کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی

+29
Emiliano
ahmad1395
Negin 2
59
babak
Jack Holborn
Luska
SMAM
bahman.Gh
ramin
ژوا
fazel1994
heidiiii
Nostalji
Mihakralj
Nazanin58
jasonbourne
ASDALIREZA105
zerocold
Indiana Jones
S@M
Roxpa
Milassyui
ahmad1300mo
arman
heidiii
alirad
slevin(HAMID
SMBAGHERI
33 مشترك

صفحه 10 از 16 الصفحة السابقة  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  الصفحة التالية

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Empty رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی

پست من طرف SMAM الأحد نوفمبر 29, 2015 10:37 am

bahman.Gh نوشته است:SMAM,درسته و قطعا حتما درسته!خودش هست،اسم اصلی فیلم آخرین مزدور  هست،چقد دنبالش گشتم! واقعا متشکرم

قابلی نداشت.اعتراف میکنم اینو مدیون آرشیو بیست و چند ساله ام هستم که یک نسخه کهنه و قدیمی ازش دارم اوایل دهه 70 ضبط کردم.اونروزها مدرنترین و به روزترین دستگاه رسانه ای(مدیوم ست)ویدیو بود.
SMAM
SMAM
Admin

تعداد پستها : 351

https://koodaki-nojavani.forumfa.net

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Empty رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی

پست من طرف Emiliano الجمعة يناير 08, 2016 2:03 pm

پس از سال ها دو مورد مهم و لیست سیاهی از سریال ها و کارتون های قدیمی کشف شد!

آیتم شماره ی 31 از برنامه های کودک:

31.    فیلم کوتاه آلمانی، تک قسمتی، سیاه و سفید، موزیکال و بی کلامی درباره ی سه حشره ی کوچولو که با حقه های سینمایی کوچیک شده بودن و با گریم های خیلی غلیظ و شبیه به دلقکا بودن. یکی شون زن بود و کفشدوزک چاقی بود. دو تاشون مردای لاغری بودن و پشه (یا زنبور ؟) و جیرجیرک بودن. پشت شلواراشون دایره دایره بود؛ که، مثلاً دُمشونه. بال هم داشتن. اون ها توی ساعت و لیوان و اشیای دیگه می رفتن و اون اشیا هم براشون خیلی بزرگ و عجیب بودن؛ مثلاً، قاشق یا قرص آسپیرین برای اون ها قد درخت و سنگ آسیاب بود! گاهی هم با چشمای گِرد شده به دوربین هم نگاه می کردن. سکانس آخرش هم انگار شخصیت ها وارد کتاب یا دوربین می شدن و تبدیل به انیمیشن می شدن (؟). اغلب روزهای عید دهه ی 60. (سؤال من، "فروغ"، "رامین" و "سَم".)

نام اریجینال: Traja Chrobaci

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Zo9lsq3bh9e37h983mav

این هم لینک دانلود کاملش با تایمی حدود 49 دقیقه:

https://www.youtube.com/watch?v=RtmHld81L0I

و یه خواهش از دوستانی که این روزا به پراکسی دسترسی دارن (متأسفانه این روزا ندارم!): اگه لینک بالا رو جای دیگه ای آپلود کنید، ممنونتون می شم.

.........................................................

و سریال "پدر مجرد" از ژانر آدم بزرگ ها:

نام اریجینال: 少年ドラマ その

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vhhfj5wlsjtxt8zcgdsa

منبع: دوستان خوبم در "کافه کلاسیک".

Very Happy

Emiliano

تعداد پستها : 1670

پست من طرف ramin الأربعاء يناير 13, 2016 12:43 am

مرسی. پس معلوم شد که فیلم اسلواک بوده (البته اون موقع که چک و اسلواکی با هم بودند) نه آلمانی. من هم فکر می کردم که فیلم باید آلمانی باشه و یادم نمی‌اد به چه علتی.
Emiliano نوشته است:پس از سال ها دو مورد مهم و لیست سیاهی از سریال ها و کارتون های قدیمی کشف شد!

31.    فیلم کوتاه آلمانی، تک قسمتی، سیاه و سفید، موزیکال و بی کلامی درباره ی سه حشره ی کوچولو که با حقه های سینمایی کوچیک شده بودن و با گریم های خیلی غلیظ و شبیه به دلقکا بودن. یکی شون زن بود و کفشدوزک چاقی بود. دو تاشون مردای لاغری بودن و پشه (یا زنبور ؟) و جیرجیرک بودن. پشت شلواراشون دایره دایره بود؛ که، مثلاً دُمشونه. بال هم داشتن. اون ها توی ساعت و لیوان و اشیای دیگه می رفتن و اون اشیا هم براشون خیلی بزرگ و عجیب بودن؛ مثلاً، قاشق یا قرص آسپیرین برای اون ها قد درخت و سنگ آسیاب بود! گاهی هم با چشمای گِرد شده به دوربین هم نگاه می کردن. سکانس آخرش هم انگار شخصیت ها وارد کتاب یا دوربین می شدن و تبدیل به انیمیشن می شدن (؟). اغلب روزهای عید دهه ی 60. (سؤال من، "فروغ"، "رامین" و "سَم".)

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Zo9lsq3bh9e37h983mav

ramin

تعداد پستها : 23
آدرس پستي : Ottawa

پست من طرف Emiliano الخميس يناير 14, 2016 9:40 am

1. قابا شما، دوست عزیز، رو نداشت "رامین" جان. خوشحالم که اینم کشف شد. خیلی رو مخ بود!

2. "شبکه ی نسیم" الحق و الانصاف این روزا داره غوغا می کنه.
دو ویدئوی "آرزو" و "رنگین کمان" رو از این صفحه می تونید دانلود کنید؛ فقط، دو تا نکته:

2.1. در این تاریخ (پنج شنبه، 1394/10/24، فعلاً فقط "آرزو" آپلود شده؛ اما، به زودی اون یکی هم می یاد!)
2.2. لینک زیر فقط هفته ی آخر دی ماه 1394 اینا رو داره و طبیعتاً با به روز شدن مطالب، صفحات به هم می ریزه و این دو برنامه رو در ماه های آینده در صفحات دیگه ای می تونید پیدا کنید:

http://tvnasim.ir/program/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vscpjtkofodmy7r88ysc

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Yaxsxnjoxgq7mb1ye2jm

Emiliano

تعداد پستها : 1670

پست من طرف ahmad1300mo الإثنين فبراير 08, 2016 4:14 am

سلام دوستان
یه سریال خارجی قدیمی بود که دهه 60 از تلویزیون پخش میشد . فکر کنم از برنامه کودک پخش میشد .
تنها چیزی که بیاد دارم نام چهارپسر جوان بود که ابتدای شروع فیلم پخش میشد بنامهای اکسل - روبیل - رولند - گیدو

ahmad1300mo

تعداد پستها : 34

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 7:35 pm

سلام دوستای خوبم
حتما خبر دارین شبکه چهار هرشب حدود ساعت یازده یا دوازده، مجموعه تله تئاترهایی از دهه شصت رو تو برنامه ای به اسم نمایشخانه پخش میکنه.
خیلی از تله تئاترهایی که سالها بود دوست داشتیم ببینیم تو این مجموعه نمایش داده شده و میشن مثل باجناق ها.
کل مجموعه تئاترهای تلویزیونی که تاحالا پخش شده رو میتونین اینجا ببینین:

http://www.telewebion.com/fa/47466/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87.html

اینم تله تئاتر باجناق ها که تو همین مجموعه نمایش داده شده:

http://www.telewebion.com/fa/1399777/%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D9%86%D8%A7%D9%82-%D9%87%D8%A7/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87.html
Luska
Luska

تعداد پستها : 8

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:08 pm

مخمصه (1362)
(7 قسمت)
محصول : صداوسیما. شبکه 1. گروه فیلم و سریال
نويسنده : فرهاد مجدآبادی
تهیه کننده : شهرزاد مهدوی
کارگردان : فرهاد مجدآبادی
بازیگران : تانیا جوهری ، هادی مرزبان ، داوود آریا ، سرور رجایی ، معصومه تقی پور
تصویربردار : علی شوقیان ، محمدعلی خیاطان ، حسین درزی اسلام
صدابردار : کیومرث مقدم ، محسن خوش صفا
چکیده:
آقاي شهرياري که کارمند شهرداري رژيم سابق است در يک شهرک تازه ساخت به نام رحمت‌آباد صاحب خانه‌اي کوچک و محقر شده است. وي که با مدير شهرداري روابط صميمانه‌اي دارد و مرد ساده‌دلي است به اهالي رحمت‌آباد قول مي‌دهد تا براي شهرک آب لوله‌کشي بياورد اما با وجود تلاش هاي زياد موفق نمي‌شود

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/175601

Luska
Luska

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:11 pm

سایه همسایه (1365)
(8 قسمت)
محصول :  صداوسیما. شبکه 1. گروه فیلم ، سریال و تئاتر
نويسنده :  محمود استادمحمد
تهیه کننده :  علیرضا مرادی
کارگردان :  مهوش جزایری
بازیگران :  عنایت بخشی ، توران مهرزاد ، اسماعیل داورفر ، تانیا جوهری ، حسین امیرفضلی
تصویربردار :  محمدرضا کاظمی ، محمد طاهری جم
صدابردار :  بهمن حیدری
آهنگساز :  بابک بیات
کارگردان هنری :  اسماعیل خلج
چکیده:
اهالي يکي از محله‌هاي تهران که ارتباط نزديکي با هم دارند و اکثرا" در يک بازارچه کار مي‌کنند در هر قسمت ماجراهايي مي‌آفرينند

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/web/guest/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/175401
Luska
Luska

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:16 pm

اشک تمساح (1360-61)
محصول :  صداوسیما، شبکه 1، گروه فیلم، سریال و تئاتر
نويسنده :  احمد نجیب زاده
تهیه کننده :  احمد نجیب زاده
کارگردان :  احمد نجیب زاده
بازیگران :  حسین پرورش ، ولی الله شیراندامی ، توران مهرزاد ، کیومرث ملک مطیعی ، نعمت الله گرجی
تصویربردار :  علی شوقیان
صدابردار :  اصغر تمجیدی ، مسعود تحویلی ، جهانگیر میرشکاری
آهنگساز :  حسین فرهادپور

چکیده:
شاه دوست، يکي از مديران وزارت دربار بعد از انقلاب از ترس و وحشت در حال اختفاست. وي که تحت مراقبت خاص است همه فاميل از جمله همسر، خواهر، پدر و مادرش همه به فکر تقسيم ارث و ميراث هستند. اما فردي به نام فضايلي که نامزد رياست جمهوري است او را به سمت رئيس‌موزه‌ها در مي‌آورد و ماجرا به شکل ديگري ادامه پيدا مي‌کند.

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/web/guest/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/139601

اين مطلب آخرين بار توسط Luska در الأحد مارس 13, 2016 8:30 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Luska
Luska

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:17 pm

آقای دلار (1368)
(18 قسمت)
محصول :  صداوسیما. شبکه 1. گروه اقتصاد
تهیه کننده :  مجید بهشتی
کارگردان :  مجید بهشتی
بازیگران :  صفا آقاجانی ، محمد تجدد ، دانیال حکیمی ، اسماعیل داورفر ، آزیتا لاچینی
آهنگساز :  جهانسوز فولادی
کارگردان تلویزیونی :  سیمین دولو

چکیده:
فرجامي به ترغيب دوستش، خود را بازخريد مي‌کند تا از زندگي ساده کارمندي رهايي پيدا کند. با پول آن به خريد و فروش دلار مي‌پردازد و در زمان جنگ ايران و عراق، از اين شغل به دليل نوسانات قيمت دلار، سود کلاني عايدش مي‌شود. بعد از قبول قطعنامه ‎۵۹۸، به علت سق‌وط قيمت دلار ورشکسته مي‌شود و سکته مي‌کند اما زنده مي‌ماند و تصميم مي‌گيرد مابقي عمر را به صورت ساده و به دور از هر گونه دلالي ادامه دهد

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/web/guest/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/126401

اين مطلب آخرين بار توسط Luska در الأحد مارس 13, 2016 8:22 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Luska
Luska

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:19 pm

بازرس ویژه (1360)
محصول :  صداوسیما. شبکه 1
نويسنده :  منصور تهرانی
تهیه کننده :  محمدرضا محمدیاری ، اکبر صادقی
کارگردان :  منصور تهرانی
بازیگران :  فرامرز قریبیان ، داود رشیدی ، علی محزون ، کاظم افرندنیا ، عباس مختاری
تصویربردار :  محمد قاضی
صدابردار :  جمشی جم
تدوینگر :  ایرج گل افشان
آهنگساز :  منصور تهرانی
منشی صحنه :  مهدی صحرایی

چکیده:
کارگران يک معدن عليه ظلم و بي‌عدالتي مسئولين معدن شکايت مي‌کنند. بازرسي که براي اين منظور فرستاده ميشود هيچ کمکي به آنها نکرده و باعث مضروب شدن دو تن از کارگران توسط عوامل شرکت مي‌شود. در نهايت کارگران به رهبري طالب و حيدر بابا کنترل معدن را به دست مي‌گيرند.

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/web/guest/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/150301

Luska
Luska

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:25 pm

گالش های مادربزرگ (1367)
محصول : صداوسیما. شبکه 1. گروه فیلم ، سریال و تئاتر
نويسنده : بهمن زرین پور
تهیه کننده : علیرضا مرادی ، بهمن زرین پور
کارگردان : بهمن زرین پور
بازیگران : سیروس ابراهیم زاده ، مهین شهابی ، هادی مرزبان ، فریبا متخصص ، اسفندیار ماوندادی
تصویربردار : شامل تافته
صدابردار : محمود سماک باشی ، پارسا حسینی ، مجید تیدای نور
محل نگهداری : آرشیو مرکزی
کارگردان تلویزیونی : مهوش جزایری

چکیده:
جواد که به تازگي دزد خانه‌اش را زده به همراه باجناقش در سمساري ها به دنبال تهيه اجناس دست دوم هستند و مي‌فهمند که آنها اجناس معمولي را جاي عتيقه به مردم مي‌فروشند آن دو نيز لوازم قديمي خانه را به عنوان عتيقه به فروش مي‌گذارند اما تعزيرات حکومتي به آنها اخطار مي‌دهد و سرانجام دزدها دستگير شده و جواد به مال خود مي‌رسد

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/web/guest/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/193917
Luska
Luska

پست من طرف Luska الأحد مارس 13, 2016 8:29 pm

زیر گنبد کبود (1374)
(26 قسمت)
محصول : صداوسیما. شبکه 5
نويسنده : اصغر عبدالهی
تهیه کننده : بهروز خوش رزم
کارگردان : بهمن زرین پور
بازیگران : علی نصیریان ، حسین کسبیان ، مینا جعفرزاده ، برزو ارجمند ، زیبا بروفه
تصویربردار : عظیم جوانروح
صدابردار : بهروز معاونیان ، کریم کاشانی ، امیر پرتوزاده
تدوینگر : حسین غضنفری
آهنگساز : محم حق گو
طراح گریم : عبدالله اسکندری
طرح صحنه و دکور : محسن شاه ابراهیمی
محل نگهداری : آرشیو شبکه 5 سیما
منشی صحنه : کتایون صادقی

چکیده:
پدری بازنشسته به همراه همسر، دختر و پسرش، تلاش می‌کنند مشکلات موجود را از طریق هم‌فکری، برطرف کنند.

دانلود:
http://portalarchive.irib.ir/web/guest/sima/-/asset_publisher/Y2uds0sD8tt6/content/id/241701
Luska
Luska

پست من طرف babak السبت أبريل 16, 2016 7:10 pm

Emiliano نوشته است:پس از سال ها دو مورد مهم و لیست سیاهی از سریال ها و کارتون های قدیمی کشف شد!

گل کاشتی امیر جان
عالی
عالی

این هم لینک دانلود کاملش با تایمی حدود 49 دقیقه:

https://www.youtube.com/watch?v=RtmHld81L0I

و یه خواهش از دوستانی که این روزا به پراکسی دسترسی دارن (متأسفانه این روزا ندارم!): اگه لینک بالا رو جای دیگه ای آپلود کنید، ممنونتون می شم.

.........................................................

و سریال "پدر مجرد" از ژانر آدم بزرگ ها:

نام اریجینال: 少年ドラマ その

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vhhfj5wlsjtxt8zcgdsa

منبع: دوستان خوبم در "کافه کلاسیک".

Very Happy
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف babak السبت أبريل 16, 2016 7:13 pm

گل کاشتی امیر جان
عالی
عالی
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف 59 الأحد يونيو 19, 2016 6:23 pm

با درود فراوان خدمت همگی.
با آنکه سال گذشته، بدرود گفته بودم،
[که البته آن خداحافظی، بر جای خود محفوظ هست!]،
اما امشب همانند انسانی‌ که دیگه تحملش تمام شده باشه،
و یا اگر بهتر بگم، دیگه نتونه خودش رو کنترل کنه،
(چون راحت بگم، روزی نیست که بفکر فروم رویایی و تمامی اعضا نباشم،
هر روز و هر لحظه، خاطرات ۵ - ۶ سال گذشته، گفتگو‌ها و یادها و یادمانه ها،
در ذهنم مرور و تکرار میشن. به یاد تک تک یاران ارجمند هستم) ...
از اینرو اکنون پس از ۸-۹ ماه، آمدم به فروم رویایی،
و همانند کودکی مشتاق، خوشحال هستم.
در ضمن، پستها در تالارهای گوناگون رو،
دیدم و خواندم، و از همگی‌ ممنون هستم.
و بازهم در ضمن، چون میترسم که نامی‌ از قلم بیفته،
از اینرو به اسم، نام یاران رو نمی‌نویسم،
اما تک تک بچه‌ها ی فروم رویایی، روزی نیست که در یادم نباشید.
خدمت شما عرض شود، که یک کلیپ کوچک انجام دادم ماه گذشته،
اگر عمری باشه، تا چند روز آینده تقدیم میشه.
و البته همراه با چند مطلب نوستالژیک دیگر که عکس و مطلب هستند.
البته اینجانب که بنده ی کمترین هم بوده و هستم،
بازنشستگی خود را در فروم،
با همان خداحافظی ۸-۹ ماه پیش، رسمن اعلام داشتم،
اما چه میشه کرد که دیگه خیلی‌ خیلی‌ دلتنگ همگی‌ بودم.
مهره ی مار دارد این فروم.
پس قرارمون این باشه که بچه‌های خوبی‌ باشیم (لبخند)،
و تا چند روز آینده، با پستی تلفیقی خدمت میرسم.
بازهم تکرار میکنم، روزی نبوده و نیست،
که بیاد تک تک اعضا و یاران فروم نباشم.
با احترام.
۵۹

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Ofoy_viviska-foruma

59
59

تعداد پستها : 1476
آدرس پستي : vj26081980@gmail.com

http://www.aparat.com/PanjaH_o_NoH

پست من طرف Indiana Jones الإثنين يونيو 20, 2016 12:33 pm

59 نوشته است:
با احترام.
۵۹

با سلام و درود
من هم مدتی است دلم هوای این خانه قدیمی را کرده. دیروز پریروز بود که کلید را توی قفل زنگ زده انداختم و یادی کردم از این فضای شیرین و خاطره انگیز. چه انرژی و توانی بچه ها گذاشتند تا این مکان شکل بگیرد. چه گنجینه ای اینجا به رایگان عرضه شد که حالا محل درآمد عده معدودی قرار گرفته و هر مرتبه آگهی هایش با ایمیل برایمان میرسد. چه کتابهایی در اختیار قرار گرفت. بهرحال خانه قدیمی بیادت هستیم و بتو سر میزنیم.
ارادتمند
افشین
بعدالتحریر: راستی دوستان در سایت minitoons مقدار زیادی از سریال های کارتونی قدیمی بصورت کامل جهت دانلود عرضه شده که دعوت میکنم از این سایت دیدن کنید.
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vv51kyxhz3yrsvvh30ck_thumb   فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 01eptjwf7ohnmpb18n4l_thumb    فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vmoywmy2imjyntdzpdbp_thumb    فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Hwmka8lx2sloc6nzopze_thumb

Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف kazvash الثلاثاء يونيو 21, 2016 4:04 am

Indiana Jones نوشته است:
59 نوشته است:
با احترام.
۵۹

با سلام و درود
من هم مدتی است دلم هوای این خانه قدیمی را کرده. دیروز پریروز بود که کلید را توی قفل زنگ زده انداختم و یادی کردم از این فضای شیرین و خاطره انگیز. چه انرژی و توانی بچه ها گذاشتند تا این مکان شکل بگیرد. چه گنجینه ای اینجا به رایگان عرضه شد که حالا محل درآمد عده معدودی قرار گرفته و هر مرتبه آگهی هایش با ایمیل برایمان میرسد. چه کتابهایی در اختیار قرار گرفت. بهرحال خانه قدیمی بیادت هستیم و بتو سر میزنیم.
ارادتمند
افشین
بعدالتحریر: راستی دوستان در سایت minitoons مقدار زیادی از سریال های کارتونی قدیمی بصورت کامل جهت دانلود عرضه شده که دعوت میکنم از این سایت دیدن کنید.
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vv51kyxhz3yrsvvh30ck_thumb   فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 01eptjwf7ohnmpb18n4l_thumb    فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Vmoywmy2imjyntdzpdbp_thumb    فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Hwmka8lx2sloc6nzopze_thumb

با عرض سلام به همه دوستان این فروم رویایی و با عرض خیر مقدم به دوستان عزیز 59 گرامی و افشین خان گرامی
نمی دانم باور می کنید یا نه ؟
من ، امروز، بعد از مدت ها که به این فروم سر زدم و با دیدن نام 59 و ایندیانا جونز اشک شوق  در چشمهایم حلقه زد و بسیار خوشحال شدم .
دوستان ،  بزرگی می فرماید :
من که داد از تو به غیر از تو نگفتم به کسی
شرط انصاف نباشد که به دادم نرسی
دوستان این مدت جایتان خیلی خالی بود و شرط انصاف نباشد که خود را بازنشسته کنید و ما را تنها بگذارید.
خواهشمندم ما را تنها نگذارید و باز هم با مطالب خاطره انگیز و قلم  شیوای خود ما را مستفیض نمایید.
قربانتان
kazvash
1395/04/01
kazvash
kazvash

تعداد پستها : 60

پست من طرف 59 الأربعاء يونيو 22, 2016 10:33 am

kazvash نوشته است:
Indiana Jones نوشته است:
59 نوشته است:
با احترام.
۵۹

با سلام و درود
ارادتمند
افشین

با عرض سلام به همه دوستان این فروم رویایی و با عرض خیر مقدم به دوستان عزیز 59 گرامی و افشین خان گرامی
نمی دانم باور می کنید یا نه ؟
من ، امروز، بعد از مدت ها که به این فروم سر زدم و با دیدن نام 59 و ایندیانا جونز اشک شوق  در چشمهایم حلقه زد و بسیار خوشحال شدم .
دوستان ،  بزرگی می فرماید :
من که داد از تو به غیر از تو نگفتم به کسی
شرط انصاف نباشد که به دادم نرسی
دوستان این مدت جایتان خیلی خالی بود و شرط انصاف نباشد که خود را بازنشسته کنید و ما را تنها بگذارید.
خواهشمندم ما را تنها نگذارید و باز هم با مطالب خاطره انگیز و قلم  شیوای خود ما را مستفیض نمایید.
قربانتان
kazvash
1395/04/01

درود و عرض ادب خدمت گرامیان:
افشین خان و جناب کازوش،
و همچنین خدمت همگی‌،
پس بیراه نگفته اند که دل به دل راه دارد!. ...
جای سایر اعضا و بچه‌های فروم، بسیار خالیست.
تک به تک صدا بزنیم؟. ...
از لطف همیشگی‌ ممنون و سپاسگزارم.
پست نچندان کوتاهی را (با توجه به پرحرفی‌ و پرچانگی بنده) پس از مدتها آماده ساختم،
که اکنون با پایان یافتن و آماده سازی آن (چون مدتها هم غیبت داشتم)، تقدیم همگی‌ میگردد.

* از یاران ارجمند دعوت میگردد تا به پست پسین تشریف بیاورید. با احترام.

59
59

پست من طرف 59 الأربعاء يونيو 22, 2016 10:51 am

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Ojm7_tablo

کلیپ تلفیقی که تقدیم میگردد، دربردارنده ی پشت صحنه از مرحله ی گریم فیلم ماندگار:
"کمال‌الملک-۱۳۶۲" - ساخته ی استاد زنده یاد علی‌ حاتمی میباشد. ...
بخش کوتاه پشت صحنه گریم، برگرفته از مصاحبه ی تصویری هست که نوروز امسال (۱۳۹۵)،
توسط آقای رضا رشیدپور با استاد جمشید مشایخی، در برنامه ی "صفر صفر" انجام شد.
ویدیوی پشت صحنه ی گریم که بسال ۶۱ - ۶۲ بازمیگردد،
بخشی از مستندی هست که گویا بتازگی با فیلمهای کمیاب آرشیو سینمای دهه شصت انجام شده،
و قسمت گریم کمال‌الملک را، "دکتر اکبر عالمی" در اپتدای دهه ی شصت، فیلمبرداری داشتند،
که آن بخش در ساخت فایل تصویری زیر استفاده گردید و از ایشان بسیار ممنون هستم.
موسیقی‌ بکار رفته در کلیپ نیز، تیتراژ آغازین فیلم کمال‌الملک هست، ساخته ی استاد فرهاد فخرالدینی.
کلیپ کوتاهی از آب درآمد، اما از جهت تلفیق فیلم و عکس و موسیقی‌، ارزش نوستالژیک بالایی‌ دارد.

تقدیم به همگی‌ ... .:
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Ojm7_tablo_thumb
http://s6.picofile.com/file/8256634900/KamalolMolk_PoshteSahne_1362_.wmv.html

توسط ۵۹ (۱۳۷۹) (HQ) .:
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Dp58_ayine_cheragh_-_(1379)_thumb

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 4gfb_viviska-foruma

..........................................................................................

پی‌ نوشت ۱ .:

59 نوشته است:
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 9qawy2txdufw5qpb9z68
(فریبرز سمندرپور در نمایی از فیلم "جای امن-۱۳۷۲")

فریبرز سمندرپور، در طی‌ دهه‌ های ۶۰ و ۷۰، هنرپیشه ی خوبی‌ در نقشهای منفی‌،
و سبک بازی و چهره اش نیز برای مخاطب همیشه باورپذیر بود. ...
در کارنامه ی بازیگری او، ۱۲ فیلم بلند سینمایی در طی‌ سالهای ۱۳۶۳ تا ۱۳۷۵ به چشم میخورد،
و صدالبته که نقش آفرینی اش در سریال خاطره انگیز "نیمه پنهان ماه-۱۳۷۳" نیز، در یادها ماند.
اما نزدیک به دو دهه است که از ایشان خبری نیست. ... از هنرمندان حرفه ای خبری نیست ....
............................

زنده یاد فریبرز سمندرپور (۱۳۲۸ - ۱۳۸۸)
نام و یادش گرامی‌.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 8oh3_samandarpour

منبع متن زیر، روزنامه ی "جام جم" (لینک پایین)،
بتاریخ پنج شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۴، میباشد. ...
http://jamejamonline.ir/sima/2173805652258434627/اولین-سریال-مناسبتی-تلویزیون

چه غریبانه رفتی فریبرزخان!
باید به فهرست بازیگرانی که روزگاری در سریال «نیمه پنهان ماه» هنرنمایی کردند و حالا دیگر در میان ما نیستند، فریبرز سمندرپور را هم افزود. بله، سمندرپور شش سال است به رحمت خدا رفته، آن ‌هم در یک بی‌خبری و سکوت عجیب و غریب، و آزاردهنده حتی. بنا‌بر توصیه و وصیت خودش، مرگش و حتی مزارش را از همه پنهان داشته‌اند؛ از همه، حتی دوستان و همکاران نزدیکش. فقط خانواده او می‌دانند دقیقا چه زمانی فوت شده و سنگ قبرش کجاست. حکایت غریبی دارد زندگی و حتی مرگ این هنرپیشه فقید محجوب؛‌ بازیگری که در ایام پر‌کاری و دیده‌شدنش هم ساکت بود و بی‌هیاهو. بستن پرونده‌ای درباره سریال نیمه پنهان ماه، بدون گفت‌وگو با سمندرپور، به کنشی ابتر و ناقص می‌ماند. پیدا کردن او اما کاری بس دشوار و حتی محال است‌. هیچ‌کس از این بازیگر قدیمی خبری نداشت. بسیاری نامش را هم فراموش کرده و برای به خاطر آوردن او عکس‌لازم شده بودند. تلفن همراهش را برادر کوچکش جواب داد و هیچ نگفت و به تعبیر عامیانه پیچاند. تماس‌های بعدی هم مثمر‌ثمر نبود. حتی این شائبه پیش آمد که مبادا سمندرپور باشد و خود را به جای برادر جا می‌زند که بپیچاند، اما بعد کاشف به عمل آمد که این هنرپیشه واقعا دیگر در میان ما نیست؛ او شش سال است که رفته؛ در یک بی‌خبری محض و البته خودخواسته. سمندرپور ایفاگر شخصیت شریف در سریال نیمه پنهان ماه بود. پسر آقابزرگ که با وجود تاهل و پا گذاشتن در وادی میانسالی همچنان چشم و نظر به دخترعمویش داشت. او یک عاشق ناکام بود. سریال هر چقدر جلو رفت و گره‌‌های داستانش باز شد، مچ شریف را باز کرد که با همدستی خان‌عمو چه که نکرده‌اند با جلال و البته مریم، محبوب ابدی‌اش.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 8oh3_samandarpour

می‌خواست مرگش پر از ابهام و شگفتی باشد
هوشنگ توکلی
کارگردان و بازیگر

فریبرز سمندرپور از نادر بازیگران بامهارت و صاحب سبک بود که متاسفانه پس از انقلاب از توانایی‌ها و قابلیت‌هایش خیلی کم استفاده شد. برای اولین بار من از او برای سریال «تهران 53» دعوت کردم که نقش مقابل مرحوم خسرو شکیبایی را داشت. سمندرپور ایده جالبی داشت و هر گاه درباره مرگ صحبت می‌کرد، آن را یک پدیده یا حادثه نمایشی می‌دانست. می‌گفت چقدر خوب است که انسان وقتی می‌میرد برای همه ابهام و شگفتی به وجود بیاورد، به خصوص برای کسانی که او را می‌شناسند. خودش هم در عمل این ایده را اجرایی کرد و در وصیتش خواسته بود هیچ‌کس به هیچ عنوان از مرگ او با خبر نشود. خانواده‌اش هم طبق وصیت‌نامه‌اش در یک سکوت خبری به خاکش سپردند. یکی دو سالی طول کشید تا دوستانی که سراغ سمندرپور را می‌گرفتند از واقعه فوت او باخبر شوند. خود من پس از یک سال ماجرا را متوجه شدم. با او تماس گرفتم تا دعوت به کارش کنم که پدرش جواب داد و قضیه را گفت. علت کم‌کاری او در سال‌های آخر عمرش در درجه اول به کارهای پیشنهادی با سطح انتظاراتش باز می‌گشت و در درجه دوم، به روحیه انزواطلبانه او. او نه شغل دومی داشت و نه حقوق و مزایایی از جایی دریافت می‌کرد.
سمندرپور در اوایل انقلاب به یک گرفتاری مبتلا بود که به دلیل ویژگی‌های شخصیتی‌اش توانست از بند آن برهد. در عین حال ناراحتی کبدی هم داشت. به علت رفاقت قدیمی که با سمندرپور داشتم گاه سراغی از او می‌گرفتم. آخرین بار که با او صحبت کردم، حول و حوش سال‌ 85 بود. او هنرمندی باهویت بود و پر از غرور مثبت. هیچ‌وقت در مقابل ‌کسی سر خم نکرد. در زمان فعالیتش هم همیشه یک نگاه اعتراضی به رفتار دیگران داشت. یک هویت مستقل و سازنده رو به جلو داشت. بیشتر مریضی‌اش تاب و توان او را گرفت و تسلیم مرگش کرد.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 9qawy2txdufw5qpb9z68
زنده یاد فریبرز سمندرپور (۱۳۲۸ - ۱۳۸۸) - نام و یادش گرامی‌.
http://jamejamonline.ir/sima/2173805652258434627/اولین-سریال-مناسبتی-تلویزیون

.
.
.

پی‌ نوشت ۲ .:

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 69gx_iran80s

عکاس آلمانی "Casey Hugelfink"، آغاز دهه شصت، در سفری که به ایران و جایجای گوناگون آن داشت،
مجموعه عکسهای مستندی را در سبک اجتماعی، از فضای پس از ۵۷، زندگی و جنگ و مردم، ثبت مینماید. ...

Iran in the 80s – a glimpse of a forbidden place
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 62dn_01_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Iq6_02_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 J9j_03_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 K895_04_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Fkrm_05_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Jek6_06_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Qmbk_07_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 2r3n_08_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 1q7x_09_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Ylkx_10_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 H9ye_11_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 M6ii_12_thumb

* لینک و منبع عکسها - بهمراه عکسهای تکمیلی - همراه توضیحاتشان به زبان انگلیسی .:
https://www.theguardian.com/world/iran-blog/2014/aug/26/iran-forbidden-80s-photography

.
.
.

پی‌ نوشت ۳ .:

بی‌ محتوایی و ندانم بکاری در سینما به جایی رسیده،
که عده‌ای جمع میشود دور هم و در یک مراسم رسمی‌،
فیلمنامه ی فیلمهای موفق دهه ی شصت را،
همانند نمایشنامه‌ای رادیویی میخوانند!.
برای نمونه در لینکی‌ که دیدم (تصویر پایین)،
دو تن از بازیگران مطرح دهه‌های ۶۰ و ۷۰ نیز حتا،
همراه  آماتورها یا تازه بدوران رسیده‌های فیلم،
نشسته اند و همگی‌ در مجموع، با همیاری پرسش برانگیزی،
فیلمنامه ی "اجاره نشین ها" را، بسان نمایش رادیویی میخوانند!،
آنهم با صداها و گویشهایی که هیچ ربطی‌ به متن و حال و هوای آن فیلم ندارد،
که اگر حتا هم می‌داشت، فیلم اجاره‌ نشین‌ها که گم نشده!،
بلکه حاضر و سرحال، حتا با اسکن تازه ی نگاتیو،
پیش رو هست و شوق دیدنش، سالی‌ یکبار به سراغمان می‌‌آید.
سؤال اصلی‌ اینکه، آخر این چه کاریست؟. چه هدفی‌ دنبال میشود؟،
که حتا آقای ایکس و خانم ایگرگ، که صد البته هر کدام بویژه در زمان خودشان، مشهور بودند و هستند،
(بخاطر احترام خدمت آن دو هنرمند قدیمی‌ و ارزشمند، نامشان را نمی‌نویسم،)
به ترتیب بجای کاراکترهای "عباس آقا سوپر گوشت" و "مادر او - بانو نادره"، دیالوگ بگویند،
و در سوی دیگر میز، جوانکان هم به ترتیب بجای پرسوناژ‌های دیگر از "اجاره نشین ها"، دیالوگ بگویند!.
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Yqu6_allafi
.................................

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 He17_arm_1_copy_thumb

در طی‌ ۸ - ۹ ماه گذشته، با آنکه تمام فیلمهای منتشرشده سینمایی و ویدیویی را دیدم،
اما حتا یک دانه از آنها هم، نظرم را به‌خود جلب نکرد. ... در میان این فیلم‌ها،
با کارهایی از سینماگران صاحبنام قدیم هم روبرو هستیم، که‌ ای کاش نامشان را در تیتراژ نمیدیدم.
تنها چیزی که مد شده، استفاده از دوربین RED هست، که خیال همه را راحت نموده،
چون بطور اتومات، با هر شرایط نور و رنگ زمینه، فیلم میگیرد و همزمان،
ویرایش رنگ و نور کادرها را نیز انجام میدهد (یعنی‌ اتالوناژی خودکار، که به اغوایی زودگذر شبیه است).
.................................

باید قبول کنیم که دوره و زمانه، دیگر کاملا تغییر پیدا کرده،
و این موضوع تغییر، اثبات و پابرجا شده است.
برای نسل ما که هم مخاطب مستقیم سینمای شصت و نیمه ی هفتاد،
و هم آگاه به سینمای خوب دو دهه پیش از آن‌ بود، دیگر زمان آن فرا رسیده،
که یا خود را با فیلمها و محصولات مثلن فرهنگی‌-هنری امروزی تطبیق دهیم،
که برای نمونه، برای من نوعی، هیچگاه چنین آدابته شدنی امکانپذیر نیست،
پس تنها یک راه میماند، و آن، ندید گرفتن و حساس نبودن است.
از همین چند ماه پیش، با دیدن عکس و کادر و تیزر فیلمهای جشنواره، و یا بخش‌هایی‌ از سریالهای جاری،
میتوان فهمید که ارزشها و مفاهیم فیلم و فیلمسازی، کاملا تغییر پیدا کرده و دیگر هیچ امیدی نیست.
ایشان را بخیر و ما را بسلامت. ... سرخوش و آرام میمانیم، با همان فیلمهای قدیمی‌ ...

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Ojm7_tablo_thumb

.
.
.

- دو عکس زیر را سال ۱۳۷۵، گرفته بودم.
آنزمان دوربینهای اتومات و آماتوری به بازار آمده بود که بگمانم چینی‌ بودند.
قیمتشان مناسب بود (نزدیک به دوهزار تومان)، و کیفیتشان هم، متوسط.
یعنی‌ با جمع کردن عیدی‌های در آنزمان، میشد یک عدد از این دوربینها را خرید.
با اینحال و صرفه نظر از کیفیت غیر حرفه‌ای که جنس تصویر آن دوربین داشت،
اکنون هر زمان که این دو عکس را میبینم، احساس می‌کنم که تابلوی نقاشی هستند.
یعنی‌ تلفیق نور و رنگ طبیعت در هر دو عکس، حالت تابلوهایی نقاشی شده را یادآور است.
شاید بیراه نباشد که بگوییم، حتا دوربینهای آماتوری و ارزان قیمت در میانه ی دهه ۹۰ میلادی (۷۰ خورشیدی)،
نتیجه ی ثبت تصویرشان، از دوربینها و ابزار دیجیتالی و مدرن امروزی، بسیار ملموستر و مستندتر بود.
مدرنیته و نسل دیجیتالی، که ارزشهای اصیل گذشته را، روزبروز کمرنگتر میکند،
و شاید ... دیگر آنها را از بین برده.

* دو عکس، دو قاب از طبیعت - ۱۳۷۵ - توسط ۵۹ .:
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 56go_manzare_01_thumb فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 G8tq_manzare_02_thumb

یاد خاطرات گرامی‌.
سلامت باشید.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 4gfb_viviska-foruma

59
59

پست من طرف kazvash السبت يونيو 25, 2016 8:26 am

با عرض سلام به همه عزیزان
بسیار از خبر درگذشت هنرمند گرامی مرحوم فربیرز سمندرپور متاسف شدم خداوند آن مرحوم و همه درگذشتگان را رحمت کناد.
من بسیار به این هنرمند علاقه داشتم خاطرم هست علاوه بر سریال تهران 53 که در مطالب 59 عزیز بدان اشاره شد، در فیلم 53 نفر نیز به همراه هنرمندان دیگر مانند عنایت بخشی و مرحوم منصور والامقام بازی می کردند که نقش کارمند ساواک را بسیار زیبا و باور پذیر اجرا کردند.
ضمناً عکس های زیبایی را جناب 59 قرار داده اند که جای تقدیر و تشکر دارد.
اردتمند همگی.
kazvash

1395/04/05
kazvash
kazvash

تعداد پستها : 60

پست من طرف 59 الأحد يونيو 26, 2016 8:22 am

kazvash نوشته است:
با عرض سلام به همه عزیزان
بسیار از خبر درگذشت هنرمند گرامی مرحوم فربیرز سمندرپور متاسف شدم خداوند آن مرحوم و همه درگذشتگان را رحمت کناد.
من بسیار به این هنرمند علاقه داشتم خاطرم هست علاوه بر سریال تهران 53 که در مطالب 59 عزیز بدان اشاره شد، در فیلم 53 نفر نیز به همراه هنرمندان دیگر مانند عنایت بخشی و مرحوم منصور والامقام  بازی می کردند که نقش کارمند ساواک را بسیار زیبا و باور پذیر اجرا کردند.
ضمناً عکس های زیبایی را جناب 59 قرار داده اند که جای تقدیر و تشکر دارد.
اردتمند همگی.
kazvash

1395/04/05

کازوش گرامی‌ با درود.
بسیار خرسندم که مطلب و بویژه عکسهای پست پیشین، مورد توجهتان قرار گرفته.
اتفاقن زمانی‌ که چند ماه پیش با خواندن مطلب "جام جم"، در جریان فوت فریبرز سمندرپور قرار گرفتم،
اول از همه بیاد شما افتادم، چون می‌دانستم که علاقمند به سبک بازیگری ایشان بودید. من نیز هم.
زنده یاد سمندرپور، دارای نگاه بازیگری و استفاده ی مناسب از چهره و میمیک صورت بود، و این مهم،
شیوه ی بازیگری ا‌ش را هم باجذابه و هم باورپذیر نشان میداد. یک غرور خوشایندی در کارش بود،
که هم در نقش حل میشد، و هم برای مخاطب حالتی اسرارآمیز را هنگام تماشای نقش آفرینی‌هایش ایجاد میکرد.
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 E272_sinema_foroum-53_nafar-1368_(04.09.2011)_thumbفیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Tyke_53_nafar_-1368_thumb
شوربختانه نسل کاردان هنرمندان، یا دیگر از جهان رفتند و یا خانه نشین شدند و دوران کهنسالی را می‌گذرانند،
و این در حالیست که جایگزینی برایشان یافت نشده. منظور از جایگزین، این نیست که شخصی‌ بشود کپی آنها،
بلکه منظور افرادی هستند که بطور همعرض و برابر، دارای خاریزما و هنایشگزاری لازم در وادی هنر و فرهنگ باشند.
دنیای صدا و گویندگی نیز دچار همین مشکل شده. ...
از افشین گرامی‌ ممنونم برای دو پستی که در تالار کتاب زحمت کشیدند.
شروین گرامی‌ هم دیدن دوباره ا‌ش خوشایند بود.
همگی‌ سلامت باشید. با احترام.
.
.
.

59
59

پست من طرف 59 الأحد يونيو 26, 2016 8:49 am

59 نوشته است:
بازگویش از (فروردین ۱۳۹۰)

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 2imm_majid_shapouri

تقلید صدای دهه شصت

دهه شصت خورشیدی ایران یا همان آشیانه کودکی ما، صرفه نظر از کمبودها و مشکلاتش از قبیل جنگ، ملاحظات مختلف فرهنگی-اجتماعی، دهه چندان غمگینی هم نبود. بخصوص در روزهای جشن و شادی ملی-میهنی و یا آیینی-مذهبی، دو شبکه تلویزیونی در آنزمان سنگ تمام میگذاشتند و اوقات فرحبخشی را برای بچه‌ها و بزرگسالان به ارمغان می آوردند. همچنین جنگهای تلویزیونی که عصر روزهای تعطیل به روی آنتن میرفتند، همانند پنجره‌ای گشوده به سمت باغی دل انگیز، هوای تازه را به مشام روح و جان بینندگان روان میساختند. یکی از جنگهای تلفیقی دهه شصت، برنامه "جنگ هفته" بود. برنامه ای ترکيبی با محوريت نقد اجتماعی که عصر جمعه‌ها پخش میشد و آيتمهای موفقی نظير هشدارهای پليس (آقا کمالی)، آقای شهروندی، و آقای گرفتار را ميان مردم جا انداخته بود.
.....................................................

یکی از بخشهای جذاب جنگ هفته، تقلید صدا بود با هنرمندی "مجید شاپوری".
ترتیب برنامه تقلید صدا به این شکل بود که مجید شاپوری میکروفون بدست،
در کادر ساده و بدون دکور تلویزیونی که پس زمینه‌ای سیاه رنگ داشت می ایستاد،
انعکاس تصویر او در پشت سرش بر روی پس زمینه سیاه با افکت تصویری و معروف آن سالها،
چندین بار تکرار میشد (همان حالتی که تصویر شخص قرار گرفته بین دو آینه مقابل بهم ایجاد میکند)،
... و "مجید شاپوری" با حنجره طلایی خود، به تقلید صدا میپرداخت ...
تقلید صدای شخصیتهای کارتونی، فیلمها، و از همه مهمتر: ماشینهای رالی، هلیکوپترها و ....

........................................................
لحظات هنرنمایی "مجید شاپوری" به یقین برای همه ما شوق انگیز بود تا جایی که امروز و پس از گذشت بیش از دو دهه، خاطراتمان را یادآور میباشد و بازهم با دیدن هنرنمایی او میتوانیم همانند دوران کودکی "ذوق کنیم". ... کلیپ کوتاه زیر دربر دارنده ۲ اجرا از هنرنمایی‌های "مجید شاپوری " میباشد. تقدیم به شما گرامیان.

http://s1.picofile.com/file/6526187122/Majid_Shapuri_Taghlid_Seda.wmv.html

یاد خاطرات گرامی.
شاد و سلامت باشید.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Tv2k_majid_shapouri_-_(1367)

http://tvnasim.ir/program/یادها/95-02-25.جنگ%2068
(با سپاس همیشگی‌ خدمت کانال محترم "نسیم" - برنامه ی وزین "نسیم یادها")

- در ادامه ی مطلب بالا که بیش از ۵ سال پیش نوشته بودم، یادآور میگردد،
که مجموعه آیتمهای تقلید صدا با حضور مجید شاپوری،
اولین‌بار بهار ۱۳۶۷ در برنامه ی جنگ هفته، عصرهای جمعه-کانال یک، بخش شدند.
آنزمان هنوز جنگ تمام نشده بود و حتا دوران اوج خود را میگذراند تا جایی‌ که نوروز ۶۷،
تهران بشدت خلوت شده بود، مدارس همچنان تعطیل بودند و زندگی‌ اجتماعی نیز بهمچنین.
خانواده‌‌های بسیاری که ساکن تهران بودند، یا به اطراف شهر رفته بودند و یا به منزل اقوام در شهرهای دیگر.
آنروزها علاوه بر حملات هوایی‌ و شدت موشکبارانهای عراق که تهران را نیز مرکز یورش اصلی‌ قرار داده بود،
همچنین ایجاد فضای رعب و وحشت، شعله‌های آتش کارزار را افروخته تر مینمود.
بهار ۶۷ برای همنسلان ما که ساکن تهران بودند، یادآور خیابانهایی خلوت و شهری متروک را مینمود.
عصرها با نزدیک شدن به غروب، ترس و واهمه در میان آنها که در شهر باقی‌ مانده بودند بیشتر اوج میگرفت،
چرا که شایعاتی نیز دستبدست میگشت که صددام، امشب قرار است فلان محله را بمباران کند. ...
در ساختمان ۵ طبقه‌ای که زندگی‌ میکردیم، از میان ۱۰ واحد، تنها دو خانوار شهر را ترک نکرده بودند،
که یکی‌شان ما بودیم. ... از اینرو با فرارسیدن عصرهای جمعه در بهار ۱۳۶۷، تماشای "جنگ هفته"،
بویژه قسمت تقلید صدای بسیار حرفه‌ای و جذابش که هنرنمایی استادانه‌ای از "مجید شاپوری" بود،
همچون نفسی تازه در گرمایی سوزان بود. همچو نوشیدن آبی‌ گوارا در کویری خشک.
تصویرسازی بالا با جان و دل، تقدم میگردد به تمام همنسلان ما - بچه‌های خوب دیروز،
که امروز هم به پاکی‌ روزگار کودکیها وفادارند و خواهند بود ... همیشه تا همیشه ...

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Taml_viviska-foruma

.
.
.

پی‌ نوشت:

- روزگار حال و زمان حاضر، کنون و اکنونیست که با سلیقه ی بدسلیقه‌ای از نسل تازه و مخاطبان،
بسان کشتی‌ بظاهر مدرن اما از درون سست و بدساخت، بر روی آبهای وادی فرهنگ و هنر، تلو تلو میخورد.
برای گوینده بودن در زمان حال (زمانی‌ که دیگر بیش از یک دهه تا به امروز، از عمرش گذشته)،
نیاز به صدا نیست، بلکه باید "رو" داشت، بادی در غبغب انداخت و با مخاطب بگونه‌‌ای صحبت کرد،
که او دوست دارد. با همان صدای بیصدایی، ادبیاتی بکار برد که لیاقتش،
واژگان پوچ وارداتی از فرهنگ شبکه‌های مثلن اجتماعی در فضای مجازی و موبایلی ست.
باید بگونه‌‌ای صحبت کرد که جنس سخیف "لایک" و کوهی از چنین واژگان توخالی، بیشتر جان گیرند،
تا آنسوی اقیانوس، سازندگان این اسباب بازیها، جیبشان بیشتر پر گردد و هر روز، بفکر ساخت پاتوق دیجیتالی تازه‌ای بیافتند.
............................................

"عصر دیجیتال" که با آغاز قرن بیست و یکم (آغاز دهه ی هشتاد خورشیدی) گسترش جهانی‌ پیدا کرد،
تا جایی‌ از راه، خوب و مفید بود. ... فراهم آمدن فراسویی چون "سایتها"، وبلاگها"، "انجمنها و فرومها"،
همچنین ایجاد صندوق پست الکترونیکی همچون یاهو-میل، و سازه‌هایی‌ نظیر آن‌،
بسیار هم مفید بود و به برکت آنهاست که در طی‌ یک دهه و نیم گذشته، میتوانیم مطلب به اشتراک بگذاریم.
اما از دید نگارنده، عصر دیجیتال در این ۱۵ سال فراگیری خود، یک‌ سوم راه را خوب جلو آمد،
اما از یک دهه ی پیش، با پدید آمدن شبکه‌های اجتماعی اینترنتی و سپس موبایلی،
به بیراهه کشیده شد، کجراهی که پایانی ندارد. ... شنیدم که فیسبوک دیگر قدیمی‌ شده،
اکنون اینستاگرام و تلگرام مد هستند. پسفردا آنها را هم از دور خارج میکنند سازندگانشان،
و اسباب بازیهای جدیدی را برای خیل عظیم مشتاقان فراهم می‌‌آورد. ...
رشته‌ای بر گردنم افکنده دوست، می‌کشد هرجا که خاطرخواه اوست.
نگارنده (اینجانب) که مدرک دکترا در رشته ی هالوگری و ساده لوحی را با افتخار در کارنامه ی خود دارم،
تا همین چند ماه پیش اگر واژه های اینستاگرام و تلگرام را در مطالب سایتها و لینکهای خبری به زبان خودمان میدیدم،
گمان می‌کردم که اینها (آن دو اسم در رج بالا)، بخاطر شباهت آوایی و نوشتاری که در زبان پارسی‌مان دارند،
لابد نام سایتهایی هستند که به ترتیب برای خبرگزاری ایسنا و وزارت تلگراف و تلفن میباشند!.
............................................

بازگردیم به صحبت اصلی‌.
پس خوب آگاه شدیم و برایمان ثابت شده که مفهوم "گوینده" در طی‌ دهه ی گذشته تاکنون،
چیزیست که نیاز به داشتن صدا و آوایی خوش ندارد.

اما تا دو دهه ی گذشته، گوینده و مجری، صاحب "صدا" و آگاه به "فن بیان" بود.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Gwx9_guyande_(afshin_chaku)_-_(1378)_a

- مستند "اولین سفر به نیشابور" ساخته ی کارگردان کاردان - جناب آقای خسرو سینایی میباشد،
که در سال ۱۳۷۸ به سفارش گروه فرهنگ و هنر تلویزیون، برای صداوسیما ساخته گردید.
علاوه بر ساختار و متن ملموسی که دارد، همچنین صدای گوینده‌ اش بسیار گیراست.
چندی پیش با دیدن مستند یادشده و شنیدن صدای هنایشگزار آن،
انگار که بسان سفری ناخودآگاه، حال و خیال به سالهای ۶۰ و ۷۰ پرگشود. به دوران کودکی و نوجوانیمان،
که صدای خوشایند گوینده ی محترم را بارها در برنامه‌های تلویزیونی، رادیویی، پیش پرده‌های سینمایی،
و کلن هر آنچه که مربوط به دنیای صداپیشگی باشد می‌شنیدیم و لذت می‌بردیم، بی‌ آنکه حتا نامشان را بدانم.
خوشبختانه در تیتراژ پایانی مستند اولین سفر به نیشابور که ایشان گوینده بودند،
نامشان نوشته شده که البته با جستجو در فضای مجازی، هیچ اطلاعاتی‌ از او در دست نیست.
امیدوارم که همچنان نیز در وادی و هنر ‌صداپیشگی فعال باشند.
به بخشی از گویندگی "افشین چکو" در فایل صوتی زیر توجه نمایید،
تا برای شما نیز دنیایی‌ از خاطرات زنده گردد.
صدای پرطنینی که بطور طبیعی، هم استریو و هم دالبی ست.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Yjxs_guyande_(afshin_chaku)_-_(1378)_b_thumb
* نمونه صدای گوینده ی توانا - جناب آقای "افشین چکو" در مستند "اولین سفر به نیشابور-۱۳۷۸") .:
http://s6.picofile.com/file/8257359584/_Afshin_Chaku_Avalin_Safar_Be_Neyshabur_1378_.wma.html

فایل تصویری این مستند در فضای مجازی موجود هست و پیشنهاد میگردد که تماشا گردد.
در ضمن، دارای قسمت دومی‌ نیز هست که البته آنرا ندیده ام.
صدای گیرای جناب آقای "افشین چکو"،
بی‌ شک یکی‌ از افتخارات نسل قدیم و خوشسدای گویندگان ایرانزمین میباشد.

مهرآباد - شهمهر - شادمهر - مهروا - مهرورزی
واژگان تبارمند پارسی‌، شیوا و خوشآوا هستند.
نامهای ایرانی نیز همچنین ...
افشین - کامبیز - میترا - آرمین - شارمین - شیوا -
درسا - افسانه - پریسا - شادمهر - آناهیتا - شیما -
و بسیاری دگر نامهای ریشه دار پارسی.

یاد خاطرات گرامی.
سلامت باشید.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Taml_viviska-foruma

59
59

پست من طرف Indiana Jones الإثنين يونيو 27, 2016 6:48 am

59 نوشته است:

بازگردیم به صحبت اصلی‌.
پس خوب آگاه شدیم و برایمان ثابت شده که مفهوم "گوینده" در طی‌ دهه ی گذشته تاکنون،
چیزیست که نیاز به داشتن صدا و آوایی خوش ندارد.

اما تا دو دهه ی گذشته، گوینده و مجری، صاحب "صدا" و آگاه به "فن بیان" بود.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Gwx9_guyande_(afshin_chaku)_-_(1378)_a

- مستند "اولین سفر به نیشابور" ساخته ی کارگردان کاردان - جناب آقای خسرو سینایی میباشد،
که در سال ۱۳۷۸ به سفارش گروه فرهنگ و هنر تلویزیون، برای صداوسیما ساخته گردید.
علاوه بر ساختار و متن ملموسی که دارد، همچنین صدای گوینده‌ اش بسیار گیراست.
چندی پیش با دیدن مستند یادشده و شنیدن صدای هنایشگزار آن،
انگار که بسان سفری ناخودآگاه، حال و خیال به سالهای ۶۰ و ۷۰ پرگشود. به دوران کودکی و نوجوانیمان،
که صدای خوشایند گوینده ی محترم را بارها در برنامه‌های تلویزیونی، رادیویی، پیش پرده‌های سینمایی،
و کلن هر آنچه که مربوط به دنیای صداپیشگی باشد می‌شنیدیم و لذت می‌بردیم، بی‌ آنکه حتا نامشان را بدانم.
خوشبختانه در تیتراژ پایانی مستند اولین سفر به نیشابور که ایشان گوینده بودند،
نامشان نوشته شده که البته با جستجو در فضای مجازی، هیچ اطلاعاتی‌ از او در دست نیست.
امیدوارم که همچنان نیز در وادی و هنر ‌صداپیشگی فعال باشند.
به بخشی از گویندگی "افشین چکو" در فایل صوتی زیر توجه نمایید،
تا برای شما نیز دنیایی‌ از خاطرات زنده گردد.
صدای پرطنینی که بطور طبیعی، هم استریو و هم دالبی ست.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Yjxs_guyande_(afshin_chaku)_-_(1378)_b_thumb
* نمونه صدای گوینده ی توانا - جناب آقای "افشین چکو" در مستند "اولین سفر به نیشابور-۱۳۷۸") .:
http://s6.picofile.com/file/8257359584/_Afshin_Chaku_Avalin_Safar_Be_Neyshabur_1378_.wma.html

فایل تصویری این مستند در فضای مجازی موجود هست و پیشنهاد میگردد که تماشا گردد.
در ضمن، دارای قسمت دومی‌ نیز هست که البته آنرا ندیده ام.
صدای گیرای جناب آقای "افشین چکو"،
بی‌ شک یکی‌ از افتخارات نسل قدیم و خوشسدای گویندگان ایرانزمین میباشد.

[/b][/size][/color]

دوست خوبم 59 عزیز
شکی نداشته باشید که افشین چکوی گرم‌صدای مستند خسرو سینایی همان فریدون فرح‌اندوز است که بعلت پاره‌ای موضع گیری‌هایش با چنین نام غریبی به فعالیت هنری پرداخته است. براستی که جواهر حتی اگر در گوشه خاک خورده خانه ای کهنه باشد باز می درخشد.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 2z6w5wadelm7y7vcixw0   فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 3g0rrjwkss840sfhzd09
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 K2jlth4y86sq66uo24uq   فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 10 Kfiutquechip0ocgiva0

ارادتمند
افشین
پینوشت: چگونه می توان این مستند را با کیفیت مناسب دانلود کرد؟
Indiana Jones
Indiana Jones

پست من طرف Indiana Jones الإثنين يونيو 27, 2016 4:13 pm

دوستان عذرخواهي ميكنم تشخيص من در مورد هويت راوي مستند اولين سفر به نيشابور صحيح نبود، اين پاسخ استاد فرح اندوز در مورد هويت راوي:
عزیزانم . با سپاس فراوان از مهرتان . این ، نه صدای من است و نه صدای استاد نازنینم منوچهر انور. متاسفانه حافظه یاری نمی دهد تا صاحب صدا را شناسائی کنم. می بوسمتان.
Indiana Jones
Indiana Jones

صفحه 10 از 16 الصفحة السابقة  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة