کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 27 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف eideh السبت نوفمبر 06, 2010 5:25 am

با سلام خدمت دوستان عزیز کتاب سه گاو تقدیم به همه شما البته جلد کتاب نابود شده است
http://www.4shared.com/document/P65kSOXe/3cow.html
eideh
eideh

تعداد پستها : 203

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty زنبور کوچولو عسل درست میکند

پست من طرف siavash الأحد نوفمبر 07, 2010 12:50 pm

سلام دوستان رز ... کتاب زنبور کوچولو عسل درست میکند تقدیم به شما ... شب و روزتان خوش رز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Wavey
کتاب زنبور کوچولو عسل درست میکند - نوشتۀ گراهام پین - ترجمۀ الدوز کاظم زاده - انتشارات سپیده - 20 صفحه - چاپ پنجم - سال 1369

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 57777083

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان ارسال خواهد شد

لینک دانلود کتاب زنبور کوچولو عسل درست میکند :

http://www.4shared.com/file/0vmqHgcI/Zanboor_Koochooloo_Asal_Dorost.html
siavash
siavash

تعداد پستها : 196

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty آدم آهنی - انتشارات اوریژینال

پست من طرف siavash الإثنين نوفمبر 15, 2010 2:50 pm

سلام دوستان رز ... برای امشب دو کتاب کمیک قدیمی از آثار هرژه رو حاضر کردم که پسوردشون به دوستان ارسال خواهد شد ، قبلاً این دو کتاب با حجم کمتر توسط سهرابخان عزیز در اختیار همه قرار گرفته بود . تقدیم به اعضای فعال فروم بخصوص تاپیک کتابهای مصور :study: ...
کتاب آدم آهنی - ماجراهای ژو ، زت و ژوکو - نوشتۀ هرژه - ترجمۀ اسمردیس - انتشارات اوریژینال - 56 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 57019202

کتاب فوق دارای پسورد میباشد که به دوستان ارسال خواهد شد

لینکهای دانلود کتاب آدم آهنی :

http://www.4shared.com/file/JzIMQxs0/The_Manitoba_No_Reply__Persian.html

http://www.4shared.com/file/eZcvu_9U/The_Manitoba_No_Reply__Persian.html

http://www.4shared.com/file/03BfdbQk/The_Manitoba_No_Reply__Persian.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty خرچنگ پنجه طلایی - انتشارات ونوس

پست من طرف siavash الإثنين نوفمبر 15, 2010 3:03 pm

سلام مجدد رز ... کتاب دومی که حاضر کردم خرچنگ پنجه طلایی از انتشارات ونوس هست که دیگه نیازی به توضیح اضافی نداره Wink ... تقدیم به دوستان بخصوص محمد عزیز که دنبال این کتاب بود :study: ... شب خوب و خوشی داشته باشید رز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Wavey
کتاب خرچنگ پنجه طلایی - ماجراهای تن تن و میلو - نوشتۀ هرژه - ترجمۀ اسمردیس - انتشارات ونوس - 65 صفحه

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 94020800

کتاب فوق دارای پسورد میباشد که به دوستان ارسال خواهد شد

لینکهای دانلود کتاب خرچنگ پنجه طلایی :

http://www.4shared.com/file/XvjKiWX7/The_Crab_With_The_Golden_Claws.html

http://www.4shared.com/file/f3zkQxB0/The_Crab_With_The_Golden_Claws.html

http://www.4shared.com/file/ssa9NaOd/The_Crab_With_The_Golden_Claws.html

چند نکته :

1 - صفحه بعد از جلد کتاب من از بین رفته بود که به لطف دوست عزیزم شروین کتاب کامل شد رز

2 - این کتاب اولین کتاب تن تنی هست که برام خریدن drunken

3 - به علت مشکلات شخصی مدتی کمتر در خدمت دوستان خواهم بود چونکه کارهام روی هم انباشته شده ولی همچنان در فروم خواهم بود Neutral
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty زورو

پست من طرف Shervin الثلاثاء نوفمبر 16, 2010 2:47 am

سلام دوستان رز

یک داستان کمیک از "زورو" به نام "زورو و سگ با وفا" از مجلهء عصر مصور تقدیم به شما عزیزان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Scan0116

http://www.4shared.com/file/vvZoDMlH/Asre_Mosavar__Zoro_.html

* مجله فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty یازده داستان از کتاب عمو نوروز

پست من طرف @p@d@n@ الأربعاء نوفمبر 17, 2010 6:21 pm

درود بر دوستان مخصوصا عمو سیاوش و عمو شروین عزیز ، دستتون واقعا درد نکنه رز

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Amo_Noroz_Sobhi

یازده داستان از کتاب عمو نوروز ، نوشته فضل الله مهتدی،32 صفحه ،شامل داستانهای :
چهارشنبه سوری
عمو نوروز
سیزده بدر
ملای مکتب دار
بقال و طوطی
زور
سلطان محمود و ایاز
فیل آتش نشان
نخودی
گل خندان
هدهد

لینک دانلود :

Pdf
Size:4.2 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/ADlpMAAJ/Amo_Noroz_Sobhi.html

بدرود

@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف babak الأربعاء نوفمبر 17, 2010 7:03 pm

چاکریم! سلاممممممممممممممممممممم
به قول مرحوم حمید مصدق "من پس از رفتن ها رفتن ها در دلم شوق تو باز آمده ام" با شوق زیاد دوباره این فروم و صفحات رو می بینم و اما همونقدر که از دیدن شروین و سهراب و افشین و سیاوش وامیر و اسمم ورئوف وسم خوشحالم از ندیدن محمد و ایده و آزاده و فرید وسیما و آرین گرل و پوریا کیانوش و.... ناراحتم
بچه ها یادمون میره یاد بقیه کنیم و یادمون میره ازشون بپرسیم کجان.دوستانی که ایمیل و تلفن از این دوستان دارن خبری ازشون به ما هم بدن.اگر خودشون هم خاموش میان میرن باید بدونن سلام و کلامشون هم برای ما که دوستشون داریم غنیمته
چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم! چاکریم!
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف faridonline الخميس نوفمبر 18, 2010 9:37 am

babak نوشته است: چاکریم! سلاممممممممممممممممممممم
به قول مرحوم حمید مصدق "من پس از رفتن ها رفتن ها در دلم شوق تو باز آمده ام" با شوق زیاد دوباره این فروم و صفحات رو می بینم و اما همونقدر که از دیدن شروین و سهراب و افشین و سیاوش وامیر و اسمم ورئوف وسم خوشحالم از ندیدن محمد و ایده و آزاده و فرید وسیما و آرین گرل و پوریا کیانوش و.... ناراحتم
بچه ها یادمون میره یاد بقیه کنیم و یادمون میره ازشون بپرسیم کجان.دوستانی که ایمیل و تلفن از این دوستان دارن خبری ازشون به ما هم بدن.اگر خودشون هم خاموش میان میرن باید بدونن سلام و کلامشون هم برای ما که دوستشون داریم غنیمته

سلام بابک عزیز . من هر روز اینجا میام یعنی روزی نیست که نیام ولی بدلیل مشغله فقط مصرف کننده ام بنابراین واقعا از بچه های فعال که بهشون خدا قوت میگم یه جورایی شرمندم . در هر صورت از اینکه به یادم هستین خیلی خوشحالم . عشق عشق عشق عشق
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

پست من طرف @p@d@n@ الخميس نوفمبر 18, 2010 4:31 pm

به به عمو بابک گل ، کجایی عمو،دلمون کلی برات تنگ شده بود، خوش اومدی cheers cheers رز چاکریم!
@p@d@n@
@p@d@n@

پست من طرف hadish الجمعة نوفمبر 19, 2010 4:01 am

یه سری کتاب طلایی قدیمی دارم میتونم اسکنش کنم اما نمیدونم چه جوری آپلودشون کنم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

hadish

تعداد پستها : 3

پست من طرف Shervin الجمعة نوفمبر 19, 2010 4:04 am

hadish نوشته است:یه سری کتاب طلایی قدیمی دارم میتونم اسکنش کنم اما نمیدونم چه جوری آپلودشون کنم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

سلام
کتابهای طلائی همشون قبلا" آپلود شده، هر 86 جلد
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty ماه مال همه است

پست من طرف tisto الجمعة نوفمبر 19, 2010 10:55 am

سلام دوستان ! رز

ماه مال همه است
نوشته : حمید گروگان - تصویر سازی : لئونارد وایزگارد
چاپ اول: زمستان 62

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 7pwimsgi4bxfh4ljs1g

" در یک شب مهتابی ، داشتم خواب مهتاب را می دیدم !
دور از خانه مان ، تک و تنها در جنگلی ایستاده بودم . هیچ صدایی نمی آمد ؛ ......
به ماه گفتم :« خیلی دوستت دارم ، مال من باش !»
گفت : « مال همه ام !»
گفتم :« باور کن هیچ کس به فکر تو نیست همه خوابند ، هیچ کس به اندازه من ، تو را دوست ندارد.»
گفت : « من مال همه ام ، یعنی باید مال همه باشم ، باور کن ...»
ماه این را گفت و به راه افتاد. دلشکسته نگاهش کردم و به دنبالش رفتم . "

http://www.4shared.com/document/Y7Rzz0la/mah_male_hame_ast.html
tisto
tisto

تعداد پستها : 143

پست من طرف kurosh الجمعة نوفمبر 19, 2010 12:07 pm

Shervin نوشته است:
hadish نوشته است:یه سری کتاب طلایی قدیمی دارم میتونم اسکنش کنم اما نمیدونم چه جوری آپلودشون کنم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

سلام
کتابهای طلائی همشون قبلا" آپلود شده، هر 86 جلد
بله ولی‌ لینک یک سری از آنها کار نمی‌‌کند.

kurosh

تعداد پستها : 8

پست من طرف babak الجمعة نوفمبر 19, 2010 12:51 pm

مخلصیم سهراب جان من هم دلم برای همه تون تنگ شده بود.
babak
babak

پست من طرف eideh الأحد نوفمبر 21, 2010 3:54 pm

سلام بابک عزیز شرمنده که بدلیل مشغله زیادنمی توانم زیاد سر بزنم دل من هم برای همتون تنگ شده قول می دهم جمعه چند تا کتاب آپلود کنم عشق عشق
eideh
eideh

پست من طرف babak الأحد نوفمبر 21, 2010 5:59 pm

ممنون ایده جان از حضورتون خوشحالیم
babak
babak

پست من طرف آزاده الإثنين نوفمبر 22, 2010 8:45 pm

دوست من .... لا اقل بر من خرده نگیرید .... نقاشی خانه و کمی تغییرات در منزل در به درم کرده بود اینروزها .... چند بار خاموش آمدم. به قول همان مرحوم عزیزم .... تو مپندار که خاموشی من / هست برهان فراموشی من ...
آزاده
آزاده

تعداد پستها : 93
آدرس پستي : shahbanoo_ar@yahoo.com

http://www.panizasal.persianblog.ir

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty من به یادتون هستم

پست من طرف pooria.kianoush الإثنين نوفمبر 22, 2010 10:52 pm

سلام دوستان خوبم
دلم براتون خیلی خیلی خیلی تنگ شده
راستش به دلیل شرایط شغلی که برام پیش اومده دیگه فرصت کار ندارم، یعنی در واقع دیگه کتاب یا نواری ندارم که بخوام آپلودش کنم براتون
ولی واقعاً از صمیم قلب میگم که همتونو دوست دارم و به تلاشتون برای آپلود کتابهای قدیمی زمان کودکی مون احترام میگذارم
با احترام
پوریا

چاکریم!
pooria.kianoush
pooria.kianoush

تعداد پستها : 72

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty آسمان و زمین- نشر آینده

پست من طرف S@M الثلاثاء نوفمبر 23, 2010 6:22 pm

سلام بر دوستان عزیزم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Heartshape1
ماشالله با اومدن Babak جان این دو صفحه سرشار از دید و باز دید شدهکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Loveshowerو گمگشته ها به آغوش میهن(!) بازگشتند و ما از دیدارشون خوشحال شدیم...کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Grouphug
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Welcomwagonکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Welcometrainfکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Welcometrainfکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Welcomwagon
و اما کتاب امشب آسمان و زمین هستش که یه چیزی تو مایه های به من بگو چرا است....کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Bokmal
منتها بر خلاف محتویاتش که علمیه خودش خیلی بی فرهنگ بود و موقع اسکن هی کج میشد!کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Wha%255B1%255D
خلاصه من تلاشمو کردم که حتی الامکان صاف و صوف بشه...کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Fishfightsmilesکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Lbslf6tjsst9suhmtrsi

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 422
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Xffhvqqttljm3sbxra6e
لینک: http://www.4shared.com/file/px_vY-xM/asman_va_zamin.html
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
خب دیگه شب به خیر و تعطیلات توأم با آلودگی خوش بگذره... Smile
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Starplucker

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Coralreefetکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Coralreefetکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Coralreefet

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Mکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Aکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 S

اين مطلب آخرين بار توسط S@M در السبت أبريل 16, 2011 12:18 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty پرنده چه گفت ؟

پست من طرف @p@d@n@ الأربعاء نوفمبر 24, 2010 5:02 am

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Parande

پرنده چه گفت ؟ (بر اساس حکایتی از مثنوی)، نوشته : رویا ، نقاشی از بهمن دادخواه ، 23 صفحه ،چاپ اول بهمن ماه 1353

لینک های دانلود :

Djvu
Size:1.6 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/EEk2wvBp/Parande.html
Pdf
Size:19.3 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/hDHxaSZ5/Parande.html

بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

پست من طرف babak الخميس نوفمبر 25, 2010 7:16 pm

سلام بچه ها
میدونم بی ربطه ولی با دیدن دوستان گفتم شاید خالی از لطف نباشه بگم امروز و دیروز دو تا از آدمهای مهم زندگیم که سالها ازشون بی خبر بودم را پیدا کردم و چقدر خوشحال شدم.پیش خودم گفتم واقعا این شادی ارزش نیم ساعت وقت گذاشتن و پیدا کردن شماره تماسشون رو نداشت؟
پوریا جان بچه های این فروم هیچ کدام ماشین اسکن و آپلود نیستن بنابراین دلیلی نداره چون کتابی برای اسکن نداری سری به ما نزنی .ما که تلاش و سلیقه ات برای مرتب کردن 48 داستان رو یادمون نمیره.نکنه نی نی اومده سراغتون ناقلا!؟ و بهانه میاری؟ lol!
هر جا هستی شاد و موفق باشی
babak
babak

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty سویس (دانستنیهای نونهالان)

پست من طرف Shervin الجمعة نوفمبر 26, 2010 4:57 am

سلام دوستان رز

کتاب "سویس" از سری کتابهای دانستنیهای نونهالان تقدیم به شما عزیزان

(انتشارات پدیده - چاپ 1353)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Scan0117

http://www.4shared.com/file/WfaQtLQo/Swiss__denestani_haye_nonahala.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان و اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Empty عمو بابک تقدیم می کند :کشف های شگفت انگیز ارشمیدس

پست من طرف @p@d@n@ الجمعة نوفمبر 26, 2010 8:12 am

درود بر دوستان
یکی دیگه از کتاب های زیبای عمو بابک تقدیم به شما :

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 27 Arashmedus

کشف های شگفت انگیز ارشمیدس ، نوشته : آرتر جوناس ، ترجمه : پوران صلح کل ، 63 صفحه ، از سری علمی کتاب های طلائی انتشارات امیرکبیر، چاپ دوم 1357

فهرست مطالب:
آغاز زندگی
قضیه تاج زرین
درباره اجسام شناور
من می توانم کره زمین را تکان دهم
شش وسیله ساده
تعادل بدن چیست؟
سیارات و ستارگان
ماسه و اعداد
جنگ و ابزار جنگ
تکه هایی از یک معما

لینک دانلود :

Pdf
Size:11.9 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/wqMHmxOS/Arashmedus.html

بدرود

رز
@p@d@n@
@p@d@n@

پست من طرف easy السبت نوفمبر 27, 2010 3:30 pm

با سلام به همه دوستان:
من مجموعه نسبتا کاملی از نوار قصه های قدیمی را دارم که امیدوارم به تدریج بتوانم آنها را درسایت Upload کنم. ضمنا یک سؤال هم دارم. آیا کسی تأتر عروسکی حسن و خانم حنا را بصورت کامل داره؟ البته یکی از دوستان در سایت قبلی Cd1 آنرا گذاشته بود ولی cd دومش نبود. خیلی گشتم تا Cd2 را پیدا کنم ولی متأسفانه تا حالا نتونستم. ضمنا آن نسخه ای که از طرف شرکت دیباگر منتشر شده بود، ظاهرا دیگه تو بازار گیر نمی یاد. خواهش می کنم اگر کسی آنرا داره یا اطلاع داره که چه جوری می شه آنرا تهیه کرد لطفا خبر بده. ازهمه دوستان ممنونم.

easy

تعداد پستها : 14

پست من طرف eideh السبت نوفمبر 27, 2010 4:25 pm

سلام دوستان من طبق قولی که دادم دو تا کتاب اسکن کردم اما برنامه pdf سازم خراب شد حجم فایل هم خیلی بالا است لطفا کمکم کنید چه کارکنم ؟
eideh
eideh

صفحه 27 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة