فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
+62
Ma.amin1992
ssaharee
najmak
Roozbeh_vb
Mohsensad
ahmad1300mo
Mihakralj
bahram13
Heidi
drajang
afsoon520
mehrnaz_sadeghi86
ars_53
Marcello
morteza3274
Pardis
Nexon
Ishpateka
mim-alef
erfan
Petsi
kazvash
naser58
arman
mahmood666
eideh
alirad
sahra_7
fazel1994
stalker
Negin 2
59
Roham
f222f
reza_c00lboy
hadish
nama
نگين
edo
sina
slevin(HAMID
آزاده
sooratak
mahyarshoze
amirarsalanroomi
ariangirl
siman1
ramin
kave
Amir56
siavash
PBook
S@M
Shervin
@p@d@n@
Emiliano
Indiana Jones
tisto
SMAM
faridonline
khatereh
babak
66 مشترك
صفحه 32 از 40
صفحه 32 از 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
اميليانوي عزيز
خوشحالم كه پوسترها مورد توجه ات واقع مي شود.
خوشحالم كه پوسترها مورد توجه ات واقع مي شود.
erfan- تعداد پستها : 119
معرفي همسايه جديدم...
سلام دوستان
مدتي است در زمينه زير و رو كردن تاريخ برنامهها و سريالهاي پخش شده از تلويزيون ايران در دوران پيش از انقلاب كمكار شدهام ولي در عوض دوست و همسايه جديدي در بلاگفا پيدا كردهام كه البته اول ايشون من رو پيدا كردند! نام اين وبلاگ "بچههاي پريروز" هست و اميدوارم شما عزيزان از خواندن مطالبش و دانلود فايلهاي آن لذت ببريد. البته پنهان نميكنم كه ايشان بسيار موجز نوشتهاند و مثل من رودهدرازي و به قول اميليانو "علاقمندي به حواشي" نداشتهاند. اين شما و اين هم وبلاگ جديد:
http://bachehayeparirooz.blogfa.com/
اين هم فهرست عناوين:
http://bachehayeparirooz.blogfa.com/posts/
ارادتمند
افشين
مدتي است در زمينه زير و رو كردن تاريخ برنامهها و سريالهاي پخش شده از تلويزيون ايران در دوران پيش از انقلاب كمكار شدهام ولي در عوض دوست و همسايه جديدي در بلاگفا پيدا كردهام كه البته اول ايشون من رو پيدا كردند! نام اين وبلاگ "بچههاي پريروز" هست و اميدوارم شما عزيزان از خواندن مطالبش و دانلود فايلهاي آن لذت ببريد. البته پنهان نميكنم كه ايشان بسيار موجز نوشتهاند و مثل من رودهدرازي و به قول اميليانو "علاقمندي به حواشي" نداشتهاند. اين شما و اين هم وبلاگ جديد:
اين هم فهرست عناوين:
ارادتمند
افشين
خبر خوش
دوستان عزیز
از روز سه شنبه مورخ 20/10/90 شبکه IFILM اقدام به پخش سریال آیینه می کند.برای دسترسی به جدول پخش برنامه ها و فرکانس شبکه به آدرس زیر مراجعه کنید.
http://www.ifilmtv.ir/persian
این سریال خاطره انگیز 3 نوبت در روز در ساعتهای 6 صبح، و تکرار آن در 2 ظهر و 10 شب همان روز پخش خواهد شد.روی ماهواره های Hotbird,badr,galaxy,atlantic قابل مشاهده است.
از طرفی شبکه ifilm دو زبانه می باشد به همین منظور برای فارسی کردن شبکه وارد option ماهواره شده و در گزینهlanguege زبان فارسی را انتخاب نمایید.
همگی ما با اشتیاق فراوان دیدن تصاویر خاطره انگیز را به انتظار می نشینیم و در روزهای سرد زمستان دلهایمان را گرمی می بخشیم.
خاطراتتان پاینده باد.
دوستان عزیز
از روز سه شنبه مورخ 20/10/90 شبکه IFILM اقدام به پخش سریال آیینه می کند.برای دسترسی به جدول پخش برنامه ها و فرکانس شبکه به آدرس زیر مراجعه کنید.
http://www.ifilmtv.ir/persian
این سریال خاطره انگیز 3 نوبت در روز در ساعتهای 6 صبح، و تکرار آن در 2 ظهر و 10 شب همان روز پخش خواهد شد.روی ماهواره های Hotbird,badr,galaxy,atlantic قابل مشاهده است.
از طرفی شبکه ifilm دو زبانه می باشد به همین منظور برای فارسی کردن شبکه وارد option ماهواره شده و در گزینهlanguege زبان فارسی را انتخاب نمایید.
همگی ما با اشتیاق فراوان دیدن تصاویر خاطره انگیز را به انتظار می نشینیم و در روزهای سرد زمستان دلهایمان را گرمی می بخشیم.
خاطراتتان پاینده باد.
Negin 2- تعداد پستها : 244
عرفان جان سپاسگذارم برای قرار دادن پوسترهای خاطره انگیز از فیلمهایی خاطره انگیز تر،
بویژه که آماده سازی آنها را با اندازه ی بزرگ و کیفیت اصل انجام میدهی.
سلامت باشی.
.
.
.
نگین گرامی، با سپاس از شما برای پیگیری و اطلاع رسانی درباره پخش مجدد سریال آیینه.
دیدن دوباره ی آن و پرکشیدن به روزهای رفته، برای همه ی ما آرزویی مشترک هست.
راستش من دیروز در فضای مجازی بطور اتفاقی به آگهی فروش اینترنتی "سریال آیینه" برخورد کردم
که البته هیچ گونه اطلاعی درمورد کامل بودن قسمتهای ارایه شده آن توسط این سایتها را ندارم
و فعلن هم خودم اقدامی برای خرید آن انجام ندادم، فقط جهت اطلاع رسانی خدمت دوستان
خواستم که آنرا عنوان کنم. تعداد سایتهای فروشنده سریال کم نیستند، با جستجوی عبارت "سریال آینه"
در فضای "گوگل"، میتوانید به آگهی های مختلف آن دست پیدا کنید.
سلامت باشید دوستان.
1. سلام.
2. ببینید چی پیدا کرده م:
سیاه، سفید، خاکستری
3. متأسفانه فقط عکس هاش پیدا شد و دریغ از یک کلیپ.
من تشنه ی دیدن دوباره ی این سریالم (بخصوص، ترانه ی آخرش) و شرکت هایی مث "سروش سیما" هم از این یادشون رفته.
59 نوشته است:
تنها در خانه
[color=darkblue]پاییز سال ۱۳۷۳ خورشیدی بود که پس از ماه ها و شاید بهتر بگویم سالها خواهش و التماس،
دستگاه جادویی و تکرار ناشدنی پخش فیلمهای "وی اچ اس" به خانه ی ما راه یافت. تا قبل از آن
و بویژه از سالهای پایانی جنگ که سختگیری های اجتماعی حتی منجر به پلمپ شدن مغازه های
تعمیر و فروش دستگاههای ویدیو نیز میشدند، دارا بودن این پدیده ی امید بخش در خانه و نگاه کردن
به این یگانه همدم دستگاه تلویزیون در آن روزگاران، برایم همانند آرزویی دست نیافتنی بود.
[b]
4. به به، خاطره و فایل!
5. "59" عزیز، خاطره ی زیباتون رو خوندم و مثل همیشه عالی بود. فایل های آخرش عالی تر و خاطره انگیزتر.
6. من هم "تنها در خانه" رو دوس داشتم.
طبق معمول 99.99 درصد دنباله ها، دُوی اون به درد نمی خورد. یکش یک بود.
7. این پسره رو تو یکی از کلیپ های "مایکل جکسن" هم دیدم ("سیاه و سپید")؛ که، راست یا دروغ، گفته می شد زنده یاد بهش نظر داشته یا نظر کرده یا همچین چیزی.
8. راستی، یه زحمت می کشی عکس ها رو جای دیگه ای آپلود کنی، "59" عزیز؟ البته، اگه "هفت ستاره" باز شد، لازم نیست و سری بعدی می گیرمشون.
"عرفان" جان، متأسفانه عکس های شما رو هم نتونستم ببینم و شرمنده، می شه جای دیگه ای بذاریشون؟ متشکرم.
Indiana Jones نوشته است:[size=15]سلام دوستان
اين هم فهرست عناوين:
ارادتمند
افشين
9. "افشین" جان، اتفاقاً به شخصه داشتم نگرانت می شدم و می خواستم بپرسم کجایی.
10. ناراحت نشی، شما تو همه ی زمینه ها کم کار شدی و امیدوارم مقطعی باشه. دوس دارم دوباره همه ی دوستا؛ از جمله، خودم اون قدر وقت آزاد و فراغ خاطر داشتیم که بیشتر می نوشتیم.
به امید اون روز.
11. راستی وبلاگ معرفی شده رو دیدم و متأسفانه تقریباً تموم کارها برام ناآشنا بود؛ اما، مطمئنم خیلی ها با دیدن اون مطالب برق از چشاشون می پره و ولش نمی کنن. موفق باشید.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
سريال تلويزيوني "در پناه تو" (1375)
با سلام خدمت دوستان
سريال تلويزيوني "در پناه تو" يكي از آن سريالهايي است كه به راحتي نميتوان آن را فراموش كرد.بخصوص براي نسل من كه آن زمان همچون مريم افشار و محمد منصوري و رامين و پارسا دانشگاهي بوديم. تجربيات شخصي و فضاي واقعي سريالي كه در دوران تلويزيون بي بو و خاصيت پخش شد باعث گرديد من هنوز برخي لحظههاي آن را در ذهنم تجسم كنم. هنوز دلخوريم كه چرا سريال را ناقص كرده بودند. البته در سريال بعدي حميد لبخنده (در قلب من) تا حدودي جبران مافات شد ولي آن سريال هم در قسمت آخر سمبلكاري شد. بهرحال حميد لبخنده و ساير عوامل توليد چند استعداد جوان و ارزشمند را به جامعه هنري معرفي كردند كه از آن جمله ميتوان به لعيا زنگنه و پارسا پيروزفر اشاره نمود. مجلهي "همشهري جوان" در شمارهي شنبه دهم ديماه 1390 پانزدهمين سال پخش سريال را بهانه قرار داده و بخشي از اخبار ندانسته را منتشر نموده كه من مايلم در اينجا آنها را در اختيار علاقمندان قرار دهم:
ارادتمند
افشين
- " مدتي بعد ناگهان دردي وجود مريم را فرا گرفت و..." اين همان گفتار متن سفارشي پايان سريال بود كه هم براي بينندگان و هم براي گروه سازنده جزو نكات آزاردهنده محسوب ميشود.
- قسمت پاياني سريال پس از اصلاحات و چانهزنيهاي فراوان پخش شد. با نيم ساعت تأخير و در حاليكه مجري مدام وعده رسيدن قسمت آخر تا لحظاتي ديگر را ميداد. ميگويند آن شب تدوينگر ، فيلم را با يك موتوري عبوري به كسي كه دم كيوسك سازمان انتظار ميكشيد رسانيده بود.
- چهارچوب داستان در سريال "در پناه تو" بگونهاي بود كه هيچكس نميتوانست از پايان سريال با قطعيت سخن بگويد و يا آن را بخوبي پيشبيني كند. بازار حدس زدن درباره ادامه داستان حتي به جوكها و شوخيهاي بيمزه نيز راه يافته بود. بدين ترتيب كه با توجه به همزماني پخش اين سريال با سريال "امام علي" (ساخته داوود ميرباقري) گفته ميشد: "آخرش رامين با قطام عروسي ميكنه".
- زمان پخش اين سريال ، يكشنبهها ساعت 9 شب (سال 1375) از شبكه دوم سيما بود.
- تيم بازيگران اين سريال چندي بعد در فيلمي ساخته مسعود كيميايي با نام "ضيافت" مجدداً با يكديگر همبازي شدند. اين بازيگران عبارت بودند از : پارسا پيروزفر ، حسن جوهرچي ، رامين پرچمي و شهرزاد عبدالمجيد.
- گروه كارگرداني براي پيدا كردن هنرپيشههاي اين سريال در تمامي مراكزي كه كارشان تربيت بازيگران بود (و آن موقع خيلي هم پرتعداد نبودند) و دانشكدههاي هنري اعلان زدند و شماره تلفن دادند. تست گرفتن از اسفند 1372 شروع شد و تا مرداد سال بعد ادامه يافت. تعداد افرادي كه مورد آزمايش قرار گرفتند قريب به هفتصد نفر بود. اواخر مرداد 1373 بازيگرها انتخاب شدند.
- حسن جوهرچي (به نقش محمد منصوري) و لعيا زنگنه (به نقش مريم افشار) محوريت داستان را برعهده داشتند. البته اين امر با توجه به حذف شخصيت پارسا پيروزفر طي پخش سريال رخ داد.
- لعيا زنگنه كه همزمان با ليلا حاتمي و هديه تهراني معروف شد در مدت پانزده سال گذشته فقط در 9 فيلم بلند سينمايي ايفاي نقش نموده كه برخي از آنها جزو آثار سينمايي كماهميت تلقي ميگردند. به نوعي ميتوان استعداد لعيا زنگنه را تلفشده تلقي كرد.
- لعيا زنگنه مسنترين فرد در ميان تيم بازيگران جوان اين سريال بود (متولد 1344).
- يكي از تكيهكلامهاي لعيا زنگنه در اين سريال استفاده از واژه "متشكرم" به جاي "مرسي" بود. بگونهاي كه اين عبارت در ميان دختران جوان آن زمان جا افتاده بود.
- "در پناه تو" اولين سريال ساخته شده بر اساس فيلمنامهاي از عليرضا طالبزاده است. نقش طالبزاده در خلق اين سريال به يادماندني دستكمي از بازيگران و كارگردان آن ندارد.
- عليرضا طالبزاده نسخه ابتدايي فيلمنانه را در 1030 صفحه نوشت كه حدود يكسال بطول انجاميد. پس از ايجاد تغييرات در سطح مديران شبكه دوم سيما ، مقرر شد 350 صفحه از اين فيلمنامه ساخته نشود. حدود 150 صفحه ديگر نيز حين ساخت حذف شد.
- شخصيت پارسا پيروزفر (كه در سريال نامش ابتدا انوش بود اما به پارسا تغيير يافت) قرباني تعديلها شد. او پسر يك خانواده پولدار بود و همچون محمد به مريم افشار علاقمند گشته بود. قرار بود در بين سكانسهاي مريم و رامين سكانسهايي از پارسا پخش شود كه سر مريم در خانهشان دعواهايي راه انداخته و ماجراهايي بوجود آورده است. علت اصلي حذف شخصيت پارسا به اين امر بازميگشت كه در داستان پدر پارسا با منشي خود بطور پنهاني ازدواج كرده بود و مادر پارسا پس از اطلاع از اين موضوع اقدام به خودكشي ميكرد. اين تابو (ازدواج دوم) كه در آن زمان هنوز نشكسته بود چهار ، پنج سال بعد كاملاً شكست و تنها افسوس و دريغ سازندگان باقي ماند از سكانسهايي كه آماده شد اما پخش نشد و فيلمبرداري بخشهايي كه به اجبار ادامه نيافت. بطور مشخص اين سريال در 42 قسمت آماده شده بود اما در 26 قسمت مجوز پخش گرفت.
- نام اوليه اين سريال "در پناه عشق" بود كه به "در پناه تو" تغيير يافت.
- در مرحله ابتدايي چهارده قسمت آماده نمايش گرديده بود كه وقتي مورد بازبيني مديران جديد شبكه قرار گرفت تنها چهار قسمت قابل پخش تشخيص داده شد.
- عليرضا طالبزاده (نويسنده فيلمنامه سريال) تحصيلات آكادميك نداشت و حس و فضاي دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران را با بازديدهايي كه مكرراً از اين مكان داشت دريافت و به فيلمنامه منتقل نمود.
- نام نمايشي كه مريم ، محمد و پارسا و رامين تمرين ميكنند "آنتيگونه" است.
- عليرضا طالبزاده قصد داشت سريال را با سكانس عروسي دو جوان آغاز كند كه براي ماه عسل راهي شمال ميشوند. اما وقتي چندي بعد اين ايده را در ابتداي فيلم "عروس" ديد كاملاً غافلگير شد.
- تهيهكننده سريال (منوچهر شهسواري) متن فيلمنامه را دست گرفت و براي ساخت به شبكههاي مختلف سيما مراجعه نمود اما آنها با ديده تحقير به فيلمنامه نگريستند. تنها آقاي ارگاني (مدير شبكه دو) از اين ايده استقبال كرد. آن زمان صحبتش اين بود كه ماهوارهها دارند ميآيند و ما مخاطب را از دست ميدهيم. براي همين مجبور هستيم قشر جوان را نگه داريم و فضا را باز كنيم.
سريال تلويزيوني "در پناه تو" يكي از آن سريالهايي است كه به راحتي نميتوان آن را فراموش كرد.بخصوص براي نسل من كه آن زمان همچون مريم افشار و محمد منصوري و رامين و پارسا دانشگاهي بوديم. تجربيات شخصي و فضاي واقعي سريالي كه در دوران تلويزيون بي بو و خاصيت پخش شد باعث گرديد من هنوز برخي لحظههاي آن را در ذهنم تجسم كنم. هنوز دلخوريم كه چرا سريال را ناقص كرده بودند. البته در سريال بعدي حميد لبخنده (در قلب من) تا حدودي جبران مافات شد ولي آن سريال هم در قسمت آخر سمبلكاري شد. بهرحال حميد لبخنده و ساير عوامل توليد چند استعداد جوان و ارزشمند را به جامعه هنري معرفي كردند كه از آن جمله ميتوان به لعيا زنگنه و پارسا پيروزفر اشاره نمود. مجلهي "همشهري جوان" در شمارهي شنبه دهم ديماه 1390 پانزدهمين سال پخش سريال را بهانه قرار داده و بخشي از اخبار ندانسته را منتشر نموده كه من مايلم در اينجا آنها را در اختيار علاقمندان قرار دهم:
ارادتمند
افشين
- " مدتي بعد ناگهان دردي وجود مريم را فرا گرفت و..." اين همان گفتار متن سفارشي پايان سريال بود كه هم براي بينندگان و هم براي گروه سازنده جزو نكات آزاردهنده محسوب ميشود.
- قسمت پاياني سريال پس از اصلاحات و چانهزنيهاي فراوان پخش شد. با نيم ساعت تأخير و در حاليكه مجري مدام وعده رسيدن قسمت آخر تا لحظاتي ديگر را ميداد. ميگويند آن شب تدوينگر ، فيلم را با يك موتوري عبوري به كسي كه دم كيوسك سازمان انتظار ميكشيد رسانيده بود.
- چهارچوب داستان در سريال "در پناه تو" بگونهاي بود كه هيچكس نميتوانست از پايان سريال با قطعيت سخن بگويد و يا آن را بخوبي پيشبيني كند. بازار حدس زدن درباره ادامه داستان حتي به جوكها و شوخيهاي بيمزه نيز راه يافته بود. بدين ترتيب كه با توجه به همزماني پخش اين سريال با سريال "امام علي" (ساخته داوود ميرباقري) گفته ميشد: "آخرش رامين با قطام عروسي ميكنه".
- زمان پخش اين سريال ، يكشنبهها ساعت 9 شب (سال 1375) از شبكه دوم سيما بود.
- تيم بازيگران اين سريال چندي بعد در فيلمي ساخته مسعود كيميايي با نام "ضيافت" مجدداً با يكديگر همبازي شدند. اين بازيگران عبارت بودند از : پارسا پيروزفر ، حسن جوهرچي ، رامين پرچمي و شهرزاد عبدالمجيد.
- گروه كارگرداني براي پيدا كردن هنرپيشههاي اين سريال در تمامي مراكزي كه كارشان تربيت بازيگران بود (و آن موقع خيلي هم پرتعداد نبودند) و دانشكدههاي هنري اعلان زدند و شماره تلفن دادند. تست گرفتن از اسفند 1372 شروع شد و تا مرداد سال بعد ادامه يافت. تعداد افرادي كه مورد آزمايش قرار گرفتند قريب به هفتصد نفر بود. اواخر مرداد 1373 بازيگرها انتخاب شدند.
- حسن جوهرچي (به نقش محمد منصوري) و لعيا زنگنه (به نقش مريم افشار) محوريت داستان را برعهده داشتند. البته اين امر با توجه به حذف شخصيت پارسا پيروزفر طي پخش سريال رخ داد.
- لعيا زنگنه كه همزمان با ليلا حاتمي و هديه تهراني معروف شد در مدت پانزده سال گذشته فقط در 9 فيلم بلند سينمايي ايفاي نقش نموده كه برخي از آنها جزو آثار سينمايي كماهميت تلقي ميگردند. به نوعي ميتوان استعداد لعيا زنگنه را تلفشده تلقي كرد.
- لعيا زنگنه مسنترين فرد در ميان تيم بازيگران جوان اين سريال بود (متولد 1344).
- يكي از تكيهكلامهاي لعيا زنگنه در اين سريال استفاده از واژه "متشكرم" به جاي "مرسي" بود. بگونهاي كه اين عبارت در ميان دختران جوان آن زمان جا افتاده بود.
- "در پناه تو" اولين سريال ساخته شده بر اساس فيلمنامهاي از عليرضا طالبزاده است. نقش طالبزاده در خلق اين سريال به يادماندني دستكمي از بازيگران و كارگردان آن ندارد.
- عليرضا طالبزاده نسخه ابتدايي فيلمنانه را در 1030 صفحه نوشت كه حدود يكسال بطول انجاميد. پس از ايجاد تغييرات در سطح مديران شبكه دوم سيما ، مقرر شد 350 صفحه از اين فيلمنامه ساخته نشود. حدود 150 صفحه ديگر نيز حين ساخت حذف شد.
- شخصيت پارسا پيروزفر (كه در سريال نامش ابتدا انوش بود اما به پارسا تغيير يافت) قرباني تعديلها شد. او پسر يك خانواده پولدار بود و همچون محمد به مريم افشار علاقمند گشته بود. قرار بود در بين سكانسهاي مريم و رامين سكانسهايي از پارسا پخش شود كه سر مريم در خانهشان دعواهايي راه انداخته و ماجراهايي بوجود آورده است. علت اصلي حذف شخصيت پارسا به اين امر بازميگشت كه در داستان پدر پارسا با منشي خود بطور پنهاني ازدواج كرده بود و مادر پارسا پس از اطلاع از اين موضوع اقدام به خودكشي ميكرد. اين تابو (ازدواج دوم) كه در آن زمان هنوز نشكسته بود چهار ، پنج سال بعد كاملاً شكست و تنها افسوس و دريغ سازندگان باقي ماند از سكانسهايي كه آماده شد اما پخش نشد و فيلمبرداري بخشهايي كه به اجبار ادامه نيافت. بطور مشخص اين سريال در 42 قسمت آماده شده بود اما در 26 قسمت مجوز پخش گرفت.
- نام اوليه اين سريال "در پناه عشق" بود كه به "در پناه تو" تغيير يافت.
- در مرحله ابتدايي چهارده قسمت آماده نمايش گرديده بود كه وقتي مورد بازبيني مديران جديد شبكه قرار گرفت تنها چهار قسمت قابل پخش تشخيص داده شد.
- عليرضا طالبزاده (نويسنده فيلمنامه سريال) تحصيلات آكادميك نداشت و حس و فضاي دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران را با بازديدهايي كه مكرراً از اين مكان داشت دريافت و به فيلمنامه منتقل نمود.
- نام نمايشي كه مريم ، محمد و پارسا و رامين تمرين ميكنند "آنتيگونه" است.
- عليرضا طالبزاده قصد داشت سريال را با سكانس عروسي دو جوان آغاز كند كه براي ماه عسل راهي شمال ميشوند. اما وقتي چندي بعد اين ايده را در ابتداي فيلم "عروس" ديد كاملاً غافلگير شد.
- تهيهكننده سريال (منوچهر شهسواري) متن فيلمنامه را دست گرفت و براي ساخت به شبكههاي مختلف سيما مراجعه نمود اما آنها با ديده تحقير به فيلمنامه نگريستند. تنها آقاي ارگاني (مدير شبكه دو) از اين ايده استقبال كرد. آن زمان صحبتش اين بود كه ماهوارهها دارند ميآيند و ما مخاطب را از دست ميدهيم. براي همين مجبور هستيم قشر جوان را نگه داريم و فضا را باز كنيم.
امیر جان :
بسیار خرسندم که پست "تنها در خانه" و خاطره ی آن مورد توجهت قرار گرفت.
تصویرها رو مجدد در سروری که خودت باهاش کار میکنی قرار دادم،
امیدوارم که با دیدن آنها، یاد خاطرات پاینده تر گردند.
در ضمن یاد آوری بسیار خوبی داشتی درباره ی سریال "سیاه، سفید، خاکستری"
که بکارگردانی "سیامک شایقی" و در سالهای ۱۳۷۵ و ۷۶ پخش میشد.
فایلهای تصویری کوتاهی از آن موجود هست (در همان مکانی که عکسها بودند)،
فرمت تصویری آنها رو تغییر دادم و از طریق لینک زیر قابل دریافت هستند.
قسمتهای کوتاهی از سریال "سیاه، سفید، خکستری" - (۱۳۷۵-۱۳۷۶)
http://s2.picofile.com/file/7241362361/Siyah_Sefid_Khakestari_1375_1376_.rar.html
سلامت باشی.
.
.
.
افشین جان :
بسیار ممنونم برای پست خاطره انگیز "در پناه تو" و مواردی که بیان داشتی.
با کسب اجازه، یک فایل تصویری از این سریال رو تقیدم میکنم
که صید همین امروز هست (بعد از یادآوری خوب شما).
قسمت کوتاهی از سریال "در پناه تو" - (۱۳۷۵)
http://tinyurl.com/82noydt
سلامت باشی.
دانلود سریال آیینه در دو بخش
قسمت اول سریال آیینه-بر باد رفته-بخش اول 74 مگایایت
http://www.mediafire.com/?i7jbel422tk81o6
قسمت اول سریال آیینه-بر باد رفته-بخش دوم 84 مگایایت
http://www.mediafire.com/?xoje4rpqe8hseeu
1. اطلاعات جالبی بود، "افشین" جان. متشکرم.
2. من هم اینا رو در ادامه ش یادم می یاد (اگرچه، به شخصه با این سریال خیلی حال نمی کردم و شخصیت "مریم"ش خیلی خیلی بچه مثبت بود):
2.1. تابوی دوزنه بودن اصلاً به دو سال هم نکشید. هنوز سریال در حال پخش بود؛ که، "عشق +2" اومد روی پرده ها و از اسمش پیدا بود که درمورد چیه.
2.2. این چادر به سر کردنای "لعیا زنگنه" مُد بود، مُدتر هم شد و خیلی ها دوس داشتن مث اون چادری شن!
2.3. یکی از موندنی ترین خاطره های بی مزه ی اون سال ها، برنامه ی "نوروز 77" بود؛ که اگه اشتباه نکنم، یه آیتمش "نیما فلاح" مثلاً "حمید لبخنده" بود و به گزارشگر می گفت قصد داره بعد از موفقیت "در پناه تو" و "در قلب من" کارای دیگه ای هم درست کنه با نام های "در معده ی او" و "در کبد ایشان"!
2.4. اون سال ها طبق معمول بازار شایعات بی مزه و مسخره گرم گرم بود. ملت دوس داشتن یا یکیو سر به نیست کنن! یا بگن فلانی با فلانی نسبتی داره!
یادمه بارها و بارها و بارها "داریوش" و "ابی" مُردن و بارها و بارها "شکیلا" و "حمیرا" دختر و ننه، خواهرزاده و عمه و ... خونده شدن!
"لعیا زنگنه" رو هم می گفتن دختر "ثریا قاسمی"ه و من هرگز همون وقتا هم به این چرت و پرتا گوش نمی دادم.
...................................
3. ضمن تشکر از "59" عزیز، بابت فایل تصویری ای، که زحمتشو کشیده، بنده هم با اجازه ی ایشون تیتراژ "در پناه تو" رو می ذارم و تقدیم می کنم به خود "59" عزیز و سایر دوستان:
http://s2.picofile.com/file/7244830000/Dar_Panahe_To.rar.html
4. ضمناً "59"، هنوز نرسیده م فایل تصویری ای، که از "سیاه، سفید، خاکستری" زحمتشو کشیدی، ببینم؛ اما، خیلی خیلی ازت متشکرم، دوست خوبم. همین هم غنیمته.
5. همچنین، "افشین" جان، وبلاگ "بچه های پریروز" دوستمون رو به دقت که دیدم، دیدم اکثر کارتون ها برام آشناست:
"هاکل و جکل"، "قصه ی گل ها"، "سرخ پوست ها" و ....
از همه جالب تر می دونی کدوم بود؟ "کیمبا، شیر سفید"! باورم نمی شد که این کارتون متعلق به قبل از انقلاب باشه. البته، احتمالاً دهه ی 70 اونو دوبله ی مجدد کرده بودن؛ مثل، "ماجراهای زیردریایی کاپیتان نیمو".
6. ضمن تشکر از "نگین" خانوم، بچه ها حواستون باشه "آیینه" بین 21:15 تا 21:30 از "آی فیلم" پخش می شه. مث من حالتون گرفته نشه.
کافی نت امروز داره دیوونه م می کنه. سرعت پایین، نور کم، سرمای هوا و صندلی و ....!
این روزها من فقط مصرف کننده بودم و بیشتراز کارهای دوستان استفاده کردم
از نگین و 59 و ایندیاناجونز عزیز هم به خاطر مطالب زیباشون متشکرم
سریال آینه بعد از ظهر ها ساعت یک و صبحها ساعت 5 هم پخش میشه
از نگین و 59 و ایندیاناجونز عزیز هم به خاطر مطالب زیباشون متشکرم
سریال آینه بعد از ظهر ها ساعت یک و صبحها ساعت 5 هم پخش میشه
ariangirl- تعداد پستها : 201
با اشتیاق فراوان مشغول بارگیری فایلها هستم.Negin 2 نوشته است:دانلود سریال آیینه در دو بخش
زحمت کشیدید، سپاس فراوان خدمت شما.
سلامت باشید.
امیر جان:
سپاسگذارم از لطفت و همچنین فایل تیتراژ سریال "در پناه تو".
سلامت باشی.
.
.
.
آرین گرل گرامی:
نظر لطف شما و همه ی دوستان هست.
بسیار خرسندم که انجام وظیفه مورد توجهتون قرار میگیرد.
سلامت باشید.
.
.
.
جناب کیانی (kiakiany)
مدتهاست که جواب پیغام خصوصی شما را خدمتتان فرستادم،
لطفن به بخش "پيام خصوصي" خود مراجعه بفرمایید.
سلامت باشید.
سرانجام امشب فرصتی بدست آمد و با خیالی آسوده،Negin 2 نوشته است:دانلود سریال آیینه در دو بخش
به تماشای این قسمت از سریال آیینه نشستم.
دیدن دوباره ی تصویرها و بازیگرانی که حال
پس از گذشت بیش از بیست و پنج سال پر فراز و نشیب،
همچون سفری به دیار روزهای رفته،
کودکی هایمان و هر آنچه که داشتیم و گذاشتیم و گذشتیم را
برای لحظاتی کوتاه اما خاطره ساز، یاد آور میگردد.
چند باری در حین تماشای سریال، به یاد واژه هایی همانند :
"آژیر خطر"، "موشک باران"، "مشق در زیر نور چراغ نفتی"،
"سریال سایه همسایه"، "امشب دیدنیها نشون میدن؟"، "خدا کنه امروز عصر برق نره!"
و ...، بی اختیار و با فکری همانند دوران کودکی میافتادم و هر بار که بخود میامدم،
انگار که از خط بین زمان گذشته و حال عبور میکردم و طنین پژواک آن برایم به صدا میامد.
بازهم سپاسگذارم برای به اشتراک گذاشتن این گنجینه ی ارزشمند
و امیدوارم که مهمان دیگر قسمتهای آن هم باشیم.
سلامت باشید و همچنین دوستان گرامی.
کاش کارگردان سریال وضعیت سفید یه بار سریال آینه رو دیده بود
شبکه آی فیلم به زودی سریال «آرایشگاه زیبا » رو هم پخش میکنه
خدمت شما بگم که حدود ۵ ماه پیش، خلاصه ی کاملی رو از سریال آرایشگاه زیبا تهیهariangirl نوشته است:کاش کارگردان سریال وضعیت سفید یه بار سریال آینه رو دیده بود
و خدمت دوستان ارایه کردم که مدت زمان آن یک ساعت میباشد با حجم تقریبی ۹۵ مگابایت .
از سویی دیگر و همانند همیشه که محدودیت زمانی برای فایلهای بارگذاری شده ی بلند داریم،
در حال حاضر لینک آن فایل تصویری از حالت فعال بودن خارج هست.
اگر مایل بودید بفرمایید تا آنرا مجدد بارگذاری و در فروم رویایی قرار دهم.
سلامت باشید.
.
.
.
فیلم بعدی:
.
.
.
سلام
ادامه پوستر سياه و سفيد فيلم هاي ايراني دهه 60
ضمنا به خاطر تقاضاي دوست خوبمون اميليانوي عزيز، پوسترهاي اخير را در يك فايل pdf قرار داده ام كه از لينك زير مي توانيد دانلود كنيد:
لينك دانلود:
http://s2.picofile.com/file/7249701933/amir.pdf.html
.
.
.
ادامه دارد
ادامه پوستر سياه و سفيد فيلم هاي ايراني دهه 60
ضمنا به خاطر تقاضاي دوست خوبمون اميليانوي عزيز، پوسترهاي اخير را در يك فايل pdf قرار داده ام كه از لينك زير مي توانيد دانلود كنيد:
لينك دانلود:
http://s2.picofile.com/file/7249701933/amir.pdf.html
.
.
.
ادامه دارد
erfan- تعداد پستها : 119
قسمت دوم سریال دوست داشتنی آیینه
بخش اول-87 مگابایت
http://www.mediafire.com/?fi8a2ejq71y9kqx
بخش دوم-86 مگابایت
http://www.mediafire.com/?lam6mv5qoycz632
من نیز مثل دوستان گرامی هر شب راس ساعت 9:30 خسته از کار روزانه بر قایق خاطرات تکیه می زنم و به دور از تکرار روزمرگی،این پتک خورده بر سر زندگی، به دیدن سریال آیینه و دیدن کودکی خودم می نشینم.
بسیار خوشحالم که توانستم با به اشتراک گذاشتن این فایل باعث انبساط خاطر دوستانم شوم.عزمم را جزم کرده ام که تا جایی که مقدور است بهترین و به یاد ماندنی ترین قسمتهای این سریال را در اختیار دوستان قرار دهم.شاید گوشه بسیار ناچیزی از زحمات دوستان جبران گردد.
باغ دلتان پر از عطر شکوفه های خاطره باد.
بخش اول-87 مگابایت
بخش دوم-86 مگابایت
من نیز مثل دوستان گرامی هر شب راس ساعت 9:30 خسته از کار روزانه بر قایق خاطرات تکیه می زنم و به دور از تکرار روزمرگی،این پتک خورده بر سر زندگی، به دیدن سریال آیینه و دیدن کودکی خودم می نشینم.
بسیار خوشحالم که توانستم با به اشتراک گذاشتن این فایل باعث انبساط خاطر دوستانم شوم.عزمم را جزم کرده ام که تا جایی که مقدور است بهترین و به یاد ماندنی ترین قسمتهای این سریال را در اختیار دوستان قرار دهم.شاید گوشه بسیار ناچیزی از زحمات دوستان جبران گردد.
بسیار عالی، سپاس فراوان.Negin 2 نوشته است:قسمت دوم سریال دوست داشتنی آیینه
بخش اول-87 مگابایت
بخش دوم-86 مگابایت
گنجینه ایست این سریال آیینه.
سلامت باشید.
سامان (۱۳۶۴)
لینک اطلاعات فیلم :
http://www.sourehcinema.com/Title/Title.aspx?id=138109201306
.
.
.
فایل فیلم "سامان - ۱۳۶۴" (فیلم کامل در ۱ لینک - حجم کل ۱۱۰ مگابایت)
http://tinyurl.com/7zku5aa
.
.
.
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
59 عزیز
من وقتی بچه بودم سریال آینه رو دیدم فقط یه کمی از صحنه هاش یادم مونده ... به خصوص بعضی از تکیه کلامها:
عنایت آب .... عنایت سالاد .... عنایت
و اون قسمتی که یه نفر رفته بود دکتر و میگفت من سَر میخورم !!
البته به لطف بچه های خوب فروم این تکه رو دوباره دیدم
واقعا سریال خاطره انگیزی بود ... اون لباسها و روسری ها و گریمهای ابتدایی
ولی تاثیرگذار
ariangirl نوشته است:
59 عزیز
من وقتی بچه بودم سریال آینه رو دیدم فقط یه کمی از صحنه هاش یادم مونده ... به خصوص بعضی از تکیه کلامها:
عنایت آب .... عنایت سالاد .... عنایت
و اون قسمتی که یه نفر رفته بود دکتر و میگفت من سَر میخورم !!
البته به لطف بچه های خوب فروم این تکه رو دوباره دیدم
واقعا سریال خاطره انگیزی بود ... اون لباسها و روسری ها و گریمهای ابتدایی
ولی تاثیرگذار
بله کاملن درست فرمودید."سریال آیینه" با کمترین و معمولی ترین امکانات آن زمان ساخته شده
و بسیار تاثیر گذار و دارای نکات ساده اما کلیدی در روابط خانوادگی میباشد.
نکاتی که در زندگی زوجهای جوان و تمامی خانواده ها در هر زمان و شرایط محیطی،
میتواند آیینه ی مشکلات و موارد پیش آمده ی آنها باشد.
و از اینرو نام سریال بسیار درخور و برازنده انتخاب گردیده است.
اتفاقن من خودم هم میخواستم به این نکته ی "در خاطر ماندن بعضی صحنه ها " اشاره کنم
که شما بخوبی فرمودید. من راستش در طی این بیست و اندی سال و تا قبل از اینکه
سریال آیینه رو مجدد ببینم، از هر قسمتی تقریبن چند صحنه و تکه کلام بیادم مانده بود
و این نشان دهنده ی این هست که در دوران کودکی به آن قسمتها و عبارتهای گفته شده
بیشتر توجه میکردیم . به عنوان نمونه، آمدن "عطا (غلامحسین لطفی)" از خارج از کشور
و جک تعریف کردن او (که در قسمت شماره ۲ که نگین گرامی قرار دادند، بود)،
و یا در قسمت دیگری از سریال اگر اشتباه نکنم، زنده یاد "جواد خدادادی"
به پشت بام همسایه رفته بود و یک بلایی بر سر کانال کولر آنها یا چیز دیگری آورده بود و ....
همچنین در یکی دیگر از قسمتها، شوهر (اسماعیل محرابی) دایمن در کنار همسرش بود و حتی موقعی که
مهمانی زنانه در منزل بود، او هم در آن شرکت میکرد و این سبب ایجاد مشکلات خانوادگی میگردید.
اما از اینها که بگذریم، من سوالهایی برایم پیش آمده و آن اینکه،
"سریال آیینه" کلن در چند قسمت ساخته شده بود؟ و آن عبارت معروف "زندگی شیرین میشود"
و تقسیم شدن هر قسمت سریال به دو بخش خوب و بد (که بخوبی در حافظه ی کودکی آنرا بیاد دارم)،
آیا مربوط به قسمتهای دیگر سریال هست و یا اینکه اصلان سریال در ۲ فصل ساخته شده بوده
و قسمتهایی که اکنون ازکانال "آی فیلم" پخش میشوند مربوط به فصل اول آنهاست؟
(از شما و تمامی دوستان خواهشمندم که اگر اطلاعاتی در زمینه ی سوالهای مطرح شده دارید، بیان بفرمایید).
در ضمن، جناب "غلامحسین لطفی - کارگردان خوش ذوق"، ظاهرن در آن سالهای اپتدایی دهه شصت،
بعضی نماهای " اینسرت (میانی) " را در سریال قرار میدادند با دانستن این مهم که
روزی آنها تبدیل به نوستالژی میگردند:
.
.
.
و این هم تنها عکس موجود از گوینده ی توانا و خوش صدای اخبار سراسری در دهه ی شصت،
سرکار خانم " ایران شاقول " :
.
.
.
سلامت باشید.
-------------
پی نوشت:
راستش من خودم بتازگی متوجه شدم که،
" آشا محرابی - بازیگر و دوبلور"، دختر جناب "اسماعیل محرابی" هستند.
.
.
.
قسمت سوم سریال آیینه
با بازی ستارگان همیشگی آسمان خاطرات ما:مهین شهابی-رضا بابک-پورانداخت مهیمن-جواد خدادادی-نادیا گلچین و اسماعیل محرابی(دخالتهای مادر شوهر و مادر زن) به قول آریان گرل عزیز با تکیه کلام عنایت
بخش اول سریال-68 مگا بایت
http://www.mediafire.com/?z3niyvrocwkdmrb
بخش دوم سریال-90 مگا بایت
http://www.mediafire.com/?to5r63dnu4d8kjv
متاسفانه به دلیل اشکال در فایل مرجع،15 دقیقه از سریال در بخش اول قابل بارگذاری نبود.از این بابت از دوستان پوزش می خواهم.
با بازی ستارگان همیشگی آسمان خاطرات ما:مهین شهابی-رضا بابک-پورانداخت مهیمن-جواد خدادادی-نادیا گلچین و اسماعیل محرابی(دخالتهای مادر شوهر و مادر زن) به قول آریان گرل عزیز با تکیه کلام عنایت
بخش اول سریال-68 مگا بایت
http://www.mediafire.com/?z3niyvrocwkdmrb
بخش دوم سریال-90 مگا بایت
http://www.mediafire.com/?to5r63dnu4d8kjv
متاسفانه به دلیل اشکال در فایل مرجع،15 دقیقه از سریال در بخش اول قابل بارگذاری نبود.از این بابت از دوستان پوزش می خواهم.
1. سلام.
2. دو فایل از "ببخشید شما"؛ که، امیدوارم خوشتون بیاد:
http://s2.picofile.com/file/7251544515/Bebakhshid_Shoma_19_.rar.html
http://s2.picofile.com/file/7251545806/Bebakhshid_Shoma_20_.rar.html
3. این هم کامل ترین و باکیفیت ترین موسیقی تیتراژ "آیینه" تا به امروز:
http://s1.picofile.com/file/7251541933/Aeeneh.rar.html
4. آقا، دیدن جوونی های "ثریا قاسمی" و "پانته آ بهرام" "آیینه"ی دیشب، 25 دی 90، خیلی خیلی فاز داد. بچه ها، من به شخصه این سری "آیینه" (سری اول) رو اصلاً یادم نبود و فقط سری دوم (یا سوم؟) رو یادم بود. همونی که شعار معروفش بود: "زندگی شیرین می شود!"
جداً دم "ای فیلم" گرم با این کار خوبش.
5. "عرفان" عزیز، بی نهایت ممنون از لطفت. انگار باز "هفت ستاره" باز شده! چه شل کن، سفت کنی دارن این سایتا.
6. "59" و "نگین" عزیز، دست شما دو دوست هم درد نکنه، که یار همیشگی اینجایید و با کارهاتون، دل خیلیا رو شاد می کنید.
با عرض سلام و تبریک به مناسبت برنده شدن فیلم آقای اصغر فرهادی در بخش فیلمهای خارجی جوایز گلدن گلوب
مراسم شصت و نهمین دورهی جوایزه "گلدن گلوب" در هتل "بورلی هیلز" در شهر لسآنجلس آمریکا برگزار شد. اصغر فرهادی، کارگردان و پیمان معادی بازیگر نادر در فیلم "جدایی نادر از سیمین" بر روی صحنه حاضر شده و جایزهی "بهترین فیلم خارجی" را از مادونا دریافت کردند.
اکران عمومی این فیلم در سینماهای آمریکا از دو هفته پیش آغاز شده است.جایزه گلدن گلوب هر ساله از سوی اتحادیه مطبوعات خارجی هالیوود به بهترین فیلمهای سینما و تلویزیون اهدا میشود.
این فیلم برای گرفتن جایزه بهترین فیلم خارجی گلدن گلوب با فیلم های "در سرزمین خون و عسل" به کارگردانی آنجلینا جولی، "گل های جنگ" به کارگردانی ژانگ ییمو، "پسری با دوچرخه به کارگردانی"برادران داردن، و فیلم "پوستی که در آن زندگی می کنم"، به کارگردانی پدرو آلمودوار رقابت می کرد.
لیلا حاتمی، پیمان معادی، شهاب حسینی، ساره بیات، سارینا فرهادی، بابک کریمی و مریلا زارعی در فیلم جدایی نادر از سیمین ایفای نقش کرده اند.
"جدایی نادر از سیمین" که لیلی حاتمی و پیمان معادی بازیگران نقش اول زن و مرد آن هستند، همچنین برای شرکت در هشتاد و چهارمین دوره مراسم اسکار، به عنوان نماینده سینمای ایران در این آکادمی انتخاب شده است.
اگر این فیلم به جمع ۵ فیلم منتخب بخش خارجی اسکار راه پیدا کند، نخستین نامزد ایران برای دریافت این جایزه پس از فیلم سینمایی "بچه های آسمان" به کارگردانی مجید مجیدی خواهد بود که در سال ۱۹۹۸ برای دریافت جایزه اسکار نامزد شد.
"جدایی نادر از سیمین" پیشتر برنده جوایز معتبر دیگری نیز شده بود.
این فیلم در شصت و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین جایزه خرس طلایی بهترین فیلم و ۲ جایزه خرس نقره ای بهترین بازیگر زن و بهترین بازیگر مرد این جشنواره آلمانی را دریافت کرده بود.
"جدایی نادر از سیمین" در ایران نیز ۴ سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری (محمود سماک باشی)، بهترین فیلمبرداری (محمود کلاری)، بهترین فیلمنامه (اصغر فرهادی) و بهترین کارگردانی (اصغر فرهادی) را از بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است.
«مردم ایران، مردمی صلحجو هستند»
اصغر فرهادی، کارگردان "جدایی نادر از سیمین" بعد از دریافت جایزهی "گلدن گلوب" خطاب به حاضران در سالن گفت: «وقتی به مراسم میآمدم داشتم فکر میکردم از چه بگویم. آیا از مادرم بگویم؟ از پدرم؟ از همسر مهربانم؟ از دخترانم؟ از دوستان عزیزم؟ اما الان میخواهم فقط از مردم کشورم حرف بزنم. آنها مردمی صلحجو و بسیار دوستداشتنی هستند.»
منبع:ایرانیان انگلستان
مراسم شصت و نهمین دورهی جوایزه "گلدن گلوب" در هتل "بورلی هیلز" در شهر لسآنجلس آمریکا برگزار شد. اصغر فرهادی، کارگردان و پیمان معادی بازیگر نادر در فیلم "جدایی نادر از سیمین" بر روی صحنه حاضر شده و جایزهی "بهترین فیلم خارجی" را از مادونا دریافت کردند.
اکران عمومی این فیلم در سینماهای آمریکا از دو هفته پیش آغاز شده است.جایزه گلدن گلوب هر ساله از سوی اتحادیه مطبوعات خارجی هالیوود به بهترین فیلمهای سینما و تلویزیون اهدا میشود.
این فیلم برای گرفتن جایزه بهترین فیلم خارجی گلدن گلوب با فیلم های "در سرزمین خون و عسل" به کارگردانی آنجلینا جولی، "گل های جنگ" به کارگردانی ژانگ ییمو، "پسری با دوچرخه به کارگردانی"برادران داردن، و فیلم "پوستی که در آن زندگی می کنم"، به کارگردانی پدرو آلمودوار رقابت می کرد.
لیلا حاتمی، پیمان معادی، شهاب حسینی، ساره بیات، سارینا فرهادی، بابک کریمی و مریلا زارعی در فیلم جدایی نادر از سیمین ایفای نقش کرده اند.
"جدایی نادر از سیمین" که لیلی حاتمی و پیمان معادی بازیگران نقش اول زن و مرد آن هستند، همچنین برای شرکت در هشتاد و چهارمین دوره مراسم اسکار، به عنوان نماینده سینمای ایران در این آکادمی انتخاب شده است.
اگر این فیلم به جمع ۵ فیلم منتخب بخش خارجی اسکار راه پیدا کند، نخستین نامزد ایران برای دریافت این جایزه پس از فیلم سینمایی "بچه های آسمان" به کارگردانی مجید مجیدی خواهد بود که در سال ۱۹۹۸ برای دریافت جایزه اسکار نامزد شد.
"جدایی نادر از سیمین" پیشتر برنده جوایز معتبر دیگری نیز شده بود.
این فیلم در شصت و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین جایزه خرس طلایی بهترین فیلم و ۲ جایزه خرس نقره ای بهترین بازیگر زن و بهترین بازیگر مرد این جشنواره آلمانی را دریافت کرده بود.
"جدایی نادر از سیمین" در ایران نیز ۴ سیمرغ بلورین بهترین صدابرداری (محمود سماک باشی)، بهترین فیلمبرداری (محمود کلاری)، بهترین فیلمنامه (اصغر فرهادی) و بهترین کارگردانی (اصغر فرهادی) را از بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است.
«مردم ایران، مردمی صلحجو هستند»
اصغر فرهادی، کارگردان "جدایی نادر از سیمین" بعد از دریافت جایزهی "گلدن گلوب" خطاب به حاضران در سالن گفت: «وقتی به مراسم میآمدم داشتم فکر میکردم از چه بگویم. آیا از مادرم بگویم؟ از پدرم؟ از همسر مهربانم؟ از دخترانم؟ از دوستان عزیزم؟ اما الان میخواهم فقط از مردم کشورم حرف بزنم. آنها مردمی صلحجو و بسیار دوستداشتنی هستند.»
منبع:ایرانیان انگلستان
صفحه 32 از 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
مواضيع مماثلة
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 32 از 40