امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
+60
yaghesh
Audiophile
وحید شمسی
SKYNET
venus arian
ارمانن
slevin(HAMID
Milassyui
Mihakralj
sina1984
Mactavish
jovest
simoncrans
suny
prison break
heidiii
Roxpa
aliagha
jasonbourne
arman
Heidii
keyvanmoeini
faridonline
afsoon520
pooria.kianoush
tamarajoon
ahmad1300mo
kazvash
mehrdad khadem
kiakiany
jeff65
aa1359
R3za
Marcello
naser58
fazel1994
mahmood666
sahra_7
stalker
kave
Negin 2
SMAM
siavash
Dan Cooper
arman1389
نگين
Roham
mld_msm
mohammad
S@M
alirad
tisto
ariangirl
Shervin
Emiliano
sparrow
khatereh
babak
@p@d@n@
Indiana Jones
64 مشترك
صفحه 36 از 42
صفحه 36 از 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
Indiana Jones نوشته است:
با سلام
این خوشبختی را داشتم که ماه ها پیش قبل از وخیم شدن حال ایشان از طریق شبکه های اجتماعی با آقای ماهرخ تماس بگیرم و از بابت زحماتی که برای نسل ما کشیده اند مراتب تشکر خودم را اعلام کنم. آقای ماهرخ دچار نوعی تومور مغزی بودند که چندین نوبت عمل جراحی مغز هم وضعیت را بهبود نبخشیده بود. این اواخر چشمشان درست نمی دید و بصورت CAPITAL تایپ میکردند. ایشان آخرین پیغامی که دادند آرزوی سلامتی برای همه بود و اینکه خوشحالند از اینکه در قلب ما جا دارند. پس از آن به کما رفتند و بوسیله دستگاه به زندگی ادامه میدادند که این شمع نیز در ابتدای این ماه خاموش شد. پسر ایشان آقای تورج ماهرخ هستند که به حرفه عکاسی مشغولند و در آلمان زندگی میکنند. آقای ماهرخ برای معالجه پیش این فرزندشان زندگی میکردند و مراسم خاکسپاری این استاد دوبله کشور روز ششم ژانویه است.
به چند عکس از ایشان توجه کنید.
صادق ماهرخ و تاجی احمدی (خواهر هنرمند مرتضی احمدی فقید)
صادق ماهرخ و جلال مقامی و تاجی احمدی
صادق ماهرخ و مرحوم ایرج ناظریان
صادق ماهرخ (آن پشت پشتها!) همراه با مجموعه عوامل فیلم سینمایی حسن کچل ساخته مرحوم علی حاتمی (صادق ماهرخ جای غول صحبت کرده بود) - پسر آقای ماهرخ (تورج) اولین نفر نشسته از سمت چپ است.
صادق ماهرخ در این اواخر
یادش و خاطره اش گرامی باد...
ارادتمند
افشین
افشین گرامی با درود.
چه عکسهای کمیاب و خاطره انگیزی قرار دادید، ممنونم.
دیدن زنده یاد ماهرو و بویژه اساتید جلال مقامی، و زنده یاد استاد ناظریان،
که همگی در دوران جوانیشان بودند، بسیار بسیار جالب بود.
بله، ... اتفاقن همان چند روز پیش، تا خبر درگذشت زنده یاد صادق ماهرو را شنیدم،
بیاد شما بودم، چرا که قبلن راجع به تماس و مکاتبات با ایشان، در فروم گفته بودید. ... روحشان شاد.
- در ضمن، خیلی ممنونم برای فایلهای تصویری مقایسه ای، که میان دوبله ی جدید و قدیم "رابین هود"،
انجام دادید و در کانال خودتان در یو.تیو.ب، قرار دادید. ... راستی، نام اصلی فامیل ایشان، "ماهرخ" بوده؟،
چون اکنون با خواندن پست شما، اسم صادق ماهرخ رو جستجو کردم در نت، که البته نتیجه ای نداشت،
اما سبب شد که به لینکهای تصویری بالا که گفتم برسم، چون آنجا هم این نام فامیلی را برایشان بکار برده بودید.
- چه دلیلی داشته که، کارتون رابینهود رو، دوباره (یعنی برای بار سوم) دوبله کردند؟.
صدای آقای "محمد عبادی"، اصلن به کاراکتر داروغه، ننشسته!.
همانگونه که خودتون بهتر میدونید و در توضیحات ویدیوها هم نوشته بودید،
رابینهود در مجموع سه بار دوبله شده. ... دوبله ی اول در دهه ی ۵۰ بوده،
که اساتید حسین عرفانی بجای رابین هود، و منوچهر اسماعیلی بجای "مار" صحبت کرده بودند.
بعد در اوایل دهه ی شصت، برای بار دوم این کارتون رو دوبله میکنند،
(یعنی همین نسخه ی معروفی که ما دیدیم و باهاش بزرگ شدیم).
گویندگی آقایان "ژرژ پطرسی (رابین هود)"، "جواد پزشکیان (مار)" و "صادق ماهرو (داروغه)" ،
در این دوبله ی دوم، بسیار بسیار بجا بود و این دوبله، حق مطلب رو ادا کرد.
اما چه دلیلی داشته که در سالهای اخیر، برای بار سوم دوبله کردند؟.
با اینکه، آقای پطرسی دوباره نقش رابینهود رو گفتند، اما صداشون اون طراوت شصت رو دیگه نداره،
(طبیعی هم هست، نزدیک به سه دهه گذشته)، ... در ضمن، نقش "مار" رو در این دوبله ی سوم،
دوباره همانند دوبله ی اول (دهه ی ۵۰)، آقای منوچهر اسماعیلی گفتند، که در مقایسه با صداسازی جواد پزشکیان،
حرفی برای گفتن نداشته و نداره. .... اما، تیپ سازی جادویی و شاهکاری که زنده یاد اصغر افضلی،
برای "پرنس جان" در هر دو دوبله ی دوم و سوم داشتند، یکی از بهترین صداسازی ها، در تاریخ دوبله ی ایران هست.
بازهم ممنونم برای مونتاژ و آماده سازی فایلهای تصویری مقایسه ای، که در کانالتان قرار دادید. سلامت باشید.
رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
با سلام خدمت دوستان
چه پاييز و زمستان غم انگيزي داريم
هنرمندان و ورزشكاران جوان و پيش كسوت ما ، مانند برگ خزان از دست مي روند.
هنوز با غم مرتضي پاشايي و غلامرضامظلومي مي سوزيم كه خبر درگذشت دوبلور پيش كسوت مرحوم صادق ماهرو كه عمري با خاطره صدايش بر روي شخصيت هاي انيميشن دوران كودكي زندگي كرده ايم، را مي شنويم
هنوز با غم جديد كنار نيامدم، كه ديروز خبر درگذشت هنرمند پيشكسوت دوبله ايران استاد احمد رسولزاده را شنيدم و بسيار متاثر شدم
درگذشت اين استاد عزيز را به همه دوستان و علاقه مندان دوبله به ويژه
جناب افشين عزيز و 59 گرامي تسليت مي گويم
اميدوارم خداوند به خانواده اين استادان گرامي ، صبر عطا نمايد.
سلامتي و تندرستي براي همه مردم ايران را از درگاه خداوند متعال خواهانم
اردتمند شما:
kazvash
20/10/1393
چه پاييز و زمستان غم انگيزي داريم
هنرمندان و ورزشكاران جوان و پيش كسوت ما ، مانند برگ خزان از دست مي روند.
هنوز با غم مرتضي پاشايي و غلامرضامظلومي مي سوزيم كه خبر درگذشت دوبلور پيش كسوت مرحوم صادق ماهرو كه عمري با خاطره صدايش بر روي شخصيت هاي انيميشن دوران كودكي زندگي كرده ايم، را مي شنويم
هنوز با غم جديد كنار نيامدم، كه ديروز خبر درگذشت هنرمند پيشكسوت دوبله ايران استاد احمد رسولزاده را شنيدم و بسيار متاثر شدم
درگذشت اين استاد عزيز را به همه دوستان و علاقه مندان دوبله به ويژه
جناب افشين عزيز و 59 گرامي تسليت مي گويم
اميدوارم خداوند به خانواده اين استادان گرامي ، صبر عطا نمايد.
سلامتي و تندرستي براي همه مردم ايران را از درگاه خداوند متعال خواهانم
اردتمند شما:
kazvash
20/10/1393
kazvash- تعداد پستها : 60
[b]سلام.
یکی از خاطره انگیزترین فیلمای هندی ای که تو دهه ی 60 تقریباً اکثرمون دیدیم و ازش و بخصوص از آهنگاش خاطره داریم، "دیسکو دنسر" (یا به قول خود انگلیسی زده هاشون، "دیسکو دانسر") بود؛ که، دو تا از آهنگاش خیلی گل کرده بود:
1. آی ام اِ دیسکو دانسر (I am a disco dancer)
2. جیمی جیمی جیمی، آجا آجا آجا
امروز این دومی رو تقدیم همه ی دوستان می کنم؛ بخصوص، دوست قدیمم، "59"؛ که، هنوز چراغ اینجا رو روشن نگه داشته.
(کیفیت در حد بوندس لیگا):
لذت ببرید:
http://s4.picofile.com/file/8165061150/Disco_Dancer_Jimmy_Jimmy_Jimmy_Uploaded_by_Emiliano_.rar.html
یکی از خاطره انگیزترین فیلمای هندی ای که تو دهه ی 60 تقریباً اکثرمون دیدیم و ازش و بخصوص از آهنگاش خاطره داریم، "دیسکو دنسر" (یا به قول خود انگلیسی زده هاشون، "دیسکو دانسر") بود؛ که، دو تا از آهنگاش خیلی گل کرده بود:
1. آی ام اِ دیسکو دانسر (I am a disco dancer)
2. جیمی جیمی جیمی، آجا آجا آجا
امروز این دومی رو تقدیم همه ی دوستان می کنم؛ بخصوص، دوست قدیمم، "59"؛ که، هنوز چراغ اینجا رو روشن نگه داشته.
(کیفیت در حد بوندس لیگا):
لذت ببرید:
http://s4.picofile.com/file/8165061150/Disco_Dancer_Jimmy_Jimmy_Jimmy_Uploaded_by_Emiliano_.rar.html
Emiliano- تعداد پستها : 1670
پست اسکریپت:
دقت کردید صدای این خانومه تو فیلمای هندی دهه ی 80 دقیقاً معادل "عهدیه بدیعی" خودمون تو دهه ی 50ه؟
دقت کردید صدای این خانومه تو فیلمای هندی دهه ی 80 دقیقاً معادل "عهدیه بدیعی" خودمون تو دهه ی 50ه؟
امیر گرامی با درود.
از لطف شما ممنونم.
سلامت باشید.
- درضمن، مدتهاست که علاقمند به دانستن نام آهنگی ایرانی هستم،
که به احتمال زیاد، مربوط به دهه ی شصت در لس آنجلس میباشد.
قسمت کوتاهی از آن (اوورتورش هست)، در کلیپ مصاحبه با سدکریم بود.
فایل صوتی آن قسمت کوتاه که بسیار زیبا هست، در لینک زیر قرار گرفت.
اگر اطلاعاتی در دست هست، یاران ارجمند بیان بفرمایند. با سپاس.
http://s4.picofile.com/file/8165136768/MuzikeIrani.wma.html
- از جهت نوع تنظیم، یادآور آهنگ کعبه ی معین هست. اما آن نیست.
59 نوشته است:
امیر گرامی با درود.
از لطف شما ممنونم.
سلامت باشید.
- درضمن، مدتهاست که علاقمند به دانستن نام آهنگی ایرانی هستم،
که به احتمال زیاد، مربوط به دهه ی شصت در لس آنجلس میباشد.
قسمت کوتاهی از آن (اوورتورش هست)، در کلیپ مصاحبه با سدکریم بود.
فایل صوتی آن قسمت کوتاه که بسیار زیبا هست، در لینک زیر قرار گرفت.
اگر اطلاعاتی در دست هست، یاران ارجمند بیان بفرمایند. با سپاس.
http://s4.picofile.com/file/8165136768/MuzikeIrani.wma.html
- از جهت نوع تنظیم، یادآور آهنگ کعبه ی معین هست. اما آن نیست.
سلام "59" عزیز. چاکریم.
این موسیقی قسمتی از ترانه ی "دل من" "داریوش اقبالی" هستش که چند سال قبل از انقلاب 57 اجرا کرد و این تکه ای که شما گذاشتید، اجرای یکی از کنسرت های ایشون در سال 71 بوده. تقدیم به شما:
http://s5.picofile.com/file/8165233276/Darioush_Eghbali_71_13_Dele_Man_Live_2_Uploaded_by_Emil_Joon_.rar.html
Emiliano نوشته است:
سلام "59" عزیز. چاکریم.
این موسیقی قسمتی از ترانه ی "دل من" "داریوش اقبالی" هستش که چند سال قبل از انقلاب 57 اجرا کرد و این تکه ای که شما گذاشتید، اجرای یکی از کنسرت های ایشون در سال 71 بوده. تقدیم به شما:
http://s5.picofile.com/file/8165233276/Darioush_Eghbali_71_13_Dele_Man_Live_2_Uploaded_by_Emil_Joon_.rar.html
امیر گرامی، درود بر شما و اطلاعات خوبتون.
البته جز این هم انتظاری نبوده و نیست.
بسیار ممنون و سپاسگزار هستم از شناسایی موسیقی،
و همچنین لینک ترانه ی "دل من" که لطف فرمودید.
اجرای کنسرت رو شنیدم، اما موسیقی مورد نظر، اجرای کنسرتی آن نبود.
اسم آهنگی که لطف کردید رو جستجو کردم.
قسمت یاد شده، مربوط هست به مقدمه ی نسخه ی استودیویی این آهنگ.
* آهنگ "دل من" - (آهنگساز "استاد محمد حیدری") - آلبوم آهای مردم دنیا - (از دقیقه ی ۱:۰۰ در لینک زیر) .:
https://www.youtube.com/watch?v=j_XJP65KRQI
[] مقدمه ی این آهنگ و تنظیمش، بسیار زیبا هست. دل رو به پرواز درمیاره. *بازهم ممنونم*.
- خدمت شما و یاران فروم رویایی بگم که،
موسیقی خب بحث سلیقه هست، بویژه در مورد صدای وکالیست و خواننده.
من هیچگاه با صدای آقای اقبالی، ارتباط درونی و احساسی برقرار نکردم،
اما شکی نیست که صدای ایشون، یکی از صداهای ویژه در موسیقی باکلام ایران بوده.
تنها آهنگی که از دوران کودکی، زمانی که ۷-۸ ساله بودم، با آن ارتباط برقرار کردم،
آهنگ "زندونی از دیوار بیزاره" با صدای ایشان بود. این آهنگ رو من خیلی دوست دارم،
هم از جهت ملودی و تنظیم، و هم شعر و صدای خواننده. ... حال نکته ی بسیار جالب اینکه،
درست چند ماه پیش بود، که متوجه شدم آهنگ یاد شده (زندونی)،
ساخته ی استاد یگانه ی موسیقی ایران، "انوشیروان روحانی" بوده است!.
بازهم ممنونم از توجه و لطف شما. بسیار عالی بود.
- و یک سوال فیلمیک. ...
فیلم "امروز-۱۳۹۲ (کارگردان: رضا میرکریمی)" را تماشا فرمودید؟.
اگر دیدید، امکانش هست که نظرتون رو بگید. ممنون میشم.
سلامت باشید.
59 نوشته است:Emiliano نوشته است:
سلام "59" عزیز. چاکریم.
امیر گرامی، درود بر شما و اطلاعات خوبتون.
البته جز این هم انتظاری نبوده و نیست.
بسیار ممنون و سپاسگزار هستم از شناسایی موسیقی،
و همچنین لینک ترانه ی "دل من" که لطف فرمودید.
اجرای کنسرت رو شنیدم، اما موسیقی مورد نظر، اجرای کنسرتی آن نبود.
اسم آهنگی که لطف کردید رو جستجو کردم.
قسمت یاد شده، مربوط هست به مقدمه ی نسخه ی استودیویی این آهنگ.
* آهنگ "دل من" - (آهنگساز "استاد محمد حیدری") - آلبوم آهای مردم دنیا - (از دقیقه ی ۱:۰۰ در لینک زیر) .:
https://www.youtube.com/watch?v=j_XJP65KRQI
[] مقدمه ی این آهنگ و تنظیمش، بسیار زیبا هست. دل رو به پرواز درمیاره. *بازهم ممنونم*.
- خدمت شما و یاران فروم رویایی بگم که،
موسیقی خب بحث سلیقه هست، بویژه در مورد صدای وکالیست و خواننده.
من هیچگاه با صدای آقای اقبالی، ارتباط درونی و احساسی برقرار نکردم،
اما شکی نیست که صدای ایشون، یکی از صداهای ویژه در موسیقی باکلام ایران بوده.
تنها آهنگی که از دوران کودکی، زمانی که ۷-۸ ساله بودم، با آن ارتباط برقرار کردم،
آهنگ "زندونی از دیوار بیزاره" با صدای ایشان بود. این آهنگ رو من خیلی دوست دارم،
هم از جهت ملودی و تنظیم، و هم شعر و صدای خواننده. ... حال نکته ی بسیار جالب اینکه،
درست چند ماه پیش بود، که متوجه شدم آهنگ یاد شده (زندونی)،
ساخته ی استاد یگانه ی موسیقی ایران، "انوشیروان روحانی" بوده است!.
بازهم ممنونم از توجه و لطف شما. بسیار عالی بود.
- و یک سوال فیلمیک. ...
سلامت باشید.
1. سلام "59" عزیز.
خوشحالم که دوباره می بینمت.
شما و سایر عزیزان رو.
2. خواهش می کنم. درسته. اون قطعه مربوط به نسخه ی اریجینال و بی کیفیت این کاره. بی کیفیت به لحاظ قدیمی بودنش؛ اما، اون کنسرت "داریوش" یکی از بهترین ها به لحاظ تنظیم های ترانه های قدیمی، ترتیب ترانه ها در کنسرت، اجرای از ته دل خواننده و کلاً همه چی تموم بود و فکر می کنم دیگه هیییییییچ کنسرت ایشون؛ حتا، بعد از اون، اون کنسرت نشد.
من هم از شما ممنونم.
3. درسته. "زندونی" هم شعر بسیار نابی داره (از "علی شیرازی" عزیز) و هم آهنگسازش هم که معرف حضور همه مون هست. ضمناً آهنگساز "دل من" هم آقای "محمد حیدری" عزیزن.
4. راستش، "59"، من شب گذشته "امروز" و "رد کارپت" و دو قسمت از "ابله" رو روی یه دی وی دی گرفتم؛ اما، هنوز فرصت نگاه کردنشون رو نداشته م. به محض تماشای این فیلم، حتماً حتماً نظرمو عرض می کنم. تا اون موقع خواننده ی مطالب زیبای شما و دوستان هستم.
فعلاً.
امیر گرامی، خواهش میکنم، لطف دارید.
جای خوشحالیست که در فروم رویایی حضور دارید.
- البته، لینک یو.تیو.بی که در بالا از آهنگ دل من، قرار دادم،
نسخه ی استودیویی و اوریجینال آن هست و کیفیتش هم خوبه.
- از توجهتون ممنونم. هر وقت که "امروز-۱۳۹۲" رو تماشا فرمودید،
با کمال میل، مخاطب دیدگاهتون خواهم بود. ... سلامت باشید.
.
.
.
- و اما، قطعه ای کوتاه ولی بسیار بسیار شورانگیز تقدیم میشود،
که مربوط به یک برنامه ی رادیویی ایران، در دهه ی ۵۰ خورشیدی ست.
بقدری حال و هوای این اجرای زنده (ارکستر، وکال، هنرمندان اطراف میکروفون و مهمانان سالن ضبط) زیاد هست،
که میتوان چنین بار پشت سرهم به آن گوش جان سپرد. ... بیش از این توضیحی نمیدهم. تقدیم یاران ارجمند .:
http://s5.picofile.com/file/8165563126/MuzikeShadiAngiz_Iran50_.rar.html
...............................
سلام "59" عزیز. چاکریم.
امیر گرامی
- و یک سوال فیلمیک. ...
سلامت باشید.
1. سلام "59" عزیز.
2. شب گذشته فرصتی شد و "امروز" رو دیدم؛ اما، با عرض معذرت ذره ای باهاش ارتباط برقرار نکردم و تموم فیلم به ساعت پلیر نگاه می کردم تا زودتر تموم شه.
نمی دونم چی داشته که باعث شده شما رو جذب کنه؛ اما، من یکیو نگرفت. شرمنده.
با این حال، خوشحال می شم نظرتونو درباره ش بدونم.
Emiliano نوشته است:
1. سلام "59" عزیز.
2. شب گذشته فرصتی شد و "امروز" رو دیدم؛ اما، با عرض معذرت ذره ای باهاش ارتباط برقرار نکردم و تموم فیلم به ساعت پلیر نگاه می کردم تا زودتر تموم شه.
امیر گرامی با درود. ... از توجه شما ممنونم. (در اصل، من پوزش میخواهم از شما).
راستش ساختار سینمایی و هالیوودی که برای "امروز" انجام دادند، خوب و گیرا بود،
که اما با همین حیله!، داستان بسیار غیرمنطقی فیلم، که اغواگرانه بود رو، خواستند به مخاطب تلقین کنند.
بگمانم این فیلم، سفارشی ساخته شده، و همچنین یکی از فیلمهای ایران در اسکار هست که ماه آینده برگزار میشه.
تمام تلاش فیلم بر این بوده، که با انواع و اقسام دروغهای گنجانده شده در آن،
به مخاطب تلقین کند، که آن آقایی که موج رادیو را بر روی آن ایستگاه خاص قرار میدهد (یعنی راننده)،
انسانی ست که از آسمان بر زمین فرود آمده، و تا این اندازه (که خنده دار و غیرمنطقی هم هست)،
در روزگار ما، او یک فرشته ی نجاتبخش است!. ... / ... در ضمن آقای پرویز پرستویی،
سالهاست که همه جا، همان حالت آژانس شیشه ای را دارد، یعنی فقط یا به یک نقطه خیره میشود،
و یا رفلکسهای خنثی از خود از نشان میدهد. نامشان هم همه جا بعنوان بازیگر تکنیکی و تاکتیکی مطرح هست.
علتی که دوست داشتم تا دیدگاه شما رو بدونم در این بود، که گمان کردم من دارم اشتباه میکنم!،
و این فیلم چون از کارگردانی مطرح و با بازی آقای پرستویی بوده، پس لابد خوب بوده اما من شدم کج سلیقه!،
که اما دیدم نه، شما هم از آن خوشتان نیامده. ... / واقعن متاسفم برای سینمای حال حاضر ایران،
که دارای کارگردانان و بازیگران مثلن! بسیار مطرحی هست، که اما همگی در اصل، پوشالی هستند. ...
از توجه شما بازهم ممنونم. سلامت باشید.
1. سلام "59" عزیز.
امیر گرامی با درود. ... از توجه شما ممنونم. (در اصل، من پوزش میخواهم از شما).
راستش ساختار سینمایی و هالیوودی که برای "امروز" انجام دادند، خوب و گیرا بود،
که اما با همین حیله!، داستان بسیار غیرمنطقی فیلم، که اغواگرانه بود رو، خواستند به مخاطب تلقین کنند.
بگمانم این فیلم، سفارشی ساخته شده، و همچنین یکی از فیلمهای ایران در اسکار هست که ماه آینده برگزار میشه.
تمام تلاش فیلم بر این بوده، که با انواع و اقسام دروغهای گنجانده شده در آن،
به مخاطب تلقین کند، که آن آقایی که موج رادیو را بر روی آن ایستگاه خاص قرار میدهد (یعنی راننده)،
انسانی ست که از آسمان بر زمین فرود آمده، و تا این اندازه (که خنده دار و غیرمنطقی هم هست)،
در روزگار ما، او یک فرشته ی نجاتبخش است!. ... / ... در ضمن آقای پرویز پرستویی،
سالهاست که همه جا، همان حالت آژانس شیشه ای را دارد، یعنی فقط یا به یک نقطه خیره میشود،
و یا رفلکسهای خنثی از خود از نشان میدهد. نامشان هم همه جا بعنوان بازیگر تکنیکی و تاکتیکی مطرح هست.
علتی که دوست داشتم تا دیدگاه شما رو بدونم در این بود، که گمان کردم من دارم اشتباه میکنم!،
و این فیلم چون از کارگردانی مطرح و با بازی آقای پرستویی بوده، پس لابد خوب بوده اما من شدم کج سلیقه!،
که اما دیدم نه، شما هم از آن خوشتان نیامده. ... / واقعن متاسفم برای سینمای حال حاضر ایران،
که دارای کارگردانان و بازیگران مثلن! بسیار مطرحی هست، که اما همگی در اصل، پوشالی هستند. ...
از توجه شما بازهم ممنونم. سلامت باشید.
1. مجدد سلام.
2. نه "59" عزیز. بنده با احدی هیچ رودربایستی ندارم؛ می خواد، هر کی باشه.
بله. آقای "پرستویی" برای ما عزیزن؛ اما، تا اونجا که حرفی برای گفتن داشته باشن؛ درست مثل، "عبدی"، زنده یاد "شکیبایی" و خیلی های دیگه. این افراد متأسفانه به دلیل فیلمنامه های بسیار ضعیف، خسته کننده و گاهی به فرمایش شما حتا سفارشی، قربانی ای بیش نیستن. قربانیان مشتی پول که متأسفانه باعث می شن کارهای خوبشون هم از یادهامون کم کم پاک شه.
که ای کاش این اتفاق ها نیفته؛ اما متأسفانه، همیشه بوده و هست.
3. ممنون از لطفتون.
Emiliano نوشته است:
1. مجدد سلام.
بله. آقای "پرستویی" برای ما عزیزن؛ اما، تا اونجا که حرفی برای گفتن داشته باشن؛ درست مثل، "عبدی"، زنده یاد "شکیبایی" و خیلی های دیگه. این افراد متأسفانه به دلیل فیلمنامه های بسیار ضعیف، خسته کننده و گاهی به فرمایش شما حتا سفارشی، قربانی ای بیش نیستن. قربانیان مشتی پول که متأسفانه باعث می شن کارهای خوبشون هم از یادهامون کم کم پاک شه.
3. ممنون از لطفتون.
امیر گرامی با درود. ... از لطف و توجه شما، بازهم ممنون هستم.
کاملن درست میفرمایید. دلیل اصلی، فیلمنامه های بسیار سست و بدنوشتی هست که میبینیم.
اما جالب اینجاست که فیلمهای آقای پرستویی، در طی ۱۰ سال گذشته، حتا در ژانر سینمای تجاری هم نیستند،
۱۰ ساله، با یک ژست "نیمه هشیار-نیمه مسخ شده"، همه جا حضور دارن. لازم باشه، یه گریه ای هم میکنند.
جسارتی نباشه که اینها رو میگم، اما چون صدای ایشون گیرا هست، تمام فیلمهاشون رو می بینم،
اما یک دهه هست که همه جا یکجور هستند. این فیلمها و نقشهاشون، نه دنیوی هستند، نه اخروی.
پس حالا به امید چه چیزی این نقشهای تکراری رو بازی میکنن، بنده سردرنمیارم.
هیچوقت هم (حتا زمانی که آدم برفی و شوخی رو بازی کردند)،
نتونستم ارتباط درونی بعنوان تمشاگر با ایشون برقرار کنم.
فقط از نقششان در "عزیزم من کوک نیستم-۱۳۸۰" خوشم اومد.
اونهم بخاطر یک جمله، که خیلی هنایشگزار گفتند: "حالا دیگه من کامپیوتر میخوام!".
......................................
آقای کمال تبریزی رو، بنده از "طبقه حساس"، بخاطر کارگردانی او، خوشم اومد،
از حق نگذریم، ساختار "مارمولک" هم خوب بود. ... اما این سریال "ابله" رو،
دیدم دو قسمت هست در نت. ... باور کنید که تا نیمه های قسمت اول رو بیشتر نتونستم ببینم،
نه داستان داره، نه بازیگرهاش معلوم نیست چیکار میخوان بکنن. ... نمیدونم، شاید من بدسلیقه هستم.
البته کلن با این بازیگرهایی که مد شده همگی گروهی در سریالهای آقای مقدم، میرباقری و ... بودن،
هیچوقت ارتباط برقرار نمیکنم. ... چندی پیش سایتی، از یکی از اینها (که همش گریمهای مختلفی روش انجام میشه)،
با نام "اکبر عبدی شماره ی دو!" یاد کرده بود!!!. / ... یک ناسزای جانانه گفتم و اون صفحه رو بستم.
سلامت باشید.
1. مجدد سلام.
3. ممنون از لطفتون.
امیر گرامی با درود. ... از لطف و توجه شما، بازهم ممنون هستم.
کاملن درست میفرمایید. دلیل اصلی، فیلمنامه های بسیار سست و بدنوشتی هست که میبینیم.
اما جالب اینجاست که فیلمهای آقای پرستویی، در طی ۱۰ سال گذشته، حتا در ژانر سینمای تجاری هم نیستند،
۱۰ ساله، با یک ژست "نیمه هشیار-نیمه مسخ شده"، همه جا حضور دارن. لازم باشه، یه گریه ای هم میکنند.
جسارتی نباشه که اینها رو میگم، اما چون صدای ایشون گیرا هست، تمام فیلمهاشون رو می بینم،
اما یک دهه هست که همه جا یکجور هستند. این فیلمها و نقشهاشون، نه دنیوی هستند، نه اخروی.
پس حالا به امید چه چیزی این نقشهای تکراری رو بازی میکنن، بنده سردرنمیارم.
هیچوقت هم (حتا زمانی که آدم برفی و شوخی رو بازی کردند)،
نتونستم ارتباط درونی بعنوان تمشاگر با ایشون برقرار کنم.
فقط از نقششان در "عزیزم من کوک نیستم-۱۳۸۰" خوشم اومد.
اونهم بخاطر یک جمله، که خیلی هنایشگزار گفتند: "حالا دیگه من کامپیوتر میخوام!".
......................................
آقای کمال تبریزی رو، بنده از "طبقه حساس"، بخاطر کارگردانی او، خوشم اومد،
از حق نگذریم، ساختار "مارمولک" هم خوب بود. ... اما این سریال "ابله" رو،
دیدم دو قسمت هست در نت. ... باور کنید که تا نیمه های قسمت اول رو بیشتر نتونستم ببینم،
نه داستان داره، نه بازیگرهاش معلوم نیست چیکار میخوان بکنن. ... نمیدونم، شاید من بدسلیقه هستم.
البته کلن با این بازیگرهایی که مد شده همگی گروهی در سریالهای آقای مقدم، میرباقری و ... بودن،
هیچوقت ارتباط برقرار نمیکنم. ... چندی پیش سایتی، از یکی از اینها (که همش گریمهای مختلفی روش انجام میشه)،
با نام "اکبر عبدی شماره ی دو!" یاد کرده بود!!!. / ... یک ناسزای جانانه گفتم و اون صفحه رو بستم.
سلامت باشید.
1. دقیقاً همین طوره.
متأسفانه یه بازیگر که تو نقشی گل می کنه، عالم و آدم ازش می خوان دوباره همون باشه! زنده یاد "شکیبایی" یادتونه تا دم مرگ "حمید هامون" بود؟؟؟؟
"اکبر عبدی" "بایرام" موند و درنیومد ازش! حتا تو زندگی واقعیش هم "بایرام" شده و تو "شام ایرانی" دیدم نمی تونس مث آدم صحبت کنه! خیلی لجم گرفت ازش.
به قول شما "پرویز پرستویی" هم که این طور. یه بغض می کنه، به افق خیره می شه، چشاش نمناک می شه و دیگر هیچ!
هزار بار هم تا حالا خواسته از سینما کناره گیری کنه، مثلاً.
2. ما سال هاست به این نتیجه می رسیم که سینما مُرده؛ اما، باز کارهای خوبی می گن نه این طور نیست.
جالبه بدونید که پس از خیلی سال، بالأخره آرشیو شخصی بنده (که فقط و فقط روی سلیقه ی شخصیه و هیچ ادعایی بهش ندارم)، یه فیلم ایرونی به خودش دید و یکی به بعد از انقلابی ها اضافه شد.
و اون هم نامی نبود جز "طبقه ی حساس" با بازی بی نظیر و خیره ی کننده ی "رضا عطاران"؛ که، به حق سوپر استار سینمای ایران در سال های اخیره. دمش گرم. دم کارگردانش گرم و دم شما هم گرم؛ که، هم اینجا و هم تو صفحات پیشین از این اثر خوب یادی کردید.
Emiliano نوشته است:
1. دقیقاً همین طوره.
متأسفانه یه بازیگر که تو نقشی گل می کنه، عالم و آدم ازش می خوان دوباره همون باشه! زنده یاد "شکیبایی" یادتونه تا دم مرگ "حمید هامون" بود؟؟؟؟
"اکبر عبدی" "بایرام" موند و درنیومد ازش! حتا تو زندگی واقعیش هم "بایرام" شده و تو "شام ایرانی" دیدم نمی تونس مث آدم صحبت کنه! خیلی لجم گرفت ازش.
به قول شما "پرویز پرستویی" هم که این طور. یه بغض می کنه، به افق خیره می شه، چشاش نمناک می شه و دیگر هیچ!
هزار بار هم تا حالا خواسته از سینما کناره گیری کنه، مثلاً.
2. ما سال هاست به این نتیجه می رسیم که سینما مُرده؛ اما، باز کارهای خوبی می گن نه این طور نیست.
جالبه بدونید که پس از خیلی سال، بالأخره آرشیو شخصی بنده (که فقط و فقط روی سلیقه ی شخصیه و هیچ ادعایی بهش ندارم)، یه فیلم ایرونی به خودش دید و یکی به بعد از انقلابی ها اضافه شد.
و اون هم نامی نبود جز "طبقه ی حساس" با بازی بی نظیر و خیره ی کننده ی "رضا عطاران"؛ که، به حق سوپر استار سینمای ایران در سال های اخیره. دمش گرم. دم کارگردانش گرم و دم شما هم گرم؛ که، هم اینجا و هم تو صفحات پیشین از این اثر خوب یادی کردید.
امیر گرامی، بله، کاملن درست میفرمایید.
- البته زنده یاد شکیبایی، بعد از "هامون" هم،
تا ۳-۴ سال قبل از درگذشتشون، بازهم نقشهای متفاوتی رو بخوبی بازی کردند،
همانند نقش منفی که در "سارا" داشتند، و یا نقششون در "سالاد فصل" و ....
اکبرعبدی هم در دهه ی شصت تا نیمه ی هفتاد، دائما بروز و نوآور بود،
که اما از همان زمان که هنوز اخراجیها یی در کار نبود!،
یعنی از سریال "خاله خانم-۱۳۷۶" و سپس "هتل پیاده رو-۱۳۷۸"، رسما شد در اصل "بایرام"!.
و اون تیپاژ تکراری رو، دیگه ۱۶-۱۷ ساله که همه جا تکرار میکنه. ...
(ایشون کلا و در زندگی واقعی، بایرام بوده و هست، اما چون دیگر نزدیک به دو دهه،
ضعف فیلمنامه و کارگردان وجود داره، اونوقت خود اصلیش رو در جلوی دوربین بنمایش میگذاره!.
چون دیگه کسی نیست که هدایتش کنه، و از استعداد ذاتی که برای بازیگری داره، در فیلم استفاده بشه).
- بله، و در ضمن، گریم عطاران هم در "طبقه حساس-۱۳۹۲" خیلی خوب بود.
اما فیلم "رد کارپت-۱۳۹۲" ایشون، که خودش هم کارگردان هست،
اولن که، باز یک جورهایی کپی شده از موضوع اصلی "سرخ پوستها-۱۳۵۷"،
و هم اینکه واقعا به مخاطب بی احترامی هست چنین فیلمهای سردستی و آبکی.
من تازگیها به این فکر افتادم که کلن دیگه فیلم نبینم، اما اجرای این فکر، فعلا سخت هست.
مگه میشه که آدم، علاقه و شور و حالی که از کودکی داشته رو، فراموش کنه؟،
اما از سوی دیگر، این فضای بد فیلمسازی که روزبروز هم داره شدیدتر میشه، آزار دهنده هست.
سلامت باشید.
.
.
.
مدتها بود، که دوست داشتم و بازهم دوست میداشتم، تا مراتب سپاس خود را،
خدمت آهنگساز ارزنده ی ایرانزمین، "استاد ناصر چشم آذر"، بیان دارم. ...
ایشان یکی از موسیقیدانانی هستند که در آفرینه هاشان، هم احساس، و هم منطق را،
همیشه بگونه ای یکسان و خوشایند، بکار برده و نهادینه ساخته اند. ...
موسیقی، یعنی بیان دیدگاه، ... یعنی ابراز احساس و ترسیم نقشی از دنیای درون،
با استفاده از آواها و ملودیهایی که همگی، رنگی از جهان بیکران هستی را، در خود نهفته دارند.
استاد ناصر چشم آذر، در پس از ۵۷، برای فیلمها و سریالهای گوناگونی، موسیقی نوشتند،
و در بیشتر موارد، خودشان نیز، با دستگاه سینتی سایزر کامل و جامعی که در اختیار دارند، آنها را اجرا فرمودند.
.
.
.
در پاییز یا اوایل زمستان سال ۱۳۷۳، زمانی که در سال اول دبیرستان درس میخواندم،
یک روز عصر پس از تمام شدن کلاسهای اجباری دبیرستان، بر طبق عادتی که داشتم،
به سمت مرکز شهر تهران رفتم، چرا که پاتوق نوارفروشیها، در آن منطقه بود.
... خوب بیاد دارم که در تقاطع خیابان ولیعصر-تخت طاووس (نزدیک به "هتل بزرگ تهران")
بناگاه تصمیم گرفتم تا از تاکسی پیاده شوم، زیراکه در منطقه ی چهارراه یاد شده نیز،
یک نوارفروشی قرار داشت که صاحبش، از مدیران تولید آلبومهای موسیقی، در شرکت "ساربانگ" بودند.
وقتی به درب مغازه نزدیک شدم، پوستری تازه را دیدم که در طراحی اش، از رنگ آبی روشن استفاده شده بود.
این پوستر، بسیار ساده، اما هوشمندانه طراحی گردیده بود، و نام "ناصر چشم آذر" نیز، آزینبخش آن بود.
... با دیدن آن پوستر، انگار که لحظه ای خوشایند، همراه با احساسی درونی، وجودم را فرا گرفت. ...
بداخل نوارفروشی رفتم و پس از گفتگویی همیشگی و طولانی که با صاحب آنجا داشتم، کاست آن پوستر را نیز خریدم.
پس از آن، دیگر مجالی برای سرزدن به نوارفروشیهای واقع در پیچ شمیران و خیابان انقلاب تهران نبود،
چرا که انگار این نوار، که طرح جلد نشر اول آن، همان زمینه ی ساده اما آرامبخش و آبی رنگ بود،
خود میگفت که باید هر چه زودتر، آنرا به گوش جان سپرد. ...
ساعت نزدیک به هفت-هشت شب بود، که به خانه رسیدم. ...
در آن لحظه، تمام فکر و اندیشه ی من، شنیدن آلبوم "باران عشق" بود، که در کیفم قرار داشت.
مادر، شام منرا جداگانه کشیده بودند، و ظرف غذا در سینی، بر روی کابینت آشپزخانه بود.
از یکسو، هم بسیار گرسنه ی شام بودم، ... و هم بسیار، تشنه ی شنیدن نوار تازه ی موسیقی ....
بر طبق عادت، سینی غذا را به اتاقم بردم، ... نوار را بداخل ضبط، و هدفون را بر روی گوشها قرار دادم،
یک لقمه از غذای شام را خوردم، و سپس دکمه ی پلی ضبط صوت دو کاسته را، با عجله روشن کردم ....
گذر زمان را حتا احساس نکرده بودم که بخود آمدم، و فهمیدم که نوار یک ساعته را، کامل گوشکرده ام،
و حتا زمانی که کاست را برای شنیدن روی دوم آن، از ضبط درآورده و دوباره به آن وارد کرده بودم را،
هیچ متوجه نشده بودم. ... / از شنیدن آلبوم بیکلام "باران عشق"، همچو انسانی مسخ شده،
حتا حالتی مستانه نیز داشتم، ... انگار که روح و روان، پروازی ناخودآگاه را تجربه کرده بودند.
نوار را از نو برعکس کردم و بداخل ضبط، برای شنیدن دوباره اش، قراردادم. ...
سینی شام، با بشقاب غذایی که تنها یک لقمه از آن خورده شده بود، همچنان در پیش رویم بود،
و موسیقی جادویی "باران عشق"، از نو، لحظه های زیبایی را در دل شب، بتصویر میکشید ....
.
.
.
پی نوشت ۱:
آلبوم جاودان و همیشه تازه ی "باران عشق"،
بی شک، قابلیت جهانی شدن را داشته و دارد.
اما از طرفی، هم تهیه کنندگان ایرانی، هیچگاه دلسوز نبوده اند.
و هم از سوی دیگر، استاد ناصر چشم آذر، یهودی نیستند،
که آلبومشان، تا کوههای آلپ هم، برای پخش و توزیع پیش رود.
بخاطر دو دلیل یاد شده، چنین موسیقی بیکلام پاکسرشت، زیبا و یگانه ای،
تابحال و پس از گذر ۲۰ سال!، هنوز به دنیا شناسانده نشده. ... جای بسی افسوس.
(در ضمن، به هیچ ملیت، نژاد و آئینی توهین نکرده و نمیکنم،
اما این یک حقیقت ثابت شده میباشد، که سینما و موسیقی جهان،
در دست چه آیین و نژادی ست. ... این یک حقیقت است. ...
البته آنها، باوجدان و مسوولیت پذیر هستند، اما انحصارگری شدیدی دارند).
پی نوشت ۲:
ضمن آرزوی سلامتی و کامیابیهای روزافزون برای استاد ناصر چشم آذر،
یادآور میگردد، که علاوه بر تنظیم بسیار زیبا و حرفه ای ایشان،
که برای آهنگ رمانتیک و ماندگار "سوغاتی (وقتی می یای، صدای پات، از همه جادهها می یاد ...)" داشتند،
همچنین، استاد ناصر چشم آذر، "ساخت آهنگ و تنظیم" ترانه ی جاودان "همزبونم باش" را نیز، برعهده داشتند .:
* آهنگساز و تنظیم کننده: استاد ناصر چشم آذر / ترانه سرا: هما میرافشار / خواننده: پروانه. امیرافشاری. (ح.م.ی.ر.ا) .:
https://www.youtube.com/watch?v=F4bWhCoS1Zc
(همزبونم باش / اولین اجرای تصویری)
.
.
.
جاودان باد یاد خاطرات کودکی و نوجوانی.
شاد و سلامت باشید.
.
.
.
یادی زنده سازیم از هنرمند فقید ایرانزمین،
صاحب سدایی خوش و تکرارناشدنی:
"فرزین تکمیلی نژاد (فرزین)" ...
(۱۳۳۱ آبادان - ۱۳۷۸ بن، آلمان).
- فایل کمیاب صوتی زیر، قطعه ای وکال هست که زنده یاد فرزین،
همراه با نوازش امواجی آرام از صدای پیانو، آنرا در کنسرت خود، به زیبایی خوانند. ...
این قطعه ی کنسرت، مربوط به نیمه ی دوم دهه ی شصت خورشیدی ست، و بگمانم یا در امریکا،
و یا در آلمان اجرا گردیده. ... سوای از صدای زیبای فرزین، شعر با احساس، و نوای خوش پیانو در گام مینور،
همچنین کیفیت خوب صدابرداری کنسرت هم، همانند ضبط استودیویی، آنهم با شیوه ای نزدیک به دالبی میباشد. ...
* زنده یاد فرزین - آواز و پیانو - شعر: بهمن رافعی بروجنی - (در حسرت دیدار تو، آواره ترینم) .:
http://s5.picofile.com/file/8166929942/Farzin_Dar_Hasrate_Didare_To.rar.html
.
.
.
سلامت و کامیاب باشید.
.
.
.
جناب آقای "ایگور کروتوی" (به روسی Игорь Крутой)،
زاده ی ۱۹۵۴ در اوکراین، یکی از برجسته ترین آهنگسازان معاصر روسی هستند،
که دارای نشانهای درجه ی یک هنری، در اوکراین و روسیه میباشند.
ایشان همچنین موسس و صاحب امتیاز کانال تلویزیونی "(Muz-TV) ~ ( Муз-ТВ)"، -
شرکت تولید محصولات صوتی و تصویری، مدیر فستیوال سالانه ی "موج نو (Новая волна)"،
سه ایستگاه رادیویی: "( Love-Radio) - (Radio Dacha) - (Taksi FM)"،
تهیه کننده ی پروژه های استعدادیابی "کارگاه ستارگان"، مدیر جشنواره ی موسیقی "ترانه ی سال"،
و موسس سایت موسیقی "www.music1.ru" هستند.
در کنار آهنگسازی، تخصص اصلی ایشان، در زمینه ی نواختن تمام سازهای صفحه کلید دار -
پیانو رویال، و "ملودیکا" نیز هست. ... فعالیت آهنگسازی "ایگور کروتوی"، در دو بخش،
موسیقی باکلام (شامل آهنگسازی و تنظیم برای ترانه های پاپ، موسیقی ملی، کرال و ارکسترال)،
و همچنین مجموعه ی گسترده ای از آهنگهای بیکلام در ژانرهای مدیتیشن و ترانس میباشد.
در طی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲، پنج CD موسیقی بیکلام، با نام اصلی "بی واژه (Без слов)"،
به آهنگسازی آقای کروتوی در روسیه منتشر گردید، که سازهای تخصصی ایشان نیز،
نقش بسزایی را در رنگ آمیزی و تنظیمی که برای ۵۶ قطعه ی آهنگ بیکلام،
در مجموعه ی یاد شده انجام داده اند را، ایفا مینماید. / نوستالژی و یادمانه ها نیز،
در ساخته های او، همیشه مورد توجه بوده و هست. ...
(جلد اولین CD از مجموعه ی "بی واژه (Без слов)" - سال نشر: ۲۰۰۰)
* توجه یاران ارجمند فروم رویایی را، به شنیدن قطعه ای زیبا و روحنواز،
از مجموعه ی بیکلام "بی واژه" ، به آهنگسازی و تنظیم "ایگور کروتوی"،
با کیفیت اصلی و اریجینال CD آن، جلب مینمایم. ...
نوازش موسیقی و آهنگی، که مثبت اندیش و آرامبخش است ...
http://s4.picofile.com/file/8167773984/BiVajeh_Igor_Krutoy_2000_HQ_.rar.html
.
.
.
پی نوشت:
با دیدن عکس بالا، احتمالن گمان میگردد که تصویری دیگر از آقای ایگور کروتوی هست،
که اما نه. ... این عکس گوینده ی خوشسدای ایران، جناب آقای "علی اکبر گودرزی" میباشد،
که اگر مردم با نام و چهره ی ایشان آشنا نباشند، اما صدای آرامبخش او را،
در مجموعه فیلمهای مستند و علمی بسیاری از قدیم شنیده ایم. ... البته سدایشان،
تا اندازه ی زیادی، به صدای خوش "استاد هوشنگ لطیف پور" هم شباهت دارد،
تا جایی که در دوران کودکی و نوجوانی، همیشه گمان میکردم،
که این دو گوینده ی گرامی، در اصل یک نفر هستند!. ...
* نمونه صدای گوینده ی خوشصدای دوبلاژ ایران - "علی اکبر گودرزی" .:
http://iran-dubbing.com/IndelibleVoicesDet.aspx?Vid=154
.
.
.
سلامت و کامیاب باشید.
.
.
.
تصویر بالا متعلق به پیشکسوت گویندگی و سداپیشگی - جناب آقای "فریدون اسماعیلی" است.
ایشان برادر استاد منوچهر اسماعیلی هستند که دو سال از او کوچکتر میباشند.
فعالیت حرفه ای در زمینه ی هنر گویندگی را، از نیمه ی دهه ی چهل خورشیدی،
با سداپیشگی در دوبلاژ، شرکت در نمایشهای رادیویی و گفتار در آگهیهای بازرگانی آغاز کردند.
جنس صدای ایشان در حالت اصلی، شباهت بسیار بسیار زیادی به برادرشان دارد، اما بگفته ی خودشان،
از همان اپتدای ورود به گویندگی، که صد البته تحت حمایت برادر خود (منوچهر اسماعیلی) بودند،
سعی بر آن داشتند که این خویشاوندی و راهی که برایشان به برکت برادر ایجاد شده،
هیچگاه مورد سو استفاده قرار نگیرد و برای همین، تلاش کردند تا خودشان وجودی مستقل داشته باشند،
که چنین هم شد. ... فریدون اسماعیلی، بخاطر حنجره ی موروثی و منعطفی که با برادرشان از آن برخوردارند،
در نمایشهای رادیویی دهه های ۴۰ و ۵۰، تیپسازیهای گوناگونی داشتند. ... همچنین، اشعار غزل و فکاهی را،
در برنامه ی صبح جمعه با شما ی رادیو در قبل از ۵۷ میخواندند، و در راستای این سبک،
آهنگی را با تنبک اجرا کردند که در خواندن آن، فقط از "خنده های گوناگون" استفاده کرده بودند.
صفحه ی گرامافون این آهنگ انتشار می یابد و در زمان خود، بسیار مشهور و پرفروش میگردد.
و اما نام "فریدون اسماعیلی" برای ما کودکان و نوجوانان دهه ی شصت نیز، بگونه ای ویژه آشنا هست!،
چرا که اسم ایشان را، در مجموعه ی نوارهای قصه ای که در آن دهه برایمان منتشر میشدند، می دیدیم،
که برای بسیاری از آن نوارهای قصه نیز، خودشان علاوه بر گویندگی، سمت کارگردان را نیز داشتند.
... فریدون اسماعیلی، اولین شخصی بود که در ایران، از انتهای دهه ی چهل خورشیدی،
داستانهای ویژه ی کودکان را، در قالب صوتی (نوارهای قصه)، در سمت کارگردان و گوینده، اجرا و به نشر رساندند.
نمونه های آغازین فعالیت او در این زمینه، بر روی صفحه های گرامافون ۴۵ دور، ضبط و برای فروش تکثیر میشدند.
البته از دید نگارنده، "شهرت هیچگاه تقسیم نمیگردد"، یعنی یا به شخصی تمام و کمال داده میشود، و یا نه. ...
صدای فریدون اسماعیلی، درست همانند برادرشان است، اما بنا به دلایلی (شاید چون مستقل شدند)،
صرفه نظر از فعالیتهای گسترده ای که نزدیک به نیم قرن، در تمام زمینه های گویندگی و صداسازی داشتند،
عنوان واژه ی "شهرت"، از اپتدا فقط نزد برادرشان (منوچهر) بود و برایش محفوظ هم ماند،
ولی هیچگاه به او منتقل نشد. ...
.
.
.
فایل صوتی شنیدنی و جذاب زیر، مصاحبه ایست یک ساعته، از شبکه ی ایران صدا،
با جناب آقای "فریدون اسماعیلی"، که در اواخر سال ۱۳۹۱ و یا اوایل ۹۲ انجام گرفته،
و نمونه هایی از اجرا و سداپیشگی ایشان نیز (بصورت زنده و آرشیوی)، در آن پخش میگردند.
ضمن سپاس فراوان از برنامه ی وزین "یادنامه ی رادیو (شبکه ی ایران صدا)"،
برای تمام مصاحبه های ماندگاری که به منظور نگهداری در آرشیو رادیو انجام میدهند،
توجه یاران ارجمند فروم رویایی را، به شنیدن فایل صوتی زیر، جلب مینمایم.
* مصاحبه ای کامل و شنیدنی، با گوینده ی توانا "فریدون اسماعیلی" .:
(مدت فایل صوتی: یک ساعت / ۱۲ مگابایت / زمان انجام مصاحبه: ۱۳۹۱)
http://s4.picofile.com/file/8168318934/Freydoun_Esmaeili_Mosahebe_by_IranSeda_ir_1391_.rar.html
.
.
.
سلامت و کامیاب باشید.
دو کار تصویری وحشتناک زیبا و دلنشین از "سالار عقیلی" عزیز به همراه همسر گرامی شون، "حریر شریعت زاده". صوتی این ها رو داشتم؛ اما، تا شب گذشته تصویری شونو ندیده بودم. خیلی حال کردم:
1. سبکبار:
http://www.aparat.com/v/rhDVU
2. ساغر (امید دل):
http://www.aparat.com/v/9djxL
منبع: "آپارات".
1. سبکبار:
http://www.aparat.com/v/rhDVU
2. ساغر (امید دل):
http://www.aparat.com/v/9djxL
منبع: "آپارات".
سلام دوستان،
در این سایت سوالی شده که جوابش در پایین آمده است.
http://forum.vmusic.ir/showthread.php?t=5432&s=24a96354edfc655a3183b099eae2f0e8&p=19052&viewfull=1#post19052
محتوی سایت این هست:
جواب این هست:
آهنگساز Jean Musy از آلبوم فیلم 1979 به نام: 1979 - Clair de Femme
http://s5.picofile.com/file/8170707726/Jean_Musy_Theme_Principal.mp3.html
من ابن فبلمو ندیدن و اگر کسی به اشتراک بگذارد ممنون می شوم.
http://forum.vmusic.ir/showthread.php?t=5432&s=24a96354edfc655a3183b099eae2f0e8&p=19052&viewfull=1#post19052
محتوی سایت این هست:
من توی این تاپیک موسیقی متن فیلم مردی که به زانو درآمد و یه ملو درام زیبای دهه شصتی بود را گذاشتم اگه میتونی اونم یه بررسی کن ممنون و تشکر
نام ایتالیایی un uomo in ginocchi
نام انگلیسی a man on his knee
اهنگساز خود فیلم ( اگه اقتباسی نباشه ) franco mannino
توضیح اینکه کامل این موسیقی در میانبرنامه های اجتماعی تلوزیون دهه شصت زیاد پخش میشد
از روی صوت دوبله با زمان کل دقيق 33 : 45 : 01 : روی دقیقه 44 جایی که پدره به پسرش میگه بیا تو کمک کن فنجونها رو بشماریم تو پایینی هارو بشمار ( درحالی که تاراحت و درمانده هست با خودش زمزمه میکنه دلم نمیخواد ازین یارو رو دست بخورم لعنتی میخواد زندگیمو از هم بپاشونه ) ... بهش میگه یکی کمه تو اونوشکستی ؟
جواب این هست:
Mihakralj- تعداد پستها : 169
Mihakralj نوشته است:
سلام دوستان،
محتوی سایت این هست:من توی این تاپیک موسیقی متن فیلم مردی که به زانو درآمد و یه ملو درام زیبای دهه شصتی بود را گذاشتم اگه میتونی اونم یه بررسی کن ممنون و تشکر
نام ایتالیایی un uomo in ginocchi
نام انگلیسی a man on his knee
اهنگساز خود فیلم ( اگه اقتباسی نباشه ) franco mannino
توضیح اینکه کامل این موسیقی در میانبرنامه های اجتماعی تلوزیون دهه شصت زیاد پخش میشد
از روی صوت دوبله با زمان کل دقيق 33 : 45 : 01 : روی دقیقه 44 جایی که پدره به پسرش میگه بیا تو کمک کن فنجونها رو بشماریم تو پایینی هارو بشمار ( درحالی که تاراحت و درمانده هست با خودش زمزمه میکنه دلم نمیخواد ازین یارو رو دست بخورم لعنتی میخواد زندگیمو از هم بپاشونه ) ... بهش میگه یکی کمه تو اونوشکستی ؟
جواب این هست:
میحا ی گرامی با درود.
موسیقی بسیار بسیار زیبایی هست. سپاسگزارم.
در لینک زیر، نسخه ی کامل آن فیلم، البته با دوبله ی روسی هست.
با نام " نور زن". ... حالا نمیدونم که نام اصلیش همین هست یا نه.
http://filmix.net/dramy/23928-svet-zhenschiny-clair-de-femme-1979.html
در ضمن، اگر فایل تصویری لینک بالا رو دریافت کردید که هیچ،
اگر نه، بفرمایید تا فایلش رو، در سرور دیگری بارگذاری و اینجا قرار دهم.
*** (برای این موسیقی با احساس، بازهم ممنونم. سلامت باشید) ***
پی نوشت تکمیلی:
- این لینک هم اکنون یافت شد. نسخه ی فیلم مورد نظر، در یو.تیو.ب میباشد.
بگمانم به زبان (ایتالیایی) هست. ... پس همین نسخه، مناسبتر هست .:
https://www.youtube.com/watch?v=m2Sm0nvG8ak
سلامت باشید.
پی نوشت تزئینی! .:
- حالا من همچنین گفتم که لینک دوم، بگمانم نسخه ی زبان ایتالیایی هست،
که انگار خودم اون زبان رو بلدم (خنده). ... به درک هم که بلد نیستم.
راستش از خدا پنهان نیست، از فروم رویایی هم پنهان نباشد که،
در دوران ۵ ساله ی تحصیل زبانشناسی در اینجا،
همکلاسی داشتم اهل ایتالیا، که گاهی، هموطنانش هم مییامدن پیشش.
البته چیزی که میگم معیار نیست، اما خب ...
بنده خودم خنگ هستم، شکی نیست،
اما این ایتالیایی ها که من دیدیم،
چیچو و فرانکو، نزدشون میشدن دانشمند.
حالا بماند که خیلی هم مغرور بودند.
آن شخص بارها بمن گفته بود،
که تو، از کشوری شرقی و جهان سومی هستی،
اما او یک ایتالیایی است!!!، و ما، خیلی باهم فرق داریم!.
یعنی چقدر باید افراد دچار خودکمبینی باشند که چنین حرفی بزنند.
من جمع نمیبندم ... اما حرف اینست،
در ایران، خیلیها عشق میکنند و میگویند که ایرانیها و ایتالیایی!!! ها،
شبیه بهم هستند، ... همشکل هستند و از این چرت و پرتها.
(ای کاش که ما ایرانی ها، قدری خودمان را از اطراف!، آزاد میساختیم).
بدترین چیز در زندگی، دیدن و یافتن خود، در تصویر شخصی دیگر، در آئینه است.
در ضمن، به هیچ قوم و کشوری اهانت نکردم. فقط مستندات را بازگو کردم.
\/\/\/\/\/
نکته ی آخر اینکه، کشورهای روسی زبان،
نژاد پرست ترین و خودخواه ترین کشورهای دنیا هستند.
شخص خارجی که در جاهای یاد شده بشکل اقامت دائمی زندگی کنه،
خودش هم پس از مدت مشخصی،
دو خصلت نژادپرستی و خودخواهی رو از محیط دریافت میکنه.
یعنی اپتدا میشه قربانی!، و پس از مدتی اون زهر براش تبدیل به واکسن،
و سپس برای همیشه، در وجودش نهادینه میشه.
سلامت و موفق باشید.
59 گرامی،
متشکرم از لطف و نظر محبت شما.
در واقع من بدرستی منطورم رو مطرح نکردم و به اشتباه افتادین.
من قیلم "مردی که به زانو درآمد"رو می خواستم. ترجیحا با دوبله فارسی.
در مورد ایتاایایی ها تا اونجایی که من شنیده ام اهالی قسمت های شمالی این کشور بسیار مغرورند.
حتی به جنوبی های کشور خودشون فخر میقروشند.
البنه متاسفانه.
متشکرم از لطف و نظر محبت شما.
در واقع من بدرستی منطورم رو مطرح نکردم و به اشتباه افتادین.
من قیلم "مردی که به زانو درآمد"رو می خواستم. ترجیحا با دوبله فارسی.
در مورد ایتاایایی ها تا اونجایی که من شنیده ام اهالی قسمت های شمالی این کشور بسیار مغرورند.
حتی به جنوبی های کشور خودشون فخر میقروشند.
البنه متاسفانه.
سلام عرض ادب و احترام خدمت جناب ميحا عزيز باور كنيد بنده مدتهاست دنبال اهنگ اصلي اين فيلم هستم ولي متاسفانه نتيجه حاصل نشد تا اينكه شما محبت كرديد اين موضوع پيگير شديد اين فيلم را به صورت دوبله فارسي در اختيار شما قرار ميدهم نكته قابل توجه اين است كه اين موسيقي بسيار زيبا را در فيلم طلوع انفجار بابازي داوود رشيدي هم به كار بردند وخيلي براي من جالب بود واقعا حيف چنين اهنگهايي نيست از لطف شما بزگوار هم بي نهايت سپاسگذارم
لينك فيلم:
http://free1.moviefadl.com/dl/b4ee8eeab8d43d4c317dba943974d42f/54e04543/archive/classic/dvdrip/1980.un.uomo.in.ginocchio/1980.un.uomo.in.ginocchio.moviefa.dvdrip.persian.avi
Milassyui- تعداد پستها : 49
سلام Milassyui گرامی،
متشکر از پیام و اظهار لطف شما.
در واقع من امروز پیام شما رو دیدم ولی لینک شما دیگه کار نمی کنه و نتونستم فیلم قارسی رو بگیرم.
هر چند 59 گرامی فیلم ایتالیایی رو زحمت کشیده و به اشتراک گذاشتند، اما فیلم فارسی با این آهنگ چیز ارزشمندی هست که مایلم داشته باشم.
در ضمن ایا موفقیتی در مورد فیلم "مشت"یدست آوردید؟
لطقا آهنگهایی که از فیلم مشت شناسایی شده تا به حال رو معرفی کنید تا من دوباره کاری نکنم.
متشکرم.
ایام به کام.
متشکر از پیام و اظهار لطف شما.
در واقع من امروز پیام شما رو دیدم ولی لینک شما دیگه کار نمی کنه و نتونستم فیلم قارسی رو بگیرم.
هر چند 59 گرامی فیلم ایتالیایی رو زحمت کشیده و به اشتراک گذاشتند، اما فیلم فارسی با این آهنگ چیز ارزشمندی هست که مایلم داشته باشم.
در ضمن ایا موفقیتی در مورد فیلم "مشت"یدست آوردید؟
لطقا آهنگهایی که از فیلم مشت شناسایی شده تا به حال رو معرفی کنید تا من دوباره کاری نکنم.
متشکرم.
ایام به کام.
صفحه 36 از 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
مواضيع مماثلة
» سیاه، سفید، خاکستری
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابهاي گمشده
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» کتابهاي گمشده
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 36 از 42