------
یادمانه هایی از اپتدای هفتاد
.
.
.
در بهار سال ۱۳۷۳، یعنی زمانی که کلاس سوم راهنمایی را تمام میکردم،
تمام وجودم شیفته و دلداده به گویندگی و بویژه به گفتار فیلم - دوبلاژ بود.
برای زنده یاد رضا صفدری نامهای بلند بالا نوشته بودم و از راه همسایگی
و مادربزرگم به دست مادر ایشان و در آخر بدست او رسانده بودم که سرانجام
به گفتگویی تلفنی و بسیار خاطره انگیز با خود او نیز انجامید.
رضا صفدری بدون آنکه دربار ی کم سن و سالی من چیزی بگوید، بسیار حرفه ای برخورد کرد
و آدرسی را بمن داد که مربوط به انتهای خیابان شریعتی تهران، بالای سالن آرایش گیسو بود.
چند روز پس از آن، با شور فراوان پس از زنگ آخر مدرسه، به آنجا رفتم که ساختمانی بود دو طبقه و قدیمی
که در آن، دفتر "انجمن گویندگان فیلم" قرار داشت. نفس زنان خود را به طبقه ی دوم رساندم
و زنگ تنها درب قدیمی در آنجا را که هیچ تابلویی نیز نداشت، فشردم. آقایی درب را باز کرد
و پس از شنیدن این جمله از من که: "آقا ببخشید!، برای تست گویندگی اومدم"، مرا بداخل راه داد.
فضای داخلی آن مکان بسیار سرد و قدیمی بود. پس از چند دقیقه، گویندهای که صدای آشنایش را،
در کارتونها و فیلمهای زیادی شنیده بودیم، در پشت میز آنجا قرار گرفت و خود را مدیر امور مالی انجمن معرفی کرد
و من، همانند تشنهای که به رودخانه رسیده، شروع به تعریف از علاقه ی بی اندازه ی خود به دوبلاژ کردم.
آقای محمد علی دیباج، با حوصله ی فراوان به صحبتها گوش دادند و تنها با گفتن چند جمله ی ساده و محترمانه،
به من فهماندند که اول باید دیپلم گرفت و حتی داشتن لیسانس نیز، در ورود به این حرفه، بسیار موثر خواهد بود.
تا چند روز پس از آن گفتگو، دایمن درب قدیمی انجمن گویندگان بیادم میامد که بی هیچ تابلویی در آن طبقه،
همانند سربازی وظیفه شناس ایستاده بود و کشیک میداد. برای همین تصمیم گرفتم تا یک تابلو برای درب آنجا
با کمک خوشنویسی دست و پا شکسته ای که از پنج سال قبل از آن، یادگیری اش را شروع کرده بودم بنویسم
و برای هدیه دادن به انجمن آنرا آماده سازم. اتودهای آغازین که با شیوه ی نستعلیق نوشته شدند،
چندان به دلم ننشستند و احساس کردم که برای یک انجمن اسم و رسم دار، ساده و سردستی بنظر خواهند رسید از اینرو،
بر آن شدم تا با "خطی دکوراتیو" که علاقه ی فراوانی از همان زمان به آن پیدا کرده بودم، کار را به سرانجام برسانم.
نسخه ی اول، همانند همیشه نیاز به ویرایش داشت و نزد خودم باقی ماند، اما دومی که بهتر از آب درآمد،
چند روز پس از آن به انجمن برده شد و بعنوان ارمغانی از سوی "یک هوادار هنر دوبلاژ"، به آنجا تقدیم گردید
که البته در کنار برخورد خوب و لطفی که از سوی آقای دیباج انجام گرفت، همچنین در پرانتزی کوچک گفته شد که،
نبود تابلوی درب، بخطر آشکار نساختن مکان انجمن میباشد چرا که در غیر این صورت،
درب اینجا توسط علاقمندان بیشمار این هنر و حرفه، از جای کنده خواهد شد !!!.
------------------------
نمیدانم که هم اکنون این نوع روان نویسها در بازار موجود هستند یا نه،
اما در اوایل دهه ی هفتاد، بسیار مشهور بودند و البته قیمتشان نیز خیلی ارزان نبود.
------------------------
شیرین تر از کلاغ پر - ۱۳۷۴
(دکورها در آنزمان، هنوز بوی دهه ی شصت میدادند)
http://mypg.ir/pagenotes/1084/81//tab/941
.
.
.
جاودان باد یاد خاطرات کودکی و نوجوانی.
شاد و سلامت باشید.
محمود بهرامی (۱۳۱۶-۱۳۸۹)
محمود بهرامی متولد سال ۱۳۱۶ در شهر تویسرکان بود، بازیگری در سینما را از سال ۱۳۵۰ شروع کرد.
از نخستین تجربههای سینمایی او بازی در فیلم "خواستگار - ۱۳۵۱ " ساخته زنده یاد علی حاتمی بود.
او در "مجموعه تلویزیونی صمد" ایفاگر نقش سیامک بود. بازی در فیلم های "صمد به مدرسه میرود - ۱۳۵۱"
"خانه قمرخانم - ۱۳۵۱"، "اسرار گنج دره جنی - ۱۳۵۳"، و زنبورک (ساخته فرخ غفاری)،
از دیگر فیلمهای پیش از انقلاب است که محمود بهرامی در آنها بازی کرد.
محمود بهرامی پس از انقلاب نیز در فیلمهای فراوانی از جمله مسافران مهتاب (ساخته مهدی فخیمزاده)،
سالهای خاکستر (ساخته مهدی صباغ زاده )، جیببرها به بهشت نمیروند (ساخته ابوالحسن داودی)
و گاهی به آسمان نگاه کن (ساخته کمال تبریزی) بازی کرد.
وی همچنین نویسنده و شاعری توانا بود و دو کتاب او به نامهای "دو کلوم حرف حساب" - (انتشارات جزیل - ۱۳۷۹)
و "انگیزه ای به نام عشق" - (نشر مجید - ۱۳۷۹)، حاوی داستانهای کوتاه و خاطرات هنرمند می باشد.
وی همچنین دارای تألیفات دیگری نیز می باشد. (از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد)
.......
------------------------------
دوستان بهتر از من بیاد دارند که در اوایل دهه ی هفتاد،
زنده یاد محمود بهرامی، در یک مجموعه تلویزیونی صامت و ۱۶ میلیمتری بازی میکرد
که در بخش عصرگاهی برنامه ی کودکان و نوجوانان کانال یک، بصورت هفتگی پخش میشد.
ماجرا از این قرار بود که ایشان، علاقه ی فراوانی به ورزش داشت،
و با همان لباس خانگی پیژامه و زیر پیراهنی، با کمترین امکانات ممکن،
لوازم بدنسازی همچون هارتلی با یک چوب و دو سنگ در اطرافش! را میساخت،
و سپس در حیات خانه مشغول ورزش میشد که این کار او، با مخالفت همسرش مواجه میگردید
و بخاطر شیوه ی ساختاری سریال که بصورت دور تند بود، فضای طنز و فکاهی کار دوچندان میگردید.
کلن در سالهای دهه ی شصت و اوایل هفتاد، در بسیاری فیلمها و سریالها،
مردها، همسرانشان را با کارهایشان در خانه، حرص میدادند و این سوژه ی خنده بود،
که البته در یکی دو دهه ی گذشته، بانوان هم از شرمندگی مردانشان دیگر درآمده اند،
با این تفاوت که، انتقام آنها تنها دیگر در فیلم نیست و به زندگی واقعی نیز کشیده شده است.
.
.
.
یاد محمود بهرامی براستی گرامی که لبخند را
در چهار دهه، بر لبان ایرانیان نشاند.
چنین انسانهایی، جاودان یاد هستند.
1. سلام به همه ی بچه ها.
من باز اومدم!
2. "59" عزیز، ضمن این که بی نهایت از شما متشکرم که تو این مدت چراغ اینجا رو روشن نگه داشتی، بسیار با اون عکس روان نویس قدیمی حال کردم.
اما، یادته همیشه جوهرش از اون ور کاغذ می زد بیرون؟
3. در ضمن، ممنون که از "شیرین تر از کلاغ پر" عکس گذاشتی.
4. از زنده یاد "محمود بهرامی" نوشتید.یادمه معروف ترین کاراکتر ایشون، نقشی بود با عنوان "قنبرک"؛ که، پسری ترشیده و لوس بود؛ که، خیلی تو یادها مونده بود و تقریباً از اون به بعد اکثراً ایشونو به همین نام می شناختن.
و باز یادمه "قنبرک" همزمان بود با اون آقای عینکی؛ که، خودشو همه چی دون می دونست و شما ازش قبلاً اسم بردی و عکس گذاشتی. (اسمش به هیچ وجه یادم نمی یاد!) شاید هم تو یه سریال بودن.
.............................
5. تو این دمتی که نبودم، بنا به دلایلی، مجبور به خوردن مولتی ویتامین شدم و این، توفیق اجباری ای بود برای دیدن و خوردن دوباره ی "سانستول". طعمش همونی بود؛ که، به قول "افشین" بود، بی هیچ تفاوتی. شیشه هاش همون جوری مخروطی و قهوه ای و سنگین بود.
فقط، مطمئنم عکس روش این نبود و عوضش کرده ن؛ اما، باز این هم خیلی شبیه همونیه؛ که، سی سال پیش می دیدیم:
Emiliano- تعداد پستها : 1670
Emiliano نوشته است:
1. سلام به همه ی بچه ها.
من باز اومدم!
2. "59" عزیز، ضمن این که بی نهایت از شما متشکرم که تو این مدت چراغ اینجا رو روشن نگه داشتی، بسیار با اون عکس روان نویس قدیمی حال کردم.
اما، یادته همیشه جوهرش از اون ور کاغذ می زد بیرون؟
3. در ضمن، ممنون که از "شیرین تر از کلاغ پر" عکس گذاشتی.
4. از زنده یاد "محمود بهرامی" نوشتید.یادمه معروف ترین کاراکتر ایشون، نقشی بود با عنوان "قنبرک"؛ که، پسری ترشیده و لوس بود؛ که، خیلی تو یادها مونده بود و تقریباً از اون به بعد اکثراً ایشونو به همین نام می شناختن.
و باز یادمه "قنبرک" همزمان بود با اون آقای عینکی؛ که، خودشو همه چی دون می دونست و شما ازش قبلاً اسم بردی و عکس گذاشتی. (اسمش به هیچ وجه یادم نمی یاد!) شاید هم تو یه سریال بودن.
.............................
5. تو این دمتی که نبودم، بنا به دلایلی، مجبور به خوردن مولتی ویتامین شدم و این، توفیق اجباری ای بود برای دیدن و خوردن دوباره ی "سانستول". طعمش همونی بود؛ که، به قول "افشین" بود، بی هیچ تفاوتی. شیشه هاش همون جوری مخروطی و قهوه ای و سنگین بود.
فقط، مطمئنم عکس روش این نبود و عوضش کرده ن؛ اما، باز این هم خیلی شبیه همونیه؛ که، سی سال پیش می دیدیم:
همه از دیگاه مهر شما هست امیر جان.
بله کاملاً بیاد دارم این مشکل! روان نویسها رو، یادآوری بسیار بجایی بود.
فکر میکنم که همه ما، در دوران مدرسه و مشق،
علاقه ی فراوانی به نوشتن با روان نویس و یا خودنویس رو داشتیم،
که البته مشکلات خودش رو هم همیشه برامون بهمراه داشت.
راستش "قنبرک" رو بیاد ندارم، یعنی هیچ تصویری ازش در یادم نیست،
اون "آقای عینکی" رو هم اگر راهنمایی بیشتر بکنید ممنون میشم که بیاد بیارم.
امیدوارم که نیاز به خوردن مولتی ویتاوین هم براتون برطرف شده باشه
و همیشه شما و همه ی بچههای این آشیانه ی کودکیها و نوجوانانی هایمان،
تندرست و شاد باشید.
59 نوشته است:
همه از دیگاه مهر شما هست امیر جان.
بله کاملاً بیاد دارم این مشکل! روان نویسها رو، یادآوری بسیار بجایی بود.
فکر میکنم که همه ما، در دوران مدرسه و مشق،
علاقه ی فراوانی به نوشتن با روان نویس و یا خودنویس رو داشتیم،
که البته مشکلات خودش رو هم همیشه برامون بهمراه داشت.
راستش "قنبرک" رو بیاد ندارم، یعنی هیچ تصویری ازش در یادم نیست،
اون "آقای عینکی" رو هم اگر راهنمایی بیشتر بکنید ممنون میشم که بیاد بیارم.
امیدوارم که نیاز به خوردن مولتی ویتاوین هم براتون برطرف شده باشه
و همیشه شما و همه ی بچههای این آشیانه ی کودکیها و نوجوانانی هایمان،
تندرست و شاد باشید.
1. سلام "59" عزیز. ممنون از لطفت.
2. چطور "قنبرک" با بازی "محمود بهرامی" یادتون نمی یاد؟ زمان خودش خیلی گل کرده بود.
3. اون آقایی؛ که، بحثش شد، یادم اومد: ایشون "کامران علی فیوضات" بود؛ که، خودتون قبلاً ازش از سریال های "آقای فنی" و "آقای همه فن حریف"شون عکس تهیه کردید و مبسوط ازش گزارش گذاشتید.
یادمه این کاراکتر همزمان با "قنبرک" بود. یا شاید در یک سریال بودن (!).
کاش دوستان اهل فن؛ بخصوص، "بابک" خان بیان و نظر بدن، ما رو از شک و تردید بیرون بیارن.
پست اسکریپت: 10 درصد گمونم سریال "اوغور بخیر" بود (!).
..................
4. بدون هیچ شرحی، فقط لذتشو ببرید:
Emiliano نوشته است:
1. سلام "59" عزیز. ممنون از لطفت.
2. چطور "قنبرک" با بازی "محمود بهرامی" یادتون نمی یاد؟ زمان خودش خیلی گل کرده بود.
3. اون آقایی؛ که، بحثش شد، یادم اومد: ایشون "کامران علی فیوضات" بود؛ که، خودتون قبلاً ازش از سریال های "آقای فنی" و "آقای همه فن حریف"شون عکس تهیه کردید و مبسوط ازش گزارش گذاشتید.
یادمه این کاراکتر همزمان با "قنبرک" بود. یا شاید در یک سریال بودن (!).
کاش دوستان اهل فن؛ بخصوص، "بابک" خان بیان و نظر بدن، ما رو از شک و تردید بیرون بیارن.
پست اسکریپت: 10 درصد گمونم سریال "اوغور بخیر" بود (!).
بله امیر جان. با توضیحات خوب شما اکنون بیاد آوردم.
خیلی هم ممنون برای عکس از کامران فیوضات که دقیقن
با همین تیپ (که من هم سعی داشتم در تصویر سازی "آقای فنی" انجام بدم)
در آن سریال "آقای فنی" بازی میکرد. این عکس که قرار دادی، غنیمتیست از یادآوری دوران شصت.
در مورد "قنبرک" نیز، اکنون با یک جستجو در اینترنت،
به ویدیوی بسیار خاطره انگیزی برخوردم و ماجرا روشن شد
که این پرسوناژ در سریال "تعطیلات نوروزی - ۱۳۷۰ (پخش در نوروز ۱۳۷۱)" بوده،
و همانگونه که گفتید، با بازی زنده یاد "محمود بهرامی" اجرا شد و صدای هنرمند توانا "حسین عرفانی" نیز،
به مشهور شدنش در آن دوران، کمک بجایی داشت.
http://www.aparat.com/v/xf93c
یادآوریهای بسیار بجایی داشتی امیر جان.
سپاسگزارم. سلامت باشی.
1. سلام بچه ها.
سلام دوست خوبم، "59" عزیز.
2. آقا، بی نهایت ممنون به خاطر روشنگری در مورد "قنبرک". دیدن ویدئوی ایشون با اون خنده های خاصش پس از این همه سال، بی نهایت لذت بخش بود و همه ی اینا رو مدیون تو، دوست خوبم، هستم.
3. و ضمناً جا داره در همینجا؛ بخاطر، پست نزدن مجدد دیگه، از شما و "افشین" عزیز بابت فایل های "راز بقا" و همچنین عکس های فیلم "بانو" تشکر کنم.
دلنوشته ی بی خوابی های شما و مستند راز بقاتون، مثل همیشه از دل بود و بر دل نشست، "59" عزیز.
ممنون از همه ی دوستان.
..................................
4. و باز برای این که دست خالی دست خالی نرم، چن تا عکس دیگه می ذارم. امید که مورد قبول دوستان بشه:
سلام دوست خوبم، "59" عزیز.
2. آقا، بی نهایت ممنون به خاطر روشنگری در مورد "قنبرک". دیدن ویدئوی ایشون با اون خنده های خاصش پس از این همه سال، بی نهایت لذت بخش بود و همه ی اینا رو مدیون تو، دوست خوبم، هستم.
3. و ضمناً جا داره در همینجا؛ بخاطر، پست نزدن مجدد دیگه، از شما و "افشین" عزیز بابت فایل های "راز بقا" و همچنین عکس های فیلم "بانو" تشکر کنم.
دلنوشته ی بی خوابی های شما و مستند راز بقاتون، مثل همیشه از دل بود و بر دل نشست، "59" عزیز.
ممنون از همه ی دوستان.
..................................
4. و باز برای این که دست خالی دست خالی نرم، چن تا عکس دیگه می ذارم. امید که مورد قبول دوستان بشه:
امیر جان سپاسگزارم از لطف شما،
و بسیار هم خرسند، که پست "راز بیخوابی که بقا ندارد"،
مورد توجه و دیده ی مهر شما قرار گرفته.
انجام وظیفه میکنم در این فروم رویایی،
که آشیانه ی یادمانههای همه ما هست.
.
.
.
گاهی زمانها، دیدن یک عکس بی هیچ توضیحی،
خود دنیاییست از تازه شدن یادها و هر آنچه که دیگر،
عاشقانه به هم آغوشی خاطرهها شتافته است.
نهم فروردین ۱۳۰۵
هفدهم فروردین ۱۳۷۹
بی آلایش، خوش اخلاق و هنرمند.
یادش گرامی.
.
.
.
1. سلام بچه ها.
خوبید؟
2. دست پر اومده م با 88 تا عکس!
3. قبلش باید بگم که تعدادی از این عکس ها (که بیشترشون واترمارکشو هم دارن) مربوط به وبلاگ دوست عزیزم، "سورنا" (http://bachehayedirooz.blogsky.com/)ه؛ که، در همین جا باز شدن مجدد وبلاگشو تبریک عرض می کنم و امیدوارم همیشه فعال و شاد باشه.
بخصوص، "آدامس های توربو" رو ایشون یه سرنخ ازش داد و من کلی عکس ازشون پیدا کردم در همین جا از این دوست خوبم تشکر می کنم؛ بخاطر، این یادآوری بی نظیرش.
4. سایر عکس ها رو از این ور و اون ور گرفته شده یا خودم از "شبکه ی بازار" کپچر کرده م و امیدوارم با دیدنشون حتا برای چند لحظه ای پرت بشید به اون زمون های دست نیافتنی.
راستش، خودم با دیدن این چن تا خیلی رفتم به گذشته ها:
4.1. لیوان های آلاسکا (بستنی چوبی های یخی).
تو مشهد بهشون "آلاسکا" می گفتن. شما چی می گفتید؟
4.2. فلوت ها و شیپور پلاستیکی (با تشکر از "سورنا").
4.3. سکه ی یک پنی (که تو خونه ی همه مون انگار پیدا می شد.)
4.4. جاسوییچی ها.
4.5. پاک کن های نصفه و نیمه.
4.6. چسب مایع پلیکان.
4.7. تبلیغ بی مزه ی "آیدین" با اون خنده های بی مزه تر پسرا (که حالا برام جالب شده!)
4.8. بادکنک هایی که تو پارک ها می ترکوندیم و جایزه می گرفتیم.
1. اول، عکس ها:
2. با این دو عکس خیلی حال کردم. شما رو نمی دونم:
3 این شاید به "همشاگردی سلام" مربوط باشه؛ اما، همینجا خوبه:
نمی دونم راسته یا خالی بندی و "فتوشاپی"! راست یا دروغ می گن این آخرین مرحله ی "هواپیما"ی "آتاری"ه. همون River Raid؛ اما، اون شیش هفت تا 9 یه جورایی بوی خالی بندی و بعضاً هک از نوع چینی می ده:
منبع: http://www.zamanema.com/
http://s4.picofile.com/file/7891566234/Atari_River_Raid_Last_Level.rar.html
1. باز هم سلام.
2. با چن تا عکس ناب ناب اومده م؛ که، تا به امروز یاد هیچ کی نبوده و ازش صحبتی نشده:
2.1. ویترای: که روی شیشه های مغازه های قدیمی دیده می شد:
2.2. توری: که وختی برق می رفت، "شعله"های گاز شهری رو روشن می کردیم و "فسسسسسسسسسسسسسسسسس" صدا می داد و اتاقو روشن می کرد.
وختی هم فرداش بهش دست می زدی، خاکستر شده بود؛ اما، اگه دس نمی زدی، سری بعد هم کار می کرد!
2.3. این هم آس ترین چیزی که می تونید ببینید.
فقط یادمه 8 یا 9 سالم بیشتر نبود که با این آشنا شدم. دقیقاً این:
نه ربع پرده ای داشت، نه حتا نیم پرده؛ اما، باهاش می شد کلی آهنگ زد. یه دفترچه داشت؛ که، راهنمایی می کرد مثلاً Happy Birthday To You یا Twinkle Twinkle Little Star رو چجوری بزنیم.
بعد آهنگ های ایرونی رو کشف کردم و بعد رفتم پی اش.
یادمه این ها هم بودن:
1. سلام دوستان.
2. با کمال تأسف "علی اصغر خواجه افضلی" ("اصغر افضلی") عزیز، دوبلور "روباه" و "بیگلی بیگلی" و "پرنس جان" هم از میونمون رفت.
یادش گرامی.
http://art-ghadimiha.blogspot.com/2013/09/blog-post_1.html#more
2. با کمال تأسف "علی اصغر خواجه افضلی" ("اصغر افضلی") عزیز، دوبلور "روباه" و "بیگلی بیگلی" و "پرنس جان" هم از میونمون رفت.
یادش گرامی.
http://art-ghadimiha.blogspot.com/2013/09/blog-post_1.html#more
1. سلام.
2. فقط لذت ببرید:
3. منبع تموم عکسای بالا (به جز اولی): برنامه ی "یادگاری"؛ که، پیشنهاد می کنم هرگز از دستش ندید:
پنج شنبه ها، رأس ساعت 21، شبکه ی 3.
4. آقای "مسعود فروتن"؛ بخاطر، این برنامه ی بسیار زیبا ازتون متشکرم.
اون پاکت نامه ای که تو عکس آخر دستتون گرفتید، سال ها بود آرزوی دیدنش رو داشتم. ممنون.
Emiliano نوشته است:
1. سلام.
2. فقط لذت ببرید:
3. منبع تموم عکسای بالا (به جز اولی): برنامه ی "یادگاری"؛ که، پیشنهاد می کنم هرگز از دستش ندید:
اون پاکت نامه ای که تو عکس آخر دستتون گرفتید، سال ها بود آرزوی دیدنش رو داشتم. ممنون.
امیر جان خیلی خیلی ممنون هستم برای اطلاع رسانی درباره ی این برنامه ی ارزشمند.
هم اکنون، دو قسمتی که در دو هفته ی پیش پخش شده بود رو دیدم و بسیار خاطره انگیز بود.
من هم به نوبه ی خود، از کارگردان با سابقه ی تلویزیون، جناب آقای مسعود فروتن،
سپاسگزار هستم. راستش دیگه به باور رسیدم، که این فروم رویایی،
توسط برنامه سازان گرامی تلویزیون، مورد خواندن و نگاه ژرف قرار میگیرد.
از اینرو خواهشمندم، که در مورد "مجریان اعلام برنامه" در دو شبکه ی آن روزگار،
فیلمهای آرشیوی در برنامه ی ریزبین و نکته سنج "یادگاری" پخش شود.
بویژه، از مجری خوش صدای کانال دو در دهه ی شصت و نیمه اول هفتاد،
که بارها از ایشان سخن گفتم و شوربختانه نامشان را نمیدانم.
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1063600/معرفی-برنامه-ها/برنامه-یادگاری
http://www.telewebion.com/fa/program/info/34563/یادگاری
.
.
.
59 نوشته است:Emiliano نوشته است:
1. سلام.
2. فقط لذت ببرید:
امیر جان خیلی خیلی ممنون هستم برای اطلاع رسانی درباره ی این برنامه ی ارزشمند.
هم اکنون، دو قسمتی که در دو هفته ی پیش پخش شده بود رو دیدم و بسیار خاطره انگیز بود.
من هم به نوبه ی خود، از کارگردان با سابقه ی تلویزیون، جناب آقای مسعود فروتن،
سپاسگزار هستم. راستش دیگه به باور رسیدم، که این فروم رویایی،
توسط برنامه سازان گرامی تلویزیون، مورد خواندن و نگاه ژرف قرار میگیرد.
از اینرو خواهشمندم، که در مورد "مجریان اعلام برنامه" در دو شبکه ی آن روزگار،
فیلمهای آرشیوی در برنامه ی ریزبین و نکته سنج "یادگاری" پخش شود.
بویژه، از مجری خوش صدای کانال دو در دهه ی شصت و نیمه اول هفتاد،
که بارها از ایشان سخن گفتم و شوربختانه نامشان را نمیدانم.
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1063600/معرفی-برنامه-ها/برنامه-یادگاری
http://www.telewebion.com/fa/program/info/34563/یادگاری
.
.
.
1. بله. دوستان و بنده سال هاست به این نتیجه رسیده ایم که این انجمن رو گرداننده های "بچه های دیروز"، "نقره"، "رادیو هفت" و اخیراً "یادگاری" خوب نگاه می کنن.
2. به نظر بنده "یادگاری" برنامه ایه که خیلی عالی داره پیش می ره. قسمت اولش دمویی بود از اونچه می خوان بدن، با کمی عجله؛ اما، از قسمت دوم (هفته ی پیش) با حوصله ی بیشتری انگار هر برنامه می خوان روی یه موضوع کلید کنن و در موردش بحث کنن و کارتون و فیلم و سریال و مستند و عکس بدن.
واقعاً جای چنین برنامه ای خالی بود.
دست همگی شون درد نکنه.
3. بی نهایت منتظر برنامه ی ویژه ی "یادگاری" مخصوص مهرماه هستم و آرزو دارم چیزایی رو ببینم که ندیده م و منتظرشیم.
......................
4. فکر می کنم منظورتون زنده یاد "کمال الحق سلامی"، مجری برنامه هایی مث "جدول تصویری" و "پرواز 57" باشه، درسته؟
ابشون؟
5. اگه نه، از اون مجری ای، که مد نظرتونه، عکس بذار تا بنده و دوستان کمکت کنیم.
1. سلام.
2. برنامه ی "یادگاری" شب گذشته هم روی آنتن رفت. راستش، با نیمه ی اول برنامه خیلی حال نکردم؛ بخصوص، سکانس های فیلم های لج درآر "خانه ی دوست کجاست" و "مغول ها"؛ که، کلی از دقایق رو هم می بلعیدن!
اما نیمه ی دوم امیدوارکننده بود. گزارش های زیبا، برنامه ی "زیر ذره بین" ("عبدلی و اوستا") و اون قسمتی که برای دل خودشون درباره ی زنده یاد "مسعود رسام" درست کرده بودن، خیلی خیلی چسبید.
باز هم از سازندگان این برنامه متشکریم.
3. این ها هم شکارهای شب پیشه:
منبع: "یادگاری".
امیر جان سپاسگزارم برای "منبع موثق"، زحمت کشیدید بسیار خاطره انگیز هست.
پرتاب شدم به زمانی که آمادگی میرفتم، سالهای ۱۳۶۴-۱۳۶۵. در اصل، یک آرامش ویژه ای
در این سلسله تاترهای تلویزیونی در دهه ی شصت بود. یک سکوت خیال انگیز و تمرکز سوژه وار،
که همزمان اجازه ی فکر کردن و استراحت روحی را به بیننده در هنگام تماشای خود میداد.
.
.
.
و چند عکس خاطره انگیز تقدیم به شما و دوستان گرامی.
(راستش خودم در کودکی، با ماشینهای فلزی و کوچک اسباب بازی دنیایی داشتم، و البته "لوازم پلیسی!"...)
.
.
.
http://s1.picofile.com/file/7938850321/Armaghane_Vijeh.rar.html
.
.
.
جاودان باد یاد خاطرات کودکی و نوجوانی.
شاد و سلامت باشید.
1. "59" عزیز، بی نهایت ممنو؛ بخاطر، عکس ها؛ بخصوص، وسایل پلیس و اون فیلما.
آدم یاد "ویدئو کِلوپ" و "ضبدر" می افتاد!
2. فایل "ارمغان ویژه" هم واقعاً ویژه و آس بود. دمتون گرم.
...................................
3. این ها هم ناقابلای امروز من:
4. از این عکس فنجونش همه مون بیشتر از بیسکوییتاش خاطره داریم، نه؟
5. شکلات هایی ساده؛ اما، خوشمزه. به این نوع شکلات "تافی" می گن؛ که، در اصل با "شکلات" و "کندی" فرق داره:
6. من یکی از دیدن این سکه ها سیر نمی شم:
صفحه 20 از 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
مواضيع مماثلة
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 20 از 29