امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
+60
yaghesh
Audiophile
وحید شمسی
SKYNET
venus arian
ارمانن
slevin(HAMID
Milassyui
Mihakralj
sina1984
Mactavish
jovest
simoncrans
suny
prison break
heidiii
Roxpa
aliagha
jasonbourne
arman
Heidii
keyvanmoeini
faridonline
afsoon520
pooria.kianoush
tamarajoon
ahmad1300mo
kazvash
mehrdad khadem
kiakiany
jeff65
aa1359
R3za
Marcello
naser58
fazel1994
mahmood666
sahra_7
stalker
kave
Negin 2
SMAM
siavash
Dan Cooper
arman1389
نگين
Roham
mld_msm
mohammad
S@M
alirad
tisto
ariangirl
Shervin
Emiliano
sparrow
khatereh
babak
@p@d@n@
Indiana Jones
64 مشترك
صفحه 5 از 42
صفحه 5 از 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
سلام،
اول تشكر از دوستانى كه لطف داشتند و بنده تازه وارد رو تحويل گرفتند.
خدمتتون عرض كنم كه ژان ژاك پرى (Jean-Jacques Perrey) و گرشون كينگزلى (Gershon Kingsley) از پيشگامان موسيقى الكترونيك و سينتى سايزر هستند كه آثار زيادى رو با همكارى هم يا به تنهايى ساخته يا براى سينتى سايزر تنظيم كرده اند و زمانى از كارهاشون مثل نقل و نبات در برنامه كودك و برنامه هاى ديگر تلويزيون استفاده ميشد.
22 تا از اين كارها رو كه بيشتر آشنا هستند براتون آپلود كردم كه از اينجا قابل دسترسى است:
http://www.4shared.com/dir/FwUg9JN-/Perrey__Kingsley.html
اگر حوصله نداريد به همه اين كارها گوش كنيد من اين چندتا رو پيشنهاد ميكنم:
Little Ships
Strangers in the Night
Lover's Concerto
Gossipo Perpetuo
The Elephant Never Forgets
همينطور كه قبلا عرض شد همه اين كارها لزوما ساخته پرى و كينگزلى نيستند و خيلى از اونها صرفا تنظيم و اجراى آثار ديگران است (مثل قطعه "Lover's Concerto" كه از كتابچه آنا ماگدالناى باخ گرفته شده يا "Strangers in the Night" كه از ساخته هاى برت كمپفرت است).
با سپاس از توجه شما
خدمتتون عرض كنم كه ژان ژاك پرى (Jean-Jacques Perrey) و گرشون كينگزلى (Gershon Kingsley) از پيشگامان موسيقى الكترونيك و سينتى سايزر هستند كه آثار زيادى رو با همكارى هم يا به تنهايى ساخته يا براى سينتى سايزر تنظيم كرده اند و زمانى از كارهاشون مثل نقل و نبات در برنامه كودك و برنامه هاى ديگر تلويزيون استفاده ميشد.
22 تا از اين كارها رو كه بيشتر آشنا هستند براتون آپلود كردم كه از اينجا قابل دسترسى است:
Little Ships
Strangers in the Night
Lover's Concerto
Gossipo Perpetuo
همينطور كه قبلا عرض شد همه اين كارها لزوما ساخته پرى و كينگزلى نيستند و خيلى از اونها صرفا تنظيم و اجراى آثار ديگران است (مثل قطعه "Lover's Concerto" كه از كتابچه آنا ماگدالناى باخ گرفته شده يا "Strangers in the Night" كه از ساخته هاى برت كمپفرت است).
با سپاس از توجه شما
Dan Cooper- تعداد پستها : 37
پاسخ مسابقه صوتي شماره 9
Indiana Jones نوشته است:با سلام خدمت دوستان
مسابقه صوتي اين مرتبه نيز دستپخت اميد عزيز است و از نسخ ديگري كه بعدها به همت سايرين (بخصوص SMAM عزيز!) در دسترس شما دوستان قرار گرفته استفاده نگرديده است. بهرحال اين شما و اين مسابقه صوتي اين دفعه. به پيرو چند سئوال تكميلي هم آمده كه دوستان در صورت امكان پاسخ آنها را نيز بدهند:
http://www.4shared.com/audio/WKi2Emsb/Unknown9.html
1- نخستین بار در چه زمانی این پویا نمائی پخش شد؟
2- بار دوم در چه زمانی؟
3- از این موسیقی برای کدام پویا نمائی دیگر آن سالها استفاده می شد؟
در انتظار پاسخهاي شما هستيم. اميل جان نگي نگفتي!
ارادتمند : اميد و افشين
پاسخ مسابقه بچه خرسهاي قطبي بود.
- بار اول در نوروز 62
- بار دوم در اواسط پائیز 63
اين مطلب آخرين بار توسط Indiana Jones در الإثنين ديسمبر 27, 2010 3:04 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
رد: امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
البته نرسیدم همه نوشته ها رو بخونم.اما یک سری صوتی"ام پی تری" از کارها و ترکهای معروف ونجلیس گردآوری کرده بودم چند سال پیش.اگه کسی خواست کافیه بگه.گرچه فکر کنم تا حالا همه جا پخش شده و دوستان دارن.
سلام،
ميخواستم يادى بكنم از حسين باغى....
در اوايل دهه شصت مسابقه اى پخش ميشد بنام (اگه اشتباه نكنم) "مسابقه و جدول" كه مجريش حسين باغى بود و يك كارشناس هم داشت به اسم "آقاى خالصى". يك جدول سه در سه بود كه شركت كننده ها بايد با جواب دادن سوال هر خونه مثل بازى XO و باصطلاح "دوز" كردن خونه ها برنده مسابقه بشن (گاهى هم استفاده از اين اصطلاح باعث خنده ما ميشد). زمانى كه به گروهها براى جواب دادن به سوال وقت مشورت مى دادن آهنگى پخش ميشد كه اينجا براتون ميذارم، قطعه ايست از كنسرتو براى چنگ در سى بمل ماژور اثر هندل، كه البته در جاهاى ديگر هم از تلويزيون شنيديمش، بخصوص در برنامه هاى علمى. يادمه يك ساعت بزرگ جلوى حسين باغى بود كه دكمه روشو ميزد و سى ثانيه وقت مشورت ميداد... يادش گرامى و روحش شاد.
G. F. Handel; Harp concerto in B-flat major, op. 4 No. 6- 1- Andante-Allegro
كيفيت 128 , Mb 5.7
كيفيت 64 , Mb 2.8
در اوايل دهه شصت مسابقه اى پخش ميشد بنام (اگه اشتباه نكنم) "مسابقه و جدول" كه مجريش حسين باغى بود و يك كارشناس هم داشت به اسم "آقاى خالصى". يك جدول سه در سه بود كه شركت كننده ها بايد با جواب دادن سوال هر خونه مثل بازى XO و باصطلاح "دوز" كردن خونه ها برنده مسابقه بشن (گاهى هم استفاده از اين اصطلاح باعث خنده ما ميشد). زمانى كه به گروهها براى جواب دادن به سوال وقت مشورت مى دادن آهنگى پخش ميشد كه اينجا براتون ميذارم، قطعه ايست از كنسرتو براى چنگ در سى بمل ماژور اثر هندل، كه البته در جاهاى ديگر هم از تلويزيون شنيديمش، بخصوص در برنامه هاى علمى. يادمه يك ساعت بزرگ جلوى حسين باغى بود كه دكمه روشو ميزد و سى ثانيه وقت مشورت ميداد... يادش گرامى و روحش شاد.
كيفيت 128 , Mb 5.7
كيفيت 64 , Mb 2.8
Dan Cooper نوشته است:سلام،
كيفيت 128 , Mb 5.7
كيفيت 64 , Mb 2.8
دوست خوبم ازت ممنونم بابت گذاشتن اين موسيقي. نام صحيح اون مسابقه هم "يك مسابقه و سي سئوال" بود. ياد حسين باغي هم گرامي باد.
افشين
1. سلام "دن کوپر"ی عزیز.
2. موسیقی هایی که پایین تر و به عنوان گل سرسبد انتخاب کردی، بی نظیر بودن. جالب بود که این جناب "ژان ژاک پری" با "گرشون کینگزلی"، که خود شما به من معرفیش کردید، اون آلبوم خاطره انگیز رو بیرون داده ن.
3. نکته ی جالب سال این موسیقی ها بود؛ که، همه شون بیش از 30 سال قدمت دارن و انگار همین دیروز بود که روی "صبح جمعه با شما"؛ و بخصوص، قسمت "لطیفه های ریزه میزه"؛ و البته، روی وله های مختلف دیگه اون ها رو می شنیدیم.
نام ترک ها هم خیلی بامسما بود و خیلی حال کردم. احتمالاً تو نامگذاری "کینگزلی" خیلی نظر داده؛ چون، "پاپ کورن"ش آخر نامگذاریه.
4. موسیقی ها یکی از یکی زیباتر بودن و منو وسوسه می کنن تموم موسیقی های اون لینک بالا رو بگیرم. باز هم ازت ممنونم، دوست خوبم. باز هم از این آس ها داری، رو کن.
....................................................
Dan Cooper نوشته است:
سلام،
كيفيت 128 , Mb 5.7
كيفيت 64 , Mb 2.8
[b]
5. باز هم ممنون "دن کوپر" جان.
6. این هم تقدیم به شما و سایر طرفداران زنده یاد "حسین باغی":
http://www.4shared.com/file/nVlwyey_/Mosabegheh_Va_Jadval.html
پسوردش هم:
https://koodaki-nojavani.forumfa.net/montada-f1
Emiliano- تعداد پستها : 1670
Emiliano نوشته است:
پسوردش هم:
سلام
من متوجه نشدم. یعنی این اسم "مسابقه و جدول" هم صحیحه؟ من حاضرم قسم بخورم که اسمش "یک مسابقه و سی سئوال" بود!
افشین
Indiana Jones نوشته است:Emiliano نوشته است:
پسوردش هم:
سلام
من متوجه نشدم. یعنی این اسم "مسابقه و جدول" هم صحیحه؟ من حاضرم قسم بخورم که اسمش "یک مسابقه و سی سئوال" بود!
افشین
1. سلام.
2. طبق آخرین پخش این برنامه از "نقره" همین اسم ("مسابقه و جدول") صحیحه. ممکنه این مسابقه سری های بعدی ای داشته و اسمی، که شما فرمودید، برای سری های بعدیش به کار رفته باشه.
Dan Cooper نوشته است:سلام،
Little Ships
Strangers in the Night
Lover's Concerto
Gossipo Perpetuo
با سپاس از توجه شما
دن کوپر عزیز
بعد از تعریفی که امیل کرد رفتم و این فایل هارو دانلود کردم. واقعاً کشف جالبی است! من هم به نشانه ی قدردانی برایت فایل لطیفه های ریزه میزه رو می گذارم که خودم از نوارهای قدیمی پیدا کرده ام.
http://www.4shared.com/file/UGIT4waS/Sobh-e_Jomeh_Ba_Shoma__1366-13.html
شاد باشی.
افشین
Indiana Jones نوشته است:]
]دوست خوبم ازت ممنونم بابت گذاشتن اين موسيقي. نام صحيح اون مسابقه هم "يك مسابقه و سي سئوال" بود. ياد حسين باغي هم گرامي باد.
افشين
سلام افشين جان،
خواهش ميكنم; تا اونجايى كه يادمه و در تاييد صحبت اميليانو "مسابقه و جدول" چند سال قبل از "يك مسابقه و سى سوال" پخش ميشد و مربوط به زمانى بود كه كلا دو يا سه تا مسابقه تو تلويزيون بيشتر نبود (يكيش همين م.و ج. يكيش "نامها و نشانه ها" و فكر كنم "مسابقه علمى" هم با اينها همزمان بود). مدتى بعد از تموم شدن م.و ج. شروع كردند به پخش يك مسابقه و سى سوال كه حسين باغى و آقاى خالصى همچنان مجرى و كارشناسش بودند.
Emiliano نوشته است:
1. سلام "دن کوپر"ی عزیز.
2. موسیقی هایی که پایین تر و به عنوان گل سرسبد انتخاب کردی، بی نظیر بودن. جالب بود که این جناب "ژان ژاک پری" با "گرشون کینگزلی"، که خود شما به من معرفیش کردید، اون آلبوم خاطره انگیز رو بیرون داده ن.
3. نکته ی جالب سال این موسیقی ها بود؛ که، همه شون بیش از 30 سال قدمت دارن و انگار همین دیروز بود که روی "صبح جمعه با شما"؛ و بخصوص، قسمت "لطیفه های ریزه میزه"؛ و البته، روی وله های مختلف دیگه اون ها رو می شنیدیم.
نام ترک ها هم خیلی بامسما بود و خیلی حال کردم. احتمالاً تو نامگذاری "کینگزلی" خیلی نظر داده؛ چون، "پاپ کورن"ش آخر نامگذاریه.
4. موسیقی ها یکی از یکی زیباتر بودن و منو وسوسه می کنن تموم موسیقی های اون لینک بالا رو بگیرم. باز هم ازت ممنونم، دوست خوبم. باز هم از این آس ها داری، رو کن.
سلام اميليانوى عزيز،
خوشحالم كه دوست داشتى; راستش كم كم داشتم فكر ميكردم كسى زياد از اين پست خوشش نيومده. من خودمم با اين دو تا خيلى حال ميكنم، هم از نظر خاطره انگيز بودن كاراشون و هم اينكه در كنار شيطنتى كه تو كاراشون هست تاثيرى كه بر موسيقى الكترونيك گذاشتند بسيار مهمه و اونا رو بعنوان اولين كسانى كه موسيقى الكترونيك رو از حالت آوانگارد در آوردند و وارد موسيقى پاپ كردند ميشناسند.
Emiliano نوشته است:
فوق العاده بود! من بعد از كامنت افشين تو يوتوب و بقيه اينترنت گشتم ببينم تصويرى از اين مسابقه هست ولى هيچ چيزى گيرم نيومد. نميدونم اين به همين صورته يا خودت بخشى از يك فايل بزرگتر رو انتخاب كردى ولى جالبه كه هم ساعته توش هست هم سى ثانيه مشورت هم آهنگ هندل. خيلى ازت ممنونم.
Indiana Jones نوشته است:
دن کوپر عزیز
بعد از تعریفی که امیل کرد رفتم و این فایل هارو دانلود کردم. واقعاً کشف جالبی است!
افشين جان اينم دليلى بر اينكه از آدماى مشهور و خوشنام در تبليغات استفاده ميكنن. حق اسپانسرشيپ اميليانو هم محفوظه.
Indiana Jones نوشته است:
[b]
من هم به نشانه ی قدردانی برایت فایل لطیفه های ریزه میزه رو می گذارم که خودم از نوارهای قدیمی پیدا کرده ام.
http://www.4shared.com/file/UGIT4waS/Sobh-e_Jomeh_Ba_Shoma__1366-13.html
شاد باشی.
افشین
استثنايى بود! از اينكه اين مجموعه ناياب رو با ما شريك شدى، اونم انقدر مرتب با اسم هنرمندها روى هر فايل، بسيار متشكرم. من تو كاراكترهاى صبح جمعه از همه بيشتر از "خانم سوزنى" (مهين ديهيم) خوشم ميومد، همونكه موقع صحبت باصطلاح سوزنش گير ميكرد و آخر جملاتش رو تكرار ميكرد، مثلا مى گفت "ميخواى برات قسم بخورم...سم بخورم...سم بخورم!"
حالا كه بحث كشيد به صبح جمعه با شما، يكى از آهنگهايى كه تو اون برنامه پخش ميشد و من خيلى دوست داشتم رو براتون ميگذارم تا اگر احيانا ندارينش دانلود كنين، كاريه از گروه فرانسوى Space بنام Magic Fly. اين اول يكى از بخشهاى برنامه پخش ميشد كه درست يادم نيست كدوم بخش (اگه كسى يادشه بگه خوشحال ميشم):
http://www.4shared.com/audio/y13G7Tjy/Space_-_Magic_Fly.html
شاد باشيد
1. سلام.
2. کسی از دوستان سان ترک های فیلم "تاراج" (1363/ "ایرج قادری") اثر "ناصر چشم آذر" رو نداره؟
..................................................
3. "دن کوپر" عزیز، چوبکاری می فرمایید. قابلی نداشت.
4. من هم بابت Magic Fly از شما متشکرم.
5. ضمناً پسورد فایل "افشین" عزیز هست:
afshinihsfa
با اجازه ی ایشون، البته.
Emiliano نوشته است:
1. سلام.
2. کسی از دوستان سان ترک های فیلم "تاراج" (1363/ "ایرج قادری") اثر "ناصر چشم آذر" رو نداره؟
سلام اميليانوى عزيز،
ممنون از پسورد، راستش اونو از پستهاى ديگه افشين گير آوردم.
در مورد ساندترك تاراج، آيا ميدونى اين قبلا جايى بصورت جدا يا مجموعه آثار منتشر شده يا نه، متاسفانه موسيقى فيلم در ايران از اين نظر بسيار مظلوم واقع شده و خيلى از اين آثار رو بايد يا از روى فيلم ضبط كرد (كه كيفيتش افتضاح در مياد)، يا به آرشيو آهنگسازش نقب زد (كه ناصر خان خوشش نخواهد اومد)، يا به آرشيو صدا و سيما نقب زد (كه بعضياى ديگه خوششون نخواهد اومد... و خطر داره). بهر حال اميدوارم اين جزو گروه منتشر شده ها باشه، اگر منم سرنخى بدست آوردم باطلاع ميرسونم.
ارادتمند
تيغ و ابريشم ساختهي گيتي پاشايي
Dan Cooper نوشته است:Emiliano نوشته است:
1. سلام.
سلام اميليانوى عزيز،
در مورد ساندترك تاراج، آيا ميدونى اين قبلا جايى بصورت جدا يا مجموعه آثار منتشر شده يا نه، متاسفانه موسيقى فيلم در ايران از اين نظر بسيار مظلوم واقع شده و خيلى از اين آثار رو بايد يا از روى فيلم ضبط كرد (كه كيفيتش افتضاح در مياد)، يا به آرشيو آهنگسازش نقب زد (كه ناصر خان خوشش نخواهد اومد)، يا به آرشيو صدا و سيما نقب زد (كه بعضياى ديگه خوششون نخواهد اومد... و خطر داره). بهر حال اميدوارم اين جزو گروه منتشر شده ها باشه، اگر منم سرنخى بدست آوردم باطلاع ميرسونم.
ارادتمند
بچهها شما كه دارين ميگردين. موسيقي متن فيلم "تيغ و ابريشم"(1365) ساختهي گيتي پاشايي (همسر مرحومشدهي جناب كيميايي) رو اگر ردي يافتيد من رو هم در جريان بگذاريد.
ممنونم.
افشين
Dan Cooper نوشته است:Emiliano نوشته است:
1. سلام.
سلام اميليانوى عزيز،
ارادتمند
1. سلام.
2. آره. بنده در سال های خیلی قبل کاست این فیلم رو داشتم و یکی با جاش دزدیدش! نمی دونم چی شد و کجا رفت؛ بنابراین، بحث بودنش حله؛ اما، از کجا گیرش بیارم، اون هم به صورت دیجیتالی، نمی دونم.
3. ازت ممنونم، دوست خوبم.
Dan Cooper نوشته است:
سلام اميليانوى عزيز،
خوشحالم كه دوست داشتى; راستش كم كم داشتم فكر ميكردم كسى زياد از اين پست خوشش نيومده. من خودمم با اين دو تا خيلى حال ميكنم، هم از نظر خاطره انگيز بودن كاراشون و هم اينكه در كنار شيطنتى كه تو كاراشون هست تاثيرى كه بر موسيقى الكترونيك گذاشتند بسيار مهمه و اونا رو بعنوان اولين كسانى كه موسيقى الكترونيك رو از حالت آوانگارد در آوردند و وارد موسيقى پاپ كردند ميشناسند.
1. سلام "دن" عزیز. اول از همه، تموم فایل های لینک بالای همین صفحه رو دانلود کردم و بچه ها می دونن من چقدر رُک گوام و راحت می گم فلان چیز جالب بود یا نه؛ اما، بی اغراق می گم اصلاً از دانلود اون ها ناراضی نیستم؛ بماند، خیلی هم خوشحالم که دوستی چون شما رو پیدا کردم.
باز هم از این موسیقی های بی کلام و از این آس ها دارید، رو کنید. خیلی لذت بردم.
Dan Cooper نوشته است:
فوق العاده بود! من بعد از كامنت افشين تو يوتوب و بقيه اينترنت گشتم ببينم تصويرى از اين مسابقه هست ولى هيچ چيزى گيرم نيومد. نميدونم اين به همين صورته يا خودت بخشى از يك فايل بزرگتر رو انتخاب كردى ولى جالبه كه هم ساعته توش هست هم سى ثانيه مشورت هم آهنگ هندل. خيلى ازت ممنونم.
2. الآن یکی این ها رو بخونه، می گه این دو چه نوشابه ای برای هم باز کرده ن! اما، قابلی نداشت. حدست درست بود، عزیزم. فایلش حجیم بود؛ البته، نه برای اونایی که دی اس ال دارن؛ که، برای بنده ی اینترنت زغالی.
دیگه، شرمنده م نشد همه شو بذارم.
Dan Cooper نوشته است:
حالا كه بحث كشيد به صبح جمعه با شما، يكى از آهنگهايى كه تو اون برنامه پخش ميشد و من خيلى دوست داشتم رو براتون ميگذارم تا اگر احيانا ندارينش دانلود كنين، كاريه از گروه فرانسوى Space بنام Magic Fly. اين اول يكى از بخشهاى برنامه پخش ميشد كه درست يادم نيست كدوم بخش (اگه كسى يادشه بگه خوشحال ميشم):
4shared.com /audio/y13G7Tjy/Space_-_Magic_Fly.html
شاد باشيد
3. خیلی توپ بود. من هم بارها و بارها این موسیقی رو شنیده بودم؛ اما، نمی دونستم از کیه. ممنونم.
4. دقیقاً مربوط به بخش "پاسخ به نامه ها" بود؛ که، نامه های جدی و طنز ملت رو (معمولاً "منوچهر آذری") می خوند و پاسخ طنز می داد.
5. همچنان منتظر آس هات، با سلیقه ی زیبای خودت هستم.
6. اوه، راستی، یه سؤال: موسیقی متن "مسابقه ی محله" کار کیه؟ داریش؟
یه چوکولو شبیه کارای "ژان میشل ژار"ه.
Emiliano نوشته است:
1. سلام "دن" عزیز. اول از همه، تموم فایل های لینک بالای همین صفحه رو دانلود کردم و بچه ها می دونن من چقدر رُک گوام و راحت می گم فلان چیز جالب بود یا نه؛ اما، بی اغراق می گم اصلاً از دانلود اون ها ناراضی نیستم؛ بماند، خیلی هم خوشحالم که دوستی چون شما رو پیدا کردم.
باز هم از این موسیقی های بی کلام و از این آس ها دارید، رو کنید. خیلی لذت بردم.
.......
5. همچنان منتظر آس هات، با سلیقه ی زیبای خودت هستم.
[/b]
سلام اميليانوى عزيز،
سپاس از همه محبتات، بنده هم از دوستى با شما بسيار خوشوقتم.
راستش هر چى به اين سلولهاى خاكسترى فشار آوردم آهنگ "مسابقه محله" يادم نيومد، فقط همون "يك و يك و يك... الخ" در ذهنم هست كه حالا مشكل دارم از كله ام بيرونش كنم. اگر نمونه اى از موزيكش رو دارى بد نيست برامون بذارى (يا حتى با ساز يا سوت برامون بزنى).
اما براى خالى نبودن عريضه، يادمه مجرى همين مسابقه محله يك برنامه ديگه در شبكه دو داشت بنام "ببين و بگو" كه بايد شركت كننده هاش اسم چيزهايى كه روى يك سن چرخان ميديدند رو به حافظه مى سپردند. آهنگى كه براى تيتراژ اون مسابقه انتخاب كرده بودند مربوط مى شد به فيلم Le Marginal كه موسيقيش از ساخته هاى انيو موريكونه است و مى تونيد تم اصليشو از اينجا دانلود كنيد:
http://www.4shared.com/audio/iPouzHWp/Le_Marginal.html
ارادتمند،
دن كوپر
Emiliano" نوشته است:
[/b]
اميليانوى عزيز،
سلام مجدد، ببين احيانا آهنگ مسابقه محله اين نبود (از كارهاى كوتو):
http://www.4shared.com/audio/wSCpLmCc/Koto_-__Dragons_Legend__Siegfr.html
Dan Cooper نوشته است:
سلام اميليانوى عزيز،
سپاس از همه محبتات، بنده هم از دوستى با شما بسيار خوشوقتم.
راستش هر چى به اين سلولهاى خاكسترى فشار آوردم آهنگ "مسابقه محله" يادم نيومد، فقط همون "يك و يك و يك... الخ" در ذهنم هست كه حالا مشكل دارم از كله ام بيرونش كنم. اگر نمونه اى از موزيكش رو دارى بد نيست برامون بذارى (يا حتى با ساز يا سوت برامون بزنى).
اما براى خالى نبودن عريضه، يادمه مجرى همين مسابقه محله يك برنامه ديگه در شبكه دو داشت بنام "ببين و بگو" كه بايد شركت كننده هاش اسم چيزهايى كه روى يك سن چرخان ميديدند رو به حافظه مى سپردند. آهنگى كه براى تيتراژ اون مسابقه انتخاب كرده بودند مربوط مى شد به فيلم Le Marginal كه موسيقيش از ساخته هاى انيو موريكونه است و مى تونيد تم اصليشو از اينجا دانلود كنيد:
4shared.com /audio/iPouzHWp/Le_Marginal.html
ارادتمند،
دن كوپر
1. سلام "دن کوپر" عزیز.
2. برای هر دو موسیقی ازت ممنونم؛ بخصوص، "مسابقه ی محله". اگه هزار سال هم می گذشت، نمی تونستم حدس بزنم از کسی باشه؛ که حتا، اسمشو هم نشنیده م. جداً دمت گرم با این حافظه ی و آرشیو عالی.
این رو از این جهت می گم؛ که، موسیقی های بی کلام خیلی فرارن و سخت می شه مث وکال ها (ترانه ها) حفظشون کرد.
3. شاید باورت نشه، می خواستم همین موسیقی "ببین و بگو"رو هم همزمان با "مسابقه ی محله" ازت درخواست کنم؛ گفتم شاید بگی، این هم دلش خوشه. باورم نمی شه که این قدر خوب یادته. ممنووووون!
یادمه "ببین و بگو" ناقص می دادش و هیچ وقت تا پایان پلی نمی شد. نمی دونم چرا! شاید چون گردونهه کم می چرخید!
...................................
4. حالا که صحبت از "انیو موریکونه" شد، بهترین کارای ایشون رو دوران دانشجوییم (سال های 74 تا 77) روی یه کاست داشتم و باید اقرار کنم که دیوونگی کردم و کاستش رو به خاطر ضبط یه کار دیگه پاکش کردم. اون زمان احساس می کردم این کارها خیلی خز شده ن و جالب نمی یومدن به نظرم؛ اما، حالا می خوامشون. یادمه موسیقی های معروف و تم های اصلی "خوب، بد، زشت" و "به خاطر یک مشت دلار" بودن. "وسترن ایتالیایی"های معروف ایشون.
این ها رو گفتم؛ که، بپرسم داری شون؟
5. همین طور، باز حالا که بحث موسیقی های بی کلام (اینسترومنتال) داغه، دنبال چند تا از کارهای توپ پیانویی "ریچرد کلایدرمن" عزیزم؛ بخصوص، اونی که تم رمانتیک داره و روی یکی از دکلمه های "داریوش" ("داریوش اقبالی") هم درحالی که می گه: "پدر آن شب جنایت کرده ای، شاید نمی دانی/ به دنیایم هدایت کرده ای، شاید نمی دانی، شنیده می شه.
و چند تا از کارهای تاپ دیگه ی ایشون هم به سلیقه ی خودت. یکی هم رینگ تن اکثر موبایلای دست مردم شده و خیلی خز شده؛ اما، هنوز دوسش دارم، کامل اون رو هم می خوام. شرمنده اسماشونو نمی دونم؛ وگرنه، مزاحمت نمی شدم.
پیشاپیش ازت ممنونم، "دن کوپر عزیز.
...................................
6. "یانی" عشق منه. 5 تا از کنسرت های ایشون رو به صورت دی وی دی و با کیفیت توپ دارم و حاضرم از دوستان فعال اگه کسی دوس داشت، واسه ش پست کنم. بدون هیچ چشمداشتی:
6.1. 1994 _ Acropolis, Greece
6.2. 1997 _ Taj Mahal, India
6.3. 2002 _ London, England
6.4. 2006 _ New York, USA
6.5. 2009 _ Acapulco, Mexico
7. در مورد کارهای صوتی ایشون هم تقریباً آرشیو کاملی ازش دارم؛ که، اینجا می ذارم و باز حاضرم هر کدوم رو دوستان خواستن، آپلود کنم:
7.1. Yanni _ A Word In Private.mp3
7.2. Yanni _ Acroyali.MP3
7.3. Yanni _ After The Sunrise.mp3
7.4. Yanni _ Dance.MP3
7.5. Yanni _ Deliverance.MP3
7.6. Yanni _ Demo.MP3
7.7. Yanni _ Fired.MP3
7.8. Yanni _ First Touch.MP3
7.9. Yanni _ Heart.MP3
7.10. Yanni _ Interlude.MP3
7.11. Yanni _ Marching Season.mp3
7.12. Yanni _ Midnight.MP3
7.13. Yanni _ Nightingale.MP3
7.14. Yanni _ Perfect Love.MP3
7.15. Yanni _ Point Of Origin.mp3
7.16. Yanni _ Prelude.MP3
7.17. Yanni _ Quiet Man.MP3
7.18. Yanni _ Renegade.MP3
7.19. Yanni _ Secret Vows.MP3
7.20. Yanni _ Sonny's Death.MP3
7.21. Yanni _ Southern Exposure.MP3
7.22. Yanni _ Standing In Motion (Remix).mp3
7.23. Yanni _ Standing In Motion.MP3
7.24. Yanni _ Street Level.MP3
7.25. Yanni _ Swept Away.MP3
7.26. Yanni _ The Mermaid.MP3
7.27. Yanni _ True Nature.mp3
7.28. Yanni 1984 (1) _ The Sphinx.MP3
7.29. Yanni 1984 (2) _ Butterfly Dance.MP3
7.30. Yanni 1984 (3) _ The Magus.mp3
7.31. Yanni 1984 (4) _ Twilight.mp3
7.32. Yanni 1984 (5) _ Farewell.MP3
7.33. Yanni 1986 (1) _ Looking Glass.MP3
7.34. Yanni 1986 (2) _ Nostalgia.MP3
7.35. Yanni 1986 (3) _ Santorini.MP3
7.36. Yanni 1986 (4) _ Port Of Mystery.MP3
7.37. Yanni 1986 (5) _ Keys To Imagination.mp3
7.38. Yanni 1986 (6) _ Forgotten Yesterdays.mp3
7.39. Yanni 1986 (7) _ Forbidden Dreams.MP3
7.40. Yanni 1988 (1) _ The Lovers' Quarrel.MP3
7.41. Yanni 1988 (2) _ The Rooms.MP3
7.42. Yanni 1988 (3) _ Setting The Horses Free.MP3
7.43. Yanni 1988 (4) _ The Lovers' Make Up.MP3
7.44. Yanni 1988 (5) _ Marry Me.MP3
7.45. Yanni 1988 (6) _ But I Have Some Good Days.MP3
7.46. Yanni 1988 (7) _ Cristina Dies.MP3
7.47. Yanni 1988 (8) _ I Love You Perfect.MP3
7.48. Yanni 1989 (1) _ Overtune.MP3
7.49. Yanni 1989 (2) _ Aftermath.MP3
7.50. Yanni 1989 (3) _ Carol Talks To Maria.MP3
7.51. Yanni 1989 (4) _ Final Theme.MP3
7.52. Yanni 1992 (1) _ Once Upon A Time.MP3
7.53. Yanni 1992 (10) _ Within Attraction.MP3
7.54. Yanni 1992 (2) _ A Love For Life.MP3
7.55. Yanni 1992 (3) _ Nice To Meet You.MP3
7.56. Yanni 1992 (4) _ So Long My Friend.MP3
7.57. Yanni 1992 (5) _ You Only Live Once.MP3
7.58. Yanni 1992 (6) _ To The One Who Knows.MP3
7.59. Yanni 1992 (7) _ Face In The Photograph.MP3
7.60. Yanni 1992 (8) _ Aria.MP3
7.61. Yanni 1992 (9) _ A Night To Remember.MP3
7.62. Yanni 1993 (1) _ In The Morning Light.MP3
7.63. Yanni 1993 (2) _ One Man's Dream.MP3
7.64. Yanni 1993 (3) _ Before I Go.MP3
7.65. Yanni 1993 (4) _ The End Of August.MP3
7.66. Yanni 1993 (5) _ To Take To Hold.MP3
7.67. Yanni 1993 (6) _ In The Mirror (Remix).MP3
7.68. Yanni 1993 (7) _ Felitsa.MP3
7.69. Yanni 1993 (8) _ Whisper In The Dark.MP3
7.70. Yanni 1993 (9) _ Only A Memory.MP3
7.71. Yanni 1996 (1) _ Tribute.MP3
7.72. Yanni 1996 (2) _ Enchantment.MP3
7.73. Yanni 1996 (3) _ Almost A Whisper.MP3
7.74. Yanni 1996 (4) _ Until The Last Moment.MP3
7.75. Yanni 1996 (5) _ Desire.MP3
7.76. Yanni 1996 (6) _ Adagio.MP3
7.77. Yanni 1996 (7) _ In The Mirror.MP3
7.78. Yanni 1996 (8) _ The Rain Must Fall.MP3
7.79. Yanni 1997 (1) _ Song For Antartica.MP3
7.80. Yanni 1997 (2) _ Reflection Of Passion.MP3
7.81. Yanni 1997 (3) _ Flight Of Fantasy.MP3
7.82. Yanni 1997 (4) _ Nice To Meet You (Remix).MP3
1. سلام.
2. موسیقی تیتراژ کارهای "استنلی لورل" و "الیور هاردی":
http://www.4shared.com/file/UKouYgNL/Stan_Laurel__Oliver_Hardyl.html
پسورد: Emiliano
amir jan salam
http://www.4shared.com/file/KomQqVwZ/ENIO_MORRICONE_-_The_Good_The_.htm
in ham khoob bad zesht
in ham khoob bad zesht
babak- تعداد پستها : 318
از اسمم به امیل و دوستان دیگه
درباره موسیقی فیلم بنده در خدمتگذاری حاضرم.گرچه بازم فکر می کنم نسخه های مختلف و متفاوتی از موسیقی فیلمها همه جا موجوده
درباره موسیقی فیلم بنده در خدمتگذاری حاضرم.گرچه بازم فکر می کنم نسخه های مختلف و متفاوتی از موسیقی فیلمها همه جا موجوده
Emiliano" نوشته است:
4. حالا که صحبت از "انیو موریکونه" شد، بهترین کارای ایشون رو دوران دانشجوییم (سال های 74 تا 77) روی یه کاست داشتم و باید اقرار کنم که دیوونگی کردم و کاستش رو به خاطر ضبط یه کار دیگه پاکش کردم. اون زمان احساس می کردم این کارها خیلی خز شده ن و جالب نمی یومدن به نظرم؛ اما، حالا می خوامشون. یادمه موسیقی های معروف و تم های اصلی "خوب، بد، زشت" و "به خاطر یک مشت دلار" بودن. "وسترن ایتالیایی"های معروف ایشون.
سلام اميل عزيز;
خوشحالم كه پستهاى قبلى مورد توجهت قرار گرفت. من بخاطر علاقه ام به موريكونه سعى كردم كارهاى مختلفش رو از گوشه و كنار جمع آورى كنم، اگر اجازه بدى فعلا با اين گلچين بيست آهنگ شروع كنيم تا بعدا در پستهاى آينده باز هم ذكر خيرى از "مائسترو" بنماييم. خيلى از اين آهنگها رو از تلويزيون و راديو شنيديم (ضمنا چون بابك جان قبلا زحمت خوب بد زشت رو كشيده بود با عرض تشكر من اونو از توى ليستم برداشتم). اين لينك فولدر:
http://www.4shared.com/dir/lLQDxd10/Morricone-TBO.html
اگر اجازه بدى ريچارد كلايدرمن رو هم ميذاريم براى پست بعد.
SMAM نوشته است:از اسمم به امیل و دوستان دیگه
از دن كوپر به جناب اسمم;
درود... اين بحث موسيقى فيلم در حقيقت از تيتراژ مسابقه محله شروع شد و به اينجا رسيد. بهر حال از موسيقى فيلمهاى مختلف در تلويزيون و برنامه كودك زياد استفاده شده و خوشحال ميشيم شما هم در اين زمينه ما رو راهنمايى بفرماييد.
سپاس
babak نوشته است:amir jan salam
in ham khoob bad zesht
Dan Cooper نوشته است:Emiliano" نوشته است:
سلام اميل عزيز;
خوشحالم كه پستهاى قبلى مورد توجهت قرار گرفت. من بخاطر علاقه ام به موريكونه سعى كردم كارهاى مختلفش رو از گوشه و كنار جمع آورى كنم، اگر اجازه بدى فعلا با اين گلچين بيست آهنگ شروع كنيم تا بعدا در پستهاى آينده باز هم ذكر خيرى از "مائسترو" بنماييم. خيلى از اين آهنگها رو از تلويزيون و راديو شنيديم (ضمنا چون بابك جان قبلا زحمت خوب بد زشت رو كشيده بود با عرض تشكر من اونو از توى ليستم برداشتم). اين لينك فولدر:
http://www.4shared.com/dir/lLQDxd10/Morricone-TBO.html
اگر اجازه بدى ريچارد كلايدرمن رو هم ميذاريم براى پست بعد.SMAM نوشته است:از اسمم به امیل و دوستان دیگه
از دن كوپر به جناب اسمم;
درود... اين بحث موسيقى فيلم در حقيقت از تيتراژ مسابقه محله شروع شد و به اينجا رسيد. بهر حال از موسيقى فيلمهاى مختلف در تلويزيون و برنامه كودك زياد استفاده شده و خوشحال ميشيم شما هم در اين زمينه ما رو راهنمايى بفرماييد.
سپاس
1. سلام به همه.
2. خیلی ممنون، "بابک" جان. خودش بود.
3. "دن کوپر" عزیز، از شما هم ممنونم؛ که، "به خاطر یک مشت دلار" رو گذاشتی و کار رو تموم کردی. ممنون از هر دوی شما، عزیزان.
...................................................
4. "دنی" جان، بی صبرانه منتظر کارهای "کلایدرمن" از شما هستم. مطمئنم کارای خوبی سراغ دارید. ضمناً "لبه ی تاریکی" شو با کیفیت تووووپ دارم. اگه خواستید، ندا بدید، لطفاً.
SMAM نوشته است:از اسمم به امیل و دوستان دیگه
5. تو کارهای ایرانی هم هستی، "اسمم" جان؟ "تاراج" و "گل های داوودی" رو می خوام، لطفاً.
شرمنده توی کارهایی ایرانی نیستم.کلا" به زور تازگی ها "ترن" رو تونستم از متن خود فیلم دربیارم.
پ.ن: یا ایهاالناس.امیدوارم یکی این پیام رو ببینه.انگار داره الان "تاراج" رو پخش میکنه.
پ.ن: یا ایهاالناس.امیدوارم یکی این پیام رو ببینه.انگار داره الان "تاراج" رو پخش میکنه.
سلام
قبل از اين كه لينكهاى اين پست رو بذارم ميخوام براتون داستانى تعريف كنم;
يكى بود يكى نبود (!)....حدود سى و پنج سال پيش تو كشور فرانسه آهنگسازى زندگى ميكرد بنام "پل". پل تازه صاحب يك دختر كوچولو شده بود و از خوشحالى آهنگى رو براى كودك تازه بدنيا اومدش ساخت. همكار پل كه اسمش "اليوير" بود آهنگ رو شنيد و خيلى خوشش اومد و به پل پيشنهاد كرد كه آهنگ رو ضبط و منتشر كنند; يك آگهى دادند و دعوت كردند از چند پيانيست كه بيان و آهنگ رو اجرا كنند، بعد از اينكه پل و اليوير اجراى حدود بيست تا پيانيست رو شنيدند و خوششون نيومد نوبت رسيد به جوانى بيست و سه ساله بنام "فيليپ پاژه Philippe Pagès". فيليپ پيانو رو از كودكى پيش پدرش شروع كرده بود و بصورت پيانيست آزاد توى گروههاى مختلف ساز ميزد. پل و اليوير انقدر از فيليپ و اجراش خوششون اومد كه بلافاصله باهاش قرارداد بستند...
... اما مشكل كوچكى وجود داشت و اون اسم فيليپ بود كه زياد دهن پر كن نبود و ممكن بود غير فرانسه زبانها در تلفظش اشتباه كنند. فيليپ به ياد مادر بزرگ سوئدى الاصلش افتاد و فاميلى اونو كه "كلايدرمن" بود انتخاب كرد و شد "فيليپ كلايدرمن"; اما اينم به گوش زياد خوش نمى اومد و بعد از مدتى فكر بالاخره "فيليپ پاژه" تبديل شد به "ريچارد كلايدرمن". آهنگى كه پل براى دختر كوچكش "آدلين" ساخته بود بنام "بالاد براى آدلين Ballade pour Adeline" اولين و شايد موفقترين آهنگ ريچارد كلايدرمن شد و دو دوست آهنگساز "پل دو سنويل Paul de Senneville" و "اليوير توسان Olivier Toussaint" تبديل شدند به دو تا از موفقترين تهيه كننده هاى موسيقى در فرانسه.
دوست خوبمون اميليانو خواسته بودند كه چند تا آهنگ "توپ" از ريچارد كلايدرمن براشون بذارم. راستش من فكر ميكنم بهترين كارهاى كلايدرمن همون آلبومهاى سالهاى اولش هستند كه اكثرا كارهاى دست اولند (خيلياشون ساخته پل و اليوير هستند) و هنوز اونقدر حالت تجارى پيدا نكردند، ضمن اينكه حس نوستالژيكشون براى ما بيشتره. بيست تا از اين آهنگها رو در اين فولدر گذاشتم:
http://www.4shared.com/dir/wj_7o-RI/RCsharing.html
ضمنا اميليانوى عزيز آهنگى كه داريوش شعر كارو رو باهاش دكلمه ميكنه اسمش هست "نامه به مادرم Lettre à ma Mère" كه دو اجراى با اركستر و سولوش در فولدر موجود است.
با تقديم احترام،
دن كوپر
قبل از اين كه لينكهاى اين پست رو بذارم ميخوام براتون داستانى تعريف كنم;
يكى بود يكى نبود (!)....حدود سى و پنج سال پيش تو كشور فرانسه آهنگسازى زندگى ميكرد بنام "پل". پل تازه صاحب يك دختر كوچولو شده بود و از خوشحالى آهنگى رو براى كودك تازه بدنيا اومدش ساخت. همكار پل كه اسمش "اليوير" بود آهنگ رو شنيد و خيلى خوشش اومد و به پل پيشنهاد كرد كه آهنگ رو ضبط و منتشر كنند; يك آگهى دادند و دعوت كردند از چند پيانيست كه بيان و آهنگ رو اجرا كنند، بعد از اينكه پل و اليوير اجراى حدود بيست تا پيانيست رو شنيدند و خوششون نيومد نوبت رسيد به جوانى بيست و سه ساله بنام "فيليپ پاژه Philippe Pagès". فيليپ پيانو رو از كودكى پيش پدرش شروع كرده بود و بصورت پيانيست آزاد توى گروههاى مختلف ساز ميزد. پل و اليوير انقدر از فيليپ و اجراش خوششون اومد كه بلافاصله باهاش قرارداد بستند...
... اما مشكل كوچكى وجود داشت و اون اسم فيليپ بود كه زياد دهن پر كن نبود و ممكن بود غير فرانسه زبانها در تلفظش اشتباه كنند. فيليپ به ياد مادر بزرگ سوئدى الاصلش افتاد و فاميلى اونو كه "كلايدرمن" بود انتخاب كرد و شد "فيليپ كلايدرمن"; اما اينم به گوش زياد خوش نمى اومد و بعد از مدتى فكر بالاخره "فيليپ پاژه" تبديل شد به "ريچارد كلايدرمن". آهنگى كه پل براى دختر كوچكش "آدلين" ساخته بود بنام "بالاد براى آدلين Ballade pour Adeline" اولين و شايد موفقترين آهنگ ريچارد كلايدرمن شد و دو دوست آهنگساز "پل دو سنويل Paul de Senneville" و "اليوير توسان Olivier Toussaint" تبديل شدند به دو تا از موفقترين تهيه كننده هاى موسيقى در فرانسه.
دوست خوبمون اميليانو خواسته بودند كه چند تا آهنگ "توپ" از ريچارد كلايدرمن براشون بذارم. راستش من فكر ميكنم بهترين كارهاى كلايدرمن همون آلبومهاى سالهاى اولش هستند كه اكثرا كارهاى دست اولند (خيلياشون ساخته پل و اليوير هستند) و هنوز اونقدر حالت تجارى پيدا نكردند، ضمن اينكه حس نوستالژيكشون براى ما بيشتره. بيست تا از اين آهنگها رو در اين فولدر گذاشتم:
http://www.4shared.com/dir/wj_7o-RI/RCsharing.html
ضمنا اميليانوى عزيز آهنگى كه داريوش شعر كارو رو باهاش دكلمه ميكنه اسمش هست "نامه به مادرم Lettre à ma Mère" كه دو اجراى با اركستر و سولوش در فولدر موجود است.
با تقديم احترام،
دن كوپر
صفحه 5 از 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
مواضيع مماثلة
» سیاه، سفید، خاکستری
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» کتابهاي گمشده
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
» کتابهاي گمشده
» کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
صفحه 5 از 42