کودکی و نوجوانی


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

سیاه، سفید، خاکستری

+28
miladcop
afshintarnian
mohammad
naahid
S@M
saeeds1360
Ishpateka
ariangirl
mahmood666
59
tisto
stalker
sahra_7
ARMF
siavash
mohammadtrk
آزاده
Marian
Roham
edo
mahyarshoze
sooratak
amirarsalanroomi
Amir56
mahmood
babak
SMAM
Indiana Jones
32 مشترك

صفحه 9 از 9 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الثلاثاء أغسطس 21, 2018 4:52 am



ماه شب چهارده
یابنده: آقای "عسگر رضایی"
(با بلاگ عالی شون، http://iranianserials.blogfa.com، که اغراق نیست اگه بگیم تبدیل به دانشنامه ی سریال های تلویزیونی ایرونی شده.)
با تشکر از ایشون:

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 1_d75fb

102. "ماه شب چهارده": سریالی 10 قسمتی از ماجرای "حسن عباسی"، معلم کاریکاتور شهر ماسوله، که می خواست به بچه های دهکده کاریکاتور یاد بده؛ ولی، آدمای سنتی دِه این کار رو بد و مسخره کننده می دونستن. نویسندگان: "محمد علی طالبی" و "محمد رضا کاتب". کارگردان: "محمد علی طالبی". بازیگران: "صدف قلی زاده"/ دخترکی کوچیک، زیبا، ریزنقش، کم حرف، سفیدپوست و نقش اول داستان، "شیرین بینا" ("شیرین صدق گویا")/ مادر دخترک، "مریم بوبانی"/ پیرزن دستفروشی؛ که، گاری هم داشت، زنده یاد "کیومرث ملک مطیعی"/ سرایدار مدرسه و یکی از مخالفین سرسخت کاریکاتور، "امیر دژاکام"/ مدیر چاپخونه؛ که، در نهایت کتابی از این معلم چاپ کرد. قسمت های اول، زنده یاد "کیومرث ملک مطیعی" با این معلمه به شدت درگیر بود. یکی از قسمتاش هم "صدف قلی زاده" به "مریم بوبانی" می گفت می خواد عکسشو بکِشه و اون هم آروم می ایستاد و این بهش می گفت "آفرین دختر خوب!" معلمه هم الاغ داشت و تیپ و تیریپ و طرز حرف زدنش شبیه "رسول نجفیان" بود. زمستان 1384.

طبعاً فهرست های "سیاه"، "سفید" و "خاکستری" هم به روز می شن.
البته به روز رسانی این بار خیلی کامل تره.


Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Clover الأربعاء سبتمبر 19, 2018 2:51 am

سلام و تشکر از شما.
دنبال یک سریال هستم که در برنامه کودک شبکه دو در دهه هفتاد به نظرم نشون میداد. یک دهکده خیلی زیبا شاید در سوییس بود که چندتا بچه شیطون توش نقش داشتن. یکیشون دختری با دوتا گیس بافته بود با دوتا داداش شیطون. خونه هاشون هم چوبی و قهوه ای سوخته با پنجره های سفید بود. زمستونهای سنگین هم داشت و بهارش بسیار سبز و خرم. یه تیکه اش رو یادمه که باید یک قورباغه رو بوس میکردن. یه دفعه هم دخترها میرفتن خرید اما هی یه چیزی یادشون میرفت و از وسط راه دوباره برمیگشتن. اسمش رو میدونید؟
Clover
Clover

تعداد پستها : 31
Join date : 2013-02-14

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الخميس سبتمبر 27, 2018 6:18 am

babak نوشته است:
Emiliano نوشته است:



4. اولی "مرغابی پرآبی"ه که وقتی دیدمش کلی حسرت کشیدم که این همه مدت این کشف شده بوده و ما بی خبر!
با تشکر از کاربر بسیار محترم و فعال "کافه کلاسیک"، جناب آقای Kurt Steiner:

گل کاشتی امیر جان
در ضمن گوگل امکانی را داره که می تونیم عبارت سرچ شده را بهش بدیم تا هر موقع مطلبی در موردش به گوگل اضافه شد بهمون خبر یده
فکر می کنم کمک خوبی باشه

"بابک" جان، بنده از این قابلیت بی نظیر "گوگل" خبری نداشتم. خیلی عالیه که!
می شه بی زحمت آموزششو برای بنده یا سایر دوستان بی اطلاع از این موضوع، اینجا بذارید؟ ممنون می شم.

Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:27 am



1. برنامه ی "چهل تیکه"ی "شبکه ی نسیم" بالآخره پس از حدود 15 برنامه از آغاز فصل جدید به خودش اومد و یه کار نو از ژانر کودک ارائه داد.
ممنونش هستیم و منتظر بهتر شدن این برنامه و کارهای دست اول و حرف های تازه ش می مونیم.

(خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که ساعت پخش برنامه ها، از روزهای زوج در هفته، بین 20 تا 21 کاملاً تغییر کرده و شده روزهای فرد هفته، بین ساعت 19 تا 20! آخر مَردُم آزاری!)

2. بیا بیا تا بدونی:

http://s9.picofile.com/file/8339065650/1.jpg

این هم فایل صوتیش:

http://s9.picofile.com/file/8339065700/Bia_Bia_Ta_Bedouni.mp3.html


فایل تصویریش هم ظرف امروز یا فردا از این لینک قابل بارگیریه. تمامی قسمت های "چهل تیکه" رو هم می تونید از همین لینک ببینید و دانلود کنید:

https://tvnasim.ir/program/%DA%86%D9%87%D9%84%20%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D9%87%20_2/97-05-31


3. همون طور که عرض کردم، این کار "شبکه ی نسیم" قابل تقدیره؛ اما، نسبت به این برنامه ی بالا یه کم حرف دارم:
به شخصه از این برنامه هییییییییییییچی یادم نبود. وقتی به علتش فکر کردم، به این نتیجه رسیدم که یکیش ممکنه این باشه که تکراری نداشته و فقط یه بار پخش شده؛ اما، مهم ترین علتش، به نظر بنده، اینه که ما خوب درک می کردیم کدوم برنامه اصله و کدوم برنامه کپی کاری و تقلید.
"بیا بیا تا بدونی"؛ همون طور که از عکسا مشخصه، کپی نعل به نعلی از "زیر گنبد کبود" (معروف به "آقای حکایتی")ه؛ حتا، بازیگراش هم مشترک داره.
موسیقیش به شدت یادآور موسیقی های "رنگین کمان"ه؛ همونی که، معروف بود به "اردک و تندک و خرسک".
چرا جای دوری بریم؟ همین موسیقی؛ که، بالاتر براتون بارگزاری کردم، کپی ای از موسیقی "گنجیشکک اشی مشی"ه.
ادامه ی جُنگ هم - که، در ادامه ی فایل ویدئویی قابل مشاهده ست - این قدر مشابه داشته که حد و مرزی نداره.

بیننده هم خیلی خوب متوجه می شه که این کار با این حجم کپی برداری و نداشتن ایده ای نو، ارزش دنبال کردن نداره؛ این می شه که، چنین برنامه ای از حافظه ی اکثرمون پاک شده و به زباله دان ناخودآگاهمون سپرده شده.
ما هم ضمن تشکر از سازندگانش، این نام و عکس و فایل ها رو صرفاً برای آرشیو شدن آوردیم.

ممنون از همه.

Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:27 am



سیاه، سفید، خاکستری

(فهرست برنامه های کودک کشف نشده، کشف شده و نیمه کشف شده توسط "تیک"، تیم یابنده ی کارتون ها، از 01/01/1358 تا 01/01/1392)


الف) لیست سیاه (برنامه های کودک کشف نشده)

1. بچه های "تیک" ("تیم یابنده ی کارتون ها") از اواخر سال 1382 و در فورم های مختلفی (به ترتیب: "گفتمان"، "گزاره"، "مای ایمی"، "گفتگو"، "غروب"، "ایران دابینگ"، "انیمی پردایس"، "دیدار"، "کودکی"، "کودکی، نوجوانی" و "کافه کلاسیک") و یکی، دو وبلاگ شخصی و به کمک دوستانی، که در زیر اسامی شون می یاد، نام اریجینال و عکس های مختلف بیش از 2300 برنامه ی کودک خارجی و داخلی، شامل کارتون، عروسکی و رئال، رو به طور رایگان در دنیای اینترنت گذاشته ن. اسامی و عکس ها تماماً دست اول بودند، نه عکس های دستِ هزارُم و تکراری ای که حدود چهارده، پونزده ساله دست همه چرخیده!
2. ما دنبال چی هستیم؟ 1. اسامی اریجینال و در نتیجه عکس از برنامه هایی هستیم که طی این ده، یازده سالی، که از زمان تشکیل گروه می گذره، با وجود جستجوهای فراوون، هنوز پیدا نشده ن؛ به عبارتی، کشف نشده ها (تحت عنوان "لیست سیاه"). 2. نیمه کشف شده ها (تحت عنوان "لیست خاکستری")؛ که، باز خود این لیست 3 بخش داره و شرح کامل اون در زیر می یاد. 3. تکمیل عکس های پیدا شده یا همون آرشیو (تحت عنوان "لیست سفید").
1. نبودن نام و سؤال از برنامه ای در لیست اول، موسوم به "لیست سیاه"، 99 درصد به معنای پیدا شدن نام و عکس از اون برنامه ست. یک درصد هم باقی گذاشتیم برای از قلم افتاده ها. شما، دوست تازه وارد، هم می تونید با طرح سؤالاتتون یا توضیح بیشتر آیتم های این لیست، اونو کامل تر کنید. گاهی تو سؤالا، سرنخ های مفیدی برای کشف برنامه ها پیدا می شه. بزرگترین هدف "تیک"، یافتن نام اریجینال کارتون هاست. وقتی نام اریجینال پیدا بشه، در 99 درصد موارد، خیلی راحت سایر اطلاعات؛ از جمله، عکس، فایل صوتی و فایل تصویری هم پیدا می شه؛ پس، نام از همه مهم تره.
3. اگه جلوی سؤالی ننوشته ام اون سؤال از کیه، معنیش اینه که از خودم، "امیر"،ه.
4. مِلاک جمع آوری آرشیو از کارتون ها، فقط و فقط برنامه های پخش شده از دو شبکه ی تلویزیونیه؛ که، عمومی بودن و همه مون باهاشون "خاطرات مشترک" داریم: 1. شبکه ی 1. 2. شبکه ی 2 (یا شبکه ی کودک و خانواده). در آرشیو ما این کارتون ها جایی ندارن: کارتون ها و برنامه های قبل از 1357، کارتون ها و برنامه های شبکه های دیگه ی داخلی و خارجی؛ حتا، "شبکه ی پویا" ("انیمیشن")، شبکه های استانی، شبکه های ویدئویی (دی وی دی های مختلف شرکت های صوتی و تصویری)، جشنواره ها، تبلیغات تلویزیونی، برنامه هایی که خبرشون در جراید یا اخبار اینترنتی چاپ و گذاشته شده، برنامه هایی که در باکسی به جز باکس کودک داده شده ن (سریال های "آدم بزرگا")، برنامه هایی که فقط تریلر اون ها پخش شده و خودشون داده نشده ن، فیلم های انیمیشنی که فقط تو سینما داده شده و نه تلویزیون و مواردی از این دست. ضمناً برنامه هایی که از تاریخ 01/01/1392 به بعد هم پخش می شن، تو این فهرست نمی یان؛ چون، هم به شخصه حوصله ی دنبال کردن کارها رو ندارم، هم این که دنیای کارتون ها تمومی نداره و بالأخره باید یه پایانی قراردادی براش در نظر بگیریم.
5. بیشتر انجمن هایی، که در شماره ی 1 ذکر شدن، یا خیلی وقته دود شده ن و دیگه فعال نیستن، یا این که هستن و ما دیگه در اونجاها فعالیت نمی کنیم. فعلاً فقط و فقط اینجا هستیم.
6. ذکر اسامی، سؤالات، توضیحات و استفاده از عکس ها و لینک ها با ذکر منبع مجازه. به حقوق همدیگه احترام بذاریم.




1: لیست سیاه کارتون (دوبعدی، سه بعدی، رایانه ای، طلقی، کاغذی، سل انیمیشن، اتود، فتو انیمیشن، پیکسلیشن، کلاژ، کپشن، کات اوت، روتوسکوپی، داینامیشن، کپچر موشن) خارجی شبکه ی یک:

1. کارتونی تک قسمتی و چینی از دو پهلوون چینی نیرومند، که یکی شون می بایست فرمانده ی سپاه می شد. پیرمردی مسابقه ای بین این دو برگزار می کرد و خودش هم داور می شد. پیرمرد اول گفت اون دو سنگی رو پرتاب کنن و هر دو تونستن این کار رو انجام بدن. بعد داور، به هر کدوم پرِ پرنده ای داد و ازشون خواست اونو به طرف دیگه ی دیوار بندازن. اون ها که سگ به اون سنگینی رو با زور بازو تونسته بودن پرت کنن، از پرت کردن پَر به اون سَبُکی عاجز بودن. یکی شون دائم به زورِ بازوش تکیه می کرد و موفق نشد؛ اما، یکی شون به عقلش رجوع کرد و فهمید با فوت ساده ای، می تونه برنده باشه. زمانی که پَر به اون سمت دیوار می رفت، بچه ها تو کوچه ها می دویدن و آواز چینی می خوندن: لَه لی لَه لَه! سبک حرکت کاراکترای این انیمیشن خیلی آروم و با موج همراه بود؛ شبیه به، کارتون "بچه گوزن". (سؤال من، "حمید" و "امین الشریعه".)
2. انیمیشنی از آدمک عابر سبز رنگ چراغ راهنمایی؛ که، هر بار از چراغ بیرون می یومد، راه می رفت و ماجراهایی براش اتفاق می افتاد. گرافیکش تو مایه های "تیلز، بلای جان گربه ها" بود. ضمناً، اون موقع که ایران این کارتون رو می داد، چراغ های عابر سبز دایره ای معمولی بودن و از این آدمک ها نداشتن و بعداً اومدن. (سؤال من، "افشین" و "صحرا".)
3. "پیت جهانگرد": "پیت" شبیه"غوغا در جزیره ی متروک" ("رابینسون کروزوئه"ی مسخره) و عینکی بود؛ اما، لاغرتر و قدبلندتر. یه بار "پیت" زیر آب می رفت و با اسب دریایی ای دوست می شد که سروکله ی کوسه ای پیدا می شد. دهه ی 60.
4. انیمیشن لهستانی و اپیسودیک با داستان های مستقل؛ که، تو یه قسمتش کاراکتراش پسری بود به همراه گوسفند و یه حیوون دیگه، که این سه سوار سه چرخه می شدن. دهه ی 60. (سؤال "رامین".)
5. Jaise Ko Taisa یا Tit For Tat: انیمیشن هندی و ساخته ی Madhab Kunte و داستان معروف روباه و لک لک و قصه ی همیشگی غذا خوردن از بشقاب و کوزه. تو این ورژن پوزه ی روباهه توی کوزه گیر می کرد. (سؤال "رامین".)
6. Darpok Ki Dosti یا Coward’s Friendship: انیمیشن هندی محصول 1982 و ساخته ی Prakash Jha. داستان روباهی که ببری رو گول می زنه که برن، به مزرعه ای حمله کنن و مرد روستایی مزرعه دار با بلوف، ببر رو می ترسونه. روباهه برای دلگرم کردن ببره، دُم خودش رو به دُم ببره می بنده تا با هم برن به مزرعه و سراغ کشاورزه؛ اما، این بار هم کشاورزه خودشو نمی بازه و به روباهه می گه متشکرم که ببر رو واسه م آوردی و دوباره ببره می ترسه و در می ره. روباه هم که دُمش به دُم ببره وصله، از بس به این طرف و اون طرف می خوره، تلف می شه. (سؤال "رامین".)
7. "خرگوش فهمیده": کارتونی تک قمستی و احتمالاً مجاری (؟) از قصه ی معروف شیری که هر بار یه حیوون جنگل رو می خورد و خرگوشی که اونو بُرد کنار چاه و بهش گفت این اجازه نمی ده من بیام پیش تو، تو منو بخوری. بعد شیره به عکس خودش تو چاه حمله کرد و حیوونا از دستش راحت شدن. دهه ی 60.
8. "تراموای شماره ی 99" (؟): تک قسمتی و کوتاه. ساخت اروپای شرقی. تراموایی قدیمی، کند، پیر و سبز رنگ که سبیل و قیافه ی خسته ای داشت و موقع حرکت این طور به نظر می رسید که کوپه هاش از هم جدا می شن. ترامواهای جدید؛ مثل، ترن های ت. ژ. و فرانسه با سرعت کار می کردن و یکی شون سربه سرش این قدیمیه می ذاشت و پشت سرش بوق می زد یا با چنگک مسافراشو می قاپید! اما شبی تراموای 99 به ایستگاه برگشت و دید همه ی ترامواها دو طرف ایستاده ن و پروژکتورها روشن شدن و این انگار سان می دید. ترامواها حلقه ی گلی گردنش انداختن و بازنشسته ش کردن. بعد از بازنشستگی غصه دار شد؛ اما، بچه ها سراغش اومدن و رفتن شهر بازی و تراموا چرخ و فلکشون شد و سوارش شدن. (سؤال "پرشیانا"، "بهرام"، "رامین" و "افشین".)
9. کارتونی تک قسمتی از شهری که همه ی مردمش راستگو بودن. اون ها برای شام و نهار کنار دستگاه همبرگری صف می بستن و می گفتن: "من دریافت نکرده م." و دستگاه به هر کدوم ساندویچی می داد. تا این که دروغگویی از فضا اومد و به اونا دروغ گفتنو یاد داد. دستگاه هم اوایل ارور می داد؛ اما، آخر سر ترکید. (سؤال "سجاد" و "بهرام".)
10. "نقشه ی سیاه": کارتونی تک قسمتی، بلند، سیاسی و بی سر و ته از ژنرال چهارستاره ی امریکایی با عینک تک چشمی و صدای "پرویز ربیعی"داخل زیردریایی بود و دختر و پسر جوونی رو داخل موشکی می فرستاد. رؤسای اون کشورایی که زیردریاییه ممکن بود بینشون جنگ راه بندازه، یکی شبیه "نیکسون" بود و اون یکی شبیه "برژنف" و تو یه صحنه با نگرانی داشتن با هم تلفنی حرف می زدن. بیشتر درمورد جاسوس بازی بود و سگ و گربه ای هم تو این کارتون بودن که اسم سگه "سگ" و اسم گربهه "گربه" بود! دهه ی 60. (سؤال "بهرام"، "رامین" و "محمود".)
11. انیمیشنی به احتمال زیاد محصول انگلستان از مردی که کل دنیا رو می گرده تا ققنوسی به دست بیاره. این کار انجام می شه و مرد از ققنوس محافظت می کنه و اونو به نمایش می ذاره؛ اما، در پایان ققنوس آتیش می گیره و خاکستر می شه. این کارتون، محیطی بسیار خلوت و بک گراندی سفید در کل کارتون داشت. اواخر دهه ی 60. (سؤال "محمود".)
12. "میا و دوستان": ژاپنی. گربه ای کوچولو با دوستان گربه و سگش! که صاحبشون براشون خونه درست می کرد و میا کلی از دوستان گربه و سگ کوچولوشو تو اون کلبه می آورد و صاحبشو عصبانی می کرد. سبک نقاشی ها ساده و کودکانه و شبیه به "گربه ی ماجراجو" بود. بهار 1384.
13. "کاستا": کارتون ترکی (؟) از دو برادر لاغر با الاغ خاکستری شون که می خواستن پول دربیارن. ظاهر شخصیت ها شرقی و لباساشون شبیه تُرک ها و لبنانی ها بود. الاغه هم شبیه الاغ "بامزی، قوی ترین خرس جهان" بود. ساعت 6 صبح تابستان 1384. (سؤال من و "بهرام".)
14. "آتش نشان ها": چند سگ لاغر آتش نشان. یکی از اون ها خانوم بود و گردنبندی با آرم "رپ" داشت و این گردنبند دائم سانسور می شد. تابستان 1385.


2: لیست سیاه کارتون (دوبعدی، سه بعدی، رایانه ای، طلقی، کاغذی، سل انیمیشن، اتود، فتو انیمیشن، پیکسلیشن، کلاژ، کپشن، کات اوت، روتوسکوپی، داینامیشن، کپچر موشن) خارجی شبکه ی دو:

15. "تکنیک های نقاشی": آموزش نقاشی توسط سه قلم موی سه بُعدی. یکی بلوند و زن بود، یکی مشکی و مرد و یکی قلم موی دیواری و کثیف. پاییز 1384.
16. تعدادی میوه و سبزی های مختلف؛ مثل، هویج و بادمجون و خیار و ... که یه میوه ی "بدمن" با اونا سر لجبازی داشت. سبک کارش بسیار شبیه به "گربه سگ" بود. تابستان 1388.


3: لیست سیاه عروسکی (دستکشی، انگشتی، خمیری، استاپ موشن، پینی، تنپوش، سایه بازی، بونراکو، میله ای (باتومی)) خارجی شبکه ی یک:

17. "پرسی باربَر": مجموعه ای به صورت عروسک سایه بازی (Shadow puppet) در مورد یه باربَرِ ایستگاه راه آهن خیلی قدیمی؛ که، معمولاً یه قطار بیشتر در روز به اونجا نمی یومد. "پرسی" کلاهی به سبک باربرهای ایستگاه های راه آهن به سر داشت و دوبلورش "تورج نصر" (؟) بود. عروسک ها هم به صورت سیلوئت (سایه مانند) و سیاه رنگ بودن. (سؤال "بابک" و "فروغ".)
18. "باغ وحش مومی": خمیری و موزیکال. اولش حیوونا و درخت ها از خمیرهای رنگی درست می شدن و میمونی قهوه ای با صورت سفید و دستای خیلی دراز هم بود که در طول قصه این و بقیه ی کاراکترها مدام تبدیل به گلوله ی خمیر می شدن و دوباره به شکل اولشون درمی یومدن. طوطی و فیلی هم بودن. دهه ی 60. (سؤال "بابک".)
19. عروسکی ای تک قسمتی از داستان بندبازی چینی با صدای "تورج نصر" که اوایل تو کارش خیلی موفق بود؛ اما، به خودش و هنرش مغرور می شد. کم کم چاق و در نتیجه از کار بی کار می شد. سکانس آخر، در حالی که پشیمون شده بود، به دوربین نگاه می کرد و راوی هم نتیجه گیری اخلاقی می کرد. اواخر دهه ی 60. (سؤال من و "حمید".)
20. "کوهستان کاج" ("کوهستان بلوط"؟): سریال چند قسمتی عروسکی و روسی (؟)؛ که، مثل خیلی از کارهای روسی روباه، خرس، سمور و خرگوشی درش بودن. خرسه گریزلی (خرس قهوه ای، بزرگ هیکل و ریزچشم) بود. صدای بامزه ای هم داشت. خیلی هم خرابکار و تنبل بود. اسمش هم بود "بوچ". یه قسمتش شبیه به داستان "جیک جیک مستون" بود و در انتهای قصه، وقتی خرسه تو برف و بارون می موند، می گفت: "من بوچ سرگردانم". کلاً قصه حول و حوش ندونم کاری های این خرس می گذشت. (سؤال "محمود".)
21. "خرس کوچولوی موآبی": ("خرس موفرفری آبی"؟) تک قسمتی و محصول ژاپن یا لهستان (؟). خرس آبی رنگی شبیه به Colargol ("خرس کوچولو I") با صدای "ناهید امیریان" که از رنگ پوستش ناراضی بود و از قنادی خواست روش پودر قند بپاشه تا سفید شه؛ اما، زنبورا روش ریختن و تموم قندا رو خوردن. خرسه بعدش به خودش رنگ قهوه ای زد؛ اما، چون شبیه خرس های واقعی شده بود، همه ازش می ترسیدن. در نهایت، به همون رنگ آبی خودش راضی شد. یه بُز هم بود که عاشق گل بود و حتا صابونی رو که بوی گل می داد، می خورد! بزه می خوند: "تابستونه، تابستونه/ همه جا سبزه فراوونه/ چه مزه ای داره علف/ چه مزه ای داره گُلا." دهه ی 60. (سؤال من، "بهرام" و "هایدی".)
22. دو قلم موی ظریف زن و مرد؛ که، زنه بلوند بود. این دو با هم ازدواج کردن و بچه شون از خط هایی که اون دو کشیدن، به وجود اومد. یه پاک کن بدجنس هم بود که مُدام کرم می ریخت. یه بُرس نقاشی ساختمونی هم بود که بدجنس، بداخلاق، زشت و دماغ گنده بود. قلم موها گاهی مثل هلی کوپتر با موهاشون پرواز و از دست بُرسه فرار می کردن. یه صحنه قلم موی مرد، روی دماغ بُرسه وزنه ای از نوع پابند زندونیا کِشید. (سؤال "بهرام".)
23. استاپ موشن از پسری که فقط می خواست شیرینی بخوره و از نمک بدش می یومد. یه بار غذاشو انداخت دور و رفت تو رؤیا که توی اون همه چی از شیرینی ساخته شده بود. (یا دست به هرچی می زد، شیرینی می شد؟) آخر سر، برمی گشت به واقعیت و تصمیم می گرفت غذاشو بخوره. (سؤال "رامین".)


4: لیست سیاه عروسکی (دستکشی، انگشتی، خمیری، استاپ موشن، پینی، تنپوش، سایه بازی، بونراکو، میله ای (باتومی)) خارجی شبکه ی دو:

خوشبختانه در حال حاضر موردی موجود نیست.


5: لیست سیاه رئال (فیلم کوتاه، داستانی، سینمایی، تله فیلم، سریال، جُنگ، مجله ی تصویری، پلاتو، تله تئاتر، ترکیبی (تلفیقی)، آموزشی، مستند، مناسبتی) خارجی شبکه ی یک:

24. فیلمی از بلوک شرق، و به احتمال زیاد از چک و اسلواکی سابق (؟) و درباره ی خونواده ی روستایی با 4 بچه. مادر خونواده می ره سفر به استرالیا برای کار و همچنین به دنبال ارث و میراث پدری. کارهای خونه و نگهداری از خواهر و برادرها هم می افته گردن دختر بزرگ خونواده. این فیلم به صورت سریالی از برنامه ی کودک داده شد. دهه ی 60. (سؤال "ایدو".)
25. "در این دنیای شگفت انگیز": مستندی علمی و آموزشی و شبیه به "می خواهم همه چیز را بدانم" ("گردوی دانش")؛ که، ابتدای این برنامه هم انیمیشن بود. در تیتراژ، زنبوری با صدای "ناهید امیریان" پس از چندین بار گردش به دُور کُره ی زمین و شیرجه به درون اقیانوس ها و پرواز بر فراز کوه ها و قله ها از بیننده ها دعوت می کرد در آن برنامه همراه او شوند. این تیتراژ انیمیشنی با ضرباهنگ تند و پُرشتابی ساخته شده بود. سایر بخش های این برنامه، مستند و رئال و راوی آن هم "ناصر ممدوح" بود.
26. "سرها و دُم ها" (Heads And Tails): محصول دهه ی 70 میلادی "بی بی سی" و با صدای "ژرژ پطروسی" و به صورت شعرگونه و به نوعی "راز بقا"ی کودکانه بود. (سؤال "بابک".)
27. فیلمی شبیه "توبی تایلر" با رنگ های شاد از برادر و خواهری (پسر و مادری؟) که توی سیرک کار می کردن. یه قسمت شپشی رفت توی لباس دختره (خانومه؟) و کلی مصیبت به بار آورد. ساخت دهه ی 80 یا 90 میلادی و احتمالاً محصول آلمان یا اسکاندویناوی. (سؤال "سیما".)
28. فیلم کوتاهی از شونه ی تخم مرغی که یکی از تخم ها تو همون کارخونه، باز و تبدیل به جوجه می شد و سفری ادیسه وار رو شروع می کرد. اوایل دهه ی 70.
29. "خانه ی جدید": فیلم سینمایی از دخترکی کم حرف، زیبا و ریزنقش به نام "کاترین"، که شبیه "الینا" بود؛ یا اگه بخوام شبیه ترشو بگم، "میشل" (Reiko Aylesworth) در سریال "24" کُپ خودش بود. پدر و مادر کاترین از هم جدا می شدن و اون با پدرش زندگی می کرد؛ اما، پدر برای کاری مجبور شد به خارج بره و کاترین رو به اقامتگاه بچه ها می برد. در اونجا خونواده ی پولداری از کاترین خوششون اومد و به فرزندخوندگی قبولش کردن؛ اما، پسر و دختر خونواده از اون خوششون نمی یومد. یه بار هم تو مدرسه انگشتر یکی از بچه ها گم شد و گردن کاترین انداختن. دهه ی 70.
30. فیلم پاکستانی سیاه و سفیدی درباره ی پسری سبزه که بادبادک درست می کرد و توی مسابقه ی پرواز بادبادک ها در روز فطر اول می شد. دهه ی 70.
31. "سوت کوچک نقره ای": تله فیلمی انگلیسی که فضایی مه آلود داشت و کوچه هایی باریک و تاریک که رو بندها رخت پهن می کردن. جریان فیلم تو اسکله ای اتفاق می افتاد. پدر دختربچه ای ایرلندی قبل از مرگش، به دختره سوتی کوچیک و نقره ای می ده و به اعتقاد دختر، اون سوت جادویی بوده. دخترک کلی کار کرد تا برای مادرش دامن پشمی دست دومی بخره و توی دوخت دامن حواله ای پنج پوندی پیدا کرد. (سؤال "نگین شوکتیان" و "بابک".)
32. "خانواده ی ما": مجاری. موزیکال و طنز. به سبک فیلمای صامت قدیمی؛ اما، به صورت رنگی. پدری چاق و سیبیلو، مادری شلخته و ساده، دختری بلا و داداشی اوسکول. تیتراژشو "ناهید امیریان" می گفت. یکی از عواملش Hap Magda بود که از عوامل "شهر گربه ها" هم بود. زمستان 1385.
33. فیلمی روسی (شوروی سابق) از پدری که دائم تو اداره بود و همسر و بچه ش موقع تعطیل شدن اداره می یومدن پیشش. دختر بچه ی همکار پدر هم هر روز آخر وقت می یومد اداره، با مینی ژوپ و جوراب شلواری. (سؤال "سیما".)


6: لیست سیاه رئال (فیلم کوتاه، داستانی، سینمایی، تله فیلم، سریال، جُنگ، مجله ی تصویری، پلاتو، تله تئاتر، ترکیبی (تلفیقی)، آموزشی، مستند، مناسبتی) خارجی شبکه ی دو:

34. "... (؟) به شهر می رود": فیلمی چینی، کوتاه و تک قسمتی از پسرکی روستایی که برای تهیه ی دارو برای خواهرش با گاری به شهر می رفت و اتفاقاتی واسه ش می افتاد. دهه ی 60. (سؤال "رامین".)
35. "کارآگاهان کوچک (I)": سریال آلمانی یا سوئدی (؟) که دختر و پسری فضولی یا به قول خودشون "کارآگاهی"! می کردن. یه قسمتش توی گلخونه ای می گذشت. "مژگان عظیمی" دوبلور یکی از بچه ها بود. جمعه های زمستان 1384. (سؤال من و "اسمم".)


7: لیست سیاه کارتون (دوبعدی، سه بعدی، رایانه ای، طلقی، کاغذی، سل انیمیشن، اتود، فتو انیمیشن، پیکسلیشن، کلاژ، کپشن، کات اوت، روتوسکوپی، داینامیشن، کپچر موشن) داخلی شبکه ی یک:

36. تیتراژ برنامه ی کودک قبل از "بگ بگ بگ بگ بگ"، که دختری با چشای رنگی و موهای فرفری و بلوند با آبرنگ داشت نقاشی می کشید: چمن، برکه و سه بچه اردک. موقع رنگ کردن؛ اما، برای رنگ کردن آب برکه به رنگ آبی، رنگی نداشت؛ برای همین، گوشه ی چشماش قطره ی اشکی جمع می شد (در این لحظه دوربین زوم می کرد روی صورت و بعدش هم اون قطره ی اشک) و این قطره می افتاد روی کاغذ و برکه پُر آب می شد. در این لحظه سه بچه اردک هم خوشحال تو آب ها می پریدن و با هم می گفتن: "پَه! پَه!".
37. "الفبا": آموزش الفبای فارسی که هر بار تموم حروف الفبا نوشته می شد و هر دفعه که نوبت یکی شون می شد، اون حرف هی جلو و عقب می رفت و عشوه می یومد! بعد آقایی با صدای بم مثلاً می گفت: "ب مثل باران. با، ران. ب، اسمش ب، صداش /بْ/." و این جمله شو دو بار تکرار می کرد. بعد بارون می یومد و اون حرف تطابقی ظاهری با مثالش هم داشت تا بهتر یاد بیننده بمونه. (سؤال من و "سَم".)
38. "نقاشی های مداد آبی": کارگردان: "بهروز یغماییان". تو تیتراژ اولش مدادی با صدای تیز و خاصی با دُور تند و سرعت مضاعف می گفت: "سلام بچه های عزیز، از پای تلویزیون تکون نخورید. الآن برنامه ی من شروع می شه. اسم برنامه ی من: نقاشی های مداد آبی." بعد، مداد رنگی ها با صدای زایلفون از بالا به پایین می افتادن. بعد اون قدر می چرخیدن و وور وور صدا می کردن تا دست آخر شکل یا نوشته ای رو درست می کردن. شکل ها از پسری چشم درشت با خروس تپلش بود. البته، شکل اولش به صورت سیاه و سایه ای نشون داده می شد تا بیننده حدس بزنه چیه و بعدش رنگی می شد. نوشته ها هم یا بیشتر مربوط به نوروز بود؛ مثل، "نوروزتان پیروز"، "عیدتان مبارک"، "هر روزتان نوروز باد/ نوروزتان پیروز باد" و از این دست، یا این اواخر پیام بهداشتی می داد؛ مثل، دوش گرفتن، مسواک زدن و تمیز بودن؛ مثلاً این که، پسره تو وان با چرتکه ای پشت خودشو تمیز می کرد یا یه چوب رو اره می کرد. نوروزهای دهه ی 60.
39. فتو انیمیشنی (پیکسلیشنی) که راوی هم داشت و می گفت: "سارا همیشه ناخناش رو کوتاه می کنه." بعد با تصاویر خیلی مسخره ای نشون می داد که "سارا" چه دختر نظیف و محبوبیه. هر سال تابستون چندین مرتبه نشونش می داد. یکی دیگه از قصه هاش، داستان "کوکب خانم" کلاس دوم دبستان بود. ضمناً با "سارا به کلاس اول می رود"؛ که، دهه ی 80 می دادنش، زمین تا آسمون فرق داشت و کمی شبیه به "تمیز باش، عزیز باش" بود؛ اما، با اون هم فرق داشت. سال 1366 یا 1367. (سؤال "محمود".)
40. "تقی آقا بزرگه، تقی آقا کوچیکه": آموزشی. اسم پدر و پسر هر دو "تقی" بود! یه بار به پیک نیک می رفتن و "تقی آقا کوچیکه" با همون دستمالی که مگس می کُشت، چشماشو پاک کرد و دایی شد! (خواهرش نموده شد!) تیتراژش اسپلیت اسکرینی بود. دهه ی 60.
41. شعری درباره ی اتحاد از "ناصر کشاورز"؛ که، 5 انگشت دستی رو نشون می داد. هر کدوم از انگشتا، اعضای خونواده ای بودن: انگشت شست، پدر بود. انگشت اشاره، مادر، بقیه ی انگشت ها هم خواهر و برادر. معرفی و داستانش رو راوی مردی با صدای بمی با شعری رو از "وحید نیکخواه آزاد" می خوند: "مانند دست است/ هر خانواده/ هر کس یک انگشت/ در خانواده/ بابا در این جا/ انگشت شست است/ او که نخستین/ انگشت دست است/ انگشت بعدی/ یعنی نشانه/ او مادر ماست/ بانوی خانه/ انگشت بعدی/ یعنی برادر/ اینجا نشسته/ پهلوی مادر/ پس این یکی کیست؟/ انگشت دیگر/ آری درست است/ او هست خواهر/ من هستم آخر/ انگشت کوچک/ انگشت ها را/ دیدی تو تک تک." میون این انگشتا اختلاف پیدا می شد و از همدیگه جدا می شدن. بعد دشمن مشترکی پیدا می کردن و با هم جمع و تبدیل به مشت می شدن و دشمنو نابود و لِه می کردن. اینجا بود که می خوندن: "ما پنج انگشت/ هستیم با هم/ با هم شریکیم/ در شادی و غم/ گرچه جداییم/ ما پنج انگشت/ چون جمع گردیم/ هستیم یک مشت." و باز همین جا بود که همه ی انگشت ها بدجور جَوگیر می شدن و همه با هم این تیکه رو به صورت جُدا جُدا و با داد و فریاد می خوندن: "هستیم یک مشت" و بعد هم دست به شکل مُشتی در می یومد، شعار می داد و کارتون و سرود تموم می شد. دهه ی 60. (سؤال من، "رامین"، "سَم" و "بابک".)
42. "ماه مال همه است" (؟): تک قسمتی. شاهی بود که وقتی به آسمون نگاه می کرد و راه می رفت، می دید که ماه هم با اون راه می ره. وقتی وای می ستاد، ماه هم وای می ستاد. برای همین شاه فکر کرد ماه مال اونه و دستور داد هر کس که به ماه نگاه کنه، باید به اون مالیات بده. سربازی شاه به زور از مردم مالیات می گرفتن و هر کی هم که به ماه نگاه می کرد و پولی نداشت یا به فلک بسته می شد یا می رفت زندون. آخرش وزیر گفت همه ی زندون ها پُر شده؛ ولی، مردم باز هم به ماه نگاه می کنن. شاه هم دستور داد همه رو فلک کنن. وزیر هم گفت سربازا مردم رو فلک می کنن؛ ولی، اونا باز هم به ماه نگاه می کنن. (سؤال من و "سعید".)
43. تک قسمتی، موزیکال و بی کلامی در مورد فلسطین. یه قسمتش سربازی اسراییلی تبدیل به مار و بعد دختری عرب می شد و رقص شکم انجام می داد! این صحنه در نمایش های بعدی حذف شد. دهه ی 70.
44. تک قسمتی و قصه ی پسربچه ای جنوبی و سبزه که آرزو می کرد مثل ماه سفید بشه و دائم عکس ماه رو تو دریا یا حوض می دید. زمستان 1384.
45. "افسانه ی حاکم شرور": دو قسمتی. راوی: "ایرج رضایی"، کارگردان: "کیانوش عابدی"، تهیه کننده و انیماتور: "محمدرضا عابدی"، کاری از "نانو کارتون". پاییز 1386. (سؤال من و "اسمم".)


8: لیست سیاه کارتون (دوبعدی، سه بعدی، رایانه ای، طلقی، کاغذی، سل انیمیشن، اتود، فتو انیمیشن، پیکسلیشن، کلاژ، کپشن، کات اوت، روتوسکوپی، داینامیشن، کپچر موشن) داخلی شبکه ی دو:

46. "مملی و سکه های تنوری": شبیه "سه تا بچه". داستان های جداگونه ای که راوی هم داشت. یکی از اپیسودهاش جریان معروف پسر نازپرورده ای بود که مامانش بهش سکه ای می داد تا کار نکنه، خسته شه. شب که برمی گشت، باباهه سکه رو تو آتیش می نداخت و بقیه شو هم که می دونید. یه بار هم جریان معروف پیرمرد و پسربچه و الاغ و حرف مردم بود که تمومی نداشت. داستان دیگه ش قضیه ی مرد طماعی بود که پسر بچه ای رو پیدا می کرد و شب پیش خودش نگهش می داشت تا از باباش مژدگانی بیشتری بگیره؛ اما، باباهه گفت من می خواستم این شب بیرون نباشه و یارو تیر می خورد! نقاش: "بهمن عبدی". دهه ی 60. (سؤال من و "بابک".)


9: لیست سیاه عروسکی (دستکشی، انگشتی، خمیری، استاپ موشن، پینی، تنپوش، سایه بازی، بونراکو، میله ای (باتومی)) داخلی شبکه ی یک:

47. "قصه ی آتش به سر" (؟): جُنگی که اولش سایه ی خروس دیده و صدای "ریو ریو ره ره ریو" ("قیو قیو ره ره قیو")ی زنبورکی شنیده می شد. خورشید خانومی با ابروهای قجری هم بود که سرشو آروم به یه طرف کج می کرد. شخصیت معروفش "آتیش به سر" بود. "آتیش به سر" پرنده ی سیاه و بدجنس و مغروری بود که دود از سرش بلند می شد و از تاجش به سمت حیوون های دیگه آتیش پرت می کرد. اون اومد و شهر "مرغ آباد" رو به "بوق آباد" تغییر نام داد و اونجا رو خراب کرد. اون به پرنده ها دونه های سوخته می داد و ذائقه شون رو تغییر داد و کلاً گمراهشون کرد. راوی قصه "ناصر غفرانی فر" (صدای "عینکی" "مدرسه ی موش ها") بود. تم داستان تو مایه های "اصیل اباد" "رضا رهگذر" بود. "آتیش به سر"؛ که، بدن براقی داش، خیلی هم ترسناک بود و به احتمال زیاد از ته چاه اومده بود بیرون (؟). "آتیش به سر" تموم مرغ آبادی ها رو دودی و سیاه و بنده ی خودش کرد؛ اما، اون ها انقلاب کردن و اون رو از شهر بیرون انداختن. دهه ی فجر اوایل دهه ی 60. (سؤال من، "حمید"، "بابک" و "رضا".)
48. "کرم شب تاب": تله تئاتر تک قسمتی و ساخته ی زنده یاد "اردشیر کشاورزی". کرم شب تابی کوچولو و سبز که ستینگش به هم ریخته بود و نمی دونست چه وقت باید بخوابه و چه وقت باید بیدار باشه. اون روزا بیدار بود و شبا هم که باید چمنزار رو روشن می کرد، باز هم بیدار بود. در اثر همین نخوابیدنا، چشاش همیشه خواب آلود و خمار بود. می خوند: "منم، شب تاب بی تاب/ منم شب تاب بی خواب/ شب و روز منم بیدار بیدار/ من از بیخوابی خود بیمناکم/ شب و روزم منم شبتاب بی تاب." بعد رفت تا از دیگرون بپرسه چجوری می تونه مشکلشو حل کنه و با جونورهای مختلفی آشنا شد که اونا از وظایف خودشون صحبت می کردن؛ مثلاً، جغدی بود، به نام "جغد دانا"، که دائم می گفت: "حق و حق و حق، گویم هر شبان، جاوید حق" و روی "ق"های این عبارت تأکید و تشدید زیادی داشت. کرم شب تاب همچنین فهمید این مشکل بی خوابی و بحران هویت رو مرغ شباهنگ و شب پره هم دارن. شباهنگ می گفت: "من شباهنگ/ شبخوان دشتم/ شب سرای شبستان دشتم/ در سکوت شبانه، شبانه/ می سرایم ترانه، ترانه/ نغمه های خوش عاشقانه/ در شب سرد و خاموش." شب پره هم می خوند: "شب پره ام، شب پره ی چمنزار/ هر شب در تاریکی، پر می کشم، سر می زنم به گلزار/ هرجا که روشنایی است، در ظلمت شبانه/ پر می کشم به سویش بی تاب و عاشقانه." بعد نوبت شب بو بود و بالأخره این کرم شب تاب رفت کنار ساحلی و نگهبان فانوس دریایی راه حل رو بهش نشون داد و اون موجود مفید واقع شد؛ بدین ترتیب که، فانوس دریایی قدیمی، خراب و از کار افتاده شده بود و کرم شب تاب مأمور می شد جلوی عدسی فانوس بره و باعث می شد کشتی ها به صخره های دریایی نخورن و راهنمای اون ها به سمت ساحل باشه. در پایان، وقتی راه حل رو پیدا کرده بود و فهمید می تونه روزا بخوابه و شب ها کار کنه، خیلی لوس و کشیده می خوند: "من کرم شب تابم/ روزها من می خوابم/ شب ها من بیدارم/ شب نیمی از دنیاست/ دنیای شب زیباست/ شب خود همه روشنایی است/ شب خود همه داستانی است/ شب قصه ها، غصه ها، شب رازها دارد/ داستان ها، پروازها دارد/ شب نیمی از زندگانی است/ شب نیز خود داستانی است." دهه ی 60. (سؤال من، "حمید"، "بهرام"، "اسمم"، "شروین"، "افشین" و "بابک".)
49. "داستان های دهکده": تهیه کننده، کارگردان و فیلمبردار: "محمود جعفریان". ساخت عروسک ها: "فرشته فرمند"، "مرضیه محبوب"، "شیرین رضاییان" و "نسرین ارمگان". نقاشی و دکور: "ولی الله جرجانی". تدوین: "حسین لنگرودی". بازیگران: "فرشته فرمند"، "شیرین رضاییان" و "نسرین ارمگان"، "البرت فرحبخش"، "علی سلطانلو"، "رامیناس ونسان" و "لعیا سراییان". مجموعه ای 13 قسمتی با داستان های آموزنده که توسط حیوانات دهکده ای گفته می شدن. سال 1362. (سؤال "عسگر رضایی".)
50. "آقای ارتباطی": ساخته ی زنده یاد "اردشیر کشاورزی" و با شرکت همسر ایشون، "الیزا جواهری". دهه ی 60.
51. "مجلس شاهانه": شبیه "دیو چو بیرون رود"؛ ولی، کاملاً عروسکی. عروسکای "شریف امامی"، "ازهاری" و "بختیار"، سه نخست وزیر آخر شاه. این برنامه مطمئناً با "دیو چو بیرون رود" فرق داشت. دهه های فجر دهه ی 60. (سؤال "رامین".)
52. "نگهبان چشمه": تک قسمتی. استاپ موشنی از دختری روستایی و چشم درشت و مو مشکی، با روسری سفید به نام "سما" (با صدای "مریم شیرزاد") که پاهاش فلج بود و نمی تونست مث سایر بچه ها بدوه و بازی کنه؛ اما، برای این که حس بد و غیرمفید بودن بهش دست نده، اون رو نگهبان چشمه ی آب روستا کرده بودن؛ تا، هر وقت دزدها بخوان آب چشمه رو بدزدن، "سما" زنگی رو، که بالای اون چشمه بود، به صدا دربیاره. یه بار "سما" هنگام نگهبانی خوابش برد و طناب زنگ از دستش رها شد و وقتی آدم بدا می خواستن از آب چشمه بدزدن، "سما" که می خواست زنگ خطرو بزنه، سعی کرد طناب رو بگیره و پاش طاقت نیاورد و افتاد داخل چشمه و غرق شد و چیزی که ازش به جا موند، فقط یه جفت کفش دخترونه بود. مردم دِه به یاد اون پرچم 4 رنگ فلسطین رو (شامل رنگای سیاه و سفید و سبز و قرمز) روی پشت بوماشون نصب کردن. راوی می گفت: "سیاه به یاد چشاش، سفید به یاد روسری (یا دلش؟)، سبز به یاد چشاش و قرمز به یاد شهادتش". صحنه ای که "سما" می خواست طناب رو به دست بیاره و آدم بدا داشتن نزدیک چشمه می شدن، خیلی کِشدار و رو مخ بود. آدم بدا به صورت سایه ای و مقوایی (دوبُعدی) بودن و دستشون هم داس و بیل و کلنگ و سه شاخ بود و مث "فوتبالیست ها" شیش ساعت طول می کشید تا بیان نزدیک چشمه! دهه ی 60. (سؤال من و "بهرام".)
53. "این و اون": عروسک و مجری مردی که برنامه ش شبیه "صندوق پست" ("کلاه قرمزی" و "ایرج طهماسب") بود. مرده هم عینکی و صداش کمی تودماغی بود. (سؤال "حمید".)
54. "کارآگاه کوچولو": از ساخته های استان فارس. دو نفر بودن؛ که، یکی شون تننپوش خرگوشی می پوشید و یکی هم کارآگاه بود و بارونی توسی به تن و همیشه هم مثل بچه ها بادکنک قرمزی به دست داشت. تکیه کلام "کارآگاه کوچولو" این بود: "عجیبه! غریبه! یک معمای پیچیده!" و وقتی این تیکه رو می گفتن، هر دو نفر دستاشونو مثل پیچ گوشتی می پیچوندن. (سؤال "حمید".)
55. استاپ موشنی از دو ماهی بزرگ و کوچیک که یکیشون بدجنس و آبی رنگ بود و حتا یه بار دست کارگردان و طراح رو گاز گرفت. رو پشت بدجنسه باله ی کوسه ای اغراق شده ای هم بود. (سؤال "حمید" و "بهرام".)
56. "موش کوچولو": تک قسمتی نسبتاً بلندی از موشی که از موش بودن خودش ناراضی بود و دائم تند تند می خوند: "من موش نیستم، من موش نیستم، من یک موش ترسو نیستم". بعد شیری رو که تو دام افتاده با دندوناش نجات می ده و می فهمه مهم بودن به بزرگی و کوچیکی نیست. (سؤال "رامین" و "محمود".)
57. "بیبل و تیتل": عروسکی و از ساخته های صداوسیمای مرکز همدان یا فارس (؟). شعر معروفش این طوری بود: "پسرا، پسرعمو/ پدراشون دوقلو". اوایل دهه ی 70. (سؤال "محمود".)
58. "نی نی مون": عروسکی و به کارگردانی "بهرام شاه محمدلو". روی "نی نی مون" خانم "آزاده پورمختار" حرف می زد. نوروز 82. (سؤال من و "ماریان".)
59. "داداشی": عروسک پسری خوشگل، با کت و شلوار مشکی اتوکِشیده، ابروهای پیوسته ی قاجاری و موهای ناز که با مجری مرد جوونی شبیه "افشین هاشمی" درباره ی اول مهر و مدرسه صحبت می کردن و فضای کار شبیه "آقا کوچیک" بود؛ با این تفاوت که هر چی "آقا کوچیک" شلخته و کثیف بود، "داداشی" شیک پوش و تمیز بود. پاییز 82.
60. "شمعی در باد": تک قسمتی و بی کلام؛ البته، بی کلامِ بی کلام هم نبود و موقع صحبت اصواتشون به صورت نامفهوم بود. پدر و مادر دختر و پسری برای مداوای بچه ی کوچیک خونواده به شهر می رفتن و خواهر و برادر تنها تو کلبه می موندن؛ اما، گرازهای وحشی به مزرعه شون حمله می کردن و سبزی های باغچه رو می خوردن. در نهایت پسره با تفنگ یکیشونو کشت و بقیه پا به فرار گذاشتن. کاراکتر عروسکی پدر خونواده تو "تلاش"، "سازش" و چند سری دیگه هم از همین کارگردان بازی می کرد. ساخت کرمان. نویسنده و کارگردان: "مهرزاد شورکی". پخش مجدد: تابستان 1386.


10: لیست سیاه عروسکی (دستکشی، انگشتی، خمیری، استاپ موشن، پینی، تنپوش، سایه بازی، بونراکو، میله ای (باتومی)) داخلی شبکه ی دو:

61. "کوشا" (؟): برنامه ای عروسکی و مناسبتی که توی دهه ی فجر می دادنش. حالتی حماسی داشت. "کوشا" یه چیزی تو مایه های "کاوه ی آهنگر" بود: هیکل، ریشو و پشمالو. اسبی هم داشت. قسمت آخر هم "کوشا" از زنش جدا شد تا به جنگ پادشاه بره. زنش هم بهش گفت: "در همه ی کارها کوشا بودی." دهه ی فجر 1366. (سؤال "ارین گرل" و "بابک".)
62. "شهر باتری ها": تک قسمتی. شهری آروم و امن از باتری هایی که داشتن زندگی شونو می کردن. باتری های قلمی، متوسط و بزرگ؛ اما، باتری بدمن غریبه، بزرگتر، سیاه، زشت، ترسناک و اخمویی می یومد تو اون شهر و با برقش، که از دهنش می زد بیرون، شهرو به آتیش می کشید و باتری ها و دکور شهر یکی یکی می سوختن و می افتادن. در نهایت هم مثل تموم کلیشه های معروف، باتری های کوچیک تر؛ بخصوص، باتری های قلمی که خیلی شبیه به "قوه ی پارس قلمی" بودن، دست به دست هم می دادن و با محاصره کردن اون باتری، اون رو مچاله می کردن و از بین می بردنش. موسیقی ای هم که تو این کار شنیده می شد، Swan's Splashdown از Jean Jacques Perrey بود. اواخر دهه ی 60.
63. "کودکی غلامحسین خان": کارگردان: "مرضیه برومند". مجری بازیگر: "امیرحسین صدیق". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
64. "نی نی و خاله ستاره" (؟): شخصیت های کمی درش بود: خاله، نی نی و خواهرِ بزرگترِ نی نی، که لباسش شبیه لباس عروس بود. دکورش تو ابرها و "سارا روستاپور"، درنقش"خاله ستاره"بود. فکر می کنم اولین بازی "خاله سارا" بود. "مژگان عظیمی" هم دوبلور بود و لالایی ها رو می خوند. پاییز 1384.

Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:28 am



11: لیست سیاه رئال (فیلم کوتاه، داستانی، سینمایی، تله فیلم، سریال، جُنگ، مجله ی تصویری، پلاتو، تله تئاتر، ترکیبی (تلفیقی)، آموزشی، مستند، مناسبتی) داخلی شبکه ی یک:

65. فیلم کوتاه و مسخره ای از پسری که وضع باباش خوب نبود و با قرض و قوله ژیان قراضه ای خریده بود. پسره واسه همه با شوق و ذوق تعریف می کرد که باباش یه ژیان دست ششم (یا دست دهم؟) خریده و پز هم می داد! یه روز باباهه داشت با ژیانش از روی ریل راه آهن رد می شد که ماشینش خاموش شد و روشن نشد و چون قطار داشت می یومد، مجبور شد ولش کنه. قطار هم زد و ژیان رو داغونش کرد. از اون به بعد پسره کینه ی قطارها رو به دل گرفت و بهشون سنگ می زد! دهه ی 60. (سؤال "رامین".)
66. "بهاران": کارگردان: "جلیل فرجاد". بازیگران: "جلیل فرجاد"، "مرجانه گلچین" و "مونا فرجاد". "مونا فرجاد"، متولد 1363، تو مصاحبه هاش گفته که تو این کار 2 سال داشته و نقش فرزند زوج "فرجاد" و "گلچین" رو بازی کرده. دهه ی 60.
67. "هوشی و موشی": با بازی "علیرضا خمسه" و "عنایت شفیعی". کارگردان هنری: "مهناز جهانگیری". کارگردان تلویزیونی: "محسن احمدی". سال 1363.
68. برنامه ای آموزشی که دو برادر به نام های "حسام" و "احسان" بودن و باباشون واسه شون یک سری آزمایش انجام می داد. "احسان" بچه مثبت، عینکی و شبیه پسرک عینکی کارتون "ماجراهای تام" ("تام سایر") بود و خیلی شل و تودماغی حرف می زد. "حسام" نازتر بود. به احتمال زیاد کار مرکز گیلان بود. یکی از آموزش هاشون ساخت دماسنج با لوله ی خودکار و جوهر بود. اواسط دهه ی 60. (سؤال "رامین" و "بابک".)
69. "مریم و دیو سیاهه" (؟): سریالی درباره ی دختری که می خواست مردم روستایی رو از شر و بدبختی نجات بده. دخترک پیش دیو می رفت و دست آخر به کمک حرف های ابزارآلات خونه ی دیوه، شیشه ی عُمر دیو رو پیدا می کرد و می شکست. این سریال ربطی به دهه ی فجر نداشت. سال 1365 و همزمان با "راز یک رمز". (سؤال "محمود".)
70. "روزهای تنهایی" (؟) (معروف به "شمیم و شیما"): سریالی شبیه به "ماجراهای خانه ی ما"، با بازی زنده یاد "اسماعیل داورفر"، زنده یاد "مهری ودادیان"، و دو دختر با نام های "شمیم"؛ که، سفید پوست بود با ابروهای پُر، لب های باریک و صورتی گِرد و " خواهر بزگتر، "شیما"؛ که، "ویدا شهشهانی" نقشش رو بازی می کرد. این دو خواهر دائم سارافون های بلند، گَل و گشاد و گُلدار سفید و قرمز یا سبز و آبی می پوشیدن و اگه اشتباه نکنم یکی از این دو خواهر توی "راز باغچه" هم بازی می کرد (؟). نوروز اوایل دهه ی 70. (سؤال من و "محمود".)
71. "مدرسه ی ما" ("ماجراهای مدرسه ی ما"؟): سریالی بود که درش چند تا بچه محله بودن و یکی از بچه ها "آرش میرحسینی" بود. "آرش میرحسینی" پسری لاغر و عینکی بود؛ که، گردن بلندی داشت و کمی شبیه به "علیرضا رضاییان"، بازیگر فیلم "رابطه"، بود. ماجراها حول و حوش مدرسه می گشت و سکانس ها تو "مدرسه ی مسعودیان" (روبروی "نمایشگاه" قدیم شهر تهران) ضبط شده بود و مستخدم مدرسه، زنده یاد "حیدری"، هم درش دیده می شد. یه قسمتش راجع به خرید از دستفروش کنار مدرسه بود. تو یکی دیگه از قسمت ها بچه ها تصمیم گرفتن پروژکتور بسازن. این کار رو کردن و در انتها برادر یکی از بچه ها تصمیم گرفت یه فیلم پروژکتور بیاره و اون رو توی مدرسه نمایش بدن؛ و جالب این که، این فیلم کارتون "سوپرمن" بود. این سریال سری دومی هم داشت؛ که، در کل سریالی دیگه شد. سری دومش ماجراهای دانش آموزای مدرسه ای پسرونه بود که نقش ناظم (معاون) مدرسه رو "جلیل فرجاد" بازی می کرد. یه قسمت پسرا دُور هم جمع شده بودن که تو زیرزمین خونه ی یکی شون یه آپارات رو به کار بندازن و به تموم بچه های محله شون فیلم نشون بدن. بچه های محل می یومدن، یه پولی می دادن و فیلم می دیدن. یه قسمت دیگه هم دانش آموزی بود که شبا تو خواب حرف می زد و یه شب مادرش؛ که، زنده یاد "ملیحه نیکجومند" (زنده یاد "شیده رحمانی") نقششو بازی می کرد، یواشکی صداشو ضبط می کرد و می بُرد برای آقای ناظم پخش می کرد. پسره در مورد موضوع بخصوصی تو خواب حرف می زد؛ که، ظاهراٌ باید به گوش آقای ناظم می رسید! سال 1367 یا 1368. (سؤال من، "استاکر" و "بابک"، "محمود"، "جانی جونز" و "هایدی".)
72. "نگاه کنید بچه ها، یه باغ وحشه اینجا": تیتراژش این جوری شروع می شد و گروه کُر می خوندن: "نگاه کنید، نگاه کنید، نگاه کنید، نگاه کنید بچه ها/ یه باغ وحشه اینجا/ یه باغ وحش زیبا/ بیایین بریم تماشا." اسم حیوون ها رو با خط نستلعلیق سفید رنگی می نوشتن و در هر اپیسود، دو یا سه حیوون به صورت شعرگونه معرفی می شدن؛ مثلاً، در مورد ببر، "حسین باغی" (؟) از زبون ببر و با صدای بم می خوند: "ببر بنگالم من/ تیز چنگالم من". قالب شعرها مثنوی بود. دهه ی 60 و همزمان با "ابر و باد و مه و خورشید". تهیه کننده: "ناهید شهابی".
73. "سفرهای بابا صفر": "بابا صفر" پیرمردی لاغر، عینکی، سیبیلو، میرزا قلمدون و شبیه "بهرام شاه محمدلو" بود؛ که، بچه ها رو به جاهای دیدنی و تاریخی ایران می بُرد. هر بار تو کادر کلی بچه (پسر؟) باهاش همراه بود. نحوه ی ظاهر شدنشون هم با ترفند ایست دوربین بود. دهه ی 60.
74. "هفت خوان": مسابقه ای شبیه به "هوشیار و بیدار"؛ که، "مهدی بهنام"، مجری چاق و عینکی "هوشیار و بیدار"، اینجا هم بود. شخصیت دیگری هم علاوه بر "علیرضا خمسه" و زنده یاد "محسن یوسف بیک" در این مسابقه بود؛ که، انسانی باستانی بود. ضمناً این مسابقه به هیچ وجه مانند مسابقه ای به همین نام برای بزرگسالان، ادبی نبود. در این مسابقه، بچه های شرکت کننده باید در طول مسیری، 7 مرحله رو طی می کردن و به سؤالات جواب درست می دادن. در این 7 مرحله یا "خوان" با حیوونایی مث گرگ و روباه و پرنده و ... روبرو می شدن که برای بچه ها معماهایی طرح می کردن. رو اعصاب ترین بخش کار هم حرکت های تکراری و بی مزه و کلیشه ای این حیوونا بود؛ برای مثال، گرگه دائم به چپ و راست حرکت می کرد و پرنده همین طور الکی و در جا بال بال می زد! بچه های شرکت کننده تو هر یک از مراحل که با جواب درست ردش می کردن، گردو جایزه می گرفتن و دست آخر، تعداد گردوها، نشون دهنده ی این بود که کدوم شرکت کننده برنده ی مسابقه ست. محصول استان هرمزگان. (سؤال من و "حمید".)
75. "بچه لاکپشت": فیلم کوتاه از چند پسر جوون و خز و خیل که شرط می بستن لاکپشتی رو با مشت بشکنن؛ اما، برادر کوچیکتر یکی از اونا که کلاه بافتنی زرد و کثیفی به سر داشت، لاکپشت رو می خرید و نجات می داد. فیلمبردار: "علیرضا رضایی". (سؤال من و "حمید".)
76. "عینک": فیلمی داستانی و تک قسمتی و شبیه "از نو بسازیم". داستان پسری بی سر و زبون و مظلوم به نام "محمود" که سر کلاس متوجه می شد چشماش ضعیفه و با باباش رفت پیش چشم پزشک و فهمید باید عینک بزنه؛ اما، وقتی اومد مدرسه، بچه ها اونو مسخره می کردن. اون هم دیگه عینک نزد؛ تا این که، یه روز از روی پله ها افتاد زمین و آسیب دید و بچه ها متنبه شدن و به اشتباهشون پی بردن. بچه ها موقع مسخره کردنش می خوندن: "محمود عینکی، میرزا قلمدون، اومد قند بخوره، افتاد تو قندون." پسره، "محمود"، شبیه پسر فیلم "رابطه" ("علیرضا رضاییان") بود. کارگردان و تدوینگر: "کیومرث پوراحمد"، نویسنده: "مسعود کرامتی"، مدیر تولید: "وحید نیکخواه آزاد". (سؤال من و "حمید".)
77. "تابستان سال آینده": سریالی چند قسمتی. بچه های دهی کوهستانی در هیجان برملا کردن راز غاری بزرگ در نزدیکی ولایت خود به سر می بردند؛ که، مردم ده اون رو شوم و دست نیافتنی می دونستن. نام غار، "غار دیلمان" بود و قهرمان فیلم، "ولی الله"، با بازی "محمد تقی بیرجندی" نوک زبونی (سین ها رو شین می زد) می گفت: "غار دیلمان طلسم شده. اینو همه می دونن." "ولی الله و خونواده ش تو روستایی کوهستانی زندگی می کردن. پدر این پسر، "آقا میر" نام داشت و بلد راه و راهنمای کوهنوردا بود و از این طریق معاش می کرد. نقشش رو هم "سیامک اطلسی" ("عزت اطلسی فر") بازی می کرد و نقش مادر هم به عهده ی "محبوبه بیات" بود. "ولی الله"؛ که، خیلی دوست داشت مثل پدرش بلد راه کوهستان بشه، تصمیم گرفت به تنهایی غار کوهستانی دیلمان رو فتح کنه؛ ولی، بخاطر بی تجربگی از کوه سقوط کرد، پاش شکست و پاش رو بستن (گچ گرفتن)؛ ولی، چون پاش بد و کج جوش خورده بود، مجبور شد با عصا راه بره و دیگه نمی تونست حتا به خوبی راه بره؛ چه برسه، به فتح غار. به اصرار "ولی الله" و با تلاشای پدربزرگش، زنده یاد "محرم بسیم" ("محرم علی بسیم")، "آقا میر"، بابای پسر، اونو به شهر و نزد دکتر برد و دکتر پای پسر رو مجدد عمل کرد تا بتونه درست راه بره؛ شبیه، "دنی" در "بچه های آلپ". تابستان سال بعد، "ولی الله"، پدرش و یک گروه کوهنورد حرفه ای به کوه رفتند و تونستند غار دیلمان رو فتح کنن و طلسم و تابوی غار هم شکست و دیگه کسی ازش نمی ترسید. پدربزرگ "ولی الله" به اون لقب "فاتح غار دیلمان" داده بود. سایر عوامل: کارگردان و تهیه کننده: "کیومرث پوراحمد"، نویسنده: زنده یاد "نادر ابراهیمی" ("منصور فرزانه") (با نگاهی به داستان "سختون"، نوشته ی "ناصر ایرانی")، مدیر فیلمبرداری: "حسین جعفریان"، فیلمبردار: "فرهاد صبا"، صدابرداران: "محمد حقیقی"، "فریدون خوشابافرد"، "محمد محمدی" و "حسین لنگرودی"، تدوین صدا: "محمد حقیقی"، سرپرست گویندگان: "فریدون دائمی"، سایر بازیگران: "محمد تقی بیرجندی"، "سیامک اطلسی" ("عزت اطلسی فر")، "محبوبه بیات"، "عبدالله یاقوتی"، "محمد ابهری"، "محمد بهادری" و "امیرعباس همایونی" و زنده یاد "محرم بسیم" ("محرم علی بسیم"). شامل 7 قسمت، با نام های: "طلسم شده"، "هیچ صعودی آسان نیست"، "تک رو"، "پا"، "چراغ قرمز"، "امروز برای فردا" و "گام اول". محصول: 1361، پخش: جمعه های سال 1363. (سؤال من، "افشین"، "بابک"، "عسگر رضایی"، "ماریان" و "علی شیرازی".)
78. نمره ی انضباط، صفر (کلاس اول گیلاس) (؟): تک قسمتی از داستان پسری به نام "شامل"؛ که، خیلی بازیگوش بود و مدام باعث دردسر اولیای مدرسه می شد. مادرش هم "کتایون ریاحی" بود؛ البته، قیافه ش با "کتایون ریاحی" امروزی خیلی فرق داشت و کاملاً دهاتی، با بینی کشیده و بلند و کلاً زهلم گیتمیش بود. در نهایت، مدیر سختگیر مدرسه، با بازی "جهانگیر الماسی"، تو یه روز بارونی اون پسرو توی سیاه چال مدرسه (زیرزمین مدرسه) می نداخت؛ اما، باز هم فایده نداشت. بعد مدیر تصمیم گرفت از راه "تهنید" (هندونه زیر بغل زدن!) و کلیشه ی معروف مدرسه ها پیش بره؛ یعنی، اونو مبصر کلاسشون کرد؛ البته، اولیای مدرسه با این کار مدیر مدرسه مخالفت می کردن؛ اما، مدیر تصمیمش رو گرفته بود. "شامل" هم؛ که، مسؤولیتی رو به عهده ش گذاشته بودن، متنبه و منضبط شد و دست از کارهای بدش برداشت و از اون پس زندگی خوب و خوشی رو ادامه داد! تو این فیلم شعرهای قشنگی خونده می شد؛ از جمله: "ب با آ چی می شه؟ با با با می شه. با "د" چی می شه؟" یا شعر تیتراژ پایانیش که خیلی زیبا بود و بچه ها می خوندن: "یک و دو و سه و چار/ از خواب غفلت بیدار/ دو و سه و چار و پنج/ کار و کوشش را بسنج." احتمالاً فیلم از ساخته های "کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان" (؟) و کارگردانش هم "جهانگیر الماسی" (؟) بود. معروف ترین صحنه ش جایی بود؛ که، مادره ("کتایون ریاحی") تو حیاط نشسته بود و لباسا رو تو تشت می شُست و از دست بچه ش حرص می خورد. خونه شون هم یه سری راه پله با نرده ی آهنی داشت و مادره رو از نمای بالای راه پله ها و از لای نرده های آهنی نشون می داد که نشسته بود و داشت رخت چرک ها رو تو تشت چنگ می زد. (سؤال من، "نگین شوکتیان" و "هایدی".)
79. "مشق شب" (II): تک قسمتی از پدر کارمندی که برای گذران زندگی بعدازظهرها و شب ها سفارش هایی از شرکت ها می گرفت و با خط ریز تحریری خوش، نامه هایی رو با قلم خودنویس رونویسی می کرد. بعد از مدتی پدره در اثر شب بیداری ها و فشار زیاد به خودش، شب ها خواب آلود و کم کم بیمار شد. نقش پدر رو بازیگری لاغر و سبیلو و شبیه به شمالی ها بازی می کرد؛ که، توی فیلم کوتاه "دوچرخه" هم نقش بابای پسره رو به عهده داشت. بعد پسرش تصمیم گرفت با خط خوشی، که از پدرش به ارث برده بود، نامه نگاری ها رو ادامه بده تا به اون کمک کنه. پسر دوس نداشت کسی متوجه این موضوع بشه. اون شبا، بعد از این که پدره در کنار میز چوبی به خواب می رفت، کار اون رو ادامه می داد؛ اما، تو تحصیل و مدرسه اُفت کرد. روزها خواب آلود بود و در نهایت، مدیر مدرسه نزد پدر شکایت و پدر، پسرش رو تنبیه کرد. بعدها وقتی پدر فهمید پسره شب بیداری و رونویسی می کنه تا پدر شغلشو از دست نده، شرمنده شد و اونو بخشید و "از اون پس سال های سال به خوبی و خوشی زندگی کردن"! فضای سرد فیلم و بازی بازیگرها، بیانگر سختی های زندگی در خونواده ای شریف و زحمتکش بود. صداهای فیلم هم صداهای سرصحنه ای بود. این فیلم از روی یکی از قسمت های "بچه های مدرسه ی والت" ساخته شده بود. ضمناً این "مشق شب" با "مشق شب" (I) ساخته ی زنده یاد "عباس کیارستمی" نباید اشتباه بشه. (سؤال من، "نگین شوکتیان"، "حمید" و "59".)
80. فیلم کوتاه و تک قسمتی از پسری که تازه روزه گرفتنو یاد گرفته بود. بین روز مدام وسوسه می شد روزه شو بخوره. چشمش به بچه های کوچیکی می افتاد که دستشون خوراکی بود یا هوس می کرد بره کمی آب بخوره. یه صحنه هم نشسته بود تو پارک و رو چمنا به درختی تکیه کرده بود و با وسوسه و هوس زیاد به گزی که با دو تا دستش گرفته بود جلو صورتش نگاه می کرد و آب دهنشو قورت می داد. بالأخره نتونست به وسوسه ش غلبه کنه و گز رو خورد. شب در حالی که پدرش با عبایی روی دوش نشسته بود تو حیاط، کنار حوض، رادیو روشن بود و "محمدرضا شجریان" می خوند: "این دهان بستی، دهانی باز شد". پدر هم این شعرو زمزمه می کرد و مادر داشت افطاری آماده می کرد؛ اما، پسر با ناراحتی و وجدان درد، تو اتاقش یه گوشه کز کرده بود و خجالت می کشید افطار کنه. نقش بابای پسره رو "عباس علی پور" ("منوچهر علی پور") بازی می کرد. (سؤال "هایدی".)
81. فیلم کوتاه و تک قسمتی از پسربچه ای دانش آموز که یه عالمه خودکار داشت و همه بهش مشکوک بودن و براشون سؤال شده بود که این از کجا وُسعش می رسه این همه خودکار رنگارنگ بخره. دوستاش فکر می کردن اون دزده! اما، آخر معما حل می شه و مشخص می شه بابای پسره رفتگر شهرداری و خودکارایی رو که پیدا می کرده و قابل استفاده بودن، می شُسته و به پسرش می داده. (سؤال "سَم".)
82. فیلم کوتاه و تک قسمتی از پسربچه ای مدرسه ای و شیطون که همیشه مشقاش پخش و پلا بود و مدام هم مشقاشو می ذاشت برای دقیقه ی 90 و صبح زود، قبل از رفتن به مدرسه، با لباس مدرسه و کنار سفره ی صبحونه اونا رو می نوشت. یه بار کنار سفره و سر مشق نوشتن خوابش می برد و تو خواب می دید که سر هر کدوم از مشقاش بلایی اومده و همه دارن ازش شکایت می کنن: یکی آبگوشتی شده، یکی روش چایی ریخته و .... با یکی از قسمت های "قصه های تا به تا" ("زی زی گولو") اشتباه نشه. پسره تو خواب ناظمشون رو هم می دید که با لباسی عبا مانند کُپه ای کاغذ جلوش خالی می کنه و می گه: اینا کاغذاییه که هر کدوم بوی غذایی رو می ده؛ مثل، آبگوشت یا نون و پنیر! آخه، همون طور که گفتیم، پسره همیشه کنار سفره مشقاشو می نوشت. در نهایت، پسره از خواب پا می شد و طبق معمول، متحول می شد و تصمیم می گرفت دیگه از این کارا نکنه. (سؤال من، "سَم" و "هایدی".)
83. "محاکمه ی سارا": فیلم کوتاه و تک قسمتی بسیار شبیه به کار بالایی؛ منتها، به جای پسر، دختری بازی می کرد با بازی "سارا سلطانی"، دختر "جهانبخش سلطانی"؛ که، اسمش تو فیلم هم "سارا" بود. "سارا" دختر بی نظمی بود که درس نمی خوند و مدام باباشو می خواستن بره مدرسه. یه شب خواب دید و خودشو تو فضایی مه آلود و جنگل مانند تو خواب می دید که یه سری بشقاب بودن؛ که، داخلشون چیزی شبیه به حلوا بود و نمره های درس های این رو با اونا نوشته بودن. دست آخر هم توسط لوازم التحریر محاکمه می شد. سارا طبق معمول، بعد از دیدن این خواب متحول و بچه ی خوبی شد. (سؤال "سَم" و "هایدی".)
84. فیلم کوتاه و تک قسمتی از پسربچه ای مدرسه ای که عشق خواب بود و همیشه تا دقیقه ی آخری که فرصت داشت می خوابید و به هیچ شکلی نمی تونست خودشو صبح زود از رختخواب جدا کنه و بره مدرسه. از دست مادرش هم کاری ساخته نبود و هر چی صداش می کرد، فایده ای نداشت. خلاصه، هر روز، دقیقه ی نود، با استرس از جا می پرید و دنبال وسایلش، این ور و اون ور اتاق می گشت و با عجله راهی مدرسه می شد. طبق معمول کلیشه های تکراری، جورابش هم داخل یخچال بود. بالأخره تصمیم گرفت راه حلی پیدا کنه و ساعت زنگداری رو بالای سرش می ذاشت تا بیدارش کنه؛ اما، ساعت هم هر چقدر زنگ می زد، فایده ای نداشت. کل فیلم، صدا زدن های مادره بود، با صدایی جیغ جیغو و زشت، نشون دادن عقربه های ساعت دیواری که به صاعت 8 صبح نزدیک و نزدیک تر می شدن، اینسرت هایی از چشمای بسته ی پسره زیر پتو، تصاویری از پسر که شتابزده دنبال وسایل و جوراباش می گشت و یه صحنه ی بیرونی که پسر بین جماعتی ایستاده بود و زنجیر پاره کردن پهلوونی رو بین حلقه ی مردم تماشا می کرد. (سؤال من و "هایدی".)
85. "عید دیدنی": شبیه "تخم مرغ رنگی من" و یه سال نوروز قبل یا بعد این بود. شاید هم سری دوم اون برنامه بود (؟). خونواده ای روباتی سخنگو داشتن که بسیار شبیه "کوکی"، روبات "هوشیار و بیدار" بود. شاید هم خود همون بود (؟). روی روبات دوبلور حرف می زد و موقع حرف زدن چشماش خاموش و روشن می شد. اینجا هم "علی عمرانی" پدره بود و "امید آهنگر" پسره. نوروز اواخر دهه ی 60.
86. "ساعت" (؟): تک قسمتی. دو پسربچه ی دبستانی ده، دوازده ساله که طبق معمول، یکی فقیر بود و تو درسا قوی و یکی پولدار و بازیگوش و ضعیف تو درس. یه بار زرنگه رفت خونه ی پولداره که تو درسا کمکش کنه. خونه ی اون ها، خونه باغی به جامونده از دوره ی قدیم و خیلی بزرگ و درندشت بود. اون روز ساعت گرون قیمت پسر پولداره گم و پسر فقیره به دزدی متهم می شد. بیشتر هم مادر پسر پولداره (با بازی "محبوبه بیات" (؟)) بود که سوسه می یومد و پسر فقیره رو دزد خطاب می خوند و اون قدر این کارش رو ادامه داد که این دو دوست با هم قهر کردن؛ اما، آخر فیلم که تو یه روز پاییزی شاخه های خشک یکی از درختای قدیمی باغ پسر پولداره رو، که کنار حوض بزرگی بود، می بُریدن، اون ساعت از تو لونه ی کلاغی پیدا می شد. و وقتی پسر متموله خوب فکر می کرد، یادش می یومد که اون روز برای شستن دستاش ساعت رو از دستش درمی آورد و کنار لبه ی حوض می ذاشت و یادش می رفت که اونو برداره. باغبون و مستخدم خونهه زنده یاد "حسین کسبیان" بود که وقتی ساعت پیدا می شد، سری به علامت خیلی فهمیدن تکون می داد و از اون نگاها می کرد که عاقل اندر. پسر متموله هم متنبه می شد و به دلجویی از دوستش می رفت و از دلش درمی آورد و دوستی شون سال های سال به خوبی و خوشی و گل و بلبل ادامه می یافت. برگرفته از داستان "ساعت طلا"ی "محمدرضا سرشار" ("محمدرضا رهگذر"). دهه ی 60. (سؤال من، "حمید"، "بهرام"، "افشین" و "59".)
87. "تپلی": سریالی با بازی "علی عمرانی". دهه ی 60.
88. نمایش های موزیکال اصفهان؛ که، روی سن اجرا می شد و دخترا و پسرای کوچیک با شعر، در قالب مثنوی، و با صدای ضرب و با لهجه ی اصفهونی نمایش هایی رو اجرا می کردن؛ مثلاً، پیرزنی خونه رو جارو می کرد و با ضرب شعر می خوند و گاهی بین هر دو مصراع کمی وای میستاد تا صدای ریتمیک ضرب واضح تر شنیده شه. بیشتر ضرب ها به وزن "یکصد و بیست و سه، صد، صد و بیست و سه" و "بله و بله، بعله دیگه" زده می شد. (با کسب اجازه از "دلشدگان" زنده یاد "علی حاتمی".)
89. "شاهدان کوچک": به کارگردانی "غلامرضا رمضانی" و با بازی "عنایت شفیعی" (با اون چشم دریدن های همیشگیش!)، "ابراهیم آبادی"، "رضا کیانیان" و زنده یاد "عزیز هنرآموز". موضوعش هم فعالیت نوجوانان در زمان انقلاب 1357 بود. محصول 1368. (سؤال "عسگر رضایی".)
90. "ورزش، بازی، شادی": برنامه ای برای تشویق بچه ها به ورزش. شعر تیتراژش گروه کُر به حالت کشیده می خوندن: "ورزششششششششش، بازیییییی، شادیییییی". بعد صدای سوت داور می یومد و ریتم شعرش تندتر می شد: "ورزش کنیم/ بازی کنیم/ در زنگ ورزش/ شادی کنیم". باز بین این مصراع ها صدای سوت داور می یومد. مجری جوون، خوش تیپ و قدبلندی هم داشت که ریش و سبیلشو می زد و دائم لباس ورزشی می پوشید و موقع گفتن پلاتوها، به عمد خالی هم می بست. تو صحبتاش، تکیه کلامش وقت خالی بندی ها این بود: "تازه این که چیزی نیست!" موهای کم پشت و تُنُکی هم داشت و کمی شبیه "رضا جاودانی" بود. سال 1369 یا 1370.
91. "آخرین امتحان": تک قسمتی. کارگردان: "جعفر پناهی". دو دختر همکلاسی بودن: یکی شون سبزه، لاغر، گرم، لوند، بلبل زبون، قد بلند، با چشمای درشت و مشکی و برق دار و جنوبی الاصل. اون یکی سفید، تپل، سرد، بی حال، کم حرف، قد کوتاه، با چشمای ریز و رنگی و خسته و شمالی الاصل. اینا تو آبادان با هم دوست و همکلاسی بودن. دختر شمالیه به واسطه ی شغل باباش (فکر کنم کارمند صدا و سیما بود؟) اومده بود جنوب. دختر شمالیه، تو آرزوی هدیه گرفتن بود و پدر و مادرش شرط گرفتن هدیه رو قبولی اون تو امتحانات خرداد گذاشته بودن. توی آخرین روز ایام امتحانات و آخرین امتحان؛ که، دخترا امتحان ریاضی داشتن، دختر شمالیه مث همیشه تو مسیرش از خونه تا مدرسه، اومد دنبال دوست جنوبیش تا با همدیگه برن امتحان بدن. اونا توی راه مدرسه داشتن جدول ضربو به صورت آواز می خوندن و می رفتن؛ که، پیکانی به دختر جنوبیه زد. راننده ی پیکان، به کمک اون یکی دختر؛ یعنی دختر شمالیه، اونو به بیمارستان بردن و طبق معمول پَرَستاره بهشون دلداری داد؛ که، چیزی نیست؛ البته، دختر جنوبیه به امتحان اون روز نرسید؛ چون، پاش شکسته بود؛ اما، دختر شمالیه اواسط امتحان، خودشو به جلسه رسوند. سکانس آخر، دختر شمالیه اومد سر جلسه و طبعاً دیر کرده بود؛ اما، خانوم معلمش؛ که، قضیه رو تلفنی متوجه شده بود، بهش گفت آروم بشینه و برگه شو جواب بده. دختر؛ که، می خواست جواب امتحانو بده، همه ش می دید باد پنجره ی سالن امتحان رو باز و بسته می کنه و همه ش کابوس شب گذشته ی امتحان ریاضی یادش می یومد و می ترسید؛ چون، شبیه به این صحنه رو دیشب خواب دیده و از ترس، صبح از خواب بیدار شده بود. آخر سر هم بلند شد و پنجره رو بست و با خیال راحت امتحان داد و "همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد"! موسیقی بندریش با ملودی "دودوتا، چارتا" با نی انبون، کار "محمدرضا علیقلی" بود؛ که، وقتی دختربچه ها داشتن تو راه مدرسه با یونیفرم های مدرسه جدول ضرب رو تمرین می کردن نمود بیشتری داشت. نویسنده: "هرمز هدایت"، فیلمنامه نویس: "کامبیز دُرّی"، بازیگران: "فریبا صفوی"، "فوزیه قریشی"، "حسین علی داوطلب"، "محمد تقی اتابکی" و "مهشید حیران". فیلمبردار: "فرزاد جودت". محصول صدا و سیمای مرکز بندرعباس (خلیج فارس). سال 1370. (سؤال من و "سورنا".)
92. "نگاه کن دوباره": مجموعه ای در مورد مشاغل و کارهای روزمره ی مردم که شعر تیتراژش این بود: "به کارهای مردم/ نگاه کن دوباره". بعدازظهرای جمعه های سال 1370 یا 1371 و متفاوت با مجموعه ی "دوباره نگاه کن". (سؤال "هایدی".)
93. مجموعه ای تئاتری و تولید استان فارس؛ که، یک سال، تابستون داده شد. ماجراهاش تو دادگاهی می گذشت، با متهم و قاضی و بیشتر زبون طنز داشت. قاضی همیشه دادگاه رو با این جمله شروع می کرد: "جلسه ی امروز ما/ یه بار دیگه رسمیه/ قاضی کجاست؟/ متهم این میون کیه؟". این مجموعه همزمان با برنامه ی بزرگسالان "فراتر از دوهزار" پخش می شد. (سؤال "هایدی".)
94. "اینجا کودکستانه": با اجرای "فردوس حاجیان" ("عمو فردوس") و آموزش به کودکان پیش دبستانی. دهه ی 70. (سؤال "هایدی".)
95. "مداد جادو": تک قسمتی. دختری که همه ش املاشو کم می گرفت و باباش براش مدادی خرید؛ که، تهش کله ی عروسک دختر کوچولویی بود؛ که، گاه رئال می شد و با دخترک داستان صحبت می کرد. بعد باباهه بهش گفت این مداد جوابا رو درست می نویسه؛ به شرط این که، هر کلمه ای رو که می خوای بنویسی، چند بار توی گوش این عروسک بگی و بنویسی. دختر هم فکر کرد اون مداد جادوییه و این طوری بود که املاش خوب و همه ش 20 می شد. تا این که یه روز مدادشو سر جلسه ی امتحان گم کرد. تیتراژش با مدادی شروع می شد که تهش عروسکی بود و همه ش این ور و اون ور می رفت. نقش دختره رو "سارا سلطانی" و نقش باباشو هم، بابای واقعیش، "جهانبخش سلطانی"، بازی می کردن. دهه ی 70. (سؤال "حمید"، "بابک" و "هایدی".)
96. سریالی مناسبتی ماه رمضون؛ که، معمولاً برنامه ی کودک بعدازظهر رو زودتر از روزای معمول می دادن تا با مراسم اذون تداخل نداشته باشه. حدود ساعتای سه و نیم، چهار بعدازظهر، سریالی بود که خانومی جدی و بداخلاق، شوهر چاقش رو "شادزی" صدا می زد. او به خوبی نقش مادری جدی، منضبط، عبوس و بداخلاق رو بازی می کرد. این خانوم زنده یاد "پروین ابراهیمی" بود و همون سال ها هم فوت کرد. کارگردان: "مجتبی یاسینی". (سؤال "هایدی".)
97. فیلمی تک قسمتی و کوتاه از بابایی که به پسر دبستانیش که تنبل و تجدیدی بود، قول داد که اگه اون سال شاگرد اول بشه، واسه ش دوچرخه بخره. پسره هم درس خوند و شاگرد اول شد؛ اما، اوضاع باباهه به هم ریخت و کلی شرمنده شد. باباهه چون بی پول بود نمی تونست قولشو ادا کنه. پسره صبح ها چایی شیرین با پنیر می خورد و به جای شکر، چایی شو با خاکه قند شیرین می کرد و این خاکه قند کلیشه ای شده بود برای نشون دادن وضع معیشتی داغون خونواده ها اون زمونا. باباهه هم تیپ معمول کارمندی بود: لاغر، کچل، کت و شلواری، تو سری خور، سبیلو و داغون خلاصه. (سؤال من و "حمید".)
98. فیلمی تک قسمتی و کوتاه از پسری که کیفی جدید (و احتمالاً آهنگ دار؟) می خرید و وقتی می رفت دستشویی مدرسه، دوستش، که از کیف خوشش اومده بود، اونو می دزدید. (سؤال "حمید".)
99. "بچه های دریا" ("اَتو و مَتو"؟): دو برادر جنوبی به نام های "اَتو" و "مَتو"؛ که، مثل همه ی بچه های جنوبی عشق رفتن به دریا رو داشتن و مادرشون هم باز مثل تموم مادرای کلیشه ای جنوبی، با دریا رفتن این دو مشکل داشت و باز طبق معمول همیشه، این دو پسر، کار خودشون رو می کردن! ضمناً این دو برادر، به شدت خیالباف بودن و یکی از قسمتاش در مورد "گرگور" بود. "گرگور" تور گردیه شبیه به توپ؛ که، با اون ماهی شکار می کنن. موسیقی بندریش به احتمال خیلی زیاد کار "محمدرضا علیقلی" بود. دهه ی 70.
100. "آخرین ایستگاه": سریالی 16 قسمتی به کارگردانی "مصطفی زوار" و "حسین محمدنشان". بازیگران: "محمدحسن انبارداران"، "وحید ارض پیما"، "امین عرفان"، "زهرا اویسی" و "سیامک اطلسی". موسیقی "حسین زندباف". اوایل دهه ی 70 و سال های 1371 تا 1374. (سؤال "سورنا".)
101. برنامه ای حدود 10 الی 12 قسمتی با بازی کارگردانی "سعید آقاخانی". "سعید آقاخانی" بود و 5 تا عروسک انگشتی؛ که، تو 5 دقیقه ی اول انگشتی بودن و تو بقیه ی داستان بزرگ می شدن. این عروسک ها دو تا برادر بودن با یه خواهر؛ که، موهای چتری و کاموایی داشت و لباس صورتی و روسری قرمز می پوشید. پدر و مادر هم بودن. داستان از این قرار بود که "سعید آقاخانی" داشت با این 5 تا عروسک برای بچه ها "لی لی لی حوضک" رو اجرا می کرد که این عروسک ها جون می گرفتن و بزرگ می شدن. شعر تیتراژش این جوری بود: "این ورمون یه کوه/ اون ورمون یه رود". بعد دخترکی که سوار تاب بود، با صدای نازک و آرومی می خوند: "دنیای ما خیالی/ بًه، چه قشنگ و عالی/ توش پُر شور و شادی/ از غم و غصه خالی." بعد در ادمه برای برادر کوچیکه می خوند: "دیو سیاه های می کِشه/ دیو سفید هوی می کِشه/ شیشه ی عُمر اون دو تا/ می شکنه زود و دود می شه". (سؤال "حمید")
102. "ماه و سحر": کارگردان: "غلامرضا رمضانی". بازیگر: "الهام سنایی". سریالی 26 قسمتی. محصول 1379. (سؤال "عسگر رضایی".)
103. "مشاعره": با اجرای دکتر "اسماعیل آذر"؛ که، اون موقع هنوز دکتراشو نگرفته بود و دکوری ساده؛ که، ایشون وسط و پشت میزی چوبی می نشست و دو گروه شرکت کننده در سمت چپ و راست و مشاعره شروع می شد. اوایل دهه ی 80.
104. "نم نم بارون": قصه هایی از "زهرا سعیدی" که خودش هم راوی قصه ها بود و هم به شیوه ی بازی در بازی، تموم نقش ها رو رو به دوربین های مختلف خودش بازی می کرد. گاهی برای این که نشون بده آدم دیگه ایه، شبیه زنده یاد "حسن نیرزاده" کلاهی به سر می ذاشت و از این کارها. تیتراژ آخرش هم دو ورژن شعر "بارون می یاد" بود، یکی کند و یکی تند و ریمیکس. تابستان 1385.

Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:28 am



12: لیست سیاه رئال (فیلم کوتاه، داستانی، سینمایی، تله فیلم، سریال، جُنگ، مجله ی تصویری، پلاتو، تله تئاتر، ترکیبی (تلفیقی)، آموزشی، مستند، مناسبتی) داخلی شبکه ی دو:

105. "نان آوران": مستند کارهای فنی بچه ها، مثل مکانیکی، تراشکاری، بنایی، قالی بافی و ... در تابستون ها. یکی از قسمتاش این جوری بود که تعمیرگاه خودرویی بود که اوستاکاره واسه دررفتن از زیر دِین بیمه، هر موقع بازرس بیمه می یومد، پسره رو بیرون می فرستاد یا قایمش می کرد و طبق معمول آخرش همه چی لو رفت. تابستان های سال های 1360 و 1361 و همزمان با "تار و پود"، "پلکان" و "یادگاری دایی جواد"؛ که، ساخته های "کیومرث پوراحمد" بودن. این مجموعه اپیسودیک بود و هر قسمتش کارگردانی جداگونه داشت، اما تهیه کنندگی همه شون به عهده ی "میترا خامنه ای" ("میترا خامنه") بود. بازیگر خاصی هم نداشت و بیشتر، مستند بود، اما اگه بازی هم بود، از نابازیگران و افراد بومی استفاده شده بود. نام قسمت هاش: 1. "بوی گل"، 2. "دلا" و 3. "قدرت" (نویسنده و کارگردان هر سه اپیسود: "محمد عقیلی")، 4. "دست های سبز فاطو" (کارگردان: "احمد هاشمی")، 5. "ماجرای رحیم" (کارگردان: "امیرحسین قهرایی")، 6. "نقش" (نویسنده و کارگردان: "رضا علامه زاده")، 7. "یک روز با مجید" (کارگردان: "جمشید چالنگی"). بازیگران اپیسود "قدرت": "قدرت نجفی"، "قاسم محمدی"، "حسن محمدی" و "قربان نجفی". بازیگران اپیسود "ماجرای رحیم": "علیرضا اسحاقی"، "کریم خنجری"، "پرویز محمدیان" و "محمدعلی اسدی". (سؤال من، "حمید"، "کاوه" و "عسگر رضایی".)
106. "جوانه ها": جُنگی با اجرای "سونیا پوریامین" و "مصطفی رحماندوست"؛ که، تو تیتراژش چند جوونه ی گل رشد می کردن و از زیر، خارها (سیم های خاردار؟) رو پاره می کردن. اصلی ترین قسمت این جُنگ، معرفی کتاب های کودک و نوجوان بود. وقتی کتابی معرفی می شد، تصاویر اون کتاب و جلدش هم نشون داده می شد و مجری بخش هایی از اون کتاب رو؛ که، معمولاً داستان بود، می خوند و برای دونستن ادامه ی داستان، توصیه می کرد ما بخریمش. یکی از داستان هایی، که خوند، "نگهبان چشمه" ("سما") بود؛ که، درباره ی دختری بود، که از چشمه ای نگهانی می کرد. دهه ی 60. (سؤال من و "حمید".)
107. "ساخت ایران": جُنگی از خودکفایی و یادگرفتن مهارت ها که یه قسمتش "طرح کاد" نظام آموزش و پرورش قدیم بود و بدمنی شبیه بدمن "چاق و لاغر"، لاغر، با سبیل و کلاه، سعی در خرابکاری داشت کنه. تو یکی از قسمتا تو یه کارگاه لباس کار پوشیده بود و وقتی نتونست کار بچه ها رو خراب کنه، حواسش پرت شد و دستش رفت زیر دستگاه پرس و اون دستگاه آرم "ساخت ایران" رو روی دستش زد. یه بار هم لباس فروشنده های دوره گرد رو پوشیده بود و با چرخ دستی ای جلوی مدرسه داد می زد "تخمه ژاپنی دارم، شکلات خارجی دارم." یکی از بچه ها ازش پرسید "آقا، تخمه ی آفتابگردون هم دارید؟" و خرابکاره با عصبانیت گفت "نه، فقط تخمه ی ژاپنی دارم. اصلاً فقط جنس خارجی دارم. هر چیزی خارجیش خوبه." پسره هم ناراحت شد و رفت روی پله ها، کنار دوستش، نشست و گفت "چرا بعضیا فکر می کنن که اجناس خارجی از مشابه ایرونیشون بهتره؟" بعد اومد ادای ژاپنی ها رو با تنگ کردن چشماش با انگشتاش دربیاره که یه افغانی چشم تنگ رو دید و کلی خجالت کِشید و انگشتاشو از گوشه ی چشماش برداشت. اینو نباید با فیلمی به همین نام از "امیر نادری" اشتباه گرفت. دهه ی 60. (سؤال من، "حمید"، "بهرام" و "ایدو".)
108. "مسافرخانه ی اتفاق" ("مسافرخانه"): به کارگردانی "مسعود کرامتی". زنده یاد "رضا خندان" در نقش مردی شهرستانی با پسرش می یومدن تهران تا مَرده، پسر بزرگترش رو که تو درگیری های انقلاب 1357 زخمی بوده (یا سرباز فراری بوده؟) با خودشون ببره. اون ها مجبور می شدن تو مسافرخونه ای مستقر شن. صاحب مسافرخونه هم "احمد آقالو" بود که جاسوس بود و برای ساواک خبر می برد. او مردی عصبانی بود و همیشه هم به این پدر و پسر مشکوک. ضمناً چیزی که مُدام تو این سریال تکرار می شد، "کوکتل مولوتوف" بود و نباید این سریال رو با "خبرنامه" اشتباه بگیرید. نویسنده: "ناصر هاشمی". دهه ی فجر 1368. (سؤال من، "رامین"، "عسگر رضایی" و "هایدی".)
109. "ماجراهای هوشی و کوشی": با بازی "شهرام لاسمی"؛ که، در این سریال هم مث کارای اولش، صحبت می کرد. "هوشی" (با بازی "شهرام لاسمی") به همراه "کوشی" (عروسکی پارچه ای) در سفینه ای بودند و هر هفته سیل عظیمی از نامه ها رو؛ که، دریافت کرده بودن در سرتاسر ساختمون و راه پله و پشت بودن، دنبال می کردن و چند تایی رو هم شانسی می خوندن. (سؤال من، "عسگر رضایی" و "سَم".)
110. "نوشابه" (؟): پسری که دانش آموز دوره ی راهنمایی سابق (متوسطه ی اول) بود و علاقه ی وافری به نوشابه داشت. اون هر روز، بعد از تموم شدن مدرسه، در راه بازگشت به خونه، از دکه ی نوشابه فروشی، یک بطری نوشابه ی خنک می خرید و با شادی اونو سر می کشید. فیلم با خوابی شروع می شد که همین پسر می دید: اون خودشو بر بالای سکوی مدرسه خواب می دید که بهش بطری بزرگ نوشابه ای جایزه داده ن و اون با خوشحالی، شیشه ی نوشابه رو دودستی بالای سرش نگه داشته و لبخند گنده ای زده. سایر بچه ها هم تو صف های کلاساشون وایستاده ن و دارن اونو تشویق می کنن! سرانجام، روزی این پسر به علت بازیگوشی هاش توسط خونواده ش مورد سرزنش قرار می گیره، متنبه و متحول می شه و تصمیم می گیره کمتر نوشابه بخوره و They lived happily ever after! (سؤال "59".)
111. "بچه های مدرسه": به کارگردانی "مجتبی یاسینی". با بازی "فخر الدین صدیق شریف"، زنده یاد "منوچهر لاریجانی" و "پرویز بشردوست". سال 1368. (سؤال "عسگر رضایی".)
112. "یک تابلو، یک خاطره": "بهمن عبدی"، نقاش و کاریکاتوریست قابل ایرونی، به حالت سه رخ روی چارپایه ای می نشست و بومی هم روبروش بود. بعد راوی قصه ای از وقایع انقلاب 1357 می گفت و "بهمن عبدی" تند و تند با ماژیک (راپید) مشکی شروع به کشیدن نقاشی های بین رئال و کاریکاتور می کرد. سبک کاراکتراش مثل سایر کارای خودش و بسیار شبیه به سه کاراکتر کارتون خارجی "سه که پوک" بود. برای هر قصه روی برگه های A3، که روی همدیگه و روی بوم گذاشته شده بودن، دست کم هفت، هشت صحنه رو مرحله به مرحله می کشید و خوراکش هم سایه زدنای بعد از هر کار بود. موسیقی سنتی زیبایی هم پس زمینه شنیده می شد؛ که، از ساخته های "امین الله حسین" بود. دهه های فجر اواخر دهه ی 60. بعدها این برنامه و کارتون کشیدنای "عبدی" توی ماه های رمضون و "خاطرات رمضان" ادامه پیدا کرد. (سؤال من، "ارین گرل" و "افشین".)
113. برنامه ای ترکیبی عروسکی و رئال که "فلورا سام" در جوونی اجراش می کرد؛ به این صورت که، پشت میزی می نشست و دو طرفش دو عروسک دختر و پسر بودن به نام های "سارا" و "سعید". دختره موهاش رو از دو طرف بافته بود. "فلورا سام" کارش این بود که داستان تعریف می کرد و عروسک ها مرتب می پریدن وسط حرفش و وراجی می کردن یا سؤال می پرسیدن. اواخر دهه ی 60. (سؤال "هایدی".)
114. "روزهای برفی": به کارگردانی "مجید جوانمرد" و با بازی زنده یاد "حسین کسبیان"، "فرزانه کابلی"، "محمود جعفری"، زنده یاد "مهری مهرنیا"، "سعید عباسی"، "محمود بصیری"، "رحمان مقدم"، "پری اقبال پور"، "مرتضی نیکخواه"، مسعود رحمانی"، "علیرضا کدویی"، "علیرضا درخشان"، "ایمان مظلوم"، "نسیم جوانمرد"، "سودابه کیهانیان"، "صادق بیگی"، "منوچهر رحمتی"، "شاهرخ شعله ور"، "احمد طیبی"، "اکرم درخشانی"، "محمود باقری" و "حسین مرتضوی". محصول 1370. (سؤال "عسگر رضایی".)
115. "آفتاب عالمتاب": کارگردانان: "امیر سماواتی" و "مازیار حبیبی نیا". جُنگی که صبح های زود، که بچه ها مشغول آماده شدن برای مدرسه بودن، پخش می شد. ترانه ش این بود: "باز شد دیدگان من از خواب/ به به از آفتاب عالم تاب." "علی صادقی" هم تو میون برنامه های طنزش بازی می کرد و اون موقع خیلی نوجوون بود و کوتاه و تپل. موضوعاتش بیشتر در مورد مدرسه و آداب اجتماعی در اونجا بود. همبازی هاش هم "سهیل موفق" بودن و یه پسربچه ی دیگه که همون سال ها به دلیل سرطان کچل و بعدها فوت شد. این سه دوست، توی "تابستانه" هم بازی می کردن. اوایل دهه ی 70. (سؤال "هایدی".)
116. "روزهای تنهایی": با بازی زنده یاد "اسماعیل داورفر" و زنده یاد "مهری ودادیان". سال 1371. (سؤال "عسگر رضایی".)
117. برنامه ای طنز از دو دانشمند (کیمیاگر)؛ که، یکی شون شاگردی بود دست و پا چلفتی با بازی "ارژنگ امیرفضلی" و استادی هم بود که شیمیدان (کیمیاگر) بود. تکیه کلام استاده این بود: "نه و نعععععلبکی". (سؤال "حمید").
118. مسابقه ای با شرکت دو گروه شرکت کننده؛ که، با یه سری اَشکال هندسی؛ مث، ذوزنقه و لوزی و ... گلدون و گربه و پنگوئن و ... درست می کردن و اساسش هم بازی "تنگرام" چینی بود. دهه ی 70. (سؤال من و "هایدی".)
119. مسابقه ای با شرکت دو گروه شرکت کننده؛ که، هر دو گروه شامل دوقلوها بودن. دهه ی 70. (سؤال "هایدی".)
120. "این طرف دیوار کیه؟ اون طرف دیوار کیه؟": مسابقه ای که مجریش پسر جوونی بود که با عروسک کرم سبز و قلمبه ای اجرا می کرد. تو هر مسابقیه، نوجوونی دعوت می شد تا با 20 سؤال بتونه حدس بزنه اون طرف دیوار کیه و اون طرف هم یکی از دوست ها یا آشناهای مهمون مسابقه بود. یه بار دختر جوونی مهمون برنامه بود و با دیدن همشاگردی قدیمیش، خیلی هیجان زده شد و زد زیر گریه. (سؤال "جانی جونز".)
121. "صد سال به این سال ها": کارگردان: "بیژن صمصامی". بازیگران: "خسرو احمدی"، "محسن قاضی مرادی"، "رابعه اسکویی"، "امیر بنایی"، "افشین سنگ چاپ"، "مارال موسوی"، "شهاب عباسی"، "بهروز عباسی"، "محمدرضا علیمردانی"، "وحید فارسی"، "منصور غنی جاهد"، "سیامک فرامرزیان" و "عبدالله کریمی". اواسط دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
122. "فرزندان ایران": کارگردان: "امیر سماواتی". بازیگران: "اکبر رحمتی"، "عباس محبی"، "محمد کدخدایی"، "مرتضی تبریزی"، "اسفندیار یگانه"، "علی صادقی"، "همون هدایتیان"، "شکوفه طاهری"، "ابوالفضل ریاحی"، "ماندانا آشنایی" و "لیلا رحمت آبادی". اواسط دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
123. "الفبای 2000 ساله": بازیگران: زنده یاد "احمد آقالو"، زنده یاد "رضا خندان"، "مهتاب نصیرپور"، "نگار عابدی"، "فریده سپاه منصور"، "علیرضا فولادشکن"، "اشکان اشتیاق"، "علیرضا رییسی" و "آرش فصیح". محصول 1370. (سؤال "عسگر رضایی".)
124. "یک درس کوچک": بازیگران: "کاوه آهنگر" و "غزل مهدوی". محصول 1370. (سؤال "عسگر رضایی".)
125. "خانه ی ما" (I): کارگردان: "مجتبی یاسینی". بازیگران: زنده یاد "جمیله شیخی"، زنده یاد "مهری ودادیان"، "آزیتا صالحی"، "جلیل فرجاد"، "مونا غمخوار"، "وحید شیخ زاده"، "حمید یزدانی"، "ماندانا اصلانی"، "محمد یگانه"، "امیر نیکیار"، "نوید حکیمی"، "سیاوش گرجستانی"، "سودابه گرجستانی"، "میترا توکلی"، "محمود حقانی"، "علی صالحی"، "رضا بی طرفان"، "حسین داداش پور"، "مهتاب رسولی"، زنده یاد "پروین ابراهیمی" و "امید صداقت". موسیقی: "محمد میرزمانی". "مونا غمخوار" و خونواده ش مستأجرهای زنده یاد "مهری ودادیان" بودن تو یه خونه ی قدیمی و زنده یاد، دختربچه رو "نخودچی" صدا می زد. صبح های جمعه ی 1376. (سؤال "عسگر رضایی" و "هایدی".)
126. سریالی مناسبتی ماه های رمضون به کارگردانی "مجتبی یاسینی". بازیگر پسرش، پسری بود که در سریال "خانه، محله، مدرسه" نقش "سینا" رو داشت و شبیه "محمدرضا فروتن" بود؛ اما، اینجا پسری یتیم و فقیر بود. نقش بابا رو زنده یاد "خسرو شجاع زاده" و نقش مامانشو هم "الیزا جوهری" بازی می کرد. (سؤال من و "هایدی".)
127. "بیا بیا تا بدونی": کارگردان: "جمشید کلانتری". بازیگران: "عباس ظفری"، "جهانگیر طاهری"، "محمود احمدی" و "سمیرا کارگزار". سال 1378. (سؤال "عسگر رضایی".)
128. "عید اومد، بهار اومد": کارگردان: "فرشته صدر عرفایی". بازیگران: "مهرداد نظری"، "سیامک انصاری"، "بهراد خرازی"، "بهاره ذبیحی"، "امیر غفارمنش"، "آتنه فقیه نصیری" و "کامبیز امینی". نوروز 1378. (سؤال "عسگر رضایی".)
129. "رنگ، رنگ، از همه رنگ": کارگردان: "مجید رزاز". بازیگران: "مجید رزاز"، "پری کربلایی"، "مریم قربانی"، "محمدرضا گوهرمنش"، "پرتو نیلی پور"، "فروغ میرفندرسکی" و "آرمین ابراهیمی". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
130. "صدای صنوبر": کارگردان: زنده یاد "شاپور قریب". بازیگران: "مجید مظفری"، "کتایون ریاحی"، "صدیقه کیانفر"، زنده یاد "فرهاد خانمحمدی"، "مهری امیرحسینی"، "فرزانه هدایتی" و "حنانه صفوت". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
131. "مسافری از اعماق": بازیگران: "علی قربان زاده"، "شیوا بلوریان"، "رابعه اسکویی"، "محمود بصیری" و "مجید مشیری". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
132. "گل سرخی برای داوود": کارگردان: "محمد رحمانیان". بازیگران: "رضا بابک"، "فریده سپاه منصور"، "یوسف تیموری"، "اکبر گل محمدی"، "فرید محمودی" و "فرهاد نوروزی". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
133. "عروسک مادربزرگ": کارگردان: "مجتبی یاسینی". بازیگران: "اسماعیل محرابی"، "فرنوش آل احمد"، "صدیقه کیانفر"، زنده یاد "فاطمه طاهری"، "امیر نیکیار"، "اکبر قدمی"، "مانیا بنی هاشمی"، "مونا غمخوار" و "سعید نوراللهی". تدوین: "مجید میرفخرایی". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
134. "قصه ی اسباب بازی ها": کارگردان: "جمشید کلانتری". بازیگران: "محمد شیری"، "علی عمرانی"، "مینا نوروزی فر"، "مجید علم بیگی"، "هنگامه اباذری"، "حسین رفیعی"، "حمید پیشقدم"، "غلامرضا بنفشه خواه"، "کاوه آهنگر"، "پویا کرمی" و "آیدا تبیانیان". اواخر دهه ی 70. (سؤال "عسگر رضایی".)
135. "در تاریکی شب": کارگردان، بازنویس فیلمنامه و طراح صحنه: "علی آقابالایی"، فیلمنامه: "اصغر عبداللهی" (بر اساس داستانی از "طاهره ایبد")، فیلمبردار: "بهزاد علی آبادیان"، تدوین: "مهین نواب ایرانی"، موسیقی: "محمد احمدیان". بازیگران: "بیوک میزایی"، "گیتی ساعتچی"، "بهادر ابراهیمی"، "سودا سعادتی"، "طاهره طایفی"، "گیتی معینی" و "سیامک حلمی". محصول 1375. برادری خواهرشو با نقابی می ترسونه و خواهر، از ترس و شوکی که بهش وارد شده، دیگه نمی تونه صحبت کنه. (سؤال "عسگر رضایی".)
136. "بابانقلی اومده": با بازی "علی فروتن". زمستان 1375. (سؤال "ملودی".)
137. "خانه ی نیکو": کارگردان: "مسعود کرامتی". بازیگران: "محمود جعفری"، "سهیلا عزیزی"، "محمود بصیری"، زنده یاد "سروش خلیلی"، "غلامحسین شاهوردی"، "مریم سعادت"، "غلامحسین بهرامی"، "افسانه ناصری"، "زهره صفوی"، "علی شریفیان"، "ایمان شریفیان"، "شهرام قائدی" ("ابراهیم قائدی")، "فلور نظری" و "امیر نوری". محصول 1379. (سؤال "عسگر رضایی".)
138. "آی آدم ها": کارگردانان: "محمد حسین پور" و "جهان خادم". بازیگران: "بهزاد خداویسی"، "داریوش مؤدبیان"، "زهرا سعیدی"، "ژاله علو"، "احمدرضا اسعدی"، "مجید مشیری"، "محمد نجفی"، "عباس کاظمی"، "محمد کیانی"، "حسین رستمیان"، "جمال جاودانی"، "حسین مقدم"، "اسماعیل اسدی"، "نادر دهستانی"، "مهین حبیب بیگی"، "نونا آقاکثیری"، "فائقه برهانی"، "حسین منفرد"، "تقی هاجری"، "زهرا موسوی"، "محسن عاصفی"، "حسین مددی مهر"، "راحله کریمی"، "حسین بیدار"، "زهرا مفرد"، "زهرا آزاد"، "علی کابر مرادی"، "محمود غزنوی"، "محمد قاسم نیا"، "جواد محمدیان"، "زهرا زینلی"، "محمود مقدم"، "حسین تمجیدی"، "مسعود حسن پور"، "تقی جعفری"، "حسین حامد"، "مصطفی شفیعی"، "ایرج ناجی"، "طاهره عادلی"، "رینب یوسفی"، "علی سعیدی"، "محمود بهرام پور"، "مهدی انصاری"، "رسول هنرور"، "مرتضی ده دولانی"، "حجت باقری"، "احمد حسین زاده"، "ناهید حیدری"، "محمود نصرتی"، "مهدی مجیدی"، "عباس علی عنبری"، "سام سیدی"، "امیر کفشدار"، "شهرام ظلی تبار"، "حسن هادی"، "محمد تجندی"، "اصغر سجادی"، "سعید تقی زاده"، "فروزان آرتمند"، "علیرضا روزی تبار"، "معروف قربانی"، "حسن زارعی"، "احمدعلی صبوری"، "حسین حامد"، "پروین احکامی"، "ایران برادران"، "رضا خیابانی"، "رضا محمودزاده"، "رضا کاظمی"، "حمید میرزائی"، "اعظم فراوانی"، "اسماعیل اردکانی"، "محمود مقدم"، "فریبا نوربخش"، "طیبه رحمانی"، "خلیل دادگر"، "امیر عباس زاده"، "عطا میرسعیدی"، "حسین یوسفی"، "حمید عزیزی"، "فرزانه زینلی"، "مریم قربانی"، "رضا انصاری"، زنده یاد "ابوالفضل سپهر" ("بهزاد سپهر")، "رسول شیرزاد"، "جعفر حسینی"، "اکبر دهقان"، "مسعود حریمی"، "غلامرضا دلاوری"، "حسین حدادیان"، "حسین عطار"، "محمدرضا آزاد"، "جعفر حسینی"، "مهدی شمس"، "اکرم کفشدار طوسی" و " شاهپسند طاهری". محصول 1379. (سؤال "عسگر رضایی".)
139. "یاس های کوچک": کارگردان: "حمید بهمنی". بازیگران: "جهانبخش سلطانی"، "اسرافیل علمداری"، "سیروس صابر"، "توران قادری"، "افشین نخعی"، "ماشاءالله شاهمرادی زاده"، "آذر سلیمی"، "مهناز سرمدی"، "میترا تبریزی"، "پیام مهرنوش"، "حسین فرضی زاده"، "مسعود اصفهانی"، "محمد موسوی فر"، "میلاد حسن خانی"، "سعید آقائی"، "پیمان برخورداری"، "محسن محمدقلی"، "کورش نبی زاده"، "مرتضی رحمانی"، "محبوبه محبوب"، "بهروز پیروزیان"، "اکبر غفاری"، "ژانت وسکانیان"، "سورن مناچکانیانی"، "فرهاد سهرابی"، "منصور صالحی"، "علی بخشنده پور"، "حسین حسینی"، "حسن عرب زاده"، "افسانه شبان زاده"، "امیر تجربه"، "سیف الله مقدسی"، "حسین پیرایش"، "مصطفی سهرابی"، "حمید منصوری آقازاده"، "علی دیانت خواه"، "حسین نیکخواه"، "فرشید حاج کاظمی"، "آرش سهرابی"، "ایمان یزدی"، "حسن آب پیکرانی"، "هلال فیلی"، "حسن دوستی"، "هلیا حریریان"، "حمید سهرابی"، "امیرحسین حسن خانی"، "میثم کدخدا"، "محمد نیکخواه" و "محسن دیزجی". محصول 1379. (سؤال "عسگر رضایی".)
140. "حرف آخر": کارگردان: "هومان فاضل". بازیگران: " علی نکته سنج"، "هومن پزشکی"، "محمد فریدان"، "بردیا اسماعیل لو"، "پارسا طلایی اصل"، "سیروس تقی نژاد"، "معصومه اسکندری"، زنده یاد "محمود بنفشه خواه"، "احمد بهروزی"، "علی گلزاده"، "ابوالقاسم محمدطاهر"، "منوچهر بهروج"، "امان الله رحیمی"، "حشمت آرمیده"، "رضا حافظی"، "بهروز قادری"، "آرش دادگر"، "سعید فروتن"، "محسن شرافتی"، "رضا کریمی عراقی"، "حسن علی کرمی"، "محسن دستمردی"، "فرج الله مشهدی" و "زینب ترابی آذر". محصول 1379. (سؤال "عسگر رضایی".)
141. "قصه های اردو": کارگردان: "حسن جاویده". بازیگران: " فخرالدین صدیق شریف"، "جواد شیدائیان"، "امید متقی"، "محمد جواد حق یار"، "مرضیه کرم زاده"، "زیبا پروانه زاد"، "زهرا رحیمی"، "لیلا حبیبی"، "مژگان جودکی"، "سایه افتخاری"، "سمیه رحیمی"، "ناهید اسدی"، "الهام کتال"، "مریم نادری"، "عطیه کوزه کنانی"، "الهام غلامی"، "فائزه عباسی"، "مریم افتخاری"، "آرزو حبیبی"، "لیلا میرجانی"، "امیر حسینی"، "یوسف قربانی"، "سمانه باقری وشنوئی"، "مینو خلیل خانی"، "مهناز رضازاده"، "نصیر رجب پور"، "رضا رحمتعلی"، "رضا هاشمی" و "حامد اسدیان". محصول 1380. (سؤال "عسگر رضایی".)
142. "مهمانان مادربزرگ": کارگردان: "امیر فیضی". بازیگران: "آتوسا گودرزی"، "شهاب عباسی"، "هادی کاظمی" و "بردیا ملکی". محصول 1382. (سؤال "عسگر رضایی".)
143. "دوباره بهار": تک قسمتی و مناسبتی روز مادر. با بازی "شیرین پورمختار" (در نقش "النا")، "مارال اقدم"(در نقش "ایزت") و "سارا امینیان"(در نقش "بهار"). پخش مجدد: بهار 1386.
144. "به دنبال مامان": تک قسمتی از خواهر و برادری که می خواستن برای بابای زن مُرده شون، زن پیدا کنن. با بازی "کیمیا مکاری"/ "تینا"، "علی لطیفی"/ داداش، "فرید قبادی"/ باباهه و "بهاره نامجو"/ عمه. کارگردان: "سعید قاسمیان"، محصول زنجان. تابستان 1386.



Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:28 am


ب) لیست سفید (برنامه های کودک کشف شده/ آرشیو)

1. همون طور که در مقدمه ی "لیست سیاه" هم اشاره شد، فهرست برنامه های کودک کشف شده، یا به عبارتی همون "آرشیو"مون، "لیست سفید" نامگذاری شده.
2. پیدا شدن اسم و عکس، به معنای تموم شدن کار نیست. بچه های "تیک" همیشه به دنبال آپدیت و تکمیل کردن آرشیوشون هستن. مترجما می گن "ترجمه ی نهایی وجود نداره"، ما هم می گیم "عکس نهایی وجود نداره"!
3. "لیست سفید" خارجی چند تا استثنا هم داره؛ که، تعدادشون بسیار کم بوده ن؛ و درنتیجه، ازشون چشم پوشی شده. این کارتون ها و برنامه ها شامل اون هایی می شه که هم ازشون نام دقیق خارجی داریم و هم نام فارسی و هم عکس؛ اما حتا، تو اینترنت ازشون عکس اریجینال پیدا نمی شه (حداقل تا به امروز)؛ و درنتیجه، ما از تلویزیون یا مانیتور عکس گرفتیم یا عکسشونو کپچر یا اسکن کردیم و اونا رو "سفید" شمردیم. این مشکل برمی گرده به کشور سازنده ی اون کارتونا؛ که، در زمینه ی اینترنت و عکس ضعیف عمل کرده ن؛ مثل، اکثر ساخته های استرالیا، کانادا، ترکیه و .... بذارید چند مثال بزنم: "بیلی" (Billy)، "زیگ و زاگ" (Zig And Zag Wonder Why) و .... از این کارتون ها تا به امروز هیچ عکسی تو اینترنت پیدا نمی کنید؛ مگه این که، بچه های "تیک" ازشون عکس گذاشته باشن.





الف: لیست سفید برنامه های خارجی:

آماده نیست.



ب: لیست سفید برنامه های داخلی:

این لیستی از اکثر برنامه های کودک ایرونی بعد از انقلاب تا 01/01/1392ه. چرا این تاریخ؟ باید سطور اول نوشته های بنده در بالا رو بخونید.

از تموم موارد زیر به جز موارد مشخص شده، عکس داریم و این عکس ها به طریقه های مختلفی توسط دوستان تهیه شده (اسکن، سرچ، کپچر و ...). دوستان زیادی در این زمینه به ما کمک کرده ن؛ که، برای جلوگیری از اطاله ی کلام، اسمشون رو ذکر نکردیم و فقط می تونم بگم در همین جا از همه شون متشکریم؛ بخصوص، از "اسمم" عزیز؛ که، با در اختیار گذاشتن کلیپ های نایاب از برنامه های ایرونی، در تهیه ی بسیاری از این نام ها کمکمون کرد.

موارد استثنای "لیست سفید"؛ که، ازشون عکس توضیحات داریم و نه عکس واقعی، اینا هستن؛ که، به زبون ساده تر توی "لیست سیاه" قرار می گیرن:


1. آفتاب، گندم، آب
2. آیا این طور بهتر نیست
3. از همه رنگ
4. بابابزرگ و ترب
5. باغ
6. بچه ها ورزش
7. پونه و پوپک
8. جمعه با شما
9. خانه ی پدری
10. ده سؤال، ده جایزه
11. کودک و سوانح
12. گرایش
13. گل اومد
14. ماجراهای همسایه های روبرو
15. مجله ی نوجوان
16. مکینه
17. یک، دو، سه، زنگ مدرسه






لیست سفید برنامه ها و کارتون های ایرانی:

1. 1، 2، 3
2. 1 تا 5
3. 30 یا سی
4. 1445
5. آ تقی
6. آب (I)
7. آب (II)
8. آب، آب، زندگی (I)
9. آب، آب، زندگی (II)
10. آب پریا
11. آبنبات تلخ
12. آتش در خرمن
13. آجیل عید
14. آخرین آبادی
15. آخرین روز تابستان
16. آخرین سیب
17. آخرین گام
18. آدم برفی
19. آدمک کارتونی
20. آدیا
21. آرزو
22. آرزوهای شیرین زبان
23. آرزوی پردردسر
24. آرزوی زاغ ها
25. آزاده ی قهرمان
26. آزادی آمریکایی
27. آستانه
28. آسمون ریسمون
29. آشپز کوچولو
30. آفتاب مهتاب
31. آفتاب، گندم، آب
32. آفتابگردون
33. آقا جون سلیمون
34. آقا کوچیک
35. آقای آگاه
36. آقای حسابی
37. آقای خوش خیال
38. آقای رایا
39. آقای شاه
40. آلبوم تمبر
41. آمد بهاران
42. آن روی سکه
43. آن شب در قطار
44. آنچه باقی می ماند
45. آواز گنجشک ها
46. آیا این طور بهتر نیست
47. ابر و باد و مه و خورشید
48. ابراهیم در گلستان
49. اتاق نگار
50. اتل متل
51. اتل متل تماشا
52. اتل متل توتوله (I)
53. اتل متل توتوله (II)
54. اثاث خانه
55. اجازه خانم، اجازه
56. اچی و مچی
57. اخبار جوانه ها
58. از قلم شما
59. از مدرسه تا مدرسه
60. از نو بسازیم
61. از همه رنگ
62. استاد همه چی دون
63. اسرار اتاق آبی
64. اشاره ها
65. اعتراض حیوانات
66. افسانه های ایرانی (I)
67. افسانه های ایرانی (II)
68. افسانه های زیبا
69. افسانه های ملل
70. افسانه ی 98
71. افسانه ی آرش
72. افسانه ی پهلوان روشن
73. افسانه ی دو برادر
74. افسانه ی شکفتن
75. افسانه ی شهر عجیب
76. افسانه ی صمد
77. افسانه ی گل نور
78. افسانه ی ماردوش
79. اکسیژن
80. اگر من بزرگ بودم
81. الاغ و آواز خوش
82. السون و ولسون
83. المپیک
84. النگ و دولنگ
85. الو، الو، من جوجوام
86. اما بعد
87. امروز و فردا
88. امروز و فردا، ماجراهای نوروزی
89. امید و دوستان
90. امیدها و نجواها
91. امیدهای تازه
92. انتخاب برتر
93. انقلاب از مدرسه
94. انگشتر سحرآمیز
95. اورژانسی ها
96. اورنگ و بهرنگ
97. اولین روزی که بزرگ شدم
98. ایران تا ثریا
99. این آرمیتاست
100. این چیه
101. این سه نفر
102. اینجا پرنده بود
103. اینو شنیدی
104. با بچه های مدرسه
105. با ما بیا
106. با ما کاش باشی
107. با مشاهیر
108. با هم
109. با هم بخندیم
110. بابا باران
111. بابابزرگ و ترب
112. باباش و داداش
113. بادکنک سفید
114. باز مدرسم دیر شد
115. بازارچه ی عامو
116. بازگشایی مدارس
117. بازگشت
118. بازی
119. بازی با حروف
120. بازی با دایره ها
121. بازی با کلمات
122. بازی بزرگان
123. بازی خونه
124. بازی مداد
125. بازی های سنتی
126. بازی، شادی، تماشا
127. باشو، غریبه ی کوچک
128. باغ
129. باغ رنگارنگ
130. باغ ستاره
131. باغ شادونه
132. باغ کجا، طویله کجا
133. باغ میوه
134. بانی و نانی
135. ببین و بگو (I)
136. ببین و بگو (II)
137. بچه جان حرف مادرت بشنو
138. بچه ها بچه ها
139. بچه ها بیاین تماشا
140. بچه ها بیدار، بچه ها هوشیار
141. بچه ها تئاتر
142. بچه ها جدول
143. بچه ها، خبر
144. بچه ها سلامت باشید
145. بچه ها مدرسه
146. بچه ها مواظب باشید
147. بچه ها ورزش
148. بچه ها وقت بازیه
149. بچه های آسمان
150. بچه های ابری
151. بچه های اروند
152. بچه های بندر
153. بچه های بوستان
154. بچه های بهشت
155. بچه های تابستان
156. بچه های دهکده
157. بچه های راه آهن
158. بچه های ژاله
159. بچه های شهر خرم
160. بچه های شیرکوه
161. بچه های صبح
162. بچه های عروسکی
163. بچه های مدرسه ی همت
164. بچه های وشان
165. بدوک
166. برای بچه ها
167. برای فردا
168. برده رقصان
169. برکه ی دوستی
170. برگ سفید
171. برنامه ی خردسالان شبکه ی دو
172. برنامه ی خردسالان شبکه ی یک
173. برنامه ی کودک شبکه ی دو
174. برنامه ی کودکان و نوجوان شبکه ی یک
175. برنده به جا
176. بز بز قندی (I)
177. بز بز قندی (II)
178. بزرگ مرد کوچک
179. بشین، پاشو، بخند
180. بلندگوهای افسانه ای
181. بوبو
182. بوستان دوستان پورنگ
183. بوستان سعدی (I)
184. بوستان سعدی (II)
185. بوسه بر آسمان
186. به آینه نگاه کن
187. به به، بهاره
188. به ترتیب قد
189. به چه فکر می کنی
190. به رنگ زیتون
191. به رنگ صدف
192. به سوی نور
193. بهار
194. بهار آمد
195. بهار بهار
196. بهار مهربانی
197. بهار نارنج
198. بهارک و رؤیا
199. بهاری شو
200. بهترین بابای دنیا
201. بهشت
202. بی احتیاطی
203. بیا بیا تا بدونی
204. بید و باد
205. بیست (I)
206. بیست (II)
207. بیشتر توجه کنیم
208. بیکار نمی توان نشستن
209. پا برهنه
210. پاتال و آرزوهای کوچک
211. پاداش
212. پادشاه یک ساله
213. پاشو پاشو کوچولو
214. پاگرد
215. پالیز
216. پای دوستی
217. پای صحبت های بابا علی
218. پایان کودکی
219. پاییز گرم
220. پاییزه
221. پدرام و پدربزرگ
222. پدربزرگ
223. پدربزرگ گمشده
224. پر آبی قصه
225. پر سیاه، کلاغ سیاه کوچولو
226. پرپرک
227. پرستاران کوچک
228. پرستو
229. پرنده ی کوچک خوشبختی
230. پرواز دوباره
231. پرواز سپید
232. پسر بابا
233. پسر ترکمن
234. پسر کوزه گر
235. پسران عاقل
236. پسرعموها
237. پسرک
238. پسرک نقاش
239. پسری که کوچک شد
240. پشت صحنه
241. پلاتو های شبکه ی دو
242. پلاتو های شبکه ی یک
243. پلکان
244. پله پله
245. پلیس آسمانی
246. پلیس کوچولو
247. پنجره
248. پنجره های شادی
249. پود
250. پونه و پوپک
251. پویا کوچولو
252. پهلوانان
253. پیر وفا
254. پیرزن و گاو
255. پیرمرد و پرنده
256. پیک بچه ها
257. پیک سپید شادی
258. تا حضور
259. تابستان شاد
260. تابستانه
261. تار و پود
262. تارزن و تارزان
263. تازه وارد پردردسر
264. تازه ها
265. تبر
266. تپه ی عقاب ها
267. تجربه
268. تخته ی سیاه و سفید
269. تخم مرغ رنگی من
270. تداوم زندگی
271. ترافیک
272. ترانه های اتل متل
273. تربچه و خاله نگار
274. ترس و لرز
275. ترمه طلا
276. ترمه، ترنج، گل افشان
277. تصمیم کبری
278. تصویرها
279. تعطیلات پرماجرا
280. تعطیلات تابستانی
281. تعطیلات خوش بگذره
282. تق تق
283. تقی جان
284. تکبال
285. تکه ای از آسمان
286. تلاش
287. تلافی
288. تلویزیون کابلی بچه ها
289. تماشاخانه ی ایران
290. تمیز باش، عزیز باش
291. تنبل قهرمان
292. تنور طلایی
293. توپ، شوت، شیشه
294. توپ طلایی
295. تورنگ و پورنگ
296. تئاتر نوجوان
297. تیک تاک
298. جادوی فیزیک
299. جام فینگیل ها
300. جامانده
301. جایزه
302. جزیره ی جادو
303. جزیره ی چالاک
304. جستجو
305. جشن تولد انقلاب
306. جشن خاطره ها
307. جشن فجر
308. جمعمون جمعه
309. جمعه با شما
310. جمعه به جمعه، خونه به خونه
311. جنگ آفتاب
312. جنگ پرواز
313. جنگ زنگ بیداری
314. جنگل آباد
315. جنگل دره ی سپید
316. جنگل سبز
317. جنگل ما
318. جوجه، جوجه طلایی
319. جوجه های بازیگوش
320. جوجه های کاغذی
321. جورواجور
322. جیب جیب
323. چاق و لاغر
324. چاق و لاغر و مأمور سوم
325. چرا سگ ها از گربه ها متنفرند
326. چراغ جادوی گمشده
327. چراغ های خاموش
328. چرخ، چرخ، عباسی
329. چرخ و فلک
330. چرخ و فلکی
331. چرخونک
332. چشم بلبلی
333. چشم تنگ دنیادوست
334. چشم، چشم، دو ابرو (I)
335. چشم، چشم، دو ابرو (II)
336. چشمه ای که به دریا پیوست
337. چکمه
338. چل تیکه و حرف های تازه
339. چمدان
340. چوپان ابرها
341. چوپان دروغگو
342. چون باادب و تمیز باشی، نزد همه کس عزیز باشی
343. چون یکی کودک بودن
344. چهار فصل من
345. حدس بزن چه کسی برای عید می آید
346. حرفه ها
347. حسرت
348. حسگر
349. حسن آقا و آقا عمو
350. حسنک
351. حقه ی پیرزن
352. حقیقت پنهان
353. حکایات سعدی، شیرین تر از قند
354. حکایات شیرین
355. حکایت مرد و دریا
356. حکایت های کمال
357. حلقه
358. حنا
359. حواستو جمع کن
360. حیوانات
361. حیوانات میوه ای
362. خاتون
363. خاطرات جنگ (I)
364. خاطرات جنگ (II)
365. خاطرات رمضان
366. خاطرات کودکی من
367. خاطرات یک الاغ مهربان
368. خاکستر و پروانه
369. خاله بهار و بابا برفی
370. خاله قورباغه
371. خاله قورباغه و آقا پسر
372. خانواده ی خوب ما
373. خانواده ی عجیب
374. خانواده ی غول های چراغ جادو
375. خانواده ی من
376. خانه، محله، مدرسه
377. خانه در انتظار
378. خانه ی آبی
379. خانه ی اسرارآمیز
380. خانه ی پدری
381. خانه ی دوست کجاست
382. خانه ی عروسک
383. خانه ی عروسک ها
384. خانه ی کوچک ما
385. خانه ی کوچک من
386. خانه ی ما (II)
387. خبرچین
388. خبرنامه
389. خبرنگار
390. خرچنگ و ماهیخوار
391. خروس نگو، یه ساعت
392. خروس و روباه
393. خط خطی
394. خلیج فارس
395. خمره (I)
396. خمره (II)
397. خواب زمستانی
398. خواب های دنباله دار
399. خواجه نصیرالدین طوسی
400. خواهران غریب
401. خودم، من خودم
402. خورشید
403. خورشید خانم سلام
404. خورشید مال کیه
405. خوشحالی
406. خونه ی خاله کدوم وره
407. خونه ی عامو
408. خونه ی گل بابا
409. خونه ی گلپر اینا
410. خونه ی لالا پر
411. خونه ی مادربزرگه
412. خونه ی مامان گلابی
413. داداشی ها
414. داستان راستان (I)
415. داستان راستان (II)
416. داستان زال
417. داستان گاز
418. داستان مشاهیر
419. داستان نامه
420. داستان های امیرعلی
421. داستان های تقی
422. داستان های شاهنامه
423. داستان های شنیدنی
424. داستان های کوشا و نیوشا
425. داستان های مثنوی
426. داستان هایی شیرین تر از عسل
427. داستانک
428. دالی
429. دانا و توانا
430. دانستنی های رایانه
431. دانشمندان بزرگ
432. دایی جان و جان دایی
433. دختر دانا
434. دختر من
435. دخترانه
436. دخترک ابری
437. در آرزوی مهربانی
438. در تکاپوی معنا
439. در خانه
440. در دندانت لانه دارم
441. در کوچه ها روستا
442. در میان آفتاب
443. درخت بخشنده (I)
444. درخت بخشنده (II)
445. درخت سیب (I)
446. درخت سیب (II)
447. درون و برون من
448. دره ی شاپرک ها
449. دره ی هزار فانوس
450. دزد عروسک ها
451. دزدان حیله گر
452. دس دسی صداش می یاد
453. دست من
454. دست های طلایی
455. دست های من و بابام
456. دستکش ها
457. دفترچه ی نقاشی های من
458. دکمه ها
459. دل موش، پوست پلنگ
460. دلاوران خلیج فارس
461. دلبندم
462. دم زری
463. دندان درد
464. دنیای اسباب بازی ها
465. دنیای شادی ما
466. دنیای شگفت انگیز حمید
467. دنیای شیرین
468. دنیای شیرین دریا
469. دنیای هیجان انگیز کار
470. دو دو تا
471. دوباره نگاه کن
472. دوچرخه
473. دوچرخه ی مقرراتی
474. دوست
475. دوستان جنگل
476. دوستان جنگل 3
477. دوستان خوب
478. دوستان دریایی
479. دوستانه
480. دوستی
481. دوقلوها
482. دویدن برای پشیمانی
483. ده سؤال، ده جایزه
484. دهاتی و دزدها
485. دهقان فداکار
486. دهکده ی بزا بزا
487. دیدی بود
488. دیدی تونستم
489. دیو چو بیرون رود
490. رابطه
491. راز باغچه
492. راز جنگل شفا
493. راکون ها
494. راوی کوچک
495. راهپیمایی
496. رایا کوچولو
497. رخت عید
498. رز سرخ
499. رستم و اسفندیار
500. رستم و برزو
501. رستوران جنگل
502. رسیدیم و رسیدیم
503. رضا کوچولو
504. رفتگر
505. رفوزه
506. رنگ، رنگ، از همه رنگ
507. رنگ کودکی
508. رنگ ها
509. رنگوارنگ
510. رنگین کمان
511. روایت نیکان
512. روباه و کلاغ
513. روباه و گوریل
514. روز پدر
515. روز کودک و تلویزیون
516. روز مادر (I)
517. روز مادر (II)
518. روزنه ی اسرار
519. روزهای آرزو
520. روزهای بزرگ
521. روزهای رادیو
522. روزهای مدرسه
523. روزی بود، روزی نبود
524. روزی روزگاری شاه آباد
525. روستای ما (I)
526. روستای ما (II)
527. رهایی
528. رهایی از زمین
529. زاغچه ی کنجکاو
530. زاغی زیرک
531. زباله دان تاریخ
532. زبر و زرنگ
533. زمین آسمانی
534. زمینی
535. زنده باد دست و پای خودم
536. زنده باد میهن
537. زنگ اول، زنگ دوم
538. زنگ بچه ها
539. زنگ بهار
540. زنگ تخیل
541. زنگ سوم
542. زنگ مدرسه
543. زهره و زهرا
544. زیر گنبد کبود (I)
545. زیر گنبد کبود (II)
546. سارا به کلاس اول می رود
547. سارهای مهاجر
548. ساز دهنی
549. ساز و کار
550. سازش
551. ساعت سحرآمیز
552. سال نو، سال تو
553. سامی و دوستان
554. سبزتر از بهار
555. سپید پررنگ
556. ستاره های 1 تا 6
557. سر خط
558. سر شکسته
559. سربازان کوچک
560. سرخابی ها
561. سرزمین آرزوها
562. سرزمین توپک ها
563. سرزمین حیوانات
564. سرزمین رؤیاها
565. سرزمین زیبای ما
566. سرزمین زیتون
567. سرود
568. سرود بچه های آباده
569. سرودها
570. سرودهای زندگی
571. سرودهای هفته
572. سفر به سرزمین اعداد
573. سفر به سرزمین دور
574. سفر جادویی
575. سفرنامه ی امیرمحمد
576. سفرهای خالخالی و خانم جان
577. سفرهای دانا
578. سفرهای دور و دراز
579. سفرهای دور و دراز هامی و کامی در وطن
580. سفری با پرفسور جوتفات
581. سلام
582. سلام بهار
583. سلام کوچولو
584. سلام و صبح و مدرسه
585. سلامتی چه خوبه
586. سلول های خاکستری
587. سمندون
588. سنجاب مهربون، مهربونی زیباست
589. سنجاب و دوستان
590. سنجاب ها
591. سنجد کجاست، خبر دارین
592. سنجد و بچه های این محله و اون محله
593. سنجد و دوستان
594. سنگان
595. سه بچه خرگوش
596. سه تا بچه
597. سه شنبه ی آخر
598. سهم
599. سیاه پرنده
600. سیب، سنجد، سمنو
601. سیب خنده
602. سیر تا پیاز
603. سیر و سرکه
604. سین پسر و آق بزرگ
605. سین جیم
606. سینمای کودک (I)
607. سینمای کودک (II)
608. شاخه نبات
609. شاد و شادان
610. شادونه در سرزمین دونه ها
611. شاگرد اولی ها
612. شاهزاده ی سرزمین آلان
613. شب بخیر بچه ها
614. شب های بمباران
615. شب های شیرین
616. شب های ململی
617. شبکه ی کودک
618. شجاع مرد کوچک
619. شجاعان
620. شجاعان جنگل
621. شرم (I)
622. شرم (II)
623. شغل دوست داشتنی من
624. شکرستان
625. شکوفه های بهاری
626. شما و آقای بهتر
627. شمشاد شجاع
628. شنگول آباد
629. شنگول و منگول (I)
630. شنگول و منگول (II)
631. شهر آفتاب
632. شهر بادکنک ها
633. شهر بستنی ها
634. شهر پرستوها
635. شهر قشنگ
636. شهر کودکان
637. شهر موش ها
638. شیب تند
639. شیب تند 2
640. شیر و هیزم شکن
641. شیرهای آلواتان
642. شیرین تر از کلاغ پر
643. شیش تاییا
644. شیشه ی شکسته
645. شیطنت
646. صبح بخیر بچه ها
647. صبح بخیر کوچولو
648. صبح روز بعد
649. صد سال به این سال ها
650. صدف و مروارید
651. صفحه ی دو
652. صندوق پست
653. صندوقچه ی هدهد
654. صندوقخانه
655. صیام و تیام
656. ضرب المثل های فارسی
657. طاهر و نویسنده
658. طرحی نو دراندازیم
659. طریق مهر
660. طلوع
661. طنزهای طلایی
662. طنزهای عروسکی
663. ظلم شاهان
664. عابر پیاده
665. عاشورا
666. عباس قلی خان دوم
667. عبور موقت
668. عجب اشتباهی
669. عروسک آرزو و دینگا لینگا دیلینگ دیلینگ
670. عروسک های کاغذی
671. عزیز خانم
672. عسل آباد
673. عسل ها و مثل ها
674. عسلک
675. عصر بخیر بچه ها
676. عصر جدید
677. عطر و گلاب بپاشید
678. عکاس خانه (I)
679. عکاس خانه (II)
680. علامت سؤال
681. علی و دنی
682. علی و غول جنگل
683. عملیات فاو
684. عمو پورنگ
685. عمو سیبیلو
686. عمو نوروز
687. عیاران
688. عید آمد، بهار آمد
689. عیدانه
690. غروب روزهایم
691. غصه نخور کریم
692. غنچه های امید
693. غوره
694. فداکاری
695. فردا که بهار آید
696. فرستاده ای از 1404
697. فرش سپید
698. فریاد اشک
699. فرفری یه کم کوچیک بود
700. فسقلی و پدربزرگ
701. فقط 20
702. فوق برنامه ی عمو پورنگ
703. فری فضایی
704. فیتیله
705. فیتیله ی 2
706. فینگیل
707. ق مثل قلقلک
708. قاب هنر
709. قاصدک
710. قاطینگا و پاتینگا در شهر
711. قاضی باهوش
712. قامت خمیده
713. قرمزی، ماهی شگفت انگیز
714. قصه قصه
715. قصه ها و اندرزها
716. قصه ها و پندها
717. قصه های بابا
718. قصه های بازار
719. قصه های ببری و آقا جون
720. قصه های بهلول
721. قصه های بی بی خانوم
722. قصه های بی بی و بابا
723. قصه های پدر و پسر
724. قصه های تا به تا
725. قصه های جنگ
726. قصه های چمنزار
727. قصه های حسنی
728. قصه های خاله عنکبوته
729. قصه های دهخدا
730. قصه های دیار شیرین
731. قصه های رمضان
732. قصه های روباه
733. قصه های ریزه میزه
734. قصه های شب چله
735. قصه های شبانه
736. قصه های عمو نوروز
737. قصه های عمه خورشید
738. قصه های غزاله
739. قصه های فضول ترک
740. قصه های قلقلی و قلک
741. قصه های کتاب
742. قصه های کوچه ی ما
743. قصه های کهن (I)
744. قصه های کهن (II)
745. قصه های کیارش
746. قصه های لاک پوش
747. قصه های مادربزرگ (I)
748. قصه های مادربزرگ (II)
749. قصه های مادربزرگ و بوبونی
750. قصه های ماندگار
751. قصه های ماه
752. قصه های مثنوی (I)
753. قصه های مثنوی (II)
754. قصه های مجید
755. قصه های مزرعه
756. قصه های ملل
757. قصه های من و پوتی
758. قصه های موش نمکی
759. قصه های مهمان مادربزرگ
760. قصه های نقلی
761. قصه های هفته
762. قصه ی بهار
763. قصه ی پنج انگشت
764. قصه ی شهر کارستان
765. قصه ی ما مثل شد (I)
766. قصه ی ما مثل شد (II)
767. قصه ی من و دوچرخه ی بابام
768. قطار آن شب
769. قطعه ی گمشده (I)
770. قطعه ی گمشده (II)
771. قلب های مهربان، دست های کوچک
772. قلعه ی زمان
773. قلعه ی سرخ
774. قلقلی در سرزمین قلک ها
775. قلم سبز
776. قله ی دنیا
777. قلی و گلی
778. قند تلخ
779. قندیل کوچک
780. قورباغه ی سبز
781. کارآگاه لطفی
782. کاردستی
783. کارگاه خصوصی من
784. کاروان آفتاب
785. کاش و کاشکی
786. کاشی 313
787. کاغذک
788. کاغذهای رنگی
789. کافه ی سپید
790. کاکلی
791. کاوشگران نوجوان
792. کتابخانه ی کوچک من
793. کرم اندازه گیر
794. کشتیبان ایرانی
795. کفش کتانی
796. کلاغ ها
797. کلاغه می گه
798. کلاه
799. کلاه قرمزی 88
800. کلاه قرمزی 90
801. کلاه قرمزی 91
802. کلاه قرمزی 92
803. کلاه قرمزی و پسرخاله
804. کلاه قرمزی و سروناز
805. کلاه نجات
806. کلید
807. کلیله و دمنه
808. کنسرت حشرات
809. کو، کو، قصه ی امروز کو
810. کوچولوها
811. کوچولوی سیاه
812. کودک شاعر
813. کودک و اشغالگر
814. کودک و سرباز
815. کودک و سوانح
816. کودکان ما، آیینه ی ما
817. کودکانه
818. کودکی بزرگان
819. کودکی یک نویسنده
820. کیسه ی برنج
821. گجامبا
822. گرایش
823. گربه جله و آقا پسر
824. گربه های هاجر
825. گربه ی آوازه خوان
826. گرداب سکندر
827. گردان آبنبات چوبی
828. گردن دراز
829. گردنه
830. گردو
831. گروه امداد جنگل
832. گزارش
833. گل اومد
834. گل برار
835. گل بگیم، گل بشنویم
836. گل خورک و اسب پارچه ای
837. گل گندم (I)
838. گل گندم (II)
839. گل گندم (III)
840. گلاب بپاش
841. گلباران (I)
842. گلباران (II)
843. گلنار
844. گنج امیر
845. گنج مثنوی
846. گنجشک و فیل
847. گنجشکک اشی مشی
848. گوسفند بلا
849. گوگوجی
850. گیوه های قلی
851. لاکی جون
852. لاکی و دوستان
853. لباسی برای خدمت
854. لحظه ها
855. لحظه های آشنا
856. لحظه های سبز
857. لحظه ی قاصدک
858. لذت دانایی
859. لوبیای سحرآمیز
860. لی لی حوضک
861. ما خونه نیستیم
862. ما می توانیم
863. ما و شما (I)
864. ما و شما (II)
865. ماتاتا
866. ماجراهای 5 انگشت
867. ماجراهای آفتاب و عزیز خانم
868. ماجراهای آنی و مانی
869. ماجراهای آنی و نانی
870. ماجراهای الک و دولک
871. ماجراهای امیر کوچولو
872. ماجراهای این و اون
873. ماجراهای بابک و نقاشی هایش
874. ماجراهای برفک
875. ماجراهای بهادر
876. ماجراهای بهمن و بختک
877. ماجراهای تاکسی نارنجی آقا جمال
878. ماجراهای جیرجیر و جانا
879. ماجراهای جمال و کمال
880. ماجراهای چموش و خموش
881. ماجراهای حاکم و حاتم
882. ماجراهای خانه ی ما
883. ماجراهای روباه و خروس
884. ماجراهای ساده
885. ماجراهای شهرک ترافیک
886. ماجراهای علی کوچولو
887. ماجراهای غنچه و خال جون کوکب
888. ماجراهای فیل کوچولو
889. ماجراهای قصه به قصه
890. ماجراهای قطار قطار
891. ماجراهای قلعه ی وروره گیس
892. ماجراهای کار و اندیشه
893. ماجراهای کاکلی
894. ماجراهای کج و کوله
895. ماجراهای کلیله و دمنه
896. ماجراهای کوشا
897. ماجراهای محله ی ما
898. ماجراهای من و استاندارد
899. ماجراهای مولی مارمولک
900. ماجراهای نمکی
901. ماجراهای ویز و زک
902. ماجراهای هلی و کوچول
903. ماجراهای همسایه های روبرو
904. مادر
905. مامان خورشید
906. مأمور مخفی
907. ماه شب چهارده
908. ماه من
909. ماهرخ
910. ماهی
911. مترسک
912. مثل چشم های بابا
913. مثل زندگی
914. مثل من، مثل تو
915. مجلس شورای ملی سابق
916. مجله ی خبری کودکان و نوجوانان
917. مجله ی نوجوان
918. مجله ی هفتگی
919. محله ی برو بیا
920. محله ی بهداشت
921. محمد زکریای رازی
922. مداد رنگی
923. مدادهای رنگی
924. مدرسه ی ایران
925. مدرسه ی پیرمردها
926. مدرسه ی حشرات
927. مدرسه ی عمو متل
928. مدرسه ی فسقلی ها
929. مدرسه ی ما
930. مدرسه ی موش ها
931. مرزنجوش
932. مرغ ماهیخوار
933. مروارید باران
934. مروارید سرخ
935. مریم و مادربزرگ
936. مزرعه ی بی بی
937. مزرعه ی بی بی گندم
938. مزرعه ی سبز
939. مزه ی خوب کودکی (I)
940. مزه ی خوب کودکی (II)
941. مسابقه ی ببین و ببر
942. مسابقه ی جوانه ها
943. مسابقه ی دانش
944. مسابقه ی دهه ی فجر
945. مسابقه ی سی
946. مسابقه ی شاپرک و زنبورک
947. مسابقه ی کوچک
948. مسابقه ی گلواژه
949. مسابقه ی محله
950. مسابقه ی نوجوان
951. مسافر
952. مسافر شهر قصه ها
953. مسافر نورسیده
954. مسافری از گرونگول
955. مشاغل
956. مشق شب
957. معرکه
958. معرکه ی الفبا
959. مغازه ی آقای ساعتچی
960. مکانیک
961. مکینه
962. ملاقات
963. ململ
964. ملوچ
965. مماغم
966. من اونو می خوام
967. من خودم هستم
968. من راه خانه ام را بلد نیستم
969. من زمین را دوست دارم
970. من قهرمان نیستم
971. من کیم
972. من و بابام و باباش
973. من یار مهربانم
974. منوچ و نونوچ
975. موتو
976. موتور امداد
977. موج نو
978. مورچه ی خودخواه
979. موش موشی
980. موشه و درخت سیب
981. مومو و مومی
982. مونس
983. مهاجمین
984. مهد کودک حیوانات
985. مهدی کوچولو
986. مهر مادری
987. مهربانی و صحرا
988. مهمان ماه
989. مهمان ناخوانده
990. مهمانان ناخوانده
991. مهمانپذیر آفتابگردان
992. می خواهم داستان بنویسم
993. می ریم مسافرت
994. می گی نه، نگاه کن
995. میان برنامه
996. میان پرده های ورزشی (I)
997. میان پرده های ورزشی (II)
998. میان پرده های ورزشی (III)
999. میان پرده ی ورزشی
1000. میدانک
1001. مینا و پلنگ
1002. میوه های سخنگو
1003. میهمانی
1004. ن مثل نظم
1005. ناجورها
1006. نادر می تواند
1007. نارنج و ترنج
1008. نازنین خانم
1009. نامه ها و جایزه ها
1010. نامه های بالدار
1011. نان و شعر
1012. نخودی
1013. نردبان
1014. نرمو
1015. نسیم
1016. نغمه های کودکانه
1017. نفس
1018. نقاش کوچولو
1019. نقاشی نقاشی
1020. نقاشی و حرکت
1021. نقاشی ها
1022. نوجوان، امروز، فردا
1023. نوروز ایرانی
1024. نوروز با کلاه قرمزی
1025. نوروزی ها
1026. نون و پنیر و پسته
1027. نیاز
1028. نیکی و نیکان
1029. نیمرخ
1030. نیمکت
1031. و آن گاه کودکی
1032. والیبالیست ها
1033. ورزش، شادی، سلامتی
1034. ورزش نوجوانان
1035. ورزش و سلامتی
1036. ورود ممنوع
1037. وسایل خانه
1038. وقتی بابا کوچک بود
1039. وقتی سفر کردیم
1040. ویژه برنامه ی دهه ی فجر
1041. ویژه برنامه ی کودک
1042. هاچین و واچین
1043. هادی و هدی
1044. هتل پر ستاره
1045. هتل دریایی
1046. هدهد
1047. هر پنجره، یک قصه
1048. هر چی شما بگین
1049. هرمز و دلاوران کشتی خورشید
1050. هزار برگ، هزار رنگ
1051. هزار و شصت و شونزده
1052. هزار و یک داستان
1053. هفت تیرهای چوبی
1054. هفت خوان
1055. هفت رنگ
1056. هفت رنگ انتظار
1057. هفت سین
1058. همبازی
1059. همسایه ها
1060. همسنگران
1061. همشاگردی ها
1062. همکاری
1063. همکلاسی سلام
1064. همنشین
1065. همیشه بهار
1066. همیشه بهار در رستوران عمو مهربان و خاله رؤیا
1067. همیشه بهار همراه با سنجد خبرنگار
1068. همینه
1069. هنرمندان کوچک
1070. هو هو خان، باد مهربان
1071. هوشیار و بیدار
1072. هیچ روزی
1073. یادگاری
1074. یادگاری دایی جواد
1075. یار مهربان (I)
1076. یار مهربان (II)
1077. یک اتفاق خیلی خیلی ساده
1078. یک اتفاق ظاهراً ساده
1079. یک به علاوه ی پنج
1080. یک تابلو، یک حماسه
1081. یک خاطره
1082. یک خواب و صد بیداری
1083. یک دست صدا نداره
1084. یک لقمه فیل
1085. یک، دو، سه، زنگ مدرسه
1086. یکی بود، یکی نبود
1087. یه چشم آلبالو، یه چشم گیلاس
1088. یه راه تازه
1089. یه روز ایری بدون بارون
1090. یه کوچه، یه خونه
1091. یه لقمه خنده


Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:28 am




ج) لیست خاکستری (برنامه های کودک نیمه کشف شده)


1. همین اول باید بگم که از تموم آیتم های لیست زیر؛ به جز، بخش "ه" عکس داریم؛ اما در موارد "الف" تا "د" عکسا یه مشکلی دارن. لیست "ه" هم رسماً جزیی از "لیست سیاه" محسوب می شه و "خاکستری" به معنای واقعی نیست.
2. بیشترین موارد "لیست خاکستری" شامل برنامه های خارجیه. علت اون هم یا صدا و سیمای کشورمونه که تیتراژها رو کامل نمی ده، اسامی رو تغییر می ده، اسم های من درآوردی می ذاره، اسم ها رو به کل تغییر می ده یا فارسی می کنه! یا مشکل از کشور سازنده ست؛ که، در زمینه ی اینترنت، ضعیف عمل کرده و رو سرمایه های گذشته ش وقت نذاشته.
3. "لیست خاکستری" وضعیتی میون "لیست سیاه" (مجهول ها) و "لیست سفید" (معلوم ها) داره. این لیست به سیاهه ای از اسامی کارتون هایی گفته می شه که حد اقل یکی از این پنج حالت رو دارن:

الف: لیست خاکستری به دنبال اسامی اریجینال برنامه های خارجی: شامل برنامه ها و کارتون هایی که ازشون عکس داریم، اسامی فارسی شونو هم داریم؛ اما، اسم اریجینالشونو هنوز نداریم؛ یعنی، دنبال اسامی اصلی اونا و درنتیجه یافتن عکس باکیفیت و بعضاً رنگی ازشونیم.

ب: لیست خاکستری به دنبال اسامی دقیق فارسی برنامه های خارجی (و نه ترجمه): شامل برنامه ها و کارتون هایی که که ازشون عکس و اسامی دقیق اریجینال داریم؛ اما، اسم دقیق فارسیشون رو نداریم. منظور ما ترجمه ی تحت اللفظی و بی مزه ی اون نام نیست؛ بلکه، نام فارسی ای که ما با اون ها بزرگ شدیم و اون برنامه رو به اون نام نشون داده ن.

ج: لیست خاکستری به دنبال عکس های کامل تر برنامه های داخلی: شامل برنامه های ایرونی ای؛ که، ازشون عکس داریم؛ اما، دنبال عکس های کامل تر و به روزرسونی اون هاییم.

د: لیست خاکستری به دنبال نام برنامه های داخلی: برنامه های داخلی ای که از اونا هم عکس داریم؛ اما، اسمشون رو نمی دونیم. خوشبختانه فعلاً موردی در این بخش موجود نیست.

ه: لیست خاکستری به دنبال عکس برنامه های داخلی (در اصل بخشی از "لیست سیاه"): شامل برنامه های ایرونی ای؛ که، به دنبال عکس از این برنامه هاییم و به عبارتی این بخش، جزیی از "لیست سیاه"ه؛ که، اگه هم عکسی از اون برنامه ها داریم، عکس واقعی نیست و نوشته و توضیحات اسکن شده ی مجلاته.



4. پس به طور خلاصه، هدف اینه که اسامی اریجینال برنامه ها رو بدونیم، اسامی فارسی برنامه ها رو بدونیم، عکسایی رو هم که داریم، کامل تر کنیم و دنبال یه تعداد عکس باشیم.
5. تعدادی از کارتون های "لیست خاکستری ب" در "لیست خاکستری الف" هم قرار می گیرن.
6. همون طور که می بینید، این لیست از "لیست سیاه" خیلی کمتره. "لیست سیاه" سعی شده بر اساس شبکه و تاریخ تنظیم بشه؛ اما، در اینجا اسامی سعی شده بر اساس الفبایی تنظیم شن. توضیحات رو هم تلگرافی نوشته م؛ چون، پیش فرض رو دوستانی در نظر گرفته م که با این برنامه ها آشنان. با این حال، اگه لینکی کار نمی کنه و دوستی فکر می کنه می تونه کمکمون کنه، بگه تا عکس ها رو دوباره آپلود کنم.
7. به شما دوست عزیز تازه وارد: اگه قصد همکاری دارید، برای شروعِ کار پیشنهاد می شه از بخش "ب"ِ همین لیست، که آسون تره، شروع کنید. کافیه این اسامی لاتین رو تو یکی از دَه ها جویشگر (موتور جستجو) سرچ کنید و نظرتونو بگید. منتظر همکاری شما، دوست عزیز، هستیم.


الف: لیست خاکستری به دنبال اسامی اریجینال برنامه های خارجی:

18. "امید و آرزو (I)": "امید" اسم پسره (با صدای "رزیتا یاراحمدی") و "آرزو" اسم دختره (با صدای "آزیتا یاراحمدی") بود که سوار بر تختخواباشون به جاهای مختلف سفر می کردن. دوست این دو "نی نی" (با صدای زنده یاد "محمد عبادی") و بدمن داستان جونوری شبیه طوطی یا "فلو" در "قطره ی باران" (با صدای "تورج نصر") بود. اسم تعدادی از قسمت هاش: "امید و آرزو و دریای عجیب"، "امید و آرزو در شهر ساندویچی"، "امید و آرزو در شهر زمان"، "امید و آرزو در شهر خیس"، امید و آرزو در شهر چراغانی" و "امید و آرزو در شهر حباب ها". سبک کار بسیار ساده و رایانه ای دوبُعدی بود. پخش مجدد: تابستان 1386.
19. "بازی های ماجرایی": رئال و بیشتر مستند. بچه هایی که با درختا و چوبای جنگل، کلک و نیزه و ... درست می کردن و مسابقه می دادن. دهه ی 60، شبکه ی 1.
20. "بند انگشتی (II)": ورژن پسرکی که موهای آبی داشت و "رزیتا یاراحمدی" روش حرف می زد. پاییز و زمستان 1386، شبکه ی 1.
21. "پسرک نقاش": استاپ موشنی چینی از پسری خندون با کللاه کپی که با مداد شمعی نقاشی می کشید. دهه ی 60.
22. "جنگجوی نوجوان": کارتونی احتمالاً فرانسوی و با نقاشی هایی به سبک "سفر به آفریقا" و "شگفتی های اقیانوس". پسری بومی و سرخ پوست در کشوری افریقایی به همراه قبیله ی خودش و قبایل دیگه با حیوونایی مث پلنگ و جگوار زندگی خوب و خوشی داره؛ که، مثل همیشه آدم بدای امریکایی این آرامشو از اون و طبیعت می گیرن! یه یارو هم بود؛ که، درست شبیه "رضا کیانیان" تو فیلم "روبان قرمز" بود! دوبلورها: "علی همت مومیوند"، "شهروز ملک آرایی"، "بهرام زاهدی"، "افشین زینوری" و "اردشیر منظم". نقش اصلی رو "افشین زینوری" می گفت. بهار 1381، شبکه ی 1، پخش مجدد: پاییز 1391، شبکه ی پویا.
23. "جنگل اطلاعات علمی": میمون و ببری با صدای "تورج نصر" و خانم قورباغه ای سکسی با صدای "رزیتا یاراحمدی" بودن. دهه ی 70، شبکه ی 2.
24. "چوپان دروغگو" (؟): استاپ موشنی چینی از پسر تپلی که سر کچلی با چند شویت موی مشکی به روی اون داشت و از گرگی می ترسید. دهه ی 60.
25. چوپونی با خطوط مشکی کاملاً ساده و در زمینه ای سفید که خواب گوسفندا رو می دید، پشماشونو می چید، به تماشای بازی والیبال می رفت و .... دهه ی 60، شبکه ی 1.
26. "حیوون های کوچولو": رئال و آموزشی. از بچه گربه ای به نام "بانجی کوچولو" به روش پرده ی آبی فیلمبرداری شده بود و راوی از اون می خواست بیاد و بشینه و مستند حیوونایی مث گورخر و ... رو نگاه کنه و اونا رو به "بانجی کوچولو" و در اصل به بچه ها آموزش می داد. پاییز 1391، شبکه ی 2.
27. "خرگوشک و مخملی": انیمیشن استاپ موشنی از دو خرگوش آبی و نارنجی پسر و دختر و به احتمال زیاد ساخت کُره ی جنوبی. تابستان 1391، شبکه ی 2.
28. "درخشان": موجود کوچیک و زرد رنگی که سوار بر سفینه ی آبی رنگی بود؛ که، این سفینه ش به شکل ستاره بود. "درخشان" وقتی می خواست آرزوها رو برآورده کنه، شبیه بدنسازا می شد. احتمالاً ساخت فرانسه (؟). بهار 1386، شبکه ی 1.
29. "دوستان خوب": انیمیشنی سه بعدی، که بعد به صورت دوبعدی دراومده بود، از قورباغه، موشی سفید و دختر، سنجابی دختر و دو راسوی کوچولو؛ البته، انیمیشن سه بعدی بود؛ اما، به قول "بابک" عزیز، خروجی یا همون "رندر" رو به صورت Ink ‘n Paint دوبعدی گرفته بودن. پاییز 1391، شبکه ی 2.
30. "دونه ی برف": کارتونی کوتاه از دونه ی برفی که روی بینی آدم ها و اشیای مختلف می نشست. پاییز 1390، شبکه ی 2.
31. "رؤیای کودکانه": برنامه ای رئال یا مستند (؟) درباره ی گرگ ها. بهار 1376، شبکه ی 2.
32. "ژولی و مولی": انیمیشنی احتمالاً انگلیسی از مردی بی مزه با ماشین بی مزه تر از خودش. پلاک ماشین بودش XDF 75 و خودش هم شبیه به "برام کوچولو" بود. پاییز 1391، شبکه ی 2.
33. "سابو و زنبورها": فیلم سینمایی ژاپنی. پسری به نام "سابو" ("سابوئو") که با پسر دیگه ای دوست می شد. نام اصلی این فیلم こむぎいろの天使 ~雀と少年~ و محصول سال 1978 است و ما به دنبال نام لاتینی شده ی اون می گردیم؛ به نحوی که، وقتی این نام رو توی جویشگرها بزنیم، عکسای این فیلم بیاد. پخش مجدد: پاییز 1392، شبکه ی 2.
34. "سلام ملوس": میمونه. دهه ی 60، شبکه ی 1.
35. "شهر زیر آب": عروسکی. با صداهای "ناهید امیریان"، "مریم نوری درخشان"، "علیرضا باشکندی" و .... زمستان 1387، شبکه ی 2.
36. فیلی آبی رنگ و شبیه مثلثی که پایین تر توضیح داده م و ساخت همون کمپانی. کلیمیشن و با تایم کوتاه. پخش مجدد: تابستان 1387، شبکه ی 1.
37. "قارچ کوچولو": انیمیشن از قارچ پسری که مامان و بابا داشت و حرف هم می زدن. دوبلور قارچه احتمالاً "فریبا شاهین مقدم" (؟) بود. دهه ی 60، شبکه ی 1.
38. قاصدک": موزیکال و بی کلام. قاصدکی به نام "بُر" با بینی دراز و نوک تیز، بدنی شبیه به خارپشت، موهای آشفته، دست و پاهای دراز و مشکی؛ که، کفش های کتونی می پوشید و معمولاً بندهای کفشش باز می شد. خودشو به سَبُکی به باد می سپرد تا باد اونو به جاهای مختلف ببره. کارش هم فقط آزار و اذیت دیگران بود: می رفت تو لباس بچه ها، پشم های گوسفندا، سر به سر آهوها می ذاشت و .... موسیقی بسیار زیبایی هم داشت، که با گیتار نواخته می شد. دهه ی 70، شبکه ی 1.
39. "کریستو" (؟): مجموعه انیمیشنی خارجی که اولین قسمتش در مورد خرسی بود که فکر می کرد ماه آسمون، از نخوردن لاغر شده و عسلشو هر شب کنار پنجره می ذاشت و پرنده ها اونو می خوردن. زمستان 1387، شبکه ی 2.
40. "ماجرای خارپشت ها": انیمیشنی ساخت چک یا فنلاند (؟). پخش مجدد: بهار 1387، شبکه ی 1.
41. "مثلث" (؟): کلیمیشن موزیکال، کوتاه و بی کلامی از مثلثی آبی رنگ که پاپیون قرمزی به سر و چند بچه داشت و شبیه فیل آبی ای بود که بالا توضیح دادم. پخش مجدد: بهار 1387، شبکه ی 2.
42. "موش شهردار" (؟): موشی که کلاه شاپو به سر می ذاشت، با لیموزین مشکی می یومد، سیگار برگ می کشید، سخنرانی می کرد و ازش ده ها عکس می گرفتن. بعد خرگوشی اومد جاش و این بیچاره شد. یه قسمتش این سیگار برگ می کشید و گربه ای دودهای سیگار این رو خورد و دایی شد! دهه ی 60، شبکه ی 1.
43. "نان بریان" (؟): کارتونی احتمالاً روسی از آشپز چاقی که نون می پخت و پادشاه دستور داد اونو دستگیر کنن. اون هم فرار کرد و رفت تو جنگلی، بالای درخت و نون هایی رو که پخته بود، با خودش آورده بود و می خورد و سربازا و نگهبانا چون دوستش داشتن (بیشتر نوناشو تا خودشو!)، خودشونو به ندیدن زدن و اون نجات یافت. پخش مجدد: تابستان 1387.



ب: لیست خاکستری به دنبال اسامی دقیق فارسی برنامه های خارجی (و نه ترجمه):


44. A Polar Pickle
45. Bablandia
46. Ban Ye Ji Jiao
47. Chlopiec Z Plakatu
48. Da Qi Ceng Xiao Shi
49. Keepvogel
50. La Zorrita Kon Y El Tejoncito Pon
51. Les Aventures De Franck Et Foo-Yang
52. Meitounao Bugaoxing
53. Mirr Murr
54. Opicak
(سگی شبیه "بالانل" به همراه موش، گربه، بز و خوکی کوچولو. گوش های گربه تیز و خودش لاغر و نارنجی رنگ با خط های مشکی بود. گوش های خوکه هم قلبی شکل بودن و کلاه به سر و شلوار بندیلکی به پا داشت و تاحدودی شبیه آدما بود. به جز موشه که کوچیک تر بود، بقیه تقریباً هم اندازه بودن. یکی از قسمتاش Opicak نام داشت که گوریل شعبده بازی می خواست سرشون گول بماله! پخش مجدد: بهار 1387، شبکه ی 1.)
55. Otroki Vo Vselennoj
56. Puzzle Inc
57. Rikki Tikki Tavi
58. Staflik A Spagetka
59. The Beary's Family




ج: لیست خاکستری به دنبال عکس های کامل تر برنامه های داخلی:

60. "بچه ها مواظب باشید": بخصوص تیکه ی انیمیشنیش که دختری تنها توی خونه عروسکشو روی پاهاش گذاشته بود و با صدای ظریف "مریم شیرزاد" می گفت: "لالالالالا، پیس پیس پیس پیس پیس" و قابلمه ی آبگوشتی روی اجاق قل قل می جوشید. یا یه تیکه ش شعله ی آتیشی بود که با صدای زیر و گرفته ای، این ور و اون ور می پرید و دائم می خوند: "آتیش آتیشم/ اینجا رو آتیش می زنم/ اونجا رو آتیش می زنم/ همه جا رو آتیش می زنم." دهه ی 60، شبکه ی 1.
61. "مرغ ماهی خوار": "ابر قدقد" پلیکانی بود که گردنش شبیه به علامت سؤال بود و ماهی ها رو با زرنگی می خورد؛ اما، خرچنگ پیری انتقام ماهی ها رو ازش گرفت و با چنگالاش اونو خفه می کرد. اگه اشتباه نکنم روی "خرچنگ" زنده یاد "مهدی آژیر" حرف می زد. ماهی ها دائم می گفتن: "ابرقدقد اومده، ابرقدقد اومده." کارگردان: "جعفر تجارتچی". دهه ی 60، شبکه ی 1.


د: لیست خاکستری به دنبال نام برنامه های داخلی:

خوشبختانه در حال حاضر موردی موجود نیست.


ه: لیست خاکستری به دنبال عکس برنامه های داخلی (در اصل بخشی از "لیست سیاه"):


62. "آفتاب، گندم، آب": انیمیشنی که به رویش گندم در خاک می پرداخت. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
63. "آیا این طور بهتر نیست": نویسنده: "عباس عطریان" و "شیخ مهدی"، تهیه کننده و کارگردان: "امیر سماواتی". برنامه ای در مورد مسائل و مشکلات نوجوانان شامل دو بخش نمایش های استودیویی و گفتگوهای کارشناسان. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
64. "از همه رنگ": مسابقه ای ورزشی؛ که، میدونش شبیه به رینگ بوکس بود. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
65. "بابابزرگ و ترب": تک قسمتی. "بابابزرگ" توی باغچه ی حیاطشون تُرُبی می کاشت و اون ترب به قدری بزرگ می شد که از تو خاک بیرون نمی یومد و این بزرگترین تربی بود که تو عمرش می دید. موقع درآوردن ترب از توی خاک، "بابابزرگ" و کلیه ی اهل منزل بهش طنابی می بستن به اون و همه با هم، در حالی که زور می زدن ترب گنده رو از خاک بیرون بیارن، با شعر می خوندن: "بیا بیا بیرون بیا/ از زیر خاک بیرون بیا/ با این تکون با اون تکون/ بیرون بیا بیرون بیا." کارگردان هنری: "بهروز غریب پور"، کارگردان تلویزیونی: "بیژن صمصامی"، تهیه کننده: زنده یاد "فریماه فرهی". عروسک گرداناش هم "حسن دادشکر"، "محمود جعفری" و ... بودن. از ساخته های "کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان" هم بود. دهه ی 60 و همزمان با "خانواده ی دکتر ارنست"، شبکه ی یک. (سؤال من، "شروین" و "هایدی".)
66. "باغ": کارگردان: "احمد طالبی نژاد"، نویسنده: "داوود حسینی"، فیلمبردار: زنده یاد "عظیم جوانروح"، تدوین: "بهرام دهقانی"، بازیگران: "مژگان بهادری"، "مریم حسینی یزدی" و "علی داوری". داستانی کوتاهی از دختر و پسری با نام های "عالیه" و "داوود"؛ که، می خواستن به صحرا برن. اونا سر راه با دختری به نام "مریم" برخورد می کنن و "مریم" اونا رو به باغی دعوت می کنه. بچه ها شنیده ن که پیرزنی به نام "گُل بی بی" تو باغ زندگی می کنه و بچه ها رو می ترسونه. پیرزن مادربزرگ "مریم" بود. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
67. "بچه ها ورزش": مسابقه ای ورزشی؛ که، تو محله ها برگزار می شد. کارگردان: "امیر سماواتی". تهیه کننده: "منصور امامی". دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
68. "پونه و پوپک": عروسکی و رئالی از دختربچه ای که مامانش واسه ش عروسکی می خره. این عروسک سال ها تو ویترین مغازه ای مونده بود تا این که بالأخره دست این دختربچه می رسه. دختر با عروسک ارتباط خوبی برقرار می کنه و خیلی دوست می شه. دهه ی 70، شبکه ی اول. (سؤال "هایدی".)
69. "جمعه با شما": گروه هنری ای با کمک چند نفر از علاقمندان کارهای هنری و تلویزیونی قصد داشتن برنامه ای برای بچه ها بسازن با نام "ش ش م" (مخفف "شبکه ی شما و ما"). دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
70. "خانه ی پدری": کارگردان: "عسکرپور"، نویسنده: "محلوجیان"، فیلمبردار: "عباس باقریان"، بازیگران: زنده یاد "محرم بسیم" ("محرم علی بسیم")، زنده یاد "مهری ودادیان" و "تارا باقریان". فیلمی کوتاه و 50 دقیقه ای از پدربزرگ و مادربزرگی مهربون؛ که، دلبستگی شدیدی به نوه هاشون دارن. نوه ها به همراه پدر و مادرشون به آپارتمانی نوساز نقل مکان می کنن و پیرزن و پیرمرد با خاطره های اون ها زندگی می کنن. زمانی که این دو دارن آخرین لحظه های زندگی شونو می گذرونن، نوه ها و پدر و مادر دوباره به خونه ی سنتی پدری و نزد این دو برمی گردن. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
71. "ده سؤال، ده جایزه": مسابقه ای به نویسندگی و کارگردانی "امیر سماواتی". دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
72. "کودک و سوانح": هشدارهایی درباره ی پرخوری میوه و شیرینی و آجیل بچه ها در ایام عید. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
73. "گرایش": تک قسمتی. پسری لاغر، سفید پوست، مو قرمز، کک مکی، دوازده، سیزده ساله، درونگرا و شبیه آلمانی ها؛ که، به الکترونیک علاقه ی زیادی داشت و دائم با کیت های الکترونیکی و تلفن و آیفون خونه شون ورمی رفت. موقع ور رفتن با این ها عینک "گوزن ها" هم می زد به چشاش. پدرش زنده یاد "هادی اسلامی" بود و مادرش "پوراندخت مهیمن". پدر، بر خلاف پسر، که به الکترونیک و کارای فنی علاقه داشت، با این موضوع مخالف بود و می گفت این کارا باعث می شه اون از درس و مدرسه عقب بمونه. سکانس آخر، پدر و مادر با پیکان از مهمونی اومدن و صدای ممتد بیپ بیپ می شنیدن و در نهایت دیدن صدا از سمت کمد می یاد و وختی اونو باز می کردن، می دیدن توی کمد پسره کیت الکترونیکی (دزدگیر؟) درست کرده. کارگردان: "احمدرضا گرشاسبی". نویسنده: "مرتضی خسرونژاد". فیلمبردار: "بهروز علی آبادیان". بازیگران: زنده یاد "هادی اسلامی"، "پوراندخت مهیمن"، "فرشاد بوذری" و "صحی کریمی". سال 1365، شکه ی یک سابق. (سؤال من و "هایدی".)
74. "گل اومد": نویسنده: "محمد کاظم اخوان"، کارگردان: زنده یاد "کامبیز صمیمی مفخم"، تهیه کننده: "مجید قناد"، بازیگران: زنده یاد "کامبیز صمیمی مفخم"، "مجید قناد"، "حسن دادشکر"، "حمید عبدالملکی". تو این برنامه به نامه هایی که بچه ها به برنامه و گروه کودک و نوجوان فرستاده بودن، جوابای طنز و شوخی داده می شد. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
75. "ماجراهای همسایه های روبرو": نویسنده: "محمدرضا عابدی"، کارگردان: "جعفر پناهی"، تهیه کننده: "امیر سماواتی". خونواده ای به مسافرت می رن و "علی"، پسر همسایه شون، بر خلاف مخالفتای باباش، قبول می کنه در نبود اونا به خونه شون سر بزنه، شبا تو خونه ی همسایه بخوابه و مراقبش باشه. "علی" به غلط کردن می افته و شبا به توهم می افته و همه ش فک می کنه دزد اومده. یه شب هم تلویزیون خونه ی همسایه خراب می شه و خرجش می ره تو پاچه ی این. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
76. "مجله ی نوجوان": تهیه کننده: زنده یاد "فریماه فرهی". مجله ای تصویری شامل بخش های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و ادبی برای نوجوانان. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)
77. "مکینه": دانش آموزی مدرسه ای دوس نداشت موهای سرشو بزنه. معاون (ناظم) مدرسه هم اونو تهدید می کنه که اگه این کارو نکنه، از مدرسه اخراجش می کنه. بعد مشخص می شه که اون بچه از ماشین های اصلاح؛ که، اسمشونو "مکینه" گذاشته، می ترسیده و طبق معمول اون به آرایشگاه می ره و همه چی به خوبی تموم می شه. نویسنده و کارگردان: "حسن سلیمی فر"، فیلمبردار: "مجتبی رحیمی"، تدوین: "فلورا پیرمانی"، بازیگران: "بهرنگ سلیمی فر"، "ارژنگ سلیمی فر" و "داراب آغاسی زاده". دهه ی 70، شبکه ی اول سابق. (سؤال "هایدی".)
78. "یک، دو، سه، زنگ مدرسه": برنامه ای به نویسندگی و کارگردانی "محسن تقوی" و تهیه کنندگی "قاسم حسین پور". بازیگران: "حسین محب اهری" و "فرحناز منافی ظاهر". در این برنامه؛ که، محور بیشتر بخش های اون گفتگو و نمایش بود، به مشکلات دانش آموزان پرداخته می شد. دهه ی 70، شبکه ی دوم. (سؤال "هایدی".)



Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:29 am



د) تیک، تیم یابنده ی کارتون ها

1. "تیک" ("تیم یابنده ی کارتون ها") از اواخر سال 1382 و به مرور زمان، توی دنیای مجازی اینترنت، بدون هیچ رابطه ی رسمی و منافع مالی و به شکلی کاملاً دوستانه شکل گرفت. تیک گاهی بسیار فعال بوده و گاهی کم کارتر. هر ساله اعضای فعال و تازه واردی وارد گروه می شن؛ اعضایی که، شاید روزی هرگز فکر نمی کردند دوستانی در سراسر دنیا وجود داشته باشن؛ که، مثل اونا فکر کنن، مثل اونا خاطره داشته باشن و عاشق کارتون های کودکی باشن. عمده ی فعالیت و عشق بچه های "تیک" روی کارهای دهه های 60 و 70ه.
2. شما، دوست تازه واردی، که برای اولین بار به این صفحه اومدید، ضمن عرض خوشامد، می تونید با عضویت تو این انجمن و شرکت تو بحث ها با ما همکاری کنید. شما می تونید تو یافتن آیتم های دو لیست "سیاه" و "خاکستری" همکاری کنید. آشنایی با شما باعث افتخار ماست. همون طور که می بینید، ما هرگز برای دیدن لینک ها یا دانلود فایل ها، مثل بعضی از انجمن هایی، که کمبود محبت دارن، شما رو مجبور به ثبت نام اجباری نکردیم؛ کاری که، خیلی از انجمن ها انجام می دن و فقط به دنبال ویزیتور و بالا بردن رقم و عددهایی هستن. اعدادی که برای ما ذره ای ارزش نداره. کلاس "تیک" بالاتر از این حرفاست. اونچه برای ما مهمه، دوستی و خاطره بازیه و بس. در عوض، با دوستانی نهایت همکاری رو داریم که سعی می کنن منفعل و مصرف کننده نباشن و توقع نداشته باشن با نوشتن یکی، دو پُست امری و سفارشی، به خواسته هاشون عمل می شه. کوتاه سخن این که دوستان باید "اول برادری شونو ثابت کنن"، بعد اُرد بدن تا در خدمتشون باشیم. برای یک بار هم که شده، لذت همکاری، نوشتن و تولیدکننده بودن تو تاپیک ها و به اشتراک گذاشتن داشته هاتون رو امتحان کنید! این همه دانلود کردید چی شد؟ یه بار هم آپلود کنید! بعد می بینید لذتش چند برابر دانلوده؛ تازه، هیچ فکر کردید اگه همه به فکر دانلود بودن، هیچ چیزی برای دانلود وجود نداشت؟
3. منظور از "کشف" اسامی، پیدا کردن نام های برنامه های خارجی ای بوده که در ایران تا قبل از اون ناشناخته بوده ن و نام و در بسیاری از موارد حتا تیتراژهای ابتدایی و پایانی اون برنامه ها از تلویزیون داده نشده و حذف شده، یا به زبون هایی بوده ن که کمتر کسی با اون زبونا آشنایی داره؛ برای مثال، "رابرت"، "زبل خان"، "لوله پاک کن"، "میومیو عوض می شه" و از این دست؛ بنابراین، تو این لیست برنامه هایی مثل "پلنگ صورتی" و "تام و جری"؛ که، اسامی اریجینالشو بچه ی سه ساله هم می دونه، جایی ندارن!
4. در بیشتر موارد زیر، یابنده ی نام و عکس یک شخص بوده؛ اما، اگه اسم رو یه نفر پیدا کنه و عکس رو یه نفر دیگه، یابنده ی نام به عنوان نفر اول ذکر شده.
5. به علت طولانی شدن لیست و همچنین فاصله ی چندساله از ایجاد گروه و تنظیم این فهرست، از آوردن نام این دوستان در این زمینه ها معذوریم و تنها می تونیم ازشون تشکر کنیم: 1. دوستانی که در "لیست سیاه" سؤالاتی طرح کرده ن؛ که، حالا پیدا و "سفید" شده ن. 2. دوستانی که نام های فارسی دقیق رو ذکر کرده ن. 3. دوستانی که از برنامه های ایرونی عکس پیدا کرده ن. (که در این زمینه بسیاری از دوستان واقعاً سنگ تموم گذاشته ن.) 4. دوستانی که تو کامل و به روز شدن عکس ها کمک کرده ن. 5. دوستانی که فایل های صوتی و تصویری آپلود کرده ن؛ که انصافاً، در این زمینه هم خیلی ها از جون و دل مایه گذاشته ن. ما به همه ی این دوستان احترام می ذاریم و اگه می بینید اسامی دوستانی در پایین اومده، فقط و فقط جنبه ی یادبود و قدردانی داره؛ وگرنه، بوده ن دوستانی که در زمینه های بالا کمکشون بزرگتر و زیباتر بوده.
6. از جمله دوستانی که در زمینه های بالا با "تیک" همکاری داشته یا دارن و به یاد بنده می یان، این عزیزان به ترتیب الفبان: خانم ها "پروین ع." (با شناسه ی Flora)، "سَم" (با شناسه ی S@m)، "فروغ" (با شناسه ی Forough)، "مریم" (با شناسه ی Imaryam)، "نگین شوکتیان" (با شناسه ی Negin 2) و همچنین آقایون "آپادانا" (با شناسه ی Apadana)، "آرش" (با شناسه ی Arash)، "امین الشریعه" (با شناسه ی Aminosharieh)، "پتسی" (با شناسه ی Petsi)، "شروین ر." (با شناسه ی Shervin)، "عسگر رضایی"، "علیرضا" (با شناسه ی Pedreze)، "محمد" (با شناسه ی Mohammad) و ....
7. اینجانب، "امیلیانو" ("اِمیل"/ "امیر") لیست و اسامی بچه های تیک رو از اواخر سال 1385، به تدریج و از روی حافظه ی نه چندان خوبم تنظیم کرده م. قطعاً به علت اختلاف 3 ساله ی تهیه ی این لیست با تاریخ تشکیل گروه، مسؤولیت هر نوع اشتباهی تنها به عهده ی بنده ست و ممکنه تو نوشتن و تنظیم اسامی ایراداتی هم باشه؛ به همین دلیل، از تموم دوستان خواهش می کنم اگه جایی کم و کسری، اشتباه یا جابجایی می بینن، حتماً یادآوری کنن تا در اسرع وقت تصحیح بشه. همین طور، دوستانی که مایلن رزومه شون کامل تر یا محدودتر بشه، لطفاً تو بحث ها یا با پی ام به من خبر بدن.
8. عکس ها، فایل های صوتی، فایل های ویدئویی و نام های کشف شده ی "تیک" ("تیم یابنده ی کارتون ها") بارها و بارها بدون ذکر منبع به سرقت رفته ن. یکی از تابلوترین دزدی هایی، که تا ابد از یاد هیچ کی نمی ره و لکه ی ننگی برای مؤسسه ی "همشهری" به حساب می یاد، سرقت بی شرمانه ی "ویژه نامه ی شماره ی 97 همشهری جوان، 18 آذر 1385" بود که حدود 95 درصد عکس های مجله شون، دقیقاً عکس های کلاژشده ی بچه های تیک و بدون ذکر منبع بود. شما، دوست محترمی، که از عکس ها و لینک های ما استفاده می کنید، لطفاً منبع رو هم ذکر کنید. متشکریم.




1. 59
شناسه: 59
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1359
محل سکونت: اوکراین
سال ورود به تیک: 1389، انجمن "کودکی، نوجوانی"
مهارت ها و علایق: آشنایی با زبان های روسی و آلمانی، جمع آوری اطلاعات و حواشی، تدوین، دارا بودن آرشیو بی نظیری از کارتون ها و سریال های دهه ی 60.
وضعیت در حال حاضر: فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
1.1. کلید سحرآمیز (I)
1.2. نیکلاس کوچک.


2. آیدین
شناسه: Aidin
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1354
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: آشنایی با زبان ژاپنی، جمع آوری اطلاعات و حواشی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
2.1. Ban Ye Ji Jiao
2.2. بازی و ریاضی
2.3. بهترین داستان های دنیا (I)
2.4. داستان های می می
2.5. سرزمین بندگان
2.6. قصه ی کوچولوها
2.7. میو میو عوض می شه
2.8. نابغه ی کوچک.


3. ارین گرل
شناسه: Ariangirl
جنسیت: زن
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: وبگردی، فایل های صوتی و تصویری دهه ی 60.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
3.1. قصه های شیرین.


4. استاکر (م. م. ق.)
شناسه: Stalker
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1360
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1384، انجمن "مای ایمی"
مهارت ها و علایق: برنامه ها و سریال های رئال ژانر کودک، حافظه ی شنیداری، جمع آوری و آپلود فایل های صوتی و تصویری.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
4.1. بینی و سیسیل
4.2. جنگجوی دلاور
4.3. قلعه ی برفی
4.4. مودلارک.


5. اسکرت
شناسه: Scrat
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: وبگردی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
5.1. لوندور بلوندور.


6. اسمم ("م. ع. م.")
شناسه: SMAM
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1358
محل سکونت: تبریز
سال ورود به تیک: 1384، انجمن "ایران دابینگ"
مهارت ها و علایق: دارا بودن آرشیو بی نظیری از کارتون ها و سریال های سال 1368 تا به امروز، آشنایی با سایت IMDB، یافتن فایل های صوتی و تصویری بی نظیر، دلبستگی به اسامی دقیق فارسی.
وضعیت در حال حاضر: فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
6.1. آدم کوچولوها
6.2. آلی و آلیچه
6.3. افسانه ی توشیشان
6.4. افسانه ی سه برادر (III)
6.5. امواج نامرئی
6.6. ایلیاد
6.7. بازرس فابر
6.8. بچه های کوه آتشفشان
6.9. برفی های ماجراجو
6.10. برندگان کوچک
6.11. بسته ی ناطق
6.12. پرده ی جادو
6.13. پسر فیلبان
6.14. پولوچون
6.15. تام بیک و بی بی
6.16. جان دایموند
6.17. جزیره ی اسرارآمیز
6.18. حیوانات بازیگوش
6.19. خانواده ی کرامب
6.20. خواب نیک
6.21. داستان های فوتبال
6.22. در تعقیب جو
6.23. دنیای مرموز اوگ
6.24. دهکده ی ویمپول
6.25. رولی
6.26. زباله ساز
6.27. زبل خان
6.28. زبل ها
6.29. زمزمه ی گلاکن
6.30. سفر به آفریقا
6.31. سفر به روستای کوچولوها
6.32. سفری به مرکز زمین
6.33. سفید برفی
6.34. سکه های طلایی
6.35. سگ خرگوشی
6.36. شرلوک هلمز
6.37. شهر فضایی
6.38. شهری در جنگل
6.39. عجیب و غریب ها
6.40. قصه های جنگل
6.41. قصه ی گل ها
6.42. کاپیتان سن بارب
6.43. کرم و قهوه ای
6.44. کشتی فضایی (I)
6.45. کو، دایناسوری از اعماق اقیانوس ها
6.46. گلچینی از ادبیات ژاپن
6.47. ماجراهای زبل خان
6.48. ماجراهای گاو ناقلا
6.49. مزرعه داران
6.50. موجود فضایی
6.51. موزی و مازی
6.52. می خواهم همه چیز را بدانم
6.53. مینو
6.54. نسخه ی سحرآمیز
6.55. نهنگ سفید
6.56. هاچیپو
6.57. همرهان
6.58. هوراس و تینا.


7. افشین ("افشین ن.")
شناسه: Indianajones
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1354
محل سکونت: شیراز
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: جمع آوری اطلاعات و حواشی، دلبستگی به اسامی دقیق، حافظه ی تصویری.
وضعیت در حال حاضر: فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
7.1. بچه های شاد
7.2. ماجراهای تازه ی هاکلبری فین.


8. امید سیلور 7
شناسه: Omidsilver7
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1389، انجمن "کودکی، نوجوانی"
مهارت ها و علایق: کارتون های شرقی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
8.1. اسباب بازی ها
8.2. چو و روبات ها.


9. امیر 56
شناسه: Amir56
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1356
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1384، انجمن "ایران دابینگ"
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
مهارت ها و علایق: کارتون های ژاپنی، وبگردی.
9.1. La Zorrita Kon Y El Tejoncito Pon
9.2. افسانه های قومی ژاپن
9.3. بند انگشتی (I)
9.4. بهترین داستان های دنیا (II)
9.5. کوچولو و کارلسون
9.6. ملکه ی برفی (I).


10. امیلیانو ("امیر ا."، خودم!)
شناسه: Emiliano
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1356
محل سکونت: مشهد
سال ورود به تیک: 1383، انجمن "گفتمان"
مهارت ها و علایق: آشنایی با زبان و ادبیات انگلیسی، دلبستگی به اسامی دقیق فارسی.
وضعیت در حال حاضر: فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
10.1. Les Aventures De Franck Et Foo-Yang
10.2. اسباب بازی های مایکل
10.3. افسانه ی زاگالا
10.4. ایکی چان توباکو
10.5. بال نقره ای
10.6. بچه سیب زمینی ها
10.7. پانی پنگوئن
10.8. پلاستو
10.9. پوستین فره کو
10.10. پیتر
10.11. پیرهن خالخالی
10.12. جنگل پرماجرا
10.13. جنگلبان جوان و گوزن بادپا
10.14. جیبی و پاکتی
10.15. چرا و به چه علت
10.16. حیوانات حیرت انگیز
10.17. خپلی پُردردسر
10.18. خرس کوچولو (I)
10.19. داستان هایی از حیوانات
10.20. دانستنی های حیات وحش
10.21. دختر استثنایی
10.22. در جستجوی اژدها
10.23. دره ی سبز
10.24. دلاوران کوچک
10.25. دلفی و دوستانش
10.26. دنیای انیمیشن
10.27. دنیای بچگی من
10.28. دنیای جستجو
10.29. رابرت
10.30. روبات های پلیس
10.31. روباه کوچولو
10.32. رؤیای سلولوئیدی
10.33. ساحل آرام
10.34. سرزمین میوه های خوشمزه
10.35. سرگرمی با ریاضی
10.36. سفرهای جادویی
10.37. سه قلوها
10.38. سه میمون بازیگوش
10.39. سه وروجک کوچولو
10.40. سیاره ی ما
10.41. شوالیه ی جوان
10.42. شهرک مورچه ها
10.43. فرمانده کلارک
10.44. قصه های گربه ی خانگی
10.45. قطارهای بی باک
10.46. قطارهای کوچولو
10.47. کارآگاهان کوچک (II)
10.48. کارگران معدن
10.49. کل پسر
10.50. کوچولوهای درخشان
10.51. گربه ی استثنایی (II)
10.52. گربه ی ماجراجو
10.53. ماجراجوی کوچک
10.54. ماجراهای خانوم کوچولو و آقا خرسه
10.55. ماجراهای دانا و ببری
10.56. ماجراهای زیردریایی
10.57. ماجراهای کوندو
10.58. ماشین سحرآمیز
10.59. مداد سحرآمیز
10.60. مردم شهر قندی
10.61. مهمان کوچک
10.62. نخودهای باغچه ی سبز
10.63. وومپای قصه گو.


11. ایدو
شناسه: Edo
جنسیت: ؟
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1389، انجمن "کودکی، نوجوانی"
مهارت ها و علایق: برنامه ها و سریال های رئال ژانر کودک.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:

11.1. بلو فین
11.2. پسر توفان
11.3. دکترهای کوچولو.


12. بابک ("بابک ف.")
شناسه: Babak
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1355
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: کشف برنامه های دهه ی 60، یافتن فایل های صوتی و تصویری بی نظیر، حافظه ی شنیداری.
وضعیت در حال حاضر: فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:

12.1. Staflik A Spagetka
12.2. آلبرتو و دزدان دریایی
12.3. اندی رابسون
12.4. بازی
12.5. برادران گنجشک
12.6. توکتو
12.7. داستان های قشنگ پروفسور کیتزل
12.8. شهر یخبندان
12.9. ضعیف ترین موجود جنگل
12.10. قشنگ ترین قصه های دنیا
12.11. کوچولوها
12.12. گلی سفید برای میچکا
12.13. مارک لوگان
12.14. مرگ بر امریکا.


13. بهرام
شناسه: Warrior
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1357
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1384، انجمن "مای ایمی"
مهارت ها و علایق: کشف نام ها و اسامی کشورهای بلوک شرق سابق، حافظه ی تصویری و شنیداری، دلبستگی به اسامی دقیق فارسی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
13.1. اسب آبی (I)
13.2. استاد نجار و وروجک
13.3. اشک تمساح
13.4. ایست
13.5. بابالوها
13.6. بالانل
13.7. بانی فیکس به تعطیلات می رود
13.8. بچه زنبورهای کوچولو
13.9. بچه های تورومیرو
13.10. بچه های مدرسه
13.11. بلوط دانا
13.12. بوژان
13.13. پر لک لک
13.14. پسر رعد آبی
13.15. تابالوگا، اژدهای سبز
13.16. توتر لاکپشته
13.17. تیلز، بلای جان گربه ها
13.18. جزیره ی گریز
13.19. جک هالبورن
13.20. خاکستری
13.21. خانواده ی دی
13.22. خانواده ی وحوش
13.23. خرس کوچولو (II)
13.24. خرگوش مغرور
13.25. خرگوش و خارپشت
13.26. داستان های دانی
13.27. درخت نارگیل
13.28. راز یک رمز
13.29. رؤیای شیرین
13.30. سطل سحرآمیز
13.31. سفرهای پردردسر دلاور کوچک
13.32. سفرهای کوکی
13.33. سلامی برای میمون
13.34. سوئیمی
13.35. سه کله پوک
13.36. شکارچی بزرگ
13.37. شکارچی پروانه
13.38. شکارچیان روباه
13.39. شهر بچه ها
13.40. شهر دایناسورها
13.41. شهر گربه ها
13.42. علی بابا و چهل دزد بغداد
13.43. غریبه ای از فضا
13.44. فوتبال قزاق ها
13.45. فیل خوبی باش
13.46. قصه های آقا خرسه
13.47. قصه های بابا سمور
13.48. قصه های پاوا
13.49. قوی ترین گربه ی دنیا، میونل
13.50. کاپیتان جنگل
13.51. کارآگاه خصوصی (I)
13.52. کارآگاه فنیک
13.53. کانگوروی کنجکاو
13.54. کشتی فضایی (II)
13.55. گامبا
13.56. گربه ای به نام واق
13.57. گربه های فضایی
13.58. گوش چارخونه ای
13.59. گوشی تا
13.60. لوله پاک کن
13.61. ماجراهای اردک کوچولو
13.62. ماجراهای بچه خرس های قطبی
13.63. ماجراهای جیک جیکو
13.64. ماجراهای قوقولی و قدقدی
13.65. ماجراهای گربه کوچولو
13.66. ماجراهای من و کلاهم
13.67. ماجراهای وینسنت
13.68. ماهیگیر بزرگ
13.69. مدرسه ی پرماجرا
13.70. مرد خمیری
13.71. مسابقه ی کراش
13.72. مگ مگ و دوستان زبل
13.73. مهمان کوچولویی از فضا
13.74. میکروبی
13.75. نانوک
13.76. نفر بعد
13.77. یوکی.


14. پرشیانا ("پانتی فرهنگی")
شناسه: Persiana
جنسیت: زن
تاریخ تولد: 1355
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1385، انجمن "گزاره"
مهارت ها و علایق: آشنایی با زبان چینی، یافتن فایل های صوتی و تصویری بی نظیر.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
14.1. آدم برفی (II)
14.2. آقای با
14.3. اردک ماهی و سگ های آبی
14.4. بچه گوزن
14.5. بزی که زمین را نجات داد
14.6. جزیره
14.7. خروس مغرور
14.8. دست و رو نشور
14.9. فانتیک
14.10. کیسه ی سیب
14.11. مسابقه ی بزرگ در پینچ کلیف.


15. حمید ب.
شناسه: Slevin
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1389، انجمن "کودکی، نوجوانی"
مهارت ها و علایق: زبان ژاپنی، ویدئوهای نایاب دهه ی 60.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
15.1. 10 دقیقه با علم
15.2. قصه های جنگل سبز.


16. خاطره ("م. غ.")
شناسه: Khatereh
جنسیت: زن
تاریخ تولد: 1356
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1388، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: وبگردی، آشنایی با ادبیات زبان انگلیسی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
16.1. جانی جونز.


17. رامین ("رامین صادق خانجانی")
شناسه: Ramin
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1356
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: آشنایی با سایت IMDB، دارا بودن آرشیو مجلات سینمایی، نگارش مقالات سینمایی، برنامه های دهه ی 60.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
17.1. Rikki Tikki Tavi
17.2. الپیدیو والدز
17.3. باز هم از روی گودال ها خواهم پرید
17.4. برکه ی حیوانات
17.5. بیل و کمند
17.6. پاتراتل
17.7. پازور
17.8. پسر کوچولو
17.9. پینوکیو (II)
17.10. توبی تایلر
17.11. خطری برای گای
17.12. سفرهای بابی
17.13. سه خرس عروسکی
17.14. عصاره ی تنبلی
17.15. عملیات سیب زمینی
17.16. قار
17.17. گربه ای به نام دوریس
17.18. گنجینه های برف
17.19. ماجراهای زاغی و روباه
17.20. ماجرای دلتای دانوب
17.21. ماجرای کوتوله ها
17.22. ماکسی کت
17.23. میمون جنگجو
17.24. هوتسن پلوتز.


18. سجاد ("سجاد م.")
شناسه: Sajjad
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1364
محل سکونت: اهواز
سال ورود به تیک: 1383، انجمن "گفتمان"
مهارت ها و علایق: کشف برنامه ها و کارتون های ژاپنی، آشنایی با کتاب ها و نویسنده های معروف.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
18.1. افسانه ی سه برادر (I)
18.2. افسانه ی شجاعان
18.3. پسر مبتکر
18.4. تیک و تاک
18.5. خیاط کوچولوی شجاع
18.6. داینا کوچولوها
18.7. دوقلوها
18.8. سفرهای کومون
18.9. شجاع و شیرین
18.10. شهر آجیلی
18.11. قصه ی شهر و بیشه ها
18.12. گروه شین سن.



19. سورنا
شناسه: Sorena
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: خاطره بازی در ابعاد مختلف؛ بخصوص، فایل های ویدئویی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
19.1. پوکو و دوستانش.


20. سیاوش
شناسه: Siavash
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: تدوین، فایل های صوتی و تصویری نایاب.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
20.1. تابستان سالی که گذشت
20.2. درخت کریسمس.


21. سیما
شناسه: Siman1
جنسیت: زن
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1387، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: برنامه ها و سریال های رئال ژانر کودک.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
21.1. بچه های راه آهن
21.2. جنگلبان
21.3. سلیا
21.4. کوچکترین عضو خانواده
21.5. گل های زرد شب بو
21.6. مبصر کلاس اول
21.7. نامادری.


22. صحرا
شناسه: Sahra_7
جنسیت: زن
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1388، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: فایل های صوتی و تصویری بی نظیر.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
22.1. بچه های مدرسه ی اوتاکا
22.2. برادر کوچک
22.3. خانواده ی مسواکی
22.4. فی فی و باغ گل
22.5. قطار قصه ها
22.6. کدوی اسرارآمیز
22.7. کفاشی پدربزرگ
22.8. مشاهیر بزرگ جهان.


23. صورتک ("حمید"/ "حمیدرضا م. ح.")
شناسه: Sooratak
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1357
محل سکونت: مشهد
سال ورود به تیک: 1382، انجمن "گفتمان"
مهارت ها و علایق: حافظه ی تصویری، دلبستگی به نام کاراکترها و برنامه های ایرانی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
23.1. Chlopiec Z Plakatu
23.2. سگ و گربه
23.3. هاکل و جاکل
23.4. هکتور هیتکوت.


24. علی عابدینی
شناسه: Ali Nostalgic
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: ؟
سال ورود به تیک: 1389، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: وبگردی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی اسم و عکس اریجینالِ:
24.1. آدم برفی های کوچولو.
(با تشکر از "حمید ب." عزیز.)


25. فرهاد پناهی
شناسه: Farhadpanahi
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1383، انجمن "گفتمان"
مهارت ها و علایق: حافظه ی تصویری، کشف برنامه های دهه ی 60.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
25.1. Otroki Vo Vselennoj
25.2. دختری به نام نل
25.3. دژ فضایی
25.4. عنکبوت آبی
25.5. مداد جادو
25.6. ند و نپتون.


26. مانی نبوی
شناسه: Maninabavi
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: ؟
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1385، انجمن "مای ایمی"
مهارت ها و علایق: وبگردی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس ها و اسم های اریجینالِ:
26.1. گربه ی بازرس
26.2. همسایه ها.


27. محمود
شناسه: Mahmood666
جنسیت: مرد
تاریخ تولد: 1356
محل سکونت: ساری
سال ورود به تیک: 1388، انجمن "کودکی"
مهارت ها و علایق: وبگردی، فایل های صوتی و تصویری.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
27.1. زبر و زرنگ.


28. ملودی ("ملودی هاشمی")
شناسه: Mld_msm
جنسیت: زن
تاریخ تولد: 1362
محل سکونت: انگلستان
سال ورود به تیک: 1384، انجمن "گفتمان"
مهارت ها و علایق: وبگردی.
وضعیت در حال حاضر: غیر فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
28.1. غول های دریاچه.


29. هایدی
شناسه: Heidiii
جنسیت: زن
تاریخ تولد: 1361
محل سکونت: تهران
سال ورود به تیک: 1391، انجمن "کودکی، نوجوانی"
مهارت ها و علایق: آشنایی با زبان و ادبیات انگلیسی، برنامه ها و سریال های رئال ژانر کودک.
وضعیت در حال حاضر: فعال
یابنده ی اولیه ی عکس و اسم اریجینالِ:
29.1. ببین و یاد بگیر
29.2. بچه های بالربی
29.3. قصه ها و افسانه ها.





علاوه بر دوستانی، که در بالا ازشون نام بردیم و دوستانی که با طرح سؤال، یافتن فایل های صوتی و تصویری و ... به "تیک" کمک می کنن، تعدادی از دوستان هم به دلایلی؛ که، برای ما هم محترمه، دوست ندارن ازشون نامی اینجا برده بشه. ضمن تشکر از این عزیزان، این یافته ها تنها این 8 کار از یکی از دوستان عزیزمه؛ که، در حق بنده خیلی لطف داشته:


28.1. آدم برفی (I)
28.2. بادکنک قرمز
28.3. پل کوچولو
28.4. سرزمین دریایی
28.5. سوییمی
28.6. کوتلاس
28.7. پینوکیو (III)
28.8. مادربزرگ
28.9. مومک.




به روزرسانی: 13/07/1397



Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الجمعة أكتوبر 05, 2018 6:29 am



نسخه ی PDF فایل "سیاه، سفید، خاکستری":
(برای دوستانی که مطالب به روز رسونی بالا رو دیده ن، این فایل تکراریه.)


http://s9.picofile.com/file/8339065826/Black_White_and_Gray.pdf.html


Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Empty رد: سیاه، سفید، خاکستری

پست من طرف Emiliano الأحد نوفمبر 25, 2018 6:16 pm


1. سلام.
2. "شبکه ی نسیم" و "چهل تیکه" بالأخره یکی دیگه از آس هاشو رو کرد و نشون داد اگه بخواد، می تونه:

این سؤال رو یادتونه:
40. "تقی آقا بزرگه، تقی آقا کوچیکه": آموزشی. اسم پدر و پسر هر دو "تقی" بود! یه بار به پیک نیک می رفتن و "تقی آقا کوچیکه" با همون دستمالی که مگس می کُشت، چشماشو پاک کرد و دایی شد! (خواهرش نموده شد!) تیتراژش اسپلیت اسکرینی بود. دهه ی 60.

اسم کارتون این نبود، در اصل بود:
"النظافة من الایمان".
درسته! خودشه! "معما چو حل گشت ...!"

اینو شب گذشته "نسیم" داد. "نسیم" جون، خیلی خیلی ازت ممنونیم. ضمناً به صورت مشهود، این شبکه گوشه ی چشمی هم به انجمن ما داشته و درست همون قسمتی رو انتخاب کرده بود؛ که، بحثش شده بود. این هم اسکرین شات هاش:

سیاه، سفید، خاکستری - صفحة 9 Xr157ebjc7isep9bs1dj7_s

Emiliano

تعداد پستها : 1670
Join date : 2009-09-12

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

صفحه 9 از 9 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد