کودکی و نوجوانی

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

کودکی و نوجوانی
کودکی و نوجوانی
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك

صفحه 14 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  الصفحة التالية

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف faridonline الأربعاء أغسطس 04, 2010 2:12 pm

babak نوشته است:سلام به همه دوستان دوستدار پتسی مخصوصا فرید که میدونم خیلی دنبالشه

انتشارات پیک دبیران مث این که اقدام به چاپ مجدد کتابهای پتسی کرده و چهارده عنوان از این کتابا رو چاپ کرده.این به جای خود ولی خوشبختانه از طریق شناسنامه این کتابها متوجه شدم که نویسنده این مجموعه کارلا و ویلهلم هانسن Carla und Vilhelm Hansen هستند و اسم
لاتین کتابها و شخصیت اصلی را به راحتی توی اینترنت میشه سرچ و پیدا کرد مثلا این که این آقا پتسی ما توی هر مملکتی یه اسمی داره مثلا توی دانمارک و نروژاسمش رو گذاشتن Rasmus Klump و توی فرانسه ،آلمان،پرتقال و ایتالیااسمش Petzi هست و توی هلند به این جمع میگن Pol, Pel en Pingo و توی سوئد و فنلاند اسمش Pol, Pel en Pingo و توی انگلستان اسمش Bruin یا Barnaby هست.
البته من برای بررسی کارشناسانه! یکی دو نسخه جدید را خریدم که نتیجه شد این:

1- قیمت کتابها با توجه به کیفیت چاپش و حجم کتاب منصفانه است(هر جلد دو هزار تومن)
2- یه عقلی کردن و دست به لی اوت کتاب نزدن یعنی همون شکل قدیمی حفظ شده

بابک عزیز میشه بگی از کجا میشه تهیش کرد ؟ ممنون
faridonline
faridonline

تعداد پستها : 64

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)

پست من طرف babak الأربعاء أغسطس 04, 2010 7:20 pm

فرید جان یکیش رو برات میفرستم عزیز

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 480390 بابا ایول شروین جان به این پیگیری
babak
babak

تعداد پستها : 318

پست من طرف S@M الجمعة أغسطس 06, 2010 2:26 am

درود بر دوستان گرامی کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632
امروز در حال وبگردی به چندتا کتاب برخوردم از نشر بامداد و پدیده که فکر نمیکنم خودمون قبلاً اینجا گذاشته باشیمشون کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 759457 و خودم هم توی فایلهای کتابهام پیداشون نکردم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 3513 . فکر کردم شاید برای شما هم جالب باشه:
پاپی
مهمانی خرگوشها
سرخپوست کوچولو به شکار میرود
اگه تکراری بود لطفاً خبرم کنید و روز خوش کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_biggrin
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_flower
S@M
S@M

تعداد پستها : 161

پست من طرف آزاده الجمعة أغسطس 06, 2010 9:05 am

S@M نوشته است:
درود بر دوستان گرامی کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632
امروز در حال وبگردی به چندتا کتاب برخوردم از نشر بامداد و پدیده که فکر نمیکنم خودمون قبلاً اینجا گذاشته باشیمشون کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 759457 و خودم هم توی فایلهای کتابهام پیداشون نکردم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 3513 . فکر کردم شاید برای شما هم جالب باشه:
پاپی
مهمانی خرگوشها
سرخپوست کوچولو به شکار میرود
اگه تکراری بود لطفاً خبرم کنید و روز خوش کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Icon_biggrin
درود . جدی سورپرایز شدم . یکیش
خیلی جالب بود برام . پاپی انگار از سری مارتین هست . سرخپوست رو بچگی هام دیده بودم. ولی خودم نداشتم.
زبونم از دیدن این همه چیزهای جالب بند میاد .
سایت جالبی بود
آزاده
آزاده

تعداد پستها : 93
آدرس پستي : shahbanoo_ar@yahoo.com

http://www.panizasal.persianblog.ir

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty رنگین کمانی که آفتاب را سلام میدهد!

پست من طرف tisto الجمعة أغسطس 06, 2010 3:22 pm

رنگین کمانی که آفتاب را سلام میدهد!

(مجموعه آثار ادبی کودکان و نوجوانان ، به انضمام گفتگویی با علی اشرف درویشیان)
عکس: کاوه و هنگامه گلستان /کانون دانش آموزان ایران
آبانماه 1360

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 80dcd6417ab340378f2d

http://www.4shared.com/document/fmeSJHOt/rainbow.html

tisto
tisto

تعداد پستها : 143

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty رنگینه

پست من طرف tisto الجمعة أغسطس 06, 2010 3:47 pm

رنگینه
(قصه برای کودکان)
نوشته : علی اشرف درویشیان
1359

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 9d80af16a4f649899e5f

http://www.4shared.com/document/stv2NaRe/rangine.html
tisto
tisto

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty سرگذشت زمین

پست من طرف tisto الجمعة أغسطس 06, 2010 4:10 pm

سرگذشت زمین
نویسنده:مل هانتر / ترجمه : پویا / انتشارات:روزبهان

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 3c43fe86a2c04d87bec2

http://www.4shared.com/document/FK-oZjHx/story_of_earth.html
tisto
tisto

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty شاید وقتی دیگر ....

پست من طرف آزاده الجمعة أغسطس 06, 2010 8:44 pm

شاید یه روزی بتونم براتون بزارمشون ....
از این سری دختر کبریت فروش و سیندرلا رو هم دارم

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 86sinz8iyl4khts2fzb
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Julk30xe92qgji75obc

اینو یادتونه؟

اين مطلب آخرين بار توسط آزاده در الإثنين أغسطس 09, 2010 7:22 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
آزاده
آزاده

پست من طرف eideh السبت أغسطس 07, 2010 4:13 am

با سلام کتاب برف بازی انتشارات پدیده تقدیم به همه شما دوستان عزیز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 3859025
http://www.4shared.com/document/c8ntG4Xc/barf_bazi.html
eideh
eideh

تعداد پستها : 203

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty گل طلا و کلاش قرمز

پست من طرف tisto السبت أغسطس 07, 2010 4:55 am

آزاده خانوم اگه کتاب "گل طلا و کلاش قرمز "نوشته ی علی اشرف درویشیان رو دارید لطفا بزارید ! من این کتابو دارم اما متاسفانه ناقصه! ضمنا کتابایی که تصاویرشو گذاشتین هیچکدوم به گمان من تابحال آپلود نشده .....
با سپاس

این دو تا فایل هم آموزش آپلود در فورشیرد و آپلود عکس هست...اسکن کتاب هم که سادست....همه ی صفحاتو اسکن کنید ، زیپش کنید و آپلود کنید

http://www.4shared.com/photo/QCug15Jz/amuzesh-4shared.html
http://www.4shared.com/photo/5wVY5_U6/amuzesh.html
tisto
tisto

پست من طرف Shervin السبت أغسطس 07, 2010 6:16 am

tisto نوشته است:آزاده خانوم اگه کتاب "گل طلا و کلاش قرمز "نوشته ی علی اشرف درویشیان رو دارید لطفا بزارید ! من این کتابو دارم اما متاسفانه ناقصه! ضمنا کتابایی که تصاویرشو گذاشتین هیچکدوم به گمان من تابحال آپلود نشده .....
با سپاس
رئوف جان، کتابهای ریزه میزه، سیندرلا و دختر کبریت فروش قبلا" آپلود شده، ولی بقیه نه
Shervin
Shervin

تعداد پستها : 308

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty آتش در کتابخانه بچه ها

پست من طرف tisto السبت أغسطس 07, 2010 2:01 pm

این کتابو به درخواست "خودم "و" شروین عزیز" اینجا میزارم

رز

آتش در کتابخانه بچه ها
نوشته : علی اشرف درویشیان / نشر نوباوه
زمستان 1358

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 23c5029c73774d5bba1f

http://www.4shared.com/document/C9p2gxAS/atash.html

tisto
tisto

پست من طرف Shervin السبت أغسطس 07, 2010 2:58 pm

tisto نوشته است:
این کتابو به درخواست "خودم "و" شروین عزیز" اینجا میزارم

آتش در کتابخانه بچه ها

یک دنبا ممنون رئوف جان، خیلی لطف کردی کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632 کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632
Shervin
Shervin

پست من طرف tisto الأحد أغسطس 08, 2010 6:58 am

قابل تو رونداشت شروین جان رز
tisto
tisto

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty مجله کارتون (شماره 4، سال 1363)

پست من طرف Shervin الإثنين أغسطس 09, 2010 1:57 am

سلام دوستان کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632

شمارهء دیگه ای از مجلهء زیبا و پرطرفدار "کارتون" تقدیم به شما عزیزان کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 232740

(شماره 4، سال 1363)

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Scan0021

http://www.4shared.com/file/pgfpXMpN/Cartoon_Magazine__No4_1363_.html

* مجلهء فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
Shervin
Shervin

پست من طرف eideh الإثنين أغسطس 09, 2010 2:54 am

با سلام کتاب برادر جدید ، خواهر جدید انتشارات پدیده تقدیم به همه شما دوستان عزیز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 56852496
http://www.4shared.com/document/bFVnAmFb/barathar_jadidt.html
eideh
eideh

پست من طرف eideh الإثنين أغسطس 09, 2010 3:12 am

کتاب گرگ وهفت بزغاله انتشارات پدیده
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 43799244
http://www.4shared.com/document/rPXue8W7/haft_bozgaleh.html
eideh
eideh

پست من طرف آزاده الإثنين أغسطس 09, 2010 7:35 am

راستی ایده جون ..... من هم کتاب خواهر جدید و برادر جدید رو دارم.... ولی ظاهرا مال شما ترو تمییز تره .

وقتی دیدمش .... لازم نیست بگم چه حسی داشتم. ولی دانلود نمیشه .... چرا؟
ضمنا آقای شروین عزیز .... پسوورد لازمم شدیییید
آزاده
آزاده

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty لازم به توضیح نیست 2

پست من طرف آزاده الإثنين أغسطس 09, 2010 7:47 am

نمیدونم چرا کتاب شنگول و منگول من که عینهو کتاب ایده هست اسمش فرق میکنه. اونی که ایده گذاشته گرگ و هفت بزغاله هست ...
شما میدونین چرا ؟؟؟؟؟

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 9paao3gfzuglqtn4adxaکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Emjz9fnpir0waxdmkpal
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Ip6jppbi1y3gf63k0nsjکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 8m5uq99a7y3ii1sf085qکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Vrjrs8dyniabacefsk8
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Ezimhl8k4tjrhvghoiکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Xpg3renmuy6grx1dr19a

خوب دوستان . از این سری کتابهای دادجو پرنده آبی و تامبلینا ( شستی ) رو هم دارم و زیبای خفته.
خوب قبول دارید من چرا اینقدر خودم رو به در و دیوار میزدم برای کتابهام .... امروز به توصیه دوستی قرار شد اینجا رو شلوغ نکنم واسه همین 2 تا پستم رو برداشتم و اینها رو جاش گذاشتم .
!! اگه میبینین کتابهای طلایی همش نیست به همین دلیله .
اینبار لیست اسامی رو میزارم .
اگر چه که مطمئنم هیچانش کم میشه .
چون ما توی بچگی مون اسم بعضی کتابها رو به خاطر نمیسپردیم و تصاویرشون رو به یاد داریم .
مثل کتاب اتومبیلها .... که توی فروم جدید کودکی هست .
100 بار هم توی لیست اسمها میخوندمش باورم نمیشد این همون کتاب دهه 40 هست که خودم دارم .
البته مال خواهرم بود .
که از مدرسه شون با کلی اهن و تلوپ از .... بهش جایزه داده بودن.
خوب این پستها رو هم فردا شب برمیدارم . میخواستم هیجانمو درک کنین .
بلکه هم یکی از شما مثل برادرم ایندیانا جونز که از دیدن کتابهای قصه گو ذوق کرد ... از دیدن کتابهای این 2 تا پست جدید ذوق کنه.
دارم امشب برای زیپ کردن تلاش میکنم.
ممنون از راهنمایی هاتون. بدرود

اين مطلب آخرين بار توسط آزاده در الثلاثاء أغسطس 10, 2010 6:11 pm ، و در مجموع 5 بار ويرايش شده است.
آزاده
آزاده

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty لازم به توضیح نیست 3

پست من طرف آزاده الإثنين أغسطس 09, 2010 7:52 am

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Nqenrqwdcutk8g7y67v3کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 8bbgu685k9ayb4ftitddکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 D6dvda7bjsw3m1ekfbsکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 S8fds4kwkwtazee48ln6کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Qqziegw5u6n1jw765y4d

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 1icshd5fm2dv1a6czjopکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Mwovhlix2qugijx5stnکتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 0urywsgud59ityatmcpq

اين مطلب آخرين بار توسط آزاده در الثلاثاء أغسطس 10, 2010 6:13 pm ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.
آزاده
آزاده

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 Empty لازم به توضيح نيست4!

پست من طرف Indiana Jones الإثنين أغسطس 09, 2010 11:47 am

سلام آزاده خانم
دلمون آب شد. من كه براي دريافت كتابها و نوارهاي جديد قصه‌گو بي‌تاب هستم. لطفاً از قصه‌گوها شروع بفرمائيد.
ارادتمند
افشين
Indiana Jones
Indiana Jones

تعداد پستها : 315

http://indianajones2.blogfa.com

پست من طرف Shervin الثلاثاء أغسطس 10, 2010 12:42 am

کار آپلود کتابتون عالی بود آزاده خانوم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 480390 ازتون بسیار تشکر میکنم کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 915632
Shervin
Shervin

پست من طرف eideh الثلاثاء أغسطس 10, 2010 5:33 am

[quote="آزاده"][size=24][b]راستی ایده جون ..... من هم کتاب خواهر جدید و برادر جدید رو دارم.... ولی ظاهرا مال شما ترو تمییز تره .

وقتی دیدمش .... لازم نیست بگم چه حسی داشتم. ولی دانلود نمیشه .... چرا؟
قابل شما را نداشت آزاده جان لینک راامتحان کردم فقط کمی کند باز می شود ولی مشکلی ندارد
eideh
eideh

پست من طرف eideh الثلاثاء أغسطس 10, 2010 5:45 am

کتاب پیتر ولاک پشت از سری کتابهای لک لک

کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 67362431
http://www.4shared.com/document/2yo12czO/peter__turtle.html
eideh
eideh

پست من طرف eideh الثلاثاء أغسطس 10, 2010 5:59 am

با سلام کتاب سنجاب بازیگوش تقدیم به همه شما دوستان عزیز
کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست  و ...) - صفحة 14 1768792
http://www.4shared.com/document/S3vOeh1R/sanjab_bazigoosh.html
eideh
eideh

صفحه 14 از 40 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  الصفحة التالية

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة