کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 29 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف Shervin الأحد ديسمبر 12, 2010 6:33 pm

Indiana Jones نوشته است:پی نوشت :

دوستان خوبم سلام
خواستم هم جواب سياوش رو بدم و هم اينكه پيغامي گذاشته باشم. اول كه از اين همه لطف و محبت شما عزيزان تشكر ميكنم چون من عليرغم اينكه مدت مديدي است كه فايلي (چه به عنوان كتاب و يا نوار) نگذاشته‌ام ولي شما بچه‌هاي مهربان هنوز من رو شامل لطفتون قرار ميدين و برايم پسوردهارو بدون استثنا مي‌فرستيد. ميدونيد دوستان ، توبره‌ي من زياد هم پر نبود و هر چه داشتم و نداشتم رو همون اول بسم‌الله قرار دادم. تعداد دانلودهاي فايل‌هايي كه تا حالا گذاشته‌ام بعضا به چند صد دانلود هم رسيده‌اند (بعنوان مثال نوار قصه‌ي علاالدين و چراغ جادو از سري قصه‌گو). حالا فقط به شما قول ميدم كه مطالب جالبي رو در رابطه با همون برنامه‌هاي قديمي در وبلاگم قرار بدم كه شما از خواندنشون لذت ببريد. اميليانو تعريف جالبي از من ارائه داده كه : "تخصص: دلبستگی به اسامی، جمع آوری اطلاعات و حواشی." و اين با در نظر گرفتن لطف زيادي كه امير دارد تقريباً صحيح هم هست. يعني من بطور معمول در حال جستجوي موارد قديمي هستم و معمولاً زمانيكه حاصل گردآوري‌هايم به حدي رسيد كه ميشه اونهارو در قالب يك متن به بقيه عرضه كرد يا در اين فاروم و يا در وبلاگم قرار ميدم.
خلاصه اينكه دستم خالي شده اما همه‌تون رو دوست دارم و هر كاري بتوانم انجام ميدم تا باعث شاد شدن دل نوستالژي‌بازهاي اينجا بشم. از اينكه فعاليتم دقيقاً در رابطه با مطالب اين تاپيك نيست باز عذرخواهي مي‌كنم. همه‌تون رو دوست دارم و شب‌بخير.
افشين

سلام افشین جان
این حرفها چیه دوست عزیزم، فقط حضور تو در این فروم برای ما دلگرمیه، مگه حتما" باید چیزی آپلود بکنی تا ما دوستت داسته باشیم؟ دیگه خودت از همه بهتر میدونی که چقدر برای ما عزیزی و یکی از گلهای سر سبد فرومی، به قول "بابک" ما اینجا ماشین اسکن و آپلود نیستیم، هر کی نسبت به شرایط و امکاناتی که داره اینجا فعالیت میکنه، هیچ مسابقه ای هم با هم نداریم، من که شخصا" عاشق وبلاگتم، و هر موقع که آپدیت میکنی با اشتیاق میخونم،
دست تو هیچوقت خالی نیست، و بدون ما خیلی خیلی خیلی دوست داریم رز
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف siavash الإثنين ديسمبر 13, 2010 3:24 pm

Indiana Jones نوشته است:
دوستان خوبم سلام
خواستم هم جواب سياوش رو بدم و هم اينكه پيغامي گذاشته باشم. اول كه از اين همه لطف و محبت شما عزيزان تشكر ميكنم چون من عليرغم اينكه مدت مديدي است كه فايلي (چه به عنوان كتاب و يا نوار) نگذاشته‌ام ولي شما بچه‌هاي مهربان هنوز من رو شامل لطفتون قرار ميدين و برايم پسوردهارو بدون استثنا مي‌فرستيد. ميدونيد دوستان ، توبره‌ي من زياد هم پر نبود و هر چه داشتم و نداشتم رو همون اول بسم‌الله قرار دادم. تعداد دانلودهاي فايل‌هايي كه تا حالا گذاشته‌ام بعضا به چند صد دانلود هم رسيده‌اند (بعنوان مثال نوار قصه‌ي علاالدين و چراغ جادو از سري قصه‌گو). حالا فقط به شما قول ميدم كه مطالب جالبي رو در رابطه با همون برنامه‌هاي قديمي در وبلاگم قرار بدم كه شما از خواندنشون لذت ببريد. اميليانو تعريف جالبي از من ارائه داده كه : "تخصص: دلبستگی به اسامی، جمع آوری اطلاعات و حواشی." و اين با در نظر گرفتن لطف زيادي كه امير دارد تقريباً صحيح هم هست. يعني من بطور معمول در حال جستجوي موارد قديمي هستم و معمولاً زمانيكه حاصل گردآوري‌هايم به حدي رسيد كه ميشه اونهارو در قالب يك متن به بقيه عرضه كرد يا در اين فاروم و يا در وبلاگم قرار ميدم.
خلاصه اينكه دستم خالي شده اما همه‌تون رو دوست دارم و هر كاري بتوانم انجام ميدم تا باعث شاد شدن دل نوستالژي‌بازهاي اينجا بشم. از اينكه فعاليتم دقيقاً در رابطه با مطالب اين تاپيك نيست باز عذرخواهي مي‌كنم. همه‌تون رو دوست دارم و شب‌بخير.
افشين

سلام افشین عزیز رز ... اولاً که خوشحالم که شما رو دوباره در این تاپیک میبینم . دو سطر اول نوشته هام در مقام واکنش به گوشه و کنایات و اظهارات نسنجیده ای بود که ظاهراً برای من نوشته شده بود ولی دوستان قدیمی رو بیشتر در بر میگرفت تا من ، که البته هیچ موافق نیستم که همچنین حرفهایی در تاپیک باقی بمونه و اینجا هم بشه عین فروم قبلی . واقعیتش نمیدونم چطور منظورم رو بیان کنم ، من هیچ منظورم این نیست که شما و سایر دوستان بیایین کتاب اسکن کنید و ... فقط وقتی دیدم بعضی از دوستان خیلی وقته حتی آنلاین هم نشدن یجور احساس یاس و نومیدی بهم دست داد . اگه از دوستانی مثل شروین که یه ذره به روحیات من شناخت داره بپرسین حتماً به شما میگن که تا حالا در این فروم نزدیک به 10 بار ازش پرسیدم که چرا فروم خلوته و چرا کسی نیست و از این حرفها ... . شما پست خالی هم بزنی من خوشحال میشم و نه من و نه سایر دوستان هیچوقت زحمات شما رو از یاد نمیبریم . یکی از مشتریهای دایمی وبلاگتون هم من هستم که هر از گاهی سرک میکشم اگرچه بیشتر بدون کارت دعوت و بی اجازه Wink ... ارادتمند رز چاکریم!
siavash
siavash

تعداد پستها : 196

پست من طرف faridonline الإثنين ديسمبر 13, 2010 4:30 pm

Shervin نوشته است:
سلام دوستان رز

کتاب " بنفشه " از سری کتابهای عروسکی انتشارات دادجو تقدیم به شما

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Scan0119

http://www.4shared.com/file/kDj-FTrr/Banafsheh__Dadjoo_.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان و اعضای فعال ارسال میشود *

رفیق دستت درد نکنه . خسته نباشید cheers
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

پست من طرف faridonline الإثنين ديسمبر 13, 2010 4:32 pm

siavash نوشته است:
سلام مجدد رز ... سه کتاب دیگر در این پست قرار دادم که پسوردی ندارند و اعضای عادی هم میتونن استفاده کنن . البته اگه اشتباه نکنم کتاب دوم و سومی در فروم قبلی توسط دوستان یکبار اسکن و آپلود شده بودند

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

کتابهای فوق بـدون پــســورد میباشند

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

دوقلوهای شیطون -قصه از مجتبی حیدرزاده - شعر از مهدی مدرسی - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ اول - آذر 1365 - 18 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 9460564

لینک دانلود کتاب دوقلوهای شیطون :

http://www.4shared.com/file/7sSdaoJz/Dogholoohaye_Sheitoon.html

قصۀ خرگوش مهربان - قصۀ احمد و محمود -عاقبت شیطنت حسنی - نوشتۀ مجتبی حیدرزاده - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ پنجم -20 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 48672058

لینک دانلود قصۀ خرگوش مهربان :

http://www.4shared.com/file/OyExxkyF/Ghesseye_Khargooshe_Mehrban.html

بچه ها علی کوچولو گمشده - قصه از مجتبی حیدرزاده - شعر از مهدی مدرسی - نقاشی : بهمن عبدی - مطبوعاتی صدف - چاپ چهارم 1366 - 18 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 83767066

لینک دانلود کتاب بچه ها علی کوچولو گم شده :

http://www.4shared.com/file/IBA7kjbm/Bacheha_Ali_Koochooloo_Ghom_Sh.html

پی نوشت :

از روزی که چه در فروم قبلی و چه در این فروم شروع به فعالیت کردم هیچ وقت فکر نکردم که کی کتاب گذاشته و کی نگذاشته یا که حالا نوبت کیه ، هر موقع فرصتی برام پیش اومد سعی کردم یه کارتون یا کتابی آماده کنم تا دل دوستان رو شاد کنم . البته این قرار رو بین چند نفر از دوستان وقتی که در این تاپیک شروع کردیم به فعالیت هم گذاشتیم . ولی نمیتونم پنهان کنم که دوست دارم اعضا و دوستان قدیمی هم همیشه با حضورشون باعث خوشحالی ما بشن . میدونم که احتمالاً مثل خودم گرفتاری دارند اگه اینطوریه امیدوارم مشکلاتشون بزودی برطرف بشه ، اگر هم به هر دلیلی دیگه نمیتونن در این تاپیک فعالیتی داشته باشند ، امیدوارم هر کجا که هستن در کنار خانواده سلامت و خوش باشند ... بدرود رز

20 . مثل همیشه عشق
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty لوتر ، اراسم و لوایولا

پست من طرف @p@d@n@ الإثنين ديسمبر 13, 2010 7:53 pm

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 41_online

لوتر ، اراسم و لوایولا - از سری تاریخ برای نوجوانان 41 ، نوشته :پیتر امی، ترجمه: ع پاشائی ، 31 صفحه ، انتشارات مازیار ، تهران 1360

لینک های دانلود :

Djvu
Size:4.9 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/NMBKRRW0/41_online.html

Pdf
Size:15.6 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/rbTu_V85/41_online.html

کار اسکن و آماده سازی کتاب ، توسط عمو محمد انجام گرفته است.
بدرود
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

پست من طرف pouria_tanin الثلاثاء ديسمبر 14, 2010 11:41 am

سلام دوستان. من تازه عضو شدم. خوشحال میشم بتونم فعالیت مفیدی اینجا داشته باشم. میخواستم بدونم باید چند تا کتاب اینجا بذارم تا شرایط اینو داشته باشم که پسوردهای کتابها برام ارسال بشه. مرسی

pouria_tanin

تعداد پستها : 2

پست من طرف Shervin الأربعاء ديسمبر 15, 2010 3:57 am

pouria_tanin نوشته است:سلام دوستان. من تازه عضو شدم. خوشحال میشم بتونم فعالیت مفیدی اینجا داشته باشم. میخواستم بدونم باید چند تا کتاب اینجا بذارم تا شرایط اینو داشته باشم که پسوردهای کتابها برام ارسال بشه. مرسی

سلام دوست عزیز
ما هم خوشحال میشیم شما اینجا فعالیت داشته باشید، مهم نیست شما اینجا چند تا کتاب آپلود کنید، مهم اینه که با عشق و علاقه اینجا فعالیت کنید، بدون هیچ توقع و چشمداشتی، نه که صرفا" فقط بخاطر گرفتن پسوردها اینجا چند تا کتاب بذارید
Shervin
Shervin

پست من طرف pouria_tanin الأربعاء ديسمبر 15, 2010 4:04 pm

Shervin نوشته است:
pouria_tanin نوشته است:سلام دوستان. من تازه عضو شدم. خوشحال میشم بتونم فعالیت مفیدی اینجا داشته باشم. میخواستم بدونم باید چند تا کتاب اینجا بذارم تا شرایط اینو داشته باشم که پسوردهای کتابها برام ارسال بشه. مرسی

سلام دوست عزیز
ما هم خوشحال میشیم شما اینجا فعالیت داشته باشید، مهم نیست شما اینجا چند تا کتاب آپلود کنید، مهم اینه که با عشق و علاقه اینجا فعالیت کنید، بدون هیچ توقع و چشمداشتی، نه که صرفا" فقط بخاطر گرفتن پسوردها اینجا چند تا کتاب بذارید

نه موضوع پسورد رو که فقط برا ی اطلاع خودم پرسیدم.
امیدوارم بتونم برای دوستان کاری انجام بدم. هرچه زودتر فعالیتم رو شروع میکنم.

pouria_tanin

تعداد پستها : 2

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty اصحاب فیل - انتشارات شناخت معارف اسلام

پست من طرف siavash الجمعة ديسمبر 17, 2010 3:13 am

با سلام رز ... کتاب اصحاب فیل از انتشارات شناخت معارف اسلام که شاید با حال و هوای این روزها یخورده مناسب تر باشه . اگر اشتباه نکنم در کتاب فارسی سوم دبستان هم درسی به همین نام وجود داشت . روی این کتاب پسوردی قرار ندادم . بدرود
اصحاب فیل - نوشتۀ سید میر ابولفتح دعوتی - نقاشی از صادق صندوقی - انتشارات شناخت معارف اسلام - چاپ 1355 - 34 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 48947397

لینک دانلود کتاب اصحاب فیل :

http://www.4shared.com/file/4ee1sv7n/Ashabe_Feel.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty داستان نوح ع

پست من طرف @p@d@n@ الجمعة ديسمبر 17, 2010 10:02 pm

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Noh

نکته جالب درباره این کتاب اینه که "سه جلد" نداره !

لینک دانلود :

pdf
Size : 16.6 Mb

كد:
http://www.4shared.com/document/LC2OrRAU/Noh.html

در ضمن این آقا رو کسی می شناسه ؟

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 21729945

بدرود

رز
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty پرویز و آیینه - عباس یمینی شریف

پست من طرف siavash الأحد ديسمبر 19, 2010 4:14 am

با سلام رز ... امروز 28 آذر ماه مصادف با سالروز درگذشت آقای عباس یمینی شریف هست که حق بسیار بزرگی بر گردن تمام کودکان گذشته و حال این مرز و بوم دارد . به همین مناسبت کتابی از ایشان رو که خیلی وقت بود نگه داشته بودم آماده کردم . فایل کامل کتاب برای دوستان و با پسورد و فایل کم حجم برای اعضای عادی فروم و بدون پسورد خواهد بود . پسورد کتاب همون پسورد کارتون سندباد هست که برای دوستان ارسال شده .
پرویز و آیینه - نوشتۀ عباس یمینی شریف - نقاشی از فرشید مثقالی - کتابهای طلایی - انتشارات امیرکبیر - چاپ 1348 - 28 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 98861573

لینک دانلود فایل کم حجم کتاب برای اعضای عادی فروم (بدون پسورد) :

كد:
http://www.4shared.com/file/EUDVTqOe/Parviz_Va_Ayineh__Low_Quality_.html

لینک دانلود فایل کامل کتاب مخصوص دوستان (دارای پسورد) :

كد:
http://www.4shared.com/file/Us8F0MuM/Parviz_Va_Ayineh.html

لینک سایت آقای یمینی شریف که به همت همسر ایشان آماده و افتتاح شده است :

كد:
http://www.yaminisharif.com

شعر آخرین - آذر ماه 1368 :
من نغمه سراي كودكانم
شادست ز مهرشان روانم

عباس يميني شريفم
گيرد ز كودكان نشانم

روحش شاد ... بدرود رز
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty موتور و ماشین

پست من طرف @p@d@n@ الأحد ديسمبر 19, 2010 10:29 pm

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 97699956

موتور و ماشین ، نوشته و تصویر ها : دنیس ریگلی ، ترجمه : بهمن گازرانی ، از سری علمی کتاب های طلایی انتشارات امیرکبیر ، 34 صفحه ، چاپ اول : 1357

لینک های دانلود :

Djvu
Size:2.5 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/JWojRjou/Motor.html
Pdf
Size:38.7 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/FjwGO_tZ/Motor.html

عمو سیاوش ، کتاب پرویز و آیینه خیلی جالب بود ، دستت درد نکنه و درود بر روان پاک یمینی شریف.

بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty پینوکیو و عاقبت پرخوری

پست من طرف babak الإثنين ديسمبر 20, 2010 2:10 pm

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 82436533
تقدیم به پینوکیو دوستان عزیزhttp://www.4shared.com/document/spEAqiN9/pinochio_va_aghebate_porkhori.html
babak
babak

تعداد پستها : 318

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty پینوکیو و عروسکهای خیمه شب بازی

پست من طرف babak الإثنين ديسمبر 20, 2010 2:14 pm

babak
babak

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty پینوکیو و گاری اسبی

پست من طرف babak الإثنين ديسمبر 20, 2010 2:19 pm

babak
babak

پست من طرف Shervin الإثنين ديسمبر 20, 2010 3:45 pm

عشق عشق عشق عشق عشق بابک جان ازت یک دنیا ممنونم، خیلی خیلی لطف کردی دوست عزیزم عشق عشق عشق عشق عشق

رز رز رز رز رز رز رز رز رز
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty فیزیک برای سرگرمی - کتاب دوم

پست من طرف @p@d@n@ الثلاثاء ديسمبر 21, 2010 9:00 am

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Physics_II

فیزیک برای سرگرمی - کتاب دوم، نوشته :پرلمان ، ترجمه :احسان قوام زاده ،244 صفحه ، بنگاه نشریات میر مسکو، چاپ 1355

این کتاب یکی از بهترین تالیفات یاکوب پرلمان است.تا کنون (1977 میلادی) هفده بار به زبان روسی به چاپ رسیده است و به بسیاری از زبان های خارجی ترجمه شده است.
کتاب دوم فیزیک برای سرگرمی ، ادامه کتاب اول نیست ، بلکه اثری است کاملا مستقل و جداگانه.خوانندگان در این کتاب با تعداد زیادی از طرح های ، محرک های دائمی آشنا می شوند، از خطاهای باصره جالب اطلاع حاصل می کنند و می فهمند که برای تعیین ارتفاع محل چه چیز را باید جوشاند - گرما سنج یا هواسنج را .
آزمایش های ساده ای که در کتاب توصیف شده است ، به خوانندگان کمک می کند تا به ماهیت پدیده های فیزیکی که ظاهرا بسیار عادی بوده ، اما برای تفکر میدان پهناوری میگشاید، پی ببرند.
کتاب برای قشر بسیار عظیمی از خوانندگان در نظر گرفته شده است.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Yakov_perelman

پرلمان یکی از برجسته ترین مروجان علم و دانش می باشد ، علاوه بر فیزیک برای سرگرمی آثار مختلفی از قبیل "ریاضیات برای سرگرمی" ، "جبر برای سرگرمی" ، "هندسه برای سرگرمی" ، "آیا فیزیک میدانید؟" ، "قیزیک در هر قدم " ، "مکانیک برای سرگرمی" ، "سفرهای بین سیارات" و غیره نوشته که طی ده ها سال توجه و علاقه خوانندگان شوروی (سابق) را بر انگیخته است .بسیاری از کتابهایس به زبانهای خارجی ترجمه شده است.
پرلمان در زمان محاصره لنینگراد از طرف ارتش آلمان فاشیستی در سال 1942 درگذشت (به دلیل گرسنگی) اما کتابهایش همچنان به زندگی خود ادامه می دهند .هر چاپ تازه فورا بعد از پیدایش در بازار کتاب بفروش می رود. در چاپ های تازه فقط ارقام و احکام کهنه شده تجدید نظر گردیده در صورتی که اساس علمی و ادبی بلا تغییر مانده است.

-------------
بخشی ار فهرست مطالب کتاب دوم فیزیک برای سرگرمی
فصل اول . قوانین اصلی فیزیک
ارزانترین طرز مسافرت
زمین بایست!
نامه از هواپیما
بمباران
راه آهن بدون توقف
پیاده رو های متحرک
قانون مشکل
چرا اسویاتوگور پهلوان کشته شد؟
آیا می توان بدون تکیه گاه حرکت کرد؟
چرا موشک پرواز می کند؟
ماهی مرکب چگونه حرکت می کند؟
مسافرت با موشک به ستاره ها

فصل دوم . نیرو.کار.اصطکاک
مساله قو، خرچنگ و ماهی
علیرغم کریلوف
آیا شکستن تخم مرغ آسان است؟
با بادبان در خلاف جهت باد
آیا ارشمیدس می توانست زمین را بلند کند؟
پهلوان ژول ورن و فرمول اولر
سفتی گره به چه چیز بستگی دارد؟
اگر اصطکاک وجود نداشت
علت فیزیکی سانحه کشتی چلوسکین
چوبی که خودبخود به حالت تعادل در می آید

فصل سوم . حرکت دورانی
چرا فرفره در حال چرخش نمی افند؟
و...

لینک دانلود :

Pdf
Size:17.7 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/QxduxQwF/Physics_II.html

دانلود نسخه انگلیسی کتاب :

DjVu
Size : 6 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/D2EVHEMH/Perelman_Physics_for_Entertain.html

بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

پست من طرف babak الثلاثاء ديسمبر 21, 2010 12:54 pm

Shervin نوشته است:

عشق عشق عشق عشق عشق بابک جان ازت یک دنیا ممنونم، خیلی خیلی لطف کردی دوست عزیزم عشق عشق عشق عشق عشق

رز رز رز رز رز رز رز رز رز
مخلصتم شروین جان.آرزوی ما خوشحالی روزافزون شماست قربان
چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم!
babak
babak

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Empty از کوروش تا پهلوی- دانشگاه پهلوی شیراز

پست من طرف S@M الثلاثاء ديسمبر 21, 2010 1:35 pm

سلام بر دوستان عزیزم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Hello

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 1%20%2833%29
کتاب از کوروش تا پهلوی- نشریه دانشگاه پهلوی شیراز تقدیم به همگی به خصوص Emil عزیز که دنبالش بود: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Detective

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 0v2r8rnyddz9fchwj8j
لینک: http://www.4shared.com/file/yG7tTEVK/az_Kourosh_ta_Pahlavi.html
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Balloony Like a Star @ heaven کتاب دارای پسورد است که برای دوستان فعال ارسال خواهد شد Like a Star @ heaven کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Balloony
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 1%20%2819%29
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Mکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Aکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 S

اين مطلب آخرين بار توسط S@M در السبت أبريل 16, 2011 12:14 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

پست من طرف آزاده الثلاثاء ديسمبر 21, 2010 7:39 pm

دوستم سپاس برای زحمتی که کشیدین . خیلی سورپرایز شدم
آزاده
آزاده

تعداد پستها : 93
آدرس پستي : shahbanoo_ar@yahoo.com

http://www.panizasal.persianblog.ir

پست من طرف eideh الأربعاء ديسمبر 22, 2010 1:05 pm

سلام دوستان کتاب دختر-پرنده و چشمهایش تقدیم به همه شما عزیزان
البته کتاب زیاد قدیمی نیست
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 70188562
http://www.4shared.com/document/S0QlDKSa/dokhtar.html
eideh
eideh

تعداد پستها : 203

پست من طرف eideh الأربعاء ديسمبر 22, 2010 1:28 pm

کتاب هرکه زودتر مه دخت کشکولی انتشارات شباویز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 52515586
http://www.4shared.com/document/kjw1icxB/har_ke_zodtar.html
eideh
eideh

پست من طرف Emiliano الجمعة ديسمبر 24, 2010 5:52 am

S@M نوشته است:سلام بر دوستان عزیزم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Hello

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 1%20%2833%29
کتاب از کوروش تا پهلوی- نشریه دانشگاه پهلوی شیراز تقدیم به همگی به خصوص Emil عزیز که دنبالش بود: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Detective

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 58965400
لینک: http://www.4shared.com/file/yG7tTEVK/az_Kourosh_ta_Pahlavi.html
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Balloony Like a Star @ heaven کتاب دارای پسورد است که برای دوستان فعال ارسال خواهد شد Like a Star @ heaven کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Balloony
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 1%20%2819%29
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Mکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Aکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 S

1. سلام "سم" عزیز.
2. بی نهایت لطف کردی، دوست خوبم. واقعاً نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم. خیلی خوشحالم کردی؛ البته، هنوز نرسیده م کتاب رو دانلود کنم؛ اما، لطفت رو هرگز فراموش نمی کنم. لحظات خوبی که شما، "آپادانا"، "شروین"، "سیاوش"، "بابک"، "اسمم"، "محمد محمودی" و سایر عزیزانی، که یادشون تا ابد تو ذهنمه، واسه ی من و دوستان به وجود آوردید.پ
باز هم ممنونم، یک دنیا. دست دست دست دست رز رز

Emiliano

تعداد پستها : 1670

پست من طرف S@M الجمعة ديسمبر 24, 2010 7:41 am

1- سلام Emil جان!کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_201
2- خیلی خیلی شرمنده میکنی، قابل نداشت... خوشحالم که خوشت اومدهکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_066. این کتاب رو به سختی از کتابخونه مون قرض گرفتم چون جزو کتابهایی هستش که امانت داده نمیشه ولی چون من چند دفعه تا حالا از این کتابها گرفتم (از جمله فرهنگهای توفیق) و خوش قول بودم و یه روزه اسکن کردم و برشون گردوندم، یواشکی بهم قرضش دادن!کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_253
3- این که بتونم با اسکن کردن کتابهایی که امکان پیدا کردنش رو دارم باعث خوشحالی شما دوستان گلم بشم برام خیلی با ارزشه کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_131 و منم از تو دوست عزیزم تشکر میکنم که باعث شدی منم با این کتاب زیبا آشنا بشم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_269
4- برای همگی بهترین آرزوها رو دارم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_087

5- لطفاً اگر کسی از اعضای فعال و یا دوستان قدیمی پسورد این کتاب رو می خوان و من این دوستان رو جا انداختم و پسورد ارسال نکردم بهم خبر بدن کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 29 Smilie_girl_205
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

پست من طرف eideh الجمعة ديسمبر 24, 2010 1:49 pm

سلام سم عزیز با تشکر از کتابهای خوبت میشه پسوورد کتاب را برای من بفرستید چاکریم!
eideh
eideh

صفحه 29 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة