همشاگردي سلام
+41
jasonbourne
Heidii
Mihakralj
zerocold
Heidi
sorena0831
Clover
kurosh
kazvash
Farzad1
pooria.kianoush
Ali-Nostalgic
mohammad
Ishpateka
saeeds1360
erfan
arman
ali71
stalker
Negin 2
آزاده
59
fazel1994
barbod58
kave
Marcello
faridonline
sahra_7
mahmood2510
S@M
Indiana Jones
tisto
ariangirl
mld_msm
shahaby
@p@d@n@
Shervin
SMAM
siavash
Emiliano
babak
45 مشترك
صفحه 11 از 29
صفحه 11 از 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
رد: همشاگردي سلام
سلام
میگم فشنگی نبود؟! نمیدونم چرا ولی منو که یاد فشنگ مینداخت! اولش که نوکاش تیز بود خیلی خوب بود یه کم که استفاده میکردیم سریع میرفتیم سراغ بعدی و بعدی و ... یه بدی داشت اون بست آخرش که شل میشد دیگه هی نوکا از تهش میپریدن بیرون! چقدر دست به دامن چسب نواری میشدیم
sahra_7- تعداد پستها : 164
جالبه. واقعا این ادامه دارد ژاپنی هم جزء خاطراتمون شده!
erfan نوشته است:سلام دوستان
باز آمد بوي ماه مدرسه
بوي ماه مهر
ولي اين بار با حال و هواي متفاوت
با حالي ديگر براي اعضاي خوب و باحال فروم كودكي و نوجواني
كتاب فارسي دوم دبستان دهه 60 در اين آغاز مهر تقديم به شما مهربانان
لينك دانلود:
http://s2.picofile.com/file/7145896341/farsi2.pdf.html
فوق العاده است. خیلی خیلی ممنون
نگین جان خیلی ممنون از عکسا و توصیفات کوتاه و به جایی که برای هر کدوم دادی. خیلی خوب بود ممنون
منم یه دونه از این چسبونکیا عکس گرفتم داغه !!! گفتم اینجا بذارم
sahra_7- تعداد پستها : 164
مسابقه تلاش
تلاش نام مسابقه ای بود که در طی سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ از شبکه اول سیما پخش می شد.
در مدت ۳ سال، ۱۲۲ قسمت ۴۵ دقیقه ای از این مسابقه برای پخش به روی آنتن شبکه اول رفت
و این مسابقه را به یکی از پر بیننده ترین مسابقه های تلویزیونی تبدیل کرد تا جایی که
۷۲ درصد از مخاطبان تلویزیون، تماشاگر این برنامه بودند.
شیوه ی اجرای "تلاش" بصورت اجرای دونفری بود:
"سونیا پوریامین و محسن قصابیان"، "حسین محب اهری و فرحناز منافی ظاهر"
و "حسین عرفانی و شهلا ناظریان" که گروه دوم و سوم مجریان، علاوه بر همکار بودن،
نسبت زن و شوهری نیز با هم داشتند و این خود سبب داشتن رابطه ی راحت تری بین ایشان
در زمان اجرا میگردید.
همچنین مسابقه ی تلاش بنا به نظر و رای خوانندگان هفته نامه "سینما" و مجله "سروش"
بعنوان بهترین مسابقه ی تلویزیونی نیز انتخاب گردید.
(منبع : ویکی پدیا)
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
بخش سوم تصویر زندگی در دهه 60- سبک زندگی و وسایل نقلیه دهه 60
نمایی از زیرزمینهای خانه های دهه 60 که در حال حاضر در کمتر خانه ای دیده می شود.
نماهایی از سبک زندگی در دهه 60
نمای دربهای داخل منازل
نمایی از کاغذ دیواریهای قدیمی
دوستان این شیشه های رنگی روی دربها را یادتونه؟وقتی همه چیز کسالت آور میشد دیدن اشیاء و آدمها از پشت این شیشه ها و خارج از رنگهای معمول خالی از لذت نبود.افسوس که الان در هیچ ساختمانی این شیشه ها کاربرد ندارند.
(عذر می خواهم که برای ادای مطلب عکسهای مناسبتری پیدا نکردم.)
نمایی از طاقچه های گچبری شده قدیمی که به کلی منسوخ شدند.
نماهایی از دکوری هایی که در ساختمانها محل زندگی مجسمه ها و کتابها و قابهای زیادی بودند و خودشان به گذشته پیوستند.
قدیما گلخانه هایی در خانه ها تعبیه میشد تا از نشاط طبیعت بی بهره نباشیم .و حالا.....دریغ از یک گلدان طبیعی روی open خانه ها
دوستان یادتونه سبک رنگ کردن دیوارها دو قسمتی بود و نقاشان دیوارها اصرار داشتند که مرز بین دو رنگ را با خطوطو مشکی مجزا کنند.یادش بخیر همیشه بلند شدن قدمان را با این خط رنگ دیوار اندازه می گرفتیم.
عذر می خواهم که برای ادای مطلب دست به گریبان فیلمهای دهه 60 شدم.
زندگیهای ساده و دلهایی به وسعت دریا
نمایی از زندگی های به سبک طاغوتی در فیلمها
بخش جالب امروز:ماشینهای دهه 60
با تشکر از سایت www.Qom-barax.blogfa.com جناب آقای مصطفی معراجی
امیدوارم که به ما بپیوندند.(حتما به سایت ایشان سری بزنید و در مورد موضوع عکاسی پیشنهاد دهید.)
نماهایی از داخل ماشینها.
دوستان نمی دانم چرا در آن زمان تمام دلخوشی راننده ها تزیینات ماشینشان بود .به عکس زیر دقت کنید.
اگر دوستان عکسی از تزیینات گل و سنبل اتوبوس یا مینی بوسهای قدیمی دارند حتما اینجا به اشتراک بگذارند.بخصوص جناب erfan و fazel گرامی که هر چند وقت یکبار ما را به فیض اساسی می رسانند.
من که با وب گردی و دوره گردی های های فراوان موفق به دریافت یادگاری از آن زمانها نشدم.
دوچرخه های قدیمی
گاری های میوه فروشی و میوه های که به قیمتی نازل در اختیار ما قرار می گرفت.
ادامه دارد.....
نمایی از زیرزمینهای خانه های دهه 60 که در حال حاضر در کمتر خانه ای دیده می شود.
نماهایی از سبک زندگی در دهه 60
نمای دربهای داخل منازل
نمایی از کاغذ دیواریهای قدیمی
دوستان این شیشه های رنگی روی دربها را یادتونه؟وقتی همه چیز کسالت آور میشد دیدن اشیاء و آدمها از پشت این شیشه ها و خارج از رنگهای معمول خالی از لذت نبود.افسوس که الان در هیچ ساختمانی این شیشه ها کاربرد ندارند.
(عذر می خواهم که برای ادای مطلب عکسهای مناسبتری پیدا نکردم.)
نمایی از طاقچه های گچبری شده قدیمی که به کلی منسوخ شدند.
نماهایی از دکوری هایی که در ساختمانها محل زندگی مجسمه ها و کتابها و قابهای زیادی بودند و خودشان به گذشته پیوستند.
قدیما گلخانه هایی در خانه ها تعبیه میشد تا از نشاط طبیعت بی بهره نباشیم .و حالا.....دریغ از یک گلدان طبیعی روی open خانه ها
دوستان یادتونه سبک رنگ کردن دیوارها دو قسمتی بود و نقاشان دیوارها اصرار داشتند که مرز بین دو رنگ را با خطوطو مشکی مجزا کنند.یادش بخیر همیشه بلند شدن قدمان را با این خط رنگ دیوار اندازه می گرفتیم.
عذر می خواهم که برای ادای مطلب دست به گریبان فیلمهای دهه 60 شدم.
زندگیهای ساده و دلهایی به وسعت دریا
نمایی از زندگی های به سبک طاغوتی در فیلمها
بخش جالب امروز:ماشینهای دهه 60
با تشکر از سایت www.Qom-barax.blogfa.com جناب آقای مصطفی معراجی
امیدوارم که به ما بپیوندند.(حتما به سایت ایشان سری بزنید و در مورد موضوع عکاسی پیشنهاد دهید.)
نماهایی از داخل ماشینها.
دوستان نمی دانم چرا در آن زمان تمام دلخوشی راننده ها تزیینات ماشینشان بود .به عکس زیر دقت کنید.
اگر دوستان عکسی از تزیینات گل و سنبل اتوبوس یا مینی بوسهای قدیمی دارند حتما اینجا به اشتراک بگذارند.بخصوص جناب erfan و fazel گرامی که هر چند وقت یکبار ما را به فیض اساسی می رسانند.
من که با وب گردی و دوره گردی های های فراوان موفق به دریافت یادگاری از آن زمانها نشدم.
دوچرخه های قدیمی
گاری های میوه فروشی و میوه های که به قیمتی نازل در اختیار ما قرار می گرفت.
ادامه دارد.....
Negin 2- تعداد پستها : 244
با تشكر بابت عكس ماشينهاي قديمي...
سلام نگين خانم
يادآوري چهرهي ماشينهاي قديمي (بخصوص اون آمريكاييهاش) برايم بسيار خاطرهانگيز بود. چقدر دلم ميخواست ميراندمشان و لذتي كه اين همه وصفش را شنيده بودم را ميچشيدم. متأسفانه در حال حاضر در صورت وجود اينگونه ماشينها بايد آنها را با جرثقيل كشيد. اين بيوك و كاديلاك خاطرهانگيز را هنوز كه ميبينم لب به تحسينشان ميگشايم. چه بر و رويي! اصلاً الان ميشه در مورد همين آقاي پژو 206 خودمان چنين چيزي را گفت؟ تازه من آبروداري كردم و اسم پرايد رو نياوردم.
بهرحال ياد گذشتهها بخير.
افشين
يادآوري چهرهي ماشينهاي قديمي (بخصوص اون آمريكاييهاش) برايم بسيار خاطرهانگيز بود. چقدر دلم ميخواست ميراندمشان و لذتي كه اين همه وصفش را شنيده بودم را ميچشيدم. متأسفانه در حال حاضر در صورت وجود اينگونه ماشينها بايد آنها را با جرثقيل كشيد. اين بيوك و كاديلاك خاطرهانگيز را هنوز كه ميبينم لب به تحسينشان ميگشايم. چه بر و رويي! اصلاً الان ميشه در مورد همين آقاي پژو 206 خودمان چنين چيزي را گفت؟ تازه من آبروداري كردم و اسم پرايد رو نياوردم.
بهرحال ياد گذشتهها بخير.
افشين
1. سلام.
2. ادامه ی "عسک" ها!
(به یاد "آلبوم تمبر" "کیومرث پوراحمد".)
3. این هم ملودیکا. یادتونه؟
4. "59" عزیز، یادآوری "مسابقه ی تلاش" و عکس اون عالی بود. به کل ازش یادم رفته بود.
5. "نگین" خانوم، عکسای این سری تون بی نظیر بودن.خیلی تخصصی کار کردید. دست مریزاد؛ بخصوص، این که با فرمت Thumbnail گذاشتیدشون و کار بیننده رو راحت کردید.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
ممنونم از دوستانی که به بخش تصویر زندگی در دهه 60 التفات داشتند.حمایت شما باعث دلگرمی و تداوم راهی ست که پیش گرفته ام.با تشکر.
اين مطلب آخرين بار توسط Negin 2 در السبت نوفمبر 05, 2011 6:36 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
بخش چهارم تصویر زندگی در دهه 60- وسایل صوتی و تصویری
نکته:برخی عکسها قبلا توسط دوستان در فروم نهاده شده منتها بنده بخاطر دسته بندی عکسها در فایلهای موضوعی با کسب اجازه از دوستان عکسها را مجددا در این بخش گذاشتم.
آنتن هایی که فریادهای زیاد مخاطبین تلویزیون را تحمل می نمودند و بار برفک شدن تصویر را به دوش می کشیدند.
وقتی که رویاها سیاه و سفید بودند.
برفکهایی که تلخ و زجرآور بودند.
مجسمه هایی که بالا و پایین تلویزیون زندگی می کردند
و این هم تنها کنترل تلویزیونهای آن زمان
گرامافون
رادیوهای قدیمی
و اینها هم ضبط صوتهای زمان ما ،تنها جعبه صوتی زمان ما که دلمان را به آنسوی آسمانها می برد ولی حالا با ماهواره و اینترنت و این همه دی وی دی و ... چرا زمین گیر شدیم و از طبقه بالا بالاتر نمی ریم.
بچه ها این عکس ،کپیه رادیو ضبط ما است.یادش به خیر هفته ای یکبار نوار تویش گیر می کرد و من باید پول توجیبی هامو به مامانم می دادم تا ببره تعمیرش کنه من هم دیگه راهش را یاد گرفته بودم.از مدرسه تا خانه پای پیاده می آمدم حالا فرقی نمی کرد که باد بود یا بارون یا برف .ولی توی دلم قند آب میشد که پولش را برای تعمیر ضبط پس انداز کنم.یادش بخیر بچه های دهه 60 با قناعت بزرگ شدند.
اون موقع با زرنگی تمام با کسانی دوست می شدم که ضبط دو کاسته داشتند تا هر وقت خواسستم برم خونشون و آهنگمو ضبط کنم.چون ضبط ما یک کاسته بود.کودکی های بی بازگشت من یادتان خیلی بخیر.
ویدئوهای فیلم کوچک که دلهای بزرگ زیادی رو شاد کرد
نوارهایی که دنیا یک ساعته ما را رویایی می کرد .طعم شیرین کاستهای 60 دقیقه ای
.
یادش به خیر استفاده بهینه از خودکارهای بیک..
و این هم عاقبت نوارهای خاطراتمون
جلد نوارهای کاست که همیشه ما را وسوسه می کرد.
ادامه دارد......
نکته:برخی عکسها قبلا توسط دوستان در فروم نهاده شده منتها بنده بخاطر دسته بندی عکسها در فایلهای موضوعی با کسب اجازه از دوستان عکسها را مجددا در این بخش گذاشتم.
آنتن هایی که فریادهای زیاد مخاطبین تلویزیون را تحمل می نمودند و بار برفک شدن تصویر را به دوش می کشیدند.
وقتی که رویاها سیاه و سفید بودند.
برفکهایی که تلخ و زجرآور بودند.
مجسمه هایی که بالا و پایین تلویزیون زندگی می کردند
و این هم تنها کنترل تلویزیونهای آن زمان
گرامافون
رادیوهای قدیمی
و اینها هم ضبط صوتهای زمان ما ،تنها جعبه صوتی زمان ما که دلمان را به آنسوی آسمانها می برد ولی حالا با ماهواره و اینترنت و این همه دی وی دی و ... چرا زمین گیر شدیم و از طبقه بالا بالاتر نمی ریم.
بچه ها این عکس ،کپیه رادیو ضبط ما است.یادش به خیر هفته ای یکبار نوار تویش گیر می کرد و من باید پول توجیبی هامو به مامانم می دادم تا ببره تعمیرش کنه من هم دیگه راهش را یاد گرفته بودم.از مدرسه تا خانه پای پیاده می آمدم حالا فرقی نمی کرد که باد بود یا بارون یا برف .ولی توی دلم قند آب میشد که پولش را برای تعمیر ضبط پس انداز کنم.یادش بخیر بچه های دهه 60 با قناعت بزرگ شدند.
اون موقع با زرنگی تمام با کسانی دوست می شدم که ضبط دو کاسته داشتند تا هر وقت خواسستم برم خونشون و آهنگمو ضبط کنم.چون ضبط ما یک کاسته بود.کودکی های بی بازگشت من یادتان خیلی بخیر.
ویدئوهای فیلم کوچک که دلهای بزرگ زیادی رو شاد کرد
نوارهایی که دنیا یک ساعته ما را رویایی می کرد .طعم شیرین کاستهای 60 دقیقه ای
.
یادش به خیر استفاده بهینه از خودکارهای بیک..
و این هم عاقبت نوارهای خاطراتمون
جلد نوارهای کاست که همیشه ما را وسوسه می کرد.
ادامه دارد......
اين مطلب آخرين بار توسط Negin 2 در السبت نوفمبر 05, 2011 6:37 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
سپاسگذارم از تلاش شماNegin 2 نوشته است:بخش چهارم تصویر زندگی در دهه 60- وسایل صوتی و تصویری
.
.
.
ادامه دارد......
و همچنین دسته بندی بجا و موضوع وار مطالب.
سلامت باشید.
Negin 2 نوشته است:بخش چهارم تصویر زندگی در دهه 60- وسایل صوتی و تصویری
ادامه دارد......
نگين خانم
اين بخش راديو ضبطها برام خيلي خاطرهانگيز بود. من عادت داشتم وقتي پشت ميزم درس ميخواندم يا چيزي ميكشيدم ضبطصوت رو جلوي روم بگذارم طوريكه تكيهاش به ديوار باشه و صداش رو خيلي خيلي كم ميكردم بگونهاي كه فقط خودم ميشنيدم. اين بيچاره يواش يواش ميخواند و من هم كارم رو ميكردم. شايد باورتون نشه اما حتي كنكورم رو همينطوري خواندم. بهرحال يكي دو نكتهاي كه قابل عرض ميدونم يكي صداي بيصدايي بود كه چرخيدن نوار كاست در ضبط صوت ايجاد ميكرد. ديگري اضطراب ناشي از شنيدن صداي جمع شدن نوار كاست در ضبط كه بايد هر چه زودتر كاست رو بيرون ميكشيدي والا ديگه اون نوار رو نداشتي. حكايت يادآوري اين امر كه بايد و بايد و بايد قطعه پلاستيكي ته نوار كاستها بسيار مهم رو در بخش سمت راست و چپ ميشكاندي وگرنه ممكن بود اشتباهي دستت به جاي play بره روي شاسي rec و اون نوار روش قطعهاي پاك بشه. از همهاش بهتر هم اين بود كه هر وقت از نوار خسته ميشدي اهرم رو ميگردوندي و ميرفتي روي راديو. حالا يواش يواش چرخ رو ميچرخوندي و با هر حركت آهسته صدايي از يك جاي دنيا ميآمد. به زبانهاي مختلف و فرهنگهاي مختلف صحبت ميشد و آهنگهاي ملتهاي مختلف پشت هم پخش ميگرديد. حكايت صداي پارازيتها هم جالب بود. مثلاً صبحهاي جمعه (ساعت 8) خانم عاطفي در راديو ينگه دنيا قصه ميگفت و براي بچههاي عزيز و مهربون صحبت ميكرد. در همين حين از سمت اتحاد جماهير شوروي پارازيتي پخش ميشد كه صرفاً يك ملودي تكرار شونده بود و در اصل همون پارازيت تا صداي راديوي ينگه دنيا به گوش شما نرسد. اين كم و زياد شدن شدت صداي راديوها هم جالب بود و انگار باد صداهارو ميبرد و بعد پس ميآورد.
بله. عالمي داشتيم. با حداقلهاي ممكن لذت آفاق و انفس رو ميبرديم و حس نميكرديم زندگي دوران بچگي چقدر سريع ميگذره. اما يك چيزي هم بگم. هيچ زمان در طول تاريخ اينقدر زود تكنولوژي و ماشينآلات در دست مردم دمده نشده بوده كه حالا داره ميشه. مطمئن باشيد راديو و امثالهم مدتها همين شكلي بودند و بعد در همين چند سال اخير چنان سيستم عوض شد كه انگار ما الان داريم در مورد پنجاه سال پيش صحبت ميكنيم. در صورتيكه داستان همين 18 الي 19 سال پيشه...
ارادتمند
افشين
دوستای خوبم نگین و امیلیانو و ایندیانا جونز .... خیلی از دیدن عکسها خوشحال شدم ....
امیلیانو من از دیدن سریال وضعیت سفید خیلی خوشحال شدم . هرچند کارگردان فقط برای ماهی گرفتن از این اوضاع رونق گرفتن نوستالژی دهه 60 ان را ساخته به هر حال برای خاطره بازهایی مثل ما بچه های فروم هیچ کم و کسری ندارد ...
ایندیانا جونز من در جنوب کشور زندگی نکردم ولی به هر شهری رفتم اونجا بمباران شد و صحنه هایی شبیه این رو دیدم متاسفانه .... چه خاطرات تلخی
امیلیانو من از دیدن سریال وضعیت سفید خیلی خوشحال شدم . هرچند کارگردان فقط برای ماهی گرفتن از این اوضاع رونق گرفتن نوستالژی دهه 60 ان را ساخته به هر حال برای خاطره بازهایی مثل ما بچه های فروم هیچ کم و کسری ندارد ...
ایندیانا جونز من در جنوب کشور زندگی نکردم ولی به هر شهری رفتم اونجا بمباران شد و صحنه هایی شبیه این رو دیدم متاسفانه .... چه خاطرات تلخی
ariangirl- تعداد پستها : 201
نگین عزیزم عکس ها واقعا زیبا و خاطره انگیز بود .... کارهایت دور از سواستفاده دیگران باد دوست خوبم
ariangirl- تعداد پستها : 201
ariangirl نوشته است:نگین عزیزم عکس ها واقعا زیبا و خاطره انگیز بود .... کارهایت دور از سواستفاده دیگران باد دوست خوبم
ممنونم خانوم گل.خوشحالم که پسندیدی .عزیزم ما تلاشمون رو می کنیم حالا اگه دیگران می خواهند بهره کشی بکنند ،دیگه خودشون و وجدانشون.
خاطرات عكسبرگردوني...
سلام
توي اسباب و اثاثيه بچگيم ميگشتم يك عالمه عكسبرگردون خرده ريز پيدا كردم كه هنوز حتي نچسبونده بودمشون! آخه من به چيز نگهداري معروف بودهام. حالا چندتاشون رو ببينيد. خواستم اول براي هر كدوم كلي توضيح بنويسم اما منصرف شدم. بالاخره هر كسي كه همسن و سال ما باشه با اينها روبرو شده ديگه...
ارادتمند
افشين
توي اسباب و اثاثيه بچگيم ميگشتم يك عالمه عكسبرگردون خرده ريز پيدا كردم كه هنوز حتي نچسبونده بودمشون! آخه من به چيز نگهداري معروف بودهام. حالا چندتاشون رو ببينيد. خواستم اول براي هر كدوم كلي توضيح بنويسم اما منصرف شدم. بالاخره هر كسي كه همسن و سال ما باشه با اينها روبرو شده ديگه...
ارادتمند
افشين
1. سلام به همه ی خاطره بازها.
2. "نگین" خانوم، من هم از تموم کارهاتون؛ بالاخص، سری آخرتون خیلی خیلی لذت بردم.
همچنان دست مریزاد و همچنان منتظر سری های بعدی شما هستم.
3. این هم چند عکس تکمیلی در ادامه ی عکس های شما:
4. و دو تا عکس روزنامه ای، تقدیم به شما:
5. و این هم سری آخر عکس های خاطره انگیز از نوع رایانه ای:
http://josh.com/tiny/TinyScreenShot.PNG
http://www.functionx.com/windows/images/desktop1.gif
http://www.guidebookgallery.org/pics/gui/desktop/firstrun/winxppro-2-1.png
http://www.operating-system.org/betriebssystem/bsgfx/microsoft/winvista/winvista-final-scr-15.jpg
http://www.thevista.ru/files/images/articles/ANOTHER/2e3f128670fa.jpg
...................................
6. این هم قولی؛ که، داده بودم: سورپریزها.
هفته ای یکی، دو تا عکس از سلب های ایرونی می ذارم.
7. اون قدر معروفن؛ که، دیگه نیازی به اسم نوشتن نمی بینم. باز هم اگه متوجه نشدید کیه، بگید.
8. سری اول:
Indiana Jones نوشته است:سلام
ارادتمند
افشين
.
.
.
9. خیلی عالی بودن، "افشین" جان. دست شما درد نکنه. باز هم از این کارا بکن.
عکس برگردونا یه طرف، پوست آدامس ها یه طرف. بوی خوش اون آدامس ها اومد تو بینیم.
10. خوش به حالت! من نقطه ی مقابل تو بودم؛ یعنی، چیز نگه ندار و خراب کن! برام اسباب بازی می گرفتن، اولین کار باهاش چه کار می کردم، خوب بود؟
پیچای پشتشو باز می کردم!!
دوستان گرامی
خاطرتون هست که در دوره راهنمایی می بایست از این نقوش اسلامی و گلهای لاله عباسی می کشیدیم؟ حالا که فکر ش را می کنم می بینم چه تکالیف سختی را پشت سر گذاشتیم.هر چند دلم برای دفتر و مداد و مداد رنگی تنگ شده ولی هرگز دلم نمی خواد به اون روزها برگردم و در سنین کودکی استرس تکالیف و امتحان را تجربه کنم.حالا دیگر مصیبت کنکور بماند ........
منبع: http://bfa.blogfa.com/post-612.aspx
مقاله بحثی پیرامون نقوش اسلامی
خاطرتون هست که در دوره راهنمایی می بایست از این نقوش اسلامی و گلهای لاله عباسی می کشیدیم؟ حالا که فکر ش را می کنم می بینم چه تکالیف سختی را پشت سر گذاشتیم.هر چند دلم برای دفتر و مداد و مداد رنگی تنگ شده ولی هرگز دلم نمی خواد به اون روزها برگردم و در سنین کودکی استرس تکالیف و امتحان را تجربه کنم.حالا دیگر مصیبت کنکور بماند ........
منبع: http://bfa.blogfa.com/post-612.aspx
مقاله بحثی پیرامون نقوش اسلامی
1. ادامه ی عکس های مختلف
2. این هم فیلم هندی! هر کی بگه نگاه نمی کرده، خالی می بنده. واقعاً کسی هست که "شعله" و "قانون" و "دیوار" و ... رو ندیده باشه؟
3. ادامه ی بازی های سنتی
4. ادامه ی وی گیم های قدیمی
5. این هم "آرکانوید"؛ که، حتا عکساش منو خوشحال می کنه و به نظر خودم آس عکسای بالاست. عاشقش بودم: ساده بود و عالی:
6. ادامه ی عکس های صوتی و تصویری:
7. لوگوها:
8. این هم ادامه ی سلب های ایرونی:
صفحه 11 از 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
مواضيع مماثلة
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 11 از 29