کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی

+62
Ma.amin1992
ssaharee
najmak
Roozbeh_vb
Mohsensad
ahmad1300mo
Mihakralj
bahram13
Heidi
drajang
afsoon520
mehrnaz_sadeghi86
ars_53
Marcello
morteza3274
Pardis
Nexon
Ishpateka
mim-alef
erfan
Petsi
kazvash
naser58
arman
mahmood666
eideh
alirad
sahra_7
fazel1994
stalker
Negin 2
59
Roham
f222f
reza_c00lboy
hadish
nama
نگين
edo
sina
slevin(HAMID
آزاده
sooratak
mahyarshoze
amirarsalanroomi
ariangirl
siman1
ramin
kave
Amir56
siavash
PBook
S@M
Shervin
@p@d@n@
Emiliano
Indiana Jones
tisto
SMAM
faridonline
khatereh
babak
66 مشترك

صفحه 36 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  الصفحة التالية

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی

پست من طرف Emiliano الأحد مارس 04, 2012 8:10 am

1. سلام.
2. هلن کلر
نام اریجینال: The Miracle Worker

http://upload.tuningtalk.com/upload/The_Miracle_Worker_(Helen_Keler).jpg

sahra_7 نوشته است:یادش بخیر میشستیم لینچان میدیدم! البته الان اصلا یادم نیست جریانش چی بود!فقط اون دوست لینچان رو یادمه که خیلی تند میدویید
به نظرم یه بار آقای بهرام زند میگفت که برای دوبله این کار هیچ متن ترجمه شده ای نداشتن! مشکوک

اوشین هم که یادش بخیردیگه یادمه روی کیف و دمپایی بچه ها هم عکس اوشین بود! اوشین یه کم مصیبتش زیاد بود ولی هانیکو یه خورده شاد و شیطون بود. یه چیزی هم که تو این سریالای ژاپنی جالب بود مدل آرایش عروسا بود. صورتاشون انگار گچ میمالیدن دندانها

3. سال 66 یا 67 بود از این نوشابه "سون آپ"ها اومده بود. بعدها فهمیدم اینا قبلاً بوده و یه مدتی نبوده. اون موقع فروشگاه های مدرسه ها ساندویچ و نوشابه هم می فروختن. (و چه کیفی هم می کردیم!) فروشنده ی ما ("بابای مدرسه") داد می زد: "نوشابه ی اوشین"! مردم

4. یادمه همه چی رو یه "اوشین" تهش می بستن: جاسوییچی اوشین، کفش اوشین، لباس زیر اوشین و ....!
5. آی گفتی! قبل از آرایش خیلی خوشگل تر بودن! با اون ابروهای مسخره شون!
گچ بود یا دوغ و ماست؟ Smile

Emiliano

تعداد پستها : 1670

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی

پست من طرف erfan الإثنين مارس 12, 2012 4:40 am

سلام

تعدادي از پوسترهاي سياه و سفيد مربوطه به دهه 60 و دهه 50 كه آخرين گنجينه من است به شما تقديم مي كنم.
البته اميدوارم كه باز از طريق دوستان قديمي بتوانم تعدادي از اين نوع يادگاري ها را پيدا كنم و در اختيار شما دوستان خوب بگذارم
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0002b_15_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0002b_16_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0002b_18_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0002c_13_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0002c_14_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0007d_9_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0007d_11_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0010e_5_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0010e_6_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0011_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0012_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0014_thumb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Scan0014f_1_thumb

پيشاپيش سال نو مبارك

erfan

تعداد پستها : 119

پست من طرف faridonline الثلاثاء مارس 13, 2012 8:09 am

من هم به عنوان يكي از اعضاي قديمي و نه چندان فعال فعلي از دوستان خواهش ميكنم اين محفل دوستي رو سرپا نگهدارن تا بتونيم خاطراتمون رو گاهي با هم ورقي بزنيم . خود بنده هم با عرض شرمندگي اخيرا فقط بيننده سايت هستم ولي روزي نيست كه سري به سايت نزنم و گاهي خسته نباشيدي خدمت دوستان عرض نكنم . بعضا بي سرو صدا حضور دارم چون از اعضاي فعال شرمنده ام . ولي دوستان خوبي مثل شروين عزيز و بابك و ... پيدا كردم كه به همگي خسته نباشيد و پيشاپيش سال نو رو تبريك ميگم . گلباران گلباران
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty انتخاب آقاي هابسون (محصول 1954)

پست من طرف Indiana Jones الثلاثاء مارس 13, 2012 4:41 pm

با سلام خدمت دوستان عزيز
اين بار به سراغ يكي از فيلمهايي كه در دهه 1360 شمسي بارها و بارها از تلويزيون ايران پخش شد رفته‌ام. فيلمي با نام "انتخاب آقاي هابسون" به كارگرداني ديويد لين و بازي چارلز لاوتن و جان ميلز. داستان آقاي هابسن كه مغازه‌ي كفش‌فروشي موفقي را صاحب است. او مردي الكلي و دائم‌الخمر شده و سه دخترش مغازه را براي او مي‌گردانند. آقاي هابسن زنش را سالها پيش از دست داده و اكنون دختر بزرگترش "مگي" خانم خانه است. دخترها قصدازدواج دارند و يكي يكي به سراغ بخت خود مي‌روند اما هابسون هيچ ميل ندارد مگي سي ساله را از دست بدهد. مگي عاشق كارگر ساده‌لوح و بي‌سواد مغازه با نام ويلي (با بازي جان ميلز مشهور) شده است. او از ويلي خواستگاري مي‌كند و ويلي به او پاسخ مثبت مي‌دهد. آقاي هابسون وقتي متوجه ميشود مگي قصد ازدواج با ويلي را دارد كاملاً برآشفته شده و مخالفت مي‌كند اما مگي كه دختري خودساخته و با اعتماد به نفس بالاست بر تصميم خود سماجت مي‌ورزد. هابسون در پاسخ به درخواست مگي مبني بر درنظرگيري دستمزد بابت گرداندن مغازه ايندو را از مغازه‌ي خود بيرون مي‌اندازد و به اين اميد است كه مگي دست از سماجت برداشته با ترك ويلي به شرايط پيشين بازگردد. اما مگي و ويلي وامي گرفته و مغازه‌ي كفاشي خود را راه‌اندازي مي‌كنند. پس از يكسال موفقيت آنها بگونه‌اي ميشود كه مشتريان مغازه‌ي آقاي هابسون را بدست مي‌اورند و از طرفي مغازه‌شان به سوددهي ميرسيد. ويلي تحصيل مي‌كند و همچون يك جنتلمن ميشود. ايندو پس از مدتها به هابسون الكلي و مريض سري ميزنند و هابسون از آنها تقاضا مي‌كند تا او را با خود شريك كنند.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 4rgonw6vcu5sm1yni31
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Rk2e0de1323g8hxzkx فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Riq3asl1sizhxllf3ptb فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 26ltq6oigfkuj22ta2o6 فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 L44hmp984d7f2tv7k2vb

انتخاب آقاي هابسون فيلم بدي نيست و در روزگاري كه تلويزيون دائماً فيلمهاي متأثركننده‌ي سياه و سفيد ژاپني مي‌گذاشت ديدن اين فيلم براي من نوجوان شايد آرامش‌بخش هم بود. سكانس مست‌بازي آقاي هابسون و راه رفتنش نيمه‌شبانه در خيابان‌هاي خيس از باران خاطره‌انگيز بود. مخصوصاً سكانسي را به خاطر دارم كه هابسون عكس ماه را در بركه‌اي از آب باران وسط خيابان مي‌ديد و رفتاري كودكانه از خود نمايش مي‌داد. در اينجا چند دقيقه‌ي ابتدايي فيلم را برايتان آماده كرده‌ام كه در لينك زير مي‌توانيد آن را دانلود كنيد:

http://s1.picofile.com/file/7327721498/_Hobson_s_Choice_Charles_Laughton_entrance.mp4.html

در پايان من هم پيشاپيش فرا رسيدن نوروز 1391 را به شما عزيزان تبريك مي‌گويم. اميدوارم سالي خوب و خوش پيش رو داشته باشيم.
ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty دوئل

پست من طرف tisto الثلاثاء مارس 13, 2012 9:20 pm

سلام دوستان عیدتون مبارک .
یه در خواست داشتم . فیلم دوبله شده ، "دوئل " ساخته " سرجیو نیکلایسکو " رو از کجا میشه گیر آورد ؟ کسی از شما داره این فیلمو؟

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 95768877902189986198

از لینک زیر میتونید تم غمگین مربوط به تدفین "پیژاما" پسر بچه ی خردسال فیلم رو گوش کنید:

http://s1.picofile.com/file/7327895692/Duelul_funeral_theme_com.mp3.html

tisto
tisto

تعداد پستها : 143

پست من طرف faridonline الجمعة مارس 16, 2012 2:12 pm

Indiana Jones نوشته است:با سلام خدمت دوستان عزيز
اين بار به سراغ يكي از فيلمهايي كه در دهه 1360 شمسي بارها و بارها از تلويزيون ايران پخش شد رفته‌ام. فيلمي با نام "انتخاب آقاي هابسون" به كارگرداني ديويد لين و بازي چارلز لاوتن و جان ميلز. داستان آقاي هابسن كه مغازه‌ي كفش‌فروشي موفقي را صاحب است. او مردي الكلي و دائم‌الخمر شده و سه دخترش مغازه را براي او مي‌گردانند. آقاي هابسن زنش را سالها پيش از دست داده و اكنون دختر بزرگترش "مگي" خانم خانه است. دخترها قصدازدواج دارند و يكي يكي به سراغ بخت خود مي‌روند اما هابسون هيچ ميل ندارد مگي سي ساله را از دست بدهد. مگي عاشق كارگر ساده‌لوح و بي‌سواد مغازه با نام ويلي (با بازي جان ميلز مشهور) شده است. او از ويلي خواستگاري مي‌كند و ويلي به او پاسخ مثبت مي‌دهد. آقاي هابسون وقتي متوجه ميشود مگي قصد ازدواج با ويلي را دارد كاملاً برآشفته شده و مخالفت مي‌كند اما مگي كه دختري خودساخته و با اعتماد به نفس بالاست بر تصميم خود سماجت مي‌ورزد. هابسون در پاسخ به درخواست مگي مبني بر درنظرگيري دستمزد بابت گرداندن مغازه ايندو را از مغازه‌ي خود بيرون مي‌اندازد و به اين اميد است كه مگي دست از سماجت برداشته با ترك ويلي به شرايط پيشين بازگردد. اما مگي و ويلي وامي گرفته و مغازه‌ي كفاشي خود را راه‌اندازي مي‌كنند. پس از يكسال موفقيت آنها بگونه‌اي ميشود كه مشتريان مغازه‌ي آقاي هابسون را بدست مي‌اورند و از طرفي مغازه‌شان به سوددهي ميرسيد. ويلي تحصيل مي‌كند و همچون يك جنتلمن ميشود. ايندو پس از مدتها به هابسون الكلي و مريض سري ميزنند و هابسون از آنها تقاضا مي‌كند تا او را با خود شريك كنند.

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 4rgonw6vcu5sm1yni31
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Rk2e0de1323g8hxzkx فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Riq3asl1sizhxllf3ptb فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 26ltq6oigfkuj22ta2o6 فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 L44hmp984d7f2tv7k2vb

انتخاب آقاي هابسون فيلم بدي نيست و در روزگاري كه تلويزيون دائماً فيلمهاي متأثركننده‌ي سياه و سفيد ژاپني مي‌گذاشت ديدن اين فيلم براي من نوجوان شايد آرامش‌بخش هم بود. سكانس مست‌بازي آقاي هابسون و راه رفتنش نيمه‌شبانه در خيابان‌هاي خيس از باران خاطره‌انگيز بود. مخصوصاً سكانسي را به خاطر دارم كه هابسون عكس ماه را در بركه‌اي از آب باران وسط خيابان مي‌ديد و رفتاري كودكانه از خود نمايش مي‌داد. در اينجا چند دقيقه‌ي ابتدايي فيلم را برايتان آماده كرده‌ام كه در لينك زير مي‌توانيد آن را دانلود كنيد:

http://s1.picofile.com/file/7327721498/_Hobson_s_Choice_Charles_Laughton_entrance.mp4.html

در پايان من هم پيشاپيش فرا رسيدن نوروز 1391 را به شما عزيزان تبريك مي‌گويم. اميدوارم سالي خوب و خوش پيش رو داشته باشيم.
ارادتمند
افشين

افشين عزيز . ممنون فيلم جالبي بود يادش بخير آيا از گوينده هاش كسي رو بخاطر مياريد . من فكر ميكنم اون جوون لاغر اندام رو يا جلال مقامي ميگفت يا اميرهوشنگ قطعه اي . نقش اصلي رو هم يادم نيست شايد صادق ماهرو ؟؟
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

پست من طرف mehrnaz_sadeghi86 الأحد مارس 18, 2012 2:32 pm

دوستان سلام
پیشاپیش عید همگی مبارک
نوروز سال 80 تلویزیون یه فیلم نشون داد فکر کنم مال کشور انگلستان بود اسمش خاطرات دو نوعروس بود فکر میکنم راجع به دو تا دختر جوون بود که یکیشون با یه مرد میانسال ازدواج کرد و اون یکی اول عاشق یه مرد مسن شد و تو زندگیش شکست خورد و بعد با یه مرد جوون ازدواج کرد و تو اون زندگیش هم شکست خورد اگه کسی اسم اصلی فیلم رو میدونه یا لینکی ازش داره خواهش میکنم برام بذاره
ممنونم

mehrnaz_sadeghi86

تعداد پستها : 7

پست من طرف Emiliano السبت مارس 24, 2012 4:58 am

erfan نوشته است:سلام

تعدادي از پوسترهاي سياه و سفيد مربوطه به دهه 60 و دهه 50 كه آخرين گنجينه من است به شما تقديم مي كنم.
البته اميدوارم كه باز از طريق دوستان قديمي بتوانم تعدادي از اين نوع يادگاري ها را پيدا كنم و در اختيار شما دوستان خوب بگذارم

پيشاپيش سال نو مبارك

1. "عرفان" عزیز، سال نوت مبارک.
جداً دستت درد نکنه. خیلی زحمت کشیدی و سری آخر؛ بخصوص، "دادا" خیلی خاطره انگیز بود.
متشکرم.

2. این ها رو هم محض دست خالی نبودن آوردم؛ وگرنه، جدیدن و هنوز خیلی خاطره نشدن؛ اگرچه، "جدایی نادر از سیمین" مسلماً تا ابد خاطره باقی می مونه:

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 -2-
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 -3-
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 -1s-

Emiliano

پست من طرف bahram13 الخميس مارس 29, 2012 10:17 pm

اقا افشین سلام فکرکنم اسم اون واکسنی که برا سیاه پوستا درست کرده بودن واکسن کوجک ko gackبود ودارو برای سرطان خون بودو فکر میکنم اسم فیلم هم همین بود
bahram13
bahram13

تعداد پستها : 3

پست من طرف Indiana Jones الجمعة مارس 30, 2012 4:51 am

bahram13 نوشته است:اقا افشین سلام فکرکنم اسم اون واکسنی که برا سیاه پوستا درست کرده بودن واکسن کوجک ko gackبود ودارو برای سرطان خون بودو فکر میکنم اسم فیلم هم همین بود

سلام
بامزه بود كه بعد از مدتها يكي جواب يك سئوال قديمي را ميداد. اما گمان نكنم اسم فيلمه اين بود. چه جالب كه اسم واكسنه كوجك باشه. سريالي به همين نام هست با بازي تلي‌ساوالاس!
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

پست من طرف babak الجمعة مارس 30, 2012 6:13 am

Indiana Jones نوشته است:
bahram13 نوشته است:اقا افشین سلام فکرکنم اسم اون واکسنی که برا سیاه پوستا درست کرده بودن واکسن کوجک ko gackبود ودارو برای سرطان خون بودو فکر میکنم اسم فیلم هم همین بود

سلام
بامزه بود كه بعد از مدتها يكي جواب يك سئوال قديمي را ميداد. اما گمان نكنم اسم فيلمه اين بود. چه جالب كه اسم واكسنه كوجك باشه. سريالي به همين نام هست با بازي تلي‌ساوالاس!
افشين

سلام دوستان
اسم فیلم دسیسه بود.واکسن را از خون سیاه پوستهای یک کشور فقیر آفریقایی و یک قبیله خاص می ساختند.فیلم و فیلمنامه هم خودتون میدونید ایرانی بود برای همین نویسنده به احتمال خیلی زیاد اسم این واکسن را تحت تاثیر همون سریال گذاشته بوده کوجک!
مطمئنید قبلا درباره همه چیز این فیلم صحبت نشده بود؟ چاکریم!
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف bahram13 الجمعة مارس 30, 2012 8:57 am

سلا م وخسته نباشید دنبال یه سریال انکلیسی به نام بوژست یا الماس بلوواتر میگردم یه نسخه ی سینمایی محصول آمریکا هم داره که سیاه سفیده اون رو نمیخوام دنبال سریاله میگردم اواسط دهه ی 60 از تلویزیون پخش میشد یه کارتون هم که خیلی دنبالشم درخت سیبه که یه خرگوشی بود که کیسه سیبهاش رو یه کلاغ پاره میکرد ویه گرگ هم دنبالش بود
bahram13
bahram13

پست من طرف bahram13 الجمعة مارس 30, 2012 9:37 am

سلام وخسته نباشید دوباره میخواستم بدونم سریالی به نام برادران شیردل که از شبکه 2 برنامه جوانه ها فکر کنم پخش میشد رو کسی به یاد داره؟ ادرسی !لینکی !نمیدونم خیلی دنبالش میگردم ممنون میشم Smile
bahram13
bahram13

پست من طرف fazel1994 الجمعة مارس 30, 2012 4:54 pm

bahram13 نوشته است:سلا م وخسته نباشید دنبال یه سریال انکلیسی به نام بوژست یا الماس بلوواتر میگردم یه نسخه ی سینمایی محصول آمریکا هم داره که سیاه سفیده اون رو نمیخوام دنبال سریاله میگردم اواسط دهه ی 60 از تلویزیون پخش میشد یه کارتون هم که خیلی دنبالشم درخت سیبه که یه خرگوشی بود که کیسه سیبهاش رو یه کلاغ پاره میکرد ویه گرگ هم دنبالش بود

سلام این لینک کیسه سیب خدمت شما:» این تایپک رو حتمن نگاه نکردید
https://koodaki-nojavani.forumfa.net/t22p380-topic#5504
fazel1994
fazel1994

تعداد پستها : 83

پست من طرف Emiliano السبت مارس 31, 2012 4:39 am

babak نوشته است:
Indiana Jones نوشته است:

سلام
افشين

سلام دوستان
اسم فیلم دسیسه بود.واکسن را از خون سیاه پوستهای یک کشور فقیر آفریقایی و یک قبیله خاص می ساختند.فیلم و فیلمنامه هم خودتون میدونید ایرانی بود برای همین نویسنده به احتمال خیلی زیاد اسم این واکسن را تحت تاثیر همون سریال گذاشته بوده کوجک!

1. سلام.
2. حالا که "بابک" عزیز اسم این تله فیلم رو گفت، یادمه بازیگر معروفش "جمشید جهانزاده" بود.

Emiliano

پست من طرف kazvash السبت مارس 31, 2012 6:45 am

Emiliano نوشته است:
babak نوشته است:
Indiana Jones نوشته است:

سلام
افشين

سلام دوستان

1. سلام.
2. حالا که "بابک" عزیز اسم این تله فیلم رو گفت، یادمه بازیگر معروفش "جمشید جهانزاده" بود.

با سلام به دوستان
از دیگر بازیگران این فیلم
آقایان ناصر آقایی و فریدون ابوضیاء بودند
ارادتمند
kazvash
12/01/1391
kazvash
kazvash

تعداد پستها : 60

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty دايزر

پست من طرف Indiana Jones السبت مارس 31, 2012 9:38 am

سلام
چندي پيش چند برچسب آدامس‌هايي را با تصاويري از قهرمان سالهاي كودكي‌ام "دايزر" يا به قول الان : "گران‌دايزر" در تاپيك همشاگردي سلام گذاشته بودم كه داخل اين آدامس‌ها عكس‌برگردان اين كارتون بود و قيافه‌ي جالبي داشتند. اين كارتون سالهاي دور از تلويزيون تمامي كشورهاي عربي همجوار پخش ميشد و ما بچه‌هاي جنوبي مشتري پر و پا قرصش بوديم. دعا ميكرديم كه قسمتهاي نهايي‌اش را بتوانيم در هواي شرجي تماشا كنيم و لذت ببريم. واي از قسمت آخر كه همه را بيچاره كرده بود. جمع شديم خونه‌ي يكي از بچه‌ها كه آنتنشان تقويت داشت و با برفك زياد ديديم و ابراز احساسات شديد ميكرديم. بالاخره توانستم نسخه‌ي دوبله به عربي اين كارتون را بطور كامل گير بياورم و اينجا برايتان تيتراژش را خواهم گذاشت. اميدوارم براي شما هم جالب باشد.
جهت اطلاع عرض كنم نام اصلي اين كارتون
UFOロボ·グレンダイザ
بوده كه به انگليسي ميشود :
UFO Robo Gurendaizā
و بطور عاميانه به Grendizer
مشهور است.
محصول استوديوي
Toei Doga, Dynamic Planning
كشور ژاپن و در هفتاد و چهار قسمت بيست و چهار دقيقه‌اي توليد شده و پخش اول آن بين سال هزار و نهصد و هفتاد و پنج تا هفتاد و هفت بوده است.
اين شما و اين هم دايزر قهرمان:

تيتراژ ابتدايي كارتون با كيفيت بسيار بالا (به زبان عربي ، همانگونه كه ما تماشا كرده بوديم):
http://s1.picofile.com/file/7342867739/Grendizer_First_Arabic_Opening_Karaoke_Subtitles.mp4.html

تيتراژ پاياني كارتون با كيفيت پايين :
http://s2.picofile.com/file/7342305585/Grendizer_0_74_.avi.html

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Xs2yt25qcmlskoxhh3cb
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 R0mr1nptjze85wg1qk0o_thumb فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Ucpv8cr58h8tzb8ks9az_thumb

ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

پست من طرف Negin 2 الثلاثاء أبريل 03, 2012 2:16 am

همانطور که به خاطر دارید در سریال آیینه تعدادی از بازیگران نام آشنا با یکدیگر همبازی بودند .حالا که در سال 90دوباره این بازیگران با هم به روی صحنه رفته اند دیدن هنرنمایی آنها در کنار هم در حالیکه برف پیری بر سرشان و غبار زندگی بر چهره شان نشسته خالی ازلطف نیست.

اسماعیل محرابی و رویا افشار
http://s2.picofile.com/file/7343567846/mehrabi_va_afshar.avi.html

رضا بابک و پوراندخت مهیمن
http://s2.picofile.com/file/7343548060/reza_babak_mohiman.avi.html

آهنگ دسته جمعی نوروز در شوی طنین 1372-فایل تصویری
http://s2.picofile.com/file/7343575050/norooz_ba_khanandegan_tanin_show_72.avi.html

فایل صوتی
http://s2.picofile.com/file/7343555913/Norooz_72.mp3.html
Negin 2
Negin 2

تعداد پستها : 244

پست من طرف Mihakralj الأحد أبريل 15, 2012 9:46 am

سلام،
من دنبال دو مورد هستم.
اگه کسی می تونه اسم اینها رو به من بگه.

اول یک فیلم هست که خیلی کم ازش یادم می یاد و شاید یک چیزهایی هم که دارم توصیف می کنم اشتباه باشه.
چیزی که یادم می یاد اینه:

داستان فیلم به نظر در مورد جنگ جهانی دوم هست و دو نفر که یک قایق دارند .
یکی بزرگتر و با تجربه و دیگری کوچکتر و بی تجربه تر.
اونها به دلیلی که یادم نمی آید به درستی، از کنار یک پل مدام گذر می کنند و بالای پل افسران آلمانی که با موتو خود عبور می کنند و اگر کسی در پایین پل باشد رو هدف قرار می دهند.
پایین پل کلا حالت مرداب دارد و جاهایی سرد و پر از گل و لای هست . وقتی این دو نفر تردد می کنند نفر کوچکتر تیر می خورد و فرد بزرگتر سعی در معالجه او می کند با گرفتن پرنده ای در جنگل باتلاقی و فرد کوچکتر معالجه می شود.
اما هنگامی که فرد بزرگتر تیر می خورد فرد کوچکتر از معالجه فرد بزرگتر بر نمی آید.

نکته ای که به خوبی یادم هست این هست که هنگامی که این دو فرد پایین پل تیر می خوردند از پشت سر بود و این خباثت فرد تیر انداز رو نشون می داد که از پشت تیر میزنه.
دوم اینکه با تفتگی دو لول بود و اثر داغ بودن تیر روی لباس ضخیم و پشمی و بلند تیره رنگ که بیشتر به پالتو می مانست به صورت سوختگی جای تیر رو زرد شدن مکان فرورفتگی نقش می بست.
صدای شلیک و جای فرورفتگی تیر که زرد شده بود در اثر سوختگی که کارگردان روی اون خیلی تمرکز می کرد به نظرم تاثیر گذار بود.
در ضمن تیر اندازها بیشتر سوار این موتورهای دو سرنشین آلمانی بودند که در حال حرکت تیر را شلیک می کردند.
درست یادم نمی آید ولی فکر کنم اون دو فرد که در پایین اون پل قدیمی و رفت و آمد می کردند ، با تیر و کمان مجبور به شکار در اون باطلاق و شل و گل ها بودند تا پرنده ای واسه پختن سوپ آماده کنند.
این باطلاق خیلی دردسر ساز بود و اون افراد رو دچار بلا و مصیبت می کرد تا اونجایی که فرد کم تجربه نمی دانست به کجا ها باید برود و گیر افتاد و با کمک فرد با تجربه نجات یافت.
فیلم سیاه و سفید با صحنه های تاریک و دلگیر جنگل و باطلاق هست که احساس یاس رو خیلی در بیننده تشدید می کند.
مدام شما شل و گل می بینید و حرکت کند بازیگران که نمی تونند به درستی و آزادی کار خود رو انجام بدهند.

دوم اینکه کارتونی بود به نام قاصدک.

آیا کسی اسم اصلی و یا آهنگش رو سراغ داره.

ممنون و تشکر.

Mihakralj
Mihakralj

تعداد پستها : 169

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty نام اين فيلم چه بود؟...

پست من طرف Indiana Jones الأحد أبريل 22, 2012 1:16 pm

سلام
يكي از دوستانم سئوالي از من پرسيده كه خودم هم به فكر افتاده‌ام اين چي بوده و برام جاي سئوال شده. حالا اگر شما ميدونيد به من هم بگين تا به دوستم خبر بدم و خانواده‌اي رو از نگراني برهانيم.

سلام.
چند مدته دنبال یک فیلم قدیمی می گردم ولی موفق نشدم اسم اصلیش رو پیدا کنم.
مطمئنم که شما بهتربن کسی هستی که میتونی کمکم کنی.
داستان فیلم مربوط به یک دانشمند زندانی است که دوستش یک سری اطلاعات به اون میده و موفق به فرار میشه.
او در چندین کشور توسط یک سگ تعقیب می شود.
سر انجام تک تیر اندازی سگ را میکشد.
فکر کنم اسم فیلم سگ بود یا گلوله ای برای دیکتاتور. اگه اسم لاتینش رو پیدا کنی ممنون میشم.

ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

پست من طرف kave الإثنين أبريل 23, 2012 6:05 am

درود
گلوله ای برای دیکتاتور نیست . نسخه ویدئوییش اسمش " سگ " بود . وقتی تلویزیون پخش کرد اسمشو عوض کرد .
فیلم خوش ساخت و خوش آب و رنگ بود .
اگربازم حافظه ام درست یاری کنه در بحبوحه حملات موشکی ،سال 66 یا 67 پخش شد . همزمان با فرمول یک و سروان کروتزر !
kave
kave

تعداد پستها : 60

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty لاباراکا | La barraca

پست من طرف tisto الإثنين أبريل 23, 2012 1:29 pm

tisto
tisto

تعداد پستها : 143

پست من طرف ahmad1300mo الثلاثاء أبريل 24, 2012 3:24 am

دوست عزیز tisto سلام . خسته نباشید بابت موسیقی زیبای لاباراکا یادم هست که این فیلم در دهه 60 بصورت سریال چهار قسمتی پخش شد که خیلی هم سوزناک بود . دوست عزیز اگر این سریال را بتوانید برای دانلود بگذارید خیلی خیلی لطف بزرگی کرده اید

ahmad1300mo

تعداد پستها : 34

فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Empty سگ ، محصول 1979

پست من طرف Indiana Jones الثلاثاء أبريل 24, 2012 8:21 am

kave نوشته است:درود
گلوله ای برای دیکتاتور نیست . نسخه ویدئوییش اسمش " سگ " بود . وقتی تلویزیون پخش کرد اسمشو عوض کرد .
فیلم خوش ساخت و خوش آب و رنگ بود .
اگربازم حافظه ام درست یاری کنه در بحبوحه حملات موشکی ،سال 66 یا 67 پخش شد . همزمان با فرمول یک و سروان کروتزر !

با تشكر از شما دوستان خوبم. اسم اورجينال را دوست خوبمان عباس برايم فرستاد:

El perro (1979)
فيلمي به كارگرداني : Antonio Isasi-Isasmendi
با شركت : Jason Miller
لينك دانلود كامل اين فيلم در سايت ي‌و‌ت‌ي‌و‌ب:
https://youtu.be/o91SqohsTEw
اين هم چند عكس از فيلم يادشده:
فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 Zscptnlzn6z1dwlrapx9 فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 1d0jsch8q4cmrwmp0y فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 8rv7conavo87rhnxw86x فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی - صفحة 36 P9fpo4b1vlcrx6f5zrvh

جاي دوستمان 59 عزيز خالي است كه در مورد اين فيلم به تفصيل بنويسد و كليپ زيبايي از آن را به اشتراك بگذارد.
ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

پست من طرف ahmad1300mo الثلاثاء أبريل 24, 2012 11:45 am

از دوستان عزیز چند فیلم قدیمی درخواست دارم هر کسی دارد بتواند برای دانلود قرار دهد کلی لطف کرده است ا- فیلم دؤل کمیسر مولدوان 2_ فیلم ماجراهای دلتای دانوب 3_ سریال لاباراکا 4- فیلم هندی قدیمی "فراموشی"

ahmad1300mo

تعداد پستها : 34

صفحه 36 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة