کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 20 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty یکی بود، یکی نبود

پست من طرف Shervin الخميس سبتمبر 02, 2010 1:54 am

سلام دوستان رز

کتاب "یکی بود، یکی نبود" تقدیم به شما

(انتشارات نشر گزارش، از سری کتابهای لاکپشت، چاپ 1369)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Scan0035

http://www.4shared.com/file/Ccm5iIOC/Yeki_Bood_Yeki_Nabood.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف آزاده الجمعة سبتمبر 03, 2010 4:54 am

[quote="Shervin"][center]سلام دوستان رز

این کتاب رو بیرون میفروشن . مثل گربه من ناز نازیه و سری حسنی و .... میتونیم کتابهای نشر جدید رو هم بزاریم ؟ چون من از این جدیدها 300 تا کتاب دارم lol!
آزاده
آزاده

تعداد پستها : 93
آدرس پستي : shahbanoo_ar@yahoo.com

http://www.panizasal.persianblog.ir

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف Shervin الجمعة سبتمبر 03, 2010 5:39 am

[quote="آزاده"]
Shervin نوشته است:[center]سلام دوستان رز

این کتاب رو بیرون میفروشن . مثل گربه من ناز نازیه و سری حسنی و .... میتونیم کتابهای نشر جدید رو هم بزاریم ؟ چون من از این جدیدها 300 تا کتاب دارم lol!

خیلی از کتابها ممکنه دوباره تجدید چاپ شده باشن، ولی ما فقط کتابهای چاپ قدیم رو اینجا میزاریم، کتابهای چاپ جدید رو هر کی بخواد خیلی راحت میره از کتاب فروشی ها میخره
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty برادر کوچولو و خواهر کوچولو

پست من طرف siavash السبت سبتمبر 04, 2010 1:06 am

سلام دوستان رز ... برای امروز یک کتاب به نام برادر کوچولو و خواهر کوچولو رو براتون حاضر کردم که به نظر خودم کتاب خیلی قشنگی هست ... دوستانی که پسوردشون نرسید نگران نباشند بعداً دوباره براشون میفرستم Wink ... روز خوب و خوشی داشته باشید کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Wavey
کتاب برادر کوچولو و خواهر کوچولو - داستانهای بهارک - انتشارات کورش

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 34050193

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

لینک دانلود فایل کم حجم برای اعضای عادی فروم ( بدون پسورد ) :

http://www.4shared.com/file/3kN66IhP/Baradare_Koochooloo_Va_Khahare.html

لینک دانلود فایل کامل مخصوص اعضای فعال ( دارای پسورد ) :

http://www.4shared.com/file/XJatuPTp/Baradare_Koochooloo_Va_Khahare.html
siavash
siavash

تعداد پستها : 196

پست من طرف reza1 السبت سبتمبر 04, 2010 2:13 pm

من عضو سایت هستم پسورد فایل ها رو چه جوری بدست بیارم ؟ :?:

reza1

تعداد پستها : 1

پست من طرف kurosh السبت سبتمبر 04, 2010 3:48 pm

siavash نوشته است:
سلام دوستان رز ... برای امروز یک کتاب به نام برادر کوچولو و خواهر کوچولو رو براتون حاضر کردم که به نظر خودم کتاب خیلی قشنگی هست ... دوستانی که پسوردشون نرسید نگران نباشند بعداً دوباره براشون میفرستم Wink ... روز خوب و خوشی داشته باشید کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Wavey
کتاب برادر کوچولو و خواهر کوچولو - داستانهای بهارک - انتشارات کورش

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 34050193

لینک دانلود فایل کم حجم برای اعضای عادی فروم ( بدون پسورد ) :

http://www.4shared.com/file/3kN66IhP/Baradare_Koochooloo_Va_Khahare.html

لینک دانلود فایل کامل مخصوص اعضای فعال ( دارای پسورد ) :

http://www.4shared.com/file/XJatuPTp/Baradare_Koochooloo_Va_Khahare.html
سیاوش عزیز سلام تشکر می‌کنم.امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی‌.واقعا کتاب زیبایی‌ است.

kurosh

تعداد پستها : 8

پست من طرف آزاده السبت سبتمبر 04, 2010 4:18 pm

[quote="reza1"]من عضو سایت هستم پسورد فایل ها رو چه جوری بدست بیارم ؟ :?: [/quote
دوست من
پسوورد فقط برای اعضای فعال با پیام خصوصی ارسال میشه.
من با این همه دبدبه و کبکبه ... هنوز هر پسووردی رو بهم نمیدن... :geek: :geek:
باید بیشتر خودی نشون بدم... drunken drunken
آزاده
آزاده

پست من طرف آزاده السبت سبتمبر 04, 2010 4:20 pm

درود . چرا هیچکی در مورد کتاب گفتگوی درختها منو تشویق نکرد ؟؟؟؟؟
آزاده
آزاده

پست من طرف faridonline السبت سبتمبر 04, 2010 5:20 pm

آزاده نوشته است:درود . چرا هیچکی در مورد کتاب گفتگوی درختها منو تشویق نکرد ؟؟؟؟؟
دست دست دست دست دست دست دست دست دست دست
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

پست من طرف S@M الإثنين سبتمبر 06, 2010 3:41 am

سلام بر دوستان رز
اين ايميل امروز براي من اومده بود...اول خواستم براي تعدادي از دوستان كه آدرسشون رو دارم ايميل كنم ولي حيفم اومد كه همه نبيننش خلاصه با اجازه برخلاف قانون عمل ميكنم و اينجا مينويسمش كه شما هم استفاده كنيد؛ هرچند كه ممكنه براي بعضي تكراري باشه. اگه مشكلي بود از مديران ميخوام كه پاكش كنند:
راه بهشت (با بهشت موعود ما يه ريزه تفاوت داره البته... Rolling Eyes )
مردی با اسب و سگش در جاده‌ای راه می‌رفتند. هنگام عبوراز كنار درخت عظیمی، صاعقه‌ای فرود آمد و آنها را كشت. اما مرد نفهمید كه دیگر این دنیا را ترك كرده است و همچنان با دو جانورش پیش رفت. گاهی مدت‌ها طول می‌كشد تا مرده‌ها به شرایط جدید خودشان پی ببرند؟!
پیاده ‌روی درازی بود، تپه بلندی بود، آفتاب تندی بود، عرق می‌ ریختند و به شدت تشنه بودند. در یك پیچ جاده دروازه تمام مرمری عظیمی دیدند كه به میدانی باسنگفرش طلا باز می‌شد و در وسط آن چشمه‌ای بود كه آب زلالی از آن جاری بود. رهگذررو به مرد دروازه ‌بان كرد و گفت: "روز بخیر، اینجا كجاست كه اینقدر قشنگ است؟"
دروازه‌بان: "روز به خیر، اینجا بهشت است."
- "چه خوب كه به بهشت رسیدیم، خیلی تشنه‌ایم."
دروازه ‌بان به چشمه اشاره كرد و گفت: "می‌توانید وارد شوید و هر چقدر دلتان می‌خواهد بنوشید."
- اسب و سگم هم تشنه‌اند.
نگهبان:" واقعأ متأسفم . ورود حیوانات به بهشت ممنوع است."
مرد خیلی ناامید شد، چون خیلی تشنه بود، اما حاضر نبود تنهایی آب بنوشد. ازنگهبان تشكر كرد و به راهش ادامه داد. پس از اینكه مدت درازی از تپه بالا رفتند،به مزرعه‌ای رسیدند. راه ورود به این مزرعه، دروازه‌ای قدیمی بود كه به یك جاده خاكی با درختانی در دو طرفش باز می‌شد. مردی در زیر سایه درخت‌ها دراز كشیده بود وصورتش را با كلاهی پوشانده بود، احتمالأ خوابیده بود.
مسافر گفت: " روز بخیر!"
مرد با سرش جواب داد.
- ما خیلی تشنه‌ایم . من، اسبم و سگم.
مرد به جایی اشاره كرد و گفت: میان آن سنگ‌ها چشمه‌ای است. هرقدر كه می‌خواهیدبنوشید.
مرد، اسب و سگ به كنار چشمه رفتند و تشنگی‌شان را فرو نشاندند.
مسافر از مرد تشكر كرد. مرد گفت: هر وقت كه دوست داشتید، می‌توانید برگردید.
مسافر پرسید: فقط می‌خواهم بدانم نام اینجا چیست؟
- بهشت!
- بهشت؟!! اما نگهبان دروازه مرمری هم گفت آنجا بهشت است!
- آنجا بهشت نیست، دوزخ است.
مسافر حیران ماند:" باید جلوی دیگران را بگیرید تا از نام شما استفاده نكنند! این اطلاعات غلط باعث سردرگمی زیادی می‌شود! "
- كاملأ برعكس؛ در حقیقت لطف بزرگی به ما می‌كنند!!! چون تمام آنهایی كه حاضرندبهترین دوستانشان را ترك كنند، همانجا می‌مانند...
بخشی از كتاب "شیطان و دوشیزه پریم " اثر پائولو كوئیلو

اين مطلب آخرين بار توسط S@M در الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 6:14 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty قصه های شاهنامه جلد 1&2

پست من طرف @p@d@n@ الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 3:32 am

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 1427587

قصه های شاهنامه ، جلدهای 1و 2 ، بقلم ساسان فاطمی ، 345 صفحه ، چاپ هفتم انتشارات کوروش

لینک دانلود :

Pdf
Size:12 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/8UOt27l4/Shahnameh.html

غیر از آرزوی سلامتی و بهروزی هیچ عرضی نیست البته به غیر از ذکر این نکته که بعضی از دوستان کتابهای انجمن را در جاهای دیگر آپلود می کنند و هیچ یادی هم از منبع زایش اونها ، که همینجا باشه ، نمی کنند.لطفا اگر کتابای انجمن را جای دیگه گذاشتید ، یه کوچولو هم اسمی از خود انجمن بیارید.
بدرود
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty آیوگا (دخترک زیبا، اما تنبل)

پست من طرف Shervin الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 6:00 am

سلام دوستان رز

کتاب آیوگا (دخترک زیبا، اما تنبل) از انتشارات محمودی تقدیم به شما

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Scan0010

http://www.4shared.com/file/WfD9Ubgw/Ayoga.html

Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty دختر روپوش گلی - آغاز سفر

پست من طرف siavash الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 7:15 am

با سلام رز .... برای امروز دو کتاب حاضر کردم که یکی از اونها کتاب عروسکی دختر روپوش گلی یا به قول محمد عزیز ورژن ایرانی شنل قرمزی که دو شمارۀ دیگر از این سری قبلاً توسط حسین (ردمن) عزیز آپلود شده بود و دیگری یکی دیگر از ماجراهای شیرین دراز و کوتوله (ایاز و فراز) که روزگاری قرار بود جانشین کتابهای تن تن بشه ! ، پسورد کتابها به اعضای فعال فروم ارسال میشود کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Type ... بدرود کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Wavey

پسورد کتابهای فوق به اعضای فعال فروم ارسال میشود

کتاب دختر روپوش گلی - کتابهای عروسکی موسسه انتشاراتی تهران کارت - قصه نویس :حمید عاملی

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 12807471

لینک دانلود کتاب دختر روپوش گلی :

http://www.4shared.com/file/yFY5-yfk/Dokhtare_Roopoosh_Gholi.html

کتاب آغاز سفر - ماجراهای دراز و کوتوله - نوشتۀ : چتر نور - انتشارات قصۀ جهان نما - چاپ اول - 1362

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 90299434

لینک دانلود کتاب آغاز سفر :

http://www.4shared.com/file/DH4UcHcl/Aghaze_Safar.html
siavash
siavash

پست من طرف agahtarin2005 الثلاثاء سبتمبر 07, 2010 4:10 pm

آپادانای عزیز بابت کتاب شاهنامه خیلی ممنون . واقعا کتاب جامع و کاملی هست . برعکس کتاب مشابهی که من دارم . با توجه به تعداد بالای صفحات حتما اسکن کتاب خیلی وقت گیر بوده . بهت خسته نباشی میگم و ممنونم . رز دست دست
همچنین ممنون از شما سیاوش و شروین عزیز بابت کتاب ها . مخصوصا ورژن ایرانی شنل قرمزی ، یک چیزی تو مایه های کتاب سرور و سعید (هانسل گرتل ) هست .

رز دست دست
agahtarin2005
agahtarin2005

تعداد پستها : 27

پست من طرف eideh الأربعاء سبتمبر 08, 2010 4:11 am

با سلام کتاب قصه های داداشم از قدسی قاضی نوری تقدیم به شما دوستان عزیز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 21890637
http://www.4shared.com/document/LBIv4ERO/gesehaye_dadasham.html
eideh
eideh

تعداد پستها : 203

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty قرمز و مشکی

پست من طرف Shervin الجمعة سبتمبر 10, 2010 5:24 am

سلام خدمت همه دوستان رز

کتاب قرمز و مشکی تقدیم به شما

(انتشارات کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان - چاپ 1369)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Scan0011

http://www.4shared.com/file/Z5G4X4Yg/Ghermez_va_Meshki.html

Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty روباه و آقا موشه - انتشارات پروگرس

پست من طرف siavash الجمعة سبتمبر 10, 2010 8:09 am

با سلام رز ... ضمن تبریک عید سعید فطر خدمت دوستانم برای امروز یک کتاب قشنگ از انتشارات پروگرس رو حاضر کردم ... پسورد کتاب هم به دوستانی که قبلاً ارسال میشده ارسال میشه کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Type ... بدرودکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Wavey
کتاب روباه و آقا موشه - بنگاه نشریات پروگرس مسکو - نوشتۀ ویتالی بیانکی - تصویرها از یو واسنتسف - ترجمه از گامایون

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 35998406

پسورد کتاب فوق به اعضای فعال فروم ارسال میشود

لینک دانلود کتاب روباه و آقا موشه :

http://www.4shared.com/file/LET1Uucg/Roobah_Va_Agha_Moosheh.html
siavash
siavash

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty شوالیه و اژدها-داستانهای زمردی-انتشارات معراجی

پست من طرف S@M الجمعة سبتمبر 10, 2010 5:16 pm

سلام بر دوستان :flower:
کتاب شوالیه و اژدها از سری داستانهای زمردی تقدیم به شما: I love you

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 5182244
لینک: http://www.4shared.com/file/ZwOe3Hvy/shovalieh.html
*کتاب دارای پسورد است که برای سهمیه ها(!) ارسال میشود*

هرکس جا موند لطفاً عین بچه های خوب خودش اعتراف کنه... خنده

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
از این سری کتاب پیرزن جادوگر رو هم آماده کردم که چون عکس جلدش یه خورده تیریپ هالوین (affraid) بود الان نصفه شبی شرایط روحی مناسبی برای آپلودش مهیا نبود! Razz ایشالله بعداً در یک شرایط جوی بهتر تقدیم میشه خنده
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty عمو بابک تقدیم می کند

پست من طرف @p@d@n@ الجمعة سبتمبر 10, 2010 6:29 pm

درود بر دوستان
این شما و این هم یکی دیگر از کتابهای زیبای عمو بابک :

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 85345958

افسانه آفرینش در ایران (برای نوجوانان) ، نوشته مه دخت کشکولی ، نقاشی و صفحه آرایی از فرشید مثقالی ،
انتشارات رادیوتلویزیون آموزشی ، سازمان رادیوتلویزیون ملی ایران ، 58 صفحه ، مردادماه 2536 شاهنشاهی

لینک های دانلود:

Djvu
Size:2.2 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/Ciee8L6z/Afarinesh.html

Pdf
Size:62 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/8N8kxrSq/Afarinesh.html

و این هم قسمتی از مقدمه کتاب مجموعه آثار فرشید مثقالی (به قلم مرتضی ممیز):

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Mesghali
آفتاب آمد دلیل آفتاب
در کشور ما چارچوب هایی که برای معرفی اشخاص به کار گرفته می شود ، مثل کش به راحتی فراخ و تنگ می شود.در این چارچوب ها ، القاب و اوصاف با گشاده دستی و یا با خست مصرف می شوند.بنابراین وقتی می خواهیم کسی مثل فرشید مثقالی را معرفی کنیم که هنرمندی است به تمام معنی و با ذهنی شفاف و زنده و توانا در ساختن آثاری ماندنی، مجبوریم از همان کلماتی استفاده کنیم که بار معنایی آنها بازتاب واقعی خود را در تعارفات از دست داده اند و باید کلی توضیح داد که به چه دلیل این اوصاف تعارف نیست و واقعیتی است مسلم،و " آفتاب آمد دلیل آفتاب"

و دلیل آفتاب کارهای متنوع فرشیدمثقالی-با آنکه اکثرا برای مصرف و سفارش ساخته شده اند – آن است که در آن ها کمتر نقص و افتی دیده می شود و در هر زمینه ای که فرشید دست بکار می شود ، جستجوی حرفه ای تازه را آغاز می کند و چشم انداز جدیدی را مطرح می کند ، واز این بابت است که نام او اهمیت ویژه ای دارد و امضای فرشید مثقالی به مثابه اتفاقی است هنرمندانه و این امر را همه باور دارند.بنابراین معرفی او به عنوان هنرمند،واقعیتی است مسلم و نه تعارفی فریبنده.گرافیک معاصر ایران به فرشید مدیون است.در تصویرسازی معاصر ایران،کارهای زیبای فرشید ، جای بی بروبرگرد محکمی دارد.سینمای انیمیشن ایران بدون فیلمهای فرشید کامل نیست.نقاشی ها و مجسمه های فرشید به عین طراحی ها و تصویرسازیهای اوست.همانطور خوش دید، با همان زیبایی های تکنیکی،باهمان روحیه زلال هنرمندانه که شفافیت کودکی ، استحکام پختگی،قدرت جسارت،نیروی چشمگیر جهش، تعادل کامل ترکیب و سبکی پرواز و عروج و حضور سیال آزادی در آن دیده می شود.وقتی در کار کسی چنین خواصی وجود داشته باشد، نمی توان اعتراف نکرد که او هنرمندی است مسلم.نمی توان با بحر طویلی از تعرفات و چرب زبانی های روزمره فریب کاری کرد.

" آفتاب آمد دلیل آفتاب"
فرشیدمثقالی خیلی زود توانایی ورود به میدان حرفه ای ها را پیدا کرد.دانشجوی دانشکده هنرهای زیبای تهران بود که اولین تمرینات حرفه ای گرافیک را در روابط عمومی سازمان برنامه به صورت نیمه وقت در سال 1343 آغاز کرد.در سال 1344 به جمع گروه آژانس تبلیغاتی پاته و مجله ستاره سینما آمد.این گروه عبارت بودند از:ایرج نبوی،پرویز دوائی،هوشنگ بهارلو،بهرام ری پور،بیژن خرسند و من.او از همان سال شروع به تصویر سازی برای مجله نگین به سردبیری محمود عنایت کرد.در سال 45 چند بروشور برای سازمان جلب سیاحان ساخت.در سال 46با مجله پیک که در موسسه فرانکلین منتشر می شدهمکاری کرد.در سال 47 اولین کتابهای کودکانش را برای کانون پرورش فکری کودکان در موسسه نگاره به سفارش فیروز شیروانلو مصور کرد.در سال 48 او،علی اصغرمعصومی و من در آتلیه گرافیک چهل و دو را در خیابان ثریای آن زمان برپا کردیم.در سال 49 جزء چند نفری بود که به فیروز شیروانلو برای ایجاد مرکز سینمایی کانون ملحق شد و اولین فیلم انیمیشن خود را طراحی و کارگردانی کرد.
در چنین مدت کوتاهی،طراح حرفه ای قابل و صاحب نامی شده بود و از آن پس به مراکز و جشنواره های جهانی حرفه ای راه یافت و انبوهی از جوایز و امتیازات را به دست آورد،وبدین ترتیب نه تنها در ایران بلکه در خارج از ایران نیز هنرمندی شناخته شده و مورد تقدیر و احترام گردید.
فرشید از نزدیک نیز انسانی است با خصایل هنرمندانه.آدمی است بسیار بسیار ساده،بارفتاری ساده،آن قدر ساده که گاه نمی تواند به سادگی ارتباط برقرار کند و به سادگی مقصودش را بیان کند.او آدم بسیار ساکتی است که به ظاهر تودار جلوه می کند.او مثل اکثر هنرمندان برخلاف ظاهر،در ذهن و فکر و دیدش غوغا می کند.آثارش نمایشگر چنین غوغایی است.کارهای فرشید مثقالی چه در تصویر سازی و چه در سایر آثارش چون فیلم ها، پوسترها ،روی جلدها،صفحه آرایی ها،طراحی های بسته بندی و حتی چند تجربه ای که در طراحی صحنه و عنوان بندی های سینمایی کرده است،همه با دید وشیوه نقاشانه ساخته شده اند...

**
*
agahtarin2005 نوشته است:
آپادانای عزیز بابت کتاب شاهنامه خیلی ممنون . واقعا کتاب جامع و کاملی هست . برعکس کتاب مشابهی که من دارم . با توجه به تعداد بالای صفحات حتما اسکن کتاب خیلی وقت گیر بوده . بهت خسته نباشی میگم و ممنونم . رز دست دست
همچنین ممنون از شما سیاوش و شروین عزیز بابت کتاب ها . مخصوصا ورژن ایرانی شنل قرمزی ، یک چیزی تو مایه های کتاب سرور و سعید (هانسل گرتل ) هست .

رز دست دست

شما لطف داری رضا جان ، من کاری نکردم و بقول مرحوم نادر ابراهیمی "ما خواسته ییم که بی هیچ منتی پل باشیم میان کویر و باغ - به این امید که عابران خوب ، از دشت سوخته ، به باغ سبز درآیند ...".
بدرود
رز
@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty لينك كتاب نجات‌دهندگان (از سري قصه‌گو)

پست من طرف Indiana Jones السبت سبتمبر 11, 2010 1:59 am

Roham نوشته است:سلام گرم و صميمانه خدمت تمامي دوستاني كه خاطرات كودكي و نوجواني را براي من هم زنده كردند . من خيلي اتفاقي با فروم قبلي شما آشنا شدم و با كمي جستجو فروم جديد رو پيدا كردم . من هم خيلي از كتابهاي دوره كودكي و نوجواني رو داشتم كه متأسفانه حالا چيز زيادي ازش نمونده (البته هنوز ميتونم يه چيزهايي رو هم تهيه كنم) . يه سري كتاب هم دارم كه دوستان ديگه هنوز اينجا قرار نداده‌اند و سعي مي‌كنم بتدريج اونها رو آپ كنم ، شايد من هم بتونم در رونق بيشتر انجمن سهمي داشته باشم . اما من چندتا سئوال دارم : 1- در ليستي كه دوستان تهيه كرده بودند قرار بود افشين عزيز "نجات دهندگان + قسمت سوم پرواز 714" از سري قصه گو را برامون اينجا بگذارند كه من چيزي نديدم . من نوار كاملشو دارم (يعني هر دو طرف رو) اگه كمكي مي‌كنه در خدمتم . 2- چرا سري كتابهاي تن‌تن همشون از انتشارات يونيورسال نيست و از انتشارات ونوس هم استفاده شده ؟ 3- آيا دوستان طالب كتابهاي جنائي پليسي (مثل كتابهاي مايك هامر) يا مجله دانشمند قبل از انقلاب هستند يا خير ؟
در پايان خدمت اعضاء فعال انجمن عرض مي‌كنم براي رونق هر چه بيشتر اين انجمن بنده حاضر به همه گونه همكاري (اعم از مادي و معنوي) در راستاي هدف مشترك هستم و در كل دوست دارم عضو مفيدي باشم . Very Happy

دوست من سلام
ببخشيد كه با تأخير لينك را ميدهم. مدتي در سفر بوده‌ام:
http://www.4shared.com/file/loEh9vxE/Rescuers.html
حالا شما زحمت نوارش را بكشيد. ممنونم.
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف sooratak السبت سبتمبر 11, 2010 6:50 am

سلام به دوستان خوبم
از کتاب ها و مجلات قدمی عکس گرفتم ببینید چطوره
مجله ی کارتون سال 1361
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 16487511

مجله ی کارتون داستان شیر و شتر (خرس حسود)
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 97024672
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 74712829

امیر ارسلان نامدار
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 91938895

ماجراهای خان عمو
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 78468104
sooratak
sooratak

تعداد پستها : 86

پست من طرف sooratak السبت سبتمبر 11, 2010 7:45 am

سلام دوستان
دوستان شما هیچ کدوم از کتابهای زیر رو خوندین؟
1- راپونزل
2- سه گاو
3- سه بچه فیل
4- گربه ی چکمه پوش
5- آرش در جنگل
اگه کسی خونده به من هم بگه که خونده ممنون می شم
sooratak
sooratak

پست من طرف sooratak السبت سبتمبر 11, 2010 7:50 am

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 56264163
sooratak
sooratak

پست من طرف sooratak السبت سبتمبر 11, 2010 7:59 am

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 46639138 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 48706315 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 4142649 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 2780066 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 76519001 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 76676018
sooratak
sooratak

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Empty درخواست

پست من طرف Shervin السبت سبتمبر 11, 2010 8:43 am

سلام دوست عزیز جناب sooratak
به این تاپیک خوش اومدید، ممنون بابت عکسهایی که گذاشتید، ولی خب چون با دوربین عکس گرفتید کیفیت مطلوبی نداره، شما اسکنر دارید؟ خواستم بپرسم براتون امکان داره کتاب پینوکیو و درخت پول رو برای ما با کیفیت خیلی خوب اسکن و آپلود کنید؟ من خیلی دنبال این کتاب هستم
با تشکر فراوان از شما رز

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 20 Untitl13

Shervin
Shervin

صفحه 20 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة