درخواستها و نیازمندیها
+46
sirus
immortality
majid_barca
raymand
amir-che
o m i d
Iceboy
abnbat
پل کوچولو
فرامید
bahmanyari
setzii
farhad666
robotech
blue2012
tamarajoon
میچکا
shahla678
allii110
saeeds1360
dro9gba
arashmidos200x
sahra_7
Abdollah0098
zerocold
kave
ozaroos
behroozabedi
babak
Medium
amirarsalanroomi
shnbv
zizo
liu kang
alirad
naztoole
آزاده
ariangirl
tisto
Emiliano
mohammad
S@M
@p@d@n@
siavash
Shervin
SMAM
50 مشترك
صفحه 5 از 7
صفحه 5 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kercik Radio 1968
arashmidos200x نوشته است:دوستان من هیچ اسمی ازین کارتون یادم نمیاد اما یه اواز یادمه ازش یه کارتونی بود واسه سالهای دورور 70 یه سری قورباغه روی برگای نیلوفر مرداب نشسته بودن این اواز رو میخوندن پوم پوم پوم لاپه لاپه لاپه لاپه کیفیت کارتون هم دو بعدی بود خیلی خیلی قدیمی اگه کسی حتی میتونه همین تیتراژ این کارتون رو واسه من پیدا کنه ممنونش میشم واقعا
سلام دوست من
از آنجائيكه خودم هم با اين كارتون خاطره دارم فكر ميكنم فهميدم شما چه صحنهاي را از چه كارتوني در خاطر داشتهايد. جالبه كه هم من و هم شما اين صحنهي واقعاً كوتاه را به ياد داريم. به تصاوير زير توجه كنيد:
حتماً به ياد آورديد كه اين بخشي از كارتون مول بوده كه در آن مول يك راديو را از زير خاك بيرون مي آورد و او كه تا پيش از اين عاشق صداي گنجشكها و غورباقهها بود (يعني صداي طبيعت) عاشق راديو ميشود و از شب تا صبح به موزيك جاز گوش ميدهد طوريكه بقيه حيوانات از آن محل فراري ميشوند. نهايتاً صبح روز بعد باتري راديو از كار ميافتد و مول با اشك و آه و افسوس راديو را به خاك ميسپارد (!). پس از مدتي حيوانات مجدداً بازگشته و صداي دلنشين طبيعت آغاز ميگردد. اين هم عكس تيتراژ اين كارتون است:
اگر خواستيد نسخهي كامل اين كارتون را از سايت youtube تماشا كنيد بايد دنبال چنين نامي بگرديد:
KERCIK I RADIO 1968
ارادتمند
افشين
goroongool
سلام. من قسمت 11 مسافری از گرونگول رو برای دانلود میخوام.
dro9gba- تعداد پستها : 4
mosaferi az goroongool
سلام..من کد قسمت 11 مسافری از گرونگول رو از سایت سروش سیما پیدا کردم. لطفا کد 172961 رو به سروش سیما از طریق تماس تلفنی بدید.ایمیل کنید تا من هزینه خرید را به حسابتان واریز کنم.ممنون میشم. parsasharif500@hotmail.com
taghaza
به فروم زیر نیز سری بزنید.ممنون. goroongool.hateam.com
رد: درخواستها و نیازمندیها
درود دوست گرامی.اینجا ما همه مانند هم استفاده کننده هستیم.خودتون باید اقدام کنین
کسی میدونه اسم این انیمیش چیه؟
آيا بايد سوال در مورد انميشنهایی که دنبالشون هستیم ولي اسمشونو نمی دونيم تو این تاپيک بپرسيم؟
راستش چون من نمی دونستم کجا بايد بپرسم اينجا نوشتم
بچه که بودم حدود ده پانزده سال پیش از برنامه کودک تلوزیون یه انیمیشن ایرانی دیدم.
ماجراش درباره یه شاهی بود که فکر میکرد ماه تو آسمون مال اونه و دستور داده بود هر کسی که به ماه نگاه میکنه باید مالیات بده.
سربازاش به زور از مردم مالیات می گرفتن و اگر کسی به ماه نگاه میکرد و پول نداشت که بابت مالیات بده می بستنش به فلک یا زندانیش میکردن. ولی با وجود چوب و فلک و زندان باز هم مردم به ماه نگاه میکردن.
آخرش وزیر به شاه گفت که همه زندانها پر شده ولی مردم بازم به ماه نگاه میکنن. شاه دستور داد که بعد از این هر کی به ماه نگاه کرد فقط فلکش کنن که وزیر در جواب گفت که همه سربازا در حال فلک کردن مردم هستن ولی بازم مردم به ماه نگاه می کنن و مالیاتشو نمیدن.
دیگه یادم نیست بدش چی شد. خیلی دلم می خواد بفهمم بعدش چی شد.
اگر کسی اسم این کارتونو میدونه یا میدونه که کجا میشه پیداش کرد لطفا بگه
بچه که بودم حدود ده پانزده سال پیش از برنامه کودک تلوزیون یه انیمیشن ایرانی دیدم.
ماجراش درباره یه شاهی بود که فکر میکرد ماه تو آسمون مال اونه و دستور داده بود هر کسی که به ماه نگاه میکنه باید مالیات بده.
سربازاش به زور از مردم مالیات می گرفتن و اگر کسی به ماه نگاه میکرد و پول نداشت که بابت مالیات بده می بستنش به فلک یا زندانیش میکردن. ولی با وجود چوب و فلک و زندان باز هم مردم به ماه نگاه میکردن.
آخرش وزیر به شاه گفت که همه زندانها پر شده ولی مردم بازم به ماه نگاه میکنن. شاه دستور داد که بعد از این هر کی به ماه نگاه کرد فقط فلکش کنن که وزیر در جواب گفت که همه سربازا در حال فلک کردن مردم هستن ولی بازم مردم به ماه نگاه می کنن و مالیاتشو نمیدن.
saeeds1360- تعداد پستها : 4
saeeds1360 نوشته است:آيا بايد سوال در مورد انميشنهایی که دنبالشون هستیم ولي اسمشونو نمی دونيم تو این تاپيک بپرسيم؟
1. سلام.
2. عیبی نداره؛ ولی، از این به بعد اینجا بنویسید:
https://koodaki-nojavani.forumfa.net/t8-topic
3. این فکر می کنم عروسکی بود و قصه ش خیلی برام آشناست. بچه های دیگه اگه نتونن کمک کنن، می ره توی "لیست سیاه".
4. "بابک" جان، کجایی؟
Emiliano- تعداد پستها : 1670
با سلام
دوستان من دنبال convertor خوب براي تبديل فايلهاي ويدئويي flv به فايل mpeg هستم. يك عالمه كارتون از ي.و.ت.ي.و.ب دانلود كردهام كه براي زدن روي ديويدي با nero 7 premium حتماً بايد از فرمت flv به فرمتهاي قابل فهم براي nero تبديلشون كنم. متأسفانه تا حالا نتوانستهام چنين convertor پيدا كنم. ممكنه به من كمك كنيد؟
سئوال دومم درخصوص برنامهاي است كه بتوانه به خوبي بخشهايي از يك فايل ويدئويي را بچينه و جدا كنه. پيشتر از برنامهي video ReDo استفاده ميكردم تا اينكه ديگه كار نكرد و در كل وب هم نتوانستم نسخهاي مجاني و كرك شده از اون رو پيدا كنم. خوبييه اين برنامه در چيدن لحظهاي و بسيار دقيقش بود. فايل نتيجه هم mpeg ميشد كه بسيار مناسب بود. برنامهي Total video convertor را هم تهيه كردهام اما به دقت برنامهي پيشين نميچيند و محدوديت داره. پيشنهاد شما چيست؟
منتظر شنيدن پاسخهاي شما دوستان خوبم هستم.
بدين طريق خانوادهاي را از ناراحتي و نگراني ميرهانيد!
ارادتمند
افشين
دوستان من دنبال convertor خوب براي تبديل فايلهاي ويدئويي flv به فايل mpeg هستم. يك عالمه كارتون از ي.و.ت.ي.و.ب دانلود كردهام كه براي زدن روي ديويدي با nero 7 premium حتماً بايد از فرمت flv به فرمتهاي قابل فهم براي nero تبديلشون كنم. متأسفانه تا حالا نتوانستهام چنين convertor پيدا كنم. ممكنه به من كمك كنيد؟
سئوال دومم درخصوص برنامهاي است كه بتوانه به خوبي بخشهايي از يك فايل ويدئويي را بچينه و جدا كنه. پيشتر از برنامهي video ReDo استفاده ميكردم تا اينكه ديگه كار نكرد و در كل وب هم نتوانستم نسخهاي مجاني و كرك شده از اون رو پيدا كنم. خوبييه اين برنامه در چيدن لحظهاي و بسيار دقيقش بود. فايل نتيجه هم mpeg ميشد كه بسيار مناسب بود. برنامهي Total video convertor را هم تهيه كردهام اما به دقت برنامهي پيشين نميچيند و محدوديت داره. پيشنهاد شما چيست؟
ارادتمند
افشين
برای دوست ارجمند و بزرگوار افشین گرامیIndiana Jones نوشته است:با سلام
ارادتمند
افشين
بخش دوم رو امیدوارم بتونم راهنمایی کنم.پیشنهاد من همون نرم افزاری هست که خودم برای کارهام استفاده میکنم(برای و اترمارک وصدا گذاری و ... و چیدن فایلها)که البته خروجی فایل MPG1 , MPG2 (که عدد1 فرمت وی سی دی و2 دی وی دی هست)مناسبی داره.شخصا" وقتی نسخه های دانلودیش به مشکل خورد رفتم و ارژینالش رو گرفتم در روی یک حلقه دی وی دی نسخه های مختلفی ازش هست ULEAD VIDEOSTUDIO.اما به هرحال یک سری محدودیتهایی هم داره.اما دربارهء بخش نخست اتفاقا" من از یکی از دو نرم افزار Total video convertor یا MAGIC video convertor استفاده کردم که بهتر از سایر نرم افزارها پاسخ دادن که البته این دو رو هم از روی سری برنامه های گلچین شده از مجوعه نرم افزارهای"لرد" که روی یک دی وی دی بودن استفاه کردم
سلام
من نرم افزار super از شرکت erightsoft را استفاده کردم برای تبدیل flv به dvd خوب بود فقط منو نمی سازه وگرنه کیفیت را خوب حفظ می کنه
من نرم افزار super از شرکت erightsoft را استفاده کردم برای تبدیل flv به dvd خوب بود فقط منو نمی سازه وگرنه کیفیت را خوب حفظ می کنه
babak- تعداد پستها : 318
Indiana Jones نوشته است:با سلام
ارادتمند
افشين
1. سلام "افشین" جان.
2. اولاً تجربه ی بنده می گه سعی کن کمتر از کانورتر استفاده کنی. بهترین کانورترها (حتا اینی که بنده پایین تر می گم!) هم باز افت کیفیت دارن و نمی شه منکر اون شد.
شما می تونی به جای رایت به صورت وی سی دی با "نیرو"، به صورت دیتا فیلم هاتو رایت کنی. مطمئن باش پلیرهای خونگی آینده مث ساعت FLV و MP4 و ... رو هم می خونن؛ همون جوری، که یه زمانی خونده شدن Avi آرزومون بود.
3. اما، اگه الآن می خوای کارت راه بیفته، پیشنهاد بنده؛ که، دو، سه بار دیگه هم معرفی کرده م، فقط و فقط نرم افزار زیره:
TMPGEnc XPress 4.7.6.304
حجمش معقولانه ست (حدود 31 مگ)، افت کیفیتیش خیلی کمه، بنده دو ساله دارم باهاش کار می کنم و اکثر فرمت ها رو هم ساپورت می کنه، هم ورودی و هم خروجی.
مطمئن باش راضیت می کنه.
فقط، احتمالاً رایگانش گیر نیاد و نسخه ی کرک شده ش رو باید استف کنی؛ آخه، اریجینالش محدودیت داره و روی خروجی واترمارک می ذاره.
اگه دنبال کرکی می کردی، که با آنتی ویروس های مختلف هم هیچ مشکلی نداره و اصلاً ویروس نیست، باید دنبال یه پچ 282 کیلوبایتی بگردی.
شما برنامه رو سرچ و دانلود کن، اگه پچش گیر نیومد،، ندا بده، بذارمش.
4. در مورد سؤال دومت هم جالبه بدونی نرم افزار فوق کارش حرف نداره و سکانس هایی رو جلوی چشت می یاره؛ که، عمراً با سرعت و چشم معمولی نمی بینی شون.
.................................................
5. ضمناً "افشین" جان، دیدی گفتم انحصارطلبی "آی دی ام"؛ که، یکی از نرم افزارهای مدیریت دانلوده، بالأخره تموم می شه.
برای دانلود ویدئوها و صوت های آنلاین، به تاپیک "آموزش" مراجعه کنید.
https://koodaki-nojavani.forumfa.net/t21-topic
Emiliano- تعداد پستها : 1670
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من مدت زیادیه دنبال یه نرم افزار قدیمی میگردم البته میدونم که تخصص شما کارتون هست اما گفتم حالا یه امتحان کنم ضرر نداره. نرم افزار تقریبا مال 12 سال پیشه خاطرم هست که روی ویندوز 98 اجرا میشد. این نرم افزار برای طراحی والپیپر آکواریوم بود و تعدادی ماهی و گیاهان دریایی داشت که میشد به صورت استمپ روی طرح بزاری فقط اسمش رو اگه کسی بدونه من یک دنیا ممنون میشم.
من مدت زیادیه دنبال یه نرم افزار قدیمی میگردم البته میدونم که تخصص شما کارتون هست اما گفتم حالا یه امتحان کنم ضرر نداره. نرم افزار تقریبا مال 12 سال پیشه خاطرم هست که روی ویندوز 98 اجرا میشد. این نرم افزار برای طراحی والپیپر آکواریوم بود و تعدادی ماهی و گیاهان دریایی داشت که میشد به صورت استمپ روی طرح بزاری فقط اسمش رو اگه کسی بدونه من یک دنیا ممنون میشم.
Medium- تعداد پستها : 3
با سلام و تشکر از سایت پر محتوای شما من دنبال سریال جستجو که در دهه 60 پخش شده هستم اگه ممکنه ممنون میشم اگه لینک دانلود و یا حتی سی دی فروشی اون هم باشه ممنون میشم اطلاع رسانی کنید با تشکر
allii110- تعداد پستها : 1
smam عزیز اولین باری که 3-2سال پیش از طریق فضای مجازی با شما آشنا شدم توی لیستتون نوروز 75 .76 داریوش کاردان بود میخواستم ببینم هنوز دارید یانه چون تو لیستهای جدیدتون نمی بینم اگه دارید من میخوام .با تشکر
alirad- تعداد پستها : 32
خوش اومدین.بله یادمه.البته اون نوزور 75و76 توی فهرست کارهای ویدیویی بود با کیفیت متوسط ویدیویی که کارایی برای کپچر روی دی وی دی ندارن.خودم که پیشنهاد نمیکنم.گرچه سخن پایانی با شماستalirad نوشته است:smam عزیز اولین باری که 3-2سال پیش از طریق فضای مجازی با شما آشنا شدم توی لیستتون نوروز 75 .76 داریوش کاردان بود میخواستم ببینم هنوز دارید یانه چون تو لیستهای جدیدتون نمی بینم اگه دارید من میخوام .با تشکر
smam عزیز با تشکر اگر قابل دیدنه بازم برای تجدید خاطره خوبه .حالا باید چکار کنم فکر میکنید قبل از عید بتونم تهیه کنم.با تشکر
تا پیش از نوروز نمیتونم قول بدم.مشکل اینجاست که یک سری از کارهایی ویدیویی که الان نزدیک15سال از روشون میگذره به سختی با ویدیوهای دیگه پخش میشه و کیفیت خوب نمیده.خود اون ویدیوهایی که که باهاشون ضبط شده دیگه نیستن که بشه کاری کرد.
smam عزیز من مشکلی ندارم میخوامش فقط اگه لطف کنی بگی کلاچند ساعته ؟ چند تا dvd میشه ؟ هزینه اش چقدر میشه؟ با تشکر
الان که این اندازه اصرار هست چون هیچ قولی نمیتونم بدم اجازه میخوام کار کپچرش رو انجام بدم.هر زمان که درست شد میگم چیکار کنیم.الان نمیتونم چیزی بگم یا تخمینی بزنم که چه زمانی یا چند حلقه دی وی دی میشه.هیچی روشن نیست
سلام من دنبال کارتون سوزی هستم ممنون می شم ازتون اگه کمکم کنید.
shahla678- تعداد پستها : 1
سلامم
من فکر میکنم جای فایل های رادیویی قدیمی در این صفحه خیلی خالیه بین مجله ها هم خیلی ها مربوط به کودکی نیست اما به هر حال قدیمیه اگه صداهای رادیویی هم اضافه بشه واقعن دیگه این صفحه از هر نظر بی نظیر میشه.
ممنونم
من فکر میکنم جای فایل های رادیویی قدیمی در این صفحه خیلی خالیه بین مجله ها هم خیلی ها مربوط به کودکی نیست اما به هر حال قدیمیه اگه صداهای رادیویی هم اضافه بشه واقعن دیگه این صفحه از هر نظر بی نظیر میشه.
ممنونم
میچکا- تعداد پستها : 1
میچکا نوشته است:سلامم
ممنونم
دوست عزيز سلام
از شما دعوت ميكنم در اين ارتباط به اين مطالب از وبلاگ اينجانب مراجعه فرمائيد:
http://indianajones2.blogfa.com/post-36.aspx
http://indianajones2.blogfa.com/post-1.aspx
http://indianajones2.blogfa.com/post-14.aspx
ارادتمند
افشين
باسلام به تمام دست اندکارهای این سایت
من تازه این سایت رو پیدا کردم.فوق العاده عالی و ستودنی است. دست همگی درد نکنه. دو تا سوال دارم .اگه کسی جوابم رو بده خیلی ممنون و سپاسگزار میشم.
اول: یک آهنگ قدیمی بود که برنامه کودک دهه 50 پخش میشد . فکر کنم تیتراژ برنامه کودک بود. برام خیلی خاطره انگیزه .اگه کسی برام بذاره یک دنیا ممنونم.
دوم: من نمیتونم آدرسهایی را که توی 4sharedگذاشته شده دانلود کنم. باید چکار کنم که دانلود بشن ؟
بازم تشکر میکنم از همه دوستان عزیزی که راهنماییم کنند. خسته نباشید.
من تازه این سایت رو پیدا کردم.فوق العاده عالی و ستودنی است. دست همگی درد نکنه. دو تا سوال دارم .اگه کسی جوابم رو بده خیلی ممنون و سپاسگزار میشم.
اول: یک آهنگ قدیمی بود که برنامه کودک دهه 50 پخش میشد . فکر کنم تیتراژ برنامه کودک بود. برام خیلی خاطره انگیزه .اگه کسی برام بذاره یک دنیا ممنونم.
دوم: من نمیتونم آدرسهایی را که توی 4sharedگذاشته شده دانلود کنم. باید چکار کنم که دانلود بشن ؟
بازم تشکر میکنم از همه دوستان عزیزی که راهنماییم کنند. خسته نباشید.
tamarajoon- تعداد پستها : 4
چرا هیچکس جواب منو نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tamarajoon- تعداد پستها : 4
tamarajoon نوشته است:چرا هیچکس جواب منو نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تامارا خانم سلام
والله در مورد آهنگ تيتراژ برنامه كودك در سالهاي 1350 گمون نكنم چيزي موجود باشه. در مورد دانلود فايلهاي فورشيرد هم كه شما بايد يك اكانت (مجاني) در اين سايت باز كنيد و بعد login كنيد تا بتوانيد به مرحلهي دانلود برسيد.
اگر مورد ديگري هم هست بفرمائيد جواب ميديم.
افشين
صفحه 5 از 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
صفحه 5 از 7