فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
+34
stalker
Milassyui
aghaghi
S@M
arman
alimontaz
Heidii
Mihakralj
volant
slevin(HAMID
keyvanmoeini
abnbat
SMAM
jasonbourne
پل کوچولو
ASDALIREZA105
erfan
ramin
edo
Clover
Heidi
sahra_7
Negin 2
Indiana Jones
mehrnaz_sadeghi86
Ishpateka
fazel1994
afsoon520
ahmad1300mo
Emiliano
kazvash
faridonline
babak
59
38 مشترك
صفحه 7 از 40
صفحه 7 از 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
سلام دوست گرامی. از توضیحاتتون ممنونم. من این سریال رو یادم نمیاد، ولی با راهنمایی شما صفحه شو تو imdb دیدم. ظاهرا سری اول این سریال ژوئن 1996 یعنی خرداد 1375 از تلویزیون استرالیا پخش شده و حتما بعد از این تاریخ شبکه تهران نشونش داده. چون این شبکه سال 73 وجود نداشت و آذر 74 شبکه تهران افتتاح شد.
یک نکته اضافی هم به نقل از همسرم بگویم: بعد از بازی فوتبال ایران و استرالیا و پخش بازی برگشت (آذر 76) شبکه تهران پشت سر هم شروع به پخش سریال های استرالیایی کرد (از اواخر 76 و اوایل 77) طوری که خیلی ها گفتند ظاهرا چند نفر هم از صدا و سیما هم همراه تیم ورزشی رفته بودند و با استفاده از فرصت، یک بغل فیلم و سریال های استرالیایی همراهشان آوردند! (بعدها جواد خیابانی که برای گزارش زنده بازی به استرالیا رفته بود گفت که روز بازی در استرالیا برای پخش زنده بازی اشکالی فنی به وجود آمده بود که اگر متخصصان ایرانی نبودند پخش زنده انجام نمی شد- احتمالا آنها هم برای جبران کمک اینها، تعداد زیادی سریال استرالیایی بهشان هدیه دادند!) البته قبل از این تاریخ هم تلویزیون سریال های استرالیایی مثل در برابر باد رو پخش کرده بود که ساخت 1356 است ولی پخش جدید این سریال ها از سال 77 کلا فضای سریال های مدرن و امروزی را نمایش می داد.
یک نکته اضافی هم به نقل از همسرم بگویم: بعد از بازی فوتبال ایران و استرالیا و پخش بازی برگشت (آذر 76) شبکه تهران پشت سر هم شروع به پخش سریال های استرالیایی کرد (از اواخر 76 و اوایل 77) طوری که خیلی ها گفتند ظاهرا چند نفر هم از صدا و سیما هم همراه تیم ورزشی رفته بودند و با استفاده از فرصت، یک بغل فیلم و سریال های استرالیایی همراهشان آوردند! (بعدها جواد خیابانی که برای گزارش زنده بازی به استرالیا رفته بود گفت که روز بازی در استرالیا برای پخش زنده بازی اشکالی فنی به وجود آمده بود که اگر متخصصان ایرانی نبودند پخش زنده انجام نمی شد- احتمالا آنها هم برای جبران کمک اینها، تعداد زیادی سریال استرالیایی بهشان هدیه دادند!) البته قبل از این تاریخ هم تلویزیون سریال های استرالیایی مثل در برابر باد رو پخش کرده بود که ساخت 1356 است ولی پخش جدید این سریال ها از سال 77 کلا فضای سریال های مدرن و امروزی را نمایش می داد.
babak نوشته است:سریالی که ایام نوروز -فکر کنم نوروز 73- آخر شب از شبکه پنج گمانم پخش می شد و بخاطر زمان نامناسب پخشش کمتر دیده شد. جنی از زیر زمین یا The Genie From Down Under
داستان دو تا جن استرالیایی پدر و پسر به اسمهای بروس و باز که توی یه عقیق جادویی به یه دختر انگلیسی به ارث رسیده بودند و می خواستند به هر کلکی که شده حکم آزادیشون را از دختره که اسمش پنلوپه بود بگیرن. این تا وقتی بود که بروس عاشق مادر پنلوپه شد و از اون به بعدش به زور می خواست یه جوری توی خانواده پنلوپه بمونه و از هر راهی که بلد بود سعی می کرد حال خواستگار مادر پنلوپه یعنی لرد بابلز اپینگتون اسمایت -که به طمع زمین های به ارث رسیده به این خانواده سراغشون اومده بود- را بگیره.
یادمه یه پسری بود به اسم کنراد که سعی داشت سر از کار بروس و باز در بیاره.شنیده بود که جن ها توی عکس نمی افتن.به بهانه ای از بروس چند تا عکس گرفت تا بفهمه بروس جن هست یا نه.پنلوپه فهمید و به بروس گفت باید توی عکسها دیده بشه.بروس برای حل این مشکل خودش را توی همه عکسهای فیلمی که توی دوربین کنراد بود ظاهر کرد.حتی عکسهای تکی کنراد که تابستان پارسال توی جزایر قناری گرفته بود!!
پ.ن.: نکته قابل ذکر دیگه در این سریال نقش آفرینی "سپیده کیان" هنر پیشه استرالیایی ایرانی الاصل در این سریاله
Heidi- تعداد پستها : 129
sherli نوشته است:دوست گرامی جناب امیلیانو
از راهنماییتون بسیار ممنونم.
فیلم پسربچه ژاپنی که با مداد شمعی نقاشی می کشید از برنامه کودک پخش شده بود.
مسیر سبز را دیده ام. آن فیلم زندانی ها خیلی قدیمی تر از مسیر سبز بود و فکر می کنم از برنامه هنرهفتم پخش شده بود. البته چون مربوط به برنامه های کودک و نوجوان نمی شد نمی بایست اینجا مطرحش می کردم.
جاب بابک از توضیحاتتون خیلی خیلی ممنونم.
بار دو تا از علامت سوال های قدیمی را از ذهنم سبک کردید!
ظاهرا سریال در مسیر سرنوشت محصول مشترک آلمان و کانادا بوده است. در مورد باغبان اسپانیایی هم کوچکترین سرنخی نداشتم که بتوانم پیدایش کنم غیر از جمله ای که بچه هه مکرر تکرار می کرد: خوزه خوبه! خوزه خوبه!
البته این مورد را هم نمی بایست تو قسمت برنامه های کودک و نوجوان مطرح می کردم.
1. سلام به همه.
2. "شرلی" عزیز، اتفاقاً جای سؤال ها و بحث ها درباره ی سریال ها و فیلم ها، دقیقاً همین جاست و تاپیک دیگه ای به کارتون ها تعلق داره.
ممنون از شما.
............................................
3. "بابک" جان، حدسم در مورد شما درست بود و فقط تو می تونستی تو پیدا کردن نام تله تئاتر "گل یاس" کمکم کنی. ممنونم، هم از شما و هم از "عسگر رضایی" عزیز.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
پل کوچولونوشته است
با سلام به همه دوستان خاطره باز من تازه عضو شدم و3 تا فیلم یادم میاد ولی عنوان یا اسماشون نمیدونم لطفا راهنمایی بفرمایید:
.1-اواخر دهه 60 واوایل دهه 70ازشبکه2:در سکانس پایانی فیلم ملاقات یک زن با یک مرد صورت میگیره که اشنایی قبلی هم با هم داشتن .مرد تو یک مغازه یا اتاقی گیر افتا ده وشب هنگام هست وشخصیت زن ذکر شده به ملاقات شخصیت مرد داستان فیلم میاد انگار تو خیابون به ملاقات زندانی اومده ونگاه ممتد وطولانی زن به مردبعد از این زن به سراغ باجه تلفن میره وبه جایی زنگ میزنه بعد سوار ماشینش که یه ولوو هست میشه وبه جایی میره
2-پخش پاييز يا زمستان 76 از شبكه3: اين فيلم چند هفته قبل ويا بعد از فيلمهاي جزيره اي بر فراز جهان(با بازي ژاك مارين ) وفيلم راز شهر فولاد(تله فيلم محصول كشور چكسلواكي-1979) پخش شده. قهرمان داستان يه پرفسور ويا دانشمند دوران جنگ سرد امریکا وشوروی هست كه براي سازمان جاسوسي وشايد شبه جاسوسي بلوك شرق يا بلوك غرب تو ازمايشگاه كار ميكنه-مشخصات قهرمان داستان : دوبلورش جلال مقامي- قيافه استخوني و ريش ستاري با عينك ويه صحنه اش كه از صحنه هاي پاياني فيلم يادمه دويدن پروفسور با حالت پریشان ونگران ازجایی به جایی دیگه ونداي دروني شخصيت اصلي داستان است كه يه چيزي داره اونو تهديد ميكنه يا پشيمان هست از انجام كاري.
3-پخش اردیبهشت ویا خرداد 74 از شبكه 2 : اين فيلمو تكرارشب سه شنبه اواسط یا اواخر خرداد1374 هستش که من بعد ازظهر يكي از پنجشنبه ها كه( همزمان پنجشنبه شب سينماي انديشه هم در شبكه 2 پخش ميشد) ديدم. قهرمان داستان از يه چيزي پشيمون هست: همكاري كردن ويا نكردن با تبه كارها كه سعي ميكنه خا نوادشو ازصدمه هاي احتمالي نجات بده-صحنه گفتكو ي او با يه نفر در محيط ازاد رو به دريا وبرگشت او به خانه با موتور يا دوچرخه وچيزي شبيه اون با عجله و بازم تا انجاييكه يادمه يه هيكل بزن بهادري هم داشت مثل رابرت شاو دهه 70 ميلادي يا برت رينولدزو یا استانلی بیکرالبته شايد (ولی دقیق به خاطر ندارم) يه ريش وسبيل بور با هد بند شايد هم نه. تو همون دوره ها یه فیلم وسترنی نشون میداد که عده ای از اهالی یکی از روستا های امریکای جنوبی یا شمالی تو زیر زمین تاریک مشعل به دست اماده مقابله با غارتگران خارجی بودند
با سلام به همه دوستان خاطره باز من تازه عضو شدم و3 تا فیلم یادم میاد ولی عنوان یا اسماشون نمیدونم لطفا راهنمایی بفرمایید:
.1-اواخر دهه 60 واوایل دهه 70ازشبکه2:در سکانس پایانی فیلم ملاقات یک زن با یک مرد صورت میگیره که اشنایی قبلی هم با هم داشتن .مرد تو یک مغازه یا اتاقی گیر افتا ده وشب هنگام هست وشخصیت زن ذکر شده به ملاقات شخصیت مرد داستان فیلم میاد انگار تو خیابون به ملاقات زندانی اومده ونگاه ممتد وطولانی زن به مردبعد از این زن به سراغ باجه تلفن میره وبه جایی زنگ میزنه بعد سوار ماشینش که یه ولوو هست میشه وبه جایی میره
2-پخش پاييز يا زمستان 76 از شبكه3: اين فيلم چند هفته قبل ويا بعد از فيلمهاي جزيره اي بر فراز جهان(با بازي ژاك مارين ) وفيلم راز شهر فولاد(تله فيلم محصول كشور چكسلواكي-1979) پخش شده. قهرمان داستان يه پرفسور ويا دانشمند دوران جنگ سرد امریکا وشوروی هست كه براي سازمان جاسوسي وشايد شبه جاسوسي بلوك شرق يا بلوك غرب تو ازمايشگاه كار ميكنه-مشخصات قهرمان داستان : دوبلورش جلال مقامي- قيافه استخوني و ريش ستاري با عينك ويه صحنه اش كه از صحنه هاي پاياني فيلم يادمه دويدن پروفسور با حالت پریشان ونگران ازجایی به جایی دیگه ونداي دروني شخصيت اصلي داستان است كه يه چيزي داره اونو تهديد ميكنه يا پشيمان هست از انجام كاري.
3-پخش اردیبهشت ویا خرداد 74 از شبكه 2 : اين فيلمو تكرارشب سه شنبه اواسط یا اواخر خرداد1374 هستش که من بعد ازظهر يكي از پنجشنبه ها كه( همزمان پنجشنبه شب سينماي انديشه هم در شبكه 2 پخش ميشد) ديدم. قهرمان داستان از يه چيزي پشيمون هست: همكاري كردن ويا نكردن با تبه كارها كه سعي ميكنه خا نوادشو ازصدمه هاي احتمالي نجات بده-صحنه گفتكو ي او با يه نفر در محيط ازاد رو به دريا وبرگشت او به خانه با موتور يا دوچرخه وچيزي شبيه اون با عجله و بازم تا انجاييكه يادمه يه هيكل بزن بهادري هم داشت مثل رابرت شاو دهه 70 ميلادي يا برت رينولدزو یا استانلی بیکرالبته شايد (ولی دقیق به خاطر ندارم) يه ريش وسبيل بور با هد بند شايد هم نه. تو همون دوره ها یه فیلم وسترنی نشون میداد که عده ای از اهالی یکی از روستا های امریکای جنوبی یا شمالی تو زیر زمین تاریک مشعل به دست اماده مقابله با غارتگران خارجی بودند
پل کوچولو- تعداد پستها : 8
با درود و خوش آمد گویی خدمت شما.پل کوچولو نوشته است:پل کوچولونوشته است
اگر اشتباه نکنم و فیلم مورد نظر شما ایرانی باشد،
به احتمال زیاد، فیلم "راه و بیراه - ١٣٧٠" هست:
http://www.sourehcinema.com/Title/Title.aspx?id=138109211626
در ضمن، فیلم کامل آن هم در "ی .و.ت.و.ب" قرار دارد.
سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در الثلاثاء أبريل 16, 2013 9:38 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Emiliano نوشته است:
1. آره. دست گلت درد نکنه، دوست عزیزم.
2. اون روز به علت پایین بودن سرعت، نتونستم بگیرمش؛ اما، امروز حتماً این کارو انجام می دم. الآن دارم فایل زنده یاد "رضا صفدری" رو می گیرم؛ که، باز خودت زحمت کشیدی، گذاشتیش و به نظرم اون ارجحه. فرصت بشه، "آرزوهای بزرگ" رو هم می گیرم. پیشاپیش برای هر دو فایل و زحمتای شما سپاسگزارم.
با دورد خدمت تمامی دوستان گرامی و شاد باش نوروزی.
امیر جان امیدوارم که تاکنون موفق به دریافت ٢ فایلهای تصویری،
که ازشان یاد کردی شده باشی و "رضا صفدری در دهه ی هفتاد" نیز،
مورد توجه قرار گرفته باشد. در سال نوی خورشیدی هم، تا آنجا که در توان باشد،
در خدمت خواهم بود و برگهای دیگری از کتاب یادمانه ها را با هم،
دوره ای تازه خواهیم داشت.
برای آغاز و کمی دست گرمی در سال نو،
فایل تصویری کوتاهی تقدیم میگردد که زمان اجرایش مربوط به ٢ ماه گذشته هست
اما بخاطر حضور دکتر علیرضا قراگوزلو - مجری پخش کانال یک در سالهای دهه ی هفتاد،
یاد آوری بجاییست از صدای نجیب و شیوه ی آرام و گیرای اجرای ایشان در دو دهه ی گذشته.
http://elmond.persiangig.com/Dr.%20Alireza%20Gharagozlu-(12.1391).rar
و یا:
http://s2.picofile.com/file/7728046983/Dr_Alireza_Gharagozlu_12_1391_.rar.html
.
.
.
جاودان باد یاد خاطرات کودکی و نوجوانی.
شاد و سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در السبت مايو 11, 2013 8:23 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
با درود وسلام به همگی- اقای 59 از اینکه در جمع گفتمانی شما ودیگر دوستان نکته سنج ونکته بین هستم مشعوف و خرسندم.از پاسخی که به بنده دادید متشکرم ولی فیلم اول به مانند دوفیلم دیگرخارجی هست.نکاتی که باید به توضیحاتم اضافه کنم:در مورد اولی حدس بنده در گذشته در مورد این فیلم سال نو مبارک با بازی لینوونتورا بوده ولی حدسم اشتباه بود.در مورد دومی داستان فیلم شاید در مورد جنگ سرد نباشه ومن دچار اشتباه شدم چون پانزده سال ازتماشای فیلم میگذره. درمورد سومی میتونم بگم لوکیشنهای فیلم وفیلمبرداری های فیلم از نمای دور ونزدیک فوق العاده بود.فضای فیلم افتابی ومحل وقوع ماجرا در شهرک روستایی اتفاق میفته ودرمورد گروگانگیری وبچه دزدی هست وپدری که قصد داره ازاین کار جلوگیری کنه ویه چیزی هم که باید اضافه کنم خانه این پدر خانواده ویلایی بود وستونهای بلندی داشت.شب و روز شما خوش
پل کوچولو نوشته است:با درود وسلام به همگی- اقای 59 از اینکه در جمع گفتمانی شما ودیگر دوستان نکته سنج ونکته بین هستم مشعوف و خرسندم.از پاسخی که به بنده دادید متشکرم ولی فیلم اول به مانند دوفیلم دیگرخارجی هست.نکاتی که باید به توضیحاتم اضافه کنم:در مورد اولی حدس بنده در گذشته در مورد این فیلم سال نو مبارک با بازی لینوونتورا بوده ولی حدسم اشتباه بود.در مورد دومی داستان فیلم شاید در مورد جنگ سرد نباشه ومن دچار اشتباه شدم چون پانزده سال ازتماشای فیلم میگذره. درمورد سومی میتونم بگم لوکیشنهای فیلم وفیلمبرداری های فیلم از نمای دور ونزدیک فوق العاده بود.فضای فیلم افتابی ومحل وقوع ماجرا در شهرک روستایی اتفاق میفته ودرمورد گروگانگیری وبچه دزدی هست وپدری که قصد داره ازاین کار جلوگیری کنه ویه چیزی هم که باید اضافه کنم خانه این پدر خانواده ویلایی بود وستونهای بلندی داشت.شب و روز شما خوش
نظر لطف و محبت شما هست و پوزش میخوام که نتونستم مفید واقع بشم.
راستش رو بخواهید حال شما رو کاملن میفهمم و اینکه گوشه ای از خاطرات مه آلود مانده در پس سالها،
در فکر یادمانه پرست ما میتواند دنیای بزرگی را برای خود بسازند و شفاف سازی آنها،
همانند رسیدن به آرزویی دست نیافتنی، برایمان ارزشمند و بزرگ میباشد.
امیدوارم که دوستان در یافتن نام موارد گفته شده، راهنمای شما باشند
و از اینکه به این فروم رویایی قدم نهادید، همگی بسیار خرسند هستیم.
.
.
.
اتفاقن چند ماهیست که فکر مرا هم یک فیلم خارجی که به احتمال زیاد محصول آلمان بود
و در سالهای اپتدایی از دهه ی هفتاد، جمعه عصرها از کانال یک پخش میشد، بسیار و بسیار بخود مشغول ساخته.
ماجرا از این قرار بود که زنی، بدست یک قاتل زنجیره ای کشته میشد، قاتلی که کت و شلوار چرمی به تن داشت
و در آستینهای خود، دو گوی کوچک همانند وزنه ای برای ضربه زدن داشت که با آزاد کردن آنها،
گوی ها از داخل آستین و از کنار مچ دست به کف دستانش میافتادند و او میتوانست به قربانیان خود ضربه وارد سازد.
همسر زن کشته شده که بدنبال قاتل بود، سر نخ هایی پیدا میکند مبنی بر اینکه قاتل،
راننده ی تریلی ترانزیت هست، از اینرو به جاده های اطراف شهر و مسیرهای ترانزیت میرفت
تا بتواند با طعمه قرار دادن خود یا یک زن که آشنایش بود، به قاتل نزدیک شود و با این کار او را بدام بیاندازد.
یکی از جالبترین سکانسهای فیلم، مربوط به خانه ی این مرد یعنی شوهر مقتوله بود که او،
یک تشت کوچک رختشویی را پر از شن و ماسه میکرد و سپس با دستانی که به شکل مشت درآورده بود،
به آرامی به شنها ضربه میزد و سعی مینمود تا با اینکار مشت های خود را قوی سازد.
در انتهای فیلم که البته پیدا بود که با قیچی کاری بر سر و روی آن دستی بسیار کشیده شده،
قهرمان داستان که نامش "گالان" بود قاتل را می یافت و در یکی از جاده های ترانزیت و کنار تریلی اش،
با او درگیر میشد که اکنون نتیجه ی آنرا بیاد ندارم و خاطرم نیست که کدامیک از ایشان بدست دیگری از پای درآمد.
به گمان زیاد و اگر اشتباه نکنم، نام فیلم در ترجمه و نسخه ی دوبله ی ایرانی آن، همان "گالان" بود،
که با این نام تنها فیلمی بکارگردانی زنده یاد امیر قویدل "گالان - ١٣٦٩" موجود میباشد.
از شما و دوستان خواهشمندم که در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
سلامت باشید.
بحران - ١٣٦٦
کارگردان و فیلمنامه نویس: علیاصغر شادروان
مدیر فیلمبرداری: رضا بانکی
موسیقی: مجید انتظامی
بازیگران: محمد کاسبی، علی پویان،
جعفر دهقان، محرم زینال زاده، فرید کشن فلاح و ....
محصول: سازمان توسعه سينمايی سوره
سال ساخت: ١٣٦٦
توضیح: دوستان گرامی همانگونه که قبلن نیز دو بار اشاره شد، فیلمهای دهه ی شصتی که در دور تازه
برای اولین بار در اینترنت و از طریق فروم رویایی قرار میگیرند، از کیفیت اوریجینال پخش شده
از تلویزیون برخوردار هستند و بهمین دلیل اندازه ی فایل آنها به نسبت فیلمهای دور قبلی بالاتر میباشد.
از سویی دیگر و با توجه به اهمیت این فیلمها از دیدگاه یادمانه سرشتمان و این مهم که
اگر پخش تلویزیونی شان از سیما و بویژه شبکه های محترم "آی فیلم" و "نمایش" نبود،
یافتن و دسترسی به آنها بی گمان تا روز پایانی جهان و نیز بعد از آن، ناشدنی و نابودنی بشمار میامد،
از اینرو مراتب سپاس خود را خدمت دو شبکه ی یاد شده بیان میداریم و همچنین آرزومندم که تمامی یاران همراه،
موفق به بارگیری فیلمها شوند و از گوارایی دیدن چندباره و دارا بودن آنها در آرشیو خود، بهره مند گردند.
با احترام.
فیلم کامل "بحران - ١٣٦٦" در یک فایل فشرده
http://www.4shared.com/rar/inQHnRJ-/Bohran-1366.html
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
--------------------
پی نوشت:
دوستان گرامی،
فایل مربوط به اجرای "دکتر علیرضا قراگوزلو" که چند پست بالا تقدیم شد،
بعلت کم شدن سرعت بارگیری فایلها از سرور "پیکو فایل"، در سرور دیگری نیز دوباره قرار داده شد،
و در پست مربوطه اضافه گردید. بدینوسیله پوزش میخواهم که در هنگام بارگیری فایل، با سرعت کم مواجه شدید.
سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در السبت مايو 11, 2013 8:23 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
59 نوشته است:Emiliano نوشته است:
1. آره. دست گلت درد نکنه، دوست عزیزم.
2. اون روز به علت پایین بودن سرعت، نتونستم بگیرمش؛ اما، امروز حتماً این کارو انجام می دم. الآن دارم فایل زنده یاد "رضا صفدری" رو می گیرم؛ که، باز خودت زحمت کشیدی، گذاشتیش و به نظرم اون ارجحه. فرصت بشه، "آرزوهای بزرگ" رو هم می گیرم. پیشاپیش برای هر دو فایل و زحمتای شما سپاسگزارم.
با دورد خدمت تمامی دوستان گرامی و شاد باش نوروزی.
امیر جان امیدوارم که تاکنون موفق به دریافت ٢ فایلهای تصویری،
که ازشان یاد کردی شده باشی و "رضا صفدری در دهه ی هفتاد" نیز،
مورد توجه قرار گرفته باشد. در سال نوی خورشیدی هم، تا آنجا که در توان باشد،
در خدمت خواهم بود و برگهای دیگری از کتاب یادمانه ها را با هم،
دوره ای تازه خواهیم داشت.
برای آغاز و کمی دست گرمی در سال نو،
فایل تصویری کوتاهی تقدیم میگردد که زمان اجرایش مربوط به ٢ ماه گذشته هست
اما بخاطر حضور دکتر علیرضا قراگوزلو - مجری پخش کانال یک در سالهای دهه ی هفتاد،
یاد آوری بجاییست از صدای نجیب و شیوه ی آرام و گیرای اجرای ایشان در دو دهه ی گذشته.
.
.
شاد و سلامت باشید.[/size][/b][/color]
1. سلام "59" عزیز. خوبی؟
2. بله، دوست عزیزم. هم اون 2 فایل و هم فایل پی ام رو گرفتم و از این که هر از گاهی، مزاحمت می شم و لطف شما نسبت به بنده همیشه بوده و هست، شرمنده تونم.
3. این شب ها، "آی فیلم" داره "باغچه ی مینو"ی زنده یاد "رضا صفدری" رو می ده. نه همون موقع و نه الآن میلی به نگاه کردم این سریال نداشته م و علتش هم "جواد رضویان" بوده؛ که، ضدطنز عمل کرده و بیشتر نفرت انگیز بوده تو این سریال تا جذب کننده.
اما، برای یه بار هم شده، تیتراژ بی نظیر پایانی شو، با صدای "فتحعلی اویسی" و مطلع "می زند باران به شیشه" و سبک زیبای خوندنش؛ که، شنونده رو بی اختیار یاد زنده یاد "ویگن دردیان" می ندازه، برای یه بار هم که شده، از دست ندید و بشنوید یا ببینید.
و با این همه، این هم بهونه ای شده برای این که از زنده یاد "صفدری" یادی کنیم؛ گرچه، اجراهای ایشون رو بیشتر دوس داشتم تا کارگردانیش.
Emiliano نوشته است:
1. سلام "59" عزیز. خوبی؟
2. بله، دوست عزیزم. هم اون 2 فایل و هم فایل پی ام رو گرفتم و از این که هر از گاهی، مزاحمت می شم و لطف شما نسبت به بنده همیشه بوده و هست، شرمنده تونم.
3. این شب ها، "آی فیلم" داره "باغچه ی مینو"ی زنده یاد "رضا صفدری" رو می ده. نه همون موقع و نه الآن میلی به نگاه کردم این سریال نداشته م و علتش هم "جواد رضویان" بوده؛ که، ضدطنز عمل کرده و بیشتر نفرت انگیز بوده تو این سریال تا جذب کننده.
اما، برای یه بار هم شده، تیتراژ بی نظیر پایانی شو، با صدای "فتحعلی اویسی" و مطلع "می زند باران به شیشه" و سبک زیبای خوندنش؛ که، شنونده رو بی اختیار یاد زنده یاد "ویگن دردیان" می ندازه، برای یه بار هم که شده، از دست ندید و بشنوید یا ببینید.
و با این همه، این هم بهونه ای شده برای این که از زنده یاد "صفدری" یادی کنیم؛ گرچه، اجراهای ایشون رو بیشتر دوس داشتم تا کارگردانیش.
سپاسگزارم امیر جان از لطف شما.
انجام وظیفه هست، در خدمت شما و دوستان هستم.
تیتراژ سریال "باغچه مینو" رو هم اکنون گوش دادم
و در کنار پذیرش دیدگاهت در مورد یادآوری شدن صدای زنده یاد ویگن و ...،
(که البته با پوزش فراوان، بگذارید به حساب نادانی ام، اما هیچگاه با صدای ویگن ارتباط برقرار نکردم
و حتی این سوال برایم بود که مگر اولین شرط خوانندگی "خوش صدایی" نیست؟".
اینرو هم میبایست افزود که، بازیگران، خوانندگان و کلن صاحبان هنر در هر کشوری،
تپش فرهنگ و میزان بالا و پایین بودن آنرا در دستان خود دارند، به زبان دیگر،
هر چه را که بیافرینند همان برای جمع قابل توجهی از مردم، میشود سنجه (معیار).
یکی از چیزهایی که در درک آن ناتوان هستم، همین خوانندگی گروهی از بازیگران هست
که البته از دیدگاه من که حق گفتنش را دارم، هیچ صدایی برای خوانندگی ندارند ولی میخوانند،
در اپتدا و انتهای سریالی طولانی هم صدایشان پخش میشود، آنوقت این "بی صدایی"،
هر شب بگوش مردم میرسد. بپذیرید که آنوقت اگر یک صدای خوش بیاید و بخواند، شاید بخش زیادی از مخاطبان،
دیگر قادر به تمیز آندو از یکدیگر نباشند. البته در گوناگونی سبک های مختلف هنری هیچ شکی نیست،
ولی ارزش آنجاست که هر شیوه ای، با دستور و روند خود که بخشی از آن در استعداد هنرمند نهفته،
و بخش دیگرش به یادگیری و داشتن دانش هنری او وابسته هست، انجام و به شنونده و بیننده ارایه گردد.
سالیان سال هست که بدنبال نام خواننده ی تیتراژ پایانی فیلم "پاییزان - ١٣٦٠" هستم،
صدایی که با زیبایی و حس ژرفی که در خود داشت، این آهنگ را خوانده
و اثر استاد فریدون شهبازیان را جاودان ساخته است.
آهنگ دلبرانه ی تیتراژ فیلم "پاییزان -١٣٦٠"
آهنگساز: استاد فریدون شهبازیان
شعر : دکتر جواد مجابی
اجرا : ارکستر سنفونیک تهران
خواننده: ؟؟؟ و باز هم ؟؟؟
با سپاس فراوان از وبلاگ " پافا " برای انتشار این اثر.
http://s4.picofile.com/file/7735588816/Paizan_1360.mp3.html
سلامت باشید.
سلام
فکر کنم چند وقت پیش توی همین فورم بود که عکسی از یک خانم مجری انداخته بودین و نمیدونستین کیه. من تصادفاً لینک کاملش رو پیدا کردم: قبل و یعد از انقلاب(آدم دلش کباب میشه واسش...)، مربوط به سرکار خانم آزاده وزیری گوینده رادیو وتلویزیون ملی ایران:
https://www.youtube.com/watch?v=gNAx8QHX7Lk
اینجا هم عکسی از مراسم ازدواج ایشون:
http://ghadimiha6.mihanblog.com/page/11
این هم باز یک لینک تصادفی از مرتضی احمدی عزیز نازنین و منصور والامقام دوست داشتنی(روحش شاد) :
https://www.youtube.com/watch?v=Adv9WZgrQ1U
امیدوارم قندشکن هاتون تیز باشن که بتونین ببینیننشون
فکر کنم چند وقت پیش توی همین فورم بود که عکسی از یک خانم مجری انداخته بودین و نمیدونستین کیه. من تصادفاً لینک کاملش رو پیدا کردم: قبل و یعد از انقلاب(آدم دلش کباب میشه واسش...)، مربوط به سرکار خانم آزاده وزیری گوینده رادیو وتلویزیون ملی ایران:
https://www.youtube.com/watch?v=gNAx8QHX7Lk
اینجا هم عکسی از مراسم ازدواج ایشون:
http://ghadimiha6.mihanblog.com/page/11
این هم باز یک لینک تصادفی از مرتضی احمدی عزیز نازنین و منصور والامقام دوست داشتنی(روحش شاد) :
https://www.youtube.com/watch?v=Adv9WZgrQ1U
امیدوارم قندشکن هاتون تیز باشن که بتونین ببینیننشون
Clover- تعداد پستها : 31
59 نوشته است:Emiliano نوشته است:
1. سلام "59" عزیز. خوبی؟
سپاسگزارم امیر جان از لطف شما.
انجام وظیفه هست، در خدمت شما و دوستان هستم.
تیتراژ سریال "باغچه مینو" رو هم اکنون گوش دادم
و در کنار پذیرش دیدگاهت در مورد یادآوری شدن صدای زنده یاد ویگن و ...،
(که البته با پوزش فراوان، بگذارید به حساب نادانی ام، اما هیچگاه با صدای ویگن ارتباط برقرار نکردم
و حتی این سوال برایم بود که مگر اولین شرط خوانندگی "خوش صدایی" نیست؟".
اینرو هم میبایست افزود که، بازیگران، خوانندگان و کلن صاحبان هنر در هر کشوری،
تپش فرهنگ و میزان بالا و پایین بودن آنرا در دستان خود دارند، به زبان دیگر،
هر چه را که بیافرینند همان برای جمع قابل توجهی از مردم، میشود سنجه (معیار).
یکی از چیزهایی که در درک آن ناتوان هستم، همین خوانندگی گروهی از بازیگران هست
که البته از دیدگاه من که حق گفتنش را دارم، هیچ صدایی برای خوانندگی ندارند ولی میخوانند،
در اپتدا و انتهای سریالی طولانی هم صدایشان پخش میشود، آنوقت این "بی صدایی"،
هر شب بگوش مردم میرسد. بپذیرید که آنوقت اگر یک صدای خوش بیاید و بخواند، شاید بخش زیادی از مخاطبان،
دیگر قادر به تمیز آندو از یکدیگر نباشند. البته در گوناگونی سبک های مختلف هنری هیچ شکی نیست،
ولی ارزش آنجاست که هر شیوه ای، با دستور و روند خود که بخشی از آن در استعداد هنرمند نهفته،
و بخش دیگرش به یادگیری و داشتن دانش هنری او وابسته هست، انجام و به شنونده و بیننده ارایه گردد.
سالیان سال هست که بدنبال نام خواننده ی تیتراژ پایانی فیلم "پاییزان - ١٣٦٠" هستم،
صدایی که با زیبایی و حس ژرفی که در خود داشت، این آهنگ را خوانده
و اثر استاد فریدون شهبازیان را جاودان ساخته است.
آهنگ دلبرانه ی تیتراژ فیلم "پاییزان -١٣٦٠"
آهنگساز: استاد فریدون شهبازیان
شعر : دکتر جواد مجابی
اجرا : ارکستر سنفونیک تهران
خواننده: ؟؟؟ و باز هم ؟؟؟
با سپاس فراوان از وبلاگ " پافا " برای انتشار این اثر.
http://s4.picofile.com/file/7735588816/Paizan_1360.mp3.html
سلامت باشید.
1. "59" عزیز، در مورد این که بازیگر نباید خواننده شه، بنده هم خیلی با شما موافقم؛ اما، بعضی وقت ها خواننده ها بازیگر شده ن (به سبب مشهور شدنشون) که این هم خیلی جالب نیست.
بنده فکر می کنم "ویگن" هم به مانند "گوگوش" و "داریوش" و ده ها مورد دیگه ی قبل و بعد از انقلاب (و البته بر خلاف "اویسی")، خواننده ای بود که بازیگر شد و نه برعکس .
2. اما، در مورد "خوش صدایی"؛ که، فرموده بودید، راستش این صدای "خوش" و کلاً "خوش اومدن" سبیقه ای و نسبیه.
شاید 50 درصد افراد با صدای زنده یاد "ویگن" و "فتحعلی اویسی" حال کنن و یه عده هم مثل شما خوششون نیاد. نظر همه محترمه؛ اما، به نظر من این عزیزان، چون از دل می خونن، صداشون "لاجرم به دل می شینه" و همین باعث می شه که طرفدارای خاص خودشونو داشته باشن.
3. اما، در این که بازیگر نباید خواننده شه و بالعکسش، تا حد خیلی زیادی باهاتون موافقم؛ گرچه، استثناهایی هم داریم؛ مثلاً، اگه خانم "مرجان" آلبوم "کویر" رو بیرون نمی داد، استعدادش حیف می شد و خیلی ها از صداش محروم می شدن.
صدای "محمد رضا هدایتی" رو خیلی دوس دارم، با این که اون هم بازیگریه؛ که، به سمت آواز اومده و چند نفر دیگه؛ اما، در نهایت، بنده هم خیلی با این امر، موافق نیستم.
ممنون که وقت گذاشتی.
........................
4. در مورد خواننده ی "پاییزان" بنده تنها امیدم به نرم افزار "سینمای ایران" بود؛ که، مثل 99.99 درصد کارای ایرونی، ورژن 1 و تنها ورژنش سال 1378 بیرون اومد و آپدیت نشد.
نرم افزار قدیمیه؛ اما، کارراه انداز؛ اما، همه چیو اعم از نام شاعر و ضبط کننده ی موسیقی! رو داشت؛ به جز، خواننده!
انگار اون سال ها "ترانه" رو خیلی "مجاز" نمی دونستن و بهش می گفته ن "سرود" و نام خواننده رو هم تا حد ممکن قایم می کرده ن!
........................
5. و اما، در مورد فیلمی، که بالاتر ذکر کردی و گفتی دوسش داری، به گمونم اسمش "کالان" بود، نه "گالان".
"گالان" ایرونی بود؛ که، خودتون هم اشاره کردی. "کالان" به گمونم آلمانی بود و اتفاقاً من هم خیلی دوسش داشتم. شبکه ی یک حدود دو یا سه مرتبه دادش.
من "پرونده ی سیاه" و "پرونده ی قرمز"شو خیلی دوس داشتم و یادمه انگار بعد از همین فیلم بود؛ که، این دو اصطلاح تو دهن مردم خیلی پیچید.
یه صحنه ش که "کالان" تو سیمان مشت می کوبیدو، خیلی دوس داشتم.
6. و در پایان، نمی دونم چرا همه ش فکر می کنم اون کامیون سواره با اون دو گوی فلزیش و انتقام آخر فیلمش، یه فیلم دیگه بود.
شاید هم اشتباه می کنم.
امیدوارم سایر دوستان؛ بخصوص، "بابک"، "اسمم"، "رامین" و "افشین" بتونن کمک کنن.
بله امیر جان با موارد خوبی که به اونها اشاره داشتی، کاملن موافق هستم.
اتفاقن از دید من هم خانم مرجان، خوش صدا بود و اگر نمیخواند بگفته ی شما واقعن حیف میشد.
به این بخش از نوشته ی شما: "به نظر من این عزیزان، چون از دل می خونن،
صداشون <لاجرم به دل می شینه> و همین باعث می شه که طرفدارای خاص خودشونو داشته باشن"،
میتونم اینرو اضافه کنم که، زنده یاد ویگن، اولین کسی بود که سبکهای "راک" و "پاپ" رو
در آنزمان وارد موسیقی ایران کرد که البته نژاد ارمنی که داشت کمک بسیاری به او در این زمینه کرد
چرا که از یکسو، ارمنستان و مردمانش که بدلیل مختلف در کشورهایی دیگر هم زندگی میکنند،
از فرهنگ و پیشینه ی موسیقی بسیار قوی برخوردار هستند، و از سوی دیگر،
ویگن با بهره گیری از نژاد و فرهنگ ارمنی- ایرانی خودش، در واقع از دریچه ی نگاه دو انسان متفاوت،
به مساله ی موسیقی و هنر نگاه میکرد و شهرت زیادی هم بدست آورد و از همه مهمتر،
در دو سبک موسیقی یاد شده، یک "نوآور" بود در ایران و نوآوران و پیشگامان،
همیشه از جایگاه بالاتری نسبت به آنچه که در اصل هستند و میتوانستند باشند، برخوردار میگردند.
با این حال هیچگاه نتوانستم ارتباط حسی با صدای ایشان برقرار کنم و وجود یک لهجه ی غیر ایرانی و ناملموس،
در هنگام گوش کردن به صدای ایشان، همیشه برایم خودنمایی زیادی داشته. بهر حال یادشان گرامی هست
و با تعریف و یا انتقاد من که یک نفر هستم، ایشان نه بالا میرود و نه پایین، چرا که جایگاهش استوار میباشد.
سپاسگزارم برای تصویر از "نرم افزار سینمای ایران"، برای اولین بار بود که میدیدم
و در گذشته از وجود آن بیخبر بودم. همچنین برای نام درست پرسوناژ فیلم "کالان"،
با این حال نام خود فیلم چیز دیگری بوده، چون با این نام هم فیلمی موجود نیست. باز هم ممنونم.
سلامت باشی.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در الجمعة أبريل 26, 2013 11:30 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
امیر جان بیاد دارید؟،
(مربوط به یک سال و نیم پیش هست):
این پست تقدیم به امیر گرامی
و تمامی بچه های خوب در این فروم رویایی.
----------------------------
شاخه طوبی - ١٣٧٢
مجموعه ی تلویزیونی شاخه ی طوبی که با کارگردانی و اجرای "مهدی علی احمدی"،
پنجشنبه یا جمعه شبها از کانال یک تلویزیون ایران در سال ١٣٧٢ پخش میشد را هنوز هم میتوان،
تنها مجموعه ی ترکیبی تلویزیون تا کنون دانست که تمام اجزایش بدور از
هر گونه تاثیرات مترقی گرایانه و اروپایی شده، کاملن رنگ و بویی " آیینی - ایرانی" داشتند.
در این میان و صرفه نظر از سبک اجرا و گفتار مجری برنامه که به شیوه ای نو بود،
استفاده ی بجا از ساخته های "پرویز رحمان پناه" - آهنگساز و نوازنده ی برجسته ی تار نیز،
شور و حالی دو چندان به این مجموعه میافزود و داستانهای کهن ایرانی را با درخششی نوین،
به مخاطبان نمایان میساخت. "شاخه طوبی" در چهار سری ساخته و پخش گردید و هنرمندانی همچون:
زنده یادان "غلامحسين بهمنيار، منصور والامقام، حسین پناهی و رضا خندان"، و همچنین:
ثريا قاسمی، حسين محب اهری و فرحناز منافی ظاهر، حسن دادشكر، عزت اله رمضانی فر،
مریم معترف، عباس محبی، هما خاکپاش و ... در آن به ایفای نقش می پرداختند.
----------------------------
نظر دوستان گرامی را به دیدن قسمتهای کاملی از سری اول "شاخه طوبی"
که در سال ١٣٧٢ پخش میشد جلب مینمایم که نسبت به دیگر سری های تولید شده ی آن،
از جذابیت و تازه گی بیشتری برخوردار بود و دیدن دوباره ی آن،
بسیار خاطره انگیز میباشد. (با سپاس فراوان از شبکه ی "آموزش")
توضیح: امیدوارم که تمامی دوستان موفق به بارگیری فایل تصویری شوند چرا که،
چنین برنامه هایی در یک دوره ی ویژه در صدا و سیمای ایران تولید میشدند
و هیچگاه دیگر شاهد ساخت برنامه هایی دیگر با چنین کیفیت ساختاری و درونمایه هنری نخواهیم بود.
حتی سازندگان "شاخه ی طوبی" با ساخت سری های دوم تا چهارم آن که پس از سال ١٣٧٢ آغاز
و تا انتهای دهه ی هفتاد ادامه داشت، دیگر نتوانستند موفقیت سری نخست را تکرار کنند
و آن درخششی که در نمای برنامه از دیدگاه دکور، همخوانی دوربین با نگاه بیننده
و همچنین ساختار درونی آن در سری نخست که تقدیم میگردد وجود داشت،
در بارهای پسین تکرار نگردید.
قسمتهای کاملی از مجموعه ی تلویزیونی "شاخه طوبی - ١٣٧٢":
http://elmond.persiangig.com/Shakhe%20Tuba%20-%20(1372).rar
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در السبت مايو 11, 2013 8:22 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
با سلام به همگی جناب" امیلیانو" در پاسخ به دیگر دوست گرامی اقای" 59"به فیلم "نبرد دوجانبه "با بازی ادوارد وودواردEdward woodwardاشاره دارند(پرونده سیاه وقرمز) که من این فیلمو پاییز 1368 یا 1369 از شبکه یک بعد از ظهردیدم.
از دوستان اگه کسی به شماره های دهه1370 "مجله سروش هفتگی"دسترسی داره لطف کنه نگاهی بندازه تو قسمت جدول پخش برنامه ها در مورد اسامی ویا عناوین فیلمهای خرداد1374از شبکه2 -دی ماه1376از شبکه3 -بهمن ماه 1377 شبکه3 چی اومده ؟.
شب وروز عزیزان با سلامتی وخوشی
از دوستان اگه کسی به شماره های دهه1370 "مجله سروش هفتگی"دسترسی داره لطف کنه نگاهی بندازه تو قسمت جدول پخش برنامه ها در مورد اسامی ویا عناوین فیلمهای خرداد1374از شبکه2 -دی ماه1376از شبکه3 -بهمن ماه 1377 شبکه3 چی اومده ؟.
سپاسگزارم از راهنمایی خوب شما و آوردن نام بازیگر فیلم " ادوارد وودوارد".پل کوچولو نوشته است:با سلام به همگی جناب" امیلیانو" در پاسخ به دیگر دوست گرامی اقای" 59"به فیلم "نبرد دوجانبه "با بازی ادوارد وودواردEdward woodwardاشاره دارند(پرونده سیاه وقرمز) که من این فیلمو پاییز 1368 یا 1369 از شبکه یک بعد از ظهردیدم.
نام فیلم همانگونه که امیر جان هم بدرستی اشاره داشتند،
"کالان - Callan" محصول انگلستان ١٩٧٤ میباشد.
بخش مربوط به "مشت زدن به ماسه" که مطرح شد مربوط به این فیلم هست،
اما مطلب مربوط به "راننده ی تریلی که قاتل بود و گوی فلزی داشت" رو،
من هم با صحبت امیر جان دراینباره به شک افتادم که شاید مربوط به "کالان" نبوده و فیلم دیگری میباشد.
امیدوارم که نام آن فیلم را نیز با راهنمایی شما دوستان بیابیم.
باز هم از امیر گرامی و شما (پل کوچولو) برای راهنمایی های خوبتان سپاسگذارم.
سلامت باشید.
59 نوشته است:
بله امیر جان با موارد خوبی که به اونها اشاره داشتی، کاملن موافق هستم.
اتفاقن از دید من هم خانم مرجان، خوش صدا بود و اگر نمیخواند بگفته ی شما واقعن حیف میشد.
به این بخش از نوشته ی شما: "به نظر من این عزیزان، چون از دل می خونن،
صداشون <لاجرم به دل می شینه> و همین باعث می شه که طرفدارای خاص خودشونو داشته باشن"،
میتونم اینرو اضافه کنم که، زنده یاد ویگن، اولین کسی بود که سبکهای "راک" و "پاپ" رو
در آنزمان وارد موسیقی ایران کرد که البته نژاد ارمنی که داشت کمک بسیاری به او در این زمینه کرد
چرا که از یکسو، ارمنستان و مردمانش که بدلیل مختلف در کشورهایی دیگر هم زندگی میکنند،
از فرهنگ و پیشینه ی موسیقی بسیار قوی برخوردار هستند، و از سوی دیگر،
ویگن با بهره گیری از نژاد و فرهنگ ارمنی- ایرانی خودش، در واقع از دریچه ی نگاه دو انسان متفاوت،
به مساله ی موسیقی و هنر نگاه میکرد و شهرت زیادی هم بدست آورد و از همه مهمتر،
در دو سبک موسیقی یاد شده، یک "نوآور" بود در ایران و نوآوران و پیشگامان،
همیشه از جایگاه بالاتری نسبت به آنچه که در اصل هستند و میتوانستند باشند، برخوردار میگردند.
با این حال هیچگاه نتوانستم ارتباط حسی با صدای ایشان برقرار کنم و وجود یک لهجه ی غیر ایرانی و ناملموس،
در هنگام گوش کردن به صدای ایشان، همیشه برایم خودنمایی زیادی داشته. بهر حال یادشان گرامی هست
و با تعریف و یا انتقاد من که یک نفر هستم، ایشان نه بالا میرود و نه پایین، چرا که جایگاهش استوار میباشد.
سپاسگزارم برای تصویر از "نرم افزار سینمای ایران"، برای اولین بار بود که میدیدم
و در گذشته از وجود آن بیخبر بودم. همچنین برای نام درست پرسوناژ فیلم "کالان"،
با این حال نام خود فیلم چیز دیگری بوده، چون با این نام هم فیلمی موجود نیست. باز هم ممنونم.
سلامت باشی.
1. درست می فرمایید، "59" عزیز. زنده یاد "ویگن" پاپ هم می خوند؛ اما، سبک اصلیش جاز (جز) بود. سلطان پاپ، "حسن شماعی زاده"ست؛ که، موسیقی ایران، به یادموندنی ترین کارها و ملودی هاشو مدیون این اعجوبه ی موسیقیه. مردی که شاید سال ها بعد بفهمیم کی بود.
2. در مورد نرم افزار "سینمای ایران"، بنده حدود ده، یازده سال پیش تهیه ش کردم و تا مدت ها ازش راضی راضی بودم؛ اما، متأسفانه مث اکثر کارای ایرونیا، نسخه های بعدیش نیومد و الآن خیلی قدیمی شده؛ اما، منبع جامعی برای فیلم های سینمای ایران از ابتدا تا سال 1378ه.
اگه نتونستی تهیه ش کنی و دوس داشتی، با من تماس بگیر تا هدیه ت کنم.
3. اما، واقعاً بخاطر "شاخه ی طوبی" ازت متشکرم. از شما چه پنهون، اینو بنده هم تو بهمن 91 از شبکه ی 7 سیما دیدم و می خواستم ازش عکس و کلیپ بذارم؛ که، شما زحمتشو کشیدید و از این که اون سؤال ناقابل بنده یادت بود، مثل همیشه ازت متشکرم، دوست خوبم.
باردهی یه قسمت کامل این مجموعه، کار ارزشمندیه؛ که، از یادمون نمی ره.
4. در مورد "کالان" خوشحالم که به عکس ها و پوسترهاش رسیدید. لطفاً اگه تونستید، پوستر بزرگتر و سیاه و سفید اونو دوباره بذارید. به نظر می رسه پوستر کوچیکش آپلود شده. اگه هم همین قدریه، باز هم غنیمته و ازت ممنونم. راهنمایی "پل کوچولو" هم خیلی ارزشمند بود و از ایشون هم ممنونم.
5. ببخشید؛ که، همه ش به حرف گذشت و دست خالی بودم.
بله امیر جان، "استاد حسن شماعی زاده" یکی از بهترین آهنگسازان موسیقی پاپ ایران هستند
و بهترین آثار خوانده شده توسط بزرگان این سبک همچون "معین" و ... از ساخته های ایشان میباشد.
منظور من این بود که زنده یاد "ویگن"، اپتدا تر از همه، سبک موسیقی غیر اصیل و سنتی رو گسترش دادند
و سبب شهرتشان هم، ایجاد همین فضای تازه برای شنونده ی ایرانی بود.
در مورد نرم افزار "سینمای ایران" و لطف شما، سپاسگزارم بسیار.
از شما و دوستان در این فروم رویایی همیشه به من، ارمغان و نیکی رسیده.
بسیار خرسندم که پست "شاخه ی طوبی" مورد توجهت قرا گرفته. راستش این فایل تصویری،
با دردسر نچندان کم تقدیم شد، چرا که پس از ضبط برنامه که خود چند فایل جداگانه بود،
متوجه شدم که صدا با تصویر در هیچکدام از آنها همخوانی ندارد، بنابراین مجبور به جدا سازی
و سپس مونتاژ آن دو با یکدیگر شدم. برای یک کار ساده، چندین ساعت زمان رفت البته با اشتیاق و شور،
که در آخر با خود فکر کردم که ببین، سازندگان این برنامه چه زحماتی کشیدند برای آفرینش آن!.
.
.
.
در مورد "کالان" هم باز از شما و "پل کوچولو" ممنونم. راستش اینگونه که من کمی جستجو و تحقیق کردم،
در اپتدا یک سریال در ژانر "پلیسی و دلهره آور" با نام "کالان"، در طی سالهای ١٩٦٧ تا ١٩٧٢،
در "بخش تصویری شرکت آسوشیتد پرس انگلستان (یعنی): بخش سینمایی در انجمن مطبوعات وابسته انگلستان"،
در بیش از چهار فصل نمایشی، ساخته و تولید گردید که سپس بر اساس آن در سال ١٩٧٤،
فیلمی سینمایی با همین نام توسط گروه سازنده اش، ساخته و نمایش داده شد. شاید سوژه ی مربوط به
"راننده ی تریلی که قاتل بود و گوی فلزی داشت" نیز، یکی از قسمتهای "سریال تلویزیونی کالان" بوده.
این مجموعه ی عکسها از "کالان"، تقدیم شما و دوستان:
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در السبت مايو 11, 2013 8:20 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
دیار عاشقان - ١٣٦١
کارگردان و فیلمنامه نویس: حسن کاربخش
مدیر فیلمبرداری: مسعود صديق
موسیقی: كامبيز روشن روان
سرپرست گويندگان: ایرج ناظریان
بازیگران: محسن صادقی، پرویز پرستویی ، قدرت اله لطیفی،
علی ترابی، احمدرضا اکبری، پرویز پورحسینی، الیزا جوهری
سال ساخت: ١٣٦١ / تاريخ اكران: ٢٤ بهمن ١٣٦٢
محصول: نوین فیلم
یادداشت: این فیلم بارها و بارها در دهه شصت، پنجشنبه شبها در ساعت ٩،
از کانال دو پخش میشد. دیدن ٨ - ٩ دقیقه ی اول فیلم برای من بسیار جذاب بود چرا که،
در کادرهای آن، پیست اسکی نشان داده میشد و حال و هوای بسیار پویایی داشت.
فیلم کامل "دیار عاشقان - ١٣٦١" در یک فایل فشرده:
http://www.4shared.com/rar/BAN-wsxW/Diyare_Asheghan-1361.html
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در السبت مايو 11, 2013 8:19 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
[b]با سلام
فيلم مربوط به قاتل با گوي و... يك فيلم لهستاني بوده كه پاييز 69 از شبكه يك پخش شد و نامش پيگيري شخصي مي باشد كه در اين فيلم ابتدا زن و بچه مردي طي تصادف با يك تريلي كشته ميشوند . شوهر زن پس از بهبودي در صدد يافتن راننده تريلي بر مي آيد . همزمان چند قتل اتفاق مي افتد كه تعدادي راننده تريلي توسط قاتل موتور سواري كه در دستش گوي فلزي دارد كشته مي شوند و تا آخر فيلم تماشاگر فكر ميكند كه قتلها كار شوهر زن است . در انتها قاتل موتور سوار كه چهره اش پوشيده است راننده تريلي اصلي را در جاده به دام مي اندازد و با گوي ميكشد و هنگامي كه دستگير ميشود معلوم مي شود كه دوست صميمي شوهر زن است كه در اصل فيلم به خاطر عشقش به زن كشته شده انتقام گيري كرده است و البته مسئله عشق او به زن دوستش در دوبله سانسور شد . اين فيلم اخيرا با نام انتقام شخصي در سايت هاي فروش ديويدي عرضه مي شود. نام هنرپيشه فيلم رومن ويلهلمي مي باشد.
http://www.imdb.com/title/tt0093797
لينك پوستر اين فيلم http://torr.pl/torrent-3135.html
فيلم كالان با شركت ادوارد وودوارد كه مشخصات آن در پست هاي قبلي ذكر شده فيلم ديگري است كه آن هم در پاييز 69 پخش شد.
فيلم مربوط به قاتل با گوي و... يك فيلم لهستاني بوده كه پاييز 69 از شبكه يك پخش شد و نامش پيگيري شخصي مي باشد كه در اين فيلم ابتدا زن و بچه مردي طي تصادف با يك تريلي كشته ميشوند . شوهر زن پس از بهبودي در صدد يافتن راننده تريلي بر مي آيد . همزمان چند قتل اتفاق مي افتد كه تعدادي راننده تريلي توسط قاتل موتور سواري كه در دستش گوي فلزي دارد كشته مي شوند و تا آخر فيلم تماشاگر فكر ميكند كه قتلها كار شوهر زن است . در انتها قاتل موتور سوار كه چهره اش پوشيده است راننده تريلي اصلي را در جاده به دام مي اندازد و با گوي ميكشد و هنگامي كه دستگير ميشود معلوم مي شود كه دوست صميمي شوهر زن است كه در اصل فيلم به خاطر عشقش به زن كشته شده انتقام گيري كرده است و البته مسئله عشق او به زن دوستش در دوبله سانسور شد . اين فيلم اخيرا با نام انتقام شخصي در سايت هاي فروش ديويدي عرضه مي شود. نام هنرپيشه فيلم رومن ويلهلمي مي باشد.
فيلم كالان با شركت ادوارد وودوارد كه مشخصات آن در پست هاي قبلي ذكر شده فيلم ديگري است كه آن هم در پاييز 69 پخش شد.
اين مطلب آخرين بار توسط ASDALIREZA105 در السبت مايو 04, 2013 7:09 am ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
ASDALIREZA105- تعداد پستها : 9
سپاس فراوان خدمت شما برای شفاف سازی، نام اصلی و بازگو کردن کامل داستان فیلم.ASDALIREZA105 نوشته است:با سلام
مدتها بود که کادرهای این فیلم همانگونه که در چند پست بالا درباره اش نوشته شده بود،
در یادم میامد البته همراه با قسمتهایی از "کالان" که اکنون به برکت شما دوستان،
مطلب هر دو فیلم روشن گردید. در ادامه، پوستر اصلی (اولیه) و کادرهایی از فیلم "انتقام شخصی - ١٩٨٧"،
که نام اصلی آن ظاهرن "تحقیقات خصوصی" میباشد، از جانب شما، تقدیم دوستان میگردد.
سلامت باشید و باز هم سپاسگزارم.
.
.
.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در الجمعة مايو 10, 2013 11:59 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
مصاحبه با گوینده معروف قدیمی اخبار تلویزیون
متن مصاحبه با گوینده معروف قدیمی اخبار تلویزیون هر چند که من دوست دارم هنوز هم اخبار بگه ولی حیف که نیست . کاش بشه ایشون دوباره گوینده اخبار باشن .
براي خواندن لطفأ کلیک کنید
http://tinyurl.com/brltm7a
fazel1994- تعداد پستها : 83
سریال همسران (١٣٧٣)
همسران نام سریالی است از ساخته های بیژن بیرنگ و زنده یاد مسعود رسام،
که در سال ۱۳۷۳، چهارشنبه شبها از شبکه دوم سیما پخش میگردید.
این اولین باری بود که سریالی در سبک "کمدی موقعیت" در ایران ساخته میشد.
داستان سریال، راجع به ماجراهایی میباشد که برای دو زوج
که در یک آپارتمان با هم همسایه میشوند اتفاق میافتد.
کمال و مهین یکی از دو زوج اند که سن بیشتری دارند و علی و مریم،
زوج دیگر هستند که سن کمتری نسبت به آنها دارند. بعدها معلوم می شود که کمال،
دایی مریم است و مریم از این موضوع خبر نداشته.
زبان طنز و پردازش نوگرایانه ای که در ساخت سریال بکارگرفته شده بود،
آنرا به یکی از محبوبترین سریالهای ایرانی تلویزیون،
در نیمه ی اپتدایی دهه ی هفتاد تبدیل کرده بود.
(از ویکی پدیا، با ویرایش)
-------------------------------
نظر دوستان گرامی را به دیدن آخرین قسمت از سریال همسران جلب مینمایم
که در واقع خلاصه ایست از قسمتهای جالب و طنزگونه ی برگرفته شده از کل سریال.
قسمت آخر سریال "همسران - ١٣٧٣" - (خلاصه ای از کل سریال):
http://elmond.persiangig.com/Hamsaran-1373.rar
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
طعمه ی فرامرز برای جمشید
.
.
.
جمشید هاشم پور
جمشید هاشم پور در سال ۱۳۲۳ از پدر و مادری اردبیلی در خیابان سلسبیل تهران به دنیا آمد.
تحصیلات خود را تا دیپلم ریاضی ادامه داد. او ازدواج کرده است و صاحب دو فرزند دختر است.
بازی او در نقش زینال بندری در فیلم تاراج ساخته ایرج قادری بود که جمشید هاشم پور (آریا) را،
با سری تراشیده میان مردم مطرح کرد تا جایی که تیپ قهرمان سر تراشیده تا سالها،
مخاطبان بسیاری را روانه سینماها میکرد.
هاشم پور اولین فیلم سینمائی خود را با معرفی یکی از دوستانش به "عمو جیگرکی" -
کارگردان ایرانی ارمنیتبار، در سال ۱۳۴۷ و با بازی در نقش کوتاهی در فیلم "جهنم سفید" آغاز کرد
و سپس در پنج فیلم دیگر بازی نمود. بعد از آن برای مدتی سینما را رها کرد تا سال ۱۳۶٠،
که در فیلم "فرمان" بکارگردانی "كوپال مشكوت" به ادامه ی بازیگری پرداخت و سپس در همان سال،
دعوت مسعود کیمیایی برای بازی در فیلم "خط قرمز" بود که آغازی پایدار را برایش در سینما رقم زد
و از آن زمان تاکنون، در ٨١ فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته است.
جمشید هاشم پور از معدود هنرپیشگان موفق سینمای ایران است که فعالیت تئاتری نداشته
و بنا به گفته خودش در یکی از مصاحبهها، سینما را از سینما شروع کرده است
و تنها فعالیت تئاتری وی، صحنههایی از فیلم "تماس شیطانی - ١٣٧١" بوده که صحنههای تئاتر را،
با راهنمایی "مجید مظفری" اجرا کرده است. (برگرفته از "ویکی پدیا" با ویرایش و تکمیل)
-----------------------------
از دیدگاه نگارنده، جمشید هاشم پور در سالهای دهه های ٦٠ و ٧٠،
با ایفای نقش های اکشن در نزدیک بر " پنجاه " فیلم سبک رزمی - حادثه ای،
به برکت فرم چهره و اجرای قابل قبول بازیگری اش در ژانر یاد شده،
نه تنها خود را تکرار نمی نمود، بلکه به برگ برنده ای تبدیل شده بود
که رضایت گیشه و سلیقه ی مخاطب سینما را از هر سو تامین میساخت.
او همچنین با ایفای نقش های متفاوتی در فیلمهای "مادر - ١٣٦٨" و "دلشدگان - ١٣٧٠"،
ثابت نمود که به برکت بزرگ مرد سینمای کلاسیک ایران "علی حاتمی"، آمادگی همه جانبه تری را نیز،
در پهنه ی سینما دارد. با این حال، بر طبق آیین دیرین و منش جدای ناپذیر گروهی که نام منتقد را،
در تمام زمینه های هنری در ایران با خود به یدک میکشند، بارها و بارها مورد هجوم
و نیش انتقادهای ایشان قرار میگرفت. در حالی که بجز او در ایران، هیچ بازیگر دیگری را،
قدرت حسی و فیزیکی برای انجام نقش های اکشن نبوده و دیگر هم نخواهد بود.
سرانجام در بیست و نهمین جشنواره ی فیلم فجر،
بپاس ٣٩ سال فعالیت هنری و درخشش در هنر بازیگری،
مراسم تقدیر و بزرگداشتی برای جمشید هاشم پور برگزار گردید که در آن،
یک کلیپ کوتاه و بسیار جذاب توسط دفتر جشنواره تهیه و تدوین گردیده بود
که نظر دوستان گرامی را به دیدن آن جلب مینمایم.
با سپاس از سازنده ی این کلیپ خلاقانه که شوربختانه نامشان را نمیدانم.
کلیپ "جمشید هاشم پور در ٠٤:٢٥" - بهمن ماه ١٣٨٩، جشنواره فیلم فجر:
http://elmond.persiangig.com/Bozorgdasht%20Jamshid%20HashemPour%20-%20(11.1389).rar
.
.
.
فرامرز صديقی
فرامرز صديقي متولد ١٣٢٨ در شهر سقز، فارغ التحصيل رشته تئاتر،
از دانشكده هنرهاي زيبای دانشگاه تهران است. وي فعاليت هنری را سال ١٣٤٧،
با بازی در تئاتر "رستم و سهراب" آغاز كرد و به سينما از سال ١٣٥١،
با بازی در فيلم "چشمه" به كارگرداني "آربي آوانسيان" قدم نهاد.
فرامرز صدیقی در کارنامه ی هنری خویش تا کنون،
٢١ فیلم را در مقام بازیگر، و یک فیلم را در جایگاه کارگردان و نویسنده دارد.
ایفای نقش هایی با پس زمینه های فکری و درونگرایانه،
و همچنین دست بگریبان بودن با دردهای فلسفی و آرمانی،
از نکات برجسته ی سبک بازیگری او میباشد.
---------------------------
طعمه (١٣٧١)
فیلم سینمایی "طعمه" محصول سال ١٣٧١ برای این نوبت در نظر گرفته شده است.
این فیلم تنها ساخته ی "فرامرز صدیقی" در جایگاه کارگردان میباشد
که بازیگران توانایی نیز در آن به ایفای نقش پرداختند
از جمله "هادی اسلامی" که یادش را بدینگونه زنده نگاه میداریم.
. . . . . . .
نشان دادن بافت شهری و مکانهایی که دیگر پس از گذشت دو دهه،
به بایگانی خاطرات پیوسته اند و حال نشانی از یادمانه های دهه ی شصت گشته اند،
در کنار بازی هنرمندان مطرح سینمای ایران، از ویژه گی های دیگر این فیلم میباشد.
تقدیم به دوستان گرامی.
فیلم کامل "طعمه - ١٣٧١" در یک فایل فشرده:
http://elmond.persiangig.com/Tomeh-1371.rar
.
.
.
شاد و سلامت باشید.
با تشکر بسیار از جناب 59 عزیز که با هر پستی که در این انجمن ارسال می کنند ما را ناگهان به خاطرات شیرین گذشته خود،پرتاب می کنند.
می خواستم از شما بپرسم که آیا فیلم دست نوشته ها (1365) تنها اثر زنده یاد مهرزاد مینویی (از تدوینگران به نام) در مقام کارگردان را در آرشیو خود دارید؟ و اگر پاسخ مثبت این فیلم را در آینده در اینجا قرار خواهید داد؟
http://www.sourehcinema.com/Title/Title.aspx?id=138109191284
می خواستم از شما بپرسم که آیا فیلم دست نوشته ها (1365) تنها اثر زنده یاد مهرزاد مینویی (از تدوینگران به نام) در مقام کارگردان را در آرشیو خود دارید؟ و اگر پاسخ مثبت این فیلم را در آینده در اینجا قرار خواهید داد؟
http://www.sourehcinema.com/Title/Title.aspx?id=138109191284
jasonbourne- تعداد پستها : 16
صفحه 7 از 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
مواضيع مماثلة
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 7 از 40