همشاگردي سلام
+41
jasonbourne
Heidii
Mihakralj
zerocold
Heidi
sorena0831
Clover
kurosh
kazvash
Farzad1
pooria.kianoush
Ali-Nostalgic
mohammad
Ishpateka
saeeds1360
erfan
arman
ali71
stalker
Negin 2
آزاده
59
fazel1994
barbod58
kave
Marcello
faridonline
sahra_7
mahmood2510
S@M
Indiana Jones
tisto
ariangirl
mld_msm
shahaby
@p@d@n@
Shervin
SMAM
siavash
Emiliano
babak
45 مشترك
صفحه 16 از 29
صفحه 16 از 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
رد: همشاگردي سلام
1. سلام.
2. بچه ها، می دونید یاد چی افتادم؟ چیزی که یاد هیچ کدممون نبود! یه پروانه ای بود؛ که، رو بال هاش خال داشت و این خال ها یه جورایی نامتقارن بود؛ اما، وقتی پروانه رو از خط تقارن عمودی تاش می کردی و خال ها رو رو به نور می گرفتی، یه تصویر مثبت 18ی ظاهر می شد!
یادتونه؟
یادمه تو مدرسه دست به دست می چرخید و همه از روش فتوکپی می گرفتن یا کپ می زدن؛ البته، کپ زدن رو بیشتر دوس داشتیم؛ چون، کاغذای A4 فتوکپی ضخیم بود و وقتی دولاشون می کردی، عکس نهایی رو ببینی، خیلی خوب دیده نمی شد.
یادمه عکاسی نزدیک مدرسه، که دستگاه فتوکپی داشت، همیشه از این که بچه ها می رفتن از اون پروانه ی معروف فتو بگیردن، در تعجب بود. نمی دونم آخرش یکی بهش قضیه رو گفت یا بدبخت تو کُفِش موند!
خلاصه این که، کسی اون پروانه رو داردش، اسکن کنه؟
Emiliano- تعداد پستها : 1670
1. این عکس آخرشه. منو بابام رو نمی داد، دومادمون این بازی رو باهام، موقعی که شیش، هفت سالم بود، می کرد. خوب یادمه.
2. این فونت هم خاص دهه ی 60ه. خیلی کتاب ها باهاش خوندیم. یادتونه؟
راستی، کسی اسم این فونت رو می دونه چیه؟
(با تشکر از دوست خوبمون، "عرفان" عزیز، در تاپیک "مجلات قدیمی".)
3. این هم ادامه ی کاریکاتورا؛ که، این سری انگار متعلق به "علی دایی" خودمونه:
تمبر های یادگاری دوران محمد رضا شاه 1318-1357
مجموعه بسیار نفیس و کامل تمبرهای یادگاری دوران محمد رضا شاه از سال 1318 تا 1357 به صورت تکمیل و سال به سال در یک فایل با فرمت power point و با کیفیت بالا رو اسکن کردم و اون رو در اختیارتون قرار میدم. برای اسکن این تمبرها زمان بسیار زیادی رو صرف کردم
http://www.4shared.com/rar/2_O_BMAp/Stamps_of_MReza_Pahlavi.html
امیدوارم از دیدنشون لذت ببرین
pooria.kianoush- تعداد پستها : 72
تمبرهای یادگاری دوران جمهوری اسلامی از سال 1358 تا 1370
تمبرهای یادگاری دوران جمهوری اسلامی از سال 1358 تا 1370
تمبرهای دوران جمهوری اسلامی رو تا سال 1370 به صورت کامل در اختیارتون قرار میدم تمبرهای سالهای جدید تر رو هم به مرور در اختیارتون میگذارم
http://www.4shared.com/rar/b4MMWvKe/Stamps_of_Islamic_Republic_135.html
تمبرهای دوران جمهوری اسلامی رو تا سال 1370 به صورت کامل در اختیارتون قرار میدم تمبرهای سالهای جدید تر رو هم به مرور در اختیارتون میگذارم
http://www.4shared.com/rar/b4MMWvKe/Stamps_of_Islamic_Republic_135.html
pooria.kianoush- تعداد پستها : 72
یه ترانه ای بود که تو دهه ۶۰ از برنامه کودک پخش میشد
کی بود کی بود که پرسید تو چشماتون چی دارین؟
صد تا ستاره داریم...
هر چی میگردم کی این ترانه رو روی اینترنت پیدا کنم پیدا نمیشه.
اگه لینکشو دارین لطفا معرفی کنین.
فرزاد
صد تا ستاره داریم...
فرزاد
Farzad1- تعداد پستها : 1
Farzad1 نوشته است:یه ترانه ای بود که تو دهه ۶۰ از برنامه کودک پخش میشد
صد تا ستاره داریم...
فرزاد
http://s3.picofile.com/file/7389876234/KI_BOOD.mp3.html
fazel1994- تعداد پستها : 83
1. از همه ی دوستان عزیزی که اینجا یا با اس ام اس و ایمیل و با پیام های تسلیت از بنده دلجویی کرده بودن و به یادم بودن، بی نهایت متشکرم.
من باز هم برگشتم؛ چون، با اینجا و با دوستانم آروم می گیرم.
به امید شادی های همه تون.
2. بازگشت دوست عزیزمون، "59"، بیشتر از همه چیز منو خوشحال کرد و امیدوارم مثل سابق بیشتر ببینیمش؛ چه، دست پُر و چه دست خالی، هم ایشون و هم تموم بچه های دیگه رو، که دوستی شونو ثابت کرده ن، دوست داریم.
2. بدون هیچ گونه شرحی:
خدمت امیر گرامی :Emiliano نوشته است:
2. بازگشت دوست عزیزمون، "59"، بیشتر از همه چیز منو خوشحال کرد و امیدوارم مثل سابق بیشتر ببینیمش؛ چه، دست پُر و چه دست خالی، هم ایشون و هم تموم بچه های دیگه رو، که دوستی شونو ثابت کرده ن، دوست داریم.
.
.
.
شرمنده میفرمایید، نظر لطف شما هست.
من هم بسیار خرسندم که باز زمانی فراهم آمد
تا در اندازه ی خود انجام وظیفه نمایم
و در خدمت شما و دوستان باشم.
سلامت باشید.
1. باز هم خوشحالم، که می بینمت، "59" عزیز. و باز هم از خاطره ی زیبا و قلم شیوات خیلی لذت بردم.
2. از "نگین" خانوم هم متشکرم و خوشحالم که دوباره می بینمشون. اگه می بینید اینجا این مطالب رو می نویسم؛ بخاطر اینه که، پست اضافه ای نزنم.
منتظر ادامه ی عکسای "نگین" در این تاپیک هستیم؛ البته، اگه عکسی مونده باشه؛ وگرنه، همین که بچه ها دُور هم جمعن، غنیمتیه.
3. بدون شرح:
4. اینم ادامه ی عکسا:
2. از "نگین" خانوم هم متشکرم و خوشحالم که دوباره می بینمشون. اگه می بینید اینجا این مطالب رو می نویسم؛ بخاطر اینه که، پست اضافه ای نزنم.
منتظر ادامه ی عکسای "نگین" در این تاپیک هستیم؛ البته، اگه عکسی مونده باشه؛ وگرنه، همین که بچه ها دُور هم جمعن، غنیمتیه.
3. بدون شرح:
4. اینم ادامه ی عکسا:
pooria.kianoush نوشته است:مجموعه بسیار نفیس و کامل تمبرهای یادگاری دوران محمد رضا شاه از سال 1318 تا 1357 به صورت تکمیل و سال به سال در یک فایل با فرمت power point و با کیفیت بالا رو اسکن کردم و اون رو در اختیارتون قرار میدم. برای اسکن این تمبرها زمان بسیار زیادی رو صرف کردم
جناب pooria.kianoush
با سلام
بسیار زحمت زیادی کشیده اید و مجموعه ارزشمند و قابل تقدیری را تهیه کرده اید
خیلی لذت بردم
از شما سپاسگزارم
قربانتان
kazvash
1391/06/17
kazvash- تعداد پستها : 60
1. سلام.
2. پایان حرف A.
......................................................
3. بعد از بحث های شیرینی، که با دوستان خوبم، "59" و "بابک" عزیز، داشتم، مجدداً سری به سایت "تولیدات کانون پرورش فکری کودک و نوجوان" زدم؛ منتها، این بار با حوصله ی تموم و بدون عجله.
عجب سایتیه! واقعاً دستشون درد نکنه.
4. دیدن این اسباب بازی ها؛ که، به شخصه با تک تکشون خاطره دارم، من یکیو خیلی به وجد آورد و گفتم شادی مو با شما هم در میون بذارم:
(ضمن تشکر از "بابک" عزیز.)
5. یادتونه از این اسباب بازی آخری حرف زده بودم. الآن دقیقاً یادم نمی یاد همین بود یا واقعاً اون مثلثی، که شبیه به این بود. شاید هم من اشتباه می کنم و همین بوده.
هر چی هست، من با این هم خاطره دارم و مثلثای کوچیک و مواد تازه ای؛ که، هم خیلی بهداشتی بودن و هم مث پاستیل می درخشیدن و سبک هم بودن و باید باهاشون شکل درست می کردیم.
6. راستی، یه چیز دیگه:
بعد از "گردونه"، بچه های اینجا برای بازی "عکس العمل"، که عکسشو بالاتر گذاشتم، سر و دست می شکستن! همشهریای شما رو نمی دونم.
بخش سیزدهم تصویر زندگی در دهه 60 (خوردنیهای دهه 60 و حاشیه های آن)
نکته:برخی عکسها قبلا توسط دوستان در فروم نهاده شده منتها بنده بخاطر دسته بندی عکسها در فایلهای موضوعی با کسب اجازه از دوستان عکسها را مجددا در این بخش گذاشتم.
برای بزرگ شدن عکسها روی آنها کلیک کنید.
مواد غذایی کوپنی
چقدر کیکهای تولد را دوست داشتیم.بخصوص اینکه زمان بریدن و تقسیم کیک ، آرزو می کردیم قسمتی که گلهای غنچه کیک بود نصیب ما میشد.
کیکهای عروسی رو یادتونه؟چقدر دوست داشتیم عروس داماد روی کیک رو به ما بدهند و برامون حکم مدال طلا را داشت و تا ماهها می گفتیم که عروس داماد روی کیک به ما رسید و به همه آنها را نشان می دادیم.
حتی آن زمان چراغانی عروسیها هم از نوعی دیگر بود ساده و بی تکلف و چقدر خوشیها از ته دل و بی ریا بود.
نذری ها که هنوز هم گاهی منو یاد آن قسمت آش نذری علی کوچولو میندازه
سینی های قدیمی
تابستانها بوی رب درست کردن تمام کوچه و خیابان را پر میکرد.
یا آبغوره و آبلیمو و ترشیهایی که توی شیشه ها یا کوزه های کنار حیاط خانه می کردند.
لبو و شلغم های خیابانی
خوردن بلال بعد از چرخ و فلک بازی در خیابان چه کیفی میداد .
عصرانه معروف زمان جنگ: کاهو و سکنجبین
و این هم عکسهای تکراری از شیشه های نوشابه
آب سردکن های قدیمی که هنوز منو یاد بانکها می اندازند و برای بچه ها چه مصیبتی بود که از آنها آب بخورند.یکی باید بلندمون میکرد بعد باید دکمه را فشار می دادیم جلوی بلوزمون خیس میشد و در نهایت چند قلپ خورده و نخورده پایین می اومدیم و آخر سر هم می گفتیم: بازم تشنمه.
باز آب خوردن از این شیرهای کنار خیابان برای ما راحتتر بود و تا نفس داشتیم می نوشیدیم.
این هم یک تبلیغ جالب برای کیت کت
[URL=http://img.7setare.com/viewer.php?
file=yubph2u6meilz6ny5w.jpg][/URL]
این هم بستنی حصیری سنتی که قبل از خوردنش جای همه شما را خالی کردم.
دوستان یادتونه قبلا میوه ها رو توی پاکت به مشتری می دادند اون موقع همه چیز طبیعی بود و خبری از افزودنیهای شیمیایی یا پلاستیکها نبود
.
ادامه دارد....
نکته:برخی عکسها قبلا توسط دوستان در فروم نهاده شده منتها بنده بخاطر دسته بندی عکسها در فایلهای موضوعی با کسب اجازه از دوستان عکسها را مجددا در این بخش گذاشتم.
برای بزرگ شدن عکسها روی آنها کلیک کنید.
مواد غذایی کوپنی
چقدر کیکهای تولد را دوست داشتیم.بخصوص اینکه زمان بریدن و تقسیم کیک ، آرزو می کردیم قسمتی که گلهای غنچه کیک بود نصیب ما میشد.
کیکهای عروسی رو یادتونه؟چقدر دوست داشتیم عروس داماد روی کیک رو به ما بدهند و برامون حکم مدال طلا را داشت و تا ماهها می گفتیم که عروس داماد روی کیک به ما رسید و به همه آنها را نشان می دادیم.
حتی آن زمان چراغانی عروسیها هم از نوعی دیگر بود ساده و بی تکلف و چقدر خوشیها از ته دل و بی ریا بود.
نذری ها که هنوز هم گاهی منو یاد آن قسمت آش نذری علی کوچولو میندازه
سینی های قدیمی
تابستانها بوی رب درست کردن تمام کوچه و خیابان را پر میکرد.
یا آبغوره و آبلیمو و ترشیهایی که توی شیشه ها یا کوزه های کنار حیاط خانه می کردند.
لبو و شلغم های خیابانی
خوردن بلال بعد از چرخ و فلک بازی در خیابان چه کیفی میداد .
عصرانه معروف زمان جنگ: کاهو و سکنجبین
و این هم عکسهای تکراری از شیشه های نوشابه
آب سردکن های قدیمی که هنوز منو یاد بانکها می اندازند و برای بچه ها چه مصیبتی بود که از آنها آب بخورند.یکی باید بلندمون میکرد بعد باید دکمه را فشار می دادیم جلوی بلوزمون خیس میشد و در نهایت چند قلپ خورده و نخورده پایین می اومدیم و آخر سر هم می گفتیم: بازم تشنمه.
باز آب خوردن از این شیرهای کنار خیابان برای ما راحتتر بود و تا نفس داشتیم می نوشیدیم.
این هم یک تبلیغ جالب برای کیت کت
[URL=http://img.7setare.com/viewer.php?
file=yubph2u6meilz6ny5w.jpg][/URL]
این هم بستنی حصیری سنتی که قبل از خوردنش جای همه شما را خالی کردم.
دوستان یادتونه قبلا میوه ها رو توی پاکت به مشتری می دادند اون موقع همه چیز طبیعی بود و خبری از افزودنیهای شیمیایی یا پلاستیکها نبود
.
ادامه دارد....
Negin 2- تعداد پستها : 244
Negin 2 نوشته است:بخش سیزدهم تصویر زندگی در دهه 60 (خوردنیهای دهه 60 و حاشیه های آن)
[color=black]نکته:برخی عکسها قبلا توسط دوستان در فروم نهاده شده منتها بنده بخاطر دسته بندی عکسها در فایلهای موضوعی با کسب اجازه از دوستان عکسها را مجددا در این بخش گذاشتم.
برای بزرگ شدن عکسها روی آنها کلیک کنید.r=red][size=18]ادامه دارد....
1. "نگین" جان، سلام.
خوشحالم که دوباره شما و سایر بچه ها رو می بینم. این روزها غنیمتیه؛ که، دُور همیم.
"استاکر" هم که اومد و با اون حرفش؛ که، هر وقت حال داریم، بیاییم اینجا، خیلی موافقم.
2. عکس های بی نظیری رو کردید.
عکس های اجناس کوپنی، آب سردکن ها، آبنبات چوبی ها (تو مشهد می گفتن "لیسک"!! )، بلال ها، "دوغ آبعلی" و بالأخره بستنی نونی ها (یا همون بستنی حصیری) بی نظیر بود؛ بخصوص، عکس بستنی نونیه آخر اریجینال بود. چرا؟ اینو می شد از صندلی پشت سر و بشقاب ملامین زیرش فهمید. همون صندلی و بشقاب هم کلی خاطره انگیز بود.
باز هم به شخصه از شما متشکرم و این "ادامه دارد"هاتون، خوشحالی منو مضاعف می کنه.
...........................................................
3. اینا هم کارای بنده و ادامه ی کاریکاتورهای مشاهیر از حرف B:
1. باز هم سلام.
2. کتاب پی دی اف واقعی (با قابلیت سرچ متن) "تاریخچه ی بازی ها.
منبع: اینترنت
سازنده: "پیمان" (؟)
http://dl.4downloads.ir/user/user1/download/1390/6/Games%20History-%5Bwww.4downloads.ir%5D.zip
رمز عبور: www.4downloads.ir
منبع: www.4downloads.ir
3. ویژگی های این اثر:
3.1. بسیار خوب و کامل و به روز.
3.2. دارای عکس های خاطره انگیزناک آلود.
3.3. قابلیت سرچ متون فارسی و انگلیسی.
Emiliano نوشته است:Negin 2 نوشته است:بخش سیزدهم تصویر زندگی در دهه 60 (خوردنیهای دهه 60 و حاشیه های آن)
[color=black]نکته:برخی عکسها قبلا توسط دوستان در فروم نهاده شده منتها بنده بخاطر دسته بندی عکسها در فایلهای موضوعی با کسب اجازه از دوستان عکسها را مجددا در این بخش گذاشتم.
برای بزرگ شدن عکسها روی آنها کلیک کنید.r=red][size=18]ادامه دارد....
1. "نگین" جان، سلام.
خوشحالم که دوباره شما و سایر بچه ها رو می بینم. این روزها غنیمتیه؛ که، دُور همیم.
"استاکر" هم که اومد و با اون حرفش؛ که، هر وقت حال داریم، بیاییم اینجا، خیلی موافقم.
2. عکس های بی نظیری رو کردید.
عکس های اجناس کوپنی، آب سردکن ها، آبنبات چوبی ها (تو مشهد می گفتن "لیسک"!! )، بلال ها، "دوغ آبعلی" و بالأخره بستنی نونی ها (یا همون بستنی حصیری) بی نظیر بود؛ بخصوص، عکس بستنی نونیه آخر اریجینال بود. چرا؟ اینو می شد از صندلی پشت سر و بشقاب ملامین زیرش فهمید. همون صندلی و بشقاب هم کلی خاطره انگیز بود.
باز هم به شخصه از شما متشکرم و این "ادامه دارد"هاتون، خوشحالی منو مضاعف می کنه.
...........................................................
3. اینا هم کارای بنده و ادامه ی کاریکاتورهای مشاهیر از حرف B:
]
دوست گرامی ممنونم از دلگرمیتون.راستش این بستنی حصیری برای خودش داستانی داشت.من پارسال با خانواده رفتم شهرستان بروجرد.اونجا بعضی مغازه ها هنوز بافت 30 سال پیش خودشون رو حفظ کرده اند .منم که 15 سالی توی بروجرد زندگی کرده بودم این بستنی فروشی رو می شناختم منتها این دفعه برای خوردن بستنی اونجا نرفتم صرفا برای عکسی که می خواستم شکار کنم سفارش بستنی دادم و صندلی رو هم عمدا در کادر قرار دادم تا فضای میز را به تصویر بکشم.با هر لحظه بستنی خوردن یاد تمامی شما و روزگار بچگی خودم را در ذهنم مرور می کردم و حس می کردم نگین 10-15 ساله شده ام که جمعه ها تفریح خانوادگی مان سینما رفتن و بستنی خوردن بود.وقتی از مغازه خارج شدیم و دوباره توی خیابان خودمو پیدا کردم انگار دوباره به زمان حال پرتاب شدم و به سال 90 با تکنولوژی امروزی برگشتم.حس عجیبی بود.خلاصه خوشحالم که تونستم این عکس را برای بچه های اینجا شکار کنم و اینو مدیون دوربینم هستم که چشم دوم من شده و لحظه ها را ثبت می کند.منتظر باقی عکسها نیز باشید.دیدنشان خالی از لطف نخواهد بود.
سپاسگزارم برای زحمتی که در راه زنده نگه داشتن لحظه های رفته میکشید.
ضمن تایید صحبتهای امیر جان، باید اضافه کنم که "عکس آبسرد کن"،
اتفاقن برای من هم یاد آور "بانک" هست و اگر بخواهم کاملتر با احساس نوستالژیک بگویم،
اینگونه خواهد بود :
آبسرد کن = کودکی + تابستانی از نیمه ی اول دهه شصت + حقوق گرفتن مادر.
سلامت باشید.
pooria.kianoush نوشته است:مجموعه بسیار نفیس و کامل تمبرهای یادگاری دوران محمد رضا شاه از سال 1318 تا 1357 به صورت تکمیل و سال به سال در یک فایل با فرمت power point و با کیفیت بالا رو اسکن کردم و اون رو در اختیارتون قرار میدم. برای اسکن این تمبرها زمان بسیار زیادی رو صرف کردم
جناب پوریای گرامی.کار بسیار ارزشمند و نفیسی را ارائه دادید.آن هم با این حسن سلیقه و طراحی دلنشین که موسیقی را میهمان کار کردید و تمبرهای دست نیافتنی را در فضایی دلنشین به نمایش گذاشتید.از صمیم قلب اعتراف می کنم که زحمت شما جای بسی تقدیر دارد.پهناور آسمانتان آبی، پیش رویتان آفتابی و دلتان همیشه دریایی باد.
1. چه جالب! پس ابتکار صندلی از خودتون بوده و این عکس شماست. خیلی عالی بود. دستتون واقعاً درد نکنه.
2. حتماً منتظر می مونیم، "نگین" خانوم.
3. در ادامه ی پست "نگین" عزیز درباره ی مواد غذایی و "قاقا نونوچه"ها، این ها هم هست؛ و البته، اگه تعدادی تکراری ان، عذر می خوام:
................................................
4. ادامه ی "عسک"ها:
................................................
5. یه مطلب دیگه: اگه می خوایید لذت نوشیدن دوباره ی دوغ های گازدار "آبعلی" رو بچشید، با توجه به این که این دوغ دیگه سال هاست مث سابق به همه ی شهرا نمی رسه، می تونید یه جایگزین خوب براش پیدا کنید و همون مزه رو بچشید:
"دوغ کفیر کاله"!
دقت کنید که حتماً "کفیر" باشه و فقط و فقط از همین برند. سایر برندها آشغالن!
تنها عیبش اینه که شیشه ای نیست و بطری پلاستیکی داره؛ البته، می دونم که خیلی هاتون تا حالا امتحانش کردید؛ اما، گفتنش ضرری نداشت.
با سلام خدمت دوستان ... با کسب اجازه از آقا امیر یکی از نوشیدنی های دهه شصت رو که اتفاقأ خیلی هم طرفدار داشت رو می ذارم و اون هم" سن تاپ" شرکت سان کوییک که فقط تا اوایل دهه هفتاد تو ایران بود و بعد یهویی رفت! البته تازگی در منطقه جنوب سر و کله اش دوباره پیدا شده (بصورت قاچاق میاد بازار)البته با جعبه و مارک عربی و نه فارسی و هیکلش هم کمی کوچیک تر شده . ولی همون مزه فضایی قدیمی رو داره. و تازگی با این خرس عروسکی "مستر سن" تاپ تبلیغ میشه... و عکس دیگه ای هم که دنبالش گشتم و نبود "کیک لی لی پوت" بود که متاسفانه پیداش نکردم! شاید دوستان داشته باشن. لطف کنن بذارن
fazel1994- تعداد پستها : 83
صفحه 16 از 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
مواضيع مماثلة
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 16 از 29