امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
+60
yaghesh
Audiophile
وحید شمسی
SKYNET
venus arian
ارمانن
slevin(HAMID
Milassyui
Mihakralj
sina1984
Mactavish
jovest
simoncrans
suny
prison break
heidiii
Roxpa
aliagha
jasonbourne
arman
Heidii
keyvanmoeini
faridonline
afsoon520
pooria.kianoush
tamarajoon
ahmad1300mo
kazvash
mehrdad khadem
kiakiany
jeff65
aa1359
R3za
Marcello
naser58
fazel1994
mahmood666
sahra_7
stalker
kave
Negin 2
SMAM
siavash
Dan Cooper
arman1389
نگين
Roham
mld_msm
mohammad
S@M
alirad
tisto
ariangirl
Shervin
Emiliano
sparrow
khatereh
babak
@p@d@n@
Indiana Jones
64 مشترك
صفحه 14 از 42
صفحه 14 از 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
Marcello نوشته است:59 نوشته است:
آلبوم "بوی بهار"
...
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.[/size][/color]
سلام به دوستان
امیلیانو چطوری عزیز ؟ تو که میخوای تریلر فیلم بذاری ببین پائیزان رو داری من تو بتاماکس داشتم که گم کردمش روش یکی میگفت : یکی با خود مژده بهار را آورد و دیگری خزان اگه داریش کلی حال میدی
اون بوی بهار رو هم که دوستمون ۵۹ گذاشت نوار من هستش :دی نوش جونه همه ولی ۵۹ باید آشنا باشی که به دانلود این آلبوم دسترسی پیدا کردی حتمنم منو میشناسی روی جلد توی گلهای سمت چپ رو ببینین اسم یه بنده خدایی به سفید نوشته که داره اینو مینویسه الان )
آقا کلی حال دادین برای قلی و بابا علی
قربونتون
stalker نوشته است:Indiana Jones نوشته است:stalker نوشته است:
افشین جان، محلهی بهداشت خیلی خیلی حال داد. صداش رو گذاشتم اینجا:
http://www.soundsofmychildhood.com/posts/1862
من یادمه روی این آهنگ آوازی هم بود. شما اینطور یادتون نیست؟
سلام
شما جون بخواه:
http://www.4shared.com/audio/SJheszhk/mahaleh-ye_behdasht_-_vocal_ma.html
ارادتمند
افشين
افشین جان، دمت گرم، لطف کردی. این رو هم به سایت صدایکودکیمن اضافه میکنم با اجازت.
راستی، Marcello (معین؟) کارش درستهها. اسم اصلی این آهنگ
http://www.soundsofmychildhood.com/posts/1815
رو یافت و من در ۲ روز گذشته تا حالا ریختن رو mp3 player و شونصد بار گوشش دادم.
http://www.soundsofmychildhood.com/posts/1844
1. سلام به همه.
2. "مارچلو"ی عزیز، از "پاییزان" تریلر ندارم. شرمنده؛ اما، برای این که دست خالی نیام، تیتراژ و ترانه ی پایانی شو برات آوردم.
http://s1.picofile.com/file/7109809351/Paeezan.rar.html
3. راستی، تو تاپیک "فیلم ها" دوست عزیزمون، "59" فیلم کاملشو با حجم مناسبی (92.7 مگ) گذاشته. جزو اولین فیلم های ایشون حدود شیش صفحه قبل از صفحه ی اخیره؛ و اگه پیداش نکردی، خبر بده، لینکشو بگم.
4. راستی، "محمد"، کاش می گفتی اون دو آدرسی؛ که، ازشون لینک دادی، مربوط به چیان. یکی گمونم "جری لوییز" باشه (؟) و اون یکیو؛ که، "معین" عزیز پیدا کرده، کاش می گفتی از ساخته های کیه و اسم آهنگشو.
متشکرم.
Indiana Jones نوشته است:Frakk, a macskák réme, A falkatársاين كارتون چيز شاخصي نبود و به گمانم اسمش اينطور ترجمه به فارسي شده بود كه: "فراك ، بلاي جان گربهها"
اصل كارتون مجارستاني است و دو سري از آن ساخته شده. يكي سال 1972 و ديگري سال 1980.
اين هم موسيقي تيتراژش:
http://www.4shared.com/audio/oQbzoiZ4/A_falkatrs_Frakk.html
راستي كسي از بچهها convertor براي تبديل flv files به mpeg سراغ نداره كه خيلي خوب هم كار بكنه؟
افشين
5. البته، اینجا به نام "تیلز، بلای جان گربه ها" و همزمان با "نخودی" پخیش می شد.
6. "افشین" عزیز، از TMPGEnc XPress 4.6.2.266 غافل نشو. قبلاً هم گفته م، یکی از بهترین کانورترها و Losslessترین هاست.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
امیر جان، من مطمئن نیستم که فایل اول صدای کیه. اونی که آپلود کرده نگفت. حدس میزنم نورمن ویزدم باشه (نه جری لوئیس).
اطلاعات آهنگ تو کامنتهای اون لینکها هست که من اینجا هم میذارم. موسیقی از فیلم Interlude هستش. ساختهی ۱۹۶۸ و یک فیلم عشقیه. اسم قطعه هست: MUST IT HAPPEN ONCE TO EVERYONE?
و آهنگساز هم هست: Georges Delerue
اطلاعات آهنگ تو کامنتهای اون لینکها هست که من اینجا هم میذارم. موسیقی از فیلم Interlude هستش. ساختهی ۱۹۶۸ و یک فیلم عشقیه. اسم قطعه هست: MUST IT HAPPEN ONCE TO EVERYONE?
stalker- تعداد پستها : 256
stalker نوشته است:امیر جان، من مطمئن نیستم که فایل اول صدای کیه. اونی که آپلود کرده نگفت. حدس میزنم نورمن ویزدم باشه (نه جری لوئیس).
1. متشکرم "محمد" جان. من منظورم همون "نورمن ویزدوم" بود. از کوچیکی اینو با "جری لوییز" اشتباه می کنم. (الآن "اسمم" یاد "پرستو شیرزاد" می افته!)
2. اطلاعات عالی بود. دست گلت درد نکنه.
1. "امیر" با افتخار تقدیم می کند:
2. یادتونه چند صفحه ی قبل تو همین بخش، ازتون خواستم هر کی موسیقی تیتراژ "مسلمانان" رو داره، بذاره.
گفته بودم که کار "محمد رضا علیقلی"ه و خیلی قشنگ با فلوت شروع می شه، بعد قره نی و قانون و ویولون سل هم به صورت مولتی ترک می یاد روی تم اصلی کار؟
3. حالا خودم از شبکه ی 7 شکارش کردم:
http://s2.picofile.com/file/7113408381/Mosalmanan.rar.html
4. برای حال دادن اساسی، یه کوچولو از نریشن "پرویز بهرام" عزیز رو هم گذاشتم روش بمونه.
5. هر کی کاملشو می خواد، این روزا شبکه ی 7 ("شبکه ی آموزش") بین ساعت 19 تا 20 هر روز می ده ش.
Emiliano نوشته است:
2. یادتونه چند صفحه ی قبل تو همین بخش، ازتون خواستم هر کی موسیقی تیتراژ "مسلمانان" رو داره، بذاره.
گفته بودم که کار "محمد رضا علیقلی"ه و خیلی قشنگ با فلوت شروع می شه، بعد قره نی و قانون و ویولون سل هم به صورت مولتی ترک می یاد روی تم اصلی کار؟
4. برای حال دادن اساسی، یه کوچولو از نریشن "پرویز بهرام" عزیز رو هم گذاشتم روش بمونه.
5. هر کی کاملشو می خواد، این روزا شبکه ی 7 ("شبکه ی آموزش") بین ساعت 19 تا 20 هر روز می ده ش.
بیستِ بیست.
با اجازهت رو سایت صدای کودکی هم میذارمش.
stalker نوشته است:Emiliano نوشته است:
بیستِ بیست.
با اجازهت رو سایت صدای کودکی هم میذارمش.
1. سلام "محمد" جان. قابلی نداشت.
2. یه چیزی: به قول "ویندوز": "دیگه تا آخر عُمرت نمی خواد اجازه بگیری." از جای من و سایر بچه ها با ذکر نام شما مجازی هر چی ما اینجا می ذاریم، تو سایت "صدای کودکی" هم بذاری.
اوکی، من همیشه سعی میکنم منبع و شخص یابنده رو بگم. ولی اگه جایی دیدید که یادم رفته (و فایل رو من آپلود کردم) بگید درست میکنم.
معجوني از خاطرهها
با سلام خدمت دوستان
مايل بودم شما عزيزان را هم در شادي گوش دادن به اين مجموعه كليپهاي صوتي از صداي دوبلورهاي مشهور و خاطرهانگيز مملكتمان سهيم كنم. بخصوص كه سايت ويكيپديا زيباترين ديالوگهاي ايشان را گلچين كرده است. ضمناً بدين ترتيب با نام دوبلورها نيز آشنا ميشويد. اين فايل را دانلود كنيد:
http://s2.picofile.com/file/7115910856/doobleh.zip.html
ارادتمند
افشين
مايل بودم شما عزيزان را هم در شادي گوش دادن به اين مجموعه كليپهاي صوتي از صداي دوبلورهاي مشهور و خاطرهانگيز مملكتمان سهيم كنم. بخصوص كه سايت ويكيپديا زيباترين ديالوگهاي ايشان را گلچين كرده است. ضمناً بدين ترتيب با نام دوبلورها نيز آشنا ميشويد. اين فايل را دانلود كنيد:
ارادتمند
افشين
زحمت کشیدی افشین جان،Indiana Jones نوشته است:با سلام خدمت دوستان
ارادتمند
افشين
مجموعه خوبی رو جمع آوری کردی.
یاد دوبله های درخشان ایرانی
در دهه های پنجاه و شصت خورشیدی براستی که بخیر،
دوبله هایی که درخشش فیلمها را دوچندان میکرد.
سلامت باشی.
كارتون سفري به مركز زمين
سلام
حتماً همگي كارتون سفري به مركز زمين رو به ياد داريد. داستان رازآلود ساكنوسم و گروهش باعث شد پروفسور ليندبروك و برادرزادهاش الكس به سمت آتشفشان اسنيفلاسكول در ايسلند بروند. آنها در اين راه با هانس آشنا شدند و هانس راهنمايي گروه را تا قله بر عهده گرفت اما تا پايان سفر همراهشان شد. اين كارتون اولين مواجههي شخص من با داستانهاي ژول ورن بود. از ديدنش جداً لذت بردم. اين كارتون در اوائل دهه 1360 شمسي از تلويزيون پخش شد و خاطرم هست كه اولين پخش اون در دو قسمت (يك بخش در برنامهي صبحگاهي كودك و بخش بعدي در بعدازظهر همان روز) بود. با جستجو در اينترنت به اطلاعات زير رسيدم. اين است شناسنامهي اين كارتون:
A Journey To The Center Of The Earth
محصول 1977
كارگردان : Richard Slapczynski (كارگردان كارتون شرلوك هلمز و درهي وحشت كه همه به ياد دارند)
انيماتورها: Irena Slapczynski, Ray Nowland, Peter Luschwitz, Susan Beak, Don Ezard, Gairden Cook, Wal Logue, Geoff Collins, William Toh, Jean Tych, Marilyn Taylor, Geoff White, Di Farrington
مدت زمان : 46 دقيقه
محصول كشور : استراليا
اين هم تصاويري از اين كارتون:
بخش مورد علاقهي من سكانس آشنايي هانس با پروفسور و الكس است. طي اين سكانس هانس داستان محلياي تعريف ميكند در مورد ساكنوسم و گروهش. تصاويري كه اين حين پخش ميشوند بسيار ساده و معمولي هستند اما خون را در رگهاي مني كه بيش از هشت نه سال نداشتم منجمد كرد. شايد يكي از ترسناكترين سكانسهاي پخش شده از تلويزيون در آن دوران بود. به اين تصاوير توجه كنيد:
اين هم سورپرايز من. فايل صوتي همين سكانس آشنايي هانس و قهرمانان ماجرا... و داستان ساكنوسم مرموز:
http://www.4shared.com/audio/1_spd_YL/A_Journey_to_the_Center_of_the.html
ارادتمند
افشين
حتماً همگي كارتون سفري به مركز زمين رو به ياد داريد. داستان رازآلود ساكنوسم و گروهش باعث شد پروفسور ليندبروك و برادرزادهاش الكس به سمت آتشفشان اسنيفلاسكول در ايسلند بروند. آنها در اين راه با هانس آشنا شدند و هانس راهنمايي گروه را تا قله بر عهده گرفت اما تا پايان سفر همراهشان شد. اين كارتون اولين مواجههي شخص من با داستانهاي ژول ورن بود. از ديدنش جداً لذت بردم. اين كارتون در اوائل دهه 1360 شمسي از تلويزيون پخش شد و خاطرم هست كه اولين پخش اون در دو قسمت (يك بخش در برنامهي صبحگاهي كودك و بخش بعدي در بعدازظهر همان روز) بود. با جستجو در اينترنت به اطلاعات زير رسيدم. اين است شناسنامهي اين كارتون:
محصول 1977
كارگردان : Richard Slapczynski (كارگردان كارتون شرلوك هلمز و درهي وحشت كه همه به ياد دارند)
انيماتورها: Irena Slapczynski, Ray Nowland, Peter Luschwitz, Susan Beak, Don Ezard, Gairden Cook, Wal Logue, Geoff Collins, William Toh, Jean Tych, Marilyn Taylor, Geoff White, Di Farrington
اين هم تصاويري از اين كارتون:
بخش مورد علاقهي من سكانس آشنايي هانس با پروفسور و الكس است. طي اين سكانس هانس داستان محلياي تعريف ميكند در مورد ساكنوسم و گروهش. تصاويري كه اين حين پخش ميشوند بسيار ساده و معمولي هستند اما خون را در رگهاي مني كه بيش از هشت نه سال نداشتم منجمد كرد. شايد يكي از ترسناكترين سكانسهاي پخش شده از تلويزيون در آن دوران بود. به اين تصاوير توجه كنيد:
اين هم سورپرايز من. فايل صوتي همين سكانس آشنايي هانس و قهرمانان ماجرا... و داستان ساكنوسم مرموز:
ارادتمند
افشين
این فایل صوتی رو(شرمنده با کیفیت نه چندان بسی بسیار خوب و میشه گفت بد)تقدیم به دوستان که با شنیدنش همه چیز روشن میشه.کیفیتی که میشد به دست اورد در همین حد بود
P & P
P & P
آدمین جان بسیار خاطره انگیز بود،SMAM نوشته است:این فایل صوتی رو(شرمنده با کیفیت نه چندان بسی بسیار خوب و میشه گفت بد)تقدیم به دوستان که با شنیدنش همه چیز روشن میشه.کیفیتی که میشد به دست اورد در همین حد بود
P & P
یاد دوبلور توانا "مهدی آژیر" هم گرامی.
سلامت باشی.
Indiana Jones نوشته است:با سلام خدمت دوستان
ارادتمند
افشين
Indiana Jones نوشته است:سلام
محصول 1977
ارادتمند
افشين
1. "افشین" جان، صداها خوب بودن؛ فقط، فکر می کنم نامگذاری هاتون فارسی بوده؛ چون، هنگام آپلود همه شون به هم ریخته شده ن.
لطفاً یه بار دیگه با نام های انگلیسی یا پینگیلیش می ذاری شون؟ یا این که به ترتیب اسم هاشون رو اینجا بذاری؟
1.1. اولی، دومی و پنجمی دوبله ی "؟" و "رفعت هاشم پور" ("پاپاس")، در فیلم معروفش تو ایرانه.
1.2. سومی "اصغر افضلی"ه؛ اما، فیلمشو نمی دونم. ("هزاردستان"ه؟)
1.3. چهارمی "ناصر ملک مطیعی" ("ایرج ناظریان؟") توی "قیصر"ه. دقیقه ی 16 فیلم؛ زمانی که، "ایران دفتری" بازوی "فرمون" رو چسبیده و "خاندایی" می گه: "اول منو بزن، بعد برو."
1.4. ششمی، دهمی، سیزدهمی و بیست و یکمی، "احمد رسول زاده" ("محمد علی کشاورز")، "آرشاک قوکاسیان" ("سعید کنگرانی") و "؟" توی "دایی جان ناپلئون".
1.5. هشتمی، دوازدهمی، شونزدهمی و بیستمی "ظفر گرایی"، "مرتضی احمدی"، زنده یاد "مهدی آژیر" و "ناصر ممدوح" توی "ماجراهای سندباد"ن.
1.6. 14، "منوچهر اسماعیلی" توی فیلم اولیه.
1.7. 15، منولوگ معروف "بهروز وثوقی" در دقیقه ی 17 "سوته دلان"ه.
1.8. 17 باز هم زنده یاد "مهدی آژیر"ه توی "تنسی تاکسیدو".
1.9. 19 هم که به اندازه ی کافی مشهور هست: "مهدی آرین نژاد" و "مورچه و مورچه خواری"؛ که، برای همیشه جاودانه ش کرد.
1.10. 22، "پرویز بهرام"ه؛ اما، نمی دونم کجا.
لطفاً خودت همه رو کامل کن.
2. و خوب می دونم که شما بیشتر دوبلورها مدنظرت بوده.
3. عکس های "سفری به مرکز زمین" و توصیف کاملت بی نظیر بود، دوست من. متشکرم.
فقط، دوتا سؤال:
3.1. "ساکنوسم" کی بود؟
3.2. به نظر من ترسناک ترین صحنه، جایی بود که این ها زیر زمین بون و از تونل های دوروبرشون تعدادی حشره شبیه مورچه یا زنبور؛ ولی، خاکستری یا سیاه فش فش کنان به سمتشون می یومدن. صدای زق زق یا فش فش اون حشرات مو به تن آدم راست می کرد.
فقط، مونده م تو همین کارتون بود یا "20000 فرسنگ زیر دریا"؟
پاسخ به سئوالات اميليانو...
Emiliano نوشته است:
1. "افشین" جان، صداها خوب بودن؛ فقط، فکر می کنم نامگذاری هاتون فارسی بوده؛ چون، هنگام آپلود همه شون به هم ریخته شده ن.
لطفاً یه بار دیگه با نام های انگلیسی یا پینگیلیش می ذاری شون؟ یا این که به ترتیب اسم هاشون رو اینجا بذاری؟
1.1. اولی، دومی و پنجمی دوبله ی "؟" و "رفعت هاشم پور" ("پاپاس")، در فیلم معروفش تو ایرانه.
1.3. چهارمی "ناصر ملک مطیعی" ("ایرج ناظریان؟") توی "قیصر"ه. دقیقه ی 16 فیلم؛ زمانی که، "ایران دفتری" بازوی "فرمون" رو چسبیده و "خاندایی" می گه: "اول منو بزن، بعد برو."
1.4. ششمی، دهمی، سیزدهمی و بیست و یکمی، "احمد رسول زاده" ("محمد علی کشاورز")، "آرشاک قوکاسیان" ("سعید کنگرانی") و "؟" توی "دایی جان ناپلئون".
1.5. هشتمی، دوازدهمی، شونزدهمی و بیستمی "ظفر گرایی"، "مرتضی احمدی"، زنده یاد "مهدی آژیر" و "ناصر ممدوح" توی "ماجراهای سندباد"ن.
1.9. 19 هم که به اندازه ی کافی مشهور هست: "مهدی آرین نژاد" و "مورچه و مورچه خواری"؛ که، برای همیشه جاودانه ش کرد.
فقط، دوتا سؤال:
3.1. "ساکنوسم" کی بود؟
3.2. به نظر من ترسناک ترین صحنه، جایی بود که این ها زیر زمین بون و از تونل های دوروبرشون تعدادی حشره شبیه مورچه یا زنبور؛ ولی، خاکستری یا سیاه فش فش کنان به سمتشون می یومدن. صدای زق زق یا فش فش اون حشرات مو به تن آدم راست می کرد.
سلام
چقدر بد كه اين اسمها بهم ريخته!
به ترتيب اسمهاي اون فايل صوتي گلچين دوبلههارو مينويسم:
آذر دانشي (محمد رسولالله)
آرشاك قوكاسيان (داييجان ناپلئون)
احمد رسولزاده (دايي جان ناپلئون)
اصغر افضلي (به نقش پروين سليماني ، مادر آسپيران غياثآبادي در داييجان ناپلئون)
ايرج ناظريان (قيصر)
رفعت هاشمپور (محمد رسولزاده)
صداق ماهرو (دايجان ناپلئون)
ظفر گرايي (سندباد)
غلامعلي افشاريه (زورو)
فريدون فرحاندوز (محمد رسول الله)
منوچهر اسماعيلي (محمد رسولالله)
منوچهر اسماعيلي 2 (سوتهدلان)
مهدي آژير (سندباد)
مهدي آژير (تنسي تاكسيدو و چاملي)
مهدي آرين نژاد (دايي جان ناپلئون)
مهدي آرين نژاد 2 (مورچه و مورچهخوار)
مينو غزنوي (دايي جان ناپلئون)
ناصر ممدوح (سندباد)
هوشنگ لطيفپور (دايي جان ناپلئون)
اميدوارم كامل بوده باشه. چون فايلهاي خودم هم بهم ريخته.
بله قربان. شك نكن. سفر به مركز زمين بود و لاغير.
ساكنوسم دانشمندي بود كه پيش از پروفسور و برادرزادهاش الكس به مركز زمين رفته بود. اون به حروف رمز راهنماييهايش را در خصوص سفر به مركز زمين درج كرد و پروفسور اونهارو ترجمه كرد و به سفر رفتند.
ارادتمند
افشين
سريال جزيرهي اسرار آميز (1973) با بازي عمر شريف
جزيره اسرار آميز
ساير اسامي: Die Geheimnisvolle Insel (German)/L'île mystérieuse (French)/Mysterious Island(English)
سال ساخت: 1973
اپيزودها: شش قسمت 52 دقيقهاي با نامهاي 1- فرار ، 2- ؟ ، 3- قلمرو ممنوعه ، 4- رهايي ، 5- پرچم سياه ، 6- راز جزيره
بازيگران: عمر شريف (كاپيتان نيمو) ، ژرار تيچي (سايروس اسميت) ، فيليپ نيكاد (گئودون اسپيلت) ، آمبرويس بيا (نب) ، رافائل باردم (هربرت) ،
كارگردان : خوان آنتونيو باردم
آهنگساز : جياني فريو
محصول كشور : فرانسه
نمونه موسيقي متن اين سريال را دانلود كنيد:
http://www.4shared.com/audio/ZVVnINUT/Mysterious_Island__1973__instr.html
http://s2.picofile.com/file/7119191498/Mysterious_Island_1973_another_theme.mp3.html
اين هم نمونه تصاوير به ياد ماندني كه بصورت Thumbnail اونها رو قرار ميدم تا صفحه زيادي سنگين نشه:
در صورتيكه دوستان توانستند لينك دانلود كامل آلبوم موسيقي متن اين سريال رو بيابند من هم طالبم. اين لينك شما را با آخرين تاريخ انتشار آلبوم موسيقي متن اين سريال آشنا ميكند:
http://www.discogs.com/Gianni-Ferrio-Die-Geheimnisvolle-Insel-LIsola-Misteriosa-E-Il-Capitano-Nemo-LIle-Mysterieuse-Origina/release/2992634
چه جالب كه سريال با تصاوير تصحيحشده ديجيتالي مجدداً منتشر شده. اين لينك را ببينيد:
http://www.amazon.de/Die-geheimnisvolle-Insel-Box-DVDs/dp/B000IJ7B4G
ارادتمند
افشين
اين مطلب آخرين بار توسط Indiana Jones در الجمعة أغسطس 19, 2011 4:58 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. (السبب : يك نمونه موسيقي ديگر اضافه كردم با تشكر از Dan Cooper)
SMAM نوشته است:این فایل صوتی رو(شرمنده با کیفیت نه چندان بسی بسیار خوب و میشه گفت بد)تقدیم به دوستان که با شنیدنش همه چیز روشن میشه.کیفیتی که میشد به دست اورد در همین حد بود
P & P
1. آره. کیفیتش خیلی خوب نبود؛ اما، خود این کار خیلی باارزش بود؛ و البته، کامل. به شخصه ازت ممنونم، "اسمم" عزیز.
2. ضمناً نریشن "ناهید شهشهانی" و موسیقی پس زمینه هم خیلی خاطره انگیز بود.
Indiana Jones نوشته است:Emiliano نوشته است:
فقط، دوتا سؤال:
3.1. "ساکنوسم" کی بود؟
سلام
چقدر بد كه اين اسمها بهم ريخته!
به ترتيب اسمهاي اون فايل صوتي گلچين دوبلههارو مينويسم:
آذر دانشي (محمد رسولالله)
آرشاك قوكاسيان (داييجان ناپلئون)
احمد رسولزاده (دايي جان ناپلئون)
اصغر افضلي (به نقش پروين سليماني ، مادر آسپيران غياثآبادي در داييجان ناپلئون)
ايرج ناظريان (قيصر)
رفعت هاشمپور (محمد رسولزاده)
صداق ماهرو (دايجان ناپلئون)
ظفر گرايي (سندباد)
غلامعلي افشاريه (زورو)
فريدون فرحاندوز (محمد رسول الله)
منوچهر اسماعيلي (محمد رسولالله)
منوچهر اسماعيلي 2 (سوتهدلان)
مهدي آژير (سندباد)
مهدي آژير (تنسي تاكسيدو و چاملي)
مهدي آرين نژاد (دايي جان ناپلئون)
مهدي آرين نژاد 2 (مورچه و مورچهخوار)
مينو غزنوي (دايي جان ناپلئون)
ناصر ممدوح (سندباد)
هوشنگ لطيفپور (دايي جان ناپلئون)
اميدوارم كامل بوده باشه. چون فايلهاي خودم هم بهم ريخته.
بله قربان. شك نكن. سفر به مركز زمين بود و لاغير.
ساكنوسم دانشمندي بود كه پيش از پروفسور و برادرزادهاش الكس به مركز زمين رفته بود. اون به حروف رمز راهنماييهايش را در خصوص سفر به مركز زمين درج كرد و پروفسور اونهارو ترجمه كرد و به سفر رفتند.
ارادتمند
افشين
3. آره. دستت درد نکنه "افشین" جان. تا حد زیادی کامل بود؛ فقط، من "غلامعلی افشاریه" و "زورو"یی نشنیدم.
"مرتضی احمدی" ("بابا علاءالدین سندباد") رو هم از قلم انداخته بودی.
4. در مورد "سفری به مرکز زمین" هم خیلی خیلی ممنون. در مورد اون حشرات یه دوست دیگه م هم تلفنی تأیید کرد، هم خودشو و هم ترسی که هنگام تماشای اون ها داشته.
ضمناً، من همه ش فکر می کنم یه عید نوروز و توی "فستیوال برنامه های کودک و نوجوان" یا "فستیوال کارتون ها" یا یه اسمی تو همین موارد، این کارتون رو نشونش داد.
همون سال ورژن انیمیشن "جزیره ی اسرارآمیز" رو هم داد و من با "کاپیتان نیمو"ش خیلی حال می کردم.
5. راستی دوستان، با چه نرم افزاری فیلما و کارتون ها رو دیجیتالی و صاف می کنن؟ من چند روز پیش "پرتقال کوکی"و دیدم، باورم نمی شد!
....................................
5. اما، این هم هدیه ی امروز من به همه ی کارتون بازهای عزیز. درسته که فایلش ویدئوییه؛ اما، به شدت صوتیه! رادیوییه. حالا خودتون دانلود کنید، متوجه می شید. امیدوارم خوشتون بیاد؛ مخصوصاً، "شروین" عزیز:
http://s2.picofile.com/file/7119461719/Hasht_3_.mp4.html
1.راستش از این خورده ریزها زمانی زیاد داشتم.امادیگه بیشترش خراب شدEmiliano نوشته است:
1. آره. کیفیتش خیلی خوب نبود؛ اما، خود این کار خیلی باارزش بود؛ و البته، کامل. به شخصه ازت ممنونم، "اسمم" عزیز.
5. راستی دوستان، با چه نرم افزاری فیلما و کارتون ها رو دیجیتالی و صاف می کنن؟ من چند روز پیش "پرتقال کوکی"و دیدم، باورم نمی شد!
5.اینو بر پایهء تجربیات آماتوری که در کار فیلم و سینما دارم میگم.درباره نرم افزارها چیز زیادی نمیدونم چون پایهء کار جور دیگه ای هست.به هرحال کمی کار کردم.اگه منظورت فیلمهای سینمایی هست که چطور دیجیتال میشن(الان دیگه کیفیت اچ دی و بلو ری هست) باید بگم تا نگاتیو خود فیلم نباشه کاری نمیشه کرد.یعنی نمیشه مثلا" از روی نسخهء ویدیویی کیفیت بد چیزی درآورد.اما نگاتیو خود فیلم چون اصل هست میشه تصویر و صدا و رنگ و ... رو از هم جدا و اصلاح کرد.البته به شرطی که سالم باشه و اینم نمیدونم با چه برنامه ها یا نرم افزارهایی انجام میشه چون بسیار کار حرفه ای و تخصصی هست.در واقع کار لابراتواری و آزمایشگاهی هست.اما درباره سریالهای تلویزیونی مانند همین کارتونهای قدیمی اگه دقت کنی می بینی اونهایی که خیلی سال پیش (سنباد - پینوکیو و ...) چون روی آپارات دوبله شدن تقریبا" همون کار فیلم رو روش انجام میدن.اونجا هم تصویر و صدا و رنگ قابل تفکیک از هم هست(یادت میاد گاهی توی این تبپ کارها پیش میومد صدا روی تصویر سینک نبود.برای همین بود که رول صدا از تصویر جدا میشد به سبب فرسودگی و کهنگی).اما از دهه 70 که دیگه کارها ویدیویی دوبله میشد و تا پیش از اینکه سیستم دیجیتال بیاد روی کار مشکل زیاد شد.چون که همه چیز روی نوار ویدیو بود و اگه نوار خراب بشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.برنامه ای از شبکه4 پخش شد در همین مورد که من یک تیکه ازش"قصهء گلها"(اونی که یکی 2سال پیش گذاشتم) از همون برنامه بود که روش تبدیل و آرشیو کارها به دیجیتال رو از فرمتهای مختلف نشون میداد.چه دستگاههایی با دیدنش گویا که همه دنیا رو دیدم هیجان زده شدم.نرم اقزار همیشه در مراحل پایانی هست و در اصل ماجرا نقشی نداره
SMAM نوشته است:1.راستش از این خورده ریزها زمانی زیاد داشتم.امادیگه بیشترش خراب شدEmiliano نوشته است:
5.اینو بر پایهء تجربیات آماتوری که در کار فیلم و سینما دارم میگم.درباره نرم افزارها چیز زیادی نمیدونم چون پایهء کار جور دیگه ای هست.به هرحال کمی کار کردم.اگه منظورت فیلمهای سینمایی هست که چطور دیجیتال میشن(الان دیگه کیفیت اچ دی و بلو ری هست) باید بگم تا نگاتیو خود فیلم نباشه کاری نمیشه کرد.یعنی نمیشه مثلا" از روی نسخهء ویدیویی کیفیت بد چیزی درآورد.اما نگاتیو خود فیلم چون اصل هست میشه تصویر و صدا و رنگ و ... رو از هم جدا و اصلاح کرد.البته به شرطی که سالم باشه و اینم نمیدونم با چه برنامه ها یا نرم افزارهایی انجام میشه چون بسیار کار حرفه ای و تخصصی هست.در واقع کار لابراتواری و آزمایشگاهی هست.اما درباره سریالهای تلویزیونی مانند همین کارتونهای قدیمی اگه دقت کنی می بینی اونهایی که خیلی سال پیش (سنباد - پینوکیو و ...) چون روی آپارات دوبله شدن تقریبا" همون کار فیلم رو روش انجام میدن.اونجا هم تصویر و صدا و رنگ قابل تفکیک از هم هست(یادت میاد گاهی توی این تبپ کارها پیش میومد صدا روی تصویر سینک نبود.برای همین بود که رول صدا از تصویر جدا میشد به سبب فرسودگی و کهنگی).اما از دهه 70 که دیگه کارها ویدیویی دوبله میشد و تا پیش از اینکه سیستم دیجیتال بیاد روی کار مشکل زیاد شد.چون که همه چیز روی نوار ویدیو بود و اگه نوار خراب بشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.برنامه ای از شبکه4 پخش شد در همین مورد که من یک تیکه ازش"قصهء گلها"(اونی که یکی 2سال پیش گذاشتم) از همون برنامه بود که روش تبدیل و آرشیو کارها به دیجیتال رو از فرمتهای مختلف نشون میداد.چه دستگاههایی با دیدنش گویا که همه دنیا رو دیدم هیجان زده شدم.نرم اقزار همیشه در مراحل پایانی هست و در اصل ماجرا نقشی نداره
1. "اسمم" عزیز، اطلاعات بسیار عالی و مفیدی بود. متشکرم ازت؛ هم به خاطر این ها، و هم برنامه های شبکه ی استانی.
2. در مورد اون برنامه ی "قصه ی گل ها" ("خپل") دیدم کنار فایلی، که خودت زحمتشو کشیده بودی، نوشته بود: "گنجینه های صدا و تصویر" و احتمالاً منظور شما از اون برنامه، همین نام بوده، درسته؟
3. دیگه صحبتی ندارم؛ فقط، چند وقته فورم خیلی سوت و کور شده و خبری از دوستان قدیمی؛ مانند، "سیاوش"، "آپادانا"، "رامین"، "صحرا"، "ارین گرل"، "نگین"، "ملودی"، "حمید"ها! و ... نیست. کاش دوباره همه جمع شن.
منتظریم.
کسی لینک کارتون مرغ ماهی خوار را داره بزاره.....همونی که وقتی میومد ماهی ها میگفتند ابر قدقد...
R3za- تعداد پستها : 4
عبدلی و اوستا
(صوتی)
فایل صوتی نمایش طنز " عبدلی و اوستا "
اجرا شده در برنامه تلویزیونی " بعد از خبر - ۱۳۷۰".
http://www.mediafire.com/?j7q4dhw0dt8h021#1
.
.
.
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
(صوتی)
فایل صوتی نمایش طنز " عبدلی و اوستا "
اجرا شده در برنامه تلویزیونی " بعد از خبر - ۱۳۷۰".
http://www.mediafire.com/?j7q4dhw0dt8h021#1
.
.
.
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
اين مطلب آخرين بار توسط 59 در الخميس سبتمبر 01, 2011 6:14 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
سلام امیرجانEmiliano نوشته است:
ماجرا اصلا صاف کردن نیست.
فیلمها یک نسخه نگاتیو اصلی دارند که توی آرشیو کمپانی محافظت میشه عین چششون! نسخه های کپی از روی یه نسخه واسط به اسم اینتر مدی ایت گرفته میشه.نسخه های دیجیتالی که شما ملاحظه می کنید اسکن همون نگاتیو باکیفیت گوگوری مگوریه! وگرنه چیزی صاف نشده فقط توی ایران از این خبرا نیست وگرنه قیصر سلطان قلبها و حسن کچل و گاو هر چی نوستالژی تو بقچه داریم با کیفیت آینه جلومون بود
babak- تعداد پستها : 318
59 عزیز، فایل صوتی عبدلی حرف نداشت. دستت درست.
شاید کمی جبران کنه:
من سالها دنبال تصنیف «آمد بهار جانها» با صدای افتخاری بودم. حتی سوتش رو زدم و گذاشتم اینجا:
http://www.soundsofmychildhood.com/posts/1102
ولی امیدی نداشتم پیدا بشه. دیروز یکی از دوستان بالاخره پیداش کرد. گفتم شاید اینجا هم بعضیها باهاش حال کنن:
http://www.soundsofmychildhood.com/posts/2097
شاید کمی جبران کنه:
من سالها دنبال تصنیف «آمد بهار جانها» با صدای افتخاری بودم. حتی سوتش رو زدم و گذاشتم اینجا:
ولی امیدی نداشتم پیدا بشه. دیروز یکی از دوستان بالاخره پیداش کرد. گفتم شاید اینجا هم بعضیها باهاش حال کنن:
به به محمد جان گرامی،stalker نوشته است:59 عزیز، فایل صوتی عبدلی حرف نداشت. دستت درست.
شاید کمی جبران کنه:
بسیار خرسندم که فایل صوتی عبدلی و اوستا مورد توجهت قرار گرفته،
دو فایل تصویری از ایشان هم در قسمت "فیلمها و برنامه ها" تقدیم میکنم.
بابت تصنیف " آمد بهار جانها " هم سپاس فراوان خدمتت.
کاش میدونستم که دنبالش هستی و خودم زودتر تقدیمت میکردم.
سلامت باشی همیشه.
۵۹ عزیز، ورژنی که شما داری کیفیتش از اینی که من لینک کردم بالاتره؟
صبح جمعه با شما
صبح جمعه با شما نام برنامه ای رادیویی بود که در دهه ۶۰ و اوایل ۷۰ خورشیدی، از تهران پخش می شد.
این برنامه به همت جمعی از هنرمندان صدا، مدت ها باب تفریح و خنده ایرانیان را در روز جمعه گشود.
هم اکنون برنامه جمعهٔ ایرانی جایگزین آن شده است.
این برنامه محبوبیت و شهرت خویش را مدیون تلاشهای منوچهر نوذری است.
او با اجرای نقش هایی چون " آقای مُلَوَّن " و " آقای دست و دلباز "، مردم را به نشاط و خنده وا می داشت.
پایه گذاران این برنامه احمد شیشه گران، سعید توکل و صادق عبداللهی بودند.
علاوه بر منوچهر نوذری، در این برنامه هنرمندانی همچون :
پریچهر بهروان (مجری)، رضا عبدي، حسین عرفانی، شهلا ناظریان، مهین برزویی،
منوچهر اسماعیلی، شهروز ملک آرایی، منوچهر آذری، بیوک میرزایی، علیرضا جاویدنیا،
مینو غزنوی، کامران ملک مطیعی، پرویز ربیعی ... و زنده یادان :
عزت اله مقبلی، کنعان کیانی، حسین امیرفضلی، پرویز نارنجیها،
مهدی آژیر، فرهنگ مهرپرور و مهین دیهیم نقش آفرینی میکردنند.
(از ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد)
--------------------------------
نیمروزهای جمعه در نیمه دوم دهه شصت و سالهای اپتدایی دهه هفتاد،
در بسیاری از کوچه ها و خیابانها،
از رادیوی خانه ها و مغازه هایی که باز بودند در روز تعطیل
و یا از رادیوی ماشینی پارک شده جلوی درب منزل
که صاحبش مشغول تعمیر جزیی و مرتب کردن آن بود،
صدای برنامه صبح جمعه با شما بگوش میرسید،
صدای نمایشها، لطیفه ها و آهنگهایی که شنیدن آنها
در فضای سنگین جنگ و سالهای پس از آن،
یکی از دسترس ترین و ارزانترین تفریح و دلخوشی
برای مردم و بخصوص خانواده ها بود.
فایل زیر دربردارنده کلیپ صوتی تلفیقی و کوتاهی
شامل لحظات خاطره ساز از برنامه رادیویی صبح جمعه با شما میباشد.
صداها و ملودیهایی از جنس روزهای رفته از دیده، اما نه از یاد!.
http://www.mediafire.com/?7b15gux75li2y1r
.
.
.
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
صبح جمعه با شما نام برنامه ای رادیویی بود که در دهه ۶۰ و اوایل ۷۰ خورشیدی، از تهران پخش می شد.
این برنامه به همت جمعی از هنرمندان صدا، مدت ها باب تفریح و خنده ایرانیان را در روز جمعه گشود.
هم اکنون برنامه جمعهٔ ایرانی جایگزین آن شده است.
این برنامه محبوبیت و شهرت خویش را مدیون تلاشهای منوچهر نوذری است.
او با اجرای نقش هایی چون " آقای مُلَوَّن " و " آقای دست و دلباز "، مردم را به نشاط و خنده وا می داشت.
پایه گذاران این برنامه احمد شیشه گران، سعید توکل و صادق عبداللهی بودند.
علاوه بر منوچهر نوذری، در این برنامه هنرمندانی همچون :
پریچهر بهروان (مجری)، رضا عبدي، حسین عرفانی، شهلا ناظریان، مهین برزویی،
منوچهر اسماعیلی، شهروز ملک آرایی، منوچهر آذری، بیوک میرزایی، علیرضا جاویدنیا،
مینو غزنوی، کامران ملک مطیعی، پرویز ربیعی ... و زنده یادان :
عزت اله مقبلی، کنعان کیانی، حسین امیرفضلی، پرویز نارنجیها،
مهدی آژیر، فرهنگ مهرپرور و مهین دیهیم نقش آفرینی میکردنند.
(از ویکی پدیا، دانشنامهٔ آزاد)
نیمروزهای جمعه در نیمه دوم دهه شصت و سالهای اپتدایی دهه هفتاد،
در بسیاری از کوچه ها و خیابانها،
از رادیوی خانه ها و مغازه هایی که باز بودند در روز تعطیل
و یا از رادیوی ماشینی پارک شده جلوی درب منزل
که صاحبش مشغول تعمیر جزیی و مرتب کردن آن بود،
صدای برنامه صبح جمعه با شما بگوش میرسید،
صدای نمایشها، لطیفه ها و آهنگهایی که شنیدن آنها
در فضای سنگین جنگ و سالهای پس از آن،
یکی از دسترس ترین و ارزانترین تفریح و دلخوشی
برای مردم و بخصوص خانواده ها بود.
فایل زیر دربردارنده کلیپ صوتی تلفیقی و کوتاهی
شامل لحظات خاطره ساز از برنامه رادیویی صبح جمعه با شما میباشد.
صداها و ملودیهایی از جنس روزهای رفته از دیده، اما نه از یاد!.
http://www.mediafire.com/?7b15gux75li2y1r
.
.
.
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
صفحه 14 از 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
مواضيع مماثلة
» سیاه، سفید، خاکستری
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابهاي گمشده
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» کتابهاي گمشده
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 14 از 42