کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مجلات قدیمی

+17
پروانه
blue2012
kazvash
erfan
mohammad
Indiana Jones
fazel1994
59
mahyarshoze
S@M
kave
Emiliano
siavash
tisto
faridonline
Shervin
@p@d@n@
21 مشترك

صفحه 3 از 8 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  الصفحة التالية

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty رد: مجلات قدیمی

پست من طرف Emiliano الثلاثاء أغسطس 09, 2011 6:21 am

Shervin نوشته است:
Emiliano نوشته است:
1. سلام به همه ی دوستان مولتی میدیایی از نوع متن و مجله.
2. من دنبال دو تا مجله ام. لطفاً اگه کسی در دسترس داره، ما رو هم بی نصیب نذاره:

2.1. "مفید"؛ که، اواسط دهه ی 60 چاپ شد و خیلی سروصدا نکرد؛ اما، من دو شماره ی 1 و 2 شو داشتم. روی جلد اول؛ اگه، اشتباه نکنم عکس بلبلی چاپ شده بود و جلدش قرمز یا قهوه ای سوخته بود.
جلد دومش هم یکی از مقالاتش زندگی نامه ی "ابن سینا" درش بود.

2.2. "شیپور". امیدوارم اسمشو اشتباه نگفته باشم.
طنز بود و جزو اولین های دهه ی 60. قبل از "فکاهیون" و "خورجین".

سلام امیر جان

1. مجله "مفید" رو در حال حاضر ندارم، ولی احتمال اینکه در آینده گیرم بیاد هست.
2. ولی مجلهء "شیپور" رو دارم که در اسرع وقت برات یک شماره اش رو اسکن میکنم

1. سلام "شروین" عزیز.
2. آره. می گم، "مفید" خیلی معروف نشد و چند شماره بیشتر ازش چاپ نشد.

3. در مورد "شیپور" و این که نامشو تأیید کردی، بی نهایت ازت متشکرم، دوست خوبم.

Emiliano

تعداد پستها : 1670

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty مجلهء شیپور

پست من طرف Shervin الجمعة أغسطس 12, 2011 3:55 pm

سلام رز

مجلهء "شیپور" تقدیم به شما دوستان مخصوصا" "امیر" عزیز Smile

(شماره 10 - آبانماه 1362)

مجلات قدیمی - صفحة 3 Eufetqloccpllucl5hqo

http://www.4shared.com/file/eDnn7ige/Sheypoor_Magazine__Aban_1362_N.html

* مجلهء فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

پست من طرف Emiliano السبت أغسطس 13, 2011 4:27 am

Shervin نوشته است:
سلام رز

مجلهء "شیپور" تقدیم به شما دوستان مخصوصا" "امیر" عزیز Smile

(شماره 10 - آبانماه 1362)

مجلات قدیمی - صفحة 3 Eufetqloccpllucl5hqo

http://www.4shared.com/file/eDnn7ige/Sheypoor_Magazine__Aban_1362_N.html

* مجلهء فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *

1. سلام "شروین" عزیز.
2. آقا، باز هم مثل همیشه خیلی خیلی لطف کردی و شرمنده مون فرمودی. متشکرم ازت.

Emiliano

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty اولین شماره مجله دانستنیها

پست من طرف kave السبت سبتمبر 03, 2011 4:18 am

این اولین شماره مجله دانستنیهاست که فکر میکنم خیلی هم نایاب باشه
به تاریخ اول تیر58 .بسیار دوست میداشتم در همین تاریخ آپش کنم ولی مقدور نشد !
ده تومن تمبر باطل نشده - از اون پنج زاریای سیدجمال ! - فرستادم دفتر مجله . یک صبح قشنگ تابستون پستچی اومد مجله رو تحویل داد .
فقط خدای بالاسر میدونه چه لذتی داشت در آغوش گرفتن اون پاکت !
این اولین خرید پستی من بود . یادش بخیر .

kave
kave

تعداد پستها : 60

پست من طرف fazel1994 السبت سبتمبر 03, 2011 6:24 am

مجلات قدیمی - صفحة 3 Seyed_jamaal
من طرف kave اليوم في 11:48 am

این اولین شماره مجله دانستنیهاست که فکر میکنم خیلی هم نایاب باشه
به تاریخ اول تیر58 .بسیار دوست میداشتم در همین تاریخ آپش کنم ولی مقدور نشد !
ده تومن تمبر باطل نشده - از اون پنج زاریای سیدجمال ! - فرستادم دفتر مجله . یک صبح قشنگ تابستون پستچی اومد مجله رو تحویل داد .
فقط خدای بالاسر میدونه چه لذتی داشت در آغوش گرفتن اون پاکت !
این اولین خرید پستی من بود . یادش بخیر .

ممنون از کاوه گرامی ، خیلی خاطره انگیز بود . بخصوص که یادی هم از آن تمبر قدیمی نمودید. خوشبختانه هنوز در آلبوم قدیمی بنده بود که فی الفور اسکنش کردم تا یادی از خاطراتی که مجلات را با این بسته ها دریافت می کردیم تداعی شود.
fazel1994
fazel1994

تعداد پستها : 83

پست من طرف kave السبت سبتمبر 03, 2011 10:45 am

ممنون از کاوه گرامی ، خیلی خاطره انگیز بود . بخصوص که یادی هم از آن تمبر قدیمی نمودید. خوشبختانه هنوز در آلبوم قدیمی بنده بود که فی الفور اسکنش کردم تا یادی از خاطراتی که مجلات را با این بسته ها دریافت می کردیم تداعی شود.

سپاس دوست عزیز محشر بود .
دهه شصت تا مدتها همین تمبرها سکه رایج بود و استفاده میشد! درون شهری 2 زاری میرزا کوچیک ! بین شهری همین سید جمال .
یک یه قرونی هم بود با عکس خیابانی ! که نمیدونم برای کجا بود !

kave
kave

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty آنان كه براي ارتقاي فرهنگ ايران زحمت كشيدند : فرانه بهزادي از دانستنيها مي‌گويد...

پست من طرف Indiana Jones الخميس سبتمبر 08, 2011 5:14 pm

سي سال زندگي با دانستنيها
نوشته‌ي فرانه بهزادي (بنيانگذار دانستنيها) – مردادماه 1390

مجلات قدیمی - صفحة 3 5m6wjqn8scc3eqd44kf4

در تيرماه سال 1358 اولين مجله دايره‌المعارفي و تمام رنگي ايران با سبك و روشي تازه كه تا آن زمان در مطبوعات ايران سابقه نداشت با نام "دانستنيها براي جوانان" به عنوان ماهنامه علمي سپيد و سياه با صاحب امتيازي و مدير مسوولي دكتر علي بهزادي منتشر شد. "دانستنيها براي جوانان" در همان روزهاي اول به خاطر تنوع در مطالب ، زيبايي تصاوير و چاپ چهار رنگ خيلي زود مورد توجه قرار گرفت. ولي همزمان خوانندگان زيادي از طريق تلفن و نامه به نام اين نشريه اعتراض كردند. زيرا آنان سالها بود كه از جواني‌شان مي‌گذشت. شماره دوم و سوم اين نشريه با نام "دانستنيها براي همه" منتشر شد. در آن زمان من در لندن بودم و خودم را براي رفتن به آمريكا و گرفتن دكترا از دانشگاه بركلي آماده مي‌كردم كه تلفني ، مسير زندگي‌ام را عوض كرد.
تلفن از پدرم بود. او به من پيشنهاد كرد تا به ايران بازگردم و امتياز نشريه دانستنيها را بگيرم.
من در خانواده مطبوعاتي بزرگ شده بودم و علاقه زيادي به انتشار نشريه داشتم (ولي در رژيم گذشته يكي از شروط صاحب امتيازي نشريه داشتن حداقل سي سال بود ، براي همين من در آن دوران نمي‌توانستم درخواست امتياز كنم ولي بعد از انقلاب محدوديت سني برداشته شد). اين تلفن مرا بر سر دوراهي قرار مي‌داد ، گرفتن دكترا از بركلي يا انتشار يك نشريه؟ طبيعي است كه مانند هر ايراني كفه ترازوي عشق به وطن سنگين‌تر از گرفتن دكترا از دانشگاه بركلي بود. به ايران بازگشتم و تقاضاي امتياز نشريه "دانستنيها" را كردم و از شماره چهار ، دانستنيها هر پانزده روز يكبار به مدير مسؤولي من منتشر شد.
هر چند كه من اولين زن مدير مسؤول مجله بعد از انقلاب بودم ، ولي بيشتر خوانندگان براي "آقاي" فرانه بهزادي نامه نوشتند. مطالب نشريه دانستنيها علمي ولي به زبان ساده و مطالب آن هم متنوع بود. آخرين مطالب علمي جهان و فضا ، فضا و سيارات ، كره زمين از ابتداي پيدايش تا ... زندگي انواع حيوانات ، پرندگان ، ماهي‌ها ، خزندگان ، حشرات و گياهان ، سرزمين‌ها و آداب و رسوم ، معرفي دانشمندان و هنرمندان ، مطالب تاريخي و غيره.
تيراژ مجله روز به روز بالاتر مي‌رفت تا به پنجاه هزار نسخه در هر شماره رسيد. ولي در اول آبان‌ماه 1359 (سال دوم ، شماره 30) با چاپ عكس هواپيماي "ميگ" روي جلد و مطلب هواپيماهاي جنگي جهان آن شماره ناياب شد و پس از مدتي تيراژ دانستنيها به يكصد و هشتاد هزار نسخه در شماره رسيد كه براي آن زمان يك ركورد محسوب ميشد. مطالبي كه در آن سال‌هاي جنگ تحميلي به شدت مورد علاقه بود معرفي هواپيماها و هلي‌كوپترهاي جنگي ، ناوهاي هواپيمابر ، تانك‌ها و زيردريايي‌ها و كشتي‌هاي كشورهاي مختلف بود. و دانستنيها تقريباً هر شماره به معرفي آنان مي‌پرداخت. "اسلحه‌شناسي" هم به شدت مورد توجه قرار گرفته بود كه در هر شماره به چاپ مي‌رسيد. از ديگر مطالب مورد علاقه خوانندگان ، ورزش‌هاي رزمي بود كه دانستنيها به معرفي آناني كه در آن زمان در ايران تازگي داشت مي‌پرداخت. به غير از مطالب جنگي ، يكي از پرخواننده‌ترين مطالب دانستنيها شكوفه‌هاي خرد يا سخنان حضرت علي (ع) بود كه شادروان ابوالقاسم حالت آن را از زبان عربي به فارسي و انگليسي ترجمه كرده و به شعر درآورده بود كه طرفداران بسياري داشت. در آن دوران دانستنيها سعي مي‌كرد سنت‌هاي گذشته را كه رو به فراموشي مي‌رفت زنده نگه دارد. مانند : مراسم عيد سعيد باستاني و صله ارحام و سفره هفت سين ، در كردن نحسي سيزدهمين روز از اولين ماه سال جديد ، شب يلدا ، چهارشنبه‌سوري و از اين قبيل.
نشريه دانستنيها در دوران هشت سال جنگ تحميلي مسابقه‌اي ترتيب داد با نام "جنگ تحميلي از زبان تصوير" تا به بهترين عكس‌ها جايزه‌اي تعلق گيرد. در اين ميان مادري كه از فرزندش بي‌خبر بود با ديدن عكس فرزندش در دانستنيها توانست فرزندش را پيدا كند.
تيم تحقيقاتي نشريه دانستنيها براي تهيه مطالب از حيوانات و گياهان و شهرهاي قديمي به اقصي نقاط ايران سفر كرد و مطالبي را كه مورد توجه اكثر خوانندگان بود به ارمغان آورد.
از جمله ديگر مطالب دانستنيها پاورقي‌هاي جراح ديوانه ، ماژلان بزرگ‌ترين جهانگرد بشر ، ابن‌سينا ، عجيب‌تر از علم و ... هم مورد توجه بود. از جمله مطالب دائمي مجله كه مورد علاقه اكثريت خوانندگان بود ، عجيب ولي واقعي ، چگونه با زبان حيوانات صحبت كنيم ، آموزش مكالمات روزمره به زبان خارجي ، يادداشت‌هاي يك زن خانه‌دار و ... مي‌باشند. از نظر كميت هم دانستنيها طي اين سالها در اندازه‌هاي مختلف منتشر شد. از سال 1358 تا 1365 در چاپخانه افست با قطع بزرگ و بصورت تمام رنگي منتشر مي‌شد ولي در سال 1365 بعد از بمباران كارخانه كاغذسازي پارس در هفت‌تپه در زمان جنگ تحميلي و ناياب شدن كاغذ ، دانستنيها با قطع كوچك و با كاغذ كاهي منتشر شد و بلافاصله با بهتر شدن وضعيت كاغذ ، به قطع بزرگ خود و بصورت تمام رنگي انتشار يافت. دانستنيها طي اين سالها فراز و نشيب‌هاي زيادي را متحمل شد و چون نشريه‌اي مستقل و بدون وابستگي بود هميشه شرايط سخت ، اين نشريه را تحت‌تأثير قرار مي‌داد.
طي اين سي سال غير از آنكه "آقاي" فرانه بهزادي ناميده مي‌شدم ، گاهي وقت‌ها هم در حالي كه به عنوان آقاي فرانه بهزادي از من دعوت به عمل مي‌آمد وقتي در محل حاضر مي‌شدم به خاطر زن بودن از من خواسته مي‌شد تا محل را ترك كنم. بعضي از خوانندگان كه تلفن مدير مجله را مي‌گرفتند و من گوشي را بر مي‌داشتم اصرار مي‌ورزيدند كه با آقاي مدير صحبت كنند و وقتي من مي‌گفتم خودم هستم ولي آقا نيستم ، بعضي گوشي را قطع مي‌كردند و عده‌اي از من مي‌خواستند تا با مردي سخن بگويند و تنها گروه اندكي مرا به عنوان زن مي‌پذيرفتند.
كارم را در بيست و پنج سالگي در مجله دانستنيها شروع كردم. همراه پدرم دكتر علي بهزادي و نويسندگان ، مترجمان ، عكاسان و مطبوعاتي‌هاي بزرگي چون شادروان ذبيح‌الله منصوري ، شادروان احمد مرعشي ، شادروان عبدالله توكل ، شادروان جهانگير پارساخو ، شادروان ابوالقاسم حالت ، شادروان عباس نازپرور ، شادروان تيمسار ستاري (كه در آن زمان سرگرد جواني بودند) و ... و همچنين آقايان علي قلمسياه ، مرتضي پاريزي ، رضا فتحي ، كامران مقبل ، بيوك كاظم‌پور ، فرامرز برزگر ، هوشنگ جوانبخت ، رسول فرهنگ‌خواه ، اصلان ارفع ، دكتر روزبهاني و سركار خانم شهيندخت بهزادي ، فيروزه ديلمقاني و سركار خانم آرزو بهرام‌بيگ و طراحان هنرمند آقايان پرويز مستشيري ، رضا خاكاري و هومن مغاوني.
در سال 1388 بعد از سي سال در پنجاه و پنج سالگي كارم را تنها با داشتن خاطره‌اي از مجله دانستنيها به پايان رساندم.

مجلات قدیمی - صفحة 3 Jby4hzqi5i6bm24jxmah مجلات قدیمی - صفحة 3 Ikr755v79h25dfj9e1z مجلات قدیمی - صفحة 3 3dnzwo5l8zmzoh0pgggd مجلات قدیمی - صفحة 3 0tkyhbxzqqf952abt56d
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف kave السبت سبتمبر 10, 2011 3:58 am

افشین عزیز سپاس
این مطلب را از کجا گیر اوردید ؟
یادت هست از مجله بوردا گفتی . چهره خانم آنا بوردا با آن لبخند خاص در ابتدای هرشماره را درخاطر دارید .
مطمئنم در لحظه مرگ هم این لبخند را بر چهره داشته .
چهره فرانه بهزادی را ببینید مغموم ، درهم شکسته.
پیرشده . پیری زودرس .چون جوانی اش به تیول بی هنران درآمده .
چندبار تلاش کردم دانستنیهای جدید را بگیرم اما هیچ وقت دستم نرفت .

kave
kave

پست من طرف Indiana Jones السبت سبتمبر 10, 2011 2:30 pm

kave نوشته است:افشین عزیز سپاس
این مطلب را از کجا گیر اوردید ؟
یادت هست از مجله بوردا گفتی . چهره خانم آنا بوردا با آن لبخند خاص در ابتدای هرشماره را درخاطر دارید .
مطمئنم در لحظه مرگ هم این لبخند را بر چهره داشته .
چهره فرانه بهزادی را ببینید مغموم ، درهم شکسته.
پیرشده . پیری زودرس .چون جوانی اش به تیول بی هنران درآمده .
چندبار تلاش کردم دانستنیهای جدید را بگیرم اما هیچ وقت دستم نرفت .

كاوه جان سلام
اتفاقاً دانستنيهاي جديد خيلي جذاب است. حتماً بخر و باز به ياد گذشته‌ها وفاداري‌ات را به اين مجله ادامه بده. در مغموم بودن عكس خانم فرانه بهزادي حرفي نيست. عكسهاي بهتري هم در اينترنت بود كه اين خانم لبخند بر چهره داشتند اما با نوشتاري كه چاپ شده بود اين عكس بيشتر مطابقت داشت. حقيقت اينه كه چهره‌ي غالب كسانيكه زحمت اين مملكت رو كشيده‌اند همين ميشه. اما اينها روح زيبا و خنداني دارند و اونه كه مهمه. اين نوشته در شماره مورخ هشتم مرداد 1390 دانستنيهاي جديد چاپ شده بود و من يكروز تصميم گرفتم تايپش كنم تا همه آن را بخوانند. خوشحالم كه خوشت آمده. همين قدردان بودن من و شما براي خانم فرانه بهزادي كافي خواهد بود. بهت اطمينان ميدم مجله به دستان مطمئني سپرده شده و مسلماً اين خانم ديگر توان ادامه چاپ آن را نداشتند.
ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty مصاحبه فرانه بهزادی

پست من طرف kave الخميس سبتمبر 15, 2011 10:31 am

مطلبی اینجا گذاشتم که اصلا کودکانه بود !با اجازتون برش میدارم !
قصه دانستنیها از زبان خود دانستنیهابانو شنیدنی است .
از مجله تجربه تیرماه 1390

مجلات قدیمی - صفحة 3 51j7wyf5wyli01k5e6_thumb

مجلات قدیمی - صفحة 3 Gq6dn0a0c45iuzwqgn_thumb

kave
kave

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty مجله هزارقصه، شماره 125

پست من طرف mohammad السبت أكتوبر 08, 2011 4:51 am

سلام دوستان رز
كتابي كه براي امروز آماده كردم شماره 125 از مجله كارتون هست كه البته بعدها به «هزارقصه» تغيير نام داد.
در اين شماره مي‌خوانيد:
سرمقاله به مناسبت روز جهاني كودك - چيستان فكاهي - قصه‌هاي مادربزرگ: قلك - اميرارسلان نامدار - پسر جنگل - جزيره گنج - يل سيستان - هزار و يك شب - واسكا - لطيفه - جدول - آقا اردكه - و . . .
اسكن‌شده با كيفيت dpi 200 و ابعاد 2338*1700 پيكسل
مجلات قدیمی - صفحة 3 Jx1f7plzk83i795kssx
لينك دانلود:
https://www.4shared.com/file/Nwy7Uzxp/Hezar_Ghesseh__125_.html

* فايل فوق داراي پسورد بوده كه براي عزیزان همكار به صورت پيام خصوصي فرستاده مي‌شود *
mohammad
mohammad

تعداد پستها : 68

پست من طرف mahyarshoze الإثنين أكتوبر 17, 2011 2:37 pm

سلام محمد جان . اگه ممکنه برای من هم پسورد بفرست. با تشکر

mahyarshoze

تعداد پستها : 57

http://darkbook.blogfa.com

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty ماهنامه سینمایی فیلم - شماره 30 ( مجله فیلم - پست شماره 7 )

پست من طرف mahyarshoze السبت نوفمبر 05, 2011 2:32 pm

با سلام ماهنامه سینمایی فیلم شماره 24-اردیبهشت ماه 1364تقدیم به شما

شامل : در تلویزیون ( آن سالها-سریال زاغچه کنجکاو - ابوریحان - یکبار دیگر از اول ) - سینمای 80 - گزارش جشنواره برلین 85 - ده فیلم برگزیده سال1984ازنگاه منتقدان و خوانندگان کایه دو سینما - نقد و بررسی فیلم (عملیات مرداب - شلیک در بعداز ظهر-مردی که زیاد می دانست - پایگاه جهنمی-مرد آزاد-سلطان سرخ-فرار)- یک ماه سینما در تلویزیون ( پیک جنگل-معجزه گر-درچشم روباه-جدال در مهتاب و ...) - سال شمار سینمای بعد از انقلاب و ...
ضمنا به نظرم لینکهای فورشیرد توی فروم فیلتر شده ، درسته یا من اشتباه می کنم؟

mahyarshoze

پست من طرف Emiliano الأحد نوفمبر 06, 2011 10:47 am

mahyarshoze نوشته است:با سلام ماهنامه سینمایی فیلم شماره 24-اردیبهشت ماه 1364تقدیم به شما

شامل : در تلویزیون ( آن سالها-سریال زاغچه کنجکاو - ابوریحان - یکبار دیگر از اول ) - سینمای 80 - گزارش جشنواره برلین 85 - ده فیلم برگزیده سال1984ازنگاه منتقدان و خوانندگان کایه دو سینما - نقد و بررسی فیلم (عملیات مرداب - شلیک در بعداز ظهر-مردی که زیاد می دانست - پایگاه جهنمی-مرد آزاد-سلطان سرخ-فرار)- یک ماه سینما در تلویزیون ( پیک جنگل-معجزه گر-درچشم روباه-جدال در مهتاب و ...) - سال شمار سینمای بعد از انقلاب و ...

1. سلام. اول از همه متشکرم از زحماتی که متحمل می شید و به اینجا لطف دارید.
2. دیگه این که ترجیحاً توی Mediafire آپلود کنید، لطفاً.

3. خیر. نه 4Shared و نه Mediafire هیچ کدوم فیل نشدن. برای توضیحات بیشتر اینجا رو مطالعه کنید:

https://koodaki-nojavani.forumfa.net/t21-topic#4560

Emiliano

پست من طرف 59 الإثنين نوفمبر 07, 2011 8:43 am

mahyarshoze نوشته است:با سلام ماهنامه سینمایی فیلم شماره 24-اردیبهشت ماه 1364تقدیم به شما

تلاش شما و آماده سازی شماره های ناب و تکرار نشدنی از ماهنامه ی فیلم،
بسیار ستودنی است. سپاس فروان دارم خدمت شما.
سلامت باشید.
59
59

تعداد پستها : 1476
آدرس پستي : vj26081980@gmail.com

http://www.aparat.com/PanjaH_o_NoH

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty ماهنامه سینمایی فیلم - شماره 40 ( مجله فیلم - پست شماره 8 )

پست من طرف mahyarshoze الخميس نوفمبر 10, 2011 12:56 pm

ماهنامه فیلم شماره 40 تقدیم به شما.

لازم به ذکر اینکه این شماره از مجله فیلم را که توی پرشین گیگ آپلود کرده بودم قبلا توی فروم قرار دادم ولی حالا توی فورشیرد با حجم کمتر و البته با ویرایش و کیفیت بالاتر آپلود کردم تا دوستان درصورت تمایل دانلود کنند. پاینده باشید.
مجلات قدیمی - صفحة 3 Film40-cover-25

http://www.4shared.com/file/7I_wIkeB/Film-40-1.html

http://www.4shared.com/file/b8cwLWZ7/Film-40-2.html

mahyarshoze

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty گل آقا

پست من طرف fazel1994 السبت ديسمبر 03, 2011 5:01 am

شماره سیزدهم 18 تیر 1370 ، مجله طنز "گل آقا" تقدیم به دوستان:

مجلات قدیمی - صفحة 3 Galagha18tir70

http://tinyurl.com/6tdtg3g

*** فایل دارای پسورد می باشد که برای اعضای فعال ارسال می گردد% ***
fazel1994
fazel1994

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty مجله خواندنیها - شماره یک سال سی و یکم

پست من طرف mahyarshoze الجمعة ديسمبر 09, 2011 9:46 am

مجله خواندنیها - شماره 1 - سال سی و یکم - 24 شهریور ماه 1349 تقدیم به شما

مجلات قدیمی - صفحة 3 Khandaniha-31-1-cover-40

http://www.4shared.com/rar/yd2kS0b8/Khandaniha-31-1.html

http://s1.picofile.com/file/7301076127/Khandaniha_31_1.rar.html

تصویر روی جلد : شاهنشاه فقید ایران و مرحوم محمد علی فروغی نخست وزیر قدیمی

اين مطلب آخرين بار توسط mahyarshoze در الأربعاء فبراير 15, 2012 7:15 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

mahyarshoze

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty مجله خواندنیها - شماره دو - سال سی و یکم

پست من طرف mahyarshoze الجمعة ديسمبر 23, 2011 10:53 am

مجله خواندنیها شماره 2 - سال سی و یکم - 28 شهریور ماه 1349 تقدیم به شما

مجلات قدیمی - صفحة 3 Khandaniha-31-2-Cover

http://www.4shared.com/rar/Cb73JnHj/Khandaniha-31-2.html

http://s1.picofile.com/file/7301081070/Khandaniha_31_2.rar.html

اين مطلب آخرين بار توسط mahyarshoze در الأربعاء فبراير 15, 2012 7:19 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

mahyarshoze

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty برنامه های بعدی

پست من طرف mahyarshoze الأحد ديسمبر 25, 2011 3:57 pm

برنامه های بعدی

مجلات قدیمی - صفحة 3 Film-khandaniha
خواندنیها ( شماره 3 - سال 31 ) - فیلم شماره 25 - فیلم شماره 22

سلام . دوستان کجایین ؟ دلم گرفت بس که اینجا سوت و کور شده . Crying or Very sad

mahyarshoze

پست من طرف faridonline الأحد ديسمبر 25, 2011 5:25 pm

mahyarshoze نوشته است:برنامه های بعدی

مجلات قدیمی - صفحة 3 Film-khandaniha
خواندنیها ( شماره 3 - سال 31 ) - فیلم شماره 25 - فیلم شماره 22

سلام . دوستان کجایین ؟ دلم گرفت بس که اینجا سوت و کور شده . Crying or Very sad

سلام . خسته نباشي رفيق. خدا قوت گلباران
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty دانلود مجله قدیمی ، نهال انقلاب شماره 192 شهریور 1369

پست من طرف fazel1994 الإثنين ديسمبر 26, 2011 2:50 am

fazel1994
fazel1994

پست من طرف Emiliano الثلاثاء ديسمبر 27, 2011 10:58 am

1. سلام به همه ی کتاب و مجله بازهای عزیز.
2. از همه ی دوستان؛ بخصوص، دوست خوبمون، "mahyarshoze"؛ بخاطر، مجلات فیلمش متشکرم.

3. "فاضل" عزیز، این "نهال انقلاب" شما فقط جلدش منو برد به سال ها قبل و بوی تازگی کاغذهای درجه ی یک و ضخیمش. یادته؟
دست گل تو هم درد نکنه، که این تاپیک رو گرم نگه می داری.

Emiliano

پست من طرف fazel1994 الثلاثاء ديسمبر 27, 2011 11:35 am

Emiliano نوشته است:1. سلام به همه ی کتاب و مجله بازهای عزیز.
2. از همه ی دوستان؛ بخصوص، دوست خوبمون، "mahyarshoze"؛ بخاطر، مجلات فیلمش متشکرم.

3. "فاضل" عزیز، این "نهال انقلاب" شما فقط جلدش منو برد به سال ها قبل و بوی تازگی کاغذهای درجه ی یک و ضخیمش. یادته؟
دست گل تو هم درد نکنه، که این تاپیک رو گرم نگه می داری.
ممنون از شما، همینطور بود ، کاغذش خوب بود برعکس کیهان بچه ها که روی کاغذ کاهی چاپ می شد و جلدش هم همون کاغذ کاهی ساده بود!
fazel1994
fazel1994

مجلات قدیمی - صفحة 3 Empty ماهنامه سینمایی فیلم - شماره 25 ( مجله فیلم - پست شماره 9 )

پست من طرف mahyarshoze الثلاثاء ديسمبر 27, 2011 5:08 pm

با سلام . ماهنامه سینمایی فیلم - شماره 25 - خرداد ماه 1364 تقدیم به شما.

شامل : نگاهی به فیلمهای تاریخی سینمای ایران - گفتگو با محمود قنبری مدیر دوبلاژ و کارگردان پنهان فیلمهای ایرانی و خارجی - درباره مستند ساختگی شیرین و وحشی - سینمای 80 - درباره آمادئوس فیلم برگزیده اسکار 84 - درباره مجموعه اسپاروخ خان - نقد فیلم (کلبه عمو توم - غرب دور - شکار شکارچی - راه دوم و...) - یک ماه سینما در تلویزیون (آخرین ایستگاه - مردی برای تمام فصول - در جستجوی باد - یک سرباز و نصفی - جعبه عوضی - تنهایی یک دونده استقامت - دوازده صندلی و...) و ...

دو موضوع :
1- از همه دوستانی که ابراز لطف کردند و همینطور تمامی عزیزانی که برای پربارتر شدن این فروم زحمت می کشن کمال تشکر را دارم . من که خودم به شخصه از اینکه سهم کوچکی در فعالیتهای این مجموعه خوب و صمیمی دارم لذت می برم.
2- اگه بعضی دوستان مجلات کیهان ورزشی و دنیای ورزش قدیمی علی الخصوص مربوط به دهه 60 و 70 را دارند خواهش می کنم که توی این تاپیک قرار بدن ، من که هرچی گشتم چیزی توی اینترنت پیدا نکردم.
مهدی.

mahyarshoze

صفحه 3 از 8 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة