مجلات قدیمی
+17
پروانه
blue2012
kazvash
erfan
mohammad
Indiana Jones
fazel1994
59
mahyarshoze
S@M
kave
Emiliano
siavash
tisto
faridonline
Shervin
@p@d@n@
21 مشترك
صفحه 8 از 8
صفحه 8 از 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
مجله کارتون
با سلام خدمت امیلیانوی عزیز هیچ زحمتی نیست پس بقیه مجله رو هم برات میزارم دیگه از بابت کیفیت منو ببخش من خودم با این مجله ها خاطره ها دارم مخصوصا داستان امیر ارسلانش
amirarsalanroomi- تعداد پستها : 64
مجله زیبا و خاطره انگیز کارتون
مجله کارتون شماره ششم سال اول 1358
لینک دانلود
http://s5.picofile.com/file/8113359984/cartoon_no_6_1358.rar.html
رد: مجلات قدیمی
amirarsalanroomi نوشته است:
مجله کارتون شماره ششم سال اول 1358
لینک دانلود
http://s5.picofile.com/file/8113359984/cartoon_no_6_1358.rar.html
"امیر ارسلان" عزیز، ضمن تشکر از شما، انگار یادتون رفته پسورد این مجله رو توی پیام خصوصی (یا بخش عمومی؟) بذارید. ممنون می شم.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
تبریک عید
ضمن تبریک سال نو از عمو شروین عزیز میخوام که شماره ششم سال 61 مجله کارتون رو برامون بزاره با تشکر خیلی فراوان منم قول میدم یه شماره از مجله های کارتون رو برای دوستان اسکن کنم
سلام آقای امیر ارسلان
ممنون از مجله ای که گذاشتید، من دانلود کردم ولی پاسورد میخواد، لطفا رسیدگی کنید خیلی طول کشید دانلود کنم
با تشکر
ممنون از مجله ای که گذاشتید، من دانلود کردم ولی پاسورد میخواد، لطفا رسیدگی کنید خیلی طول کشید دانلود کنم
با تشکر
satenly- تعداد پستها : 1
سلام دوباره
سلام دوباره به همگی دوستان عزیزم در فروم علی الخصوص شروین عزیز ، عرفان گل ، امیلیانو ، امیر ارسلان و بقیه
خیلی وقت بود که اینجا باهاتون نبودم و دلیلش هم مشغله فراوان شغلی و گرفتاریهای زندگی روزمره بود البته دورادور از فعالیت بچه های فروم لذت می بردم ، یک وبلاگ اختصاصی و رایگان هم برای دانلود مجلات قدیمی داشتم که توی اون تعداد قابل توجهی مجلات قدیمی را قرار داده بودم که اون هم به لطف دوستان نامحترم بلاگفا مطالبش توسط سایت نانجیب کاراکتاب به سرقت رفت و من هم به ناچار فعالیت وبلاگ را متوقف کردم . حالا بعد از یک مدت نسبتا طولانی تصمیم گرفتم که توی این گوشه دنج خودمون مجددا فعالیت کنم و کلی هم مجلات مختلف آماده کردم که به مرور تقدیمتون می کنم .
برای شروع دوباره ، شماره اول مجله ستاره سینما مربوط به 28 بهمن ماه سال 1332 را ذیلا تقدیم می کنم . پاینده باشید.
خیلی وقت بود که اینجا باهاتون نبودم و دلیلش هم مشغله فراوان شغلی و گرفتاریهای زندگی روزمره بود البته دورادور از فعالیت بچه های فروم لذت می بردم ، یک وبلاگ اختصاصی و رایگان هم برای دانلود مجلات قدیمی داشتم که توی اون تعداد قابل توجهی مجلات قدیمی را قرار داده بودم که اون هم به لطف دوستان نامحترم بلاگفا مطالبش توسط سایت نانجیب کاراکتاب به سرقت رفت و من هم به ناچار فعالیت وبلاگ را متوقف کردم . حالا بعد از یک مدت نسبتا طولانی تصمیم گرفتم که توی این گوشه دنج خودمون مجددا فعالیت کنم و کلی هم مجلات مختلف آماده کردم که به مرور تقدیمتون می کنم .
برای شروع دوباره ، شماره اول مجله ستاره سینما مربوط به 28 بهمن ماه سال 1332 را ذیلا تقدیم می کنم . پاینده باشید.
1. "مهیار" عزیز، خیلی خیلی خوش اومدی.
2. متأسفم که خبر کم لطفی به وبلاگتونو خوندم؛ اما، همین امر باعث شد دوباره ببینیمت. و ممنونم از شما که دست پر اومدید. عالی بود.
2. متأسفم که خبر کم لطفی به وبلاگتونو خوندم؛ اما، همین امر باعث شد دوباره ببینیمت. و ممنونم از شما که دست پر اومدید. عالی بود.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
هفته نامه فکاهی فانوس - شماره پنجم - 1358
درود بر دوستان
لینک دانلود، حجم حدودا 7 MB:
لینک دانلود، حجم حدودا 7 MB:
- كد:
https://www.mediafire.com/?3mc5dbveeeizf4b
@p@d@n@- تعداد پستها : 186
با تشکر از مهیار گرامی بابت اسکن ستاره سینما
کارا کتاب کار قشنگی نکرده اما زیاد به دل نگیر.جناب مهندس مسئول کاراکتاب شخص خوبیه اما اخلاق تندی داره، یادم نمیره یکبار بابت خرید کتاب عظمت بازیافته به ایشون زنگ زدم، چنان قیمتی گفت که اصلن نفهمیدم چطوری گوشیو گذاشتم، اما خوب چون کار فرهنگی انجام میده ازش ممنونم.
خیلی از کتابهایی که بچه ها همینجا اسکن کردن الان در ایسام از 1000 تا 15000 تومن، توسط اشخاص مختلف فروخته میشه، جالب اینه که فروش خوبی هم دارن، از کیهان بچه ها تا تن تن و کتابهای طلایی گرفته تا سری انتشارات بیتا و قصه گو و غیره.
امشب در منطقه شهرک غرب یک بنده خدایی بالن هوا کرده بود، این بالن چنان شعله و سوخت پر پرو پیمانی داشت که هر چند متری که ظلمت شبو میشکافت و بالا می رفت مقداری از سوختش شره می کرد و جرقه های کوچک و زیبایی به پایین می ریخت. کار قشنگ شما همون بالونه و کار کاراکتاب همون جرقه های کوچیک.
من با اجازت فایل مجله ستاره سینما را ادیت کرده و آپلودش نمودم تا دوستانی که سرعت اینترنت بالایی ندارن بتونن براحتی دانلودش کنن.
لینک دانلود (حجم حدود 3 MB)
کارا کتاب کار قشنگی نکرده اما زیاد به دل نگیر.جناب مهندس مسئول کاراکتاب شخص خوبیه اما اخلاق تندی داره، یادم نمیره یکبار بابت خرید کتاب عظمت بازیافته به ایشون زنگ زدم، چنان قیمتی گفت که اصلن نفهمیدم چطوری گوشیو گذاشتم، اما خوب چون کار فرهنگی انجام میده ازش ممنونم.
خیلی از کتابهایی که بچه ها همینجا اسکن کردن الان در ایسام از 1000 تا 15000 تومن، توسط اشخاص مختلف فروخته میشه، جالب اینه که فروش خوبی هم دارن، از کیهان بچه ها تا تن تن و کتابهای طلایی گرفته تا سری انتشارات بیتا و قصه گو و غیره.
امشب در منطقه شهرک غرب یک بنده خدایی بالن هوا کرده بود، این بالن چنان شعله و سوخت پر پرو پیمانی داشت که هر چند متری که ظلمت شبو میشکافت و بالا می رفت مقداری از سوختش شره می کرد و جرقه های کوچک و زیبایی به پایین می ریخت. کار قشنگ شما همون بالونه و کار کاراکتاب همون جرقه های کوچیک.
من با اجازت فایل مجله ستاره سینما را ادیت کرده و آپلودش نمودم تا دوستانی که سرعت اینترنت بالایی ندارن بتونن براحتی دانلودش کنن.
لینک دانلود (حجم حدود 3 MB)
- كد:
https://www.mediafire.com/?ibs8fiebfu4tzqb
هفته نامه فکاهی فانوس - شماره ششم - 1358
درود بر دوستان
لینک دانلود، حجم حدود 14 MB:
لینک دانلود، حجم حدود 14 MB:
- كد:
https://www.mediafire.com/?nldwgyxqda7n7rx
سلام مجدد به همه
ستاره سینما - شماره پی در پی 1039 - 30 اردیبهشت ماه 1357
تقدیم به همه دوستان عزیزم
تقدیم به همه دوستان عزیزم
فایل دانلود حدود 12 مگابایت
امید شادی و موفقیت برای همگی شما را دارم
صفحه 8 از 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
مواضيع مماثلة
» کتابهای مصور ، مجلات و ... زبان اصلی
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
صفحه 8 از 8