فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
+62
Ma.amin1992
ssaharee
najmak
Roozbeh_vb
Mohsensad
ahmad1300mo
Mihakralj
bahram13
Heidi
drajang
afsoon520
mehrnaz_sadeghi86
ars_53
Marcello
morteza3274
Pardis
Nexon
Ishpateka
mim-alef
erfan
Petsi
kazvash
naser58
arman
mahmood666
eideh
alirad
sahra_7
fazel1994
stalker
Negin 2
59
Roham
f222f
reza_c00lboy
hadish
nama
نگين
edo
sina
slevin(HAMID
آزاده
sooratak
mahyarshoze
amirarsalanroomi
ariangirl
siman1
ramin
kave
Amir56
siavash
PBook
S@M
Shervin
@p@d@n@
Emiliano
Indiana Jones
tisto
SMAM
faridonline
khatereh
babak
66 مشترك
صفحه 2 از 40
صفحه 2 از 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
Emiliano نوشته است:faridonline نوشته است:babak نوشته است:یه فیلم بود که کابوس کودکیم بود و همش میخواستم زنگ بزنم تلویزیون بگم شما آزار دارید؟
فیلمی بود در مورد مردی که توی کیوسک تلفن گیر می کرد و بعد هرکاری می کردن نمی تونستن درش بیارن.آخرش کیوسک رو بار یه کامیون می کردن و می بردن جایی که دهها کیوسک تلفن بود با دهها اسکلت از مردمی که توی کیوسک مرده بودند.از همه منزجر کننده تر اسکلتی بود که سیم تلفن رو دور گلوش پیچیده بود و خودشو توی کیوسک خفه کرده بود. جالب اینجا بود که گویا ناظر پخشهای محترم سازمان فکر می کردند این فیلم کمدیه و تاپ و توپ به هر بهانه ای پخشش می کردن.درسته که فقط یه بار دیدمش ولی پخش مجددش و دیدن تیتراژ اولش عین دوباره دیدن حالمو خراب می کرد.سادیسم که میگن اینه ها
!منم این فیلمو یادمه . اگه خاطرتون باشه تلوزیون اون وقتها چهارشنبه شبها و جمعه ظهر فیلم سینمایی پخش میکرد .یه فیلم جالب اون موقعها که دیگه آدم از دیدنش بالا میاورد "ریش قرمز" و " هفت سامورایی" بود فیلمهای هندی هم که جای خودشونو داشتن " قانون" و "بگذار گریه کنم " که کتاباشون هم چاپ شدهرچی فکر میکنم اسم این فیلمو که دوستمون خاطره گفت یادم نمیاد عجیبه که منم فقط این صحنه آخرش یادمه که تو شب اتفاق میفتاد . خیلی تو مخمه که گیرش بیارم اگهاسمشو بفهمیم
1. سلام دوستان. تاپیک قشنگی دارید. جاش خیلی خالی بود. و اگه من زیاد نمی نویسم، خواننده ی پر و پا قرص اینجا هستم و از نوشته ها و عکس ها بسیار لذت می برم.
2. "فرید آنلاین" عزیز، من ماه ها پیش توی بخش کتاب؛ که، باز هم همین آقا "بابک" عزیز زده بودش، در جستجوی این کتاب "قانون" بودم؛ که البته، من چاپ اولش رو داشتم؛ که، جلدش صورتی رنگ و بدون عکس بود و این چاپ با عکس درست یادمه تو چاپ های بعدی اومد و مطالب داخلش تغییر زیادی نکرد.
شما این کتاب رو کامل دارید؟ می شه صفحاتی از اون رو اگه زحمتی نیست اسکن کنید و در تاپیک کتاب ها بذارید؟ متشکرم.
امیر عزیز این کتاب بغیر از جلدش بقیه عکسهاش سیاه سفیده . ولی چه عکسی ! مثل اینکه فیلمو با این ویدیو های بتا ماکس قدیم ضبط کردن و از بعضی صحنه ها از
صفحه تلوزیون عکس گرفتن . با این اوصاف اگه میخوای که برات اسکن کنم
faridonline- تعداد پستها : 64
بله افشین جان کوایدان بود.فیلمی از ماساکی کوبایاشی.داستان هوییچی بدون گوش و ارواحی که بخاطر خوب نقل کردن داستانشون هوییچی رو می بردن تا براشون نقالی کنه.یکی از نمونه های خوب دوبله ایرانی.تلفیق نقالی سنتی ایرانی با شمیشن ژاپنی.اون موقع خیلی دلم میخواست بدونم راوی داستان راست میگه؟ آیا واقعا بعد از این که اون زنهای جوون برای این که اسیر نشن خودشونو پرت کردن توی دریا ،همه خرچنگهای اونجا روی پشتشون عکس صورت آدم نقش بست؟(بچگیه دیگه).
http://www.imdb.com/title/tt0058279/fullcredits#cast
راستی دو مورد جالب!
اول این که فیلم کوایدان پرخرج ترین فیلم ژاپنی بوده که تا اون موقع ساخته شده.اینو از نماهای زیبایی که واقعا به پنجاه سال پیش نمیخوره هم میشه فهمید.
دوم این که فیلم هاراکیری هم ساخته کوبایاشیه.همون فیلمی که سامورایی جوان رفت جلوی یه ملک اربابی خواست بگذارن که خودکشی کنه.به این امید که اونها مقداری پول و غذا بهش بدن که از اونجا بره.ولی اونها با وجود اینکه این موضوع را میدونستن مجبورش کردن خودکشی کنه و بعد پدرزن سامورایی جوون اومد و انتقامش رو از اونها گرفت و خودش هم کشته شد.جالبه بدونید که تتسویا ناکادای که نقش پدرزن پنجاه ساله را بازی میکنه زمان ساخت این فیلم سی ساله بوده.از ابتکارهای جالب تلویزیون تحریف اسم این فیلم بود تا مایه آبروریزی نباشه
http://www.imdb.com/title/tt0058279/fullcredits#cast
راستی دو مورد جالب!
اول این که فیلم کوایدان پرخرج ترین فیلم ژاپنی بوده که تا اون موقع ساخته شده.اینو از نماهای زیبایی که واقعا به پنجاه سال پیش نمیخوره هم میشه فهمید.
دوم این که فیلم هاراکیری هم ساخته کوبایاشیه.همون فیلمی که سامورایی جوان رفت جلوی یه ملک اربابی خواست بگذارن که خودکشی کنه.به این امید که اونها مقداری پول و غذا بهش بدن که از اونجا بره.ولی اونها با وجود اینکه این موضوع را میدونستن مجبورش کردن خودکشی کنه و بعد پدرزن سامورایی جوون اومد و انتقامش رو از اونها گرفت و خودش هم کشته شد.جالبه بدونید که تتسویا ناکادای که نقش پدرزن پنجاه ساله را بازی میکنه زمان ساخت این فیلم سی ساله بوده.از ابتکارهای جالب تلویزیون تحریف اسم این فیلم بود تا مایه آبروریزی نباشه
babak- تعداد پستها : 318
تنهایی دونده استقامت
درسته تیستو جانtisto نوشته است:سلام
اون فیلمی که آقاافشین اشاره کرد« تنهاییهای یک دونده ی استقامت» نام داره (اگه اشتباه میکنم آقا بابک اصلاح کنه) یک فیلم انگلیسی در مورد یک دونده استقامت که یه جورایی از روانپریشی هم رنج میبره...اون صحنه ی آتش زدن اسکناسها هیچوقت از خاطرم نمیره ...
این فیلم بر اساس یک داستان کوتاه از آلن سیلیتو ساخته شده که فیلمنامه اش را هم خود سیلیتو نوشته.نقش کالین را تام کورتنی بازی می کنه .این جوان دارالتادیبی ناراضی اولش به اطاعت صرف از مدیر دارالتادیب میپردازه تا شرایط بهتری داشته باشه اما بعدش خودش هم طغیان میکنه با اون حرکت آخر.
http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews28/a%20the%20loneliness%20of%20the%20long%20distance%20runner/title%20lonlines%20%20of%20the%20long%20distance%20runner%20LONLINESS_LONG_DISTANCE_RUNNER-0(1).jpg" alt="" />
این هم صحنه ای که یادت مونده بود
http://www.imdb.com/title/tt0056194/
کالین حالا این شکلیه
بله همینه بابک جان دستت درد نکنه...
tisto- تعداد پستها : 143
[/quote]
پاسخ اين توضيح شما فيلم كوايدان (محصول 1964 - ژاپن) است كه
اتفاقاً فيلم بسيار با ارزشي است و در صورتيكه به فروشندههاي عمدهي
ديويدي دسترسي داشته باشين نسخهي زبان اصلي ولي با زيرنويس فارسي اين
فيلم وارد ليستشون شده و ميفروشند. فيلمي سه ساعته و حقيقتاً ترسناك است.
من بعد از مدتها كه تماشايش كردم ساعت 2 تا 5 صبح بود!
پاسخ اين توضيح شما فيلم كوايدان (محصول 1964 - ژاپن) است كه
اتفاقاً فيلم بسيار با ارزشي است و در صورتيكه به فروشندههاي عمدهي
ديويدي دسترسي داشته باشين نسخهي زبان اصلي ولي با زيرنويس فارسي اين
فيلم وارد ليستشون شده و ميفروشند. فيلمي سه ساعته و حقيقتاً ترسناك است.
من بعد از مدتها كه تماشايش كردم ساعت 2 تا 5 صبح بود!
افشين
[/quote]
دوست عزیز آقا افشین، البته پاسخ شما درست بود و این فیلم، همان فیلمی هست
که من شرح دادم. اما من فکر میکنم که این فیلم رو با یک فیلم دیگه چون
ژانر مشابهی با هم داشتند اشتباه گرفتم. فیلمی رو که من گفتم چند اپیزود
داشت، خیلی قدیمی تر بود و تصاویر سیاه و سفید داشت. ا
[/quote]
دوست عزیز آقا افشین، البته پاسخ شما درست بود و این فیلم، همان فیلمی هست
که من شرح دادم. اما من فکر میکنم که این فیلم رو با یک فیلم دیگه چون
ژانر مشابهی با هم داشتند اشتباه گرفتم. فیلمی رو که من گفتم چند اپیزود
داشت، خیلی قدیمی تر بود و تصاویر سیاه و سفید داشت. ا
khatereh- تعداد پستها : 15
شاید سیاه و سفید دیده باشی خاطره جان
فیلم کوایدان هم اپیزودیکه.
فیلم کوایدان هم اپیزودیکه.
کامیکازه
فیلمی درباره یک دانشمند نیمه دیوانه که از طریق امواج تلویزیونی به مجریان تلویزیون شلیک میکرد و دست آخر خود شهردار که زن بود رو به دوربین نشست تا پلیسها بتونن با یه سیستم انعکاسی شلیک پیرمرد را به خودش برگردونن فکر کنم تلویزیون ایران از ترس عملی شدن چنین اختراعی مجری را از میان برنامه های خودش حذف کرد چون خداییش بعضیاشون حسابی آدم را به وسوسه همچین اختراعی میندازن.فیلمنامه این فیلم عجیب غریب را هم لوک بسون نوشته.
http://www.imdb.com/title/tt0091322/
کاپریکورن یک
فیلمی که قیافه اش چیزی مثل پیشتازان فضا را به ذهن متبادر می کرد و از قضا اصلا همچین چیزی نبود.اگه یادتون بشه یه مدت رسم بود که مجریا قبل از پخش فیلم سینمایی کلی در موردش روضه میخوندن.این فیلم از نظر تلویزیون تصویری از جنایات آمریکا بود-گرچه ربطی نداشت- و خیلی پخش شد.داستان فیلم از این قراره موشکی که قراره به مریخ بره نقص فنی پیدا می کنه و ناسا برای برای اینکه کم نیاره الکی فضانوردها رو میبره توی یه استودیوی تلویزیونی و یه فیلم از فرود آمدنشون روی مریخ را بازسازی میکنه.بعد از چند ماه دولت از ترس لو رفتن ماجرا شروع به کشتن فضانوردها میکنه و در همین حین خبرنگاری از این موضوع باخبر میشه و جریان را رو میکنه.
http://www.imdb.com/title/tt0077294/
http://www.imdb.com/title/tt0077294/
آدلا هنوز شام نخورده
فیلم باحالی بود که توی اون قحط الرجال اون موقع ازش خوشم اومد یه کم ماجرا و هیجان توش پیدا میشد.داستان گل گیاهخواری که برای انتقام یک شاگرد بدجنس از استادش استفاده میشد اما یک کارآگاه همه فن حریف ماجرا را کشف میکرد و شاگرد بدجنس که یک مجرم فراری بود را دستگیر می کرد.آدم تا حدودی یاد شرلوک هلمز و موریارتی البته از نوع در پیتش میفتاد.
http://www.imdb.com/title/tt0075633/
اين مطلب آخرين بار توسط babak در الأربعاء مايو 05, 2010 10:39 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بو ژست
داستان فداکاری پسری که بخاطر حفظ آبروی خانواده اش جواهری بدلی را دزدید تا کسی متوجه بدلی بودن جواهر نشود.بو بخاطر این موضوع از وطن آواره شد و برادرانش دیگبی و جان به همراه او وارد لژیون فرانسه شدند. بو در جنگ کشته شدو راز فداکاری اش بعد از مرگش فاش شد.خالی از لطف نیست که بدونین این از این داستان سه اقتباس سینمایی هم ساخته شده که توی نسخه سال 1939 گری کوپر نقش بو ژست را بازی میکنه
http://www.imdb.com/title/tt0084984/
http://www.imdb.com/title/tt0084984/
babak نوشته است:فیلمی درباره یک دانشمند نیمه دیوانه که از طریق امواج تلویزیونی به مجریان تلویزیون شلیک میکرد و دست آخر خود شهردار که زن بود رو به دوربین نشست تا پلیسها بتونن با یه سیستم انعکاسی شلیک پیرمرد را به خودش برگردونن فکر کنم تلویزیون ایران از ترس عملی شدن چنین اختراعی مجری را از میان برنامه های خودش حذف کرد چون خداییش بعضیاشون حسابی آدم را به وسوسه همچین اختراعی میندازن.فیلمنامه این فیلم عجیب غریب را هم لوک بسون نوشته.
سلام بابک جان
این فیلم خیلی خوب یادم مونده ، فیلم جالبی بود، ولی به نظر من الان خیلی بیشتر به داشتن این دستگاه نیازه، اگر من این دستگاه رو داشتم یک موجود زنده تو صدا و سیمای دوست داشتنیمون (!!!) نمیذاشتم
Shervin- تعداد پستها : 308
[quote="babak"]داستان فداکاری پسری که بخاطر حفظ آبروی خانواده اش جواهری بدلی را دزدید تا کسی متوجه بدلی بودن جواهر نشود.بو بخاطر این موضوع از وطن آواره شد و برادرانش دیگبی و جان به همراه او وارد لژیون فرانسه شدند. بو در جنگ کشته شدو راز فداکاری اش بعد از مرگش فاش شد.خالی از لطف نیست که بدونین این از این داستان سه اقتباس سینمایی هم ساخته شده که توی نسخه سال 1939 گری کوپر نقش بو ژست را بازی میکنه
من خیلی این سریالو دوست داشتم اینقدر زیاد که قسمت آخرشو که تکلیف همه چی معلوم میشد رو ضبط کردم که همیشه داشته باشم . بد نیست یادی هم بکنیم از مرحومان منصور غزنوی که چقدر زیبا بجای " بو " صحبت کردن و همچنین کنعان کیانی بجای سرجوخه
کلا خیلی یادش بخیر
Shervin نوشته است:babak نوشته است:فیلمی درباره یک دانشمند نیمه دیوانه که از طریق امواج تلویزیونی به مجریان تلویزیون شلیک میکرد و دست آخر خود شهردار که زن بود رو به دوربین نشست تا پلیسها بتونن با یه سیستم انعکاسی شلیک پیرمرد را به خودش برگردونن فکر کنم تلویزیون ایران از ترس عملی شدن چنین اختراعی مجری را از میان برنامه های خودش حذف کرد چون خداییش بعضیاشون حسابی آدم را به وسوسه همچین اختراعی میندازن.فیلمنامه این فیلم عجیب غریب را هم لوک بسون نوشته.
http://www.imdb.com/title/tt0091322/سلام بابک جاناین فیلم خیلی خوب یادم مونده ، فیلم جالبی بود، ولی به نظر من الان خیلی بیشتر به داشتن این دستگاه نیازه، اگر من این دستگاه رو داشتم یک موجود زنده تو صداو سیمای دوست داشتنیمون (!!!) نمیذاشتم
منم بسیار با شروین عزیز موافقم
مخلص هم به هچنين! ولي چه دستگاه ماهي بوده! فقط افق ذهن من يه خورده گسترده تره، با مجري تركوندن خيلي صفا نمي كنم! از مشاغل(!) ديگه بيشتر خوشم مياد
S@M- تعداد پستها : 161
پس فعلا با این فیلم تجدید خاطره کنید تا دستگاهش هم پیدا کنم
با کلی زحمت آپلودش کردم
با کلی زحمت آپلودش کردم
- كد:
http://www.2shared.com/file/Hi6BWJk8/kamikaze.html
PBook- تعداد پستها : 6
babak نوشته است:فیلم باحالی بود که توی اون قحط الرجال اون موقع ازش خوشم اومد یه کم ماجرا و هیجان توش پیدا میشد.داستان گل گیاهخواری که برای انتقام یک شاگرد بدجنس از استادش استفاده میشد اما یک کارآگاه همه فن حریف ماجرا را کشف میکرد و شاگرد بدجنس که یک مجرم فراری بود را دستگیر می کرد.آدم تا حدودی یاد شرلوک هلمز و موریارتی البته از نوع در پیتش میفتاد.
يادش بخير. اسمش هم كه انگار يك چيزي تو مايههاي " آدلا هنوز شام نخورده است" بود يا يك همچين چيزي. مطمئن بودم صحنههاي غيراخلاقي هم داشته كه به ما نشون ندادند. يك صحنهاش اين بود كه قهرمان ماجرا (يا ضد قهرمان؟) كه توي مخمصه افتاده بود به سادگي يك سيني رو زير پاش گذاشت و از روي پلهها سر خورد و فرار كرد!!!! اما اين حقيقت داره كه آن زمان اين فيلم براي ما مهيج و جذاب بود.
افشين
افشين
ممنون افشین جان اسم فیلم را اصلاح کردم.
فرید جان اگر ممکنه چندتایی عکی از بو ژست بذار
گفتم یادی بکنیم از مسابقه جدول تصویری با اجرای مرحوم کمال الحق سلامی که الحق صدای خوب و معلومات بالایی داشت و شروع همیشگی مسابقه اش با جمله سلامی چو بوی خوش آشنایی بود.
گفتم یادی بکنیم از مسابقه جدول تصویری با اجرای مرحوم کمال الحق سلامی که الحق صدای خوب و معلومات بالایی داشت و شروع همیشگی مسابقه اش با جمله سلامی چو بوی خوش آشنایی بود.
با سلام ...
اعضای جدید الورود توجه کنند که قراردادن لینک دانلود فیلمهای غیر مربوط به دوران کودکی خلاف قوانین و مقررات فروم و برای فروم مشکل ساز خواهد شد و توسط مدیران حذف میشه ، لذا از قرار دادن لینک دانلود فیلمهای غیر مربوط به دوران کودکی خودداری کنند
اعضای جدید الورود توجه کنند که قراردادن لینک دانلود فیلمهای غیر مربوط به دوران کودکی خلاف قوانین و مقررات فروم و برای فروم مشکل ساز خواهد شد و توسط مدیران حذف میشه ، لذا از قرار دادن لینک دانلود فیلمهای غیر مربوط به دوران کودکی خودداری کنند
siavash- تعداد پستها : 196
و البته نام دقیق و کامل فارسی "کامیکازه" پخش شده از تی وی"داوطلب مرگ"هست.گویندهء اون نقش منفی هم خدابیامرز"حسین معمارزاده"بود
Persian.Book نوشته است:پس فعلا با این فیلم تجدید خاطره کنید تا دستگاهش هم پیدا کنم
با کلی زحمت آپلودش کردم
- كد:
http://www.2shared.com/file/Hi6BWJk8/kamikaze.html
پسوردش یادم رفته بود :
koodaki-nojavani.forumfa.net
siavash نوشته است:با سلام ...
اعضای
جدید الورود توجه کنند که قراردادن لینک دانلود فیلمهای غیر مربوط به
دوران کودکی خلاف قوانین و مقررات فروم و برای فروم مشکل ساز خواهد شد و
توسط مدیران حذف میشه ، لذا از قرار دادن لینک دانلود فیلمهای غیر مربوط به
دوران کودکی خودداری کنند
درود بر شما
من قوانین رو خواندم
https://koodaki-nojavani.forumfa.net/montada-f1/topic-t2.htm
ولی راجع به این موضوع صحبتی نشده بود . به هر حال هر جور صلاح می دونید اگر مشکل ایجاد میشه دیگه لینک فیلمی که صحبتش رو کردید نمی دم.
PBook- تعداد پستها : 6
برای اینکه دیگه اینچنین مشکلی پیش نیاد در بند اول قوانین یک کلمه "پست" هم گذاشتم
faridonline نوشته است:
امیر عزیز این کتاب بغیر از جلدش بقیه عکسهاش سیاه سفیده . ولی چه عکسی ! مثل اینکه فیلمو با این ویدیو های بتا ماکس قدیم ضبط کردن و از بعضی صحنه ها از
صفحه تلوزیون عکس گرفتن . با این اوصاف اگه میخوای که برات اسکن کنم
1. "فرید" عزیز، درسته. کتابش خوب یادمه سیاه و سفید و قطع جیبی بود و فونت هاش هم ماشین تحریری بود؛ اما، چند عکس بی کیفیت سیاه و سفید و به قول خودت عکس گرفته شده از روی تلوزیون هم داشت؛ مثل، صحنه ای که "آمیتا باچان" ("وی جی") به جسد مادرش می رسید یا "کومار" (پدر "وی جی") به تلفن پاسخ می داد و ....
2. بله. اگه زحمتی نیست، یکی، دو صفحه محض یادگاری و زنده شدن حس خوب خاطره بازی برای من اسکن کنید و بذارید. پیشاپیش ازت ممنونم، دوست خوبم و امیدوارم بتونم جبران کنم.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
babak نوشته است:ممنون افشین جان اسم فیلم را اصلاح کردم.
1. مسابقه ی "جدول تصویری" بی نظیر بود، "بابک" جان.
2. بیت آخر زنده یاد "سلامی" هم این بود:
"بی ادب محروم ماند از لطف رب".
3. آقا، از "نام ها و نشانه ها" عکسی ندارید؟
Emiliano- تعداد پستها : 1670
"-از نامها ونشانه ها هنوز نه گرچه یادم میاد جایی توی نت تیتراژش رو دیدم-شاید همون فروم قبلی خودمون_ اما این عکسی قدیمی از رضا معینی است که از قضا همین امشب در برنامه دو قدم مانده به صبح که خانم سرور پاک نشان مهمان رشید کاکاوند بود،ذکر خیرش شد و کاکاوند گفت که بارها ازش خواسته بیاد توی این برنامه و معینی حضور جلوی دوربین تلویزیون را رد کرده.هر جا هست سلامت و تندرست باشه
مطلب زیر را هم امشب دیدم.خوندنش خالی از لطف نیست.منو که یاد خیلیا انداخت
http://forum.persiantools.com/t13501-page23.html
مطلب زیر را هم امشب دیدم.خوندنش خالی از لطف نیست.منو که یاد خیلیا انداخت
به نقل از:رضا معيني را شايد دوستان بشناسند. مجري محبوب ترين مسابقه سيما تاكنون(كه حتي مسابقه هفته نوذري نيز نتوانست جاي آنرا پر كند). مسابقه نامها و نشانه ها كه خود الهام گر تمامي مسابقه هايي شد كه بعدها به تقليد از آن روي آنتن رفت. مسابقه هايي چون جدول و يك مسابقه سي سوال و ... معيني گوينده قصه شب بود و در دهه 1360 صرفا خلاصه قصه هاي شب را در ابتداي هر برنامه مي گفت. صدايي فوق العاده و مهربان. براستي او كجاست ؟ عكس وي زماني جلو درب ورودي يك عكاسخانه در تهران بينندگان را براي يك لحظه از حركت باز ميداشت... صدر الدين شجره گوينده و بازيگري قهار در قصه هاي شب بود. بخصوص قصه چنديون و چند قسمتي بگذار خارها را بسوزانند(از نوشته هاي ياشار كمال ترك) در نقش اينجه ممد و همينطور زار ممد(ملهم از قصه تنگسير صادق چوبك) از بهترين نمونه هاي كارهاي او در كارگرداني و بازيگري قصه شب بود . قصه نفرين را بياد دارم كه وقتي آنرا هر شب مي شنيدم موي بر بدنم راست ميشد. قصه پسركدخدايي كه بعد از مدتها براي تصاحب اراضي پدرش در روستا بدانجا بازميگردد و با واقعه اي هولناك روبرو ميشود... بهزاد فراهاني از بهترينهاي قصه شب بود. از بهترين ها. مثل هميشه قدر و توانمند... يادي ميكنيم از رامين فرزاد گوينده بسيار توانمند قصه شب. قصه اي كه او از موش و گربه عبيد زاكاني در اين برنامه در ماه هاي رمضان اجرا ميكرد هنوز در گوشم زنگ ميزند. او بي نظير بود: اگر داري تو عقل و دانش و هوش/بيا بشنو حديث گربه و موش/ بگويم از برايت داستاني/كه در معناي آن حيران بماني ...
-يادي از برنامه عصرانه شده بود. حيف است نامي از داريوش كاردان و ژاله صادقيان برده نشود. اين زوج اگرچه بعدها برنامه آدينه و ... را بار ديگر با يكديگر اجرا كردند اما عصرانه با شش شخصيت متنوعي كه كاردان خلق كرد و در راس آنها استاد خرناس بود هرگز قابل مقايسه نبود: ... اي تو مانند عقاب/همچو دريا بي آب/آنزمان كه به من فرمودي برو كشك بساب بهترين خوابم بود ...
- از سرزمين نور نامي به ميان آمد. سري اول اين برنامه كه به زندگي پيامبر و در ابتدا به جد پيامبر اختصاص داشت با گويندگي بي نظير منوچهر اسماعيلي و موسيقي فريدون شهبازيان رنگ و بويي خاص داشت. بعدها ايرج رضايي سكان را در دست گرفت كه هرگز نتوانست تيپهايي كه اسماعيلي يك تنه (همراه با خواندن متن) مي ساخت بيافريند و مجبور به استفاده از گويندگان و بازيگران ديگري شد. بعد از اين برنامه برنامه ديگري در روزهاي جمعه پخش ميشد كه به ذكر سخنان حكيمانه و .. . اختصاص داشت. گويندگان اين برنامه جلال مقامي و ذفعت هاشم پور بودند.
- از برنامه علم و زندگي صحبت به ميان آمد. اين برنامه كه در ابتدا نامي ديگر دااشت با اجراي بسيار مسلط ميكائيل شهرستاني از محبوب ترينها بود كه مسابقه هاي حضوري علمي آن در بين دانش آموزان و دانش جويان قداست خاصي داشت: ... اگر چند زنبور را داخل ظرف سربسته اي انداخته درب را ببنديم و آنرا روي ترازويي الكترونيكي قرار دهيم و تعادل را بشرط سكون زنبورها برقرار كنيم توضيح دهيد بمحض پرواز زنبورها در داخل ظرف تعادل بهم خواهد خورد يا نه و چرا؟. ..
نامي از سيد جواد ذبيحي به ميان آمد. بهترين دعاي خوان تاريخ راديو و تلوزيون ايران. در گفتمان و در گفتاري با عنوان بهترين اذانهاي راديو در تاپيك دوبله گفتم كه ربنايي كه از شجريان در ماه رمضان مي شنويم بر اساس ربنايي است كه ذبيحي زماني بشكل زنده در برنامه افطاري راديو اجرا كرد. او آنچنان بهنگام اذان صبح در راديو مناجات ميكرد كه تماي عوامل پشت صحنه راديو كار خود رها و مبهوت اين صداي ملكوتي ميشدند. صداي او با شكل گيري انقلاب و تعصبات عده اي متعصب(كه او را به دليل برخي سخنان و شركت در برخي محافل) منتسب به شاه ودربار ميكردند در حنجره خفه شد و ذبيحي بشكلي ناعادله و فجيع به قتل رسيد. اگر اينترنت را زير و رو كنيد به يك مجموعه CD خواهيد رسيد كه در يكي از سايتهاي فروش فيلم در كانادا به فروش ميرسد كه حتي امكان ارسال براي ايران در يد اين سايت نيست اما دوستاني كه آنسوي آبها هستند ميتوانند اين مجموعه را تهيه و به دوستان ما (و خود من بشرط تقبل هزينه) برسانند.
- يادي از برنامه فرهنگ مردم شد و نامي از شمسي فضل اللهي بميان نيامد . او با گويش خاص لهجه هاي مختلف ايران رنگ و بويي خاص به اين برنامه ميداد. آيا او هنوز در اين مسند است؟
- از گويندگان ورزشي يادي شد و از مجيد وارث گفته نشد. وارث از بهترين گويندگان فوتبال بود كه امروزه در استراليا برنامه سازي ميكند. زماني كه خياباني فوتبال ايران و استراليا را گزارش ميكرد وارث در راديو اين كار را از استراليا انجام ميداد . بايد مي شنيديد و مقايسه ميكرديد تا فاصله ها بيشتر آشكار ميشد. او آغازگر برنامه ورزش و مردم بود كه بعدها شفيع را جاي خود گذاشت. صداي او هنوز در گوشم است كه با لحني خاص فرياد ميزد: ... حالا ... آركونادا ... (دروازه بان اسپانيا در دهه 80) ميده به ... (عجب صدايي. بخصوص وقتي هيجاني ميشد). عطا بهمنش كه ديگر آخر كلام بود. يك دائره المعارف زنده. يك اعجوبه همه فن حريف. صدا و سيما قدر او را نميداند و گرنه بجاي هدايت او به برنامه هاي ماهواره اي جام جم او را بجاي جوجه گزارشگران امروزي ميگذاشت. گزارشهاي او بر روي كشتيهاي مرحوم تختي و محمد علي كلي بي نظير بود. بي نظير . ياد اين نكته مي افتم كه قبل از المپيك قبلي وقتي حيدري در برنامه ورزش و مردم هارت و پورت ميكرد و منم منمش گوش سيما را كر كرده بود ناگهان آقاي شفيع گفت: حالا آقاي بهمنش پشت خط است بفرماييد استاد. و او گفت: آقاي حيدري شما كه اينهمه دم از پيروزي مي زنيد آيا تا بحال گذرتان به زورخانه افتاده است؟ و حيدري ساكت شد و بعد از تاملي گفت: نه. زورخانه مال قديميها بود نه ما. و بهمنش گفت: تو بزرگترين بازنده المپيك هستي... و شد آنچه او گفت. حيدري در 9 دقيقه فرصت نتوانست حتي يك امتياز از حريف روسي كسب كند و خجل و شرمنده به ايران بازگشت(و او نميدانست كه منظور بهمنش از زورخانه روحيه تواضع و انساني است. هنوز هم نميداند)"
http://forum.persiantools.com/t13501-page23.html
babak نوشته است:.
برنامه هایی که برای کودکان نبودند و به تلخی یا شیرینی دریاد کودکان ماندند.مثل فیلمهایی که جسته و گریخته از آنها نام می بریم یا برنامه های مستند و مسابقه ها که تهشان را در می آوردیم
.یاد قسمتی از فیلم "رابطه" از رخشان بنی اعتماد افتادم که فیلمی مستند درباره فضانوردی پخش میشد و علیرضا-پسر ناشنوای فیلم- با اصرار از پدر و خواهرش می خواست که یرایش بگویند فیلم از چه صحبت می کند
واقعا اینطوری بودیم ها!
برای شروع تصمیم گرفتم یادی از مجموعه مستند ارتباطات ساخته bbc کنیم.با اجرای زیبای جیمز بورکه و دوبله شهاب عسگری که واقعا صدایش خوب روی شخصیت مجری نشسته بود.صحنه عجیب کوپیدن پتک روی صفحه های مونیتور و دستگاههای پیشرفته و جرقه هایی که بیرون میزد و قطعه هایی که به فضا پرتاب می شدند.که با موسیقی کوبنده کارمینا بورانا اثر کارل ارف میکس شده بود هنوز توی ذهن من مانده.و آن قسمتی که در مورد حس بینایی بود.چشمان مردی را بسته بودند و او در خیال خود و با استفاده از سایر حواس فضای اطرافش را شرح می داد که کاملا با آنچه واقعا بود فرق داشت.
اطلاعات مربوط به مجری کارشناس این برنامه ذعلمی را می توانید اینجا بخوانید.
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Burke_(science_historian)
ممنون از یاداوری این سریال خوب
همیشه دنبال اسمش بودم
یه قسمتش رو خیلی دوست داشتم که یه نفر رو شبیه همفری بوگارت اورده بودن و اشتباه حواس پنجگانه رو شرح می داد حسین عرفانی هم جایه شخصیت اصلی حرف می زد
قسمت مربوط به تاریخچه اسلحه رو هم دوست داشتم
Amir56- تعداد پستها : 28
صفحه 2 از 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
مواضيع مماثلة
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 2 از 40