سیاه، سفید، خاکستری
+28
miladcop
afshintarnian
mohammad
naahid
S@M
saeeds1360
Ishpateka
ariangirl
mahmood666
59
tisto
stalker
sahra_7
ARMF
siavash
mohammadtrk
آزاده
Marian
Roham
edo
mahyarshoze
sooratak
amirarsalanroomi
Amir56
mahmood
babak
SMAM
Indiana Jones
32 مشترك
صفحه 7 از 9
صفحه 7 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
رد: سیاه، سفید، خاکستری
1. سلام.
2. باز هم "شبکه ی پویا" مرحمت فرمود و یکی دیگه از آرزوهای ما، بچه های دیروز، رو برآورده کرد:
54. "تمیز باش، عزیز باش": سری اولِ مجموعه ی "چون باادب و تمیز باشی، نزد همه کس عزیز باشی"، با نقاشی هایی از دختر و پسرای تپل و لُپ قرمزی! و شبیه روستایی ها. موضوعات این برنامه هم مسواک زدن، شانه زدن و ... بود. راوی ها زنده یاد "مهدی آژیر" و "ناهید شهشهانی" بودن. دهه ی 60.
2. باز هم "شبکه ی پویا" مرحمت فرمود و یکی دیگه از آرزوهای ما، بچه های دیروز، رو برآورده کرد:
54. "تمیز باش، عزیز باش": سری اولِ مجموعه ی "چون باادب و تمیز باشی، نزد همه کس عزیز باشی"، با نقاشی هایی از دختر و پسرای تپل و لُپ قرمزی! و شبیه روستایی ها. موضوعات این برنامه هم مسواک زدن، شانه زدن و ... بود. راوی ها زنده یاد "مهدی آژیر" و "ناهید شهشهانی" بودن. دهه ی 60.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
سلام
من دنبال اسم فیلم خارجی هستم که از برنامه کودک بین سالهای 68 تا 75 پخش شد. فیلم درباره یک پسر بود که به دایناسورها علاقه داشت. یکی از دوستش از قورباغه بد ش میومد و قورباغهها رو میکشت. شخصیت اصلی فیلم با دوستاش از روی رودخونه رد شدن به یک جنگل رفتن و اونجا یک دایناسور بهشون حمله کرد و اونا توی غار پنهان شدن. تا جایی که یادم میاد از یک پودر استفاده کردن که باعث شد دایناسور عطسه کنه و از اونجا بره.
ممنون میشم اگه کسی اطّلاعاتی درباره این فیلم بده
من دنبال اسم فیلم خارجی هستم که از برنامه کودک بین سالهای 68 تا 75 پخش شد. فیلم درباره یک پسر بود که به دایناسورها علاقه داشت. یکی از دوستش از قورباغه بد ش میومد و قورباغهها رو میکشت. شخصیت اصلی فیلم با دوستاش از روی رودخونه رد شدن به یک جنگل رفتن و اونجا یک دایناسور بهشون حمله کرد و اونا توی غار پنهان شدن. تا جایی که یادم میاد از یک پودر استفاده کردن که باعث شد دایناسور عطسه کنه و از اونجا بره.
miladcop- تعداد پستها : 2
miladcop نوشته است:سلام
1. سلام.
2. من اینی که می گید، یادم نمی یاد؛ از طرفی، اینی رو هم که می خوام الآن بگم، ندیده م و فقط نامشو آرشیو کرده م و از موضوعش اصلاً خبر ندارم.
این نام رو سرچ کنید: The Railway Dragon. این نبوده احیاناً؟
Emiliano نوشته است:miladcop نوشته است:سلام
1. سلام.
2. من اینی که می گید، یادم نمی یاد؛ از طرفی، اینی رو هم که می خوام الآن بگم، ندیده م و فقط نامشو آرشیو کرده م و از موضوعش اصلاً خبر ندارم.
این نام رو سرچ کنید: The Railway Dragon. این نبوده احیاناً؟
ممنون از پاسختون ولی اونی که من میگم فیلم بود انیمیشن نبود.
miladcop- تعداد پستها : 2
1. سلام دوستان.
2. شرمنده که باز این روزا وحشتناک سرم شلوغ شده و نمی رسم سر بزنم. ببینید الآن ساعت چند رسیده م خونه!
به زودی می یام و باز پرحرفیام شرو می شه.
3. فقط محض دست خالی نیومدن، بالأخره "سایت پویا" (قربونش برم) اینو گذاشت و بعد از بیش از 10 سال ما رو از سرگردونی نجات داد:
خارخاری و دوستان:
نام اریجینال: Harimoguhari
http://www.pooyatv.ir/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/item/188701-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
2. شرمنده که باز این روزا وحشتناک سرم شلوغ شده و نمی رسم سر بزنم. ببینید الآن ساعت چند رسیده م خونه!
به زودی می یام و باز پرحرفیام شرو می شه.
3. فقط محض دست خالی نیومدن، بالأخره "سایت پویا" (قربونش برم) اینو گذاشت و بعد از بیش از 10 سال ما رو از سرگردونی نجات داد:
خارخاری و دوستان:
نام اریجینال: Harimoguhari
http://www.pooyatv.ir/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/item/188701-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86
1. سلام.
2. امروز، 17 اسفند، تو خبرها خوندم "ژان لویی برتوچلی"، کارگردان فرانسوی، درگذشت.
3. اگه یادتون باشه، آیتم شماره ی 47 "لیست سیاه" سال هاست مربوط به این آقاست:
47. سریالی از پسر بچه ای اروپایی که از آدم کوچولویی ژاپنی، که همیشه لباس فُرم کاراته به تن داشت، توی قوطی کبریت نگهداری می کرد و طبق معمول سعی داشت اون رو از چشم همه دور نگه داره. کارگردان: زنده یاد "ژان لویی برتوچلی" (Jean-Louis Bertucelli). پخش مجدد: تابستان 84. (سؤال من و "اسمم".)
4. امروز من سقز شدم که این رو پیدا کنم و بالأخره هم تونستم:
نام اریجینالش هست:
Les Aventures De Franck Et Foo-Yang
اما، نام فارسیش رو هنوز یادم نمی یاد. دوستان، تونستن، بگن، لطفاً. "هایدی"، "بابک"، کجایید؟
5. این هم اپیسود اول این سریال به زبون اصلیش؛ که، بنده عکس های کپچرشده ی بالا رو از اون گرفتم، چون، مسدوده:
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo%2Fxh5e9s_les-aventures-de-franck-et-foo-yang-1er-episode_people&ei=-_gaU-DNNsXOsgbjl4DYBw&usg=AFQjCNFEBPnOecqDbqD5Pm9KMn8KuDdNBQ&bvm=bv.62578216,d.Yms
1. با عرض سلام.
2. اینجانب یکی دیگه از آیتم های "لیست سیاه/ خاکستری" رو پیدا کردم:
ایکی چان توباکو:
3. "ایکی چان توباکو": فیلمی زنده و ژاپنی (یا کُره ای؟). ماجرای پسری 10، 12 ساله با دوست خیالی و فانتزیش. روی این موجود؛ که، به رنگ های مختلف درمی یومد و دو تا چشم بزرگ مشکی داشت، "شوکت حجت" با تیپ همیشگی بچه ها حرف می زد. سکانس اولش هم پسره می خواست غرق شه و این موجوده نجاتش می داد. نوروز 90، شبکه ی 2.
نام اریجینال: Ikechan To Boku.
2. اینجانب یکی دیگه از آیتم های "لیست سیاه/ خاکستری" رو پیدا کردم:
ایکی چان توباکو:
3. "ایکی چان توباکو": فیلمی زنده و ژاپنی (یا کُره ای؟). ماجرای پسری 10، 12 ساله با دوست خیالی و فانتزیش. روی این موجود؛ که، به رنگ های مختلف درمی یومد و دو تا چشم بزرگ مشکی داشت، "شوکت حجت" با تیپ همیشگی بچه ها حرف می زد. سکانس اولش هم پسره می خواست غرق شه و این موجوده نجاتش می داد. نوروز 90، شبکه ی 2.
نام اریجینال: Ikechan To Boku.
1. "چه می کنه" این "امیل"!
2. من دو روزه باز سقز شده م که تعدادی از "لیست سیاه" و "خاکستری"ها رو پیدا کنم و خوشبختانه خوب هم دارم پیش می رم.
یکی دیگه از کشفیاتم در لحظاتی پیش:
19. "دلاوران کوچک": فیلم سینمایی زنده ی آسیایی از پسری ده، دوازده ساله به نام "جیرو" (با صدای "شایسته تاجبخش")؛ که، تخم موجودی شبیه به لاک پشت رو پیدا می کرد و این موجود بزرگ و شبیه "گودزیلا" می شد. اسم اون رو "تورو" گذاشتن و آخر فیلم "تورو" مثل بشقاب پرنده می ره هوا! نوروز 90، شبکه ی 2.
3. دلاوران کوچک
نام اریجینال: Gamera The Brave.
2. من دو روزه باز سقز شده م که تعدادی از "لیست سیاه" و "خاکستری"ها رو پیدا کنم و خوشبختانه خوب هم دارم پیش می رم.
یکی دیگه از کشفیاتم در لحظاتی پیش:
19. "دلاوران کوچک": فیلم سینمایی زنده ی آسیایی از پسری ده، دوازده ساله به نام "جیرو" (با صدای "شایسته تاجبخش")؛ که، تخم موجودی شبیه به لاک پشت رو پیدا می کرد و این موجود بزرگ و شبیه "گودزیلا" می شد. اسم اون رو "تورو" گذاشتن و آخر فیلم "تورو" مثل بشقاب پرنده می ره هوا! نوروز 90، شبکه ی 2.
3. دلاوران کوچک
نام اریجینال: Gamera The Brave.
1. سلام.
2. باز هم با افتخار، دو کشف تازه کرده م:
2.1. سرگرمی با ریاضی
نام اریجینال: Fun With Mathematics
لینک:
http://pf.nhk-ep.co.jp/detail/824
2.2. قطارهای کوچولو
نام اریجینال: Chuggington
1. سلام.
2. و باز هم دست پُر اومده م!
3. دنیای جستجو
18. "دنیای جستجو": انیمیشنی سه بعدی و ساخت کُره ی جنوبی. دو پرنده ی آبی و قرمز و یک دایناسور کوچیک و سبز رنگ به نام "چی چی"، با صدای "شوکت حجت"، کاراکترای اصلی این انیمیشن آموزشی بودن؛ که، در مورد مسائل علمی، فیزیک و زندگی جانوارن بحث می کردند. "ناهید امیریان"، "شایسته تاج بخش" و "مژگان عظیمی" هم جزو صداپیشه ها بودن. پاییز 91، شبکه ی 2.
نام اریجینال: Kemy And Buka, Cheka
4. و باز هنگام یافتن بالایی، یکی دیگه از لیست کم شد:
5. دنیای بچگی من
17. "دنیای بچگی من": کارتونی ساده از بچه پسری بازیگوش. یه قسمتش با رنگ آبی، خونه رو گند می زد. تابستان 91، شبکه ی 2.
نام اریجینال: World Of Blurry
6. اینم لینک دو کارتون بالا:
http://luli.tv/Items.aspx?pageid=68
..............................
7. و اما، سومین کشف، تقدیم به "اسمم" عزیز؛ که، اولین بار از این کارتون ویدئوی کوچیک کپچرشده ای گذاشت:
8. حیوانات حیرت انگیز
12. "حیوانات حیرت انگیز": انیمیشنی دوبُعدی درباره ی زندگی حیوانات. راوی: "کیکاووس یاکیده". پخش مجدد: زمستان 90، شبکه ی 2.
نام اریجینال: O Divertido Mundo Dos Bichos
9. فلن.
1. سلام.
2. امروزم با دو کشف دیگه در خدمتتون هستم:
3. داستان هایی از حیوانات
نام اصلی: Animal Stories
14. "داستان هایی از حیوانات": مستندی زنده از حیوانات. بهار و تابستان 91، شبکه ی 2.
این هم لینکی برای اثبات:
http://www.flatplanet.tv/%D7%A6%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%94/%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%94/%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-1-2/
4. فرمانده کلارک
نام اصلی: Commandant Clark
28. "فرمانده کلارک": انیمیشنی طنز درباره ی چند حیوان فضانورد؛ که، سبک نقاشی هاش تو مایه های "گربه سگ" و "باب اسفنجی" بود. بهار و تابستان 91، شبکه ی 2.
5. دوستان، یه کشف خییییییلی مهم دیگه هم کرده م؛ که، امیدوارم کمی نظر بدید و شما هم جستجوها رو شروع کنید، شاید به نتیجه ای برسیم:
و اون این که:
نام یکی از قسمت های "چرا و به چه علت"؛ که، برنامه ای ترکیبی و علمی بود و ساخت چین، بودش:
溯源 2 地球的四季
حالا با این عبارت ببینید می تونید به نام اصلی تر و لاتینی شده ی این مجموعه برسید یا نه.
6. فعلاً.
2. امروزم با دو کشف دیگه در خدمتتون هستم:
3. داستان هایی از حیوانات
نام اصلی: Animal Stories
14. "داستان هایی از حیوانات": مستندی زنده از حیوانات. بهار و تابستان 91، شبکه ی 2.
این هم لینکی برای اثبات:
http://www.flatplanet.tv/%D7%A6%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%94/%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%94/%D7%A1%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-1-2/
4. فرمانده کلارک
نام اصلی: Commandant Clark
28. "فرمانده کلارک": انیمیشنی طنز درباره ی چند حیوان فضانورد؛ که، سبک نقاشی هاش تو مایه های "گربه سگ" و "باب اسفنجی" بود. بهار و تابستان 91، شبکه ی 2.
5. دوستان، یه کشف خییییییلی مهم دیگه هم کرده م؛ که، امیدوارم کمی نظر بدید و شما هم جستجوها رو شروع کنید، شاید به نتیجه ای برسیم:
و اون این که:
نام یکی از قسمت های "چرا و به چه علت"؛ که، برنامه ای ترکیبی و علمی بود و ساخت چین، بودش:
溯源 2 地球的四季
حالا با این عبارت ببینید می تونید به نام اصلی تر و لاتینی شده ی این مجموعه برسید یا نه.
6. فعلاً.
1. سلام.
2. سؤال 81 "لیست خاکستری" کشف شد. هدیه به "هایدی" عزیز:
81. "با بچه های مدرسه": مناسبتی دهه ی فجر. کارگردان: "امیر سماواتی". جُنگی شامل سرود، نمایش، پانتومیم و .... دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
3. "علی صادقی" رو هم تو تصویر و "ویدئوف" می بینید:
https://www.youtube.com/watch?v=iPjztaQBuJ0
4. و من از امروز دوباره به "یوت..." دسترسی دارم.
سلام مجدد.
حالا که پس از ماه ها دوباره اومدم، حیفم اومد آپدیت ها رو خدمتتون نذارم. پست بعدی، لطفاً.
حالا که پس از ماه ها دوباره اومدم، حیفم اومد آپدیت ها رو خدمتتون نذارم. پست بعدی، لطفاً.
امیر گرامی با درود.
به به و هزاران به به!،
روحم شاد شد با دیدن این کادرهای نوستالژیک.
پیر شدیم از بس که جوون موندیم با خاطره ی این برنامه ها (لبخند).
بهتر بیاد دارید که سال پیش صحبت داشتیم درمورد این مجموعه،
و عرض کرده بودم که ایرج خان تهماسب، هنگام عروسکگردانی،
"سیگار برگ" هم میکشید. ... دقیقن همین کادر رو شما اکنون قرار دادید.
خیلی خیلی عالی و نوستالژیک بود.
سپاس فراوان دارم هم از شما و هم از کانال محترم "نسیم".
از حق نگذریم، ساخت عروسکهاش هم، بسیار حرفه ای و برابر با اصل بودند.
هنر ایران در دهه ی شصت خورشیدی، به حد درخشانی در زمینه ی برنامه های عروسکی رسیده بود.
یعنی باجرات بگم که در آن دوران، حرف اول رو از جهت کیفیت برنامه های عروسکی، در تمام دنیا داشته!.
بازهم ممنونم. سلامت باشید.
راستش من چند شب قبل اس ام اس زدم به شبکه نسیم و به طور ملتمسانه درخواست این برنامه رو کردم که خوشبختانه زود جوابش رو گرفتم! اما خواهش کرده بودم که کامل باشه که باز نصفه نیمه بود. حالا اگه برای شماها هم امکان داره درخواست بدید شاید کاملش رو نشون دادن... من عاشق اون قسمتش بودم که اون عروسکهای جینگولی از اون کنار درمیومدن و میگفتن بختیار بختیار، سنگرتو نگهدار... بختیار هم می گفت: من از اینجا تکون نمیخورم... تکون تکونم نمی خورم...
S@M- تعداد پستها : 161
1. با تشکر از "سم" و "59" عزیز، امشب هم "نسیم" "جشن فجر" رو داد؛ ینی، "چاق" و "لاغر" ورژن 1 رو با اجرای زنده یاد "علیرضا توپچیان".
به زودی تو آدرس زیر آپلود می شه. از دستش ندید، ها. خیلی آسه:
http://tvnasim.ir/memorials
2. این هم تقدیم به "59" عزیز:
به زودی تو آدرس زیر آپلود می شه. از دستش ندید، ها. خیلی آسه:
2. این هم تقدیم به "59" عزیز:
S@M نوشته است:راستش من چند شب قبل اس ام اس زدم به شبکه نسیم و به طور ملتمسانه درخواست این برنامه رو کردم که خوشبختانه زود جوابش رو گرفتم! اما خواهش کرده بودم که کامل باشه که باز نصفه نیمه بود. حالا اگه برای شماها هم امکان داره درخواست بدید شاید کاملش رو نشون دادن... من عاشق اون قسمتش بودم که اون عروسکهای جینگولی از اون کنار درمیومدن و میگفتن بختیار بختیار، سنگرتو نگهدار... بختیار هم می گفت: من از اینجا تکون نمیخورم... تکون تکونم نمی خورم...
آقا، همین که همین قدرو هم دادن، من یکی دستشون رو هم می بوسم. باز هم از خیلی شبکه ها و برنامه های بی مزه و پرمدعا، "نسیم" بی ادعا داره وزیدن می کنه و ذهن همه مون رو نوازش می ده. دمش هم گرم. نوکرشونم.
1. مدیریت محترم "شبکه ی نسیم"، در یک کلام می تونم بگم:
نوکرتم!
2. دم شما گرم، واقعاً. این روزها دارید بیداد می کنید.
اگه همین طوری پیش برید، تا نوروز 94 به اکثر آرزوهامون می رسیم.
3. فقط، جون هر کی دوس دارید، از "پدر مجرد" ("شوییچی") هم یادتون نره.
ممنون.
4. این هم دستپخت امشب این شبکه:
"شاگرد اولی ها"، "پدر پادشاه"، "جامدادک"، "به به میرزا" و "چه چه میرزا".
5. تا چند روز دیگه از اینجا هم می تونید دانلودش کنید:
Emiliano نوشته است:
1. مدیریت محترم "شبکه ی نسیم"، در یک کلام می تونم بگم:
نوکرتم!
2. دم شما گرم، واقعاً. این روزها دارید بیداد می کنید.
اگه همین طوری پیش برید، تا نوروز 94 به اکثر آرزوهامون می رسیم.
3. فقط، جون هر کی دوس دارید، از "پدر مجرد" ("شوییچی") هم یادتون نره.
ممنون.
4. این هم دستپخت امشب این شبکه:
"شاگرد اولی ها"، "پدر پادشاه"، "جامدادک"، "به به میرزا" و "چه چه میرزا".
5. تا چند روز دیگه از اینجا هم می تونید دانلودش کنید:
امیر گرامی با درود.
... من البته دیوونه بودم،
اما این شبها، دارم دیوونه تر میشم ... (خنده).
کانال محترم نسیم، شاهکار پشت شاهکار نشون میده.
دستشون واقعن درد نکنه.
اصلن باورم نمیشه که بعد از ۲۶ سال،
دوباره "شاگرد اولی ها" رو دیدیم!.
دهه ی فجر ۱۳۶۸ یا ۶۹ نشون میدادند،
در بخش عصرانه ی برنامه ی کودک کانال دو. ...
کارگردانش هم، جناب آقای دکتر غلامحسین لطفی بودند.
بسیار عالی ...
- "شوییچی"، یا "سوییچی"، یا اصلن همون "جاسوییچی خودمون" (خنده)،
که جای خود داره، امیدواریم که بازپخش کنند. ... همچنین خیلی دلم میخواد،
برنامه ی گل و گیاهی که آقای مهندس کشاورزی، در سالهای ۶۳ یا ۶۴ داشتند رو،
دوباره ببینم. ... سه-چهار سال پیش، با افشین گرامی هم صحبتش رو داشتیم.
این برنامه رو، در اوایل دهه ی شصت، شبها دیروقت از کانال دو پخش میکردند.
مجری آن، مرد سالخورده اما تنومندی بود که متخصص باغبانی و کشاورزی بود.
و بویژه، درباره ی گلدانهای خانگی "دیفن باخیا" صحبت میکرد. ...
- راستی بیاد دارید که در دهه ی شصت و حتا قبل آن، مردم خیلی بیشتر از زمان حال،
با گیاهان آپارتمانی، و گلدانهایی که میشد در اتاق از آنها نگهداری کرد،
آشنا و دوست بودند. ... / در منزل شصت متری ما در دهه ی شصت (دو تا ۶۰ بوده!)،
علاوه بر گلدانهای یادشده، یک آکواریوم هم داشتیم که پدرم به آن رسیدگی میکردند.
سلامت باشید.
--------------------------------
پی نوشت:
عکس گلدانی که در آویزی قرار داشت (از سقف)،
در آپارتمان ما واقع در خیابان پنجم نیروی هوایی (تهران).
... سال ۱۳۶۱ ...
.
.
.
یاد خاطرات گرامی ...
"59" عزیز، ضمن تشکر از جنابعالی؛ بخاطر، خاطرات، دلنوشته ها و عکس های زیباتون، عرض کنم که همون طور که توی "لیست سیاه" قدیمی می بینید، کارگردان "شاگرد اولی ها" "محمد حسین لطیفی" بوده ن و نه "غلامحسین لطفی".
چاکریم.
چاکریم.
Emiliano نوشته است:
"59" عزیز، ضمن تشکر از جنابعالی؛ بخاطر، خاطرات، دلنوشته ها و عکس های زیباتون، عرض کنم که همون طور که توی "لیست سیاه" قدیمی می بینید، کارگردان "شاگرد اولی ها" "محمد حسین لطیفی" بوده ن و نه "غلامحسین لطفی".
چاکریم.
امیر گرامی با درود.
- بسیار ممنونم از دیدگاه مهر شما و همچنین خرسند هستم،
که یادهای سوار بر قلمی که از روزهای گذشته بر کاغذ فروم رویایی مینشانیم،
مورد پسند و لطف شما قرار میگیرند.
- خدمت شما بگم که، من مطمئن بودم که کارگردان "شاگرد اولی ها"،
جناب دکتر "غلامحسین لطفی" بودند. ... اما اکنون که فرمودید شخص دیگری بوده،
در نت جستجو کردم، و در دو لینک زیرهم، نوشته شده که کارگردان مور نظر، "غلامحسین لطفی" بودند.
اما، سال تولید این سریال رو در ویکی پدیا نوشتند ۱۳۶۵ (که درست نیست).
چرا که پس از جنگ، آنرا در دهه ی فجر می دیدیم. ... سال ساختش، یا ۱۳۶۷ هست یا ۱۳۶۸.
در دومین لینک هم، آقای محب اهری گفتن که سال ۱۳۶۸ بوده. ... (البته آنزمان دیگر جنگ نبود).
* (شاگرد اولی ها - کارگردان:غلامحسین لطفی - شبکه ۲):
http://fa.wikipedia.org/wiki/حسین_محباهری
* (در سریال شاگرد اولی ها به کارگردانی آقای لطفی من نقش پادشاهی دیوانه را بازی می کردم) .:
http://www.tebyan-zn.ir/up/fardsaeid/510069/default.html
.
.
.
بازهم تاکید میکنم، که بر اساس سه آفرینه ی دراماتیک:
۱- فیلم سینمایی "سرخپوستها-۱۳۵۷"
۲- دو فصل اصلی و زیبای سریال "آیینه"
۳- سریال "شاگرد اولی ها"
هنر کارگردانی جناب غلامحسین لطفی، به اثبات میرسد.
اما نمیدونم که چرا آن هنر خوب ایشان در دهه ی شصت و اوایل هفتاد،
بناگاه در نیمه ی دهه ی هفتاد، تبدیل شد به مجموعه های آبکی چون "برگ سبز-۱۳۷۵"،
و بخشهای سردستی نمایشی برای "برنامه خانواده"؟!.
*در هر صورت، ایشان با همان سه مورد بالا، هنر کارگردانیشان، ثابت شده است*
.
.
.
سلامت باشید.
صفحه 7 از 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
مواضيع مماثلة
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» کتابهای فروم کودکی سابق - بدون پسورد
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» کتابهای فروم کودکی سابق - بدون پسورد
صفحه 7 از 9