کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 12 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف eideh الأربعاء يوليو 14, 2010 3:10 am

با سلام کتاب مصور عمو دونالد گلباز از سری داستانهای زرورق انتشارات سپید تقدیم به شما دوستان
عزیز

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Zq04q4embanczgd5g0us

http://www.4shared.com/document/fXEf4Bm5/amo_donald_gplbaz.html
eideh
eideh

تعداد پستها : 203

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف Shervin الأربعاء يوليو 14, 2010 4:36 am

eideh نوشته است:
با سلام کتاب مصور عمو دونالد گلباز از سری داستانهای زرورق انتشارات سپید تقدیم به شما دوستان
عزیز

ایده عزیز، بابت کتابهای قشنگت خیلی خیلی ممنون کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

پست من طرف amirarsalanroomi الأربعاء يوليو 14, 2010 3:53 pm

با سلام خدمت دوستان دوران كودكي يك كتاب از يكي از دوستانم گرفتم كه راجع به ماجراهاي هركول بود ومانند رستم خانهايي رو بايد پشت سر ميگذاشت وكتاب فارسي هم بود ميخوام بدونم كسي از دوستان اين كتاب رو داره
amirarsalanroomi
amirarsalanroomi

تعداد پستها : 64

پست من طرف agahtarin2005 الأربعاء يوليو 14, 2010 5:26 pm

با سلام به دوستان عزیزم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

یکی دیگه از سری GAF-VIEWMASTER 3D رو که برام خیلی عزیزه و خیلی هم کمیابه رو براتون به سختی آماده کردم .واقعا کار بسیار سخت و نفسگیری بود ولی انجام شد .
با عنوان تن تن در معبد خورشید .
خیلی جالبه که تن تن اینقدر محبوب بوده و هست که تو این مجموعه هم دیده میشه
تقدیم به شما . مخصوصا دوستان عزیزم سیاوش . و شروین که میدونم خیلی تن تن رو دوست دارند . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Tintin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Tinitin_reel

http://www.4shared.com/file/24ODFZqZ/tintin-viewmaster.html

پسورد هم ارسال خواهد شد .

شروین جان بیصبرانه منتظر خواب خرگوشی و موش دهاتی و شهری هستم . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers
هر زمان وقت کردی به یاد ما هم باش . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_biggrin کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
رضا

agahtarin2005
agahtarin2005

تعداد پستها : 27

پست من طرف Shervin الأربعاء يوليو 14, 2010 5:53 pm

agahtarin2005 نوشته است:
تقدیم به شما . مخصوصا دوستان عزیزم سیاوش . و شروین که میدونم خیلی تن تن رو دوست دارند . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

سلام رضا جان، ازت بی نهایت ممنونم، خیلی زحمت کشیدی دوست خوبم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
agahtarin2005 نوشته است:
شروین جان بیصبرانه منتظر خواب خرگوشی و موش دهاتی و شهری هستم . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers
هر زمان وقت کردی به یاد ما هم باش . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_biggrin کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
رضا
به روی چشم، حتما" کار بعدیم یکی از این 2 کتاب خواهد بود کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_biggrin
Shervin
Shervin

پست من طرف eideh الخميس يوليو 15, 2010 4:03 am

با سلام کتاب پنجشنبه شوم از سری داستانهای زرورق تقدیم به شما دوستان
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 93776012
http://www.4shared.com/document/m0u191xA/panjshanbeh_shoom.html
eideh
eideh

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty موش داهاتی و موش شهری

پست من طرف Shervin الخميس يوليو 15, 2010 4:31 pm

سلام دوستان کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

کتاب "موش داهاتی و موش شهری" تقدیم به شما مخصوصا" رضای عزیز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
(انتشارات دادجو - چاپ 1363)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Scan0016

http://www.4shared.com/file/oifjwFSW/Mooshe_dahati_va_mooshe_shahri.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان ارسال میشود

رضا جان کتاب خواب خرگوشی رو در نوبت بعدی قرار دادم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 232740

Shervin
Shervin

پست من طرف agahtarin2005 الجمعة يوليو 16, 2010 5:40 am

Shervin نوشته است:

سلام دوستان کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

کتاب "موش داهاتی و موش شهری" تقدیم به شما مخصوصا" رضای عزیز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

http://www.4shared.com/file/oifjwFSW/Mooshe_dahati_va_mooshe_shahri.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان ارسال میشود

رضا جان کتاب خواب خرگوشی رو در نوبت بعدی قرار دادم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 232740

شروین عزیز خیلی خیلی لطف کردی به خاطر این کتاب خیلی خیلی زیبا ( نقاشی های بسیار زیبا ) و خاطره انگیز . اونم با این سرعت . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers
شروین من با این دو تا کتاب خیلی خاطره دارم . و بارها و بارها خوندمشون . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 761616
بازم ممنونم . انشاله جبران کنم . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 480390
دوست تو رضا . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
agahtarin2005
agahtarin2005

پست من طرف Shervin الجمعة يوليو 16, 2010 5:49 am

agahtarin2005 نوشته است:
شروین عزیز خیلی خیلی لطف کردی به خاطر این کتاب خیلی خیلی زیبا ( نقاشی های بسیار زیبا ) و خاطره انگیز . اونم با این سرعت . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers
شروین من با این دو تا کتاب خیلی خاطره دارم . و بارها و بارها خوندمشون . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 761616
بازم ممنونم . انشاله جبران کنم . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 480390
دوست تو رضا . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
خواهش میکنم رضا جان، قابل شما رو نداشت دوست عزیزم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty رادیواکتیو

پست من طرف @p@d@n@ الأحد يوليو 18, 2010 6:39 am

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 89651219

رادیو اکتیو (از سری علم برای کودکان 9) ، نوشته : ج.استفنسن ، ترجمه : فربد ، برای گروه سنی "ج - د" ، از سری کتابهی شکوفه وابسته به انتشارات امیر کبیر ، 19 صفحه ،
چاپ دوم : 1364

لینکهای دانلود :

Djvu
Size:190 Kb
كد:
http://www.4shared.com/file/-AzD2iGi/Radioactive.html

Pdf
Size:7 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/rz4bMqPe/Radioactive.html

بدرود

@p@d@n@
@p@d@n@

تعداد پستها : 186

پست من طرف eideh الإثنين يوليو 19, 2010 12:06 pm

با سلام کتاب بابی پاسپان از انتشارات سپیده تقدیم به شما دوستان عزیز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 86075732
http://www.4shared.com/file/xh0lde77/bobby.html
eideh
eideh

پست من طرف eideh الإثنين يوليو 19, 2010 2:36 pm

کتاب بامبو پسر کوچک انتشارات پدیده
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 56431930
http://www.4shared.com/document/D720wtLW/bimbo.html
eideh
eideh

پست من طرف eideh الثلاثاء يوليو 20, 2010 2:40 am

با سلام کتاب فلوک دریانورد انتشارات سپیده
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 31136835
http://www.4shared.com/document/8GwC12EO/flok_.html
eideh
eideh

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty ماهیگیر و دخترش

پست من طرف @p@d@n@ الأربعاء يوليو 21, 2010 6:32 am

درود بر دوستان
تبریک بابت بازگشت دوباره عمو سیاوش به انجمن.سیاوش جان به فروم خودت خوش آمدی کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers
و اما به مناسبت این اتفاق فرخنده یک کتاب از سری دراز و کوتوله آماده کرده ام که اولیش را خوده سیاوش ، خیلی وقت پیش آماده کرده بود.امیدوارم خوشتون بیاد

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 29214905

ماهیگیر و دخترش (از سری داستانهای دراز و کوتوله) ، نوشته : چتر نور ، 18 صفحه ، انتشارات قصه جهان نما ، چاپ دوم 1363

Djvu
Size:500 Kb
كد:
http://www.4shared.com/file/IcssPOBf/Mahigir.html

Pdf
Size:11.4 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/0_SWrptV/Mahigir.html

بدرود

@p@d@n@
@p@d@n@

پست من طرف mld_msm الأربعاء يوليو 21, 2010 11:33 am

دوستای خوبم سلام
من هر روز به سایتتون سر می زنم.منتها چون چیزی ندارم که بگم چیزی هم نمی نویسم.اما بدونید که عاشقتونم
راستی کسی نوار نیم وجبی ها رو داره؟براش ممکنه که برای من هم بذاره؟این نوارقصه مال برادرم بود که از من چهارده سالی بزرگتره.از اون رسید به خواهرم و اونیکی خواهرم و آخر سر به من.منم خیلی اون نوار رو دوست داشتم و هر روز گوش می دادم.اما نمی دونم چرا خیلی ناگهانی غیب شد.نمی دونم مامانم داد به کسی یا نه.اما دیگه ندارمش.خیلی آرزو دارم یه بار دیگه بشنومش
یکی هم نوار قصه ی گلناره که از فیلمش خیلی بیشتر دوستش داشتم.فیلمش رو یادمه تو سینما گلریز یوسف آباد تهران دیدم.اون سینما گاهی کارتون می ذاشت.مثلا کارتون یونیکورن رو هم اونجا دیدم.چه روزایی بود.یادش به خیر.
بازم ممنونم از یاست بی نهایت دوست داشتنی تون

mld_msm

تعداد پستها : 19

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty قصه شهر

پست من طرف @p@d@n@ الخميس يوليو 22, 2010 1:31 pm

درود بر دوستان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 23448959

قصه شهر( شماره 1 ) ، نوشته : عمادالدین رام ، نقاشی : صادقی- لئون ، ناشر: شرکت انتشاراتی
بهنوش ، 25 صفحه ، چاپ دوم : بهمن 1363

لینکهای دانلود :

Djvu
Size:1.4 Mb
كد:
http://www.4shared.com/file/K_JvnZBU/Ghesse_Shar.html

Pdf
Size:21.1 Mb
كد:
http://www.4shared.com/document/gjyE8_n6/Ghesse_Shar.html

اگر کسی نوارشو داشت ، لطفا از دوستان ، دریغ نکنه .

بدرود
@p@d@n@
@p@d@n@

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty خواب خرگوشی

پست من طرف Shervin الخميس يوليو 22, 2010 4:47 pm

با سلامکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

کتاب "خواب خرگوشی" تقدیم به همهء شما دوستان مخصوصا" رضای عزیز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 232740

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Scan0017

http://www.4shared.com/file/zp5ywESG/khabe_khargooshi__dadjoo_.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان ارسال میشود.

Shervin
Shervin

پست من طرف agahtarin2005 الخميس يوليو 22, 2010 7:07 pm

Shervin نوشته است:

با سلامکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632

کتاب "خواب خرگوشی" تقدیم به همهء شما دوستان مخصوصا" رضای عزیز کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 232740

http://www.4shared.com/file/zp5ywESG/khabe_khargooshi__dadjoo_.html

* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای دوستان ارسال میشود.

شروین ، دوست عزیزم ، بازم بخاطر این دو کتاب زیبا و خاطره انگیز ازت ممنونم . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_cheers
خیلی زحمت افتادی . کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
قربانت ، رضا کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632
agahtarin2005
agahtarin2005

پست من طرف Shervin الجمعة يوليو 23, 2010 1:41 am

خواهش میکنم رضا جان کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 915632 قابلی نداشت دوست عزیزم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Icon_lol
راستی دوستان از این سری کتابهای دادجو فکر میکنم این دو عنوان مونده، اگر کسی این کتابها رو داره لطفا" اسکن و آپلود کنه که این مجموعه کامل بشه :
سه خوک کوچولو
جنگ موشها

اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الجمعة يوليو 23, 2010 6:08 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Shervin
Shervin

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty اعتصاب مدرسه انقلاب

پست من طرف tisto الجمعة يوليو 23, 2010 5:40 am

سلام دوستان : رز

اعتصاب مدرسه انقلاب
نوشته و نقاشی : قدسی قاضی نور
(نقاشیهای کتاب حال و هوای نقاشیهای کارتون پرسپولیس رو داره)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 4097dec791941cf5415a3ba1e832ff12

http://www.4shared.com/document/ITiMLEFK/strike.html

در ضمن از "سیاوش" و "شروین" عزیز برای کارای قشنگ و منحصر بفردشون کمال سپاس و قدردانی رو دارم ...و همینطور از سایر دوستان عزیز که کار می کنن ، امیدوارم با انرژی و انگیزه ی هر چه بیشتر به کارشون ادامه بدن

رز
tisto
tisto

تعداد پستها : 143

پست من طرف eideh الأحد يوليو 25, 2010 3:11 am

با سلام کتاب یک روز خوب از سری داستامهای زرورق انتشارات سپید
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 2885270
http://www.4shared.com/file/R13YCMbI/yek_rooz_khoob.html
eideh
eideh

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty Nimvajabiha

پست من طرف Azadeh Brown الأحد يوليو 25, 2010 1:09 pm

Ba salaam,

Dooste azizemoon mld-msn az man darkhast kard ke navare nim vajabiha az sherkate khoshnava ro bezaram, rastesh in navar pareh shode bood va kolli tool keshid ta toonestam dorostesh konam, vali moteasefane chand saniash az dast raft. in navar ba sedaye honarmandan Morteza Ahmadi, Nahid Amirian, Maryam Shirzad zabt shode. Omidvaram khoshetoon biad:

http://www.4shared.com/audio/vfHTlcWD/nimvajabiha.html

Dooste azizemoon jolotar ketabe in navar ro ham baramoon gozashte:
http://koodaki.forumotion.com/montada-f3/topic-t79-240.htm
Azadeh Brown
Azadeh Brown

تعداد پستها : 8

http://www.modelmayhem.com/azadehbrown

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty Zange Tafrih shomareye 8

پست من طرف Azadeh Brown الأحد يوليو 25, 2010 1:15 pm

Inham navare shomare 8'e Zange tafrih ke 22 saale pish madarbozorge khoda biamorzam baraye eidam kharideh bood va hamishe man ro in navar yade oon mindaze. Tarafe avvale navar Kolah o shal O arreh hastesh:

http://www.4shared.com/audio/iyw0AV5X/kolah_o_shal_o_arreh.html

Tarafe dovoome navar ham jik jike mastoon hast be hamrahe Taraneye Bahar, omidvaram hamegi khoshetoon biad, baraye madarbozorgam ham ye fatehe befrestin:

http://www.4shared.com/audio/0n4YXxr3/jikjike_mastoon.html
Azadeh Brown
Azadeh Brown

تعداد پستها : 8

http://www.modelmayhem.com/azadehbrown

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 12 Empty خدا اين عزيزان رو بيامرزه...

پست من طرف Indiana Jones الأحد يوليو 25, 2010 1:31 pm

Azadeh Brown نوشته است:Inham navare shomare 8'e Zange tafrih ke 22 saale pish madarbozorge khoda biamorzam baraye eidam kharideh bood va hamishe man ro in navar yade oon mindaze. Tarafe avvale navar Kolah o shal O arreh hastesh:

http://www.4shared.com/audio/iyw0AV5X/kolah_o_shal_o_arreh.html

Tarafe dovoome navar ham jik jike mastoon hast be hamrahe Taraneye Bahar, omidvaram hamegi khoshetoon biad, baraye madarbozorgam ham ye fatehe befrestin:

http://www.4shared.com/audio/0n4YXxr3/jikjike_mastoon.html

آزاده خانم
خدا همه اين بزرگترها رو بيامرزه. من هم از پدربزرگ و مادر بزرگم خاطره‌ها دارم. يادش بخير كتاب پرواز 714 تن‌تن و ميلو رو پدر بزرگ برايم از توي خيابون خريد (تصور كنين مثل اين كتابهاي الكي كه دم در سوپري‌ها مي‌فروشن اون وقتها مثلاً كتاب تن‌تن محصول انتشارات يونيورسال رو با قيمت 20 تومن مي‌فروختن!) و چقدر كه اين كتاب روي من تأثير گذاشت كه در موردش توي وبلاگم هم نوشته‌ام. خلاصه كه اين نوارها و كتاب‌ها با خودشون كلي خاطره به ذهن ما بچه‌هاي ديروز وارد مي‌كنن. ياد همه‌ي چيزهاي خوب بخير. اما بچه‌ها از من داشته باشين ، امروز همون ديروز فردا و فرداهاست. بياييم قدر الانمون رو خوب بدونيم...
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف mld_msm الأحد يوليو 25, 2010 1:32 pm

Azadeh Brown من نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم.آخه تو چقدر ماهی؟تک تک انگشتاتو می بوسم.قربونت برم من.الان من رو هوام.خیلی خوبـــــــــــــــــــــــــــــــــــی
عجب کیفیتی داره.مرســـــــــــــــــــــــــــــی.اتفاقا مال خود منم چون جمع شده بود خواهرم کشید بیرون نوارشو و واسم درست کرد و مجبور شد یه قسمتشو بچینه.ما علاوه بر خاطرات مشترک اتفاقات مشترکم واسمون افتاده.
وای دارم گوشش می دم.رفتم تو بیست سال پیش

ملودی

mld_msm

تعداد پستها : 19

صفحه 12 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة