فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
+62
Ma.amin1992
ssaharee
najmak
Roozbeh_vb
Mohsensad
ahmad1300mo
Mihakralj
bahram13
Heidi
drajang
afsoon520
mehrnaz_sadeghi86
ars_53
Marcello
morteza3274
Pardis
Nexon
Ishpateka
mim-alef
erfan
Petsi
kazvash
naser58
arman
mahmood666
eideh
alirad
sahra_7
fazel1994
stalker
Negin 2
59
Roham
f222f
reza_c00lboy
hadish
nama
نگين
edo
sina
slevin(HAMID
آزاده
sooratak
mahyarshoze
amirarsalanroomi
ariangirl
siman1
ramin
kave
Amir56
siavash
PBook
S@M
Shervin
@p@d@n@
Emiliano
Indiana Jones
tisto
SMAM
faridonline
khatereh
babak
66 مشترك
صفحه 15 از 40
صفحه 15 از 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
رد: فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
بچه ها دقت کرده اید که داریم قاطی پاتی می نویسیم؟
مطلب مربوط به برنامه های کودک را توی تاپیک کارتون و مطلب مربوط به امواج صوتی را توی تاپیک فیلمها و برنامه های تلویزیون!
گمانم اینجوری دست و پای مخاطبان محترم گره بخوره ها! ادمین های عزیز شما مطالب را سوا و در محل خویش قرار دهید وگرنه بعد از مدتی هیچ کس یادش نمیاد چیو کجا نوشته و هیچ کس نمیدونه دنبال چی کجا بگرده
مطلب مربوط به برنامه های کودک را توی تاپیک کارتون و مطلب مربوط به امواج صوتی را توی تاپیک فیلمها و برنامه های تلویزیون!
گمانم اینجوری دست و پای مخاطبان محترم گره بخوره ها! ادمین های عزیز شما مطالب را سوا و در محل خویش قرار دهید وگرنه بعد از مدتی هیچ کس یادش نمیاد چیو کجا نوشته و هیچ کس نمیدونه دنبال چی کجا بگرده
babak- تعداد پستها : 318
تیتراژ و سرود تصویری سیمای جمهوری اسلامی ایران
از صبح منتظر شروع برنامه کودک بودیم و تا عصر چند بار با تلویزیون ور می رفتیم که کی برنامه تلویزیون شروع میشه . و بعد از اینکه تصویر ثابت تموم میشد ، تیتراژ و سرود جمهوری اسلامی رو با شوق تماشا می کردیم و تلاوت قرآن مجید را هم با اشتیاق تماشا کرده و منتظر برنامه کودک می شدیم . اما خداییش این تیتراژ حسابی به دل می نشست . فایل صوتی این سرود را مهرآوای گرامی در سایت صدای کودکی گذاشته بودن ولی من اون را به صورت ویدئویی تبدیل کردم تا یاد آوری بهتری به اون دوره باشه .و صدای اون رو هم تقویت کردم . تقدیم به همه بچه های دوران کودکی ، سلامت و موفق باشید.
http://s1.picofile.com/file/6761147882/soroude_jomhouri_eslami.wmv.html
fazel1994- تعداد پستها : 83
روح مرداب ساي پرس (محصول ديزني)
سلام بچهها
من معمولاً اينكاري كه امروز كردم رو نميكنم ولي امروز كه تعطيل بود و خونه ساكت و آروم و همه هم در خواب ، رفتم به يكي از فارومهاي رقيب سر زدم. عجب آسي پيدا كردم! من صرفاً از اينجا به بعدش رو نقل قول ميكنم:
افشين
به شخصه قسمت خاصی از سریال دنیای والت دیزنی را بیاد می آورم با عنوان روح مرداب سای پٍرٍس (که برای بار دوم و چندین بار در سالهای 58 تا 61 روی آنتن برنامه کودک رفت) .قصه ای عجیب... پسرکی در منطقه مرداب جنگل گم میشود. موجودی با هیبتی مخوف با موهائی بلند که چهره اش زیر موها پنهان است پسرک را می رباید. پسرک رفته رفته با او که شانزده سال است با کسی حرف نزده ارتباط برقرار میکند... خانواده پسر تمام جنگل را برای یافتنش زیرو رو میکنند اما نتیجه ای نمی گیرند... در نهایت آن مرد براثر گزش مار میمیرد و پسرک به آغوش خانواده باز می گردد...
بعد دوستان اين عضو برايش اين لينك را ميگذارند:
http://www.4shared.com/get/yVrWKAmJ/The_Ghost_Of_Cypress_Swamp.html
من معمولاً اينكاري كه امروز كردم رو نميكنم ولي امروز كه تعطيل بود و خونه ساكت و آروم و همه هم در خواب ، رفتم به يكي از فارومهاي رقيب سر زدم. عجب آسي پيدا كردم! من صرفاً از اينجا به بعدش رو نقل قول ميكنم:
افشين
به شخصه قسمت خاصی از سریال دنیای والت دیزنی را بیاد می آورم با عنوان روح مرداب سای پٍرٍس (که برای بار دوم و چندین بار در سالهای 58 تا 61 روی آنتن برنامه کودک رفت) .قصه ای عجیب... پسرکی در منطقه مرداب جنگل گم میشود. موجودی با هیبتی مخوف با موهائی بلند که چهره اش زیر موها پنهان است پسرک را می رباید. پسرک رفته رفته با او که شانزده سال است با کسی حرف نزده ارتباط برقرار میکند... خانواده پسر تمام جنگل را برای یافتنش زیرو رو میکنند اما نتیجه ای نمی گیرند... در نهایت آن مرد براثر گزش مار میمیرد و پسرک به آغوش خانواده باز می گردد...
عجب چیز عتیقه ای من صداش رو رو کاست داشتم ولی سنم به دیدنش قد نمیده.الان تازه فهمیدم شخصیتا چه شکلی بودن.فقط اگه امکان داره منبعش رو هم مشخص کنین تا ما هم از او سایت رقیب خوشه چینی کنیم.Indiana Jones نوشته است:سلام بچهها
افشين
mahmood666- تعداد پستها : 47
[quote="59"]
توضیح : دوستان گرامی همانطور که قبلن هم خدمت شما گفتم،
هدف از قرار دادن فیلمهای دهه شصت ایران، بازسازی خاطرات گذشته و همچنین یاد آوری این مهم میباشد که
ساختار فیلمهای فارسی دهه های هفتاد و هشتاد، سال بسال با سستی و سرگشتگی از دیدگاه فیلمشناسی مواجه شد.
بنابراین فیلمهای مربوط به دهه هفتاد و هشتاد در این گردهمایی قرار داده نمیشوند!.
از سویی دیگر دو نفر از دوستان گرانقدر تا بحال اعلام داشتند که موفق به بارگذاری فیلمها از سرور مربوط
نمیشوند و پیشنهاد دادند که فیلمها بصورت چند قسمت شوند و آپلود آنها در یک سایت خودی انجام گردد،
تعداد دیگری از دوستان هم بدون برخورد با محدودیت، فیلمها را بارگذاری مینمایند.
فیلمی که امروز خدمت شما تقدیم میگردد، آخرین فیلم از سری اول فیلمهای دهه شصت میباشد که آنرا
چندی پیش آپلود کردم و آماده داشتم، این هست که زمانی برای آپلود مجدد آن در یک سرور دیگر ندارم.
نظر من این هست که دوستان اگر پیشنهادی در این زمینه دارند اعلام بفرمایند تا با شروع سری های بعدی،
قرار دادن فیلمهای دهه شصت بهتر و مفید تر انجام پذیرد.
دوستان گرامی برای مدتی در خدمت شما نخواهم بود، امیدوارم که در این چند ماه گذشته مفید بوده
و انجام وظیفه کرده باشم و در آینده با دستی پربارتر از قبل بخدمت شما بازگردم.
با احترام.
۵۹.
---------------------------------
59 گرامی به اشتراک گذاشتن فیلمهای دهه شصت کار بسیار سخاوتمندانه و پر زحمتی بود که شما آن را ارائه دادید .من در نحوه دانلود فایلها مشکلی نداشتم و امیدوارم هرچه زودتر شما را فعالتر از همیشه در باغ دوستان داشته باشیم.با آرزوی بهترینها برای شما
توضیح : دوستان گرامی همانطور که قبلن هم خدمت شما گفتم،
هدف از قرار دادن فیلمهای دهه شصت ایران، بازسازی خاطرات گذشته و همچنین یاد آوری این مهم میباشد که
ساختار فیلمهای فارسی دهه های هفتاد و هشتاد، سال بسال با سستی و سرگشتگی از دیدگاه فیلمشناسی مواجه شد.
بنابراین فیلمهای مربوط به دهه هفتاد و هشتاد در این گردهمایی قرار داده نمیشوند!.
از سویی دیگر دو نفر از دوستان گرانقدر تا بحال اعلام داشتند که موفق به بارگذاری فیلمها از سرور مربوط
نمیشوند و پیشنهاد دادند که فیلمها بصورت چند قسمت شوند و آپلود آنها در یک سایت خودی انجام گردد،
تعداد دیگری از دوستان هم بدون برخورد با محدودیت، فیلمها را بارگذاری مینمایند.
فیلمی که امروز خدمت شما تقدیم میگردد، آخرین فیلم از سری اول فیلمهای دهه شصت میباشد که آنرا
چندی پیش آپلود کردم و آماده داشتم، این هست که زمانی برای آپلود مجدد آن در یک سرور دیگر ندارم.
نظر من این هست که دوستان اگر پیشنهادی در این زمینه دارند اعلام بفرمایند تا با شروع سری های بعدی،
قرار دادن فیلمهای دهه شصت بهتر و مفید تر انجام پذیرد.
دوستان گرامی برای مدتی در خدمت شما نخواهم بود، امیدوارم که در این چند ماه گذشته مفید بوده
و انجام وظیفه کرده باشم و در آینده با دستی پربارتر از قبل بخدمت شما بازگردم.
با احترام.
۵۹.
---------------------------------
59 گرامی به اشتراک گذاشتن فیلمهای دهه شصت کار بسیار سخاوتمندانه و پر زحمتی بود که شما آن را ارائه دادید .من در نحوه دانلود فایلها مشکلی نداشتم و امیدوارم هرچه زودتر شما را فعالتر از همیشه در باغ دوستان داشته باشیم.با آرزوی بهترینها برای شما
Negin 2- تعداد پستها : 244
Emiliano- تعداد پستها : 1670
Indiana Jones نوشته است:سلام بچهها
افشين
Indiana Jones نوشته است:
سلام بچهها
افشين
4shared.com /get/yVrWKAmJ/The_Ghost_Of_Cypress_Swamp.html
1. سلام "افشین" جان.
2. من اینو یادم نمی یاد؛ اما، همین که مطمئنید دیدید، می ذارمش توی آرشیوم.
دوستان گرامی من چند تا از پستهای شما عزیزان رو از تاپیک "برنامه های کودک و نوجوان تلویزیون از گذشته تا اکنون" رو به این تاپیک منتقل کردم، چون مربوط به برنامه های کودک نمیشه
از شما بزرگواران خواهش میکنم برای جلوگیری از بی نظمی و سردرگمی خود شما عزیزن، قبل از ارسال پست در انتخاب تاپیک دقت بفرمایید
با تشکر از همهء شما دوستان عزیزم
از شما بزرگواران خواهش میکنم برای جلوگیری از بی نظمی و سردرگمی خود شما عزیزن، قبل از ارسال پست در انتخاب تاپیک دقت بفرمایید
mahmoody نوشته است:babak نوشته است:بچه ها دقت کرده اید که داریم قاطی پاتی می نویسیم؟
درسته بابک. من سعی میکنم از این به بعد دقت کنم.
فقط یه نکته میمونه: فایلهای صوتی که به ژانر کودک مربوط نمیشه رو کجا بذاریم؟ بخش «امواج صوتی گمشده» تو پرانتز میگه که برای ژانر کودکه. «طاقچهی کودکی» هم که برای «فیلم و برنامهست». به نظرم فایلهای صوتی همه یه جا باشن بیشتر جور در میآد و با اجازهی ادمین من پیشنهاد میدم فایلهای صوتی همه تو همون «امواج صوتی گمشده» باشن.fazel1994 نوشته است:
از صبح منتظر شروع برنامه کودک بودیم و تا عصر چند بار با تلویزیون ور می رفتیم که کی برنامه تلویزیون شروع میشه . و بعد از اینکه تصویر ثابت تموم میشد ، تیتراژ و سرود جمهوری اسلامی رو با شوق تماشا می کردیم و تلاوت قرآن مجید را هم با اشتیاق تماشا کرده و منتظر برنامه کودک می شدیم . اما خداییش این تیتراژ حسابی به دل می نشست . فایل صوتی این سرود را مهرآوای گرامی در سایت صدای کودکی گذاشته بودن ولی من اون را به صورت ویدئویی تبدیل کردم تا یاد آوری بهتری به اون دوره باشه .و صدای اون رو هم تقویت کردم . تقدیم به همه بچه های دوران کودکی ، سلامت و موفق باشید.
ممنون از زحتت فاضل جان. «مهرآوا» واقعا کولاک کرد. راستی زمینهی تصویر وقتی این آرم و موسیقی پخش میشد آبی نبود؟Negin 2 نوشته است: محمودی جان محشر بووووووود.من این فیلمو یادم بود ولی نمیدونستم چطوری نشونه هاشو بدم که دوستان متوجه بشن.عالی بود.اگه اشتباه نکنم داستان این بود که بچه ها در تعطیلات کریسمس قلعه برفی درست کردند و بعد از اتمام تعطیلات به مدرسه رفتند.یادمه صحنه آخر فیلم که نشون میداد بچه ها برای رفتن به مدرسه آماده میشن و قلعه برفی را تنها گذاشتند غمناک بود.می خوام بببینم این صحنه ها که در ذهن منه مربوط به همین فیلمه؟
من یه کم باز توضیح بدم. ممکنه اینی که شما میگید فرق کنه. چیزی که من یادمه از این فیلم «دو گروه شدن» بچهها و «جنگ بر سر قلعه» بود که تو عکسها هم میتونید جنگ رو ببینید. کلا خیلی برام عجیب بود که با برف میشه همچین چیزی ساخت. خود من که یادمه وقتی برای بار دوم پخش شد داشتم بال در میآوردم ولی ظاهرا این فیلم برای بچههای خیلی از کشورها خاطره انگیز بوده چون با یک گوگل و انتخاب کلمات کلیدی (به انگلیسی!) میشه این فیلم رو پیدا کرد. یادمه شور و شوقی که حول و حوش ساخت قلعه و جنگ بر سرش ایجاد میکرد خیلی قوی بود.babak نوشته است:سلام امیر ،اسمم
اما در مورد تئاتری که صحبت شد باید بگم اسمش"بازپرس وارد می شود" بود معروفترین نوشته "جی.بی.پریستلی" نقشها همونی بود که گفتین فقط اسم بازیگر پسر خانواده "حمید امجد" بود که از تئاتری های خوب و خوش فکر مملکتمونه.
بابک جان، یادم رفت بابت این عکسها تشکر کنم. این پسره خیلی تو تئاتری که گفتم شخصیتش به یادم مونده بود ولی اسمش رو نمیدونستم. ماشالا شما اسم هنرپیشههای ایرانی رو کلا زدی تو دیتابِیس. البته فکر کنم درستش این بود که سوال تئاتر رو تو بخش «برنامههای روی طاقچه» میپرسیدم.
به امیر (بر اساس بندهای خودت شماره میدم):
۳. کفگیر داره میخوره ته دیگ :-)
در مورد اون ۱۰۰ تا فیلم از گوگل هم کمک گرفتم چون دیدم هیچ جور راه نداره. البته شانس اصلی این بود که مودلارک از کارهای معروف بازیگری بود که اسمم گفت. مشکل مورد ۵۳ اینه که کارهای اون کارگردان تو imdb توضیحات ندارن. حالا باز اگه پیدا شد خبرت میکنم.
یه نکته در مورد شمارهی ۸۹ لیست سیاه بگم: یک جمله از این توضیحات مال یه سریال دیگهست! اگه خواستی یه مورد جدا براش بزن.
من اون جمله رو اینجا با توضیحاتاش مینویسم.
«سریالی بود که تو "مدرسهی شهید مسعودیان" (روبروی "نمایشگاه" بینالمللی قدیم شهر تهران) ضبط شده بود و مستخدم مدرسه، زنده یاد "حیدری"، هم درش دیده می شد. از اون سریالها بود که خوب ماجراهاش یه جوری حول و حوش مدرسه میگشت. مثلا فکر کنم یه قسمتش راجع به خرید از دستفروش دم مدرسه بود. اسم سریال فکر کنم «مدرسهی ما» یا «ماجراهای مدرسهی ما» یا همچین چیزی بود. "آرش میرحسینی" هم یکی از نقشهای اصلی رو داشت.»
راستی، من تازه دارم به لیست سیاه، سفید و خاکستری سر میزنم. یک تشکر آبـــــــــــدار باید از امیر داشته باشیم که با زحماتش این لیست رو به روز میکنه. واقعا همین پشت کار باعش شده که این لیست به این عظمت برسه. کسی بیاد این لیست رو ببینه شک نمیکنه که این رو مسئول پخش برنامههای صدا و سیما نوشته، نه حافظهی ۴ تا جوون -- یا بهتره بگم میان سال :-)
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الجمعة يونيو 10, 2011 4:39 am ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
Shervin- تعداد پستها : 308
ما که سفید می دیدیم چون اکثر تلویزیون ها سیاه و سفید بود ، شاید هم آبی بوده ولی فکر می کنم اکثرأ هم همینطور می دیدند ![/quote]fazel1994 نوشته است:fazel1994 نوشته است:
از صبح منتظر شروع برنامه کودک بودیم..........
ممنون از زحتت فاضل جان. «مهرآوا» واقعا کولاک کرد. راستی زمینهی تصویر وقتی این آرم و موسیقی پخش میشد آبی نبود؟
ariangirl نوشته است:یعنی واقعا من سوالمو نپرسیدم ؟ آخه من شب و روز بهش فکر میکنم !!!!
به هر حال ممنون از توجهتون ولی اینجا رو یادمه که کم بی توجهی کردید وگرنه من صدام در نمی اومد .
سرود جمهوری اسلامی هم عالی بود. خیلی خیلی خاطره داشتم باهاش . آهنگش هم به خوبی یادمه . این روزا خیلی با بابام میخوندیمش ولی چند بیتش یادمون نمی اومد .یادمه سر صف کلاس اول این سرود رو میخوندیم....
اولش میگفت یعنی من میگفتم آخه اونموقع نمیدونستم چی میگم واسه یه بچه کلاس اولی این جملات خیلی سنگینه خوب!)
شد جمهوری اسلامی به پا
که هم دین دهد هم دنیا به ما
از انقلاب ایران دگر
کاخ ستم گشته زیر و زبر
تصویر آینده ما
نقش مراد ماست
نیروی پاینده ما
ایمان و اتحاد ماست
یاریگر ما دست خداست
ما را در این نبرد
او رهنماست .....
یادمه مبصر صف بودم . یکی از بچه ها به جای"نیروی پاینده ما " میگفت "پیروی پاینده ما " ! بعد من به معلممون گفتم
Indiana Jones نوشته است:ما که سفید می دیدیم چون اکثر تلویزیون ها سیاه و سفید بود ، شاید هم آبی بوده ولی فکر می کنم اکثرأ هم همینطور می دیدند !fazel1994 نوشته است:fazel1994 نوشته است:
از صبح منتظر شروع برنامه کودک بودیم..........
ممنون از زحتت فاضل جان. «مهرآوا» واقعا کولاک کرد. راستی زمینهی تصویر وقتی این آرم و موسیقی پخش میشد آبی نبود؟
كرم رنگ يا حتي نارنجي بود.
افشين[/quote]
ariangirl نوشته است:یعنی واقعا من سوالمو نپرسیدم ؟ آخه من شب و روز بهش فکر میکنم !!!!
به هر حال ممنون از توجهتون ولی اینجا رو یادمه که کم بی توجهی کردید وگرنه من صدام در نمی اومد .
سرود جمهوری اسلامی هم عالی بود. خیلی خیلی خاطره داشتم باهاش . آهنگش هم به خوبی یادمه . این روزا خیلی با بابام میخوندیمش ولی چند بیتش یادمون نمی اومد .یادمه سر صف کلاس اول این سرود رو میخوندیم....
اولش میگفت یعنی من میگفتم آخه اونموقع نمیدونستم چی میگم واسه یه بچه کلاس اولی این جملات خیلی سنگینه خوب!)
شد جمهوری اسلامی به پا
از انقلاب ایران دگر
کاخ ستم گشته زیر و زبر
تصویر آینده ما
نقش مراد ماست
نیروی پاینده ما
ایمان و اتحاد ماست
یاریگر ما دست خداست
ما را در این نبرد
او رهنماست .....
یادمه مبصر صف بودم . یکی از بچه ها به جای"نیروی پاینده ما " میگفت "پیروی پاینده ما " ! بعد من به معلممون گفتم
اتفاقا" منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم
سرودی که من یادمه با "شد جمهوری اسلامی به پا... که هم دین دهد هم دنیا به ما..." شروع میشد، ولی اینی که فاضل عزیز زحمت کشیده اینها رو نداره و کمی برام غریب بود!
mahmoody نوشته است:Shervin نوشته است:ariangirl نوشته است:یعنی واقعا من سوالمو نپرسیدم ؟ آخه من شب و روز بهش فکر میکنم !!!!
شد جمهوری اسلامی به پا
از انقلاب ایران دگر
کاخ ستم گشته زیر و زبر
تصویر آینده ما
نقش مراد ماست
نیروی پاینده ما
ایمان و اتحاد ماست
یاریگر ما دست خداست
ما را در این نبرد
او رهنماست .....
اتفاقا" منم میخواستم به همین نکته اشاره کنم
سرودی که من یادمه با "شد جمهوری اسلامی به پا... که هم دین دهد هم دنیا به ما..." شروع میشد، ولی اینی که فاضل عزیز زحمت کشیده اینها رو نداره و کمی برام غریب بود!
اگه به لینک اصلی مراجعه کنید:
http://www.soundsofmychildhood.com/posts/1514
خودش گفته که فایل نصفهست.
دوستان گرامی همونطور که ملاحظه میکنید من چند تا از پستهای شما عزیزان رو از تاپیک "برنامه های کودک و نوجوان تلویزیون از گذشته تا اکنون" رو به این تاپیک منتقل کردم، چون مربوط به برنامه های کودک نمیشه
از شما بزرگواران خواهش میکنم برای جلوگیری از بی نظمی و سردرگمی خود شما عزیزان، قبل از ارسال پست در انتخاب تاپیک دقت بفرمایید
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الجمعة يونيو 10, 2011 4:37 am ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.
ما کلاس اول و دوم سوم سرود ملی قدیمی رو تو مدرسه میخوندیم .این آهنگ دقیقا با همون تنظیمه ولی اون نیست.اتفاقا این آهنگ از اوله و نصفه نیست. اگه اشتباه نکنم این ورژنی هستش که اول انقلاب اجرا شد و با همون تنظیم از روش سرود ملی رو ساختن. اگه از اون نوارای اول انقلاب که پر از سرود بود رو گیر بیارین ،این ورژن توشه.به هر حال آهنگ اصلی هم دقیقا به همین اندازه مزخرف بود.Shervin نوشته است:ariangirl نوشته است:یعنی واقعا من سوالمو نپرسیدم ؟ آخه من شب و روز بهش فکر میکنم !!!!
شد جمهوری اسلامی به پا
از انقلاب ایران دگر
کاخ ستم گشته زیر و زبر
تصویر آینده ما
نقش مراد ماست
نیروی پاینده ما
ایمان و اتحاد ماست
یاریگر ما دست خداست
ما را در این نبرد
او رهنماست .....
با سلام به همه دوستان
بعنوان اولین پست من :
اجرای ارکستر اولین سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ( شد جمهوری اسلامی بپا )
http://www.binatv.com/media/MediaDetail.aspx?code=126
بعنوان اولین پست من :
arman- تعداد پستها : 31
Shervin نوشته است:
دوستان گرامی همونطور که ملاحظه میکنید من چند تا از پستهای شما عزیزان رو از تاپیک "برنامه های کودک و نوجوان تلویزیون از گذشته تا اکنون" رو به این تاپیک منتقل کردم، چون مربوط به برنامه های کودک نمیشه
از شما بزرگواران خواهش میکنم برای جلوگیری از بی نظمی و سردرگمی خود شما عزیزان، قبل از ارسال پست در انتخاب تاپیک دقت بفرمایید
آقا شروین دم شما گرم. ما هی سوتی میدیم شما مرتب میکنی مرسی.
arman نوشته است:با سلام به همه دوستان
بعنوان اولین پست من :
آرمان جان. اولیت پستت خیلی عالی بود. من الان در کف این هستم که پس یعنی ما ۲ تا سرود ملی داشتیم؟ اونی که تلویزیون پخش میکرد و طولانی بود مگه توش «شد جمهوری اسلامی به پا» داشت؟ یعنی واقعا اون فایل نصفه نیست؟
stalker- تعداد پستها : 256
arman نوشته است:با سلام به همه دوستان
بعنوان اولین پست من :
سلام آرمان عزیز
به این فروم خوش اومدی
بابت سرود ازت بی نهایت ممنونم، ما خیلی وقت بود که دنبال این سرود خاطره انگیز میگشتیم که به لطف شما بالاخره پیدا شد
mahmoody نوشته است:
من الان در کف این هستم که پس یعنی ما ۲ تا سرود ملی داشتیم؟ اونی که تلویزیون پخش میکرد و طولانی بود مگه توش «شد جمهوری اسلامی به پا» داشت؟ یعنی واقعا اون فایل نصفه نیست؟
نه محمد جان، اون فایل نصفه نیست، ولی اونی که ما شنیده بودیم و ازش خاطره داریم همینیه که "آرمان" گذاشته، شد جمهوری اسلامی به پا........
اونی که مهرآوا پیدا کرده من خودم تا حالا نشنیده بودم و نمیدونم مال چه زمانیه!
اگر یکی از دوستان لطف کنه صدای این فایل تصویری رو روی همون آرم ثابت قرار بده عالی میشه و دیگه میشه یه چیز درست و حسابی، همونی که میخوایم
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الجمعة يونيو 10, 2011 5:27 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
من فکر میکنم که تلویزیون اونی رو که مهرآوا پیدا کرده بود (و فاضل ویدئوش کرد) پخش میکرد. مثلا قبل از شروع برنامهها. و چون طولانی بود قشنگ یادمه که اذیت کننده میشد. اینی که آرمان پیدا کرد ورژن خیلی کوتاهیه.
البته دقیقتر بگم: شک ندارم که اونی که تلویزیون میذاشت طولانی بود، اینقدر که خسته میشدیم. حتی اونی که مهرآوا پیدا کرد هم به نظر اونقدر طولانی نیست الان که فکرش رو میکنم!
البته دقیقتر بگم: شک ندارم که اونی که تلویزیون میذاشت طولانی بود، اینقدر که خسته میشدیم. حتی اونی که مهرآوا پیدا کرد هم به نظر اونقدر طولانی نیست الان که فکرش رو میکنم!
stalker- تعداد پستها : 256
با سلام
بدون شک اجرای ارکستری که بیناتی وی گذاشته سرود ملی اصلی اول انقلاب است
ولی بازهم نصفه است . این سرود دو قسمت جداداشت که بینش موسیقی تنها بود متنش هم اینه :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%84%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
شُد جمهوری اسلامی به پا
از انقلاب ایران دِگر
کاخ ستم گشته زیر و زِبَر
تصویر آیندهٔ ما،
نقش مراد ماست
نیروی پایندهٔ ما،
ایمان و اتحاد ماست
یاریگر ما دست خداست
ما را در این نبرد او رهنماست
در سایهٔ قرآن جاودان
پاینده بادا ایران
.............................................
آزادی چو گل ها در خاک ما
شکفته شد از خون پاک ما
ایران فرستد با این سرود
رزمندگان وطن را درود
آیین جمهوری ما
پشت و پناه ماست
سود سلحشوری ما
آزادی و رفاه ماست
شام سپاه سختی گذشت
خورشید بخت ما تابنده گشت
در سایهٔ قرآن جاودان
پاینده بادا ایران
ولی بازهم نصفه است . این سرود دو قسمت جداداشت که بینش موسیقی تنها بود متنش هم اینه :
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%AF_%D9%85%D9%84%DB%8C_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
شُد جمهوری اسلامی به پا
از انقلاب ایران دِگر
کاخ ستم گشته زیر و زِبَر
تصویر آیندهٔ ما،
نقش مراد ماست
نیروی پایندهٔ ما،
ایمان و اتحاد ماست
یاریگر ما دست خداست
ما را در این نبرد او رهنماست
در سایهٔ قرآن جاودان
پاینده بادا ایران
.............................................
آزادی چو گل ها در خاک ما
شکفته شد از خون پاک ما
ایران فرستد با این سرود
رزمندگان وطن را درود
آیین جمهوری ما
پشت و پناه ماست
سود سلحشوری ما
آزادی و رفاه ماست
شام سپاه سختی گذشت
خورشید بخت ما تابنده گشت
در سایهٔ قرآن جاودان
پاینده بادا ایران
arman- تعداد پستها : 31
arman نوشته است:
آزادی چو گل ها در خاک ما
شکفته شد از خون پاک ما
ایران فرستد با این سرود
رزمندگان وطن را درود
آیین جمهوری ما
پشت و پناه ماست
سود سلحشوری ما
آزادی و رفاه ماست
شام سپاه سختی گذشت
خورشید بخت ما تابنده گشت
در سایهٔ قرآن جاودان
پاینده بادا ایران
اااا.... آره، این قسمتها هم تو سرود بود! الان که خوندم یادم اومد
پس با این حساب باز کامل نداریمش! امیدوارم به زودی ورژن کاملش پیدا شه...
mahmoody نوشته است:
اینی که آرمان پیدا کرد ورژن خیلی کوتاهیه.
البته دقیقتر بگم: شک ندارم که اونی که تلویزیون میذاشت طولانی بود، اینقدر که خسته میشدیم.
محمد جان شاید بخاطر نبود همین قسمت دوم هست که میگی سرودی که یادت هست طولانی بود! اگه این هم اضافه میشد هم طولانی و هم به قول خودت خسته کننده میشد!
[quote="Shervin"]
راست میگینا.اینجاهاشم بود یادمه اینجاهاش رو هیچوقت حفظ نبودم وفقط لب میزدم..گوش دادنش خیلی احساس بدی بهم میده.یاد روزای بارونی وچکمه های پلاستیکی وکمبود نفت و قطع برق میافتم.تازه آژیر خطر که رابه راه پخش میشد جای خود داره.
arman نوشته است:
آزادی چو گل ها در خاک ما
شکفته شد از خون پاک ما
ایران فرستد با این سرود
رزمندگان وطن را درود
آیین جمهوری ما
پشت و پناه ماست
سود سلحشوری ما
آزادی و رفاه ماست
شام سپاه سختی گذشت
خورشید بخت ما تابنده گشت
در سایهٔ قرآن جاودان
پاینده بادا ایران
راست میگینا.اینجاهاشم بود یادمه اینجاهاش رو هیچوقت حفظ نبودم وفقط لب میزدم..گوش دادنش خیلی احساس بدی بهم میده.یاد روزای بارونی وچکمه های پلاستیکی وکمبود نفت و قطع برق میافتم.تازه آژیر خطر که رابه راه پخش میشد جای خود داره.
خط قرمز (فيلمي از مسعود كيميايي) محصول 1360
با سلام
حدس ميزنم ديدن عكسهايي از اين فيلم زيبا و بيزمان برايتان جالب باشد. كلي چهرههاي آشنا خواهيد ديد. فريماه فرجامي ، سعيد راد ، خسرو شكيبايي (در اولين نقشآفريني سينمايياش) ، جمشيد آريا (هاشمپور) ، سعيد اميرسليماني ، سعيد پيردوست ، گيسو خردمند و جلال پيشوائيان... تازه كلي ديگه هم هستند كه من عكسشون رو نگذاشتهام. تماشا كنيد:
و اين هم يك سكانس به يادماندني از اين فيلم.
http://s1.picofile.com/file/6796348088/The_Red_Line_Khate_Ghermez_1981_.avi.html
ارادتمند
افشين
حدس ميزنم ديدن عكسهايي از اين فيلم زيبا و بيزمان برايتان جالب باشد. كلي چهرههاي آشنا خواهيد ديد. فريماه فرجامي ، سعيد راد ، خسرو شكيبايي (در اولين نقشآفريني سينمايياش) ، جمشيد آريا (هاشمپور) ، سعيد اميرسليماني ، سعيد پيردوست ، گيسو خردمند و جلال پيشوائيان... تازه كلي ديگه هم هستند كه من عكسشون رو نگذاشتهام. تماشا كنيد:
و اين هم يك سكانس به يادماندني از اين فيلم.
http://s1.picofile.com/file/6796348088/The_Red_Line_Khate_Ghermez_1981_.avi.html
ارادتمند
افشين
صفحه 15 از 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
مواضيع مماثلة
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» آرشیو,کلکسیون و مجموعه ای ازکارتونها , فیلمها , سریالها , مستند وبرنامه های مختلف پخش شده ازتلویزیون
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 15 از 40