همشاگردي سلام
+41
jasonbourne
Heidii
Mihakralj
zerocold
Heidi
sorena0831
Clover
kurosh
kazvash
Farzad1
pooria.kianoush
Ali-Nostalgic
mohammad
Ishpateka
saeeds1360
erfan
arman
ali71
stalker
Negin 2
آزاده
59
fazel1994
barbod58
kave
Marcello
faridonline
sahra_7
mahmood2510
S@M
Indiana Jones
tisto
ariangirl
mld_msm
shahaby
@p@d@n@
Shervin
SMAM
siavash
Emiliano
babak
45 مشترك
صفحه 2 از 29
صفحه 2 از 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
رد: همشاگردي سلام
بسیار کتاب نغز و نکویی بود این کتاب تعلیمات دینی !! واقعا لذت
بردم ...
خوشحالم که لذت بردی ، بنظر من هم کتاب جالبیه و ارزش وارسی کردن داره...
این هم یک نمونه ویزای طاغوتی
Size:4 Mb
- كد:
http://www.4shared.com/document/S-cH_jmB/Visa.html
@p@d@n@- تعداد پستها : 186
1. سلام.
2. کسی اون کتاب های "آموزش راهنمایی و رانندگی" دهه ی 60 رو که قطع جیبی داشت و هر کی دلش می خواست چاپ می کرد، نداره؟ مخصوصاً، صفحات حق تقدماش رو که من کوچیک بودم، خیلی دوس داشتم.
2. کسی اون کتاب های "آموزش راهنمایی و رانندگی" دهه ی 60 رو که قطع جیبی داشت و هر کی دلش می خواست چاپ می کرد، نداره؟ مخصوصاً، صفحات حق تقدماش رو که من کوچیک بودم، خیلی دوس داشتم.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
درس عروج انسان ، سال اول ، بخش 11
درود بر دوستان
.
Pdf
Size : 15 Mb
"عروج انسان " نوشته ج.برونوسکی و ترجمه گروهی از مترجمان (آذر آریانپور ، محمود بهزاد و ...)است که در قبل از انقلاب سرفصلهای درس عروج انسان را در "دانشگاه آزاد ایران" که دانشگاهی مکاتبه ای و غیر حضوری بود تشکیل می داد .کتابیست بسیار نیکو و آموزنده.
فصل های کتاب عبارتند از :
بخش اول : فروتر از فرشتگان
بخش دوم و سوم:هنگام درو
بخش چهارم و پنجم : رگه در سنگ
بخش ششم: ساختمان ناپیدا
بخش هفتم و هشتم : موسیقی افلاک
بخش نهم: پیام ستارگان
بخش دهم : ساعت سپهر
بخش یازدهم : به سوی قدرت
بخش دوازدهم : نردبان آفرینش
بخش سیزدهم: جهانی درون جهان
بخش چهاردهم:: شناخت یا قطعیت
بخش پانزدهم: نسل پس از نسل
بخش شانزدهم : کودکی دراز مدت
صفحه مربوط به مستند "عروج انسان" در ویکی پدیا :
Pdf
Size: 33 Mb
.
لینک دانلود :
درس عروج انسان ، سال اول ، بخش 11 ، به سوی قدرت ، نوشته : ج.برونوفسکی ، ترجمه : آذر آریانپور ،56 صفحه ، مسئول تهیه درس : احمد خواجه نصیر طوسی ، تهیه کننده پرسش ها : یوسف احمدی ، گروه ویرایش : اسماعیل سعادت ، محمود بهزاد ، محمود مصاحب ،
This is an authorized Persian translation of THE ASCENT OF MAN by J.Bronowski, Published by Little , Brown and Company , Boston/Toronto.1973
، تولید مشترک دانشگاه آزاد ایران و سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران
Size : 15 Mb
- كد:
http://www.4shared.com/document/syCTje78/The_Ascent_of_Man_-_The_Drive_.html
"عروج انسان " نوشته ج.برونوسکی و ترجمه گروهی از مترجمان (آذر آریانپور ، محمود بهزاد و ...)است که در قبل از انقلاب سرفصلهای درس عروج انسان را در "دانشگاه آزاد ایران" که دانشگاهی مکاتبه ای و غیر حضوری بود تشکیل می داد .کتابیست بسیار نیکو و آموزنده.
فصل های کتاب عبارتند از :
بخش اول : فروتر از فرشتگان
بخش دوم و سوم:هنگام درو
بخش چهارم و پنجم : رگه در سنگ
بخش ششم: ساختمان ناپیدا
بخش هفتم و هشتم : موسیقی افلاک
بخش نهم: پیام ستارگان
بخش دهم : ساعت سپهر
بخش یازدهم : به سوی قدرت
بخش دوازدهم : نردبان آفرینش
بخش سیزدهم: جهانی درون جهان
بخش چهاردهم:: شناخت یا قطعیت
بخش پانزدهم: نسل پس از نسل
بخش شانزدهم : کودکی دراز مدت
صفحه مربوط به مستند "عروج انسان" در ویکی پدیا :
- كد:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Ascent_of_Man
Size: 33 Mb
- كد:
http://www.iasbs.ac.ir/library/3_f.php?activelink=2_4_8
لینگافن
درود بر دوستان
لینگافن رو یادتونه ، همون سری کتاب و نواری که قرار بود 170 ساعته زبان انگلیسی یاد بده.من که خیلی دوستش داشتم و یه کمی هم زبان باهاش یاد گرفتم.چاپ قبل از انقلابشو ندیدم ، اما چاپ بعد انقلابش همچین کیفیت تصاویرش خوب نبود و بعضی از تصاویر هم یا مخدوش شده بود و یا به کلی حذف شده و جاشون خالی گذاشته شده بود ، برای نمونه صفحه 132 که در فایل زیر موجود هست.
بهر حال لینگافن با همه خوبیهاش الان دیگه پوست انداخته و خیلی وقته دیگه خبری از سرباز طبال بر روی جلدش نیست.
چند صفحه ای از کتاب 416 صفحه ای را براتون آماده کردم که امیدوارم زنده کننده خاطره هایی هر چند محو و رنگ باخته باشه :
لینک دانلود :
Pdf
Size : 1.6 Mb
سایت لینگافن جدید :
بدرود
لینگافن رو یادتونه ، همون سری کتاب و نواری که قرار بود 170 ساعته زبان انگلیسی یاد بده.من که خیلی دوستش داشتم و یه کمی هم زبان باهاش یاد گرفتم.چاپ قبل از انقلابشو ندیدم ، اما چاپ بعد انقلابش همچین کیفیت تصاویرش خوب نبود و بعضی از تصاویر هم یا مخدوش شده بود و یا به کلی حذف شده و جاشون خالی گذاشته شده بود ، برای نمونه صفحه 132 که در فایل زیر موجود هست.
بهر حال لینگافن با همه خوبیهاش الان دیگه پوست انداخته و خیلی وقته دیگه خبری از سرباز طبال بر روی جلدش نیست.
چند صفحه ای از کتاب 416 صفحه ای را براتون آماده کردم که امیدوارم زنده کننده خاطره هایی هر چند محو و رنگ باخته باشه :
40 صفحه گلچین از لینگافن (Linguaphone) و یا دوره جامع آموزش زبان انگلیسی، چاپ اوایل انقلاب
لینک دانلود :
Size : 1.6 Mb
- كد:
http://www.4shared.com/document/11kIXx62/Linguaphone.html
سایت لینگافن جدید :
- كد:
http://www.linguaphone.co.uk/learn-english-in-your-free-time-with-our-english-courses.html
بدرود
بوی ماه مهر
با سلام ... به مناسبت نزدیک شدن به ماه مهر چند صفحه ای از کتابهای درسی قدیمی که بصورت جسته و گریخته داشتم رو اسکن کردم و سه تا برنامۀ هفتگی مدرسه موشها تا برنامه کلاسهاتون رو توش بنویسین برای دیدن تصاویر در اندازۀ اصلی روی عکسها کلیک کنید ...
ابتدا سه عدد برنامۀ هفتگی مدرسۀ موشها :
کتاب حساب دوم دبستان :
کتاب علوم تجربی سوم دبستان :
کتاب علوم تجربی چهارم دبستان :
کتاب دستور اول راهنمایی :
بدرود
ابتدا سه عدد برنامۀ هفتگی مدرسۀ موشها :
کتاب حساب دوم دبستان :
کتاب علوم تجربی سوم دبستان :
کتاب علوم تجربی چهارم دبستان :
کتاب دستور اول راهنمایی :
بدرود
siavash- تعداد پستها : 196
خط كشهاي قديمي...
دوستان سلام
اين بار اميد دو اسكن جالب از لوازم التحرير آن سالها گذاشته كه براي ثبت در تاريخ در اين تاپيك قرار ميدهم. راستي همشاگرديها سلام!
افشين
خط كش شماره 3
خط كش شماره 2
توضيح: خط کش ایرانی شماره 2 در میانه دهه 60 (1364) در بازار موجود بود که از کتابهای مصور کودکان برداشت شده بود. خط کش شماره 3 ساخت چین بود و در سال 1361 در بازار موجود بود که هر دوی آنها همانطور که پیداست خیلی زود شکستند. در آن سالها جنس چینی بسیار نامرغوب بود و اجناس ژاپنی ، مخصوصا لوازم التحریر آن از محبوبیت خاصی برخوردار بودند.
اين بار اميد دو اسكن جالب از لوازم التحرير آن سالها گذاشته كه براي ثبت در تاريخ در اين تاپيك قرار ميدهم. راستي همشاگرديها سلام!
افشين
خط كش شماره 3
خط كش شماره 2
توضيح: خط کش ایرانی شماره 2 در میانه دهه 60 (1364) در بازار موجود بود که از کتابهای مصور کودکان برداشت شده بود. خط کش شماره 3 ساخت چین بود و در سال 1361 در بازار موجود بود که هر دوی آنها همانطور که پیداست خیلی زود شکستند. در آن سالها جنس چینی بسیار نامرغوب بود و اجناس ژاپنی ، مخصوصا لوازم التحریر آن از محبوبیت خاصی برخوردار بودند.
فارسي اول دبستان- 64-1363
سلام مهرماهي بر دوستان عزيزم
امروز به مناسبت شروع ماه مهر چند صفحه از كتاب فارسي كلاس اول-سال تحصيلي 64-63 رو براتون ميذارم. البته قبلاً ورژن جديدترش اينجا گذاشته شده ولي فكر نكنم اين نسخه رو تا حالا كسي گذاشته باشه. ضمن اينكه اين اولين كار من در قسمت همشاگردي سلام در طول تاريخ حضورم در انجمن كودكيه...
امروز به مناسبت شروع ماه مهر چند صفحه از كتاب فارسي كلاس اول-سال تحصيلي 64-63 رو براتون ميذارم. البته قبلاً ورژن جديدترش اينجا گذاشته شده ولي فكر نكنم اين نسخه رو تا حالا كسي گذاشته باشه. ضمن اينكه اين اولين كار من در قسمت همشاگردي سلام در طول تاريخ حضورم در انجمن كودكيه...
S@M- تعداد پستها : 161
1. سلام.
2. "سم"عزیز، بی نظیر بودن. و بکر! دست گلتون درد نکنه.
2. "سم"عزیز، بی نظیر بودن. و بکر! دست گلتون درد نکنه.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
این عکسا رو که آدم میبینه دیوانه میشه .... از دلتنگی زیاد!
tisto- تعداد پستها : 143
سلام بچه ها
من توی وبلاگم سه تا آهنگ قدیمی و خاطره انگیز همشاگردی سلام، بوی ماه مهر و مدرسه ها وا شده رو قرار دادم
می تونید بیاید و دانلود کنید
mesle-kafe-dast.blogfa.com/89071.aspx
فقط اگه اومدید نظر یادتون نره
من توی وبلاگم سه تا آهنگ قدیمی و خاطره انگیز همشاگردی سلام، بوی ماه مهر و مدرسه ها وا شده رو قرار دادم
می تونید بیاید و دانلود کنید
mesle-kafe-dast.blogfa.com/89071.aspx
فقط اگه اومدید نظر یادتون نره
اين مطلب آخرين بار توسط mahmood2510 در الإثنين سبتمبر 27, 2010 2:39 pm ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
mahmood2510- تعداد پستها : 5
S@M نوشته است:سلام مهرماهي بر دوستان عزيزم
سلام ... S@Mعزیز ازت بی نهایت ممنونم ، اونی که من خودم اول دبستان خوندم به نظرم فقط جلدش با این فرق داشت ، من هم طی روزهای آینده یه سورپرایز دارم که به دوستان ارسال میکنم البته اگه وقت کنم اسکنش کنم ، امروز که آوارۀ کوه و دشت و بیابون بودم
siavash- تعداد پستها : 196
تیستو جان
من چطور می تونم آهنگی رو که صحرا صید کرده رو دانلود کنم؟
من چطور می تونم آهنگی رو که صحرا صید کرده رو دانلود کنم؟
سلام بر دوستان عزيزم...سلام ... S@Mعزیز ازت بی نهایت ممنونم ، اونی که من خودم اول دبستان خوندم به نظرم فقط جلدش با این فرق داشت ، من هم طی روزهای آینده یه سورپرایز دارم که به دوستان ارسال میکنم البته اگه وقت کنم اسکنش کنم ، امروز که آوارۀ کوه و دشت و بیابون بودم
Siavash عزيز قابل نداشت، خوشحالم كه خوشت اومده...شديداً منتظر سورپرايزت هستم!
من به شدت به كتابهاي دبستان پيش از انقلاب شكوهمند اسلامي علاقه مند هستم و هركس لطف كنه و كمكي در اين زمينه به من بكنه دل يه جوون دم بخت رو شاد كرده...
البته يكي دو تا كتابش رو تو اينترنت پيدا كردم ولي سياه و سفيده متاسفانه...
S@M- تعداد پستها : 161
تیستو جان
آهنگی که صحرا هم صید کرده که اندازه ی آهنگ منه فقط مال من 2 ثانیه آخرو نداره و در عوض مال اون هم دو ثانیه ی اول رو نداره
ضمنا مطمئن باش که آهنگ کامل همشاگردی سلام همین مقداره و شعرهایی که از همشاگردی سلام تو بسیاری از وبلاگها و سایتها اومده نباید ما رو به اشتباه بندازه، نمی دونم شاعر این شعر زیبا کی بوده ولی اونچه که مسلمه اینه که از همه ی شعر همشاگردی سلام در سرود همشاگردی سلام استفاده نشده
ضمنا تا اونجایی که من پی گیری کردم این آهنگ امسال دو بار از صدا و سیما پخش شده، یکبار شبکه یک روز اول مهر قبل از اخبار نیمروزی ساعت 2 پخش کردو یکبار هم شبکه جوان در ساعت 1:55 بامداد یکشنبه 4 مهر در برنامه اینجا شب نیست
خوشبختانه من موفق شدم هر دو رو ضبط کنم و هر دو دقیقا به همین مقدار پخش شده، در ضمن آهنگی رو هم که صحرا ضبط کرده به همین مقداره
علاوه بر اینها من آهنگ بی کلام همشاگردی سلام رو هم که شبکه جوان پخش کرده دارم و مقدار اون هم دقیقا با آنچه که من و صحرا گذاشتیم مطابقت داره
بنابراین بر من که یقین شده این آهنگ همین مقداره و کامله
آهنگی که صحرا هم صید کرده که اندازه ی آهنگ منه فقط مال من 2 ثانیه آخرو نداره و در عوض مال اون هم دو ثانیه ی اول رو نداره
ضمنا مطمئن باش که آهنگ کامل همشاگردی سلام همین مقداره و شعرهایی که از همشاگردی سلام تو بسیاری از وبلاگها و سایتها اومده نباید ما رو به اشتباه بندازه، نمی دونم شاعر این شعر زیبا کی بوده ولی اونچه که مسلمه اینه که از همه ی شعر همشاگردی سلام در سرود همشاگردی سلام استفاده نشده
ضمنا تا اونجایی که من پی گیری کردم این آهنگ امسال دو بار از صدا و سیما پخش شده، یکبار شبکه یک روز اول مهر قبل از اخبار نیمروزی ساعت 2 پخش کردو یکبار هم شبکه جوان در ساعت 1:55 بامداد یکشنبه 4 مهر در برنامه اینجا شب نیست
خوشبختانه من موفق شدم هر دو رو ضبط کنم و هر دو دقیقا به همین مقدار پخش شده، در ضمن آهنگی رو هم که صحرا ضبط کرده به همین مقداره
علاوه بر اینها من آهنگ بی کلام همشاگردی سلام رو هم که شبکه جوان پخش کرده دارم و مقدار اون هم دقیقا با آنچه که من و صحرا گذاشتیم مطابقت داره
بنابراین بر من که یقین شده این آهنگ همین مقداره و کامله
درود محمود جان !
....ولی من خوب یادمه که این بند از شعر(که شروین عزیز در یکی از پستها آورده بود) توی این آهنگ وجود داشت:
مهر از افق دمید، فصلی دگر رسید
فصل کلاس و درس، ما را دهد نوید
شد فصل کسب علم، فصل تلاش و کار
دانش به نسل ما، میبخشد اعتبار
در دل دارم امید، بر لب دارم پیام
همشاگردی سلام، همشاگردی سلام
حالا بقیشو خاطرم نیست بود یا نبود ولی قطعه ی بالا رو(به قول شاغلام پیروانی) ایمان دارم که وجود داشت !! ... شاید هم به دلایلی که بر ما پوشیده است ، این آهنگ هم مورد غضب و سانسور مسئولین قرار گرفته است ...
....ولی من خوب یادمه که این بند از شعر(که شروین عزیز در یکی از پستها آورده بود) توی این آهنگ وجود داشت:
حالا بقیشو خاطرم نیست بود یا نبود ولی قطعه ی بالا رو(به قول شاغلام پیروانی) ایمان دارم که وجود داشت !! ... شاید هم به دلایلی که بر ما پوشیده است ، این آهنگ هم مورد غضب و سانسور مسئولین قرار گرفته است ...
tisto- تعداد پستها : 143
سلام آقا محمود . دستتون درد نکنه. خوب شد که امسال لااقل یه چند باری پخش شد. شبکه تهران هم دو سه باری قبل از برنامه کودکش پخش کرد.
این تیکه دقیقا تو این ورژن جدیدی که علی تفرشی خوند بودش . به هر حال به نظر اینقدر کوتاه که نبود .
tisto نوشته است:درود محمود جان !
این تیکه دقیقا تو این ورژن جدیدی که علی تفرشی خوند بودش . به هر حال به نظر اینقدر کوتاه که نبود .
sahra_7- تعداد پستها : 164
صفحه 2 از 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
مواضيع مماثلة
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» مجلات قدیمی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 2 از 29