درخواستها و نیازمندیها
+46
sirus
immortality
majid_barca
raymand
amir-che
o m i d
Iceboy
abnbat
پل کوچولو
فرامید
bahmanyari
setzii
farhad666
robotech
blue2012
tamarajoon
میچکا
shahla678
allii110
saeeds1360
dro9gba
arashmidos200x
sahra_7
Abdollah0098
zerocold
kave
ozaroos
behroozabedi
babak
Medium
amirarsalanroomi
shnbv
zizo
liu kang
alirad
naztoole
آزاده
ariangirl
tisto
Emiliano
mohammad
S@M
@p@d@n@
siavash
Shervin
SMAM
50 مشترك
صفحه 3 از 7
صفحه 3 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
رد: درخواستها و نیازمندیها
naztoole نوشته است:سلام من هیپو هستم
این کارتون رو دارید؟
http://www.4shared.com/audio/mqQquncu/Ghasedak.html?s=1
1. سلام "هیپو" جان. خوش اومدی.
2. نه، فکر نمی کنم کسی "قاصدک" رو داشته باشه. من که ندارمش.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
Emiliano نوشته است:naztoole نوشته است:
1. سلام "هیپو" جان. خوش اومدی.
2. نه، فکر نمی کنم کسی "قاصدک" رو داشته باشه. من که ندارمش.
مرسی
naztoole- تعداد پستها : 2
با سلام smam عزیز سریال کاکتوس سری اول ودوم و نوروز 75 و76 رو می خواستم دارید .باتشکر
alirad- تعداد پستها : 32
سلام به همه دوستان دهه شصتی و خاطره باز
این اولین پست من تو این فرومه و درست نمیدونم جاش اینجاست یا نه . من دنبال کتابهای درسی دوران دبستان میگردم سالهای 65 تا 70 . توی اون فروم قبلی که همه دوستان جمع بودند یادمه دوستی به نام mohammad قرار آپلود کتاب سال پنجم دبستان رو (فکر کنم فارسی بود) گذاشته بودند .من تمام پستهای بعد ایشون رو خوندم اما لینکی پیدا نکردم .
اگر دوستانی هستند که لینکی از هر کدوم از کتابهای درسی اون دوره زمونا دارند حقیر رو هم مستفیض بفرمایند .
این اولین پست من تو این فرومه و درست نمیدونم جاش اینجاست یا نه . من دنبال کتابهای درسی دوران دبستان میگردم سالهای 65 تا 70 . توی اون فروم قبلی که همه دوستان جمع بودند یادمه دوستی به نام mohammad قرار آپلود کتاب سال پنجم دبستان رو (فکر کنم فارسی بود) گذاشته بودند .من تمام پستهای بعد ایشون رو خوندم اما لینکی پیدا نکردم .
اگر دوستانی هستند که لینکی از هر کدوم از کتابهای درسی اون دوره زمونا دارند حقیر رو هم مستفیض بفرمایند .
?????- مهمان
شرمنده.اینها رو اصلا" ضبط نکرده بودمalirad نوشته است:با سلام smam عزیز سریال کاکتوس سری اول ودوم و نوروز 75 و76 رو می خواستم دارید .باتشکر
يك پيشنهاد كه فقط از SMAM بر مياد...
SMAM نوشته است:شرمنده.اینها رو اصلا" ضبط نکرده بودمalirad نوشته است:با سلام smam عزیز سریال کاکتوس سری اول ودوم و نوروز 75 و76 رو می خواستم دارید .باتشکر
اسمم عزيز
اما به احتمال قريب به يقين چيزهاي بسياري از ميان برنامههاي بسيار عادي تلويزيون و يا صحبت كردن مجريهاي خاطرهانگيز آن سالها و از اين قبيل چيزهاي بسيار دم دستي و معمولي را در آرشيو خود داريد. پيشنهاد ميكنم درصورتيكه وقت و حوصله مجال داد كليپهاي كوتاهي از اين گونه موارد را به تدريج در فاروم قرار دهيد. گاهي چيزهاي عادي و معمولي بسيار خاطرهانگيز هستند. مواردي همچون مسابقهي علمي. يك مسابقه و سي سئوال. ديدنيها. مسابقه هفته (بخشهايي از اين يكي را به درخواست Emiliano به فرمت ديجيتالي تبديل كردهايد). اسلايد و موزيك (ترجيحاً كلاسيك). تيتراژ به ياد ماندني برنامه كودكان و نوجوانان. ميان برنامههاي كمدي برنامه اقتصادي هفته. ميان برنامههاي آموزش زبانهاي عربي ، انگليسي و بخصوص آلماني (با آهنگهاي خاطرهانگيز ساخته شده موزيسينهاي كلاسيك آلماني) و هزاران هزار مورد بسيار بياهميتي كه در حال حاضر خاطرهانگيز شدهاند. اگر چنين امكاني وجود داشت لطفاً در برنامه كاري خود بگذاريد. از شما ممنونيم!
افشين
آقا از زحماتتون واقعاً ممنونم!
یادش بخیر ما با چه کارتون هایی بزرگ شدیم!
راستش یه سوال داشتم از مدیر محترم این فروم:
من هم یه فروم با فروموشن ساختم ولی نمیدونم چطوری خیلی از کارهای اونو بکنم!
مثلاً چطوری همین جواب دادن سریع رو قرار بدم یا نمایش آنلاین بودن یه کاربر رو اینطوری کنم!
لطفاً زودتر جواب بدید!ممنونم
آدرس فروم من:
http://mortalkombatfans.forum0.net
یادش بخیر ما با چه کارتون هایی بزرگ شدیم!
راستش یه سوال داشتم از مدیر محترم این فروم:
من هم یه فروم با فروموشن ساختم ولی نمیدونم چطوری خیلی از کارهای اونو بکنم!
مثلاً چطوری همین جواب دادن سریع رو قرار بدم یا نمایش آنلاین بودن یه کاربر رو اینطوری کنم!
لطفاً زودتر جواب بدید!ممنونم
آدرس فروم من:
http://mortalkombatfans.forum0.net
liu kang- تعداد پستها : 1
سلام به همه من دنبال دو تا كارتن قديمي هستم " اوليش واتو واتو " و " دوميش پر لك لك " ممنون ميشم اگه پيداشون كرديد خبرم كنيد
zizo- تعداد پستها : 1
امیدوارم به دوستان برنخوره.اما دیگه تعداد تاپیکها با اونچه که من در آغاز در نظر داشتم برای راه انداری اینجا زیاد شده و به صفحهء2رسیده.از دوستان خواهش دارم با هم اندیشی چندتا از تاپیکها رو ادغام کنیم به ویژه اونهایی که مدتها هست دست نخورده مونده و شاید هم تا مدتها بمونه.برای نمونه تاپیک "پسورد گذاری آری یا خیر"(با اجازهء امیلیانو استارتر تاپیک)بیاد به همین تاپیک درخواستها و نیازمندیها یا کلا" پاک بشه و زین پس اینجا پیگیری بشه.منتظر هستم....
درودSMAM نوشته است:امیدوارم به دوستان برنخوره.اما دیگه تعداد تاپیکها با اونچه که من در آغاز در نظر داشتم برای راه انداری اینجا زیاد شده و به صفحهء2رسیده.از دوستان خواهش دارم با هم اندیشی چندتا از تاپیکها رو ادغام کنیم به ویژه اونهایی که مدتها هست دست نخورده مونده و شاید هم تا مدتها بمونه.برای نمونه تاپیک "پسورد گذاری آری یا خیر"(با اجازهء امیلیانو استارتر تاپیک)بیاد به همین تاپیک درخواستها و نیازمندیها یا کلا" پاک بشه و زین پس اینجا پیگیری بشه.منتظر هستم....
به نظر من تاپیک ها هزاز هزار هم بشوند ایرادی نداره ، فقط مهمه که نظم و ترتیبشون حفظ بشه، همونطورهم که گفتید اونهایی هم که برای مدتی دست نخورده می مونه می ره پایین صفحه و حتی اگر تعداد بیشتر بشه به صفحات بعدی.اما عوضش بصورت یادگاری باقی می مونه و می شه در آینده روند امور را مورد بررسی قرار داد و باز هم اینکه در صورت تعدد موضوعات و افزایش اعضای فعال و موثر ، می شود به راحتی تعداد مدیران و ناظمان را افزایش داد تا کارآیی انجمن افولی نکند.
@p@d@n@- تعداد پستها : 186
SMAM نوشته است:امیدوارم به دوستان برنخوره.اما دیگه تعداد تاپیکها با اونچه که من در آغاز در نظر داشتم برای راه انداری اینجا زیاد شده و به صفحهء2رسیده.از دوستان خواهش دارم با هم اندیشی چندتا از تاپیکها رو ادغام کنیم به ویژه اونهایی که مدتها هست دست نخورده مونده و شاید هم تا مدتها بمونه.برای نمونه تاپیک "پسورد گذاری آری یا خیر"(با اجازهء امیلیانو استارتر تاپیک)بیاد به همین تاپیک درخواستها و نیازمندیها یا کلا" پاک بشه و زین پس اینجا پیگیری بشه.منتظر هستم....
ولی من با شما موافقم، به نظرم بیخودی نباید تعداد تاپیکهای بی مصرف زیاد بشه، به نظر من 3 تا از تاپیکها بهتره پاک بشه :
1. بازی ها و سرگرمی های دوران کودکی
2. پسورد گذاری آری یا نه
3. کتابهای فروم کودکی سابق - بدون پسورد
جناب اسمم اگر خودتون صلاح میدونید این 3 تا تاپیک رو پاک کنید، یا بفرمایید من یا سیاوش پاک کنیم، چون واقعا" هیچ استفاده ای ندارند
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الثلاثاء ديسمبر 21, 2010 3:52 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Shervin- تعداد پستها : 308
@p@d@n@ نوشته است:
به نظر من تاپیک ها هزاز هزار هم بشوند ایرادی نداره ، فقط مهمه که نظم و ترتیبشون حفظ بشه، همونطورهم که گفتید اونهایی هم که برای مدتی دست نخورده می مونه می ره پایین صفحه و حتی اگر تعداد بیشتر بشه به صفحات بعدی.اما عوضش بصورت یادگاری باقی می مونه و می شه در آینده روند امور را مورد بررسی قرار داد و باز هم اینکه در صورت تعدد موضوعات و افزایش اعضای فعال و موثر ، می شود به راحتی تعداد مدیران و ناظمان را افزایش داد تا کارآیی انجمن افولی نکند.
درست ایرادش همینه وگرنه اونور هم درسته که نظارت نبود اما چیزی که منو آزار میداد تعداد تاپیکهای بیخودی بود که مراجعه کننده نمیدونست کجا دنبال چی بگرده میومد یک تاپیک تازه میزد.بازم میگم هدف من از راه انداختن اینجا این بود که کل تاپیکها نهایت در یک صفحه و بیشتر از 10-11تا نباشه که الان بیشتر هم هست.به هرحال اینو میذاریم تا ببینیم بیشتر دوستان کدوم فلسفه رو می پسندن
والا من بیشتر از پاک کردن تاپیکها در اندیشهء انتقالشون(به ویژه توسط خود استارتر تاپیکها)به تاپیکهای دیگه که میتونه اونا رو هم شامل بشه هستم.البته جز این3تاپیک موارد دیگه هم هست.اما برای آغاز همین 3تا خوبهShervin نوشته است:ولی من با شما موافقم، به نظرم بیخودی نباید تعداد تاپیکهای بی مصرف زیاد بشه، به نظر من 3 تا از تاپیکها بهتره پاک بشه :
1. بازی ها و سرگرمی های دوران کودکی
2. پسورد گذاری آری یا نه
3. کتابهای فروم کودکی سابق - بدون پسورد
جناب اسمم اگر خودتون صلاح میدونید این 3 تا تاپیک رو پاک کنید، یا بفرمایید من یا سیاوش پاک کنیم، چون واقعا" هیچ استفاده ای ندارند
کتابهای بدون پسوورد به پست نخست کتابهای مصور( که یک جور افتتاحیه برای اون تاپیک باشه)
بازیها و سرگرمیها به همشاگردی سلام(چون بیشتر شامل دوران مدرسه میشه)
پ.ن:همچنان منتظر نظر دوستان هستیم.اگر تا پایان هفته باشه بهتره تا زودتر انجام بشه.تا اینجا برای 3تاپیک
یک رای برای انتقال - یک رای برای دست نخوردن -یک رای برای حذف
سلام دوستان . با تمام احترامی که برای نظرات دوستان خوبم قائلم ، نظر من اینه : "تاپیک پسورد گذاری آری یا خیر" به نظر دیگه اون کارایی لازم رو نداره و دیگه روال اینطوریه که هر کی دوست داشت پسورد میگذاره و هر کی دوست داشت بدون پسورد میگذاره و هیچ اختلافی هم با هم نداریم و این کار برای جلو گیری از سو استفاده های احتمالی هست . در مورد تاپیک "بازیهای کودکانه" به نظر استقبال زیادی ازش نشد و اکثر دوستان هر چی داشتن در تاپیک مشابهی در فروم قبلی قرار داده بودند و از طرف دیگه به همراه تاپیک" همشاگردی سلام" تقزیباً به موضوعات مشابهی پرداخته میشه و بهتره این دو تا با هم ادغام بشن . در مورد تاپیک" کتابهای فروم کودکی سابق" نه به خاطر اینکه خودم ایجادش کردم ، ولی فکر میکنم بهتره تاپیک کتابهای قبلی با تاپیک" کتابهای مصور" جداگانه بمونه و با افزوده شدن کتابهای قبلی حالت تکراری به تاپیک "کتابهای مصور" داده نشه و هم ترتیب پستها و صفحاتی که به ترتیب ارسال شده و همچنین روند تکامل تاپیک به هم نخوره . درسته که خیلی وقته دست نخورده باقی مونده ولی بیشتر به این خاطر بوده که فایلهای جدیدتری در فروم قرار بدم و در آیندۀ نزدیک به اونجا سر و سامون خواهم داد . البته اگه نظر دوستان اینه که حذف بشه من حرفی ندارم هر کاری صلاحه همون کار رو بکنیم . شب یلدای خوبی داشته باشید
siavash- تعداد پستها : 196
منم تقریبا" با سیاوش موافقم، تاپیک پسورد گذاری که دیگه مورد استفاده ای نداره، دیگه همه دوستان با روال کار آشنا شدن، پس بهتره پاک بشه، تاپیک بازی ها و سرگرمی ها هم در فروم قبلی به اندازهء کافی بهش پرداخته شد و دیگه بازی دیگه ای فکر نمیکنم مونده باشه که در موردش صحبت نشده باشه، و به همین دلیل به قول سیاوش در این فروم از این تاپیک استقبالی نشد، پس بهتره پاک بشه یا با تاپیک همشاگردی سلام ادغام بشه، فرقی نمیکنه
خب انجام شد.اما خواهش دارم دوستان دیگه تاپیک دیگه ای نزنن(چون دیگه همینهایی که هست برای همه اهداف تاپیک کافیه)و یا دست کم همینجا مطرح کنن سپس یک چاره اندیشی درباره اش بکنیم.
سلام دوستان .
نمیدونم فروم چه اشکالی پیدا کرده که در اینترنت اکسپلورر قابل مشاهده نیست . البته چند جای دیگه هم سر زدم اینطور بود و فقط مختص به فروم ما نمیشه . رفتم فایرفاکس رو دانلود کردم و پیامهای دوستان رو مشاهده کردم که اونها هم از فایرفاکس استفاده میکنن . پس تا حل شدن این مشکل فعلاً از فایرفاکس استفاده میکنیم .
لینک دانلود نسخۀ پرتابل فایرفاکس :
نمیدونم فروم چه اشکالی پیدا کرده که در اینترنت اکسپلورر قابل مشاهده نیست . البته چند جای دیگه هم سر زدم اینطور بود و فقط مختص به فروم ما نمیشه . رفتم فایرفاکس رو دانلود کردم و پیامهای دوستان رو مشاهده کردم که اونها هم از فایرفاکس استفاده میکنن . پس تا حل شدن این مشکل فعلاً از فایرفاکس استفاده میکنیم .
- كد:
http://www.4shared.com/file/MarlRglQ/Mozilla_Firefox_Portable_Editi.htm
siavash- تعداد پستها : 196
siavash نوشته است:سلام دوستان .
- كد:
http://www.4shared.com/file/MarlRglQ/Mozilla_Firefox_Portable_Editi.htm
سیاوش جان منم میخواستم الان این مشکل رو مطرح کنم، اول فکر کردم فقط من این مشکل رو دارم، با اینترنت اکسپلورر نه به پیامهای خصوصیم دسترسی دارم و نه میتوم پست بزنم، الان هم دارم از فایرفاکس استفاده میکنم، امیدوارم مشکل زودتر برطرف بشه
1. سلام.
2. خواهش می کنم. کار خوبی کردید و من اصلاً ناراحت نشدم. ببخشید، چند روزی نبودم و نرسیدم جواب بدم. از همه ی دوستانی، که نظر داده ن، متشکرم و دارم تک تکشون رو می خونم.
2. خواهش می کنم. کار خوبی کردید و من اصلاً ناراحت نشدم. ببخشید، چند روزی نبودم و نرسیدم جواب بدم. از همه ی دوستانی، که نظر داده ن، متشکرم و دارم تک تکشون رو می خونم.
درخواست یک سریال خارجی
سلام
یادم هست که در سال 80 تلویزیون یک سریال به نام آکوئیلا و یکی دیگه به نام زاگالا پخش می کرد
دوستان اگر کسی این سریال ها رو داره لطفا کمک کنید هر جا می گردم پیدا نمیشه
متشکرم
یادم هست که در سال 80 تلویزیون یک سریال به نام آکوئیلا و یکی دیگه به نام زاگالا پخش می کرد
متشکرم
shnbv- تعداد پستها : 1
من دارم.آکوئیلا ناقصه.زاگالا هم روی ویدیو دارم فکر کنم اونم یکی دو قسمتش ناقصه.یک سر به تاپیک من در همین انجمن بزنبن"آرشیوی از برنامه های پخش شده..."shnbv نوشته است:سلام
متشکرم
1. سلام به همه.
2. نمی دونستم این درخواستمو کجا بگم. از طرفی نیاز نبود به خاطرش تاپیک تازه ای باز کرد و از طرفی کتاب هم نبود؛ به هرحال:
3. دنبال 2 تا نوار کاست قدیمی ام: یکی کاست شماره ی 2ی "سید کریم"ه؛ همونی که، درش می خونه:
"پیرهن صورتی دل منو بردی" یا یکی از جوکاش کاشیه (کاشونیه) تو جبهه می گه: "کریم، خون زرده؟"
و یکی هم کاستی بود به تقلید از "سید کریم" و "پرویز حساس". یکی بود که تو استودیو جوک گفته بود و رو صداش افکت خنده و کف زدن گذاشته بودن (درست مثل کنسرت 77 "جواد یساری"!) و همین طور بینش وله های موسیقی می یومد.
یکی از جوکاش این بود:
"دو تا قزوینی می میرن، نکیر و منکر می یان، می گن آقایون، نامه ی اعمال اون دنیاتون رو بدید، یکی شون می گه ببم جان، نوشتیم، گذاشتیم زیر تشک، اگه جورأت داری، خم شو، ورش دار!"
یا اون کچل الکنی که 10 تا بچه ی قد و نیم قد داشت و همسایه شون یه دونه هم نداشت!
درخواست فیلم
با سلام خدمت دوستان چند وقت پیش که خبر فوت مرحوم باغی پخش شد یاد برنامه های قدیم تلویزیون افتادم مثل ان روی سکه که فیلمهای خارجی رو بصورت کوتاه پخش میکرد و درباره جلوه های ویژه ای که در اونها بکار رفته بود توضیحاتی میداد و بیشتر فیلمهایی مانند سندباد جیسون و ارگوناتها و هلن قهرمان تروا نشون داده میشد تو سایت یوتیوب فیلم هلن رو بکارگردانی ماکس اشتاینر پیدا کردم ولی بصورت ناقص بود میخواستم ببینم کسی از دوستان سایت دانلود این فیلم که اسم خارجیش helen of troy یا جیسون وارگوناتها رو داره؟
amirarsalanroomi- تعداد پستها : 64
اگر از نظر این جانب بپرسید باید بگم که تاپیکها الان خیلی عالین . اگه تعدادی از اونا بی پاسخ بمونن میرن پایین و این هم بدنیست که . من که همیشه سر میزنم بهشون . یعنی مساله خیلی مهمی نیست . مهم شکل فرومه که خاطره انگیزه . من خیلی دوستش دارم .
در ضمن من همیشه درخواست مجله کیهان بچه ها داشتم و دارم..... .فقط همین....
در ضمن من همیشه درخواست مجله کیهان بچه ها داشتم و دارم..... .فقط همین....
ariangirl- تعداد پستها : 201
با سلام
یه مدته دنبال یه انیمیشن قدیمی میگردم داستانش اینجوری بود که یه نفر تو خرابه زندگی میکرد صبح از خواب بیدار میشد یه دستمال میبست به سرش چهار تا گره داشت یه شلوار خیلی گشاد هم پاش بود میرفت تو یه خونه ای کار میکرد (چمن زنی میکرد، تعمیر، لوله کشی و از این قبیل کارها) و اونجا رو داغون میکرد و شب هم همونجا میخوابید. به نظرم فرانسوی بود یادم نیست اگه اسمش رو فقط بگید خیلی ازتون ممنون میشم.
یه مدته دنبال یه انیمیشن قدیمی میگردم داستانش اینجوری بود که یه نفر تو خرابه زندگی میکرد صبح از خواب بیدار میشد یه دستمال میبست به سرش چهار تا گره داشت یه شلوار خیلی گشاد هم پاش بود میرفت تو یه خونه ای کار میکرد (چمن زنی میکرد، تعمیر، لوله کشی و از این قبیل کارها) و اونجا رو داغون میکرد و شب هم همونجا میخوابید. به نظرم فرانسوی بود یادم نیست اگه اسمش رو فقط بگید خیلی ازتون ممنون میشم.
Medium- تعداد پستها : 3
صفحه 3 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
صفحه 3 از 7