کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
+46
omid
mahmood666
mahyarshoze
59
ariangirl
bi
pouria_tanin
alimaleki
easy
hadish
malekrezai
sin
slevin(HAMID
fataneh
Petsi
o m i d
Marian
sooratak
reza1
Roham
kurosh
آزاده
ziba
mld_msm
Azadeh Brown
mina101
pooria.kianoush
kave
khatereh
eideh
mahmood
babak
S@M
tisto
agahtarin2005
amirarsalanroomi
ekou6
mohammad
zerocold
Indiana Jones
Emiliano
faridonline
siavash
Shervin
@p@d@n@
SMAM
50 مشترك
صفحه 31 از 40
صفحه 31 از 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
رد: کتابها , داستانها , نوار قصه ها و مجلات دوران کودکی(مصور - کاست و ...)
kave نوشته است:درود به پویا و سیاوش عزیز
از تن تن ها "تن تن در سرزمین طلای سیاه " هم نسخه قدیمیش در وب موجود نیست .اگه کسی از چاپهای قدیم داره زحمت بکشه لطفا
سلام کاوه جان ... نسخۀ چاپ قدیم تن تن در سرزمین طلای سیاه قبلاً توسط دوست عزیزمون محمد در همین تاپیک قرار داده شده که البته اواسط تابستون امسال بود و فکر کنم شما اون موقع هنوز عضو این فروم نشده بودی . هدف از بعضی دوباره کاریها در مورد کتابهای تن تن صرفاً این بوده که نسخۀ با کیفیت تری ازشون داشته باشیم کاری که آپادانا و من هم انجام دادیم ولی اگر دوباره با همون کیفیت اسکن 100 باشه دیگه به اون صورت فرقی با قبلیها نمیکنه
siavash- تعداد پستها : 196
انصافا این یکی پستم رو پاک نکن. بیا دوست بشیم
چند ماه قبل بود؟؟؟؟/نمیدانم...جدی یادم نیست .....ولی به طور اتفاقی وسط وبگردی های شبانه ام .... با فروم کودکی آشنا شدم. یکهو یک صفحه ای جلوی خودم دیدم که مرا میخکوب کرد.
خدای من !
کتابهای طلایی ! آسیابان و پسرش ... جک غول کش .... دختر مهربان ستاره ها.... باور نمیکردم
یعنی کسی غیر از من هم هنوز این کتابها را داشت.پاملا در باران....مارتینها ....
یعنی کسانی غیر از من هم عاشق کودکی هایشان بودند.
وای کودکی کودکی!
کودکی من سخت دلگیر بود. نمیخواهم از دردها و رنجهایش بگویم.... فقط بدانید .... من عاشق همان روزهای سخت هستم.
وبعد وسط خستگی های بزرگی ام از کارهای روزانه و خانه داری و بچه داری.... فروم کودکی همه دنیای من شد .گریه کردم.
به خدا گریه کردم.
جلوی مانیتور نشستم و با لبی که خندان بود اشک ریختم.
دستهایم بین صورت و قلبم در جریان بودند . تپش قلب گرفته بودم.
تقریبا همه صفحات فروم قبلی را قورت دادم. بلادرنگ عضو شدم.
هیچ چیز بلد نبودم. اسکن .آپلود . فور شیر ... پیام دادن. نظر نوشتن.... هیچ چی.
و تو شروین جان..... برادر گلم.... شرمنده ام کردی و همه را همینجا به من آموختی.
و حالا من شدم عضو فعال .
حالا دوستانم برایم پسوورد کتابهایشان را میدهند . حالا من بالغ بر 100 پست گذاشته ام و چندین کتاب.
به خودم میبالم.
نمیدانم کدامتان در یک پیام کوتاه در پاسخ عجز و لابه ام برایم نوشته بودید :خودت همه کارهایش را انجام بده. اسکن کن و آپلود کن و پست کن .... بعد میبینی که چه لذتی دارد .)
و راست گفته بودید.
کلوچه فراری اولین من شد . با مشششششقت ولی ششششیرین.
حالا به تاریخ ورودم نگاه کردم . حدود 5 ماه هست که اینجا هستم. ولی انگار 5 سال اینجا زیسته ام . با شما هایی که نه دیدمتان و نه میشناسم. فقط میدانم تقریبا هم سن و سالیم . و همین دلگرم کننده است.
القصه ....
اینها را باید مینوشتم اینجا .( پس دوست من انصافا این یکی پست را پاک نکن )!!!
در پایان خواهش میکنم.... به جای برخی رفتار دلسرد کننده ..... معایبم را به من تذکر نه .... حتی گوشزد کنید .
دوست ندارم توی این فروم کدورتی باشه .
در پایان از اینکه پسوورد گذاشتم آخر چند تا کتاب عذر میخوام . دوست ندارم دیگه پسوورد بزارم. این کمترین کاریه که میتونم برای همه تون انجام بدم.
پسووردها این بود radrad[/size]
خدای من !
کتابهای طلایی ! آسیابان و پسرش ... جک غول کش .... دختر مهربان ستاره ها.... باور نمیکردم
یعنی کسی غیر از من هم هنوز این کتابها را داشت.پاملا در باران....مارتینها ....
یعنی کسانی غیر از من هم عاشق کودکی هایشان بودند.
وای کودکی کودکی!
کودکی من سخت دلگیر بود. نمیخواهم از دردها و رنجهایش بگویم.... فقط بدانید .... من عاشق همان روزهای سخت هستم.
وبعد وسط خستگی های بزرگی ام از کارهای روزانه و خانه داری و بچه داری.... فروم کودکی همه دنیای من شد .گریه کردم.
به خدا گریه کردم.
جلوی مانیتور نشستم و با لبی که خندان بود اشک ریختم.
دستهایم بین صورت و قلبم در جریان بودند . تپش قلب گرفته بودم.
تقریبا همه صفحات فروم قبلی را قورت دادم. بلادرنگ عضو شدم.
هیچ چیز بلد نبودم. اسکن .آپلود . فور شیر ... پیام دادن. نظر نوشتن.... هیچ چی.
و تو شروین جان..... برادر گلم.... شرمنده ام کردی و همه را همینجا به من آموختی.
و حالا من شدم عضو فعال .
حالا دوستانم برایم پسوورد کتابهایشان را میدهند . حالا من بالغ بر 100 پست گذاشته ام و چندین کتاب.
به خودم میبالم.
نمیدانم کدامتان در یک پیام کوتاه در پاسخ عجز و لابه ام برایم نوشته بودید :خودت همه کارهایش را انجام بده. اسکن کن و آپلود کن و پست کن .... بعد میبینی که چه لذتی دارد .)
و راست گفته بودید.
کلوچه فراری اولین من شد . با مشششششقت ولی ششششیرین.
حالا به تاریخ ورودم نگاه کردم . حدود 5 ماه هست که اینجا هستم. ولی انگار 5 سال اینجا زیسته ام . با شما هایی که نه دیدمتان و نه میشناسم. فقط میدانم تقریبا هم سن و سالیم . و همین دلگرم کننده است.
القصه ....
اینها را باید مینوشتم اینجا .( پس دوست من انصافا این یکی پست را پاک نکن )!!!
در پایان خواهش میکنم.... به جای برخی رفتار دلسرد کننده ..... معایبم را به من تذکر نه .... حتی گوشزد کنید .
دوست ندارم توی این فروم کدورتی باشه .
در پایان از اینکه پسوورد گذاشتم آخر چند تا کتاب عذر میخوام . دوست ندارم دیگه پسوورد بزارم. این کمترین کاریه که میتونم برای همه تون انجام بدم.
پسووردها این بود radrad[/size]
جزيره سياه (انتشارات يونيورسال)
جزيره سياه (انتشارات يونيورسال)
هفتمين كتاب از مجموعه تن تن و ميلو اثر هرژه تقديم به شما عزيزان
http://www.4shared.com/document/oUP_fgvA/07-_The_Black_Island__Universa.html
دوستان من اين كتاب رو خودم نداشتم و از يكي از دوستان خوب خودم امانت گرفتم و براتون اسكن و آپلودش كردم
هفتمين كتاب از مجموعه تن تن و ميلو اثر هرژه تقديم به شما عزيزان
http://www.4shared.com/document/oUP_fgvA/07-_The_Black_Island__Universa.html
دوستان من اين كتاب رو خودم نداشتم و از يكي از دوستان خوب خودم امانت گرفتم و براتون اسكن و آپلودش كردم
pooria.kianoush- تعداد پستها : 72
انبار زغال سنگ (انتشارات ونوس)
انبار زغال سنگ (كوسه هاي درياي سرخ) (انتشارات ونوس)
نوزدهمين كتاب از مجموعه تن تن و ميلو اثر هرژه تقديم به شما دوستان خويم
http://www.4shared.com/document/2C5xMjRs/19-_Cokeen_Stock_Red_Sea_Shark.html
همون طور كه ميدونيد اسم اصلي اين كتاب Cokeen Stock بوده كه به Red Sea Shark تغيير نام پيدا كرده
اين كتاب رو هم من به امانت از دوستم گرفتم و براتون اسكن و آپلودش كردم
اميدوارم خوشتون بياد
همون طور كه ميدونيد اسم اصلي اين كتاب Cokeen Stock بوده كه به Red Sea Shark تغيير نام پيدا كرده
اميدوارم خوشتون بياد
pooria.kianoush- تعداد پستها : 72
درودsiavash نوشته است:kave نوشته است:درود به پویا و سیاوش عزیز
از تن تن ها "تن تن در سرزمین طلای سیاه " هم نسخه قدیمیش در وب موجود نیست .اگه کسی از چاپهای قدیم داره زحمت بکشه لطفا
سلام کاوه جان ... نسخۀ چاپ قدیم تن تن در سرزمین طلای سیاه قبلاً توسط دوست عزیزمون محمد در همین تاپیک قرار داده شده که البته اواسط تابستون امسال بود و فکر کنم شما اون موقع هنوز عضو این فروم نشده بودی . هدف از بعضی دوباره کاریها در مورد کتابهای تن تن صرفاً این بوده که نسخۀ با کیفیت تری ازشون داشته باشیم کاری که آپادانا و من هم انجام دادیم ولی اگر دوباره با همون کیفیت اسکن 100 باشه دیگه به اون صورت فرقی با قبلیها نمیکنه
از لطفت ممنونم تو صفحه21 پیداش کردم .بازم میگم باید یه راهی پیدا کرد که تو گوگل بیشتر به چشم بیایم .
در ضمن آزاده خانم از چه دلتنگ شدن ؟
در ضمن آزاده خانم از چه دلتنگ شدن ؟
kave- تعداد پستها : 60
-
اين مطلب آخرين بار توسط Petsi در الثلاثاء فبراير 28, 2012 9:34 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.
Petsi- تعداد پستها : 47
درود ..... لطفا هر کدوم از شما ها که نوار قصه های قدیمی رو مدیریت میکنه یه پیام خصوصی بهم بده..... چند تا سئوال دارم. میخوام اگه بشه یوسف و ذلیخا رو تبدیل کنم.
سپاسگزارم
سپاسگزارم
کوراک پسر تارزان در انتقام میتوگو
سلام دوستان
یک کتاب کمیک قدیمی به اسم "کوراک پسر تارزان در انتقام میتوگو" از انتشارات مصور تقدیم به شما عزیزان
http://www.4shared.com/file/Vz8r_aKi/Koorak_Pesare_Tarzan__Enteshar.html
* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *
یک کتاب کمیک قدیمی به اسم "کوراک پسر تارزان در انتقام میتوگو" از انتشارات مصور تقدیم به شما عزیزان
http://www.4shared.com/file/Vz8r_aKi/Koorak_Pesare_Tarzan__Enteshar.html
Shervin- تعداد پستها : 308
با تشکر فراوان از سایت زیبای شما
جهت دریافت پسورد مجله ماهانه کارتون به کدام قسمت مراجه شود ؟
bi- تعداد پستها : 1
bi نوشته است:با تشکر فراوان از سایت زیبای شما
با سلام
جهت دریافت پسوردها به جایی نباید مراجعه کنید، همونطور که در زیر مجلهء کارتون ملاحظه میکنید با رنگ قرمز نوشته شده پسوردها فقط برای اعضای فعال ارسال میشود
خدمت دوستان عزیز بخصوص شروین و ازاده وپوریا و کاوه وبقیه دوستان که زحمت کشیده وجور مارا هم میکشند خسته نباشید میگم و به محض اینکه اولین فرصت دستم بیاد جبران مافات میکنم موفق باشید
amirarsalanroomi- تعداد پستها : 64
pooria.kianoush نوشته است:انبار زغال سنگ (كوسه هاي درياي سرخ) (انتشارات ونوس)
اميدوارم خوشتون بياد
رفیق دستت درد نکنه . بسیار با کیفیت و عالی مثل همیشه . خسته نباشید برای شما و بقیه دوستان .
faridonline- تعداد پستها : 64
درود چرا هیچکی جواب منو نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آزاده نوشته است:درود ..... لطفا هر کدوم از شما ها که نوار قصه های قدیمی رو مدیریت میکنه یه پیام خصوصی بهم بده..... چند تا سئوال دارم. میخوام اگه بشه یوسف و ذلیخا رو تبدیل کنم.
سپاسگزارم
پینوکیو (و دوستانش مسافرت در سرزمین عجائب)
سلام دوستان
امروز یکی از عزیزترین و خاطره انگیز ترین کتابهای خودمو براتون اسکن کردم، البته 2-3 سال پیش تقریبا" اوایل فعالیت فروم قبلی این کتاب توسط یکی از دوستان با کیفیت خیلی پایین آپلود شده بود، ولی چون شخصا" ارادت خاصی به این کتاب دارم تصمیم گرفتم این کتاب رو به کیفیت بسیار عالی در اختیارتون قرار بدم، امیدوارم خوشتون بیاد
http://www.4shared.com/file/NC1OxCT-/Pinocchio__va_Doostanash_.html
امروز یکی از عزیزترین و خاطره انگیز ترین کتابهای خودمو براتون اسکن کردم، البته 2-3 سال پیش تقریبا" اوایل فعالیت فروم قبلی این کتاب توسط یکی از دوستان با کیفیت خیلی پایین آپلود شده بود، ولی چون شخصا" ارادت خاصی به این کتاب دارم تصمیم گرفتم این کتاب رو به کیفیت بسیار عالی در اختیارتون قرار بدم، امیدوارم خوشتون بیاد
http://www.4shared.com/file/NC1OxCT-/Pinocchio__va_Doostanash_.html
red]* کتاب فوق دارای پسورد میباشد که برای اعضای فعال ارسال میشود *[/center][/quote]
وای دوستم شروین ..... شروین دوستم . من هم این کتاب رو دارم و کلی دوستش دارم . مرسی به خاطر کیفيت بالاش . خیلی کيف میکنم میبینم کتابهام با بعضی از دوستام مشترکه . خوب شد من اينو اسکن نکردم.
وای دوستم شروین ..... شروین دوستم . من هم این کتاب رو دارم و کلی دوستش دارم . مرسی به خاطر کیفيت بالاش . خیلی کيف میکنم میبینم کتابهام با بعضی از دوستام مشترکه . خوب شد من اينو اسکن نکردم.
کیهان بچه ها
مجله کیهان بچه ها .15بهمن 1364.PDF
درود
اول از آزاده عزیز تشکر کنم به خاطر کتاب قشنگش . پشت جلد کتاب هم دل مارو برد ! آزاده خانم اون کتاب زورو نداری !؟
بعد هم اینکه این سایت فورشیر مدام فیلتر میشه باز مورد عفو واقع میشه ولی بعد دوباره ....
الان کتابای ژو و زت که پویای عزیز زحمت کشید فیلترن . فایلهای صوتی هم طوری انگولک میشن که دانلود ندن . البته شایدم من دچار توهم شدم .
این یکی رو درمدیا فایر قرار دادم . رسیومم داره ! شما هم همین کارو بکنین ثواب داره !
درود
اول از آزاده عزیز تشکر کنم به خاطر کتاب قشنگش . پشت جلد کتاب هم دل مارو برد ! آزاده خانم اون کتاب زورو نداری !؟
بعد هم اینکه این سایت فورشیر مدام فیلتر میشه باز مورد عفو واقع میشه ولی بعد دوباره ....
الان کتابای ژو و زت که پویای عزیز زحمت کشید فیلترن . فایلهای صوتی هم طوری انگولک میشن که دانلود ندن . البته شایدم من دچار توهم شدم .
این یکی رو درمدیا فایر قرار دادم . رسیومم داره ! شما هم همین کارو بکنین ثواب داره !
kave- تعداد پستها : 60
سلام به همه دوستان خوبم كتاب سرگذشت سنگتراش تقديم به همه شما خوبان
http://www.4shared.com/document/LABg_bry/sangtarash.html
http://www.4shared.com/document/LABg_bry/sangtarash.html
eideh- تعداد پستها : 203
دوستان لطفا كتاب زير را ببينيد وبمن بگيد آيا كسي كاملش رو داره اين داستان خيلي برام عزيزه
http://www.4shared.com/document/pHxSyJQU/nashenas.html
http://www.4shared.com/document/pHxSyJQU/nashenas.html
[/quote]
ببخشید این چه جوری دانلود میشه ارور میده . بابا فور شیرش کنین .... یا یادم بدین چه جوری دانلود کنم؟
چی شده؟ فور شیر باز نمیشه حتی با فیلتر شکن ....ا میره توی یه سایت دیگه به اسم adf.li
من با دست پر اومده بودم . برای اولین بار میخواستم فایل صوتی بزارم . از سری داستانهای قصه گو زشت و زیبا
یکی بگه چی کار کنم؟ البته سایت فور شیر باز میشه اما اینجا توی فروم آدرسها رو که کلیک میکنیم یه چیز دیگه باز میشه. من دارم فایل رو آپلود میکنم و میزارم. امیدوارم همه تون بتونین دانلودش کنین . فقط زودتر دانلود کنین چون من نمیزارم زیاد توی فور شیر بمونه ..... و حذفش میکنم
من با دست پر اومده بودم . برای اولین بار میخواستم فایل صوتی بزارم . از سری داستانهای قصه گو زشت و زیبا
یکی بگه چی کار کنم؟ البته سایت فور شیر باز میشه اما اینجا توی فروم آدرسها رو که کلیک میکنیم یه چیز دیگه باز میشه. من دارم فایل رو آپلود میکنم و میزارم. امیدوارم همه تون بتونین دانلودش کنین . فقط زودتر دانلود کنین چون من نمیزارم زیاد توی فور شیر بمونه ..... و حذفش میکنم
آزاده نوشته است:چی شده؟ فور شیر باز نمیشه حتی با فیلتر شکن ....ا میره توی یه سایت دیگه به اسم adf.li
بله، الان یکی دو روزه اینجوری شده و میره تو adf.ly ! نمیدونم چرا !!
ولی وقتی رو لینک کلیک کردید در آدرس بار http://adf.ly/246619/ رو حذف کنید، مشکل حل میشه و میره تو فورشیرد
من خودم دانلود کردم . فیلتر نبود . خوب یه فیلتر شکن نداری ایده جان؟ ضرر میکنی ها ....... نوارش خیلی خیلی خیلی قشنگه . خصوصا که دخترونه هم هست . کتابش رو داری دیگه؟چند وقت قبل گذاشتم توی فرومeideh نوشته است:اینم که فیلتره
صفحه 31 از 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
مواضيع مماثلة
» کتابهای مصور ، مجلات و ... زبان اصلی
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» مجلات قدیمی
» همشاگردي سلام
» کتابهاي گمشده
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» مجلات قدیمی
» همشاگردي سلام
» کتابهاي گمشده
صفحه 31 از 40