کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون

+35
Negin 2
S@M
mehrave22
نیک خان
kave
Petsi
alirad
Persiana
Marcello
@p@d@n@
خاطره باز
Amir56
sahra_7
edo
saman
سلوا
khatereh
slevin(HAMID
tisto
نگين
آزاده
mld_msm
sooratak
Indiana Jones
omidsilver7
ariangirl
baron
reza023
Shervin
babak
siavash
siman1
Emiliano
SMAM
WARRIOR
39 مشترك

صفحه 33 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  الصفحة التالية

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Empty رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون

پست من طرف sahra_7 الثلاثاء مارس 29, 2011 1:28 pm

SMAM نوشته است:من بچه های دیروز رو تا امروز همش رو ضبط کردم.نگران نباشین cheers

جدا؟! وای چه عالیییی!!!! برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahooapplauseمرسی پس باید منتظر فایلای زیبای شما باشیم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoodaydreaming, البته امیدوارم به زودی باشه !برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoobiggrin

برنامه امروزشم خیلی خوب بود. 13 آأم برفی رو هم که خیلیا منتظرش بودن نشون داد.برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 128fs318181 جالبه که امیلیانو هم همین روزا یادش کرده بود.

59 نوشته است:دوستان گرامی:

برای دیدن پست مربوط به سریال " امیر کبیر"،
لطفن به بخش " فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی"
تشریف بیاورید.

لازم به گفتن میباشد که فایل تصویری مربوط به سریال "سلطان و شبان" و همچنین " امیر کبیر"،
بر روی سرور جدید وطنی بی هیچ محدودیتی برای بارگذاری،
مجدد آپلود شده اند.

با احترام.
۵۹.

دستتون درد نکنه. زحمت کشیدید ممنونبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Flowersmile
sahra_7
sahra_7

تعداد پستها : 164

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Empty رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون

پست من طرف SMAM الثلاثاء مارس 29, 2011 4:57 pm

sahra_7 نوشته است:جدا؟! وای چه عالیییی!!!! برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahooapplauseمرسی پس باید منتظر فایلای زیبای شما باشیم [img]
تنها خواهش دارم دوستان نشتابن!!!!چون پس از پایان سیزده به در گزینشی بخشهایی رو روی دی وی دی کپچر میکنم و فایلهایی هم که دوستان بخوان میذارم.
SMAM
SMAM
Admin

تعداد پستها : 351

https://koodaki-nojavani.forumfa.net

پست من طرف Emiliano الأربعاء مارس 30, 2011 3:41 am

1. قصه ی پر آبی

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Lmfiq0u5k0qiwgiexenr
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Pdc5ksl05tcd8qhc82j

2. سیب، سنجد، سمنو

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 05687475424894726003

3. دلاوران کوچک
نام اریجینال: ?

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 52086521361453172219

4. آلبرت، دوست نامرئی من
نام اریجینال: Albert, Mein Unsichtbarer Freund

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 1760564,X_ZeTu3+001x40FBhqwhtXoUF7bt+Qamt6ZXlip4kUvY+4oH_fbEpRbtj4Zub5e6jEcDMsJxX_yLRqxCvaC3fg==
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 1760565,MqveFMRzikFV7Hc_8n63Uc1ipmVb1vLp9msrFhS3XaFwpWgi6UYEvgJgPeOS3+TzP7qqwCcLyODdR79920XjOw==
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 14740_la_fabrique_de_reves_albert_-_mein_unsichtbarer_freund__albert___mein_unsichtbarer_freund_08_sat1
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 1760570,J8pewl_AL5lVjAz0EF78Zj+1+ep9VZmtno7d6guTTjRw+7oNmxMioOI6kztYzm9gPGnkVBCfYYeZ3H8jcyq0DA==
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Albert___mein_unsichtbarer_freund_09_Sat1
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 1760567,Fniykw5Jwbl2aV1ESm9tH2c72f9Lk16TRrfp0dD39f0EwaEPZZrjpU+rJbihmueTTpJCTKIusJ0qmDEDRKo4WA==
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Large_six_101108_1220_3852d214
......................................................

5. از دوستانی؛ که، با زبون های آسیایی آشنایی دارن، کسی می دونه این دو نام لاتینی شده شون چی می شه؟
ممنون می شم؛ اگه، کمکم کنید:

5.1. ایکی چان توباکو

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 97133352230660593078

5.2. دلاوران کوچک

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 52086521361453172219

SMAM نوشته است:ترای دیس خنده
1.wmv - 8.9 MB

6. عالی بود، "اسمم"ی. اولاً خیلی ممنون. و ثانیاً، من می تونم بگم کیه؟
حدس می زنم خانوم "رزیتا یاراحمدی" باشه، درسته؟
یه کم هم شبیه "مریم شیرزاده"؛ اما، فکر می کنم اولی درست تره. حالا اگه هم "شیرزاد" بود، قبول کنید!

kave نوشته است:درود . نوروز مبارک .
مسابقه هوشیار و بیدار که همه یادشونه ! اگر خاطر دوستان باشه در ویژه برنامه نوروزی این مسابقه به سال 1367 یک بخش نمایشی هم به آخر آن اضافه کرده بودند
با حضور رباتی به اسم کوکی !
این که داستانش چی بود و چی نبود اصلا حافظه یاری نمیکنه .
فقط یادم میاد آخر کار پای اوشین هم به قضایا باز شده بود . دخترکی دولا و راست میشد و میگفت من اوشین هستم !
که واقعا در همون زمان هم توهینی بود به شعور کودکی ما !
این هم عکس کوکی .
از کجاها که نمیشه متاع گیر آورد !

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 4754156

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 60280388

7. بی نظیر بود، "کاوه" جان. سورستون هم خیلی جالب بود. من هم دوران راهنمایی، عاشق کارای الکترونیک بودم و مدار و کیت و از این حرفا.
"طرح کاد" دبیرستان یادتونه؟ من می رفتم رادیو و تلوزیون سازی، پیش آقای "حسین رستگار" عزیز؛ که، مرد نیکی بود.

sahra_7 نوشته است:سلام دوستان . خوبین ؟ امیدوارم تعطیلات تا الان حسابی بهتون خوش گذشته باشه و سال خیلی خوبی برای همگی باشهبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yes

جناب محمودی و نگین جان ممنون عجب فایلایی!! البته هنوز ندیدمشونا ولی معلومه دیگه !! ممنون عالینبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Thankyou

اونجور که به نظر میاد کسی برنامه بچه های دیروز عید رو ندیده برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Crysmiley1 حالا شایدم دیدین
خب من فقط دو قسمتش رو تونستم ببینم خیلی خوب بودا . فکر کنم خیلی از برنامه های قدیمی رو نشون داده باشه تا الان. حیف که نتونستم ببینم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoosad
اتوبوس شماره 99 رو نشون داد. یه چیزی هم که برام جالب بود تیتراژ اصلی پینوکیو و سندباد و پلنگ صورتی رو گذاشت اونم با صدای خواننده تیتراژ!!!برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoobiggrin فکر نکنم تا حالا از تلویزیون پخش شده باشه برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoothinking
در هر حال اگه تو این ایام وقت داشتین و شبکه تهران رو میتونید بگیرید ساعت حدود پنج و نیم تا شش و نیم پخش میشه.

8. اگه "اتوبوس شماره ی 99" رو داده باشه و "اسمم" هم به قول خودش ضبط کرده باشه، یکی از سؤالای "لیست سیاه" کم می شه و من هم به شخصه خیلی دوس دارم ببینم این چه کارتونی بوده؛ که، یاد من نبوده.
جای پرسشگر این آیتم، "رامنی"، خیلی خالیه. امیدوارم باز هم به این جمع صمیمی برگرده.

SMAM نوشته است:
sahra_7 نوشته است:جدا؟! وای چه عالیییی!!!! برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahooapplauseمرسی پس باید منتظر فایلای زیبای شما باشیم [img]
تنها خواهش دارم دوستان نشتابن!!!!چون پس از پایان سیزده به در گزینشی بخشهایی رو روی دی وی دی کپچر میکنم و فایلهایی هم که دوستان بخوان میذارم.
9. پس بی صبرانه منتظریم، "اسمم" جان. لطف می کنی؟
البته، اینو بابت جایزه ی بالا در نظر نگیری، ها! Smile

sahra_7 نوشته است:

جدا؟! وای چه عالیییی!!!! برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahooapplauseمرسی پس باید منتظر فایلای زیبای شما باشیم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoodaydreaming, البته امیدوارم به زودی باشه !برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoobiggrin

برنامه امروزشم خیلی خوب بود. 13 آأم برفی رو هم که خیلیا منتظرش بودن نشون داد.برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 128fs318181 جالبه که امیلیانو هم همین روزا یادش کرده بود.

تشریف بیاورید.

لازم به گفتن میباشد که فایل تصویری مربوط به سریال "سلطان و شبان" و همچنین " امیر کبیر"،
مجدد آپلود شده اند.

با احترام.
۵۹.

دستتون درد نکنه. زحمت کشیدید ممنونبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Flowersmile

10. جدی می گی؟ چه خوب! حالا ایرونی شو هم داریم. چه خوبه این برنامه ی "شبکه ی تهران".

Emiliano

تعداد پستها : 1670

پست من طرف 59 الأربعاء مارس 30, 2011 5:05 am

sahra_7 نوشته است:
تشریف بیاورید.

مجدد آپلود شده اند.

با احترام.
۵۹.
خواهش میکنم.
سلامت باشید.
59
59

تعداد پستها : 1476
آدرس پستي : vj26081980@gmail.com

http://www.aparat.com/PanjaH_o_NoH

پست من طرف SMAM الأربعاء مارس 30, 2011 3:16 pm

Emiliano نوشته است:
یه کم هم شبیه "مریم شیرزاده"؛ اما، فکر می کنم اولی درست تره. حالا اگه هم "شیرزاد" بود، قبول کنید!
8. اگه "اتوبوس شماره ی 99" رو داده باشه و "اسمم" هم به قول خودش ضبط کرده باشه، یکی از سؤالای "لیست سیاه" کم می شه و من هم به شخصه خیلی دوس دارم ببینم این چه کارتونی بوده؛ که، یاد من نبوده.
جای پرسشگر این آیتم، "رامنی"، خیلی خالیه. امیدوارم باز هم به این جمع صمیمی برگرده.
6- مریم شیرزاد درسته.آزیتا خانم صدای "زیر" داره اما مانند مریم خانم "جیغ" نیست lol!
9-نه دیگه قرار شد "باصبرانه" منتظر باشی.جایزه هم الان در لینک زیره.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان لینک زیر در ادامهء پیشین هست.یک سوتی بسیار بزرگ هم توش هست که هر کدوم از دوستان بگن جایزه اش میشه یک فایل دیگه خندیدن
2.wmv - 20.4 MB
SMAM
SMAM
Admin

پست من طرف Emiliano الخميس مارس 31, 2011 1:06 pm

1. هاچ، زنبور عسل 1
نام اریجینال: Hutch The Honey Bee 1

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 74870117709782392651

2. هاچ، زنبور عسل 2
نام اریجینال: Hutch The Honey Bee 2

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 25634185052707082158

2. فوتبالیست های شیطون
نام اریجینال: Teufels kicker

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Teufelskicker
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Kicker4
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Teufelskicker-8
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 51121teufelskicker_03
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Teufelskicker-7
[img][/img]
[img][/img]

http://www.theskykid.com/wp-content/gallery/teufelskicker/teufelskicker-02.jpg
http://www.theskykid.com/wp-content/gallery/teufelskicker/teufelskicker-03.jpg
http://www.merz-zeitschrift.de/bilder/teufelskicker10.m.jpg

Emiliano

پست من طرف sahra_7 الخميس مارس 31, 2011 1:32 pm

سلام
دستتون درد نکنه منتظر میمونیم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoodaydreaming

من گفتم تا اسمم گرامی فایلاشون آماده بشه من 13 آدم برفی کوچولو رو که دیدم رو بذارم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yes

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Fmcs46ijunm589ziuvy_thumbبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 A8ufjfyfp2squ07xgt_thumb
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Q9z2olx6xpogyhyuqzm_thumbبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Wtf62etvncny6thutwnj_thumb

13 adam barfi .wmv - 7.6 MB
sahra_7
sahra_7

تعداد پستها : 164

پست من طرف stalker الخميس مارس 31, 2011 4:29 pm

Emiliano نوشته است:

7. بچه ها، این ویدئویی از "خانواده ی دی"ه؛ که، "59" عزیز لینکشو گذاشته:

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1414967783671

از دوستان کی می تونه اینو دانلود کنه، یه جای دیگه آپلود کنه؟ "محمد محمودی" عزیز، کجایی، داداش؟
[/b]

۱. امیر جان، من این پستت رو الان دیدم. از دستم در رفته بود. گذاشتمش اینجا:
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/days.mp4
از این به بعد هم اگه چیزی رو طول کشید جواب بدم یا ایمیل بزنید یا پیغام. مرسی.

۲. صحرا خانم، دستت درست. عجب حالی داد این آدم‌برفی‌ها...

Negin 2 نوشته است:
امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره . بخصوص جناب محمودی و صحرا جان که دوست داشت این مجموعه را دوباره ببیند.

۳. تشکرِ خیلی زیاد.

۴. راستی، امیر، پرسیده بودی که آیا «تیلز، بلای جان گربه‌ها» و «نخودی» رو با هم میدادن یا نه. والا من اون موقع خیلی کوچیک بودم و این‌ها رو درست یادم نیست. از نخودی که هیچ چیز یادم نیسیت ولی تیلز رو فکر می‌کنم دوباره داد و من مثل خواب یه چیزایی یادمه.

Negin 2 نوشته است:

جناب محمودی چرا فایلهایی که گذاشتید پیام File Not Found میده و قابل دانلود نیستند؟

۵. فقط باید دقت کنی که اسم فایل‌ها رو به طور کامل کپی کنی. مشکل اینه که space لینک‌ها رو دو تیکه کرده. باز هم اگه موفق نشدی بهم بگو یه کاریش بکنیم.
stalker
stalker

تعداد پستها : 256

پست من طرف 59 الجمعة أبريل 01, 2011 7:31 am

sahra_7 نوشته است:
من گفتم تا اسمم گرامی فایلاشون آماده بشه من 13 آدم برفی کوچولو رو که دیدم رو بذارم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yes

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Fmcs46ijunm589ziuvy_thumbبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 A8ufjfyfp2squ07xgt_thumb
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Q9z2olx6xpogyhyuqzm_thumbبرنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Wtf62etvncny6thutwnj_thumb

این نسخه رنگی ۱۳ آدم برفی فوق العاده بود.
بسیار خاطره انگیز.

صدای زنده یاد " کنعان کیانی - راوی داستان " آدم رو میبره به سالهای دور.
چه خوش که یک زمانی هنرمندان راستین داشتیم.

سپاسگذارم از شما.
سلامت باشید.
59
59

پست من طرف SMAM الجمعة أبريل 01, 2011 9:21 pm

چندتا لینک میزارم(که البته نیازی نیست همش رو بذارم.اما میذارم).بخونین.بقیه لینکها هم خود دوستان میتون در پایین صفحات پیدا کنن

لینک1
لینک2
لینک3
گزارش تصویری/ جشن بچه های دیروز -1
گزارش تصویری/ جشن بچه های دیروز -2
گزارش تصویری/ جشن بچه های دیروز -3
SMAM
SMAM
Admin

پست من طرف stalker الجمعة أبريل 01, 2011 11:09 pm

۲۹ اسفند در برنامه‌ی بچه‌های دیروز یک قسمت از «ق مثل قلقلک» رو پخش کرده که هنوز در این سایت هست:
http://bit.ly/fezyyr
این هم لینک مستقیم:
mms://media.iransima.ir/tv5/tv5_13891229_010.wmv
من نمی‌تونم دانلود کنم (اگه بزنید دانلود اولش یه آرم صدا و سیما دانلود می‌شه فقط).
stalker
stalker

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Empty جالب بود...

پست من طرف Indiana Jones السبت أبريل 02, 2011 3:15 am

SMAM نوشته است:چندتا لینک میزارم(که البته نیازی نیست همش رو بذارم.اما میذارم).بخونین.بقیه لینکها هم خود دوستان میتون در پایین صفحات پیدا کنن

لینک1
لینک2
لینک3
گزارش تصویری/ جشن بچه های دیروز -1
گزارش تصویری/ جشن بچه های دیروز -2
گزارش تصویری/ جشن بچه های دیروز -3

اسمم جان دستت درد نكنه. واقعاً لينك جالبي بود. فقط من هميشه اينجور موقع‌ها لجم از اين مي‌گيره كه خانم برومند (مجري اسبق برنامه كودك تلويزيون در سالهاي پيش از انقلاب و همسر داود رشيدي) رو به اين مراسم دعوت نمي‌كنند. با توجه به فضا و حال و هواي عيد و نوروز و اينكه دوست دارم از خانم برومند يادي بشه براي چندين بار لينك دانلود نوار كاستي رو كه براي نوروز 1359 تهيه و تنظيم شده بوده و خانم برومند در اون صحبت كرده بودند را براتون مي‌گذارم:

http://www.4shared.com/file/0oPyA6EL/Bache-ha_Bahar__Nowrooz_1359_.html

اسم رمز هم اگر داشت يا afshin يا afshinihsfa‌هست.
ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف 59 السبت أبريل 02, 2011 5:37 am

mahmoody نوشته است:۲۹ اسفند در برنامه‌ی بچه‌های دیروز یک قسمت از «ق مثل قلقلک» رو پخش کرده که هنوز در این سایت هست:
این هم لینک مستقیم:
mms://media.iransima.ir/tv5/tv5_13891229_010.wmv
من نمی‌تونم دانلود کنم (اگه بزنید دانلود اولش یه آرم صدا و سیما دانلود می‌شه فقط).
محمودی جان واقعن ممنون بابت این سایت که معرفی کردی.
کاش میشد که دانلود هم میشدند این فایلها.
سلامت باشی.
به قول و تکه کلام خودت: "چیز ردیفی " بود.
قربانت.
59
59

پست من طرف stalker السبت أبريل 02, 2011 10:53 am

مخلص ۵۹ هم هستیم.

در همون لینک
می‌تونید این‌ها رو هم ببینید (البته هر کدوم یک قسمت کامل نیستند و در حدود دو/سه دقیقه هستند ولی خیلی خاطره انگیز):

۱ فروردین، دقیقه ۲۷: آرزوی پر دردسر

۴ فروردین، دقیقه ۱۶:‌ تیتراژ‌ اوستا بابا (اوستا بابا،‌ اوستا بابا، کجایی؟)

۶ فروردین،‌ دقیقه ۳۴: سلامتی چه خوبه.

۷ فروردین،‌ دقیقه ۱۷: کوزت

۹ فروردین، دقیقه ۲۷:‌ تیتراژ برنامه‌ی بهار بهار که سرود خیلی قشنگی روش بود. (عجول و خجول و لجوج رو هم روی تصاویر می‌شه دید!) در ادامه بخش‌هایی از هزار‌رنگ-هزار‌رنگ رو هم می‌شه دید.

۱۰ فروردین، دقیقه‌ی ۱۸: قسمت دیگه‌ای از «ق مثل قلقلک» و در ادامه بخش‌های خاطره‌انگیزی از کوزت.

این لینک‌ها رو به این امید گذاشتم که کسی بتونه تا قبل از اینکه از سایت پاک بشن ضبطشون کنه (آخه لینک‌ها بعد از یک ماه پاک می‌شن).
stalker
stalker

پست من طرف SMAM السبت أبريل 02, 2011 2:34 pm

توجه
چند بار بگم من همهء برنامه های بچه های دیروز رو که در نوروز پخش شده ضبط کردم. تلوزیون
کم کم و یواش یواش فایلهاش رو میذارم تایپ
SMAM
SMAM
Admin

پست من طرف stalker السبت أبريل 02, 2011 4:12 pm

درود بر اسمم بزرگ! من فکر کردم فقط یه قسمت خاص رو ضبط کردی... خیالم راحت شد!
stalker
stalker

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Empty پیانونوازی پینوکیو !

پست من طرف kave الأحد أبريل 03, 2011 6:24 am

صحبت خانم برومند شد بد ندیدم این تکه نوروزی رو دوباره با شما قسمت کنم !
در این تکه هم صدای خانم برومند هست وهم صدای پینوکیو !

kave
kave

تعداد پستها : 60

پست من طرف Shervin الأحد أبريل 03, 2011 6:57 am

kave نوشته است:صحبت خانم برومند شد بد ندیدم این تکه نوروزی رو دوباره با شما قسمت کنم !
در این تکه هم صدای خانم برومند هست وهم صدای پینوکیو !

سلام کاوه جان
خیلی قشنگ بود، واقعا" لذت بردم، ازت خیلی ممنونم رز
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که این تیکه مربوط به چه نوار قصه ای هست؟ اطلاع داری؟
بازم ازت ممنونم رز
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

پست من طرف kave الأحد أبريل 03, 2011 11:18 am

[ote="Shervin"]
kave نوشته است:[color=blue]/quote]
[size=18]سلام کاوه جان
خیلی قشنگ بود، واقعا" لذت بردم، ازت خیلی ممنونم رز
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که این تیکه مربوط به چه نوار قصه ای هست؟ اطلاع داری؟
بازم ازت ممنونم رز
درود
بسیار خوشحالم که خوشت اومد .
عرض کنم که این مربوط به هیچ نوارقصه ای نیست . در ابتدای انقلاب یکسری نوارهای کاست به بازار می اومد به نام "شبانه ". استقبال از این کاستها باعث شد گروههای مختلفی دست اندرکار تهیه اینگونه نوارها بشن که بیشترجنبه اعتراضی داشت وبا حضور هنرمندان وچهره هایی که طاغوتی خونده میشدن تهیه میشد ! این تکه از یکی ازهمین کاستهای مشابه شبانه شکار شده !
همینجا از فرصت استفاده کنم بابت فکاهیون بسیار تشکر کنم . قسمت نبود ما به وصال برسیم !

kave
kave

تعداد پستها : 60

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Empty دعوتنامه

پست من طرف Indiana Jones الأحد أبريل 03, 2011 4:46 pm

با سلام
اين بار مطالب وبلاگم دقيقاً با اين تاپيك همسو است و به نظرم رسيد مي‌بايست بصورت علني از تمامي شما عزيزان دعوت كنم تا براي خواندن مطالب اين شماره به آدرس زير بياييد:

http://indianajones2.blogfa.com/post-57.aspx

تصاوير زير مؤيد مطالب بخش سوم از مطلب "سريال‌هاي پيش از انقلاب" است كه به دو سريال مربوط به كودكان و نوجوانان پرداخته‌ام. در اين شماره لينك‌هاي زيبايي نيز براي دانلود شما در اختيار قرار داده‌ام كه همين‌جا موقعيت را مناسب دانسته و از SMAM عزيز كه در تهيه چندتا از آنها به من كمك كرده تشكر مي‌كنم.
شاد باشيد.
افشين

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Peb9c4d1go8dr3emm9gf برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Usc3sma1oenubndedks برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Eprqf3k2sikbjtwvv875 برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 8gpf7nakbooj5n7f55d
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف Negin 2 الإثنين أبريل 04, 2011 6:41 am

با سلام خدمت دوستان عزیز.در نوروز 90 صدا و سیما یادی ازعوامل اجرایی برنامه های قدیمی کودک و نوجوان داشت که من اینجا در چند کلیپ، برنامه های قدیمی و مصاحبه با عوامل آن را تقدیم حضورتان می کنم.

آقای حکایتی و خونه بازی همراه مصاحبه با بهرام شاه محمدلو
http://davvas.com/q562dnyvxa0s

مصاحبه با شهلا ریاحی در نوروز 90
http://davvas.com/srqvc1xg9q7k

سلامتی چه خوبه همراه مصاحبه با رضا فیاضی
http://davvas.com/m9evndtmqppp

بیکار نمیتوان نشستن به همراه مصاحبه با مجری برنامه خانم گیتی فر شفایی
http://davvas.com/64ow9qkrpwhy

دیروز و امروز جلال مقامی و یادی از برنامه دیدنیها
http://s1.picofile.com/file/6499707242/didaniha.flv.html
Negin 2
Negin 2

تعداد پستها : 244

پست من طرف 59 الإثنين أبريل 04, 2011 8:23 am

Negin 2 نوشته است:با سلام خدمت دوستان عزیز.در نوروز 90 صدا و سیما یادی ازعوامل اجرایی برنامه های قدیمی کودک و نوجوان داشت که من اینجا در چند کلیپ، برنامه های قدیمی و مصاحبه با عوامل آن را تقدیم حضورتان می کنم.
بی نظیر بود و سرشار از خاطره.
از همه غافلگیرانه تر و نوستالژیک تر
برنامه "بیکار نمیتوان نشستن" بود
که دل رو میبرد به اعماق کودکی.
و همچنین "سلامتی چه خوبه" که مثل یک سطل آب سرد،
همانند یک شوک داده شده به ذهن، روزهای دور رو یاد آوری کرد.
دست شما درد نکنه.
زحمت کشیدید.
همه فایلها بسیار عالی و خاطره انگیز بودند.
سلامت باشید.
59
59

پست من طرف Emiliano الإثنين أبريل 04, 2011 11:18 am

1. سلام به همه.

SMAM نوشته است:
Emiliano نوشته است:
6- مریم شیرزاد درسته.آزیتا خانم صدای "زیر" داره اما مانند مریم خانم "جیغ" نیست lol!
9-نه دیگه قرار شد "باصبرانه" منتظر باشی.جایزه هم الان در لینک زیره.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان لینک زیر در ادامهء پیشین هست.یک سوتی بسیار بزرگ هم توش هست که هر کدوم از دوستان بگن جایزه اش میشه یک فایل دیگه خندیدن
2.wmv - 20.4 MB

2. ممنون، "اسمم" جان.
3. من فکر می کنم سوتی ای؛ که، مد نظرتونه مربوط به تلفظ خانم "الهه رضایی" باشه:
این که اولش دلفین کوچولویی رو می ده و این از روی کاغذ می گه: "دُلفی و دوستانش، به زودی ..." و بعد که گوینده ی تیتراژ اونو "دِلفی" می گه، "الهه" هم می گه: "دلفی".
اگرچه، شاید هم همون "دُلفی" ("دولفی") درست تر بوده!

(شبیه "فامیل دور" بخون!)
"آره؟ درست گفتم؟ درسته؟ من الآن چجوریم؟ معلومه؟"
Smile

4. یه چیز جالب: تو فایل قسمت اول از همین معرفی برنامه ها؛ که، صفحه ی پیش گذاشتی (همونی که جواب جایزه ش "مریم شیرزاد" بود) تو معرفی برنامه ها، برنامه های شبکه های 1 و 2 رو با هم می ده. انگار از همون سال ها طرح ادغام دو شبکه ی کودک رو می خواسته ن اعمال کنن؛ اما، نمی شده.
حتا تو همین فایل دومی هم، تو قسمت "جشن خاطره ها" تکه هایی از "قصه های تا به تا" ("زی زی گولو") رو می ده و دارن با "مانی نوری" مصاحبه می کنن.
5. و دیگه این که هم "دلفی و دوستانش" و هم "جشن خاطره ها" هر دو جدید بودن و جالب این که هیچ کدوم یاد من نیستن. با اجازه ت از هر دو عکس می ذارم:

6. دلفی و دوستانش:
نام اریجینال: ?
یابنده: اسمم

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 9642n03d2z29l75hekg1_thumb

7. جشن خاطره ها

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 I0rysz6di20c3x6wtz22_thumb

8. با تشکر از "اسمم".

sahra_7 نوشته است:

سلام
دستتون درد نکنه منتظر میمونیم برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Yahoodaydreaming

9. "صحرا"، جداً دست گلت درد نکنه با این "آدم برفی های کوچولو". خیلی خیلی چسبید.
10. یه خاطره ی جالب در مورد نام این کارتون عروسکی بگم:
من اولین کسی بودم که این کارتون رو توی اولین "لیست سیاه" گذاشتم و گفته بودم "آدم برفی های کوچولو" و تو توضیحاتش نوشته بودم: "راوی می گفت: اونا 13 تا بودن، ...".
بعد دوستان این قدر این ور و اون ور پرسیده بودن کی می دونه اسم "13 آدم برفی کوچولو" چی بود؛ که، من (مثل اون جوکه!) باورم شد اسمش همین بوده!
خوشحالم که اینجا همون "آدم برفی های کوچولو" رو می گه؛ البته، عکس ها و فایل این قدر عالیه؛ که، اسم و این حرفا می ره کنار و خیلی فرقی نمی کنه چی بگیم؛ اما، یاد این خاطره برای بنده به شخصه بامزه بود.

11. راستی، صدای پسره رو؛ که، می خواد سورتمه سواری کنه، کی درمی یاره؟
"محمد عبادی"ه؟
یادمه این صدا رو روی موش توی "دره ی سبز" (The Moomins) هم خیلی می شنیدیم.
12. "اسمم" کمک می کنی؟

Emiliano

پست من طرف Emiliano الإثنين أبريل 04, 2011 11:31 am

1. مجدد سلام.
2. جامانده

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Slxrcgn3hnlkdtm7zszw_thumb

3. دور دنیا در 50 سال
نام اریجینال: Around The World In 50 Years

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Re102g8dt8oy6v5zfev_thumb
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 Around-the-world-in-50-years
برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 41200941648TV_poster_01b300

http://www.albin-michel.fr/multimedia/Article/Image/2010/9782226209900-j.jpg

4. بوفالوی قهرمان
نام اریجینال: Super Buffalo

(به روز شده)

برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون - صفحة 33 V4ylvu761tyemc4s00g_thumb

mahmoody نوشته است:
Emiliano نوشته است:

7. بچه ها، این ویدئویی از "خانواده ی دی"ه؛ که، "59" عزیز لینکشو گذاشته:

https://www.facebook.com/video/video.php?v=1414967783671

از دوستان کی می تونه اینو دانلود کنه، یه جای دیگه آپلود کنه؟ "محمد محمودی" عزیز، کجایی، داداش؟

۱. امیر جان، من این پستت رو الان دیدم. از دستم در رفته بود. گذاشتمش اینجا:
http://www.cs.cornell.edu/~mohammad/temp/anim/days.mp4
از این به بعد هم اگه چیزی رو طول کشید جواب بدم یا ایمیل بزنید یا پیغام. مرسی.

۲. صحرا خانم، دستت درست. عجب حالی داد این آدم‌برفی‌ها...

Negin 2 نوشته است:
امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره . بخصوص جناب محمودی و صحرا جان که دوست داشت این مجموعه را دوباره ببیند.

۳. تشکرِ خیلی زیاد.

۴. راستی، امیر، پرسیده بودی که آیا «تیلز، بلای جان گربه‌ها» و «نخودی» رو با هم میدادن یا نه. والا من اون موقع خیلی کوچیک بودم و این‌ها رو درست یادم نیست. از نخودی که هیچ چیز یادم نیسیت ولی تیلز رو فکر می‌کنم دوباره داد و من مثل خواب یه چیزایی یادمه.

Negin 2 نوشته است:

جناب محمودی چرا فایلهایی که گذاشتید پیام File Not Found میده و قابل دانلود نیستند؟

۵. فقط باید دقت کنی که اسم فایل‌ها رو به طور کامل کپی کنی. مشکل اینه که space لینک‌ها رو دو تیکه کرده. باز هم اگه موفق نشدی بهم بگو یه کاریش بکنیم.

5. خیلی ممنون، "محمد" عزیز. یکی، دو صفحه ی قبل "فاضل" عزیز هم زحمتشو کشید. متشکرم.
6. حالا که گفتی، یادم اومد تو صفحه ی موسیقی ها یه موسیقی رو شک داشتی "سیمرغ" بوده یا نه. همون رو واسه م می فرستی؟ گفتم پست اضافی ننویسم اونجا.
7. از این که با دقت نوشته ها رو می خونی، ازت متشکرم "محمد" جان و خیلی خوشحالم که در کنار دوستانم.

mahmoody نوشته است:مخلص ۵۹ هم هستیم.

در همون لینک
می‌تونید این‌ها رو هم ببینید (البته هر کدوم یک قسمت کامل نیستند و در حدود دو/سه دقیقه هستند ولی خیلی خاطره انگیز):

۱ فروردین، دقیقه ۲۷: آرزوی پر دردسر

۴ فروردین، دقیقه ۱۶:‌ تیتراژ‌ اوستا بابا (اوستا بابا،‌ اوستا بابا، کجایی؟)

۶ فروردین،‌ دقیقه ۳۴: سلامتی چه خوبه.

۷ فروردین،‌ دقیقه ۱۷: کوزت

۹ فروردین، دقیقه ۲۷:‌ تیتراژ برنامه‌ی بهار بهار که سرود خیلی قشنگی روش بود. (عجول و خجول و لجوج رو هم روی تصاویر می‌شه دید!) در ادامه بخش‌هایی از هزار‌رنگ-هزار‌رنگ رو هم می‌شه دید.

۱۰ فروردین، دقیقه‌ی ۱۸: قسمت دیگه‌ای از «ق مثل قلقلک» و در ادامه بخش‌های خاطره‌انگیزی از کوزت.

این لینک‌ها رو به این امید گذاشتم که کسی بتونه تا قبل از اینکه از سایت پاک بشن ضبطشون کنه (آخه لینک‌ها بعد از یک ماه پاک می‌شن).
SMAM نوشته است: توجه
چند بار بگم من همهء برنامه های بچه های دیروز رو که در نوروز پخش شده ضبط کردم. تلوزیون
کم کم و یواش یواش فایلهاش رو میذارم تایپ

8. بی نهایت ممنون. خیلی جالبه! این "بچه های دیروز" رو توی ایام نوروز هر روز می داده؟
بسیاری از موارد "لیست سیاه" داره کشف می شه. جداً دمشون گرم.
از "محمد" عزیز بی نهایت ممنونم؛ بخاطر، ذکر ساعت های دقیق برنامه ها.
از "اسمم" هم خیلی متشکرم؛ که، قول داده همه رو بذاره و با شناختی، که ازش دارم، می دونم این کار به قول خودش "دیر و زود داره؛ اما، ...."
منتظر می مونیم؛ بخصوص، دو مورد رو خیلی طالبم: "اوستا بابا" و "ق مثل قلقلک".
9. در مورد اسم "ق مثل قلقلک"؛ وقتی که، داشتم "لیست سیاه" رو تنظیم می کردم، خیلی مطمئن نبودم؛ اما، اون موقع ها واسه ی خودمون فسفر سوزونی بودیم، ها!
یادمه یه زمانی هر کی حتا سؤالی توی لیست می ذاشت، کلی ذوق می کردم؛ اما، حالا مدتیه تا کشف نشن، ذوقی در کار نیست!
10. فعلاً.
[/b]

Emiliano

پست من طرف Emiliano الإثنين أبريل 04, 2011 11:33 am

Negin 2 نوشته است:با سلام خدمت دوستان عزیز.در نوروز 90 صدا و سیما یادی ازعوامل اجرایی برنامه های قدیمی کودک و نوجوان داشت که من اینجا در چند کلیپ، برنامه های قدیمی و مصاحبه با عوامل آن را تقدیم حضورتان می کنم.

1. سلام "نگین" جان.
2. راستش من به شخصه به جز مورد آخری ("دیدنی ها")؛ که، خیلی هم جالب بود، به علت حجیم بودن فایل ها، نتونستم اونا رو بگیرم. می شه لطف کنید اونا رو یا خلاصه یا کوچیک تر کنید و مجدد بذارید؟ چون دیدم توی پی ام به بنده لطف داشتید، این درخواستو می کنم. ممنون می شم. رز

Emiliano

صفحه 33 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة