کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 28 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف Petsi السبت نوفمبر 27, 2010 7:00 pm

-

اين مطلب آخرين بار توسط Petsi در الثلاثاء فبراير 28, 2012 9:45 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.

Petsi

تعداد پستها : 47

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty اسب سفید کوچولو از رودخانه میگذرد - انتشارات لاله

پست من طرف siavash الأحد نوفمبر 28, 2010 10:01 am

سلام دوستان رز ... امروز فرصتی پیدا کردم که دو تا کتاب براتون آماده کنم که طی دو پست ارسال میشه Wink ...

کتاب اسب سفید کوچولو از رودخانه میگذرد - ترجمۀ ن . جوادی - انتشارات لاله - چاپ دوم - مرداد ماه 1368

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 52563713

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

پسورد کتاب فوق به دوستان فعال ارسال خواهد شد

لینک دانلود کتاب اسب سفید کوچولو از رودخانه میگذرد :

http://www.4shared.com/file/z_ymZerg/Asbe_Sefide_Koochooloo_Az_Rood.html
siavash
siavash

تعداد پستها : 196

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty گربۀ سیاه ، گربۀ سفید - سازمان ترویج کتابهای کودکان و نوجوانان

پست من طرف siavash الأحد نوفمبر 28, 2010 10:15 am

سلام مجدد رز ... کتاب دوم که آمادش کردم کتاب گربۀ سیاه ، گربۀ سفید هست . نکتۀ جالب در مورد این کتاب قدیمی اینه که صفحات کتاب به گونه ای طراحی شده که از هر صفحه پنجره ای به صفحۀ بعدش باز میشه ، حتی جلد کتاب هم اینطوریه . دو تا هدیۀ ویژه هم هست که به آخر پست پیوست زدم ! Basketball روز خوب و خوشی داشته باشید ... بدرود رز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Wavey

کتاب گربۀ سیاه ، گربۀ سفید - نوشتۀ علی دامغانی - تصاویر از آرمینه آیوازیان و وانیک هارطونیان - نشر از سازمان ترویج کتابهای کودکان و نوجوانان - چاپ دوم - بهمن ماه 1366

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 28981502

پسورد کتاب فوق به دوستان فعال ارسال خواهد شد

لینک دانلود کتاب گربۀ سیاه ، گربۀ سفید :

http://www.4shared.com/file/UVA0JfBs/Ghorbeye_Siah_Ghorbeye_Sefid.html

این هم دو تا هدیۀ ویژه که با پیام خصوصی ارسال خواهد شد ، تقدیم به دوستداران قصه های سوپراسکوپ مخصوصاً شروین عزیز رز

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 75559732 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 76965112
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty سپاس

پست من طرف S@M الأحد نوفمبر 28, 2010 12:34 pm

این هم دو تا هدیۀ ویژه که با پیام خصوصی ارسال خواهد شد ، تقدیم به دوستداران قصه های سوپراسکوپ مخصوصاً شروین عزیز رز
سلام بر دوستان کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 894960sqcllweehu

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Pichak.net-70کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Pichak.net-70کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Pichak.net-70کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Pichak.net-70
(این یک عکس یادگاری از بروبچه های فعال فورم کودکیه که نمی دونم چرا همگی کچل هستیم! خنده)
من شروین نیستم سیاوش جان ولی دوستدار هستم! Very Happy و مثل همیشه سپاسگزار از زحمتها و کتابها و هدایای قشنگ و شیرینت کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 628561fbv30v9ms9

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Pichak.net-55کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Pichak.net-55
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف siavash الأحد نوفمبر 28, 2010 3:01 pm

S@M نوشته است:من شروین نیستم سیاوش جان ولی دوستدار هستم! و مثل همیشه سپاسگزار از زحمتها و کتابها و هدایای قشنگ و شیرینت

سلام S@M عزیز رز ... دیگه لازم به ذکر نیست که کتابها و ... قابل شمارو ندارن خنده . البته اون هدیۀ ویژه برای تمام دوستداران بود . حالا شروین رو به این خاطر اسم بردم که در بین طرفداران سوپراسکوپ چهرۀ شناخته شده ای هست sunny ، یادم میمونه تا هدیۀ بعدی رو اختصاصاً تقدیم خودت بکنم Very Happy ... شب خوش
siavash
siavash

پست من طرف Shervin الأحد نوفمبر 28, 2010 3:30 pm

siavash نوشته است:

سلام سیاوش جان رز
ازت بی نهایت ممنونم I love you مثل همیشه منو شرمنده کردی، خیلی محبت داری دوست عزیزم، یک دنیا ممنون رز رز
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

پست من طرف eideh الأحد نوفمبر 28, 2010 4:45 pm

با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا پتسی عزیز
کتاب تام و جری مریض می شوند تقدیم به همه دوستان

http://www.4shared.com/document/oiPWT65K/tom_jerry.html
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 55689831

اين مطلب آخرين بار توسط eideh در الأحد نوفمبر 28, 2010 5:10 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
eideh
eideh

تعداد پستها : 203

پست من طرف eideh الأحد نوفمبر 28, 2010 5:08 pm

eideh
eideh

پست من طرف S@M الأحد نوفمبر 28, 2010 5:17 pm

siavash نوشته است:
S@M نوشته است:من شروین نیستم سیاوش جان ولی دوستدار هستم! و مثل همیشه سپاسگزار از زحمتها و کتابها و هدایای قشنگ و شیرینت

سلام S@M عزیز رز ... دیگه لازم به ذکر نیست که کتابها و ... قابل شمارو ندارن خنده . البته اون هدیۀ ویژه برای تمام دوستداران بود . حالا شروین رو به این خاطر اسم بردم که در بین طرفداران سوپراسکوپ چهرۀ شناخته شده ای هست sunny ، یادم میمونه تا هدیۀ بعدی رو اختصاصاً تقدیم خودت بکنم Very Happy ... شب خوش
سلام دوباره کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Dancegirl2
وای چه هیجان آلود...ممنون سیاوش جانکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 34zn0n5 البته یه وقت فکر نکنی من حسودما!کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Innocent هدف ایجاد انگیزه رقابت در بین طرفداران سوپراسکوپ بود! کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 129fs370785
خب من هم شب به خیر عرض میکنم: Very Happy

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Beddybyesmileyکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 1%20%2822%29 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Beddybyesmiley
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty آستریکس و کلئوپاتر

پست من طرف @p@d@n@ الأحد نوفمبر 28, 2010 9:46 pm

درود بر دوستان

نسخه ی با کیفیت بالاتر و بهتر از قبل ، کتاب زیبای آستریکس و کلئوپاتر تقدیم به شما :

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 92510686

آستریکس و کلئوپاتر ، 52 صفحه ، انتشارات یونیورسال

لینک دانلود :

Pdf
Size:83 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/6e-L3cxN/Asterix.html

از لینک زیر هم می توانید دوبازی زیبای آستریکس را (SEGA) دانلود کنید .کنترل بازی ها با کیبورد بوده و دکمه های A S D کیبورد ، به جای همان دکمه های دسته سگا عمل می کنند.برای full screen شدن صفحه دکمه esc را بزنید.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 97316696

لینک دانلود بازی های Asterix and the Great Rescue و Asterix and the Power of the Gods

Size : 2 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/5qLHb-1z/Asterix_Sega.html

بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty حجاج

پست من طرف amirarsalanroomi الإثنين نوفمبر 29, 2010 7:11 am

با سلام خدمت دوستان کتاب حجاج از سری داستانهای فرمانروایان خودسر از انتشارات طوس رو براتون اماده کردم[b]

لینک دانلود
http://www.4shared.com/file/7O6KpxxT/hajaj.html
باید خدمتتون عرض کنم که جای صفحات در فایل زیپ شده عوض شده که علتش رو نمیدونم وباید زحمت مرتب کردنش رو خودتون بکشید با تشکر
[کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 01-qpr_3]

اين مطلب آخرين بار توسط amirarsalanroomi در الأربعاء ديسمبر 15, 2010 8:07 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
amirarsalanroomi
amirarsalanroomi

تعداد پستها : 64

پست من طرف alimaleki الأربعاء ديسمبر 01, 2010 10:29 am

با سلام
من عضو فروم شدم اما بعضی از کتابها دارای پسورد هستند و نمیتوان به آنها دسترسی داشت لطفاً در این مورد راهنمایی کنید .
با سپاس
alimaleki

alimaleki

تعداد پستها : 1

پست من طرف Shervin الأربعاء ديسمبر 01, 2010 1:28 pm

alimaleki نوشته است:با سلام
من عضو فروم شدم اما بعضی از کتابها دارای پسورد هستند و نمیتوان به آنها دسترسی داشت لطفاً در این مورد راهنمایی کنید .
با سپاس
alimaleki

با سلام
به این فروم خوش اومدید، تنها راه دسترسی به کتابهای پسورد دار این هست که شما هم عضو فعال بشید و مانند بقیه کتابهاتون رو اسکن و اینجا آپلود کنید
Shervin
Shervin

پست من طرف eideh الأربعاء ديسمبر 01, 2010 3:06 pm

با سلام کتاب چوپان دروغگو تقدیم به شما دوستان عزیز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 72939870
http://www.4shared.com/document/9-zCp6rD/choopan.html
eideh
eideh

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty گرگ مهربان

پست من طرف Shervin الجمعة ديسمبر 03, 2010 5:33 am

سلام دوستان رز

کتاب " گرگ مهربان" تقدیم به شما عزیزان

(انتشارات بامداد - چاپ 1352)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Scan0118

http://www.4shared.com/file/tdr3Xx31/Gorge_Mehraban.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان و اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty دنیای آفریده ها - سگ آبی

پست من طرف siavash الثلاثاء ديسمبر 07, 2010 7:28 pm

با سلام رز ... چند روزیه که تاپیک داره خاک میخوره کتابی رو حاضر کردم تا شاید تکونی به این تاپیک بدم . پسوردی روی این کتاب قرار ندادم ... شب خوش
دنیای آفریده ها - راهی بسوی شناخت آفریدگار - 6 - سگ آبی - ترجمۀ شایسته شریعتمداری - انتشار ات پیام آزادی - چاپ پنجم - زمستان 1368

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 93234054

لینک دانلود کتاب دنیای آفریده ها ( سگ آبی ) :

http://www.4shared.com/file/bDuVeHHk/Doniaye_Afarideha_-_6_-_Saghe_.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty زندگانی چهارده معصوم امام چهارم

پست من طرف amirarsalanroomi الخميس ديسمبر 09, 2010 8:18 am

کتاب امام چهارم از سری کتابهای زندگی چهارده معصوم از انتشارات طوس

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 1_2

لینک دانلود :

http://www.4shared.com/file/SC-2biY5/imam4.html

اين مطلب آخرين بار توسط amirarsalanroomi در الخميس ديسمبر 09, 2010 4:11 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
amirarsalanroomi
amirarsalanroomi

تعداد پستها : 64

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty کیهان بچه ها

پست من طرف kave الخميس ديسمبر 09, 2010 1:10 pm

درود دوستان . قدردان همه دل بازان .
kave
kave

تعداد پستها : 60

پست من طرف Shervin الجمعة ديسمبر 10, 2010 4:15 am

آزاده نوشته است:
برای برادرم شروین که همواره معلم من بوده توی این فروم

سلام آزاده خانوم
از لطف شما بسیار ممنونم رز ولی چرا فکر میکنید من شما رو فراموش میکنم و عضو فعال نمیدونم و پسورد برای شما ارسال نمیکنم؟؟؟ من پسورد کتاب گرگ مهربان رو برای شما هم ارسال کردم، ولی متاسفانه پیامم همچنان در قسمت "پیامهای آماده ارسال" مونده و ارسال نشده، برای 3-4 نفر از دوستان دیگه هم به همین صورت شده، ولی بعضی وقتها هم پیامی که در قسمت "آماده ارسال" میمونه ارسال میشه ولی مشخص نمیشه! اینها دیگه مشکلات فرومه، از دوستان عزیزم خواهش میکنم اگر پسورد کتابهای من به دستشون نمیرسه از طریق پیام خصوصی به من اعلام کنند تا فکر دیگه ای برای این مشکل بکنیم
آزاده خانوم الان پسورد رو دوباره براتون فرستادم (دو بار هم فرستادم)، لطفا" به من اطلاع بدید که رسیده یا نه
تشکر رز
Shervin
Shervin

پست من طرف eideh الجمعة ديسمبر 10, 2010 3:30 pm

با سلام کتاب دو پرنده قدسی قاضی نور تقدیم به همه دوستان

http://www.4shared.com/document/hAOxUAjL/do_parande.html
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 87974080
eideh
eideh

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty آتش در سیرک - انتشارات سعیدی

پست من طرف siavash الجمعة ديسمبر 10, 2010 7:06 pm

سلام دوستان رز ... یک کتاب قدیمی به نام آتش در سیرک رو براتون حاضر کردم . چون امشب حال و حوصلۀ ارسال پسورد رو نداشتم استثنائاً روی این کتاب پسوردی قرار ندادم :study: ... تقدیم به دوستان رز
آتش در سیرک - ترجمۀ مریم - انتشارات سعیدی - 10 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 32385248

لینک دانلود کتاب آتش در سیرک :

http://www.4shared.com/file/ewn3Ijbs/Atash_Dar_Sirk.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty سه کتاب - دارای پسورد

پست من طرف siavash الأحد ديسمبر 12, 2010 6:59 am

با سلام رز ... برای شما دوستان چند جلدی کتاب آماده کردم که طی دو پست ارسال میشه . همونطور که در تاپیک کتابهای زبان اصلی گفتم هیچکدوم ویرایش نشده و برای سهولت کار پسورد مجلۀ فکاهیون رو روشون قرار دادم که دیروز برای دوستان ارسال شده .

کتابهای فوق دارای پسورد هستند که برای دوستان ارسال خواهد شد

رنگها - دانستنیهای نونهالان - تدوین و ترجمه : علی سپهر - انتشارات پدیده - 2537 - 26 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 64937291

لینک دانلود کتاب رنگها از سری دانستنیهای نونهالان :

http://www.4shared.com/file/AEsPvU8E/Rangha_-_Danestanihaye_Nonahal.html

فکاهیات تلویزیونی - تهیه کننده : جواد علیزاده - چاپ اول - زمستان 1363 - 26 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 96937589

لینک دانلود کتاب فکاهیات تلویزیونی :

http://www.4shared.com/file/GVWVAtoW/Fokahiate_Televisioni.html

ماجرای شنگول و منگول و گرگ ناقلا ، حسنی و توپش - نوشتۀ مجتبی حیدرزاده - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ ششم 1367 - 19 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 10674292

لینک دانلود کتاب ماجرای شنگول و منگول و گرگ ناقلا ، حسنی و توپش :

http://www.4shared.com/file/9scbPKYd/Majaraye_Shangool_Va_Mangool.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty سه کتاب - بدون پسورد

پست من طرف siavash الأحد ديسمبر 12, 2010 7:30 am

سلام مجدد رز ... سه کتاب دیگر در این پست قرار دادم که پسوردی ندارند و اعضای عادی هم میتونن استفاده کنن . البته اگه اشتباه نکنم کتاب دوم و سومی در فروم قبلی توسط دوستان یکبار اسکن و آپلود شده بودند

کتابهای فوق بـدون پــســورد میباشند

دوقلوهای شیطون -قصه از مجتبی حیدرزاده - شعر از مهدی مدرسی - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ اول - آذر 1365 - 18 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 9460564

لینک دانلود کتاب دوقلوهای شیطون :

http://www.4shared.com/file/7sSdaoJz/Dogholoohaye_Sheitoon.html

قصۀ خرگوش مهربان - قصۀ احمد و محمود -عاقبت شیطنت حسنی - نوشتۀ مجتبی حیدرزاده - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ پنجم -20 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 48672058

لینک دانلود قصۀ خرگوش مهربان :

http://www.4shared.com/file/OyExxkyF/Ghesseye_Khargooshe_Mehrban.html

بچه ها علی کوچولو گمشده - قصه از مجتبی حیدرزاده - شعر از مهدی مدرسی - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ چهارم 1366 - 18 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 83767066

لینک دانلود کتاب بچه ها علی کوچولو گم شده :

http://www.4shared.com/file/IBA7kjbm/Bacheha_Ali_Koochooloo_Ghom_Sh.html

پی نوشت :

از روزی که چه در فروم قبلی و چه در این فروم شروع به فعالیت کردم هیچ وقت فکر نکردم که کی کتاب گذاشته و کی نگذاشته یا که حالا نوبت کیه ، هر موقع فرصتی برام پیش اومد سعی کردم یه کارتون یا کتابی آماده کنم تا دل دوستان رو شاد کنم . البته این قرار رو بین چند نفر از دوستان وقتی که در این تاپیک شروع کردیم به فعالیت هم گذاشتیم . ولی نمیتونم پنهان کنم که دوست دارم اعضا و دوستان قدیمی هم همیشه با حضورشون باعث خوشحالی ما بشن . میدونم که احتمالاً مثل خودم گرفتاری دارند اگه اینطوریه امیدوارم مشکلاتشون بزودی برطرف بشه ، اگر هم به هر دلیلی دیگه نمیتونن در این تاپیک فعالیتی داشته باشند ، امیدوارم هر کجا که هستن در کنار خانواده سلامت و خوش باشند ... بدرود رز
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty بنفشه

پست من طرف Shervin الأحد ديسمبر 12, 2010 7:40 am

سلام دوستان رز

کتاب " بنفشه " از سری کتابهای عروسکی انتشارات دادجو تقدیم به شما

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Scan0119

http://www.4shared.com/file/kDj-FTrr/Banafsheh__Dadjoo_.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان و اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 28 Empty فعاليت...

پست من طرف Indiana Jones الأحد ديسمبر 12, 2010 5:18 pm

siavash نوشته است:]پی نوشت :

از روزی که چه در فروم قبلی و چه در این فروم شروع به فعالیت کردم هیچ وقت فکر نکردم که کی کتاب گذاشته و کی نگذاشته یا که حالا نوبت کیه ، هر موقع فرصتی برام پیش اومد سعی کردم یه کارتون یا کتابی آماده کنم تا دل دوستان رو شاد کنم . البته این قرار رو بین چند نفر از دوستان وقتی که در این تاپیک شروع کردیم به فعالیت هم گذاشتیم . ولی نمیتونم پنهان کنم که دوست دارم اعضا و دوستان قدیمی هم همیشه با حضورشون باعث خوشحالی ما بشن . میدونم که احتمالاً مثل خودم گرفتاری دارند اگه اینطوریه امیدوارم مشکلاتشون بزودی برطرف بشه ، اگر هم به هر دلیلی دیگه نمیتونن در این تاپیک فعالیتی داشته باشند ، امیدوارم هر کجا که هستن در کنار خانواده سلامت و خوش باشند ... بدرود رز[/center]

دوستان خوبم سلام
خواستم هم جواب سياوش رو بدم و هم اينكه پيغامي گذاشته باشم. اول كه از اين همه لطف و محبت شما عزيزان تشكر ميكنم چون من عليرغم اينكه مدت مديدي است كه فايلي (چه به عنوان كتاب و يا نوار) نگذاشته‌ام ولي شما بچه‌هاي مهربان هنوز من رو شامل لطفتون قرار ميدين و برايم پسوردهارو بدون استثنا مي‌فرستيد. ميدونيد دوستان ، توبره‌ي من زياد هم پر نبود و هر چه داشتم و نداشتم رو همون اول بسم‌الله قرار دادم. تعداد دانلودهاي فايل‌هايي كه تا حالا گذاشته‌ام بعضا به چند صد دانلود هم رسيده‌اند (بعنوان مثال نوار قصه‌ي علاالدين و چراغ جادو از سري قصه‌گو). حالا فقط به شما قول ميدم كه مطالب جالبي رو در رابطه با همون برنامه‌هاي قديمي در وبلاگم قرار بدم كه شما از خواندنشون لذت ببريد. اميليانو تعريف جالبي از من ارائه داده كه : "تخصص: دلبستگی به اسامی، جمع آوری اطلاعات و حواشی." و اين با در نظر گرفتن لطف زيادي كه امير دارد تقريباً صحيح هم هست. يعني من بطور معمول در حال جستجوي موارد قديمي هستم و معمولاً زمانيكه حاصل گردآوري‌هايم به حدي رسيد كه ميشه اونهارو در قالب يك متن به بقيه عرضه كرد يا در اين فاروم و يا در وبلاگم قرار ميدم.
خلاصه اينكه دستم خالي شده اما همه‌تون رو دوست دارم و هر كاري بتوانم انجام ميدم تا باعث شاد شدن دل نوستالژي‌بازهاي اينجا بشم. از اينكه فعاليتم دقيقاً در رابطه با مطالب اين تاپيك نيست باز عذرخواهي مي‌كنم. همه‌تون رو دوست دارم و شب‌بخير.
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

صفحه 28 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة