برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
+35
Negin 2
S@M
mehrave22
نیک خان
kave
Petsi
alirad
Persiana
Marcello
@p@d@n@
خاطره باز
Amir56
sahra_7
edo
saman
سلوا
khatereh
slevin(HAMID
tisto
نگين
آزاده
mld_msm
sooratak
Indiana Jones
omidsilver7
ariangirl
baron
reza023
Shervin
babak
siavash
siman1
Emiliano
SMAM
WARRIOR
39 مشترك
صفحه 27 از 40
صفحه 27 از 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
سریال انگلیسی "Smuggler - (قاچاقچی)" روایت ماجراجویی ها و مبارزات افسر سابق نیروی دریایی بریتانیا
"جک وینست" میباشد که در سال ۱۸۰۰ و یا بنا به گفته دیگری ۱۸۰۲ میلادی، همزمان با مراحل اولیه از جنگ های ناپلئون اتفاق میافتد.
جک وینست که برای مبارزه و مخالفت هایش با شرایط حاکم تبدیل به یک قاچاقچی (البته از دید و نگاه حکومت آن زمان) شده است انسانیست با اراده که مستقل زندگی میکند و در مبارزاتش از دو عنصر "عقل" و "شمشیر" بصورت یکسان بهره میبرد!.
"سارا مورتون" دختری که عشقش در قلب جک وینست جاریست، او را برای رسیدن به زندگی بهتر و ایجاد آزادی در زمانه یاری میکند.
سریال انگلیسی "Smuggler" محصول کمپانی "ن.تی.وی. غربی - انگلستان" میباشد که در سال ۱۹۸۱ ساخته و
از ۵ آوریل تا ۱۹ ژوئیه همان سال در ۱۳ قسمت ۳۰ دقیقه ای پخش گردیده است.
در ایران این سریال خاطره انگیز توسط "شبکه دو" صدا و سیما از سال ۱۳۶۵خورشیدی برای پخش به روی آنتن رفت.
گمان نگارنده این میباشد که ما "شصتی ها" نوبت اول پخش این سریال رو در تابستان ۱۳۶۵خورشیدی و در پخش صبحگاهی برنامه های کودک شبکه دو شاهد بودیم!.
فایل زیر در بردارنده یک قسمت کامل از سریال "Smuggler" میباشد, سریالی که در ایران
با نام قهرمان خوش چهره اش "جک وینست" دوبله و پخش گردید.
تقدیم به شما گرامیان.
http://www.mediafire.com/?z8x92tt226x2ck6
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
بابک جان حافظه عالی مستداممممم
همین بود دیگه شعرش.
صحرا جونم ممنونم.... ولی از دهه فجر هیچی ندیدم انگار چیزی هم از دست ندادم.... تیتراژ هاچ رو از دست دادم . این برنامه خانم برومند که" لیلا و لیلی " توش بودن رو پارسال پیرار سال که نقره دادش کپچرش کردم....
مال زمان من که نبود...
من هم خیلی دوست دارم عید نوروز لااقل یه چیزایی بذارن.... البته چشمم آب نمیخوره . یکی یه استاپ موشن بود به نام شکارچی بزرگ از انیمیشنهای بلوک شرق (بهش میخورد مال اونورا باشه) که یه شکارچی پیر بود که روز تولدش حیوونا به خونه اش اومدن و اون شروع به تعریف از شکارهاش کرد و سر شکارهایی که به دیوار زده بود هم حرف میزدن...
امیلیانو شکارچی بزرگ رو لطفا تو لیست سیاه بذار... سال 69 پخش شد.
---------
یه برنامه ای هم بود که به زور یادم میاد (بابک جان کمک ) برنامه ای که توش علی و مریم به باغ رفتن و مجری مجید قناد بود (فکر کنم) یه دایناسور سبز مهربون هم توش بود ... عید سال 67
همین بود دیگه شعرش.
صحرا جونم ممنونم.... ولی از دهه فجر هیچی ندیدم انگار چیزی هم از دست ندادم.... تیتراژ هاچ رو از دست دادم . این برنامه خانم برومند که" لیلا و لیلی " توش بودن رو پارسال پیرار سال که نقره دادش کپچرش کردم....
مال زمان من که نبود...
من هم خیلی دوست دارم عید نوروز لااقل یه چیزایی بذارن.... البته چشمم آب نمیخوره . یکی یه استاپ موشن بود به نام شکارچی بزرگ از انیمیشنهای بلوک شرق (بهش میخورد مال اونورا باشه) که یه شکارچی پیر بود که روز تولدش حیوونا به خونه اش اومدن و اون شروع به تعریف از شکارهاش کرد و سر شکارهایی که به دیوار زده بود هم حرف میزدن...
---------
یه برنامه ای هم بود که به زور یادم میاد (بابک جان کمک ) برنامه ای که توش علی و مریم به باغ رفتن و مجری مجید قناد بود (فکر کنم) یه دایناسور سبز مهربون هم توش بود ... عید سال 67
ariangirl- تعداد پستها : 201
من یه پست زدم که فکر کنم ظاهر نشد نمیدونم چرا!
خواستم بابت لینک راسخون و تیتراژ خبر چین خیلی خیلی خیلی تشکر کنم.
اگه لطف کنید ساعت و تاریخ پخش خبر چین و بنر رو بگید بیشتر ممنون میشم.
stalker- تعداد پستها : 256
59 عزیز عجب گنجینه ای دارین شما ممنون که اینجا فیلمها رو به اشتراک میذارید.اگه از بادبانهای برافراشته و جک هالبورن هم دارید ممنون میشیم اینجا بذارید.از اینکه حوصله به خرج میدید و به این خوبی فیلمها رو خلاصه می کنید هم ممنون.
Negin 2- تعداد پستها : 244
Negin 2 نوشته است:59 عزیز عجب گنجینه ای دارین شما ممنون که اینجا فیلمها رو به اشتراک میذارید.اگه از بادبانهای برافراشته و جک هالبورن هم دارید ممنون میشیم اینجا بذارید.از اینکه حوصله به خرج میدید و به این خوبی فیلمها رو خلاصه می کنید هم ممنون.
خواهش میکنم، نظر لطف شما هست.
پست مربوط به سریال "بادبانهای برافراشته" و خلاصه آن بزودی در فروم قرار میگیرد.
در مورد سریال "جک هالبورن" هم راستش قبلن "سیاوش" گرامی در این فروم تیتراژش رو با کیفیت خوب قرار داده بودند، فایل دیگری من اضافه میکنم که کیفت تصویری ندارد اما در آن کمی از نریشن قبل و بعد از تیتراژ با صدای خاطره انگیز زنده یاد حسین باغی قرار دارد.
http://www.mediafire.com/?3cwqkx36lvnd634
شاد و سلامت باشید.
جک وینسنت رو خیلی دوست داشتم ....
در اینجا یه کمی راجع بهش صحبت شده ....
البته این عکس بیشتر به جک هالبورن میخوره ....نمیدونم ...
عمو فيتيله اي ها" از تلويزيون خداحافظي کردند
برنامه "فيتيله جمعه تعطيله" جمعه 29 بهمنماه و دوشنبه 2 اسفندماه در حالي با آرم زنده از شبکه دو پخش شد که عمو فيتيلهايها از اين برنامه خداحافظي کرده بودند و نمايشهاي قديمي روي آنتن رفت.
به گزارش خبرگزاري مهر، برنامه "فيتيله جمعه تعطيله" روزهاي جمعه 29 بهمنماه و و دوشنبه 2 اسفندماه با آرم زنده از شبکه دو پخش شد. اين در حالي بود که محمد مسلمي، حميد گلي و علي فروتن عمو فيتيلهايها از اين برنامه خداحافظي کرده بودند و نمايشهاي قديمي آنها روي آنتن رفت.
از قرار تهيهکننده برنامه بدون اهميت دادن به اين مسئله که فيتيلهايها از برنامه رفتهاند در يک رفتار غير حرفهاي، غير اخلاقي و غير هنري برنامه را روي آنتن برد و اين در حالي است که برنامه از نقطه آغاز تا پايان کارگرداني ميشود. اين برنامهها بارها روي مسئله آموزش تاکيد ميکند و مرتب به بچهها ميگويد نبايد دروغ بگويند، اما نکته جالب اين است که آدم بزرگها هر زمان که بخواهند ميتوانند به راحتي دروغ بگويند.
به دنبال اين ماجرا، خبرنگار مهر با محمد مسلمي، کارگردان و بازيگر "فيتيله جمعه تعطيله" تماس گرفت تا با او در اين باره گفتگويي داشته باشد، اما او ترجيح داد در اين باره يادداشتي براي خبرگزاري مهر بنويسد. يادداشت او را با عنوان "خداحافظي عموهاي فيتيلهاي" از شبکه دو را در پي ميخوانيد.
خداحافظي عموهاي فيتيلهاي از شبکه 2
شايد باورتان نشود که طعم کودکي تنها طعم خوشمزهاي است که تا آخر نميدانيم کي و کجا، هميشه در خاطرمان ميماند.
شايد براي همه انسانها دوران کودکي يک مرحله باشد و در چشم برهم زدني با تمام زيباييها و شيرينيهايش تمام شود و جز خاطراتي رنگارنگ در دفتر خاطرات عمر چيز ديگري به جا نماند. ولي ما کودکي را دوباره آغاز کرديم و ثابت کرديم که ميتوان در هر مرحله از عمر که زيبايي آن بکر و صادقانه است، زندگي کرد و منزل گزيد. کودک مانديم تا کودکان بمانند.
با يک تابلو و حماسه آمديم و حماسه آفريديم. جورها را جور کرديم و ناجورها را دور. در بازيهاي سخت زندگي پالام پولوم آورديم و خواستيم که برنده باشيم و بيست سال بهاي اين خواستن را داديم. تا شايد در عکاسخانه ذهنتان تصويري از تلاشها و گذران عمرمان که پر تلاش مي رفت نقش ببندد. تا جايي که ديگر تعطيلي معنا نداشته باشد. تا جايي که فتيلههاي فانوس شادي را براي هميشه روشن نگه داريم.از اينکه بوديم و توانستيم که توانستن را صرف کنيم. از اينکه با دستهايي خالي اما قلبهايي آکنده از عشق ميهمانتان شديم خوشحاليم. از شما گفتيم و با شما رفتيم. با شما خنديديم و گريه کرديم. در جشن ها و شادي ها در سوگها و غمها.
پيمان بسته بوديم که ثابت کنيم، کودکي هرگز تمام نميشود و بر سر اين پيمان مانديم. تا جايي که حتي عزيزاني را از دست داديم ولي بر سر قرار هر هفته خود حاضر شديم. بيمار شديم، تا جايي که حتي حرکت برايمان قدغن شد. ولي چه کسي است که باور نکند که عشق معجزه مي کند و جاني دوباره ميدهد.
آمديم تا صادقانه به کودکان بگوييم که راستگو باشيم، مثل پيامبري که رسالتش ترويج اخلاق بود.گفتيم مهربان باشيم مثل خدايي که هميشه مهربان است. گفتيم دانش بياموزيم، مثل پيامبري که گفت: آموختن را تا زمان مرگ ترک نکنيد.ياد گرفتيم و ياد داديم. در ابتداي راه سه تن بوديم و بعد از شروع سفر و اينک بيش از صد نفر. صد نفر همدل و هم پيمان، صد نفر که براي شما يکي شدند تا يک لحظه شادي را به دلهاي مهربانتان هديه کنند.
آمدن سخت بود ولي نه سخت تر از ماندن و شدن. ما مقاومت کرديم و ايستاديم تا ...
تا حقي از ما ضايع شد و در جهت احقاق حق خود تلاش کرديم. اتفاقي نيفتاد. چارهاي نبود جز ادامه. چرا که هدف براي ما مهمتر بود... ادامه داديم و ادامه داديم تا بارها و بارها حقوقمان ضايع شد. ما بستري را که در آن پرورش يافتيم و پرورش داديم را محق دانستيم و از شبکه 2 خواستيم تا قدمي بردارد اما بازهم هيچ اتفاقي در جهت احقاق حق از دست رفته برداشته نشد. درست اتفاقي که در شبکه جام جم افتاد دوباره تکرار شد.پس چاره اي نبود جز تن دادن به جبر و قانون طبيعت که هر شروعي را پاياني ست. علي رغم ميل باطني خداحافظي کرديم و جواب خداحافظي ما شد برنامه هاي پخش شده ي روز جمعه و دوشنبه .برنامههايي که براي لحظه لحظههاي آن برنامهريزي و کارگرداني شده بود با کار غير اخلاقي و غير هنري تهيه کننده برنامه و با عنوان برنامه زنده به روي آنتن رفت که اين تغيير ساختار نه مورد، رضايت و نه مورد تاييد ما بود.
تلخ است تلخ. اما ما پذيرفتهايم که تلخ هم يک مزه است. تلختر آن است که همه مسئولين قول حمايت مي دهند و در نهايت، نتيجه آن مي شود که تمام حقوق مادي و معنوي گروه ناديده گرفته مي شود. البته دور از انتظار نبود که با تغيير مجري اتفاقات اينچنيني هم در راه باشد.
حرفي نيست در پايان همانگونه که در آغاز بود فقط خدا هست و خدا. چرا که ما در اين چند سال نه وابسته به جايي بوديم و نه هستيم تنها حامي ما خداوندي است که خالق خنده و شادي است. خداوندي که اگر عنايتش شامل حال ما نميشد ما نبوديم. امروز هم خرسنديم که ما در اين راه پر فراز و نشيب تلاشمان را کرديم و به اين جا رسيديم. نتيجه هرچه که باشد ما خواست خداوند را مي خواهيم و از اينکه روزي سلاممان را به گرمي پاسخ گفتيد بر خود ميباليم و از اينکه امروز خداحافظي ما را ميپذيريد تا قيامت ممنون شما هستيم. دلتنگ لحظههاي با هم بودن مي شويم. خداحافظي سخت است ولي اميد به ديدن دوباره ي شما شوق زندگي و پايندگي مي دهد. پاينده، شاد و خندان باشيد.
برنامه "فيتيله جمعه تعطيله" جمعه 29 بهمنماه و دوشنبه 2 اسفندماه در حالي با آرم زنده از شبکه دو پخش شد که عمو فيتيلهايها از اين برنامه خداحافظي کرده بودند و نمايشهاي قديمي روي آنتن رفت.
به گزارش خبرگزاري مهر، برنامه "فيتيله جمعه تعطيله" روزهاي جمعه 29 بهمنماه و و دوشنبه 2 اسفندماه با آرم زنده از شبکه دو پخش شد. اين در حالي بود که محمد مسلمي، حميد گلي و علي فروتن عمو فيتيلهايها از اين برنامه خداحافظي کرده بودند و نمايشهاي قديمي آنها روي آنتن رفت.
از قرار تهيهکننده برنامه بدون اهميت دادن به اين مسئله که فيتيلهايها از برنامه رفتهاند در يک رفتار غير حرفهاي، غير اخلاقي و غير هنري برنامه را روي آنتن برد و اين در حالي است که برنامه از نقطه آغاز تا پايان کارگرداني ميشود. اين برنامهها بارها روي مسئله آموزش تاکيد ميکند و مرتب به بچهها ميگويد نبايد دروغ بگويند، اما نکته جالب اين است که آدم بزرگها هر زمان که بخواهند ميتوانند به راحتي دروغ بگويند.
به دنبال اين ماجرا، خبرنگار مهر با محمد مسلمي، کارگردان و بازيگر "فيتيله جمعه تعطيله" تماس گرفت تا با او در اين باره گفتگويي داشته باشد، اما او ترجيح داد در اين باره يادداشتي براي خبرگزاري مهر بنويسد. يادداشت او را با عنوان "خداحافظي عموهاي فيتيلهاي" از شبکه دو را در پي ميخوانيد.
خداحافظي عموهاي فيتيلهاي از شبکه 2
شايد باورتان نشود که طعم کودکي تنها طعم خوشمزهاي است که تا آخر نميدانيم کي و کجا، هميشه در خاطرمان ميماند.
شايد براي همه انسانها دوران کودکي يک مرحله باشد و در چشم برهم زدني با تمام زيباييها و شيرينيهايش تمام شود و جز خاطراتي رنگارنگ در دفتر خاطرات عمر چيز ديگري به جا نماند. ولي ما کودکي را دوباره آغاز کرديم و ثابت کرديم که ميتوان در هر مرحله از عمر که زيبايي آن بکر و صادقانه است، زندگي کرد و منزل گزيد. کودک مانديم تا کودکان بمانند.
با يک تابلو و حماسه آمديم و حماسه آفريديم. جورها را جور کرديم و ناجورها را دور. در بازيهاي سخت زندگي پالام پولوم آورديم و خواستيم که برنده باشيم و بيست سال بهاي اين خواستن را داديم. تا شايد در عکاسخانه ذهنتان تصويري از تلاشها و گذران عمرمان که پر تلاش مي رفت نقش ببندد. تا جايي که ديگر تعطيلي معنا نداشته باشد. تا جايي که فتيلههاي فانوس شادي را براي هميشه روشن نگه داريم.از اينکه بوديم و توانستيم که توانستن را صرف کنيم. از اينکه با دستهايي خالي اما قلبهايي آکنده از عشق ميهمانتان شديم خوشحاليم. از شما گفتيم و با شما رفتيم. با شما خنديديم و گريه کرديم. در جشن ها و شادي ها در سوگها و غمها.
پيمان بسته بوديم که ثابت کنيم، کودکي هرگز تمام نميشود و بر سر اين پيمان مانديم. تا جايي که حتي عزيزاني را از دست داديم ولي بر سر قرار هر هفته خود حاضر شديم. بيمار شديم، تا جايي که حتي حرکت برايمان قدغن شد. ولي چه کسي است که باور نکند که عشق معجزه مي کند و جاني دوباره ميدهد.
آمديم تا صادقانه به کودکان بگوييم که راستگو باشيم، مثل پيامبري که رسالتش ترويج اخلاق بود.گفتيم مهربان باشيم مثل خدايي که هميشه مهربان است. گفتيم دانش بياموزيم، مثل پيامبري که گفت: آموختن را تا زمان مرگ ترک نکنيد.ياد گرفتيم و ياد داديم. در ابتداي راه سه تن بوديم و بعد از شروع سفر و اينک بيش از صد نفر. صد نفر همدل و هم پيمان، صد نفر که براي شما يکي شدند تا يک لحظه شادي را به دلهاي مهربانتان هديه کنند.
آمدن سخت بود ولي نه سخت تر از ماندن و شدن. ما مقاومت کرديم و ايستاديم تا ...
تا حقي از ما ضايع شد و در جهت احقاق حق خود تلاش کرديم. اتفاقي نيفتاد. چارهاي نبود جز ادامه. چرا که هدف براي ما مهمتر بود... ادامه داديم و ادامه داديم تا بارها و بارها حقوقمان ضايع شد. ما بستري را که در آن پرورش يافتيم و پرورش داديم را محق دانستيم و از شبکه 2 خواستيم تا قدمي بردارد اما بازهم هيچ اتفاقي در جهت احقاق حق از دست رفته برداشته نشد. درست اتفاقي که در شبکه جام جم افتاد دوباره تکرار شد.پس چاره اي نبود جز تن دادن به جبر و قانون طبيعت که هر شروعي را پاياني ست. علي رغم ميل باطني خداحافظي کرديم و جواب خداحافظي ما شد برنامه هاي پخش شده ي روز جمعه و دوشنبه .برنامههايي که براي لحظه لحظههاي آن برنامهريزي و کارگرداني شده بود با کار غير اخلاقي و غير هنري تهيه کننده برنامه و با عنوان برنامه زنده به روي آنتن رفت که اين تغيير ساختار نه مورد، رضايت و نه مورد تاييد ما بود.
تلخ است تلخ. اما ما پذيرفتهايم که تلخ هم يک مزه است. تلختر آن است که همه مسئولين قول حمايت مي دهند و در نهايت، نتيجه آن مي شود که تمام حقوق مادي و معنوي گروه ناديده گرفته مي شود. البته دور از انتظار نبود که با تغيير مجري اتفاقات اينچنيني هم در راه باشد.
حرفي نيست در پايان همانگونه که در آغاز بود فقط خدا هست و خدا. چرا که ما در اين چند سال نه وابسته به جايي بوديم و نه هستيم تنها حامي ما خداوندي است که خالق خنده و شادي است. خداوندي که اگر عنايتش شامل حال ما نميشد ما نبوديم. امروز هم خرسنديم که ما در اين راه پر فراز و نشيب تلاشمان را کرديم و به اين جا رسيديم. نتيجه هرچه که باشد ما خواست خداوند را مي خواهيم و از اينکه روزي سلاممان را به گرمي پاسخ گفتيد بر خود ميباليم و از اينکه امروز خداحافظي ما را ميپذيريد تا قيامت ممنون شما هستيم. دلتنگ لحظههاي با هم بودن مي شويم. خداحافظي سخت است ولي اميد به ديدن دوباره ي شما شوق زندگي و پايندگي مي دهد. پاينده، شاد و خندان باشيد.
Negin 2- تعداد پستها : 244
بادبانهای برافراشته
سریال "بادبانهای برافراشته" محصول تلویزیون ملی رومانی (TVR) میباشد که بر اساس اقتباس از کتاب
رمان نویس مشهور رومانیایی "ادو تودوران" در سال ۱۹۷۶ ساخته و پخش گردیده است.
برای دریافت اطلاعات کامل درباره این سریال به وبلاگ "مجله خواندنی ها" بروید:
http://rezabonabi.blogfa.com/post-442.aspx
----------------------------
فایل زیر در بردارنده خلاصه ای نچندان کامل اما خاطره انگیز از سریال "بادبانهای برافراشته" میباشد،
تقدیم به شما گرامیان.
http://www.mediafire.com/?ugmizwqvvwdpvvt
توضیح: دوستان تذکر دادند که این بخش فروم همانطور که از اسمش پیداست فقط مربوط به "برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون" میباشد و فایلهای مربوط به برنامه های بزرگسالان دهه شصت باید در جای دیگری قرار بگیرد ( بخش سریال ها ).
راستش نظر من این هست که خاطره و نوستالژی "ژانر و گروه سنی" نمیشناسد. اما از طرفی قوانین فروم قابل احترام هستند، در کل خواستم تقاضا کنم که اگر امکان داشته باشد، پستهای خود رو فقط در این تاپیک قرار بدهم زیرا که در بقیه بخش های فروم احساس غریبی خاصی میکنم!.
با سپاس.
۵۹.
سریال "بادبانهای برافراشته" محصول تلویزیون ملی رومانی (TVR) میباشد که بر اساس اقتباس از کتاب
رمان نویس مشهور رومانیایی "ادو تودوران" در سال ۱۹۷۶ ساخته و پخش گردیده است.
برای دریافت اطلاعات کامل درباره این سریال به وبلاگ "مجله خواندنی ها" بروید:
http://rezabonabi.blogfa.com/post-442.aspx
فایل زیر در بردارنده خلاصه ای نچندان کامل اما خاطره انگیز از سریال "بادبانهای برافراشته" میباشد،
تقدیم به شما گرامیان.
http://www.mediafire.com/?ugmizwqvvwdpvvt
توضیح: دوستان تذکر دادند که این بخش فروم همانطور که از اسمش پیداست فقط مربوط به "برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون" میباشد و فایلهای مربوط به برنامه های بزرگسالان دهه شصت باید در جای دیگری قرار بگیرد ( بخش سریال ها ).
راستش نظر من این هست که خاطره و نوستالژی "ژانر و گروه سنی" نمیشناسد. اما از طرفی قوانین فروم قابل احترام هستند، در کل خواستم تقاضا کنم که اگر امکان داشته باشد، پستهای خود رو فقط در این تاپیک قرار بدهم زیرا که در بقیه بخش های فروم احساس غریبی خاصی میکنم!.
با سپاس.
۵۹.
babak نوشته است:کی بود کی بود که پرسید
رو لبهاتون چی دارین؟
شکوفه های فریاد
شعار جنگ و جهاد
شکوفه ها وا میشه روی لبهامون
پر از عطر شکوفه میشه دنیامون
کی بود کی بود که پرسید
تو چشماتون چی دارین؟
صد تا ستاره داریم
ابر بهاره داریم
با چشمامون شب رو چراغون می کنیم
دنیا رو ما ستاره بارون می کنیم
کی بود کی بود که پرسید
تو دلهاتون چی دارین؟
محبت خدارو
کینه دشمنا رو
دلهای ما آینه مهر خداست
سرود پیروزی رو لبهای ماست
کی بود کی بود که خندید؟
احوال ما رو پرسید
بیا که دوست مایی
هر کی و هر کجایی
امیر جان اینا از ته ذهنم سرک میکشه-تو بخون حفظم!- متاسفانه نوار و فایل صوتیش را ندارم
1. سلام به همه.
2. بفرما "بابک" جان. این هم "کی بود، کی بود":
http://www.mediafire.com/?ihmefj8g79yuy3v
3. با تشکر از "صحرا"ی عزیز.
...................................
59 نوشته است:
سریال انگلیسی "Smuggler - (قاچاقچی)" روایت ماجراجویی ها و مبارزات افسر سابق نیروی دریایی بریتانیا
"جک وینست" میباشد که در سال ۱۸۰۰ و یا بنا به گفته دیگری ۱۸۰۲ میلادی، همزمان با مراحل اولیه از جنگ های ناپلئون اتفاق میافتد.
جک وینست که برای مبارزه و مخالفت هایش با شرایط حاکم تبدیل به یک قاچاقچی (البته از دید و نگاه حکومت آن زمان) شده است انسانیست با اراده که مستقل زندگی میکند و در مبارزاتش از دو عنصر "عقل" و "شمشیر" بصورت یکسان بهره میبرد!.
"سارا مورتون" دختری که عشقش در قلب جک وینست جاریست، او را برای رسیدن به زندگی بهتر و ایجاد آزادی در زمانه یاری میکند.
سریال انگلیسی "Smuggler" محصول کمپانی "ن.تی.وی. غربی - انگلستان" میباشد که در سال ۱۹۸۱ ساخته و
از ۵ آوریل تا ۱۹ ژوئیه همان سال در ۱۳ قسمت ۳۰ دقیقه ای پخش گردیده است.
در ایران این سریال خاطره انگیز توسط "شبکه دو" صدا و سیما از سال ۱۳۶۵خورشیدی برای پخش به روی آنتن رفت.
گمان نگارنده این میباشد که ما "شصتی ها" نوبت اول پخش این سریال رو در تابستان ۱۳۶۵خورشیدی و در پخش صبحگاهی برنامه های کودک شبکه دو شاهد بودیم!.
فایل زیر در بردارنده یک قسمت کامل از سریال "Smuggler" میباشد, سریالی که در ایران
با نام قهرمان خوش چهره اش "جک وینست" دوبله و پخش گردید.
تقدیم به شما گرامیان.
http://www.mediafire.com/?z8x92tt226x2ck6
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
59 نوشته است:Negin 2 نوشته است:59 عزیز عجب گنجینه ای دارین شما ممنون که اینجا فیلمها رو به اشتراک میذارید.اگه از بادبانهای برافراشته و جک هالبورن هم دارید ممنون میشیم اینجا بذارید.از اینکه حوصله به خرج میدید و به این خوبی فیلمها رو خلاصه می کنید هم ممنون.
خواهش میکنم، نظر لطف شما هست.
در مورد سریال "جک هالبورن" هم راستش قبلن "سیاوش" گرامی در این فروم تیتراژش رو با کیفیت خوب قرار داده بودند، فایل دیگری من اضافه میکنم که کیفت تصویری ندارد اما در آن کمی از نریشن قبل و بعد از تیتراژ با صدای خاطره انگیز زنده یاد حسین باغی قرار دارد.
شاد و سلامت باشید.
4. عالی بود، دوست عزیز. دست مریزاد. در مورد گذاشتن نوشته هاتون تو این تاپیک، هر جور راحتید. من هم گاهی خودم از این کارها می کنم. چندین صفحه ی قبل از "اوشین" عکس گذاشتیم.
5. راستی، انگار تخصص شما کارهای زنده و سریالیه، درسته؟
6. ضمناً نگفتید اسم اریجینال "پدر مجرد" رو می دونید یا نه.
ariangirl نوشته است:بابک جان حافظه عالی مستداممممم
همین بود دیگه شعرش.
مال زمان من که نبود...
---------
7. نه، "ارین گرل" عزیز. هر دوی این موارد سفید سفیدن و به هیچ وجه نمی رن توی "لیست". اولی رو "بهرام" و دومی رو "صحرا"ی عزیز زحمتشون رو کشیده ن:
ضمن این که، مجریش "مجید قناد" نبود؛ بلکه، "حسین محب اهری" بود. اسم دایناسوره هم "داینا" بود و اگه اشتباه نکنم "آزاده پورمختار" روش صحبت می کرد.
8. شکارچی بزرگ
نام اریجینال: Misi Mokus Kalandjai
9. عیدانه
mahmoody نوشته است:من یه پست زدم که فکر کنم ظاهر نشد نمیدونم چرا!
10. "محمد" عزیز، "خبرچین" رو انگار توی یکی از روزهای دهه ی فجر امسال داده ن و من هم خودم ندیدم؛ فقط، از دوستان شنیدم و "صحرا"ی عزیز عکسا و تیتراژشو گذاشت، متوجه شدم حقیقت داشته.
11. اما در مورد "سنجاب کوچولو" (یا همون "بنر") اینو مطمئنم جمعه ها، برنامه ای که من تحریمش کرده م، می ده: یعنی بین 16 تا 17 از شبکه ی دو توی برنامه ی "سوغات آرشیو" می تونی ببینی.
خوشحالم که هنوز با اینجا فعالیت می کنی.
راستی، معمولاً کار شما اینه که یه مدتی نیستی و بعد از اون یه باره با دست پُر می یای. هنوز چیزی توی چنته نداری یا می خوای یه باره روشون کنی؟
خلاصه به قول "فرزان"، "عیدی من یادت نره!"
12. دلفین کوچک
نام اریجینال: The Dolphin, Story Of A Dreamer
http://www.viewclips.net/wp-content/uploads/2010/12/The-Dolphin-Story-of-a-Dreamer-2009.jpg
13. شکارچی
نام اریجینال: The Hunter
Emiliano- تعداد پستها : 1670
امیر گرامی (امیلیانو)!
4. عالی بود، دوست عزیز. دست مریزاد. در مورد گذاشتن نوشته هاتون تو این تاپیک، هر جور راحتید. من هم گاهی خودم از این کارها می کنم. چندین صفحه ی قبل از "اوشین" عکس گذاشتیم.
5. راستی، انگار تخصص شما کارهای زنده و سریالیه، درسته؟
6. ضمناً نگفتید اسم اریجینال "پدر مجرد" رو می دونید یا نه.
سپاسگذارم از لطف و درک متقابل شما.
تخصص که نمیشه گفت، راستش اینها دغدغه های فکری و حس شدید نوستالژیک در من هست
نسبت به همه برنامه های تلوزیونی، سینما و... که مربوط به دهه شصت خورشیدی میگردند
(در همه سبکها و برای همه گروههای سنی).
این هست که در زمینه هایی که میبینم میتوانم مفید باشم، انجام وظیفه میکنم.
درباره فیلم "پدر مجرد" هم بگم خدمت شما که شوربختانه همه جستجوها تا به امروز بی نتیجه مانده.
سلامت باشید.
امیر جان، بنده دستم فعلا خالیه. هر وقت چیزی دستم برسه سریعا تقدیم میکنم.
آقای ۵۹: شما هم خیلی کارت درسته برادر. اصلا نمیدونم این جمع که فروم به فروم هجرت میکنه چه جاذبهای داره که افراد خفنی مثل شما یا دوستان دیگهی که اینجا فعالن رو همیشه جذب میکنه.
راستی: این سریال بادبانهای برافراشته همونی نیست که جمعهها بعد از فیلم سینمایی کانال یک میداد؟
یادتونه قبل از اون سریال یک سریال دیگه میداد به اسم «قلعهی شکار»؟
من یادمه به بچههای محل میگفتم که هر دو سریال خوبن ولی من دومی (بادبانهای بر افراشته؟) رو دوست دارم. اونها هم که قلعهی شکار رو بیشتر دوست داشتن بهم میگفتن «چون از فیلم قلعهی شکار میترسی» و من هم با اینکه نمیترسیدم هیچ جوری نمیتونستم بهشون اثبات کنم و فقط حرص میخوردم!
آقای ۵۹: شما هم خیلی کارت درسته برادر. اصلا نمیدونم این جمع که فروم به فروم هجرت میکنه چه جاذبهای داره که افراد خفنی مثل شما یا دوستان دیگهی که اینجا فعالن رو همیشه جذب میکنه.
راستی: این سریال بادبانهای برافراشته همونی نیست که جمعهها بعد از فیلم سینمایی کانال یک میداد؟
من یادمه به بچههای محل میگفتم که هر دو سریال خوبن ولی من دومی (بادبانهای بر افراشته؟) رو دوست دارم. اونها هم که قلعهی شکار رو بیشتر دوست داشتن بهم میگفتن «چون از فیلم قلعهی شکار میترسی» و من هم با اینکه نمیترسیدم هیچ جوری نمیتونستم بهشون اثبات کنم و فقط حرص میخوردم!
جناب محمودی گرامی!mahmoody نوشته است:امیر جان، بنده دستم فعلا خالیه. هر وقت چیزی دستم برسه سریعا تقدیم میکنم.
نظر لطف شما هست و دیگر دوستان در این بخش جذاب فروم با حس قوی و خوبی که درش وجود داره.
من با اینکه در زمان پخش سریال بادبانهای برافراشته ۴-۵ ساله بودم (البته با حساب تاریخی که وبلاگ "مجله خواندنی ها" گفته و درست هم هست)،
سکانسهایی که در خلاصه سریال بکار بردم رو بخوبی بیاد دارم اما زمان پخشش رو دقیق نیمیدونم، گمان کنم زمانی که شما گفتید (جمعهها بعد از فیلم سینمایی کانال یک) درست باشه.
در باره سریال «قلعه شکار» هیچ بیاد ندارم.
سلامت باشید.
59 نوشته است:جناب محمودی گرامی!mahmoody نوشته است:امیر جان، بنده دستم فعلا خالیه. هر وقت چیزی دستم برسه سریعا تقدیم میکنم.
نظر لطف شما هست و دیگر دوستان در این بخش جذاب فروم با حس قوی و خوبی که درش وجود داره.
من با اینکه در زمان پخش سریال بادبانهای برافراشته ۴-۵ ساله بودم (البته با حساب تاریخی که وبلاگ "مجله خواندنی ها" گفته و درست هم هست)،
سکانسهایی که در خلاصه سریال بکار بردم رو بخوبی بیاد دارم اما زمان پخشش رو دقیق نیمیدونم، گمان کنم زمانی که شما گفتید (جمعهها بعد از فیلم سینمایی کانال یک) درست باشه.
در باره سریال «قلعه شکار» هیچ بیاد ندارم.
سلامت باشید.
با سلام
جالبه كه به نظر من وسط هفته (مثلاً چهارشنبهها) يا شايد هم جمعهها و اون هم "شب" پخش ميشد يعني مثلاً بعد از اخبار ساعت 9!
البته خاطر جمع نيستما. ولي اينجور توي ذهنمه كه كلاً سريال آدم بزرگا بود.
افشين
آره، سریال آدمبزرگا بود و اگه اونی باشه که من یادمه (که خیلی احتمالش زیاده) ۱۰۰٪ بعد از فیلم سینمایی جمعهها میداد! اصلا یه چیز عجیبی بود اون موقع فیلم دادن. تازه یه مدت هم تو خود برنامهی کودک جمعهها فیلم سینمایی کودک میداد. خیلی density فیلم از ظهر تا شب میرفت بالا!
حالا در مورد قلعهی شکار ببینید چی پیدا کردم! تنها چیزی که تو اینترنت بود از خود این فروم بود!!!
«سلام.1-اون فيلم ژاپني چند اپيزودي كه «خاطره» و «صورتك» بهش اشاره كرده اند يكي از شاهكارهاي كلاسيك سينماي ژاپنه به اسم «كوايدان»ساخته ماساكي كوباياشي 2-سريال «قلعه شكار» را يادتون هست توي نوروز سال 65 پخش شد. يك سريال شش قسمتي محصول شبكه بي بي سي بود و ماجراش هم راجع به يك سري بچه بود كه توي يك جزيره با تعدادي آدمهاي خلافكار كه دنبال جواهرات يه دختر روسي بودند درگير مي شدن ، سريال آبكي اي بود ولي يادمه كه توي اون دوره بچگي من خودم خيلي باهاش حال كردم.»
حالا در مورد قلعهی شکار ببینید چی پیدا کردم! تنها چیزی که تو اینترنت بود از خود این فروم بود!!!
«سلام.1-اون فيلم ژاپني چند اپيزودي كه «خاطره» و «صورتك» بهش اشاره كرده اند يكي از شاهكارهاي كلاسيك سينماي ژاپنه به اسم «كوايدان»ساخته ماساكي كوباياشي 2-سريال «قلعه شكار» را يادتون هست توي نوروز سال 65 پخش شد. يك سريال شش قسمتي محصول شبكه بي بي سي بود و ماجراش هم راجع به يك سري بچه بود كه توي يك جزيره با تعدادي آدمهاي خلافكار كه دنبال جواهرات يه دختر روسي بودند درگير مي شدن ، سريال آبكي اي بود ولي يادمه كه توي اون دوره بچگي من خودم خيلي باهاش حال كردم.»
mahmoody نوشته است:من یه پست زدم که فکر کنم ظاهر نشد نمیدونم چرا!
سلام
همونطور که امیلیانو هم گفتن خبرچین رو یه روز از دهه فجر نشون داد فقط یک قسمت. حالا نگین خانم مثل اینکه میخواستن اون قسمت رو آپ کنن اینجا بذارن
بنر هم که چند وقت پیش تموم شد. ممکنه همین برنامه سوغات آرشیو که جمعه ها حدود ساعت 5 پخش میشه نشون بده.
[quote="59"]
59 نوشته است:59
شاد و سلامت باشید.
ممنونم خیلی خوب بود
Negin 2 نوشته است:عمو فيتيله اي ها" از تلويزيون خداحافظي کردند
.
ا عجب ! نمیدونستم
sahra_7- تعداد پستها : 164
و در ادامه....
http://www.mediafire.com/?2jq422fzspc51dl
http://www.mediafire.com/?23p77t7eigcj4zh
http://www.mediafire.com/?wshi8bnbv60kb3w
ایتم سوم در نخستین ویژه برنامهء "روز جهانی کودک و تلویزیون"پخش شد که امسال به سبب همزمانی با ایام محرم کلا" فراموش شد و کسی هم محل نذاشت دست کم یک هفته زودتر یا دیرتر ویژه برنامه اش رو پخش کنن
ایتم سوم در نخستین ویژه برنامهء "روز جهانی کودک و تلویزیون"پخش شد که امسال به سبب همزمانی با ایام محرم کلا" فراموش شد و کسی هم محل نذاشت دست کم یک هفته زودتر یا دیرتر ویژه برنامه اش رو پخش کنن
سری آخر کلیپ کارتونهای خاطره انگیز
با سلام و تشکر از دوستان ... سری آخر کلیپهای منتخب از کارتونهای خاطره انگیز با کیفیت عالی تقدیم دوستداران میگردد . این بار روی هیچ کدام از فایلها واترمارک نگذاشتم تا مشکل عدم همزمانی صدا و تصویر پیش نیاد و بنا به توصیۀ دوستان از هر کلیپ عکسی هم در پست قرار دادم . این مدت تقریباً همۀ دوستان بودند به جز آپادانای عزیز که امیدوارم ایشان هم بزودی به فروم برگردند . بدرود
کلیپ از کارتون پسر کوهستان ( پپرو ) :
http://www.mediafire.com/?1i9i9c491899ia1
کلیپ از کارتون بلفی و لی لی بیت :
http://www.mediafire.com/?mgtdr8nm36unbgx
کلیپ از کارتون رامکال :
http://www.mediafire.com/?vik93p82zbnj9jw
کلیپ از کارتون رامکال :
siavash- تعداد پستها : 196
دانه گزنه!
سریال "دانه گزنه" داستان پسر بچه ایست که توسط مادر خود در یتیم خانه ای رها شده است.
دوستی او با پیرمرد مهربانی که شغلش باغبانی است
و همچنین شروع زندگی جدید در خانواده ای که او را به فرزندخواندگی پذیرفته است،
ماجراهای جدیدی را برای او ایجاد میکنند.
ارتباط قوی عاطفی بین او و پیرمرد باغبان، از نکات برجسته سریال بشمار میرود!.
توضیح مهم:
اولین بار اطلاعات درباره این سریال (فایل تصویری تیتراژ با کیفت خوب - پوسترها) پیش از یک سال و نیم پیش در صفحه اول این بخش فروم،
توسط "سیاوش" گرامی قرار گرفته بود.
هدف اینجانب از قرار دادن این پست،
تکمیل موارد گفته شده توسط "سیاوش" گرامی میباشد.
------------------------
و اما در ایران این سریال جذاب و دیدنی با نام "پل کوچولو" دوبله و پخش گردیده است.
سریال "دانه گزنه - (پل کوچولو)" محصول "دفتر رادیو و تلویزیون فرانسه (ORTF)" میباشد
که در سال ۱۹۷۳ و در ۱۳ قسمت ۲۳ دقیقه ای تهیه و پخش گردیده است.
دلیل انتخاب اسم "دانه گزنه" توسط سازندگان سریال همچنان بطور کامل برای نگارنده روشن نشده است،
(البته بخاطر دارم که در یکی از قسمتهای این سریال، دست و پای پل کوچولو هنگام گشت و گذار در اطراف دریاچه
بخاطر برخورد با برگهای پوشیده از کرک های گزنده ای گیاه گزنه زخم شده بود، که شاید به این دلیل باشد)،
از طرفی دیگر این نامگذاری ویژه دارای جذابیتی خاص میباشد که گویای بینش و نگرش خردمندانه سازندگان سریال بوده است.
فایل زیر در بردارنده یک کلیپ از سریال میباشد.
تقدیم به شما گرامیان.
http://www.mediafire.com/?qx85xpjr5ay9ksl
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
سریال "دانه گزنه" داستان پسر بچه ایست که توسط مادر خود در یتیم خانه ای رها شده است.
توضیح مهم:
اولین بار اطلاعات درباره این سریال (فایل تصویری تیتراژ با کیفت خوب - پوسترها) پیش از یک سال و نیم پیش در صفحه اول این بخش فروم،
توسط "سیاوش" گرامی قرار گرفته بود.
هدف اینجانب از قرار دادن این پست،
تکمیل موارد گفته شده توسط "سیاوش" گرامی میباشد.
------------------------
و اما در ایران این سریال جذاب و دیدنی با نام "پل کوچولو" دوبله و پخش گردیده است.
سریال "دانه گزنه - (پل کوچولو)" محصول "دفتر رادیو و تلویزیون فرانسه (ORTF)" میباشد
که در سال ۱۹۷۳ و در ۱۳ قسمت ۲۳ دقیقه ای تهیه و پخش گردیده است.
دلیل انتخاب اسم "دانه گزنه" توسط سازندگان سریال همچنان بطور کامل برای نگارنده روشن نشده است،
(البته بخاطر دارم که در یکی از قسمتهای این سریال، دست و پای پل کوچولو هنگام گشت و گذار در اطراف دریاچه
بخاطر برخورد با برگهای پوشیده از کرک های گزنده ای گیاه گزنه زخم شده بود، که شاید به این دلیل باشد)،
از طرفی دیگر این نامگذاری ویژه دارای جذابیتی خاص میباشد که گویای بینش و نگرش خردمندانه سازندگان سریال بوده است.
تقدیم به شما گرامیان.
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در السبت فبراير 26, 2011 8:34 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
امیلیانو تو پست قبلی ات مشخصه که اصلا اعصاب نداری .... ولی در پست اخیرت واقعا عکسایی گذاشتی که روزم عید شد.... اصلا خبر نداشتم که این دو تا پیدا شدن . خیلی دوست دارم عیدانه رو دوباره ببینم خیلی خاطره دارم .... شکارچی بزرگ هم که باز عید و ماه رمضان همزمان بود که پخشش کردن
SMAM نوشته است:و در ادامه....
سلام
آره دقیقا امسال این روز کودک و تلویزیون محو شد !
ممنون از فایلا عالیه !
فایل اولی رو یه خورده یادم اومد . این عموهه چقدر مو داشته !
فایل دومی بامزه بود
این سومی رو هم دقیقا یادمه. مال روز کودک بوده
siavash نوشته است:با سلام و تشکر از دوستان ... سری آخر کلیپهای منتخب از کارتونهای خاطره انگیز با کیفیت عالی تقدیم دوستداران میگردد . این بار روی هیچ کدام از فایلها واترمارک نگذاشتم تا مشکل عدم همزمانی صدا و تصویر پیش نیاد و بنا به توصیۀ دوستان از هر کلیپ عکسی هم در پست قرار دادم . این مدت تقریباً همۀ دوستان بودند به جز آپادانای عزیز که امیدوارم ایشان هم بزودی به فروم برگردند . بدرود
کلیپ از کارتون رامکال :
دستتون درد نکنه . عالی بود خسته نباشید واقعا
دقیقا مدتیه ازشون خبری نیست. منم امیدوارم زودتر به فروم برگردن
59 نوشته است:دانه گزنه!
[/شاید به این دلیل باشد)،
تقدیم به شما گرامیان.
عجب اسمی داشته ! نمیدونستم. ممنون از فایلش خیلی خوب بود
اینم یه کوچولو از تیتراژ النگ و دولنگ
http://www.mediafire.com/?3ev59s3t2t6a30l
sahra_7- تعداد پستها : 164
سپاس برای تیتراژ النگ و دلنگ.
بسیار خاطره انگیز بود.
siavash نوشته است:با سلام و تشکر از دوستان ... سری آخر کلیپهای منتخب از کارتونهای خاطره انگیز با کیفیت عالی تقدیم دوستداران میگردد . این بار روی هیچ کدام از فایلها واترمارک نگذاشتم تا مشکل عدم همزمانی صدا و تصویر پیش نیاد و بنا به توصیۀ دوستان از هر کلیپ عکسی هم در پست قرار دادم . این مدت تقریباً همۀ دوستان بودند به جز آپادانای عزیز که امیدوارم ایشان هم بزودی به فروم برگردند . بدرود
کلیپ از کارتون رامکال :
فوقالعاده بودن. فوق العاده...كاش آخرين سري نباشه
با تشکر از صحرا به خاطر النگ و دولنگ!
و همینطور از ۵۹ برای پل کوچولو. معــــــرکه بود!
و همینطور از ۵۹ برای پل کوچولو. معــــــرکه بود!
تحقیقات نشون میده سریال بادبانها یه بار حدود سال ۶۳ وسطهای هفته آخر شب کانال ۲ پخش شده، و یه بار حدود سال ۷۰ جمعهها بعد از ظهر.
شرمنده اگه تکراری هستند:
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/nokhodi.mp4
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/porfosor.mp4
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/rashidi-hatami.mp4
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/hafte.mp4
منبع: گروه «کارتونهای زمان ما در فیسبوک».
سوال: کسی از فیلم سینمایی «سارا کوچولو» اطلاعاتی داره؟ همونی که باباش میذاردش تو یه مدرسهی شبانه روزی و میره هند، اونجا میمیره و بعد دوستا باباش میآد و نجاتش میده...
اسم اصلی؟ عکس؟ ...
شرمنده اگه تکراری هستند:
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/nokhodi.mp4
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/porfosor.mp4
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/rashidi-hatami.mp4
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/hafte.mp4
منبع: گروه «کارتونهای زمان ما در فیسبوک».
سوال: کسی از فیلم سینمایی «سارا کوچولو» اطلاعاتی داره؟ همونی که باباش میذاردش تو یه مدرسهی شبانه روزی و میره هند، اونجا میمیره و بعد دوستا باباش میآد و نجاتش میده...
اسم اصلی؟ عکس؟ ...
صفحه 27 از 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
مواضيع مماثلة
» سیاه، سفید، خاکستری
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» همشاگردي سلام
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» همشاگردي سلام
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 27 از 40