کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون

+35
Negin 2
S@M
mehrave22
نیک خان
kave
Petsi
alirad
Persiana
Marcello
@p@d@n@
خاطره باز
Amir56
sahra_7
edo
saman
سلوا
khatereh
slevin(HAMID
tisto
نگين
آزاده
mld_msm
sooratak
Indiana Jones
omidsilver7
ariangirl
baron
reza023
Shervin
babak
siavash
siman1
Emiliano
SMAM
WARRIOR
39 مشترك

صفحه 8 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  الصفحة التالية

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Empty رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون

پست من طرف SMAM الأحد أغسطس 29, 2010 11:22 am

خب خوشبختانه تیرم به هدف نشست و در"یاهو آنسرز"یکی پاسخ داد.
The Ozone Layer Vanishes (1990) da qi ceng xiao shi یا : 大气层消失 یا 大氣層消失 یا
http://www.dianying.com/en/title/dqc1990
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Dqc19910
SMAM
SMAM
Admin

تعداد پستها : 351

https://koodaki-nojavani.forumfa.net

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Empty رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون

پست من طرف ariangirl الأحد أغسطس 29, 2010 3:12 pm

وااااااااای راست میگی . چقدر دلم واسه سگه سوخت. تی وی هم دیگه پخشش نکرد. همین الان شبکه یک فیلم سوزنبان رو گذاشت . نمیدونم چرا ولی من فکر میکردم سیاه و سفیده . ولی رنگی بود که . شاید اونموقع سیاه و سفید میدیدم
ariangirl
ariangirl

تعداد پستها : 201

پست من طرف ariangirl الأحد أغسطس 29, 2010 3:22 pm

ولی مسافر کوچولو که آهنگ اصلیش بود . این تو یوتیوب هست . من فکر کردم تیتراژ ایرانیشه . بازم ممنون
ariangirl
ariangirl

پست من طرف khatereh الإثنين أغسطس 30, 2010 2:51 am

مرسی سیاوش جان رز رز رز . همه ی تیتراژها عالی بودن به خصوص گالیور و مسافر کوچولو و موسیقی تیتراژ کارتونی مارکوپولو. میگم خوش به حال ما...اون موقعها چه کارتونای پر مغزی میدیدیم...چه ربطی داره به برنامه های الان؟؟!!!! drunken عشق
khatereh
khatereh

تعداد پستها : 15

پست من طرف نگين الإثنين أغسطس 30, 2010 3:23 am

با سلام و خسته نباشيد.ميشه لطف کنين به من بگين چرا بعضي عکسا غير فعال هستند و قابل ديدن نيستند اگه ممکنه عکس سريال آلبوم تمبر و بچه ها مواظب باشيد را دوباره اينجا بذاريد.

نگين

تعداد پستها : 8

پست من طرف Emiliano الإثنين أغسطس 30, 2010 4:17 am

1. سلام.
2. با تشکر از همه ی دوستان؛ بخصوص، "سیاوش" عزیز، ممکنه چند روزی نباشم. "برمی گردم، حتماً!"
3. "بابک" جان، موسیقی "مامفی" رو، که دانلود نمی شد، قرار شد زحمت بکشی، جای دیگه ای آپ کنی. چی شد؟

4. فعلاً.

Emiliano

تعداد پستها : 1670

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Empty برنامه های قدیمی شبکه 2

پست من طرف siavash الأحد سبتمبر 05, 2010 7:58 am

سلام دوستان رز ... برای امروز یه چند تای دیگه عکس و مطلب از برنامه های قدیمی شبکه 2 رو براتون حاضر کردم که از مجلات قدیمی سروش اسکن کردم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Tv ...امیدوارم زودتر امیر عزیز هم برگرده ... تقدیم به شما دوستان برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Wavey

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 5362558

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 24435770 برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 61244207
siavash
siavash

تعداد پستها : 196

پست من طرف Emiliano الإثنين سبتمبر 06, 2010 5:00 am

1. سلام.
2. سؤال شماره ی 58 "سیاه، سفید، خاکستری" کشف شد:

58. خانواده ی آقای شمعدانی: فتو انیمیشنی از خونواده ای که راوی هم داشت و هر بار داستانی رو با صدای تودماغی و لحن جالبی روایت می کرد. (سؤال "علیرضا".)

3. این برنامه تحت عنوان برنامه ی مجزایی نبود؛ بلکه، آیتمی بود از آیتم های "محله ی برو بیا".
4. در کلاژ زیر و در پایین و چپ تصویر می تونید ببینیدش:

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 160k29mehrwpnnpctf4

5. همون جور که مشاهده می کنید پدر و مادر "خانواده ی آقای شمعدانی" عبارتند از "فردوس کاویانی" و "سیمین معتمد آریا" ("فاطمه معتمد آریا".)
6. این هم بخشی از "ویدئوف"ش"!

http://www.4shared.com/file/7RhFKkVJ/Mahalleye_Boro_Bia.html

7. با تشکر از "احمد" عزیز.

........................................

8. این هم اسمش "جزیره"ست:

9. جزیره
نام اریجینال: Ostrov
یابنده: پرشیانا

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 H47k3o91m8u6nmripjml

........................................

10. "سیاوش" جان، به خاطر "اشاره ها" ازت متشکرم.

اين مطلب آخرين بار توسط Emiliano در الإثنين سبتمبر 06, 2010 5:32 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.

Emiliano

پست من طرف Emiliano الإثنين سبتمبر 06, 2010 5:01 am

1. باز هم سلام.

2. "امیلیانو" با افتخار تقدیم می کند:
سؤال شماره ی 22 "لیست سیاه" رو هم کشف کردم:

22. ماجراجوی کوچک: پسری لاغر و بلوند به همراه با موش ماده ای کوچولو، خاکستری، لوند و تپل که ته دُمش روبان داشت و سگی سفید، گنده و پشمالو که هیکلش دو برابر پسره بود و دایم موهای سرش، جلوی چشماشو می گرفت. پسره شلوار سفید، کاپشن کوتاه قرمز و تی شرت سفید کوتاهی می پوشید و همیشه نافش دیده می شد. دوبلورهای پسر، موش و سگ به ترتیب "مهوش افشاری"، "شایسته تاجبخش" و "شهروز ملک آرایی" بودن. تابستون 85.

3. ماجراجوی کوچک
نام اریجینال: Waldo's Way
یابنده: امیلیانو

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 7fy5hswyxcguphblduve

Emiliano

پست من طرف Emiliano الإثنين سبتمبر 06, 2010 5:32 am

1. سلام.
2. در این فایل "ویدئوف"ی خواهید دید که "حمید لولایی" و "رامبد جوان" چجوری گند می زنن تو هیکل "عمو پورنگ".
حتماً ببینید:

http://www.4shared.com/file/nIT-cah7/Mosaferan___Amou_Pourang.html

Emiliano

پست من طرف سلوا الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 6:34 pm

سلام.
سایت خیلی جالبی دارین.
می شه آهنگ آفتاب گردون رو بذارین؟برنامه شبکه 2 بود،هست pale خدا نکنه این برنامه تموم نشه.
فقط 1لطفی بکنین 4shared نذارین با 1فرمت دیگه :flower:
سلوا
سلوا

تعداد پستها : 4
آدرس پستي : تبریز

پست من طرف ariangirl الأربعاء سبتمبر 08, 2010 10:15 am

کارتون ویلی گنجیشکه یادتون هست ؟
یه یوتیوب ازش داشتم گفتم بذارم . من که هیچی پیدا نمیکنم هرچی میگردم .
http://www.4shared.com/video/nYA94qLi/YouTube_-_Willy_The_Sparrow.html
ariangirl
ariangirl

پست من طرف Emiliano الخميس سبتمبر 09, 2010 4:22 am

1. قصه های بی بی و بابا

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 7wea024pze05srpste

2. زنگ تخیل

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Dj3io9x94iffupjhezvg

.....................................

3. این هم به مناسبت پخش مجدد "میکروبی" (اگه اشتباه نکنم، سه شنبه، صبح ها.):

4. میکروبی
نام اریجینال: Mikrobi

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Vyjyy5gg9jpkjybo0op

ariangirl نوشته است:کارتون ویلی گنجیشکه یادتون هست ؟
یه یوتیوب ازش داشتم گفتم بذارم . من که هیچی پیدا نمیکنم هرچی میگردم .
http://www.4shared.com/video/nYA94qLi/YouTube_-_Willy_The_Sparrow.html

5. بی نهایت ممنون "ارین گرل" عزیز. خوبه همه مث شما فعال باشن.
از دوستانی که بدون هیچ فعالیتی تنها ارد می دن، خیلی دلم گرفته و این روزها حال نمی کنم اینجا زیاد سر بزنم.

Emiliano

پست من طرف ariangirl الخميس سبتمبر 09, 2010 6:10 am

حقتونه برادر ... همه عکس ها رو بی هیچ محدودیتی گذاشتین . ملت تمام ابهاماشون برطرف شده . والا ویدئو زیاد دارم . ولی خودمم زیاد انگیزه ای ندارم . آرزو داشتم میتونستم کارتون قطره و لکه رو پیدا کنم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Yc037
ariangirl
ariangirl

پست من طرف babak الخميس سبتمبر 09, 2010 9:13 pm

چی شده امیر جان؟
حوصله ات از ما سر رفته؟
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف Emiliano الجمعة سبتمبر 10, 2010 9:53 am

babak نوشته است:چی شده امیر جان؟
حوصله ات از ما سر رفته؟

1. سلام "بابک" جان.
2. این چه حرفیه؟ من از دوستان قدیمی که ناراحت نیستم، دوست خوبم. اصلاً به عشق دوستانه که اینجام.
3. فقط، چند روزیه که حوصله ندارم و دلم برای تلاش های خودم و دوستان پرتلاشی؛ مثل خودت، می سوزه.
حرفم اینه که کاش اون هایی که این همه وقت به پاییدن ما برای دزدی و کپی برداری می کنن، کمی از اون وقتشون رو به فعال بودن و ابتکار می گذروندن.
قصدم ناراحتی دوستان نبود. من کوچیک دوستان هم هستم.

Emiliano

پست من طرف Shervin الجمعة سبتمبر 10, 2010 10:20 am

Emiliano نوشته است:

حرفم اینه که کاش اون هایی که این همه وقت به پاییدن ما برای دزدی و کپی برداری می کنن، کمی از اون وقتشون رو به فعال بودن و ابتکار می گذروندن.

سلام امیر جان
داغ دل منو تازه کردی، کاملا" باهات موافقم، متاسفانه برای خیلی ها (بهتره بگم اکثرا") هیچی راحت تر و خوشایند تر از یه کلیک ساده روی لینکهای 4shared و یا save as کردن روی عکسهای این فروم نیست! مفت خوری انگار خیلی لذت داره!!! حالا ما که تو تاپیک کتاب اکثرا" برای کارامون پسورد میزاریم و به نظرم خیلی هم خوب بوده، ولی ای کاش شما هم بتونید یه فکری برای این تاپیک بکنید تا انقدر خوش به حال بعضی ها نشه!!

اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در السبت سبتمبر 11, 2010 3:37 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

پست من طرف Emiliano الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:15 am

1. سلام.

2. به مناسبت اکران مجدد "پاتال و آرزوهای کوچک":

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Yfqnspd1ubu9d3binf0e

......................................

3. "شروین" عزیز، فکر نمی کنم کار خاصی بشه انجام داد؛ به هر حال، افراد هستن که با فعالیت و نوشته هاشون به راحتی نشون می دن سوء نیت دارن یا حُسن نیت. روزی که برای مثال با "اسمم" یا "رامین" یا شما و سایر دوستان عزیزم دوست شدم، تو چند پست اول فکر می کردیم که دوستی مون تا به اینجا بکشه؟ مسلماً نه.
اما، گذشت زمان نشون داد که کی رفیقه و کی نارفیق.
4. قطعاً نمی شه راه دیگه ای پیش گرفت؛ چون، ما اینجا جمع شدیم و می نویسیم و فعالیت می کنیم که افراد تازه نفسی از راه برسن و برای نمونه چند تا سؤال از "لیست ها" رو کم کنن، یا کتاب هایی رو بذارن که شما، کتاب بازها، دنبالشید و براتون حکم گنج رو داره.
این هم میسر نمی شه؛ مگه، با روشی که پیش رو گرفتیم؛ یعنی، ارسال پسوردها به کسانی که نشون می دن لیاقت دارن. به شخصه راه حل دیگه ای به ذهنم نمی رسه؛ اما، خوشحال می شم شما یا دوستان اگه راه دیگه ای می دوندی، پیشنهاد بدید.

Emiliano

پست من طرف Emiliano الجمعة سبتمبر 10, 2010 11:27 am

ariangirl نوشته است:
حقتونه برادر ... همه عکس ها رو بی هیچ محدودیتی گذاشتین . ملت تمام ابهاماشون برطرف شده . والا ویدئو زیاد دارم . ولی خودمم زیاد انگیزه ای ندارم . آرزو داشتم میتونستم کارتون قطره و لکه رو پیدا کنم

1. "ارین گرل" عزیز، لطف دارید.
2. شما هم لطفاً ویدئوهایی رو که فکر می کنید آسن و تا حالا رو نشده ن، بذارید اینجا. یا یه پیشنهاد دیگه: می خوایید لیست ویدئوهاتون رو بگید و بنده بگم کدوم ها آسن و بچه ها ندیده ن. اینو از این جهت می گم که تقریباً با اکثر بچه های اینجا آشنام و تقریباً می دونم چی دارن.
3. حالا چرا گیر دادید به این کارتون؟ البته، کارتون خیلی قشنگی بود و من هم خیلی دنبالش بودم؛ اما، نه به اندازه ی "تاکسی" یا "پیتر" یا "مارتا"یی؛ که، خودتون تو یه فورم دیگه توضیحات مبسوطی درموردش داده بودید.
4. راستی، اگه دوس داشتید، اسمتون رو هم بگید.

Emiliano

پست من طرف ariangirl الجمعة سبتمبر 10, 2010 6:32 pm

اگه هر کدوم برای خودتون یه پسورد انتخاب کنید هم خوبه . مثلا میگید : این فایل پسورد امیلیانو رو داره . پسورد امیلیانو هم یه کلمه است که قبلا لیستش به افراد موثر ارسال شده ...
من ویدئوی آس ندارم متاسفانه . فقط چند تا یوتیوب دارم که لیستش رو براتون میذارم . اینم مال اون وقتاییه که هنوز یوتیوب هیتلر نشده بود ...
مثلا این کارتون کلروفیل . من خیلی دوستش داشتم . آخرش رو هم نفهمیدم چی شد . از وقتی اون خانم طرفدار محیط زیست وارد داستان شد کل کارتون رو لوله کردن و گذاشتن کنار.....
http://www.4shared.com/video/KxdJKkTJ/colorophil.html
یوتیوبهای من : چند تا از مارکوپولو و مسافر کوچولو . مسافر کوچولو تیتراژ پایانی ، ممول ، خپل ، باغچه سبزیجات ، پسر شجاع که یه تیکه است که همه دارن واسه مسابقه ورزشی آماده میشن و روبوتک هستن.
ariangirl
ariangirl

پست من طرف ariangirl الجمعة سبتمبر 10, 2010 6:34 pm

راستی عید فطر مبارک . برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Clear44برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Clear44برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Clear44برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 8 Clear44
ariangirl
ariangirl

پست من طرف SMAM الجمعة سبتمبر 10, 2010 8:25 pm

از کارتون"ویلی گنجشکه" عکس و تصویر من میتونم کمک کنم.البته چون دارمش نه اینکه توی نت چیزی ازش پیدا کردم
SMAM
SMAM
Admin

تعداد پستها : 351

https://koodaki-nojavani.forumfa.net

پست من طرف Emiliano السبت سبتمبر 11, 2010 4:12 am

1. سلام.
2. از این مدل ترانه ها چند سالیه مد شده و اغراق نیست اگه تاریخچه ی نوشتن چنین تکست هایی رو از تشکیل بچه های "تیک" بگیم.
3. به هر حال، این ترانه بدک نیست و یه چند سطرش اون وسط مسط ها خیلی فاز می ده:
4. تهم _ خونه ی مادربزرگه

http://www.4shared.com/audio/vURocXhl/Taham_88__1__Feat_Siavash___Kh.html

.....................................................

ariangirl نوشته است:
اگه هر کدوم برای خودتون یه پسورد انتخاب کنید هم خوبه . مثلا میگید : این فایل پسورد امیلیانو رو داره . پسورد امیلیانو هم یه کلمه است که قبلا لیستش به افراد موثر ارسال شده ...
من ویدئوی آس ندارم متاسفانه . فقط چند تا یوتیوب دارم که لیستش رو براتون میذارم . اینم مال اون وقتاییه که هنوز یوتیوب هیتلر نشده بود ...
مثلا این کارتون کلروفیل . من خیلی دوستش داشتم . آخرش رو هم نفهمیدم چی شد . از وقتی اون خانم طرفدار محیط زیست وارد داستان شد کل کارتون رو لوله کردن و گذاشتن کنار.....
4shared.com /video/KxdJKkTJ/colorophil.html
یوتیوبهای من : چند تا از مارکوپولو و مسافر کوچولو . مسافر کوچولو تیتراژ پایانی ، ممول ، خپل ، باغچه سبزیجات ، پسر شجاع که یه تیکه است که همه دارن واسه مسابقه ورزشی آماده میشن و روبوتک هستن.

5. متشکرم از شما. لطفاً "باغچه ی سبزیجات" و "پسر شجاع"تون رو بذارید. پیشاپیش ممنونم.
6. شما و سایر دوستان هم اگه درخواستی دارید، بفرمایید. شاید من هم لیست کامل ویدئوهامو تهیه کنم.

Emiliano

پست من طرف sooratak السبت سبتمبر 11, 2010 1:37 pm

سلام
یک سایت پیدا کردم که تعدادی از کارتون ها رو البته قسمت هایی از اون ها رو برای دانلود گذاشته
هر چند می دونم که شما همه کارتون ها رو آپلود کردید و چیز تازه ای نیست اما دوست داشتم لینک قسمت کوتاهی از سریال 15 پسر رو اینجا بذارم
http://omid20-6.com/archive/15-pesar.3gp
sooratak
sooratak

تعداد پستها : 86

پست من طرف mld_msm السبت سبتمبر 11, 2010 3:38 pm

سلام به دوستان عزیزم
وااااای امیر جان عکسهای پاتال و آرزوهای کوچک اشکمو در آورد.چون خیلی دلم می خواد یه بار دیگه ببینمش.من این فیلم رو تو سینما دیدم.هالی بود.عاااالی.حالا نمی دونم چجوری تشکر کنم.
راستش هروقت گلایه های شما رو می بینم دلم هری می ریزه پایین و چون خودم هیچ کاری نتونستم انجام بدم احساس می کنم تمام این خشم و ناراحتی شما شامل حال منم می شه.اما دوستان عزیزم باور کنید من نه حافظه ی خوبی دارم نه تخصصی در هیچ زمینه ای.تنها کاری که از دستم بر میومد این بوده که همه جا از لطف و خوبی شما بگم و هیچ سو استفاده ای از زحمات شما نکنم.بارها از امیر خواستم که اگر کمکی از دست من بر میاد به من بگه.یه جوری منو راهنمایی کنه که منم بتونم یه گوشه ی کار رو بگیرم.من خارج از ایرانم و دستم به هیچ جا بند نیست.اون موقعی هم که بودم اصلا حرفی از کتاب و اسکن کردنش نبود و اگر بود هم من نه اسکنر داشتم نه بلد بودم کار کردن باهاش رو.می دونم این خیلی ناراحت کننده اس که کسی از کار آدم سو استفاده کنه اما قشنگی کاری که شما می کنید ارزشش خیلی بیشتر لز این حرفاس.درضمن ااینجا یکنفر تنها همه ی این گنجینه رو درست نکرده.اگر تک تک شکا ها با سخاوت اینها رو با بقیه قسمت نمی کردین الان این آرشیو به این تکمیلی نبود.وقتی هم که چندین نفر هستین و زحمت می کشین خودش انگیزه می ده که ادامه بدید.
امیر همیشه گفته از واترمارک کردن کارهاش خوشش نمیاد.اما به نظر من کار درستی نمی کنه.چرا؟چون اگر می کرد الان انقدر دلش نمی شکست که حاصل دسترنجش رو ببینه که داره با اسم دیگه فروخته می شه.در صورتی که خودش دلش خواسته رایگان به همه ببخشه.
البته این که اسم امیر خان رو مسارم به دلیل اینه که اول اول با ایشون آشنا شدم وگرنه این حرف شامل همه می شه.
مطمئنا ما نمی تونیم کپی رایت رو به کسی که دنبال اهداف خاصه با صحبت خالی یاد بدیم.پس چه بهتر که آدم مالش رو سفت نگه داره همسیه اش رو دزد نکنه و واترمارک کردن این ایمنی رو داره.اونوقت اگر دلتون خواست برای اعضای فعال سایتتون به صورت ارجینال بذارید که حالش رو ببرید.اما این چشمه رو خشک نکنید.بذارید ما هم ازش سیراب بشیم.دلم می خواد هنوز هم مثل همون روزا خورشید وار باشید و بذارید همه از نور و انرژی تون استفاده کنن.
باز هم ازتون خواهش می کنم اگر فکر می کنید کاری از دست من که اینترنت پر سرعت و بدون محدودیت دارم برمیاد لطفا به من اعتماد کنین تا براتون انجام بدم.
دوستتون دارم

mld_msm

تعداد پستها : 19

صفحه 8 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة