کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)

+60
yaghesh
Audiophile
وحید شمسی
SKYNET
venus arian
ارمانن
slevin(HAMID
Milassyui
Mihakralj
sina1984
Mactavish
jovest
simoncrans
suny
prison break
heidiii
Roxpa
aliagha
jasonbourne
arman
Heidii
keyvanmoeini
faridonline
afsoon520
pooria.kianoush
tamarajoon
ahmad1300mo
kazvash
mehrdad khadem
kiakiany
jeff65
aa1359
R3za
Marcello
naser58
fazel1994
mahmood666
sahra_7
stalker
kave
Negin 2
SMAM
siavash
Dan Cooper
arman1389
نگين
Roham
mld_msm
mohammad
S@M
alirad
tisto
ariangirl
Shervin
Emiliano
sparrow
khatereh
babak
@p@d@n@
Indiana Jones
64 مشترك

صفحه 25 از 42 الصفحة السابقة  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  الصفحة التالية

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Empty رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)

پست من طرف Emiliano السبت نوفمبر 23, 2013 3:53 am

S@M نوشته است:پیداش کردم، اسمش سید محمد نجم الدین بود:
به گزارش ايسنا،«سيد محمد نجم الدين» متولد 1315 بود و خوانندگي را از 20 سالگي به صورت جدي با خواندن ترانه هاي بومي خراسان آغاز کرد. او از سال 1335 به راديو نيروهوايي رفت و بعد از آن وارد گروه موسيقي راديو ايران شد و در بخش آهنگ هاي بومي برنامه «دهقان» را اجرا کرد. بيشتر شهرت نجم الدين براي خواندن ترانه «يره يره» بود که خودش آن را ساخته بود و بعد از آن ترانه «مسافر قطار» از ساخته هاي او به زبان خراساني شهرت پيدا کرد. اين ترانه در آن زمان در ايستگاه تهران، راه آهن ايران پخش مي شد. نجم الدين همچنين در حوزه شعر طنز بومي و ترانه هاي طنز بومي شهرت داشت و آهنگسازي کارهايش را خودش براساس ملودي هاي بومي انجام مي داد. خدمات او در جهت شناسايي ترانه هاي طنز خراساني قابل توجه است. اين هنرمند که چهار سال در بستر بيماري بود، صبح ديروز(4/8/88)- چهارم آبان ماه- در اثر ايست قلبي در منزلش درگذشت.

و تشکر از فایل بالارز

ولی نمی دونم حس من رو شما هم دارید یا نه:
چقدر صدای علیرضا اکبریان شبیه به نجم الدین بود وقتی آهنگ علیمردان اومده رو میخوند! امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 8769_2r6fzau

1. بنده واقعاً لذت می برم که هر کدوم از دوستان انجمن، بی هیچ چشمداشتی می یان و تخصصاشون رو رو می کنن.
امروز هم "سم" عزیز، نشون داد که وبگردی خوبی داره.
2. ممنون خانوم "سم"؛ بخاطر، اسم دقیق و کامل "محمد نجم الدین".

3. تشبیه صدای "علیرضا اکبریان" به ایشون از نظر شما جالب بود؛ گرچه، ته صدای هر کدوم به نظر بنده خاص خودشونه و خیلی شبیه نیستن.
4. البته، بنده "علیرضا اکبریان" رو نمی شناسم؛ اما، حدس می زنم کیو می گید. به احتمال زیاد همونی که روی ساید A نوار می خوند:

""شازده خانوم" این روزها همسایه ها رو پلو می ده/ "جوهر آقا" رو ببین، زیر دیگشو الو می ده/ "آقا عباس قلی" رو نیگا بکن چی پز می ده/ سیبلاشو تو می ده!"
درسته؟

Heidii نوشته است:
ممنونم جناب امیلیانو. ظاهرا از این شاهکار "عمله دسته دسته" ورژن های متنوعی اجرا شده که دوتا شو شما لطف کردین گذاشتین و جالب بود.
من هم یک ورژن دیگه از عمله دسته دسته دارم که قدیمها تو برنامه صبح جمعه با شما اجرا شده بود و خواننده ش با این دو تا فرق می کنه. این ورژن رو با دو سه تا قسمت خاطره انگیز از صبح جمعه با شما، سال گذشته تو سایت صدای کودکی من گذاشته بودم که کمی بعدش سایت بالکل بسته شد و این دو سه تا خیلی دیده نشد (=شنیده نشد)... اینها رو بچگی طبق عادت روی نوار کاست ضبط کرده بودم و فکر نمی کردم روزی خاطره ساز بشن.
اگه کسی از صبح جمعه با شما خوشش میومده بگه اون دو تا فایل صوتی دیگه رو هم بذارم.
http://s1.picofile.com/file/8101355834/amale_daste_daste.mp3.html
خیلی حیف شد صدای اون خانم تغذیه رو ضبط نکردم. بنده خدا چهل پنجاه دقیقه داشت با همون فرم خاطره انگیز و "ش" های خاصش در مورد ویتامین ها و کالری ها صحبت می کرد. بعد از اون هم جای دیگری ندیدمشون.

5. "هایدی" عزیز، بی نهایت ممنون بخاطر ورژن دیگه ی "عمله دسته دسته". خیلی عالی بود.
دقیقاً من هم اینو روی نوار داشتم و همیشه یادمه از آخرش که می گفت "اتفاقاً نامه دادم همه شون بیان، ..." بدم می یومد و می گفتم کاش این تیکه رو نمی خوند!
اما، ترانه و شنیدن مجدد اون به لطف و سخاوتمندی شما، خاطرات خوبی رو برام زنده کرد.
دست مریزاد، واقعاً.

6. در مورد دو فایل دیگه ی "صبح جمعه با شما" شک نکنید که همه ی ما منتظر اون هاییم و بنده اولین نفری هستم که اعلام آمادگی می کنم و دوس دارم اونا رو هم لطف کنید.

7. در مورد اون خانوم دکتره، غصه نخورید. اگه هم ضبط می کردید، لطف دیدن یا شنیدن اریجینال 20 سال پیششو نداشته، حتماً. و من فکر می کنم به همین علت ضبط نکردید.

S@M نوشته است:
دوستان من دیشب از مجموع این آهنگ و بحث هایی که در تاپیک دیگه راجع به اوشین شده بود یه چیز دیگه هم یادم اومد:
اگه خاطرتون باشه اون موقع رفتن به ژاپن برای کار هم خیلی رایج شده بود ( که یکی از پیامدهای آن ساختن فیلم مرد آفتابی بود) همون سالها بود که توی یه برنامه که فکر کنم مال عید بود و اگه اشتباه نکنم با بازی منوچهر آذری و فرهنگ مهرپرور بودش (که با عرض معذرت و با وجود علاقه و ارادتی که به این دو بزرگوار دارم، طبق معمول بقیه کارهاشون خیلی خنک بود) که خودشون رو شبیه ژاپنی ها(اونم از نوع ساموراییش) درست کرده بودن و همین آهنگ عمله دسته دسته رو اجرا میکردن منتها به این شکل (من همینقدرش یادمه):
نیا میشی پشیمون/ نیایید بابا نیایید بابا نیایید دیگه به ژاپون! (بعد وسطش هم تیکه میومدن که: نیاید دیگه... میاید چیکار؟)

8. من این تیکه ای رو که گفتید، خوب یادمه؛ اما، همه ش فکر می کنم فایل صوتی شو از رادیو و همون "صبح جمعه با شما" شنیده بودم.
این تیکه ای که شما از این دو گفتید، منو یاد "کاکاشی" و "داداشی" "جدی نگیرید" انداخت!
9. در زمینه ی خنک بودن این دو، کاملاً باهاتون هم عقیده ام. اصلاً این ها ساخته شده بودن برای رادیو و وقتی می یومدن تو تلوزیون، خیلی رو مخ بودن.

Emiliano

تعداد پستها : 1670

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Empty رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)

پست من طرف S@M السبت نوفمبر 23, 2013 4:20 am

ممنون از خود شما آقا امیل که انقدر وقت میذارید. من کاملاً درباره اون برنامه مطمئنم که تصویری بود چون ما اونروز مهمونی بودیم (خونه عموم؟) و عصر هم بود. اما چهره های اون دو نفر رو واضح یادم نیست که اون دو تا بودن یا نه... ولی یادمه که کلاً اون دوتا هم تو اون برنامه بودن. البته من اصولاً مهرپرور رو دوست داشتم به خاطر خودش و به خاطر نقش فسقلیش! اما آذری بنده خدا رو هرگز! محض نمونه یه نقش بامزه هم نداشت.
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Empty صبح جمعه با شما

پست من طرف Heidii السبت نوفمبر 23, 2013 6:57 am

Emiliano نوشته است:
5. "هایدی" عزیز، بی نهایت ممنون بخاطر ورژن دیگه ی "عمله دسته دسته". خیلی عالی بود.
دقیقاً من هم اینو روی نوار داشتم و همیشه یادمه از آخرش که می گفت "اتفاقاً نامه دادم همه شون بیان، ..." بدم می یومد و می گفتم کاش این تیکه رو نمی خوند!
اما، ترانه و شنیدن مجدد اون به لطف و سخاوتمندی شما، خاطرات خوبی رو برام زنده کرد.
دست مریزاد، واقعاً.

6. در مورد دو فایل دیگه ی "صبح جمعه با شما" شک نکنید که همه ی ما منتظر اون هاییم و بنده اولین نفری هستم که اعلام آمادگی می کنم و دوس دارم اونا رو هم لطف کنید.

7. در مورد اون خانوم دکتره، غصه نخورید. اگه هم ضبط می کردید، لطف دیدن یا شنیدن اریجینال 20 سال پیششو نداشته، حتماً. و من فکر می کنم به همین علت ضبط نکردید.

خواهش می کنم جناب امیلیانو ناقابل بود.
معرفی عوامل صبح جمعه با شما با صدای منوچهر نوذری و پریچهر بهروان (این قسمتی از برنامه صبح جمعه با شماست از اواخر دهه شصت و اوایل هفتاد)
http://s3.picofile.com/file/8101406592/%D8%B5%D8%A8%D8%AD_%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D8%B4%D9%85%D8%A7.mp3.html
Heidii
Heidii

تعداد پستها : 102

پست من طرف Emiliano الأحد نوفمبر 24, 2013 2:44 pm

Heidii نوشته است:
Emiliano نوشته است:
دست مریزاد، واقعاً.

خواهش می کنم جناب امیلیانو ناقابل بود.
معرفی عوامل صبح جمعه با شما با صدای منوچهر نوذری و پریچهر بهروان (این قسمتی از برنامه صبح جمعه با شماست از اواخر دهه شصت و اوایل هفتاد)
http://s3.picofile.com/file/8101406592/%D8%B5%D8%A8%D8%AD_%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87_%D8%A8%D8%A7_%D8%B4%D9%85%D8%A7.mp3.html

1. سلام.
2. عالی بود، "هایدی" جان. دست شما درد نکنه. خیلی خاطره انگیز بود.
همین که گذاشته بودی بعد از پایان "صبح جمعه با شما" مجری پلاتوها بیاد و چند تا جمله بگه هم خیلی فاز داد. دست مریزاد.

3. این هم هدیه ی ناقابل امشب من به همه ی دوستان؛ بخصوص، "هایدی" عزیز:
تم رقص "ریگو" و "تیکو" در کارتون "دور دنیا در هشتاد روز":

http://s4.picofile.com/file/8101554900/Around_The_World_With_Willy_Fog.rar.html

Emiliano

پست من طرف Emiliano الأربعاء نوفمبر 27, 2013 7:27 am

1. سلام.
2. این هم ورسیون باکلام "سایه ی همسایه"، تقدیم به همه ی عزیزان انجمن:

http://s2.picofile.com/file/8101830042/Sayeye_Hamsayeh_3_Vocal.rar.html

Emiliano

پست من طرف Emiliano الجمعة نوفمبر 29, 2013 5:16 am

1. سلام.
2. با دو موسیقی بی نظیر از "شهریار" اومده خدمتتون، کاری از استاد مسلم، "فرهاد فخرالدینی"؛ که، این روزها هزار بار هر کدمشون رو شنیده م؛ اما، ازشون سیر نمی شم:

http://s3.picofile.com/file/8102042568/Shahriar_1_Uploaded_by_Emiliano_.rar.html
http://s4.picofile.com/file/8102042668/Shahriar_2_Uploaded_by_Emiliano_.rar.html

3. دوستان، اگه تم های دیگه ی این کار رو هم دارن، بذارن، لطفاً.
بخصوص، دنبال اون تیکه های آخر هر قسمتم؛ که، "شهریار" جوون ("اردشیر رستمی") یه شعر رو به فارسی یا ترکی می خوند و زیر صداش، موسیقی شنیده می شد و بعدش هم تیتراژ پایانی می یومد.

Emiliano

پست من طرف 59 الجمعة نوفمبر 29, 2013 10:01 am

Emiliano نوشته است:

1. سلام.
2. با دو موسیقی بی نظیر از "شهریار" اومده خدمتتون، کاری از استاد مسلم، "فرهاد فخرالدینی"؛ که، این روزها هزار بار هر کدمشون رو شنیده م؛ اما، ازشون سیر نمی شم:

http://s3.picofile.com/file/8102042568/Shahriar_1_Uploaded_by_Emiliano_.rar.html
http://s4.picofile.com/file/8102042668/Shahriar_2_Uploaded_by_Emiliano_.rar.html

3. دوستان، اگه تم های دیگه ی این کار رو هم دارن، بذارن، لطفاً.
بخصوص، دنبال اون تیکه های آخر هر قسمتم؛ که، "شهریار" جوون ("اردشیر رستمی") یه شعر رو به فارسی یا ترکی می خوند و زیر صداش، موسیقی شنیده می شد و بعدش هم تیتراژ پایانی می یومد.

امیر جان با درود.

در اپتدا ممنونم برای لطف شما در بخش فیلم‌ها و همچنین پوسترهای خوب که قرار میدهید.
فیلم "در غربت"، چه فضاسازی گیرا و هنایش گذاری در طراحی پوسترش هست.
و اما بسیار سپاسگزارم برای این دو قطعه‌‌ موسیقی‌ که آماده سازی و به اشتراک قرارر دادید.
خود سریال "شهریار" را ندیدم، اما موسیقی‌ اش دلنشین بود. ارکستر زهی، پرواز خیال است.
در دستگاه شور، آواز داشتی بود، درسته امیر جان؟. فایل دوم، اشاره‌ای به گوشه ی "اوج - شور" داشت در اپتدا.
البته حال و هوای آواز ابوعطا هم بود. اصلا مشکل همینجاست در تقسیم بندی‌های ایرانی که قبلن گفته بودیم.
فایل دوم را از نیمه‌هایش اگر زمزمه کنیم با آن، یک جورهایی میتوان به "دلکش - ماهور" نیز رسید!.
البته این "دلکش" پل ارتباطی‌ هست بین شور و ماهور، اما خب دلیلی‌ دارد که اینها شبیه به هم هستند.
به هر حال، قطعه ی‌های پر شور و گداز و پر مایه ‌ای بودند، ممنونم، نشنیده بودم تا بحال و تازگی داشت برایم.

--------------------------------------

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 79486446042250201315_thumb

خدمت شما و یاران گرامی بگویم، راستش نزدیک به ۲ ماه بود که میخواستم چند موسیقی‌ نوستالژیک روسی را
در انجمن خدمت شما معرفی‌ کنم. از آنجا که به گونه ی مستقیم با نوستالژی‌های ما ایرانی‌ها در ارتباط نیستند،
خب تردید داشتم برای قرار دادنشان در این فروم رویایی. اما امروز، در پناه پست خوب شما به آن‌ میپردازم.
لام به یادآوری می‌باشد، که متن آهنگ‌ها را به فارسی‌ برگرداندم و امیدوارم که همراهان گرامی نیز،
با ملودی آنها، صدای خوانندگانشان و مفهوم تصویر گونه ی شعرهایشان، ارتباط حسی و مینوی برقرار نمایند.
درخواستی که دارم این میباشد، اپتدا فایل صوتی هر آهنگ را گوش دهید، سپس اگر مورد پسند قرار گرفت،
فایل تصویری آنرا نیز ببینید که بر جذابیت کار اینگونه افزوده شده و ویژگی‌ موسیقایی هر آفرینه، پاسداشت گردد.
سپاسگزارم.

.
.
.

گل رز سرخ - ۱۹۸۲

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 40847792910025739767_thumb

آهنگساز: رایموند پائولس (آهنگساز برجسته اهل لیتوانی و همچنین شوروی سابق - زاده ی ۱۹۳۶)

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 30275187169276770395
http://en.wikipedia.org/wiki/Raimonds_Pauls

کلام: آندره وازننسکی
امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 61458359656353272308
http://en.wikipedia.org/wiki/Andrei_Voznesensky

خواننده: آلا پوگاچوا (جایگاه ایشان در موسیقی‌ و هنر روسی از دیدگاه سابقه و شهرت، همانند فائقه آتشین میباشد)
امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 48824497218811916243_thumb
http://fa.wikipedia.org/wiki/آلا_پوگاچوا

شعر آهنگ "میلیون گل رز سرخ":

روزی روزگاری نقاشی تنها
خانه ی کوچکی داشت و با بوم هایش میزیست.
او دلسپرده به عشق زن بازیگری بود،
به زیبا رویی که خود به گلها عشق می ورزید.
نقاش سپس خانه اش را فروخت
تمام آن نقش و نگار و کاشانه اش را فروخت
و با تمامی پول آنها،
دریای بیکرانی از گلها را خرید.

میلیون میلیون گل سرخ را
از پنجره تو خواهی دید.
آری آنکه براستی عاشق و شیدای توست،
تمام هستی اش را برایت به گل دگرگون ساخته.

صبحگاه که چشم از خواب بگشایی،
شاید بگمانت رویایی شیرین می دیدی
چرا که همچو خوابی خوش،
همه جا را ژرف در گل می بینی.
جانت به سردی در خواهد آمد،
که کدامین توانگر اینجا را به شگفتی کشانده؟.
و نخواهی دانست که در زیر پنجره،
تنها نقاشی تهیدست با نفس های لرزانش ایستاده.

دیدارشان سرانجام کوتاه بود و خاموش.
زیبا روی با قطاری شبانه برفت
و زندگی اش ترانه ای شد به یاد گلهای عاشق.
نقاش، تنها و شیدا بزیست،
سختی ها را به جان خرید
و روزی همچو مرغی ز گلزارش پرید.

فایل صوتی آهنگ خاطره انگیز "میلیون گل‌ رز" - "انتشار نخست در شب سال نو، ۱۹۸۲":
http://s1.picofile.com/file/8102078284/Miliun_Gole_Roz_Soti_.rar.html
(توضیح: هنرنمایی ارکستر زهی از ۰۴:۳۷ به بعد، بسیار دلرباست)

فایل اجرای تصویری همان آهنگ (میلیون گل‌ رز)، در کانال دولتی آنزمان در کشور یاد شده - ۱۹۸۳":
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
(توضیح: فایل تصویری توسط "واف" حذف گردید. برای تماشای آن‌، در سایت "یو.تو."،
عبارت "Алла Пугачева - Миллион алых роз" را وارد نمائید)

.
.
.

آینده ی زیبا - ۱۹۸۴

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 11315232228656681963_thumb

آهنگساز: یوگنی کریلاتاف

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 02613965441652093835
http://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Krylatov

کلام: یوری انتین
امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 56294650638791496248
http://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_Entin

خواننده: تاتیانا داسکوسکایا
امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 94830334638179829555

توضیح ۱: این آهنگ، توسط خوانندگان زیادی اجرا شده است، که نسخه ی صوتی زیر، با اجرای ایشان میباشد
توضیح ۲: این آهنگ نخستین بار، در سریال تلویزیونی ویژه ی کودکان، "مهمانی از آینده - ۱۹۸۴" پخش و استفاده شده بود.

شعر آهنگ "آینده ی زیبا":

می شنوم بانگی از پسینی دور
آوایی پگاهین در شبنمی نقره ای
می شنوم آوازی از راهی دلفریب
که میدوراند سرم را همچو بازی های کودکی

ای آینده ی زیبا
مهربان باش با من
مهربان باش
که از سرچشمه ای پالیده
قدم به سوی تو خواهم نهاد

می شنوم بانگی از پسینی دور
که میخواند مرا به سرزمین های شگفت انگیز
می شنوم سدایی و می‌پرسد از من
که امروز چه ساخته ام برای فرداها

سوگند یاد می کنم که پاکتر و مهربانتر خواهم گشت
و در سختی ها دوستانم را رها نخواهم ساخت
بانگ را میشنوم و بسویش شتابان میگردم
به سوی راهی که آینده ی زیبایم آنجاست

ای آینده ی زیبا
مهربان باش با من
مهربان باش
که از سرچشمه ای پالیده
قدم به سوی تو خواهم نهاد

فایل صوتی آهنگ نوستالژیک "آینده ی زیبا - ۱۹۸۴":
http://s3.picofile.com/file/8102078600/Ayandeye_Ziba_Soti_.rar.html

فایل تصویری از اجرای همان آهنگ توسط گروه بزرگ کر کودکان در تلویزیون ملی‌ - "دهه ی ۹۰ میلادی":
http://s5.picofile.com/file/8106827568/Ayande_ye_Ziba_Tasviri_.rar.html

(توضیح ۱: این فایل کوتاه، قسمتی‌ از مراسم بزرگداشت آهنگساز آن هست که خودش پیانو مینوازد. از دقیقه ی اول به بعد،
هم آوایی گروه کر در این اجرا، بسیار روح نواز و دل‌ انگیز میباشد. نزدیک به ۱۱ سال پیش بود،
که اولین بار نسخه ی اصلی‌ این آهنگ را که در فایل صوتی هست شنیدم. حس نوستالژیکی به من دست داد،
که انگار سالها قبل نیز آنرا شنیده بودم ...) ... (توضیح ۲: در پایان اجرای آهنگ، شاعر این آفرینه، با زبانی طنز رو به آهنگساز می‌گوید:
"میدانی‌، من تا قبل از تو، دو آهنگساز محبوب داشتم و از آنها بچه‌های زیادی داشتیم! (شعر‌های زیادی برای آهنگ‌هایشان سروده بوده)،
و آنزمان بر این باور بودم که من، شاعری طنز نویس و فکاهی گو هستم، اما وقتی‌ تو را ملاقات کردم، با هم آشنا شدیم و این کار شکل گرفت،
فهمیدم که من، غزلسرا - شاعر سبک شعر عاشقانه و رومانتیک میباشم!...") ...

.
.
.

باران تابستانی - انتهای دهه ی ۸۰ یا اپتدای ۹۰ میلادی
(زنده یاد "ایگور تالکوف")

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 05743697136697920460_thumb

درباره ی این شاعر، آهنگساز، خواننده و بازیگر روسی، شاید بتوان صفحه‌ها نوشت و گفت،
اما حالت روحی‌ ویژه، آن‌ غم و اندوه همیشگی‌ که بر چهره داشت و رفتن زودهنگامش از زندگی‌،
باز هم ناگفته خواهد ماند. او زاده ی سال ۱۹۵۶ در شهر "تولا" بود. همانجا که سماور برای اولین بار اختراع شد.
روحیه ی احساس گرایانه او، همیشه همراه با شخصیت رک و ستیزه جویی همراه بود که هیچ گونه فشار روحی‌
و دیکته شده‌ای را نمیتوانست با اصول فکری خود تطبیق دهد و زبان انتقاد گونه اش، در کنار حسی رومانتیک در آفرینه هایش،
همیشه مطرح بود و مورد اجرا قرار می‌گرفت. در پایان دوره ی شوروی که مشکلات اجتماعی رو به افزایش بود،
او یکی‌ از منتقدین به عملکردها بشمار می‌‌آمد و حس وطن پرستی‌ اش، از شرایط جاری آن‌ زمان، به درد آمده بود.
سرانجام در ششم ماه اکتبر سال ۱۹۹۱، یعنی‌ نزدیک بر ۲ سال پس از فروپاشی، در اتاق گریم سالن کنسرت
واقع در شهر "سنکت پتربورگ"، درست قبل از به روی صحنه آمدن، بواسطه ی درگیری ایجاد شده،
میان او، مدیر برنامه اش و یک شخص که هویتش فاش نشد، به ضرب گلوله ی شلیک شده
از کلت کمری آن شخص سوم و ناشناس، زخمی میشود و سپس همانجا جان می‌سپارد. انگیزه ی قتل او،
همچنان در هاله ‌ای از ابهام قرار دارد و در همان سالها، پرونده اش بدون رسیدگی بسته میگردد.
ایگور تالکوف در هنگام مرگ، ۳۴ سال بیشتر نداشت. یادش گرامی.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 39009834616135701479_thumb

http://en.wikipedia.org/wiki/Igor_Talkov

شعر آهنگ "باران تابستانی":

خاطرم دیگر نمیگزد مرا، افکارم دیگر آزارم نمی‌دهند
و من تو را، به ساحلی دیگر بدرقه می‌کنم
چرا که تو، پرنده‌ای مهاجر، و خوشبختی‌ را در راه جستجو میکنی‌
انگار هر بار می‌‌آیی‌، تا خداحافظی کنی‌ و از نو پر بگشایی و بروی

باران در این تابستان، امروز چه زود می‌بارد
همان بارانی، که جانم را میشوید و زخمم را مرهم است
و من هم با او خواهیم گریست، در کنار این پنجره ی کور

باران تابستانی، زمزمه می‌کند در گوشم، که تو می‌‌آیی‌
می‌ آیی‌ و بازهم خواهی آمد، اما ... دیگر دیر خواهد بود
که این دیر آمدن ها، داستانی‌ است همیشگی‌، برای آنها که دلداده ی یکدیگرند

شاید دیگر در خوابهایم حتی تو را نبینم، و بعد ...
خانه ی سرد و کوچکم، با آرزویی تازه، گرم شود
و تو با گذر سالها بفهمی، که از بر یک عشق، نزد عشقی‌ دگر، نتوان رفت ...
هر چه باشد، اینها را کنون می‌شنوی، اما بازنمیگردی
چرا که تو، پرنده ‌ای مهاجر، ... و این باران، بارانی تابستانی

فایل صوتی آهنگ آرامش بخش و زیبای "باران تابستانی" - "شعر، آهنگ و اجرا از "ایگور تالکوف":
http://s1.picofile.com/file/8102078700/Barane_Tabestani_Igor_Talkof_Soti_.rar.html

فایل اجرای تصویری همان آهنگ (باران تابستانی)، در تلویزیون دولتی آنزمان:
http://elmond.persiangig.com/Igor.Talkof.-.Baran-E.Tabestani.(Tasviri).mp4/download

.
.
.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 28221553962173382677

زمان چو آیینه ایست، که خاطرمان خود را در او می‌بیند
و عشق آن‌ لحظه‌ ایست، که آیینه از ما عکس می‌گیرد

اين مطلب آخرين بار توسط 59 در الأربعاء يناير 01, 2014 12:50 pm ، و در مجموع 7 بار ويرايش شده است.
59
59

تعداد پستها : 1476
آدرس پستي : vj26081980@gmail.com

http://www.aparat.com/PanjaH_o_NoH

پست من طرف Emiliano السبت نوفمبر 30, 2013 5:23 am

1. درسته "59" عزیز، پوستر "در غربت" خیلی دلگیره و از سر و روش غم می باره و همین یعنی هنر.
2. درسته. من هم متأسفانه "شهریار" "کمال تبریزی" رو جسته و گریخته دیدم و از این بابت خیلی ناراحتم و دوس دارم یکی از شبکه ها پخش مجددشو بذاره، یه دل سیر ببینمش.
موسیقیش به قول خودتون "پرواز خیال"ه و "فرهاد فخرالدینی" سنگ تموم گذاشته.

3. راستش در "شور" بودنش شکی نیست و به دشتی (رشتی/ گیلک) هم خیلی نزدیکه؛ اما، به نظر بنده اونچه باعث شده شما تو دستگاه های مختلف برید و کار رو کمی سخت کرده، اینه که یه گوشه هایی از موسیقی مقامی آذری رو هم قاطی کار کرده و همین باعث شده کار، این قدر زیبا و دلنشین از آب دربیاد.
برای مثال شما حتماً آلبوم بی نظیر "شب، سکوت، کویر" "محمد رضا شجریان" رو شنیدید؟ در جاهای زیادی رو می یاره به موسیقی مقامی خراسان و پرده ها و گوشه ها رو اون قدر تو هم می کنه؛ که، می مونی چی شد. این کار، منو یاد اون می ندازه.
با این حال از نوشته های سطرهای آخر قرمز رنگ شما، استفاده ی زیادی کردم و به معلوماتم اضافه شد.
متشکرم از شما.

4. اما، بنده هم خیلی ممنونم از جنابعالی؛ بخاطر، سه موسیقی زیبای روسی، که زحمت کشیدید، به اشتراک گذاشتید با ما.
با این که متن هیچ کدوم رو متوجه نمی شم؛ اما، موسیقی و نحوه ی خوندن خواننده شونو خیلی دوس دارم.
اولی (گل سرخ) با ریتم اسلوراک سنگین، غم زیبایی درش نهفته س.
دقیقاً از همون 4:37 که فرمودید، سازهای زهی با کنترپوئن زیباشون، به زیبایی کار، لطف مضاعفی داده ن.
این ترفند رو "حسن شماعی زاده" هم به زیبایی تو کارهای زیادی ازش استفاده کرده و می کنه.

5. در پایان، از این که متن ترجمه شده ی ترانه ها رو هم گذاشتید، باز هم ممنونم ازتون.
به نظر می رسه ترجمه ی خودتون هم باشه، درسته؟ چون بوی ترجمه ی پارسی سره ازش به مشام می خوره؛ که، عشق خودتونه.

6. یه درخواست هم ازتون دارم و اون، این که چون می خوام این سه ترانه رو آرشیو کنم، اسم دقیق هر سه خواننده رو با حروف لاتین می ذارید، برامون؟
بخصوص، خواننده ی "آینده ی زیبا" رو؟
متشکرم.

7. یه چیز جالب دیگه وقتی داشتم این آهنگا رو می شنیدم: بنده زیاد ترانه ی روسی نشنیده بودم؛ اما، وقتی اینا رو می شنوم، گاهی فکر می کنم فرانسه ان. انگار خیلی به فرانسه نزدیکه تلفظای این زبون، نه؟

Emiliano

پست من طرف 59 السبت نوفمبر 30, 2013 9:40 am

خواهش میکنم امیر جان. خیلی‌ ممنونم برای توضیحات خوب و کاملی که فرمودید در مورد موسیقی‌ "شهریار".
من همیشه یاد میگیرم از شما و دیگر یاران همراه، اگر هم مطلب کوچکی گفته میشود، درس جواب میدهم.
اشاره ی بجایی داشتید به استفاده ی موسیقی مقامی آذری در این موسیقی‌ که درباره اش نمی‌دانستم.

بسیار خرسندم که سه‌ آهنگ انتخابی روسی، مورد پسند قرار گرفته اند.

بله، برگردان آنها به فارسی‌ را، همانگونه که در متن آبی‌ رنگ پست قبلی نیز نوشته بودم،
خودم انجام دادم (بر طبق عادت همیشگی‌). راستش آدرس ویکی پدیا و پرونده ی خواننده ی اول و سوم را
قرار دادم. خواننده ی "آینده ی زیبا" صفحه ‌ای نداشت در آنجا. در کل بدین شرح میباشد:

۱- میلیون گٔل رز سرخ - خواننده: Alla Pugachova
۲- آینده ی زیبا - خواننده: Tatyana Daskovskaya
۳- باران تابستانی - خواننده: Igor Talkov

خدمت شما بگویم که، نه‌، هیچ ارتباطی‌ ندارند زبانهای روسی و فرانسه با هم.
اتفاقن بهتر میدانید، که حرف و گویش غلیظ رایج در زبان فرانسوی، "ق" می‌باشد،
که چنین حرفی‌ اصلن در الفبای روسی نیست و به فراخور شرایط فونتیکی،
دو حرف "ک" و "گ" جایگزین میگردند در بیان کلمه‌های خارجی‌ در آن‌ زبان.
سلامت باشید امیر جان، باز هم ممنون از توجه و لطف شما.

.
.
.
59
59

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Empty موزیک متن فیلم سینمایی کائوس

پست من طرف Indiana Jones السبت نوفمبر 30, 2013 3:03 pm

کائوس ، فیلمی که در ایران بصورت نصفه دیده شد...
کائوس یکی از فیلمهای بسیار خوش ساخت و زیبای سینمای ایتالیاست که توسط برادران تاویانی ساخته شده و در ایران با مدت زمانی کمی بیش از نصف مدت زمان اصلی فیلم به نمایش در آمد. در یک کلام تمامی روابط در فیلم و اپیزودهای مختلف آن معنا دارند و هرگونه بی منطقی در فیلم که در نسخه ایرانی مشاهده میشود حاصل پدیده ی شوم سانسور است. فیلم برادران تاویانی یک نکته بسیار برجسته دیگر هم دارد. موسیقی متن فیلم فوق العاده است. ساخته نیکولا پیوانی آهنگساز خوش ذوق و با قریحه که در فایل زیر نمونه ای از کارش را برای اپیزود "خمره" میتوانید گوش کنید...
http://s5.picofile.com/file/8102223692/Nicola_Piovani_La_Jarre_Don_Lolo_Kaos_soundtrack_.mp3.html

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Udcatxq92c0rfm8a7f80 امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Bj38znw9ejtn5fqxnhfy_thumb امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 I9k9hvore3oz8aa62lal_thumb  امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Ccvtm7pd03andr6t3zpf_thumb

ارادتمند
افشین
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف Emiliano الأحد ديسمبر 01, 2013 9:15 am

1. "59" عزیز، از شما بخاطر توضیحات ارزشمندتون متشکرم.
2. امروز با سه کار از کارهای "محمد رضا علیقلی" عزیز اومدم خدممتون؛ که، دو تای اون ها تکراریه و یکی جدید:

2.1. اولی رو می گن مربوط به فیلم سینمایی "سیمرغ" می شه؛ که، خیلی مطمئن نیستم؛ مگه این که، دوستان فیلم باز؛ از جمله، "59"، تأیید کنن:

http://s5.picofile.com/file/8102307334/Simorgh.rar.html

2.2. این هم تیتراژ "مسلمانان"؛ که، همیشه تازه س و شنیدنی:

http://s5.picofile.com/file/8102307684/Mosalmanan_1_.rar.html

2.3. این اونیه که می گم جدیده و برای اولین بار تو وب می ذارمش:
بخشی از موسیقی متن "گل پامچال"؛ که، به خوبی از آواز دشتی (رشتی/ گیلک) درش استفاده شده و به سریال کاملاً می خورد:

http://s5.picofile.com/file/8102307542/Gole_Pamchal_4_.rar.html

Emiliano

پست من طرف 59 الأحد ديسمبر 01, 2013 11:11 am

امیر جان، ممنون هستم از سه‌ قطعه ی موسیقی‌ که به اشتراک گذاشتید. خدمت شما بگویم،
که موسیقی‌ "سیمرغ"، برای سریالی هست با این نام، که در دهه ی هفتاد، در مورد رشادت‌ های خلبانان قهرمان جنگ،
"شیرودی و کشوری" ساخته شده بود. ساخته ی "محمد رضا علیقلی" هست اگر اشتباه نکنم.
اما بهتر می‌دانید، که فیلم سینمایی نیز هست با همین نام، نوشته ی "صادق هاتفی"، به کارگردانی "اکبر صادقی‌"،
که در سال ۱۳۶۶، با بازی خوب هنرپیشه ی آندوران "بیژن امکانیان" ساخته و اکران گردیده بود
و بارها از تلویزیون در آن‌ سالها پخش میشد. بسیار مشتاق هستم تا بازپخش گردد اکنون.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 08989141412832531153_thumb

اين مطلب آخرين بار توسط 59 در الإثنين ديسمبر 02, 2013 9:53 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
59
59

پست من طرف Emiliano الأحد ديسمبر 01, 2013 3:35 pm

59 نوشته است:

امیر جان، ممنون هستم از سه‌ قطعه ی موسیقی‌ که به اشتراک گذاشتید. خدمت شما بگویم،
که موسیقی‌ "سیمرغ"، برای سریالی هست با این نام، که در دهه ی هفتاد، در مورد رشادت‌ های خلبانان قهرمان جنگ،
"شیرودی و کشوری" ساخته شده بود. ساخته ی "محمد رضا عقیلی" هست اگر اشتباه نکنم.
اما بهتر می‌دانید، که فیلم سینمایی نیز هست با همین نام، نوشته ی "صادق هاتفی"، به کارگردانی "اکبر صادقی‌"،
که در سال ۱۳۶۶، با بازی خوب هنرپیشه ی آندوران "بیژن امکانیان" ساخته و اکران گردیده بود
و بارها از تلویزیون در آن‌ سالها پخش میشد. بسیار مشتاق هستم تا بازپخش گردد اکنون.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 08989141412832531153_thumb

1. اول از همه، باز هم قابل شما، دوستان عزیزم، رو نداره اصلاً.
2. دیگه این که پس جریان از این قرار بوده و این "سیمرغ" با اون "سیمرغ" "فرق فوکوله"!
(با این تیکه به دوران مزوزوییک نزدیک شدم!)

ممنون از توضیح خوب و بجای شما.

3. و بخاطر اون ماسک عینک و سبیل بخش "همشاگردی سلام" هم بذار همین جا ازت یه تشکر درست و حسابی بکنم. هم یادآوریش و هم عکسش خیلی ناب بود و بی نهایت لذت بردم
.

Emiliano

پست من طرف 59 الإثنين ديسمبر 02, 2013 9:52 am

Emiliano نوشته است:
1. اول از همه، باز هم قابل شما، دوستان عزیزم، رو نداره اصلاً.
2. دیگه این که پس جریان از این قرار بوده و این "سیمرغ" با اون "سیمرغ" "فرق فوکوله"!
(با این تیکه به دوران مزوزوییک نزدیک شدم!)

ممنون از توضیح خوب و بجای شما.

3. و بخاطر اون ماسک عینک و سبیل بخش "همشاگردی سلام" هم بذار همین جا ازت یه تشکر درست و حسابی بکنم. هم یادآوریش و هم عکسش خیلی ناب بود و بی نهایت لذت بردم.

امیر جان اتفاقن حدس می‌زدم و میدانستم که از ماسک عینک خوشتان می‌‌آید. راستش را بخواهید،
در یک دوره ای، من آرزو داشتم که یکی‌ از آنها را داشته باشم. هر زمان می‌رفتیم شهر بازی،
فرصت خوبی‌ بود برای خریدشان چون در چنین جاهای تفریحی فقط میفروختند،
اما اینقدر در صف می‌‌ایستادیم که دیگر فراموش می‌کردم....
اما حالا دیگر، تصویرش با خیال آسوده هست، بیاد آن روزها....  

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 00217514156545457786_thumb

.
.
.

59
59

پست من طرف 59 السبت ديسمبر 07, 2013 7:27 am

امیر جان
، سپاسگزارم از لطف و مهربانی شما.
کبوتران جلد این انجمن یادها و خیالها هستیم، که در آسمانش پرواز می‌کنیم.

جناب میحا، با اجازه، گفتگوی موزیکانه را به این بخش میاوریم که یکوقت بعدن،
توسط "اداره ی نظمیه فروم"، چوب و فلک نشوم.

راستی‌، آهنگهایی که از فیلم‌ها قرار دادم مورد توجهتان قرار نگرفت؟
درباره ی سه‌ پست آخرین شما، نه‌ به ترتیب شماره، مینویسم.
انتقادی هم اگر هست از دید سلیقه ی من میباشد و در اصل،
بسیار سپاسگزارم که موسیقی‌‌های نابی را معرفی‌ می‌کنید.
مدتی‌ بود که خنیای جان، کم رنگ شده بود، که اما شما به داد رسیدید!.

۳- نام آهنگ گیتار الکترونیک را میگذارم "الکی‌ خوش".

۱- آهنگ "خورشید شیطان" که نام عجیب و غریبی نیز داشت،
همانند یک آغاز بود که در آن، حالت انتظار و دلهره احساس میشد،
اما این فضای ایجاد شده تا پایان کار هست و شنونده (یعنی خودم)،
دائمن منتظر تغییر گام و ملودی میباشد اما اتفاقی نمی‌افتد.
هیچ انتقادی ندارم به آن. اما به شخصه، ۳ بار گوش کردم،
و دیگر نتوانستم بیشتر سراغش بروم. گوش را به بالا میبرد،
اما فرودی در کارش نیست، آهنگ که تمام میشود، انگار که از آن بالا،
بدون آمادگی و فرود لازم، به پائین افتادم.

۲- درباره ی مناسبت‌ها و هنایش آنها بر هنر، اتفاقا منظور من هم این بود،
که اصل کار در بسیاری جاها خوب هست، اما چه بخواهیم چه نخواهیم،
بویژه در میان ما ایرانیان که علاقه ی عجیبی‌ به ۳۰ یا ‌ست و ... داریم (البته من ندارم)،
ارزش آن آفرینه، بدرستی درک نمی‌شود. همان "دریغا ..." را باز برای نمونه بمیان میاورم،
که از دید من البته، آهنگ سمفونیک خوبیست، اما هیچگاه بدلیل یاد شده، مورد بررسی‌ قرار نگرفت.
این را هم در پرانتز بگویم، دیگر دست این روشنفکر نماها برای من یکی‌ رو شده است،
بسیاری از کسانی‌ که دم از گسترده اندیشی‌ میزنند و ...، خودشان روی دوم سکه ی تعصب هستند.
و اما ...، هر چه بگویم کم گفته ام. دیشب ۵ ساعتی‌ در اتوبوس بین شهری بودم،
قبلش آهنگ "مریم" را از اینترنت کافه دریافت کردم و در تمام این ۵ ساعت! که میشود ۳۰۰ دقیقه،
بجز زمانهای کوتاهی که برای توقف بود، من این آهنگ را شنیدم؟، نه، فراتر بود، ... با آن زندگی‌ کردم.
بیش از ۱۰۰ بار آنهم پی‌ در پی‌ آن را به گوش جان سپردم و احساس کردم. فضای یاد خاطرات،
و اندوهی شیرین از آنچه گذر کرده و رفته، همراه با چاشنی امیدی که کم نور است اما هنوز سو سو میزند،
دریافت درونی ام بود از این نوای دل‌ انگیز....

عکس زیر که برایم یادآور حس‌های گفته شده در آهنگ میباشد،
تقدیم به آهنگساز این آفرینه، و همچنین به "شما" که اگر نبودید در این محفل، آنرا نمیشناختم.
و البته به تمام یاران گرامی نیز هم.

موسیقی‌ بی‌ همتا، به اشتراک گذاشته شده توسط جناب "میحا":
http://s5.picofile.com/file/8102897318/Myriam.mp3.html

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 N0lookjixi5rh6ien70x_thumb

.
.
.

59
59

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 Empty موزیک تیتراژ برنامه رادیویی "راه شب"

پست من طرف Indiana Jones السبت ديسمبر 07, 2013 2:45 pm

سلام
بله بالاخره این آرزو هم محقق شد. موزیک تیتراژ برنامه رادیویی راه شب. تا جایی که میدونم خیلی ها دنبال این موزیک بوده اند. خوانندگان در وبلاگم هم بارها و بارها خواستار این موزیک شده بودند. تقدیم به شما دوستان:
http://s5.picofile.com/file/8103159950/Rahe_Shab.wma.html
ارادتمند
افشین
Indiana Jones
Indiana Jones

پست من طرف Emiliano الأحد ديسمبر 08, 2013 11:42 am

1. موسیقی بی نظیر و تکرارناشدنی سریال "آتش دل":
اولی تیتراژ آغازین و بی کلام و دومی تیتراژ فرجامینه و باکلام:

http://s5.picofile.com/file/8103259850/Atashe_Del_Emiliano.rar.html

2. انصافاً لذتشو بردید یا نه؟
من که هزار بار هم گوشش بدم، اصلاً خسته نمی شم ازش.
3. ناگفته نمونه که ترانه ی باکلامشو زنده یاد "تاج اصفهانی" اولین بار خونده؛ که، با کمی جستجو تو وب می تونید به اجرای ایشون در "حافظیه" برسید.

4. از دوست بسیار عزیزم، "59"، می خوام در مورد دستگاه این موسیقی و دوباره شنیدنش مطالبی با اون "قلم" شیواشون برامون بنویسه تا لذت ببریم. ممنون.

Indiana Jones نوشته است:
سلام
بله بالاخره این آرزو هم محقق شد. موزیک تیتراژ برنامه رادیویی راه شب. تا جایی که میدونم خیلی ها دنبال این موزیک بوده اند. خوانندگان در وبلاگم هم بارها و بارها خواستار این موزیک شده بودند. تقدیم به شما دوستان:
http://s5.picofile.com/file/8103159950/Rahe_Shab.wma.html
ارادتمند
افشین

5. عالی بود، "افشین" خان.
بسی لذت بردیم داداش.
"دم" شما "گرم و سرت"ان "خوش باد".

Emiliano

پست من طرف 59 الأحد ديسمبر 08, 2013 1:54 pm

Emiliano نوشته است:

3. ناگفته نمونه که ترانه ی باکلامشو زنده یاد "تاج اصفهانی" اولین بار خونده؛ که، با کمی جستجو تو وب می تونید به اجرای ایشون در "حافظیه" برسید.

4. از دوست بسیار عزیزم، "59"، می خوام در مورد دستگاه این موسیقی و دوباره شنیدنش مطالبی با اون "قلم" شیواشون برامون بنویسه تا لذت ببریم. ممنون.

امیر جان ممنون هستم از لطف شما در بخش فیلم‌ها و مواردی که مطرح ساختید و همچنین دو فایل موسیقی‌.
سریال شیرینی‌ بود "آتش دل‌"، در سال ۷۶ یا ۷۷ پخش میشد(؟). همان زمان هم، از این تنظیم بسیار خوشم می‌ آمد.
درباره تصنیف مشهور "آتش دل" هم چشم، انجام وظیفه می‌کنم و درس جواب میدهم، خودتان استاد هستید.
راستش این آهنگ برای من همیشه جای شک و گمان بوده چرا که در نگاه اول، فضای موسیقایی اش،
گوش را کمی‌ به سمت چهار گاه میبرد!، اما خب آنگونه که بهتر میدانید، در "آواز ابوعطا - دستگاه شور" هست.
جالب اینجاست که در ابوعطا، بعد از "درآمد"، گوشه ‌ای هست با نام "دو گاه!" که این شباهت آوایی،
بگمانم از آنجا سرچشمه می‌گیرد و دیگر اینکه، از گوشه ملودیک و زیبای "مهربانی" نیز،
در ساخت این تصنیف استفاده شده. یادی هم داشته باشیم از آهنگساز بزرگ ایران زمین،
زنده یاد استاد "مرتضی نی‌‌ داوود" که این تصنیف نیز از ساخته‌های ماندگار ایشان هست،
و تاکنون توسط خوانندگان بسیاری اجرا شده. یکی‌ از بهترین آفرینه‌های استاد نی‌ داوود،
بی‌ شک پیش درآمد آواز اصفهان میباشد که اولین بار، برای تیتراژ سریال جاودان "هزاردستان"،
تنظیم و استفاده گردید و زیباتر از آن، این بود که در اپتدای دهه ی هفتاد، توسط استاد فریدون شهبازیان،
بمراتب تنظیمی بهتر از قبلی برایش انجام شد، و با صدای دلنشین و بی‌ همتای علیرضا افتخاری،
در آلبوم "شور عشق" بر روی شعری رومانتیک و دلبرانه از استاد فریدون مشیری،
به بهترین شیوه خوانده و اجرا گردید: "با یادت سر مستم،‌ ای نگاه آسمانی ... یادم کن تا هستم،‌ ای امید زندگانی".

در سال ۱۳۷۸، روزی در خیابان خواجه عبداله انصاری تهران، نزدیک ظهر بود که در مغازه ی مواد پروتئینی،
استاد مشیری را از دور دیدم و سرم را به نشان احترام ‌خم کردم. ایشان مشغول انتخاب یک بسته گوشت بودند
و تا متوجه من شدند، بلافاصله خودشان به سمت من آمدند. من که دستپاچه شده بودم سریعتر نزد ایشان رفتم
و از شعر‌های دل‌ انگیزشان صحبت بمیان آوردم. ایشان بقدری با صفا و بی‌ آلایش بودند، که مهربانی و آن شور شاعرانه،
از چشمانشان می‌بارید. سپس تعریف کردند که در این نزدیکی‌ منزل پسرشان هست و ایشان آمده اند تا مواد لازم
برای درست کردن ناهار را بخرند و به دست عروسشان برسانند. گفتگوی من با ایشان شاید بیشتر از ۵-۶ دقیقه نبود،
چرا که من نیز قصد داشتم تا یک کیک و یک بطری کوچک شیر کاکائو بخرم و تا نیم ساعت دیگرش،
خود را برای بازاریابی تبلیغاتی، به شرکتی که در آن خیابان بود برسانم اما این صحبت‌ کوتاه با ایشان،
چنان ژرف و هنایش گذار بود که هنوز از پس سالها، خاطره ی آن نیمروز بهاری، در یادم درخشان و آفتابیست.
فریدون مشیری و بیژن ترقی‌، دو گوهر کم یاب بودند برای ترانه سرایی. یادشان گرامیست.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 22631380866499224103

59
59

پست من طرف Emiliano الأحد ديسمبر 08, 2013 3:58 pm

59 نوشته است:
Emiliano نوشته است:

امیر جان ممنون هستم از لطف شما در بخش فیلم‌ها و مواردی که مطرح ساختید و همچنین دو فایل موسیقی‌.
سریال شیرینی‌ بود "آتش دل‌"، در سال ۷۶ یا ۷۷ پخش میشد(؟). همان زمان هم، از این تنظیم بسیار خوشم می‌ آمد.
درباره تصنیف مشهور "آتش دل" هم چشم، انجام وظیفه می‌کنم و درس جواب میدهم، خودتان استاد هستید.
راستش این آهنگ برای من همیشه جای شک و گمان بوده چرا که در نگاه اول، فضای موسیقایی اش،
گوش را کمی‌ به سمت چهار گاه میبرد!، اما خب آنگونه که بهتر میدانید، در "آواز ابوعطا - دستگاه شور" هست.
جالب اینجاست که در ابوعطا، بعد از "درآمد"، گوشه ‌ای هست با نام "دو گاه!" که این شباهت آوایی،
بگمانم از آنجا سرچشمه می‌گیرد و دیگر اینکه، از گوشه ملودیک و زیبای "مهربانی" نیز،
در ساخت این تصنیف استفاده شده. یادی هم داشته باشیم از آهنگساز بزرگ ایران زمین،
زنده یاد استاد "مرتضی نی‌‌ داوود" که این تصنیف نیز از ساخته‌های ماندگار ایشان هست،
و تاکنون توسط خوانندگان بسیاری اجرا شده. یکی‌ از بهترین آفرینه‌های استاد نی‌ داوود،
بی‌ شک پیش درآمد آواز اصفهان میباشد که اولین بار، برای تیتراژ سریال جاودان "هزاردستان"،
تنظیم و استفاده گردید و زیباتر از آن، این بود که در اپتدای دهه ی هفتاد، توسط استاد فریدون شهبازیان،
بمراتب تنظیمی بهتر از قبلی برایش انجام شد، و با صدای دلنشین و بی‌ همتای علیرضا افتخاری،
در آلبوم "شور عشق" بر روی شعری رومانتیک و دلبرانه از استاد فریدون مشیری،
به بهترین شیوه خوانده و اجرا گردید: "با یادت سر مستم،‌ ای نگاه آسمانی ... یادم کن تا هستم،‌ ای امید زندگانی".

در سال ۱۳۷۸، روزی در خیابان خواجه عبداله انصاری تهران، نزدیک ظهر بود که در مغازه ی مواد پروتئینی،
استاد مشیری را از دور دیدم و سرم را به نشان احترام ‌خم کردم. ایشان مشغول انتخاب یک بسته گوشت بودند
و تا متوجه من شدند، بلافاصله خودشان به سمت من آمدند. من که دستپاچه شده بودم سریعتر نزد ایشان رفتم
و از شعر‌های دل‌ انگیزشان صحبت بمیان آوردم. ایشان بقدری با صفا و بی‌ آلایش بودند، که مهربانی و آن شور شاعرانه،
از چشمانشان می‌بارید. سپس تعریف کردند که در این نزدیکی‌ منزل پسرشان هست و ایشان آمده اند تا مواد لازم
برای درست کردن ناهار را بخرند و به دست عروسشان برسانند. گفتگوی من با ایشان شاید بیشتر از ۵-۶ دقیقه نبود،
چرا که من نیز قصد داشتم تا یک کیک و یک بطری کوچک شیر کاکائو بخرم و تا نیم ساعت دیگرش،
خود را برای بازاریابی تبلیغاتی، به شرکتی که در آن خیابان بود برسانم اما این صحبت‌ کوتاه با ایشان،
چنان ژرف و هنایش گذار بود که هنوز از پس سالها، خاطره ی آن نیمروز بهاری، در یادم درخشان و آفتابیست.
فریدون مشیری و بیژن ترقی‌، دو گوهر کم یاب بودند برای ترانه سرایی. یادشان گرامیست.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 22631380866499224103

1. بی نهایت ممنون، "59" گرامی.
2. درست می فرمایید. کاملاً دستگاه شور و آواز ابوعطاست و به شدت یادآور تصنیف "بهار دلکش".
این اولین سریالی درباره ی اصفهان بود؛ که، درش از همایون و آواز اصفهان استفاده نشده بود و این همیشه برام جالب و دوست داشتنی بود؛ گرچه، اون هایی هم که درشون از اصفهان استفاده شده، انصافاً به دل می نشستن.

3. در مورد "دوگاه" چیزی نمی دونستم و استفاده بردمو متشکرم.
همچنین با خوندن خاطره ی بند آخرتون خیلی لذت بردم. بنده هم از طرفداران پروپاقرص زنده یاد "مشیری" عزیز هستم.
یادمه تصنیف "تفنگت را زمین بگذار" ایشون رو خیلی سال پیش خونده بودم و به گمونم قبل از انقلاب و در بحبوحه ی انقلاب سروده بودن ایشون.
سال ها بعد وقتی "محمد رضا شجریان" هم اونو اجرا کرد، باز بیشتر به دلم نشست.
این شاعر به همراه "شاملو" و "اخوان" از محبوب های من هستن.

باز هم ممنون از توجه تو، دوست عزیزم.
..............................

4. ورژن دیگه ای از وُکال سریال "آتش دل"؛ که، حتماً حتماً پیشنهاد می کنم دانلودش کنید و یه کوچولو فرقشو با فایل بالایی ببینید و دچار لذت مضاعف بشید.

5. فرق این ورسیون از دقیقه ی 3:19 مشخص می شه؛ جایی که، نوازنده ی چیره دست تار (شش تار) جواب خواننده ("اصغر شاه زیدی") رو به زیبایی تموم می ده.

http://s5.picofile.com/file/8103296968/Atashe_Del_5_.rar.html

Emiliano

پست من طرف Mihakralj الأحد ديسمبر 08, 2013 5:39 pm

59 نوشته است:

امیر جان
، سپاسگزارم از لطف و مهربانی شما.
کبوتران جلد این انجمن یادها و خیالها هستیم، که در آسمانش پرواز می‌کنیم.

جناب میحا، با اجازه، گفتگوی موزیکانه را به این بخش میاوریم که یکوقت بعدن،
توسط "اداره ی نظمیه فروم"، چوب و فلک نشوم.

راستی‌، آهنگهایی که از فیلم‌ها قرار دادم مورد توجهتان قرار نگرفت؟
درباره ی سه‌ پست آخرین شما، نه‌ به ترتیب شماره، مینویسم.
انتقادی هم اگر هست از دید سلیقه ی من میباشد و در اصل،
بسیار سپاسگزارم که موسیقی‌‌های نابی را معرفی‌ می‌کنید.
مدتی‌ بود که خنیای جان، کم رنگ شده بود، که اما شما به داد رسیدید!.

۳- نام آهنگ گیتار الکترونیک را میگذارم "الکی‌ خوش".

۱- آهنگ "خورشید شیطان" که نام عجیب و غریبی نیز داشت،
همانند یک آغاز بود که در آن، حالت انتظار و دلهره احساس میشد،
اما این فضای ایجاد شده تا پایان کار هست و شنونده (یعنی خودم)،
دائمن منتظر تغییر گام و ملودی میباشد اما اتفاقی نمی‌افتد.
هیچ انتقادی ندارم به آن. اما به شخصه، ۳ بار گوش کردم،
و دیگر نتوانستم بیشتر سراغش بروم. گوش را به بالا میبرد،
اما فرودی در کارش نیست، آهنگ که تمام میشود، انگار که از آن بالا،
بدون آمادگی و فرود لازم، به پائین افتادم.

۲- درباره ی مناسبت‌ها و هنایش آنها بر هنر، اتفاقا منظور من هم این بود،
که اصل کار در بسیاری جاها خوب هست، اما چه بخواهیم چه نخواهیم،
بویژه در میان ما ایرانیان که علاقه ی عجیبی‌ به ۳۰ یا ‌ست و ... داریم (البته من ندارم)،
ارزش آن آفرینه، بدرستی درک نمی‌شود. همان "دریغا ..." را باز برای نمونه بمیان میاورم،
که از دید من البته، آهنگ سمفونیک خوبیست، اما هیچگاه بدلیل یاد شده، مورد بررسی‌ قرار نگرفت.
این را هم در پرانتز بگویم، دیگر دست این روشنفکر نماها برای من یکی‌ رو شده است،
بسیاری از کسانی‌ که دم از گسترده اندیشی‌ میزنند و ...، خودشان روی دوم سکه ی تعصب هستند.
و اما ...، هر چه بگویم کم گفته ام. دیشب ۵ ساعتی‌ در اتوبوس بین شهری بودم،
قبلش آهنگ "مریم" را از اینترنت کافه دریافت کردم و در تمام این ۵ ساعت! که میشود ۳۰۰ دقیقه،
بجز زمانهای کوتاهی که برای توقف بود، من این آهنگ را شنیدم؟، نه، فراتر بود، ... با آن زندگی‌ کردم.
بیش از ۱۰۰ بار آنهم پی‌ در پی‌ آن را به گوش جان سپردم و احساس کردم. فضای یاد خاطرات،
و اندوهی شیرین از آنچه گذر کرده و رفته، همراه با چاشنی امیدی که کم نور است اما هنوز سو سو میزند،
دریافت درونی ام بود از این نوای دل‌ انگیز....

عکس زیر که برایم یادآور حس‌های گفته شده در آهنگ میباشد،
تقدیم به آهنگساز این آفرینه، و همچنین به "شما" که اگر نبودید در این محفل، آنرا نمیشناختم.
و البته به تمام یاران گرامی نیز هم.

موسیقی‌ بی‌ همتا، به اشتراک گذاشته شده توسط جناب "میحا":
http://s5.picofile.com/file/8102897318/Myriam.mp3.html

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 N0lookjixi5rh6ien70x_thumb

.
.
.

سلام خدمت دوست گرامی،
از بازگشت شما بسیار خوشحالم
در واقع در مورد آهنگ فیلم هایی که گذاشتین من صبر کردم تا شما بازگردین و در این باره بحث کنیم.
در ضمن گفتم تا وقت بگذارم و کل آلبوم رو بگیرم و سپس بررسی کنم تا بهتر بتونم نظر بدم.
هنوز که موفق نشدم پس این موضوع رو به یکم بعد منتقل می کنم.

اینکه امروز در باره کدوم موضوع آهنگ بگذارم واقعا نتونستم تصمیم درستی بگیرم از اونجایی که موضوع های متفاوتی مطرح شد و همه در یکجا انباشته شده اند.
هنوز هم مردد هستم ولی به هر حال باید یکی رو انتخاب کرد.

در مورد خورشید شیطان باید بگم که این خوشید با تمام اشعه های مضر خود می تابد و ناگهان بدون هیچ غروبی دنیای شنونده شب می شود.
بنظر شرارت از سر و روی این آهنگ می بارد، که بیشتر از این هم نمی توان از عنوان این آهنگ اتنظار داشت.
سالها پیش وقتی این آهنگ رو شنیدم نوع پایان دادن آهنگساز به آهنگ واسم خیلی جالب بود.
من کار دیگری بدین شیوه در موسیقی الکترونیک ندیده بودم تا آنزمان.
تاکید من در شیوه پایان دادن به آهنگ هست.
http://s5.picofile.com/file/8103304600/Talisman.mp3.html

در مورد آهنگ گیتار هم باید یکی دیگه الکی به واژه به جای "الکی خوش" شما افزود تا به حق نظر خود را در مورد آهنگ ها بیان کرده باشیم.
من از واژه "الکی الکی خوش" استقبال می کنم.

ولی اهنگی رو معرفی می کنم از John Renbournکه گیتاریستی انگلیسی هست و شهرتش بیشتر واسه نواختن آهنگهای گیتار فولکور هست.
شاید شنیدنش بد نباشه هرچند خیلی از طیع و ذائقه ایرانی در موسیقی بدور هست.
اسم آهنگ هم از یکی از شهرهای انگلیس می آید.
این آهنگو به احتمال نود درصد صدا و سیمای ایران در اختیار داره ولی پخش نکرده
چون به سبک کار و برناهه هایش نمی خورده.

http://s5.picofile.com/file/8103305900/John_Renbourn_Glastonbury.mp3.html

گروهی قدیمی راگ انگلیسی وجود داشت در اوایل دهه هفتاد که یکی از جلد البوم هاش چشم منو خیلی گر فت وقتی که دیدم.
چون اسم گروه که از شهر "عموره" میومد که عذاب خداوند به آنها نازل شد رو با طراحی درهم امیخته بود و اعضای گروه رو در حال سوزانده شدن-همان عذاب خداوند برای مردم آن شهر- نشان می داد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sodom_and_Gomorrah
به فارسی
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%AF%D9%88%D9%85

کشیده شدن اعضای باند روی سیگار و سوزانده شدن آنها توسط دم یک خانم
و در نهایت خاکستر و دود حاصل از این کار صحنه جالبی هست که حکایت تاریخی دارد.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 I58y7se5k6am9zcc7ql

تصمیم داشتم که آهنگی به نام Gomorrah رو تقدیم کنم که مناسبت مذهبی داشته باشد
ولی منصرف شدم چون آهنگ جالبی نبود و درخور این عکس زیبا هم نبود.

پس اهنگی از فرانسه رو جایگزین کردم.
امیدوارم که بپسندید.

http://s5.picofile.com/file/8103306900/Prelude_in_Mi.mp3.html

میحا
Mihakralj
Mihakralj

تعداد پستها : 169

پست من طرف 59 الإثنين ديسمبر 09, 2013 8:39 am

امیر جان، ممنون هستم از لطف شما و همچنین نکاتی که مطرح ساختید.
بسیار خرسندم که یاد استاد مشیری زنده شد. چقدر واقعن گوش نواز و ظریف بود جواب تار
در نسخه ی دیگر "آتش دل‌"، نشنیده بودم این ورژن را تابحال، سپاسگزارم.
امیر جان راستی‌ سوالی داشتم، "سایه ی همسایه" در ۳ قسمت ۱ ساعته بازپخش شد؟.
چون در تلوبیون، فقط ۳ قسمت هست. گویا قسمت چهارمی نیز باید باشد، یعنی‌ با این ترتیب باز پخش می‌گویم،
که ظاهرن دو قسمت یکی‌ کرده اند. موسیقی‌ تیتراژ پایانی اش براستی که سوزش دل‌ است.
سلامت باشید.

جناب میحا، بسیار ممنونم از دیده ی مهر شما.
- فینال آهنگ "طلسم" همانگونه که فرمودید، جالب بود،
به نظر من انگار که در آخر کار، این طلسم دارد دیگر شکسته میشود!.
- درباره آهنگ "پان فلوت" صحبت آنچنانی ندارم، اما در کل این ساز،
همیشه مورد علاقه ‌ام بوده. این آهنگ یک نوع فروتنی در صدایش است
که در کنار آن‌، با شرم و حیا می‌گوید که من نیز هستم و میخواهد خودش را اثبات نماید.
چهار ماه پیش یک کلیپ تقدیم فروم رویایی شد با نام "یادمانه‌های کودکی" که در آن‌ آهنگی بسیار زیبا،
از ساخته‌های "استفان نیکولای" را استفاده کردم و خودش پان فلوت مینواخت. اگر تابحال کلیپ را ندیده اید،
دعوت مینمایم تا حتمن تماشا بفرمائید. (صفحه ۱۲ در بخش فیلم‌ها - قسمت پایانی در پست ششم از بالا).
- آهنگ دلنشین فرانسوی را میتوان کمی‌ تا قسمتی‌، ادامه و پی‌ نوشتی، بر آهنگ "مریم" دانست،
در ضمن من دیگر، دلداده ی آن آهنگ شدم، تابحال بیش از ۲۰۰ بار گوش به جانش سپردم!.
شاهکار است آهنگ مریم. میدانید حس و حالی‌ که در آن هست، در آهنگ برخی‌ فیلمهای آنزمان
"آلن دلون" هم بود که برای نمونه قهرمان داستان در پایان فیلم دستگیر میشد، نامزدش نگران به او نگاه میکرد،
و در اینجا بود که کادر ثابت میشد، چنین آهنگی پخش می‌گردید و تیتراژ پایانی حرکت می‌کرد
و تمام اینها با نمایی‌ بسته (کلوز آپ) از صورت قهرمان داستان شکل می‌گرفت.
- برای به اشتراک گذاشتن جلد آلبوم گروه راک نیز سپاسگزارم. خلاقیت راستین در تمام هنرها،
در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی در اوج بود. بسیار ممنون هستم از آهنگ‌های خوبی‌ که معرفی‌ می‌کنید.
سلامت باشید.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 74859475710975586986_thumb

کودکی ها، که همراه همیشگی‌ ما هستند ...

.
.
.
59
59

پست من طرف Mihakralj الإثنين ديسمبر 09, 2013 10:49 am

59 نوشته است:

جناب میحا، بسیار ممنونم از دیده ی مهر شما.
- فینال آهنگ "طلسم" همانگونه که فرمودید، جالب بود،
به نظر من انگار که در آخر کار، این طلسم دارد دیگر شکسته میشود!.
- درباره آهنگ "پان فلوت" صحبت آنچنانی ندارم، اما در کل این ساز،
همیشه مورد علاقه ‌ام بوده. این آهنگ یک نوع فروتنی در صدایش است
که در کنار آن‌، با شرم و حیا می‌گوید که من نیز هستم و میخواهد خودش را اثبات نماید.
چهار ماه پیش یک کلیپ تقدیم فروم رویایی شد با نام "یادمانه‌های کودکی" که در آن‌ آهنگی بسیار زیبا،
از ساخته‌های "استفان نیکولای" را استفاده کردم و خودش پان فلوت مینواخت. اگر تابحال کلیپ را ندیده اید،
دعوت مینمایم تا حتمن تماشا بفرمائید. (صفحه ۱۲ در بخش فیلم‌ها - قسمت پایانی در پست ششم از بالا).
- آهنگ دلنشین فرانسوی را میتوان کمی‌ تا قسمتی‌، ادامه و پی‌ نوشتی، بر آهنگ "مریم" دانست،
در ضمن من دیگر، دلداده ی آن آهنگ شدم، تابحال بیش از ۲۰۰ بار گوش به جانش سپردم!.
شاهکار است آهنگ مریم. میدانید حس و حالی‌ که در آن هست، در آهنگ برخی‌ فیلمهای آنزمان
"آلن دلون" هم بود که برای نمونه قهرمان داستان در پایان فیلم دستگیر میشد، نامزدش نگران به او نگاه میکرد،
و در اینجا بود که کادر ثابت میشد، چنین آهنگی پخش می‌گردید و تیتراژ پایانی حرکت می‌کرد
و تمام اینها با نمایی‌ بسته (کلوز آپ) از صورت قهرمان داستان شکل می‌گرفت.
- برای به اشتراک گذاشتن جلد آلبوم گروه راک نیز سپاسگزارم. خلاقیت راستین در تمام هنرها،
در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی در اوج بود. بسیار ممنون هستم از آهنگ‌های خوبی‌ که معرفی‌ می‌کنید.
سلامت باشید.

.
.
.

با سلام خدمت شما دوست گرامی،
خوشحالم که عکس جلد آلبوم رو پسندیدید.

کلبپ مورد نظر رو ندیدم و الان پبداش می کنم و گوش می دهم بهش.
متشکر از اینکه اطلاع دادین در این باره.

در واقع من زیاد نمی خواستم آهنگ مریم رو معرفی کنم چون در آهنگ غم غریبی وجود دارد. و احتمال می دادم که کسی خوشش نیاد ولی مطلب شما درباره مسائل دینی و مذهبی و غیره منو ترغیب کرد به معرفی این آهنگ خاص.
من شخصا زندگی راحتی نداشتم و این غم کمی منو می آزارد هر چند به اهنگ زیبایی بخشیده است.
بیشتر وقت من صرف جنگیدن با عقاید و تعصبات نادرست گذشته است که گذشته من رو همین دوران می سازند.

صحبت از "آلن دلون"  به میان اوردید و من در این باره تصمیم گرفتم علاوه بر آهنگی که امروز معرفی می کنم این آهنگ رو هم تقدیم کنم به "آلن دلون" .
هر چند زیاد به صحنه ای که توصبف کردین نمی خورد ولی به حال و هوای اون فیلم ها شاید بخورد.
کلا آهنگ گرایش آهنگ های جاز ایتالیایی دارد به علت سازنده ایتالیایی اون. من هم عاشق جاز هستم و دلمرده اون.

http://s5.picofile.com/file/8103381000/Compression.mp3.html

ولی واسه صحنه خیالی یاد شده در فیلم این آهنگو من فعلا به نظرم میاد هر چند هم غم و یک کم امید رو می توان توام در این اهنگ دید.

http://s5.picofile.com/file/8103381850/West.mp3.html

این هم از اون آهنگ رویایی که گفته بودم معرفی می کنم و معرفی اون رو به تاخیر انداخته بودم.
در این آهنگ جای غم نیست و اگر آهنگهای بالا شما رو دلسرد کرده این یکی جبران خواهد کرد.

http://s5.picofile.com/file/8103377792/Assign.mp3.html

امیدوارم که بپسندید.
میحا.

اين مطلب آخرين بار توسط Mihakralj در الثلاثاء ديسمبر 10, 2013 6:41 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Mihakralj
Mihakralj

تعداد پستها : 169

پست من طرف Emiliano الإثنين ديسمبر 09, 2013 1:22 pm

59 نوشته است:
امیر جان، ممنون هستم از لطف شما و همچنین نکاتی که مطرح ساختید.
بسیار خرسندم که یاد استاد مشیری زنده شد. چقدر واقعن گوش نواز و ظریف بود جواب تار
در نسخه ی دیگر "آتش دل‌"، نشنیده بودم این ورژن را تابحال، سپاسگزارم.
امیر جان راستی‌ سوالی داشتم، "سایه ی همسایه" در ۳ قسمت ۱ ساعته بازپخش شد؟.
چون در تلوبیون، فقط ۳ قسمت هست. گویا قسمت چهارمی نیز باید باشد، یعنی‌ با این ترتیب باز پخش می‌گویم،
که ظاهرن دو قسمت یکی‌ کرده اند. موسیقی‌ تیتراژ پایانی اش براستی که سوزش دل‌ است.
سلامت باشید.

1. "59" عزیز، من فقط همین قدر می دونم که "شبکه ی تماشا" درست شبیه به سریال "آیینه"، "سایه ی همسایه" رو هم از سر و تهش زد و فقط برای این که بدقول نشن و بگن نشون دادیم، در کل 10 یا شاید هم 11 قسمت دادن و جمعش کردن!
2. در مورد سایت "تلوبیون" خبر ندارم و بنده هم این سریال رو جمع نکردم و فقط تیتراژهاشو کات و تقدیم حضور کردم.
در ضمن فکر می کنم "تلوبیون" یه خونه تکونی هم داشته؛ چون، صفحه ی مربوط به انیمیشن "بهترین داستان های دنیا (I)" رو هم نمی تونم درش پیدا کنم.

Emiliano

پست من طرف 59 الثلاثاء ديسمبر 10, 2013 8:29 am

امیر جان، ممنون هستم از توجه شما و اینکه راهنمایی فرمودید. پس که اینطور ...،
با این حساب، هنوز جای ۷-۸ قسمت از "سایه ی همسایه" در تلوبیون خالیست.
راستش این سایت ظاهرن همانگونه که خودتان هم آنجا متوجه شدید و نوشته اند،
بخاطر استقبال بسیار زیاد مخاطبان اینترنتی و حجم بالای بارگیری فایلها،
با مشکل مواجه میشود و امیدوارم که هر چه زودتر به روند دلخواه و مطلوب خود برسد.
مرجع بسیار خوبی‌ هست برای دسترسی‌ به برنامه های تلویزیون ایران.
در ادامه ی نوشته و مطلب زیر هم همراه باشید امیر جان. سپاسگزارم.

جناب میحا، ممنون هستم برای سه‌ موسیقی‌ که قرار دادید.
وصف حال آنها را خودتان بخوبی گفتید و هم دیدگاه هستم با شما.
در مجموع، آهنگسازان فرانسوی، بگمانم خلاقیت بهتری نسبت به دیگران داشتند،
یعنی‌ اگر روی سخنمان "نو آوری" باشد، آنوقت ایشان جایگاه نخست را خواهند داشت.
شاید یکی‌ از مشهورترین مواردی که ادعای من را ثابت مینماید، آهنگی بود که در دهه ی شصت،
برای تیتراژ "دیدنی‌ ها" استفاده شده بود. از ساخته‌های آهنگساز فرانسوی بود "Joël Fajerman".
یکی‌ از آلبومهای ایشان، "ماجراجویی‌های گیاه" نام دارد - "la aventura de las plantas"،
که موسیقی‌ دیدنی‌ ها، برگرفته از آن‌ آلبوم بود (اولین آهنگ در آلبوم) و نامش هست: "Flowers Love".
این آلبوم در سال ۱۹۸۲ انتشار یافت برای اولین بار. براستی که چقدر باید خلاقیت
و احساس داشت تا چنین شاهکاری را در دنیای موسیقی‌ خلق کرد.
از تمام یاران همراه دعوت مینمایم، تا موسیقی‌ کامل یاد شده را، باز هم با گوش جان شنوا باشیم.

امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 10263744903104390952_thumb  امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 95542594758548097110_thumb  امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 86724142592650270764_thumb

http://s5.picofile.com/file/8103497834/Joel_Fajerman_Flowers_Love_1982_Didaniha_.rar.html

.
.
.

بسیار جالب است که در نام گذاری آلبوم هم خلاقیت و نوآوری داشتند!،
....- "ماجراجویی‌‌های گیاه" -....

اصطلاح‌ها و زبانزد‌های هنری در تمام رشته‌های آن‌،
واژه هایی هستند فرانسوی....
اگر یاران موافق باشند، امروز را از سوی فروم رویایی تقدیم کنیم،
به هنایش ژرف و با احساسی‌، که کشور فرانسه در طول تاریخ بر "هنرها" داشته و دارد.

.
.
.

59
59

پست من طرف Indiana Jones الثلاثاء ديسمبر 10, 2013 5:24 pm

هنوز هم به همون مزخرفی سی سال پیشه! اگر گفتین چی رو میگم؟
http://s5.picofile.com/file/8103570200/taghvim_e_tarikh.wma.html
امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتون‌ها، سريال‌ها، فيلم‌هاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو) - صفحة 25 056j3wurexjdcixlkwg
Indiana Jones
Indiana Jones

صفحه 25 از 42 الصفحة السابقة  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة