کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 21 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف sooratak السبت سبتمبر 11, 2010 1:28 pm

سلام شروین عزیز
متاسفانه اسکنر ندارم و این ها رو هم با دوربین لپ تاپ گرفتم به چه سختی
آره کیفیت پایینه اما ندارم اسکنر
sooratak
sooratak

تعداد پستها : 86

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty اوژنی گرانده

پست من طرف @p@d@n@ السبت سبتمبر 11, 2010 7:15 pm

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 82220785

اوژنی گرانده ، نوشته : بالزاک ، مترجم : الهه تیمورتاش ، 80 صفحه، انتشارات سپیده، چاپ دوم 1370

لینک دانلود :

Pdf
Size:2.9 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/o3LtsRiV/Eugenie_Grandet.html

بدرود
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty قالیچه بتــه گلی

پست من طرف tisto الأحد سبتمبر 12, 2010 1:54 am

رز
قالیچه بتــه گلی
"از مجموعه قصه های خاک پاک"
نویسنده: محمدرضا یوسفی . نقاشی: اکبر نیکان پور
انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 A9fthczmkjjww9g084kw

http://www.4shared.com/document/dwle49Ly/ghaliche_bote_goli.html
tisto
tisto

تعداد پستها : 143

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty تکامــل

پست من طرف tisto الأحد سبتمبر 12, 2010 2:51 am

تکامــل
علم برای نوجوانان / جواد قهرمانی
نشر بین الملل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Tmetp3k58cu3p42lggu3

http://www.4shared.com/document/U5gAVdA2/evolution.html
tisto
tisto

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty از میمون تا انسان

پست من طرف @p@d@n@ الأحد سبتمبر 12, 2010 8:00 am

درود بر دوستان

پیرو کتاب تکامل عمو تیستو ، کتاب از میمون تا انسان تقدیم می گردد :

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 63167357

از میمون تا انسان ، نوشته : فریدون شایان ، 87 صفحه ،چاپ اول : انتشارات پویا ، زمستان 1351

لینک دانلود :

Pdf
Size:3.7 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/kcqiOELK/Az_Mymon_Ta_Ensan.html

به علت مخدوش بودن تصویر روی جلد ، جلد کتاب از چاپ دوم (انتشارات شباهنگ-تیرماه 2536) انتخاب شد.
دو پست sooratak عزیز ، در صفحه قبل تاپیک ، باعث سنگین شدن صفحه شده است.در صورت امکان ، لطفا یکی از مدیران عزیز ، برای این مشکل چاره ای بیاندیشد.
بدرود
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty هدی در شهر - انتشارات بامداد

پست من طرف siavash الأحد سبتمبر 12, 2010 8:05 am

با سلام رز ... برای امروز یک کتاب قشنگ از ماجراهای هدی یا همون هایدی رو براتون حاضر کردم ... این سری در اصل داستانهای زیادی داشته که اونطور که من فهمیدم چهار جلد از اونها رو انتشارات بامداد ترجمه و چاپ کرده که من فقط همین کتابشو فعلاً دارم ... پسورد کتاب هم به دوستانی که قبلاً ارسال میشده ارسال میشهکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Type ... آپادانای عزیز بابت کتابهای پرحجمی که زحمتشو کشیدی ازت ممنونم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Auskosten ... بدرودکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Wavey
کتاب هدی در شهر - ترجمۀ محسن نعیمی ، نعمتی - انتشارات بامداد - چاپ اول - 1354

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 27202348

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

پسورد کتاب فوق به اعضای فعال فروم ارسال خواهد شد

لینک دانلود کتاب هدی در شهر :

http://www.4shared.com/file/oVQMfv9l/Heidi_Dar_Shahr.html
siavash
siavash

تعداد پستها : 196

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty خانه روی درخت

پست من طرف @p@d@n@ الأحد سبتمبر 12, 2010 8:53 am

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 13096168

خانه ای روی درخت (از سری داستانهای زمردی)، ترجمه خسرو، 40 صفحه، کتابفوشی معراجی

لینک دانلود :

Pdf
Size:2.6 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/JQKxDs5H/Khaneei_Roye.html

آپادانای عزیز بابت کتابهای پرحجمی که زحمتشو کشیدی ازت ممنونم

خواهش می کنم عمو سیاوش ، انجام وظیفه بود Smile
بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty ایتالیا

پست من طرف Shervin الأحد سبتمبر 12, 2010 10:17 am

سلام دوستان رز

کتاب ایتالیا از سری کتابهای دانستنیهای نونهالان تقدیم به شما

(انتشارات پدیده - چاپ 1353)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Scan0012

http://www.4shared.com/file/j-M9JSsd/Italia__Danestani_haye_Nonahal.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty قهرمانان تاریخ ایران

پست من طرف @p@d@n@ الأحد سبتمبر 12, 2010 12:42 pm

درود دوباره بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 38509638

قهرمانان تاریخ ایران ( کتاب کیهان 3) ، نویسندگان : باستانی پاریزی ، عبدالحسین زرین کوب و محمد اسمعیل رضوانی ، 97 صفحه ، چاپ دی ماه 1342

لینک دانلود :

Pdf
Size:3.1 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/JElghWu8/Historical_Heroes_Of_Iran.html

بدرود

رز
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty درود

پست من طرف tisto الأحد سبتمبر 12, 2010 3:17 pm

درود بر آپادانا !

رز رز رز
.
.
.
.
.
tisto
tisto

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty کودکی من

پست من طرف @p@d@n@ الإثنين سبتمبر 13, 2010 5:53 am

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 31156944

کودکی من (مجموعه 6 قصه پیوسته)، نوشته : منصور یاقوتی ، 96 صفحه، ناشر آوا ، چاپ اول و دوم 1354

در اولین برخوردم با "کودکی من" ، اصلا فکرشو نمی کردم که روزی به یکی از کتاب های محبوبم تبدیل بشه ، اما شد ! امیدوارم که محبوب شما هم بشه .هر چند نسخه کاغذی کتاب - به دلیل کاهی بودن ورق ها - در هنگام آماده کردن آن، از بین رفت ، اما هیچ دلگیر نیستم که با دیجیتالی شدنش ، به ابدیت پیوست.

لینک دانلود :

Pdf
Size:2 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/EcJKU7l2/Kodaki_Man.html

**
*

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 27202348

عمو سیاوش ، این کتاب چه زیبا آماده شده بود و چه تصاویر دلنشینی داشت.دید من را که کلا نسبت به هایدی عوض کرد.دستت درد نکنه که خیلی عالی بود.

Shervin نوشته است:[center]سلام دوستان رز

کتاب ایتالیا از سری کتابهای دانستنیهای نونهالان تقدیم به شما

(انتشارات پدیده - چاپ 1353)

عمو شروین ممنون .از این سری من هم یک جلد دارم که در آینده آپلودش می کنم.قدیما حدود 18-19 جلد از این مجموعه زیبا و آموزنده را داشتم که الان رسیده به یک جلد Neutral دستت درد نکنه که این سری را یادآوری کردی .

tisto نوشته است:درود بر آپادانا ! .

درود بر شما دوستان که لطف و مهربانیتان ، رونق بخش انجمن کوچک ماست...

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 42712678
یادمون باشه که اینجا با دل ساخته و پرداخته شده.

بدرود

رز
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف Shervin الإثنين سبتمبر 13, 2010 6:12 am

@p@d@n@ نوشته است:
عمو شروین ممنون .از این سری من هم یک جلد دارم که در آینده آپلودش می کنم.قدیما حدود 18-19 جلد از این مجموعه زیبا و آموزنده را داشتم که الان رسیده به یک جلد Neutral دستت درد نکنه که این سری را یادآوری کردی .

سلام آپادانای عزیز رز
خواهش میکنم دوست خوبم، خوشحالم که مورد رضایتت واقع شد خندیدن من تعداد نسبتا" زیادی از این مجموعه رو دارم که در آینده حتما" باز اسکن میکنم

منم به نوبهء خودم بخاطر همهء زحماتی که برای فروم میکشی صمیمانه ازت تشکر میکنم رز رز امیدوارم این جمع گرم و صمیمی تا سالیان سال برقرار باشه cheers
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty تابستان - انتشارات کورش

پست من طرف siavash الإثنين سبتمبر 13, 2010 12:10 pm

با سلام رز ... برای امروز کتاب تابستان رو از انتشارات کورش حاضر کردم اگرچه هوا کم کم داره سرد میشه کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Rain ... پسورد این کتاب و کتاب قبلی هم متعاقباً به دوستان ارسال میشهکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Type ... آپادانا جان به شخصه برای زحماتی که برای فروم کشیدی ازت ممنونم کتاب هایدی هم قابل شما رو نداشت ، قبلاً هم گفتم حضور شما همیشه باعث خوشحالی منه ... من هم تعدادی از کتابهای طلایی و گل سرخ زخیم رو دارم که با توجه به صفحات خیلی زیاد تا حالا وقت و حوصلۀ اسکنش رو نداشتم ولی یه ذره سرم که خلوت شد برای شما و سایر دوستان آمادش میکنم :study: ... من هم مثل شروین امیدوارم این جمعمون سالیان سال برقرار باشه ... بدرود کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Wavey
کتاب تابستان - شعر : علی اکبر خلیلی - طراح و نقاش : عبدالرضا طباطبائی - انتشارات کورش - چاپ دوم - سال 1365

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 39080677

پسورد کتاب فوق به اعضای فعال فروم ارسال میشود

لینک دانلود کتاب تابستان :

http://www.4shared.com/file/LScLN5Bu/Tabestan.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty قصه خوب مزرعه

پست من طرف Marian الإثنين سبتمبر 13, 2010 1:34 pm

سلام به همه بچه های فروم
من تازه با این فروم آشنا شدم و خیلی دوست دارم که من هم فعالیتی داشته باشم
واسه شروع یه کتاب شعر می زارم به اسم قصه خوب مزرعه . این کتاب شعر رو هنوز مدرسه نمی رفتم که مامانم برام خرید . نقاشیهاش رو خیلی دوست دارم و تقریبا تمام شعرهاش رو حفظ بودم
این کتاب برای انتشارات شرکت توسعه کتابخانه های ایران بود که البته چند سال بعد انتشارات ساویز هم اونو چاپ کرد . من هر دو نسخه این کتابها رو داشتم که بعدها اونی رو که برای توسعه کتابخانه های ایران بود رو از دست دادم به خاطر همین نسخه انتشارات ساویز رو قرار میدم. البته این دو نسخه هیچ فرقی با هم ندارند و فقط پشت جلد به جای انتشارات ساویز نوشته شده بود شرکت توسعه کتابخانه های ایران

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 33024878
http://www.4shared.com/file/47OI0ZR3/ghese_khoobe_mazraeh.html

این فایل دارای پسورد میباشد

البته من این کتاب رو با رزولیشن 300 اسکن کردم . ولی برای اینکه راحت تر دانلود بشه حجمش رو کم کردم اگه کسی خواست می تونم با کیفت بالا برای آپلود کنم. رز
Marian
Marian

تعداد پستها : 4
آدرس پستي : Tehran

پست من طرف Shervin الإثنين سبتمبر 13, 2010 3:23 pm

سلام Marian خانوم
به این فروم خوش اومدید رز و بابت کتابی که زحمت کشیدید آپلود کردید از شما بسیار تشکر میکنیم دست دست منتظر کارهای قشنگ شما هستیم خنده
Shervin
Shervin

پست من طرف Marian الإثنين سبتمبر 13, 2010 5:19 pm

خواهش می کنم آقا شروین . قابل شما رو نداشت.

کتاب فوق رو با رزولیشن 300 هم آپلود کردم - پسورد همون قبلیه

http://www.4shared.com/file/Obncg8c8/ghese_khoobe_mazraeh-300.html

رز
Marian
Marian

تعداد پستها : 4
آدرس پستي : Tehran

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty زاغ و مار

پست من طرف siavash الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 8:22 am

سلام دوستان رز ... برای امروز کتاب زاغ و مار رو حاضر کردم ، متاسفانه بعضی از نقاشیهای کتاب خط خطی شده Neutral ... روی این کتاب پسوردی قرار ندادم ، امیدوارم مورد رضایت دوستانم قرار بگیره ... بدرود کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Wavey
کتاب زاغ و مار - نویسنده : سهراب اسدی - ناشر گل فام - چاپ سوم - فروردین ماه 1367

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 49035645

بــــدون پــــســـــورد

لینک دانلود کتاب زاغ و مار :

http://www.4shared.com/file/hK-Q1V83/Zagh_Va_Maar.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty رابینسون کروزوئه -انتشارات کورش

پست من طرف kave الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 2:21 pm

درود دوستان
یک هفته ای بیشتر تا آخر تابستان نمانده.تا میتوانید به کودکی بنشینید که تابستان بهترین فصل کودکیهاست .
بعد از این قطعه ادبی عرض کنم که از این سریه انتشارات کورش فقط مونده "ریچی در کمربند سحرآمیز" . وبسیار عجیبه که تا به حال آفتابی نشده !از رابینسون ،جزیره گنج و چارلی بسیار دوست داشتنی تر بود !

kave
kave

تعداد پستها : 60

پست من طرف Shervin الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 3:19 pm

سلام کاوه جان رز
خیلی خوشحالم که تو این تاپیک میبینمت خنده جات خیلی خالی بود، بابت کتاب قشنگت هم ازت بسیار ممنونم رز رز
کتاب ریچی در کمربند سحرآمیز رو من دارم، انشالا یه روز اسکنش میکنم Wink
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty كتاب شكارچي وسه غول

پست من طرف amirarsalanroomi الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 4:06 pm

با سلام خدمت دوستان كتاب شكارچي وسه غول رو كه مدتها بود اماده كرده بودم ولي بدليل مشكلات زياد نتونسته بودمبراتون بذارم الان اماده كردم

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 IMG__FILEminimizer_

لينك كتاب

http://www.4shared.com/file/VMwZXHjx/shekarchi_va_se_goul.html
amirarsalanroomi
amirarsalanroomi

تعداد پستها : 64

پست من طرف @p@d@n@ الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 7:52 pm

کاوه جان ، من نیز خوش آمد عرض می کنم و امیدوارم که اینجا هم حضوری پررنگ داشته باشید.
دو کتاب آخرتون بسیار زیبا هستند ، اما متاسفانه از نرم افزار ریجیستر نشده برای pdf کردنشون استفاده کرده اید که باعث پایین آمدن کیفیت تصاویر شده است.اگر امکانش را دارید ،یکبار دیگه ، بدون اینکه از pdfFactory Pro استفاده کنید ، تنها صفحات را زیپ کرده و آپلود کنید.
با تشکر
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty نیم قرن در باغ شعر کودکان

پست من طرف @p@d@n@ الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 8:08 pm

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 54885689

نیم قرن در باغ شعر کودکان ، گزیده ای از اشعار عباس یمینی شریف ، 146 صفحه ، چاپ اول انتشارات روش نو

لینک دانلود :

Pdf
Size:4.9 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/ArkepTso/Kodakan.html
بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty کیهان بچه ها (21 اردیبهشت 1361، شماره 136)

پست من طرف Shervin الأربعاء سبتمبر 15, 2010 2:52 am

سلام دوستان رز

مجله کیهان بچه ها (21 اردیبهشت 1361، شماره 136) تقدیم به شما

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Scan0013

http://www.4shared.com/file/t5H02QoO/Keyhan_Bache_ha__21_Ordibehesh.html

* مجله فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 21 Empty سلام

پست من طرف o m i d الأربعاء سبتمبر 15, 2010 1:33 pm

سلام به همه...من تازه واردم.خیییییییییییلی وقته دنبال دو تا نوار قصه میگردم..."دل موش پوست پلنگ" از برنامه های زنگ تفریح ..."فلفلی وقلقلی" که میرن مهمونی قفس شیر ولی شیره میخوردشون البته شکمش زیپ داره باز میان بیرون. هرکی راهنماییم کنه خیییییلییی ممنون میشم . برای دوباره شنیدنشون ثانیه شماری میکنم

o m i d

تعداد پستها : 2

پست من طرف kave الأربعاء سبتمبر 15, 2010 2:51 pm

@p@d@n@ نوشته است:کاوه جان ، من نیز خوش آمد عرض می کنم و امیدوارم که اینجا هم حضوری پررنگ داشته باشید.
دو کتاب آخرتون بسیار زیبا هستند ، اما متاسفانه از نرم افزار ریجیستر نشده برای pdf کردنشون استفاده کرده اید که باعث پایین آمدن کیفیت تصاویر شده است.اگر امکانش را دارید ،یکبار دیگه ، بدون اینکه از pdfFactory Pro استفاده کنید ، تنها صفحات را زیپ کرده و آپلود کنید.
با تشکر

درود
از لطف شما و شروین عزیز بسیار سپاسگذارم .اگر دوستان یک لینک نرم افزار تبدیل به PDF معرفی کنند ممنون میشوم .هرچه در این خصوص دانلود کردم کار نکرد ! در اولین فرصت هردو را می گذارم .باز هم تشکر میکنم .
kave
kave

تعداد پستها : 60

صفحه 21 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة