کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابهاي گمشده

+31
aliver
KavehTT
sahar varesh
mahyarshoze
slevin(HAMID
aghaghi
fazel1994
venus arian
zahra.art
Ishpateka
Mohsensad
ali71
mahmood666
raha
kave
hasti_p
hadish
sin
Petsi
M@zdak
shelimaan
آزاده
ariangirl
mohammad
Hossein
siavash
@p@d@n@
faridonline
Emiliano
Shervin
babak
35 مشترك

صفحه 3 از 6 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6  الصفحة التالية

کتابهاي گمشده - صفحة 3 Empty رد: کتابهاي گمشده

پست من طرف Petsi الأربعاء أكتوبر 13, 2010 10:32 am

.

اين مطلب آخرين بار توسط Petsi در الثلاثاء فبراير 28, 2012 9:55 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.

Petsi

تعداد پستها : 47

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

پست من طرف Shervin الأربعاء أكتوبر 13, 2010 2:00 pm

Petsi نوشته است:شروین عزیز، خیلی ممنون از راهنماییت. من هیچوقت به خرید اینترنتی از اون سایت اعتماد نکرده بودم، چون با وجود اینکه خودش رو یک موسسه تحقیقی رسمی معرفی کرده، آدرس فیزیکی مشخصی نداره، آدرس ایمیل شون هم از یاهو و جی میل هست! طریقه دریافت پولشون هم از طریق یک حساب شخصیه! تعرفه و روش محاسبه قیمت اونها هم درست به نظر نمیاد. با این حال، خیلی ممنون میشم اگه لطف کنی و بگی آیا کتابی که ازشون خریدی لوگوی اونها رو در صفحاتش داشته؟ مثل نمونه ای که تو سایتشون هست؟ و آیا مطالب و تصویر ها دست نخورده بودن؟

شاد باشید.

دوست من سایت کاملا" مطمئنی هست، از این بابت خیالت راحت باشه، آدرسش هم تو یوسف آباد هست، یادمه اون موقع که سفارشم آماده شده بود بهم زنگ زدن که هم خودتون میتونین بیاین اینجا بگیرین (بهم آدرس دادن) و یا میتونیم براتون با پیک بفرستیم، تو همون سایت شماره تلفنشون هم هست، میتونی تو ساعت اداری بهشون زنگ بزنی و بیشتر اطلاعات بگیری، ولی کاملا" موسسه معتبری هست
در مورد لوگو هم باید خدمتت عرض کنم که فقط رو جلد کتاب اون هم بصورت کوچیک قسمتی که به نوشته یا عکس صدمه نمیزنه قرار میدن که بعدا" میتونی با فوتوشاپ حذفش کنی، چیز مهمی نیست، و مطالب و عکسها رو هم دست نخورده به شما تحویل میدن
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

کتابهاي گمشده - صفحة 3 Empty کتابهای کودکی

پست من طرف Petsi الخميس أكتوبر 14, 2010 1:22 am

شروین جان، خیلی ممنون از پاسخت.

خوش باشید.

Petsi

پست من طرف sin الجمعة أكتوبر 15, 2010 12:57 am

سلام من به اين ايرانك سرزدم. هزينه اش شايد براي كاراي خاص و تحقيق مناسب باشه ولي در ساير موارد مثلا براي مجله پيك هر صفحه 1000 تومن به نظرم گرونه .حسلب كنيد يك مجله پيك اينجوري چند ميشه؟ البته اينكه يك جايي اينجور مجلات وكتابها نگهداري ميشه و هركس بخواد ميتونه ازش استفاده كنه كلا خيلي خوبه.

sin

تعداد پستها : 3

کتابهاي گمشده - صفحة 3 Empty اسرار حقه بازی شعبده بازی چشم بندی تردستی

پست من طرف @p@d@n@ الجمعة نوفمبر 05, 2010 7:39 pm

Emiliano نوشته است:

1. سلام.
2. یکی دیگه از کتاب های گمشده ی من "اسرار شعبده بازی" ترجمه و نوشته ی "کاظم فائقی" بود.
یادمه صفحات رنگی خیلی نازک و کاهی ای داشت و کلاً چاپ خوبی نداشت؛ ولی، خاطره بود. خیلی هم دوسش داشتم و نمی دونم چی شد. یادمه از اون هایی بود که می خواستم برای همیشه نگهش دارم؛ اما، گم و گور شد!
3. معروف ترین شعبده بازیش هم این بود که مثلاً سنجاق می کنی تو بینیت! این هم عکسشه:
کتابهاي گمشده - صفحة 3 7vimk2ho6k0zlh0unsyp

4. یادمه سنجاق رو با سیم چین به شکل بالا در آوردم و تا مدت ها بینیم زخم بود؛ چون، دو مقطعشو لحیم نکرده بودم تا طبیعی تر به نظر برسه!
5. منبع عکس بالا سایت "بهروز کریمی"ه. با تشکر از دوست خوبمون، "اسلوین".

Emiliano عزیز ، این کتاب (جلد اول) حدودا 200 صفحه است که من متاسفانه وقت آماده سازی کاملشو نداشتم و در عوض 30 صفحه ابتداییشو مهیا کردم :

کتابهاي گمشده - صفحة 3 Shobade

30 صفحه ابتدایی از کتاب اسرار حقه بازی شعبده بازی چشم بندی تردستی ،ترجمه : نادره قزوینی و کاظم فائقی،چاپ دوم تابستان 1361

لینک دانلود :

Pdf
Size:11.6 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/xmC4psTD/Shobade.html
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

پست من طرف Emiliano السبت نوفمبر 06, 2010 10:52 am

1."آپادانا"ی عزیز، کتاب رو گرفتم.
با این که اونی که بنده می خواستم چند سال بعد از این کتاب به چاپ رسیده بود (این کتاب چاپ 61 بود و اون یکی، که اسمش "اسرار شعبده بازی" بود، فکر می کنم 64 یا 65ی بود)، تعدادی از شعبده ها و تصاویر مشترک بود و همین قدر کافی بود و بنده به آرزوم رسیدم.
2. مثل همیشه شرمنده م کردی و مثل همیشه تو تاپیک کارتون ها سعی می کنم جبران کنم، دوست عزیزم. دستتون درد نکنه.

Emiliano

تعداد پستها : 1670

پست من طرف hadish السبت نوفمبر 20, 2010 3:04 am

یه کتابی بود به اسم سپید گل
کسی این کتاب را یادش میاد یا داره که بذاره تو سایت؟
با احترام

hadish

تعداد پستها : 3

پست من طرف Emiliano السبت ديسمبر 18, 2010 6:09 am

1. سلام.
2. کسی از شما دوستان کتاب "از کوروش تا پهلوی" رو نداره؟ یادمه چاپ "دانشگاه پهلوی شیراز" و قطعش هم رحلی بود. به احتمال زیاد چاپ 1346 هم بود و کتابش پُر از تصاویر زیبا و سیاه و سفید و رنگی بود.
3. متشکرم.

..................................................

4. همین طور، نمی دونم اینو باید اینجا بگم، یا تاپیک همسایه: کسی از مجله ی مثلاً طنز :خورجین"؛ که، قصد رقابت با "فکاهیون" رو داشت، شماره ای نداره؟ فقط، محض تجدید خاطرات می خوام؛ وگرنه، همون زمان هم لوس و بی مزه بود.

5. در پایان، باز هم از عزیزان متشکرم.

Emiliano

پست من طرف @p@d@n@ السبت ديسمبر 18, 2010 10:04 am

درود بر Emiliano عزیز

کسی از شما دوستان کتاب "از کوروش تا پهلوی" رو نداره؟ یادمه چاپ "دانشگاه پهلوی شیراز" و قطعش هم رحلی بود. به احتمال زیاد چاپ 1346 هم بود و کتابش پُر از تصاویر زیبا و سیاه و سفید و رنگی بود.
این کتاب دو نسخه مختلف داره ، یکی به زبان انگلیسی و دیگری به زبان شیرین فارسی و در ضمن از یادگاریهای دوران ریاست "علم" بر دانشگاه شیراز است.نسخه انگلیسی کتاب در نت موجود است اما نسخه فارسی را تنها در حوالی میدان انقلاب تهران می توان یافت آن هم با چاپ کاملا سیاه و سفید و افستی.این لینک دانلود نسخه انگلیسی کتاب است :

کتابهاي گمشده - صفحة 3 5167Q8-hxZL._SL500_AA300_

کتابهاي گمشده - صفحة 3 24921295

From Cyrus to Pahlavi: A picture story of the Iranian Empire
Author : Frederick Tallberg
Paperback: 116 pages
Publisher: Pahlavi University of Shiraz (1967)
Language: English
ASIN: B0007KBGMO

لینک دانلود:

Pdf
Size : 13.7 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/147065287/6fd44a70/B188-From_Cyrus_to_Pahlavi.html

بدرود

رز
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

پست من طرف Emiliano الجمعة ديسمبر 24, 2010 6:11 am

@p@d@n@ نوشته است:
درود بر Emiliano عزیز

کسی از شما دوستان کتاب "از کوروش تا پهلوی" رو نداره؟ یادمه چاپ "دانشگاه پهلوی شیراز" و قطعش هم رحلی بود. به احتمال زیاد چاپ 1346 هم بود و کتابش پُر از تصاویر زیبا و سیاه و سفید و رنگی بود.
این کتاب دو نسخه مختلف داره ، یکی به زبان انگلیسی و دیگری به زبان شیرین فارسی و در ضمن از یادگاریهای دوران ریاست "علم" بر دانشگاه شیراز است.نسخه انگلیسی کتاب در نت موجود است اما نسخه فارسی را تنها در حوالی میدان انقلاب تهران می توان یافت آن هم با چاپ کاملا سیاه و سفید و افستی.این لینک دانلود نسخه انگلیسی کتاب است :

کتابهاي گمشده - صفحة 3 5167Q8-hxZL._SL500_AA300_

From Cyrus to Pahlavi: A picture story of the Iranian Empire
Author : Frederick Tallberg
Paperback: 116 pages
Publisher: Pahlavi University of Shiraz (1967)
Language: English
ASIN: B0007KBGMO

لینک دانلود:

Pdf
Size : 13.7 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/147065287/6fd44a70/B188-From_Cyrus_to_Pahlavi.html

بدرود

رز

1. سلام "آپادانا"ی عزیز.
2. بی نهایت ممنونم ازت. مثل همیشه تنها ملجأ همین جا بود. همین هم کافیه و اتفاقاً خیلی جالب بود.
باز هم ممنونم ازت.

........................................

3. راستی، شما یا دوستان مجله ی طنز "شیپور" (؟) رو نداره؟ خیلی شبیه به "بهلول" بود.
اگه اشتباه نکنم اسمش همین بود. من یه شماره بیشتر ازش نداشتم.

4. وقتی امروز دیدم "سم" عزیز، دوست خوبمون، ورژن فارسی شو هم داشته و خودشو زحمت داده، اسکن کرده و از بنده ی حقیر دریغ نکرده، اشک تو کافی نت تو چشام جمع شد. هرگز دوستان بامحبتی مث این جمع تو هیچ فورمی پیدا نمی شه. خیلی آقایید! خیلی خانومید! دوستتون دارم. دست گلتون رو می بوسم. رز چاکریم!

Emiliano

پست من طرف hasti_p الأحد ديسمبر 26, 2010 6:34 am

سلام به همه.من تازه عضو شدم و دارم دنبال یه کتاب میگردم که فقط اسمش یادمه.اسمش بود [گردش اسرار آمیز در بدن. این کتاب ترجمه شده بود و راجع به یه خواهر و برادر دوقلو بود که به داخل یه کتاب که راجع به بدن انسانه سفر میکنن.لطفا اگر کسی از این کتاب خبر داره و یا میدونه کجا میتونم پیداش کنم(حتی دست دومش)لطفا به ایمیل hasti_666m@yahoo.com بهم اطلاع بده.من این کتاب رو داشتم .ولی متاسفانه به یکی از دوستان دوران دبیرتان قرض دادم و اون نوش جانش کرد.من خیلی دلم میخواد اونو پیدا کنم.ممنون میشم از کسانی که در پیدا کردن اون بهم کمک کنن

hasti_p

تعداد پستها : 1
آدرس پستي : hasti_666m@yahoo.com

پست من طرف ariangirl الأحد ديسمبر 26, 2010 9:53 am

مجله ها رو هم باید اینجا درخواست کنیم ؟
من خیلی دلم میخواد دوباره کیهان بچه ها ها رو داشته باشم . بدینوسیله از تمام کسانی که مجله کیهان بچه های قدیمی دارن درخواست میگردد که به من لطفی بنمایند و مجله را در سایت قرار بدهند . ممنونم
ariangirl
ariangirl

تعداد پستها : 201

پست من طرف babak الأحد يناير 02, 2011 7:10 pm

سلام دوستان
یه کتاب کوچولو بود به اسم خانه
نوشته ذکریا تامر
کسی اونو داره؟
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف Emiliano الأربعاء فبراير 09, 2011 6:39 am

1. سلام بچه ها.
2. من سه شماره از "کیهان بچه ها" رو خیلی دنبالشم و باهاش کلی خاطره دارم: اونی که یه صفحه ش (احتمالاً صفحات افقی وسطش، همون "شاپرک") شعر "علی کوچولو" نوشته شده بود:
"لی لی لی لی لی/ لی لی لی حوضک/ علی کوچولو/ این مرد کوچک/ ...."
3. البته، الآن که دقیق تر فکر می کنم، حدس می زنم اینو برای انگشتای دست نوشته بود، نه برای "علی کوچولو". شاید هم نقاشی های انگشتا دو صفحه رو پُر کرده بود. نمی دونم.

4. یه شماره ی دیگه ی "کیهان بچه ها" هم بود؛ که، قصه ای بود از پسری؛ که، غذاها رو بدون نون می خورد؛ اما، یه شب، نصفه شب؛ "وقتی همه خوابند"!، پا می شه، املت و کتلت رو با نون می خوره و از نون خوشش می یاد.
این قصه رو بعدها در یکی از قسمت های "وقتی بابا کوچک بود"، برای "بابا" دیدم.

5. "کیهان بچه ها"ی هفته ی 14 خرداد 1368 رو؛ که، پر از عکسای آقای "خمینی" بود. خاطره هاش مهمه.

از دوستان، کسی این سه شماره رو داره؟
6. "شروین" جان، کجایی؟

Emiliano

پست من طرف Shervin الأربعاء فبراير 09, 2011 10:23 am

Emiliano نوشته است:

6. "شروین" جان، کجایی؟

سلام امیر جان رز من همینجام Very Happy

Emiliano نوشته است:

5. "کیهان بچه ها"ی هفته ی 14 خرداد 1368 رو؛ که، پر از عکسای آقای "خمینی" بود. خاطره هاش مهمه.

امیر جان من همه شماره های سال 68 رو دارم، خرداد 68 پنچ شماره چاپ شده، ولی 14 خرداد نداریم! 16 خرداد هست که الان نگاه کردم اصلا" پر از عکسهای خمینی نیست! اون 4 تای دیگه هم باز هیچکدوم پر از عکسهای خمینی نیست! من عکسهای جلد 5 شمارهء خرداد 68 رو برات اسکن و در قرار دادم، شمارهء مورد نظرت کدوم یکی از اینهاست؟ شاید از طریق عکس جلد یادت بیاد، بازم تاکید میکنم که این 5 تا هیچکدوم عکسهای خمینی توشون نیست! اون شماره 16 خرداد هم فقط همون عکس جلدش مربوط به خمینی یه! احتمالا" ماه یا سال مجله مورد نظرت اشتباه یادت مونده!

کتابهاي گمشده - صفحة 3 2th_kh10
سه شنبه دوم خرداد 1368، شماره 488[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 9th_kh10
[b]سه شنبه نهم خرداد 1368، شماره 489[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 16th_k10
[b]سه شنبه شانزدهم خرداد 1368، شماره 490[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 23th_k10
[b]سه شنبه بیست و سوم خرداد 1368، شماره 491[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 30th_k10
[color=darkblue][b]سه شنبه سی ام خرداد 1368، شماره 492[/[/
color]b]

Emiliano نوشته است:
[b]
2. من سه شماره از "کیهان بچه ها" رو خیلی دنبالشم و باهاش کلی خاطره دارم: اونی که یه صفحه ش (احتمالاً صفحات افقی وسطش، همون "شاپرک") شعر "علی کوچولو" نوشته شده بود:
3. البته، الآن که دقیق تر فکر می کنم، حدس می زنم اینو برای انگشتای دست نوشته بود، نه برای "علی کوچولو". شاید هم نقاشی های انگشتا دو صفحه رو پُر کرده بود. نمی دونم.

4. یه شماره ی دیگه ی "کیهان بچه ها" هم بود؛ که، قصه ای بود از پسری؛ که، غذاها رو بدون نون می خورد؛ اما، یه شب، نصفه شب؛ "وقتی همه خوابند"!، پا می شه، املت و کتلت رو با نون می خوره و از نون خوشش می یاد.

امیر جان به احتمال 95% من این 2 تا شماره رو داشته باشم، ولی اینجوری که گفتی اصلا" نمیتونم پیداشون کنم، یه آدرس دقیق تر بهم بده، حداقل اینکه مال چه سالی هستند، چون اینجوری باید بشینم بین صدها مجله دنبال اینها بگردم، تازه هر کدوم رو هم باید دونه دونه ورق بزنم تا شاید پیداشون کنم که خودتم میدونی اینجوری غیر ممکنه! یه آدرس دقیق تر لطفا" Wink
Shervin
Shervin

پست من طرف kave الأربعاء فبراير 09, 2011 11:51 am

درود شروین عزیز
من قشنگ کیهان بچه هایی که شعر علی کوچولو داشت رو یادم میاد . توی حیاط مدرسه دست به دست میشد .اسم شکوه قاسم نیا همونجا به مخم چسبید !
کلاس دوم یا سوم دبستان بودم . میشه پاییز 61 یا 62 .
این شعر چند بند اضافی داشت که تو آهنگش نیومده بود . اینام دوستاشن / اینجا نشستن .... چیزی به این مضمون !
kave
kave

تعداد پستها : 60

پست من طرف Shervin الأربعاء فبراير 09, 2011 7:11 pm

kave نوشته است:درود شروین عزیز
من قشنگ کیهان بچه هایی که شعر علی کوچولو داشت رو یادم میاد . توی حیاط مدرسه دست به دست میشد .اسم شکوه قاسم نیا همونجا به مخم چسبید !
کلاس دوم یا سوم دبستان بودم . میشه پاییز 61 یا 62 .
این شعر چند بند اضافی داشت که تو آهنگش نیومده بود . اینام دوستاشن / اینجا نشستن .... چیزی به این مضمون !

سلام کاوه جان
من الان شماره های مربوط به پاییز سالهای 61 و 62 رو چک کردم، متاسفانه چشمم به این شعر نخورد! کاش شماره و سال دقیقش رو میدونستیم
Shervin
Shervin

پست من طرف kave الخميس فبراير 10, 2011 9:58 am

سلام کاوه جان
من الان شماره های مربوط به پاییز سالهای 61 و 62 رو چک کردم، متاسفانه چشمم به این شعر نخورد! کاش شماره و سال دقیقش رو میدونستیم
[/quote]
درود
ازیکی از دوستان که حافظه کودکی قوی داره پرسیدم میگفت پخش علی کوچولو مربوط میشه به تابستان 63 که شبکه 2 برای اولین بار تو تابستان از ساعت 9تا 11 برنامه داشت .
اینه که خودمم به شک افتادم! من از دو تا برنامه یادم میاد که متن شعر آهنگشون از شکوه قاسم نیا بود ودر کیهان بچه ها چاپ شد . یکی همین علی کوچولو ،یکی دیگه جنگ "بچه ها بیدار بچه ها هوشیار " بود (با هوشیاروبیدار اشتباه نشود) .
به هر حال از زحمتی که متقبل شدید تشکر میکنم . از آدرس اشتباهم عذرخواهی !
kave
kave

تعداد پستها : 60

پست من طرف Emiliano السبت فبراير 12, 2011 11:18 am

Shervin نوشته است:
Emiliano نوشته است:

6. "شروین" جان، کجایی؟

سلام امیر جان رز من همینجام Very Happy

Emiliano نوشته است:

امیر جان من همه شماره های سال 68 رو دارم، خرداد 68 پنچ شماره چاپ شده، ولی 14 خرداد نداریم! 16 خرداد هست که الان نگاه کردم اصلا" پر از عکسهای خمینی نیست! اون 4 تای دیگه هم باز هیچکدوم پر از عکسهای خمینی نیست! من عکسهای جلد 5 شمارهء خرداد 68 رو برات اسکن و در قرار دادم، شمارهء مورد نظرت کدوم یکی از اینهاست؟ شاید از طریق عکس جلد یادت بیاد، بازم تاکید میکنم که این 5 تا هیچکدوم عکسهای خمینی توشون نیست! اون شماره 16 خرداد هم فقط همون عکس جلدش مربوط به خمینی یه! احتمالا" ماه یا سال مجله مورد نظرت اشتباه یادت مونده!

کتابهاي گمشده - صفحة 3 2th_kh10
سه شنبه دوم خرداد 1368، شماره 488[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 9th_kh10
[b]سه شنبه نهم خرداد 1368، شماره 489[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 16th_k10
[b]سه شنبه شانزدهم خرداد 1368، شماره 490[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 23th_k10
[b]سه شنبه بیست و سوم خرداد 1368، شماره 491[/b]

کتابهاي گمشده - صفحة 3 30th_k10
[color=darkblue][b]سه شنبه سی ام خرداد 1368، شماره 492[/[/
color]b]

Emiliano نوشته است:
[b]

امیر جان به احتمال 95% من این 2 تا شماره رو داشته باشم، ولی اینجوری که گفتی اصلا" نمیتونم پیداشون کنم، یه آدرس دقیق تر بهم بده، حداقل اینکه مال چه سالی هستند، چون اینجوری باید بشینم بین صدها مجله دنبال اینها بگردم، تازه هر کدوم رو هم باید دونه دونه ورق بزنم تا شاید پیداشون کنم که خودتم میدونی اینجوری غیر ممکنه! یه آدرس دقیق تر لطفا" Wink

1. سلام "شروین" عزیز.
2. حق با توئه. شما این جوری نمی تونی اون کارها رو پیدا کنی و من هم متأسفانه هیچ سرنخی ازشون ندارم؛ حتا، سال انتشار اون شماره ها رو هم نمی دونم.
3. در مورد شماره ی "خرداد 68" هم متأسفانه هیچ کدوم از اون جلدهایی، که زحمتشونو کشیدی، آشنا نمی زنن. شاید هم سالگردش بوده (خرداد 69.)؛ ولی، باز این هم خیلی کلیه.
4. به هر حال ممنونم از تو، دوست عزیز. به شما قبلاً زحمت ها دادیم، شروین جان.

..................................................................
..................................................................

5. راستی، بچه ها، چرا از "آپادانا" مدتیه خبری نیست؟ خیلی وقته به اینجا سر نزده و من دارم نگرانش می شم.
کسی ازش خبری نداره؟

Emiliano

پست من طرف Emiliano السبت فبراير 12, 2011 11:21 am

1. سلام.سلام!

2. الآن چک میل کردم، دیدم "افشین" عزیز، از قول "امید" گرامی" این متن و عکسا رو واسه م فرستاده. متن "امید" و رسم الخط ایشون عیناً کاپی پیست شده:

"این دو صفحه از کیهان بچه های سال 1361 است که به یاد روزهای دهه فجر آن سالها برایتان می فرستم که اگر خواستید در هر دو تارنما قرار دهید. صفحه نخست متن ترانه تیتراژ ابتدای ویژه برنامه دهه فجر برنامه کودک شبکه اول در آن سال است. صفحه دوم هم متن ترنه ای است که از برنامه کودک رادیو آن سالها پخش می شد و فکر کنم همان است که دوست مشهدی شما، امیر به دنبال آن است. "

کتابهاي گمشده - صفحة 3 52596677549902824631
کتابهاي گمشده - صفحة 3 22544782028355388346

3. بی نهایت ممنون "امید" جان. فکر می کنم خودشه؛ اما، خیلی مطمن نیستم.
4. از تو هم ممنونم، "افشین" جان.
............................................

5. راستی، شروین جان، ممکنه لطف کنی "کیهان بچه ها"ی سه شنبه، 16 خرداد 68، رو آپلود کنی؟ شماره ی 490 رو. (ترجیحاً توی Mediafire). حدس می زنم خودش باشه. مشکوک

Emiliano

پست من طرف Shervin السبت فبراير 12, 2011 4:15 pm

Emiliano نوشته است:

5. راستی، شروین جان، ممکنه لطف کنی "کیهان بچه ها"ی سه شنبه، 16 خرداد 68، رو آپلود کنی؟ شماره ی 490 رو. (ترجیحاً توی Mediafire). حدس می زنم خودش باشه. مشکوک

سلام امیر جان
به روی چشم، حتما"
Shervin
Shervin

پست من طرف raha الجمعة أبريل 01, 2011 6:22 pm

درود
خوشحالم از اینکه میبینم فقط من نیستم که با خاطرات کودکی سر می‌کنم
Very Happy

م‍ا ب‍چ‍ه‌ه‍ای‌ ب‍ول‍رب‍و/ آس‍ت‍ری‍د ل‍ی‍ن‍دگ‍رن
خانم کاملیا (با جلد قرمز)
داداش جان کجایی؟
دینگو سگ وحشی
raha
raha

تعداد پستها : 1

پست من طرف mahmood666 الأحد مايو 22, 2011 3:32 am

من دنبال یه داستان توی مجله کیهان بچه ها هستم با عنوان پلی از رنگین کمان .گمونم تو کیهان بچه های سال 58 چاپ شده بود و تو 2 قسمت بود جلد یکی از اون شماره هایی که میخوام هم نارنجی مایل به قهوه ای بود.داستانش فوقالعاده بود.
mahmood666
mahmood666

پست من طرف Shervin الأحد مايو 22, 2011 5:48 am

mahmood666 نوشته است:من دنبال یه داستان توی مجله کیهان بچه ها هستم با عنوان پلی از رنگین کمان .گمونم تو کیهان بچه های سال 58 چاپ شده بود و تو 2 قسمت بود جلد یکی از اون شماره هایی که میخوام هم نارنجی مایل به قهوه ای بود.داستانش فوقالعاده بود.

محمود جان من فکر میکنم همه شماره های سال 58 رو داشته باشم، ولی ای کاش یه مشخصات واضح تری از شماره های مورد نظرت میدادی تا بتونم پیداشون کنم! مثلا" یادت هست عکس رو جلدشون چی بود؟
Shervin
Shervin

پست من طرف mahmood666 الإثنين مايو 23, 2011 10:45 am

Shervin نوشته است:
mahmood666 نوشته است:من دنبال یه داستان توی مجله کیهان بچه ها هستم با عنوان پلی از رنگین کمان .گمونم تو کیهان بچه های سال 58 چاپ شده بود و تو 2 قسمت بود جلد یکی از اون شماره هایی که میخوام هم نارنجی مایل به قهوه ای بود.داستانش فوقالعاده بود.

محمود جان من فکر میکنم همه شماره های سال 58 رو داشته باشم، ولی ای کاش یه مشخصات واضح تری از شماره های مورد نظرت میدادی تا بتونم پیداشون کنم! مثلا" یادت هست عکس رو جلدشون چی بود؟
متاسفانه اصلا یادم نیست من خودم شماره های سال 56 تا سال 60که مال خواهرم بود و از طرف دیگه 66 تا 71 که مال خودم روبه طور کامل داشتم (شاید حداکثر 10 تا شمارش ناقص بود)وهمشون رو هم خونده بودم.متاسفانه مادر بنده در هنگام نبود من تقریبا همه رو به کاسه بشقابی فروخت و به جاش شاید یه چیزی تو مایه های آبکش گرفت!
شروین جان دو تا کامیک استریپ توشون بود که خیلی عالی بودن .یکیشون فکر کنم اسمش بود جنون سرعت که ماجرای یه پسر شیطون باخانوادش بودو یه چیزی تو مایه های کارتون دنیس بود.یکی دیگش که نیمه کاره موند و یه دفعه سریش متوقف شد یه کامیکی بود که فکر کنم اسمش بود لودویک وگردباد سبز(تو اسم لودویکش شک دارم) .اگه بتونی حداقل از هر کدوم حداقل یه صفحه هم بزاری ممنون میشم.چون نزدیکه 20 ساله که ندیدمشون!
mahmood666
mahmood666

صفحه 3 از 6 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة