برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
+35
Negin 2
S@M
mehrave22
نیک خان
kave
Petsi
alirad
Persiana
Marcello
@p@d@n@
خاطره باز
Amir56
sahra_7
edo
saman
سلوا
khatereh
slevin(HAMID
tisto
نگين
آزاده
mld_msm
sooratak
Indiana Jones
omidsilver7
ariangirl
baron
reza023
Shervin
babak
siavash
siman1
Emiliano
SMAM
WARRIOR
39 مشترك
صفحه 24 از 40
صفحه 24 از 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
صحرای عزیز واقعا ازت ممنونم نمی دونی چه خاطراتی رو برای من زنده کردی. اگه این کی بود کی بود که پرسید تو دلهاتون چی دارید هم بزارید که شاهکار کردی.با تشکر
alirad- تعداد پستها : 32
sooratak نوشته است:سلامariangirl نوشته است:م ..... .
یک مجموعه در دهه ی فجر بود نه؟ یکی رو جای شفیعی جم تغییر قیافه دادن که آخرش هی صورتش تغییر کرد و پیر و پیر تر شد... فکر کنم یک پیره مرد هم بود که یک زنبیل دستش بود و سوال می کرد " مامان منو ندیدید"
یک کچله هم بود که دائم نفس نفس می زد
وای آره دقیقا اینارو یادمه. اصلا اون تغییر قیافه جلو چشمه! مامان منو ندیدین هم که یه مدت ورد زبونا بود !
نگین2 نوشته است:ااااااااااااااااااااااا اینها رو که میگی کی پخش کرد؟لطفا ساعت و روزش را عنوان کنید اگه میشه اینجا بذاریدشون تا همه ازش استفاده کنن و کمتر حسرت بخورن ما کارمندا که تا ساعت 3 ظهر سرکار میریم محکومیم به حسرت برنامه های کودک را خوردن. آه که چقدر زود دیر می شودsahra_7 نوشته است:سلام سلام
من باز اومدم!
آخه خیلی ذوق کردم. خیلی !
میگم دیدین این سرود " کی بود کی بود که پرسید تو دلهاتون چی دارین ؟ " پخش کرد ؟! البته اون گروه سرودشو نشون ندادا .
امسال عجب سالی بشه ! فکر کنم بیشتر برنامه های اونموقع رو پخش کنه. منم چه شانسی اینارو میبینم
راستی یه کوچولو از سریال جستجو هم نشون داد. خلاصه برنامه ها رو از دست ندید
اینو دیروز تو برنامه کودک داد حدود ساعت پنج و نیم قبل از اذان.
ariangirl نوشته است:عالی بودید همتون به خصوص صحرا و اسمم !! شما دوتا هزار آفرین
اون برنامه ای که بهمن عبدی ( اسمش رو درست نوشتم ؟) تابلو میکشید یادمه . اسمش " یک تابلو ، یک خاطره " بود . البته یه " یک تابلو ، یک حماسه " هم تو ذهنم هست نمیدونم قاطی کردم یا چی ؟
این دومی برنامه ای بود که مجری اش رضا فیاضی بود و دهه فجر پخش میشد . بازیگرانش هم حمید گلی و محمد مسلمی و اون یکی که الان بازیگران فیتیله هستن . وقتی رضا فیاضی می اومد اونا یهو خشک میشدن تو هر حالتی که بودن . اینم یادمه....
سرود کی بود کی بود رو ندیدم (
میشه برنامه پخش اینا رو به من هم بگید ؟ من کلا وقتی دیدم برنامه تکراری میذارن دیگه اصلا پیگیر نشدم . اونچه هم که دیدم و کپچریدم تصادفی بوده .... ! صحرا دستم به دامنتتتت ........
من اون برنامه نقاشی رو خیلی خیلی دوست داشتم. این چند روزه ببینین برنامه هارو. بچه های دیروز 5 شنبه ها حدود ساعت 9 میده یه خورده اینور اونور.
alirad نوشته است:صحرای عزیز واقعا ازت ممنونم نمی دونی چه خاطراتی رو برای من زنده کردی. اگه این کی بود کی بود که پرسید تو دلهاتون چی دارید هم بزارید که شاهکار کردی.با تشکر
واقعا این برنامه ها خیلی خاطره انگیزه برامون. اینم برای دوستایی که نتونستن این سرود رو بشنون. امیدوارم لذت ببرید
http://www.mediafire.com/?2zzklh0pkfrx8sq
خب من یه چند روزی نیستم. خواهشا به جای ما هم برنامه ها رو ببینید و لذت ببرید و اگه میشه کپچر کنید !
تو این ایام از همگی التماس دعا
sahra_7- تعداد پستها : 164
sahra_7 نوشته است:
اینم برای دوستایی که نتونستن این سرود رو بشنون. امیدوارم لذت ببرید
صحرا خانوم عالی بود بسیار لذت بردم کلی خاطره برام زنده شد، ازتون بسیار ممنونم
Shervin- تعداد پستها : 308
صحرا یه دونه ای !!!!!
عالی بود . من مسافرتم و این برنامه ها رو نمیتونم درست و به موقع ببینم (((((((
کاش سرود یک تکه ابر بودیم رو هم بشنویم . خیلی دوستش داشتم ....
عالی بود . من مسافرتم و این برنامه ها رو نمیتونم درست و به موقع ببینم (((((((
کاش سرود یک تکه ابر بودیم رو هم بشنویم . خیلی دوستش داشتم ....
ariangirl- تعداد پستها : 201
اینم سرود خاطره انگیز یک تکه ابر بودیم هدیه دهه فجر به همه شما دوستان نوستالوژیک:
http://www.4shared.com/audio/9A6vS9ez/Yek_tekke_abr_boodim.htm
در صورت باز نشدن از فیلتر شکن استفاده کنید.
اين مطلب آخرين بار توسط نگین2 در الخميس فبراير 03, 2011 1:40 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Negin 2- تعداد پستها : 244
این هم دانلود سرودهای انقلابی خاطره انگیز مثل بهمن خونین جاویدان،هوا دلپذیر شد و......
http://www.musicema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-432.html
کودکی های بی بازگشت من یادتان بخیر....
http://www.musicema.com/module-pagesetter-viewpub-tid-1-pid-432.html
کودکی های بی بازگشت من یادتان بخیر....
بله صورتک جان همونطور که شما گفتید منظور من و صحرا از این کارتن ژاپنی همون گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپن بود.من تمامی عکسهای nippon animation رو گشتم ولی عکسی ازش پیدا نکردم.کسی عکسی ازش داره؟ولی آقای امیلیانو اسمش را پیدا کردیم :گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپنsooratak نوشته است: سلام
1- دهه ی فجر شد و من یاد نوستالژی های خودمون افتادم
2- امیر جان در مورد این مطلب:
2- پدر کارمندی که برای گذران زندگی اش بعداز ظهر و شبها خطاطی میکرد بعد از مدتی بیمار شد و پسر تصمیم گرفت خطاطی کردن او را ادامه بده تا درآمد پدر کم نشه.بعد از مدتی پدر متوجه افت تحصیلی پسر شد و او را تنبیه کرد اما با شب بیداری های پسر متوجه شد که او مشغول خطاطی بوده تا پدر شغلش را از دست نده و او را بخشید.
اسمش مشق شب نبود؟ فکر کنم کلمه ی پاسی از شب گذشته رو توی این کارتون یا درسی مثل این اولین بار دیدم یا شنیدم
3- در مورد این سوال هم:
کارتن ژاپنی که مردی تصمیم گرفت برای گذران زندگی اش در شهر جدیدی که ساکن شده بود داروی لطافت پوست بفروشد.مقدار زیادی از آنها را فروخت و بعد از مدتی مردم شاکی شدند و از سوختگی پوستشان شکایت کردند اینطور شد که او و همسر و دخترش از آنجا به شهر دیگری نقل مکان کردند و ....
فکر کنم یکی از قسمت های مجموعه ای بود به نام : " گلچینی از ادبیات ژاپن" بچه ها پسره رو مسخره می کردند و می گفتند " پدرش دارو فروش دوره گرده ... پدرش دارو فروش دوره گرده"(مثل فرانچی که یکی از بچه به گمونم بوتینی رو همین طوری مسخره می کرد در مورد سبزی فروش بودن مادرش")
این قسمت از اون مجموعه رو هیچ وقت کامل نذاشت و ناتموم باقی موند
مادر برام قصه بگو
حالا که پای سرودهای انقلابی و حماسی به میان کشیده شد منم یکی از خاطره انگیزترین سرودهای اون دوران به اسم "مادر برام قصه بگو" که کاری از گروه سرود دانش آموزان شهر آباده هست رو براتون میزارم، حالا کاری با محتویاتش و اینکه چی داره میگه ندارم، فقط به جنبه نوستالوژی بهش نگاه میکنم، چون این سرود برای من خیلی بیشتر از فقط شنیدن خاطره انگیزه، چون کلاس چهارم دبستان که بودم همین ایام دهه زجر(!) با گروه سرودی که ترتیب داده بودیم این سرود رو تمرین میکردیم و سر صف اجرا کردیم! یادش بخیر.....
فایل تصویری:
http://www.4shared.com/file/jCPS9tc4/madar_baram_ghesse_begoo.html
فایل صوتی :
http://www.4shared.com/file/5XT2rHfn/madar.html
فایل تصویری:
http://www.4shared.com/file/jCPS9tc4/madar_baram_ghesse_begoo.html
فایل صوتی :
http://www.4shared.com/file/5XT2rHfn/madar.html
یادمه این سرود لعنتی رو شب تا صبح به خورد ما میدادن !
یادمه شهربازی رفته بودیم ازتمام بلندگوها لاینقطع به طرز نخراشیده ای پخش میشد . درهمان کودکی هم عذابی بود !
این گروه دو تا خواننده داشت . از اون یکی دیگه هیچ اثری نیست .
همینطور اون معلمی که این شعر و آهنگها رو ساخته بود . هیچ حرفی ازش نیست .
یادمه شهربازی رفته بودیم ازتمام بلندگوها لاینقطع به طرز نخراشیده ای پخش میشد . درهمان کودکی هم عذابی بود !
این گروه دو تا خواننده داشت . از اون یکی دیگه هیچ اثری نیست .
همینطور اون معلمی که این شعر و آهنگها رو ساخته بود . هیچ حرفی ازش نیست .
kave- تعداد پستها : 60
1. سلام. چه خبره!
sahra_7 نوشته است:
خب راستش توی تیتراژ همونطور که عکسشو گذاشتم اسمش میره زیر نوشته ها و معلوم نیست. من از روی چند تا نقطه ای که معلوم میشه فکر کنم همون عطر و گلاب بپاشید باشه
خب به مناسبت این روزها و برنامه های خاطره انگیزش ! بفرماین اینم عطرو گلاب بپاشید!
http://www.mediafire.com/?g5srjfrqlecc5ii
...................
آخ داشت یادم میرفت در مورد اون کارتون ژاپنیه.
ماجرای یه خانواده ی سه نفره بود که پدره در واقع دوره گردی میکرد و هر چند وقت به یه شهری میرفتن. توی شهر جدید یه دارویی به پدره میدن بفروشه ( شبیه شیشه ادوکلن بود) خلاصه میگفت برای همه چی خوبه پوست دل درد و ... خلاصه همه ازش کلی خریدن و اوضاع اینا خوب شد دیگه پدره تصمیم گرفته بود تو اون شهر بمونن. دختره هم خیلی خوشحال بود که مجبور نمیشه مدرسشو دوباره عوض کنه. تو مدرسه هم یه معلم مهربون داشتن که هوای این دختره رو داشت . مثلا یه بار که دید دختره غذای کمی آورده غذاشو با اون عوض کرد( اسم دختره رو یادم نیست) خلاصه بعدا معلوم میشه داروها تقلبی بوده و همه مریض میشن و از باباش شکایت میکنن میفته زندان. بعد هم فکر کنم دختره مجبور میشه اینور اونور کار کنه.
آخر سرم نشون میده دختره بزرگ شده تو خونه یکی کار میکنه بچه نگه میداره و کتاب میخونه و میخواد که داستان زندگیشو یه کتاب بنویسه.
2. "صحرا"ی عزیز، بی نهایت ممنونم از شما. شما با وجود تازه وارد بودن، اینجا رو خیلی رونق دادید و به شخصه خیلی ازتون متشکرم.
3. در مورد اسم دقیق و فایل بی نظیر "عطر و گلاب بپاشید" یه تشکر مخصوص دارم؛ راستی، عکس قبلیش رو سری پیش یادم رفت بذارم؛ که، این بود:
4. مسلماً عکس های شما رو به فایل قبلیم اضافه کردم و هر وقت ببینم، یاد این روزهای خوب می افتم.
5. در مورد اون کارتون ژاپنی مورد سؤال شما و خانوم "نگین شوکتیان": اگه دقت می کردید، می دیدید بنده هم شک کرده م و نوشته م این قصه یکی از اپیسودهای "ماجراهای تام" یا "بل و سباستین" بوده. شکم درست بوده؛ اما، به کمک حافظه ی دوست عزیز و قدیم ام، "حمید"، این موضوع هم کشف شد؛ و همون طوری که، "حمید" اشاره کرد، این یکی از داستان های "گلچینی از ادبیات ژاپن" بود؛ که، قبلاً ازش عکس داشتیم:
6. گلچینی از ادبیات ژاپن
نام اریجینال: Animated Classics Of Japanese Literature
یابنده: اسمم
7. پس خوشبختانه این نمی ره توی "لیست سیاه".
sahra_7 نوشته است:سلام سلام
من باز اومدم!
میگم دیدین این سرود " کی بود کی بود که پرسید تو دلهاتون چی دارین ؟ " پخش کرد ؟! البته اون گروه سرودشو نشون ندادا .
امسال عجب سالی بشه ! فکر کنم بیشتر برنامه های اونموقع رو پخش کنه. منم چه شانسی اینارو میبینم
8. من، متأسفانه، خونه نبودم و سرود بالا رو ندیدم. "حمید" عزیز بنده رو قابل دونسته ن و اس ام اس زدن؛ اما، سعادت نداشتم.
کسی این سرود رو ضبط کرده؟
می دونید چند وقت پیش یکی از دوستانم به من چی می گفت؟ می گفت امیر، تو کارتون بازی رو رواج دادی و الآن مث بازنشسته ها استراحت می کنی و همه ش منتظری این و اون برن دنبال فایل ها!
خیلی هم بیراه نمی گفت؛ البته، در مورد قسمت اول بهش گفتم فقط بنده نبودم و در این راه دوستان زیادی با من بودن. دوستانی که هم هنوز می شه تعدادی شون رو دید و هنوز هم به حافظه هاشون (یا گنجینه هاشون!) رشک می برم ("اسمم"، "حمید"، "محمد محمودی" و ...)، یا تعدادی شون کمی بی وفایی می کنن و کمتر به ما سر می زنن ("بهرام"، "رامین"، "بابک"، "آیدین" و ....) اگه نام دوستی رو نبرده م، معنیش این نیست که فراموشش کرده م.
به قول "فروغ" عزیز، همیشه "حافظه ی فسفری" این دوستان مورد تحسین بوده.
به هر حال، بعد از این همه حاشیه، هر کی لطف کنه و از این سرود ("کی بود، کی بود که خندید؟") فایل صوتی یا تصویری بذاره، ما رو خیلی ممنون خودش کرده.
9. این هم "جستجو"؛ گرچه، اینو هم خودم امسال ندیدم:
جستجو
sooratak نوشته است: سلام
2- پدر کارمندی که برای گذران زندگی اش بعداز ظهر و شبها خطاطی میکرد بعد از مدتی بیمار شد و پسر تصمیم گرفت خطاطی کردن او را ادامه بده تا درآمد پدر کم نشه.بعد از مدتی پدر متوجه افت تحصیلی پسر شد و او را تنبیه کرد اما با شب بیداری های پسر متوجه شد که او مشغول خطاطی بوده تا پدر شغلش را از دست نده و او را بخشید.
اسمش مشق شب نبود؟ فکر کنم کلمه ی پاسی از شب گذشته رو توی این کارتون یا درسی مثل این اولین بار دیدم یا شنیدم
3- در مورد این سوال هم:
کارتن ژاپنی که مردی تصمیم گرفت برای گذران زندگی اش در شهر جدیدی که ساکن شده بود داروی لطافت پوست بفروشد.مقدار زیادی از آنها را فروخت و بعد از مدتی مردم شاکی شدند و از سوختگی پوستشان شکایت کردند اینطور شد که او و همسر و دخترش از آنجا به شهر دیگری نقل مکان کردند و ....
فکر کنم یکی از قسمت های مجموعه ای بود به نام : " گلچینی از ادبیات ژاپن" بچه ها پسره رو مسخره می کردند و می گفتند " پدرش دارو فروش دوره گرده ... پدرش دارو فروش دوره گرده"(مثل فرانچی که یکی از بچه به گمونم بوتینی رو همین طوری مسخره می کرد در مورد سبزی فروش بودن مادرش")
سلام امیر عزیز
خوبی؟
من این پستت رو نخونده بودم چون از آخر به اول می رم. با بند بند حرفات حال کردم و حرف دل من بود و انگار از زبان من بود... یادش به خیر...
دوست عزیز نمی دونم چرا این نوستالژی ها دست از سر ما بر نمی داره... من تا یک ماه دیگه باید امتحان جامع بدم و هنوز نخوندم اما یک کششی من رو به اینجا می رسونه ... هرچقدر سعی می کنم نیام نمی شه... تا حد امکان سعی می کنم ننویسم
10. خواهش می کنم "حمید" جان. قابلی نداشت، دوست خوبم.
11. "نی لبک سحر آمیز" رو حال کردی؟ "اسمم" عزیز کشفش کرد.
12. دقیقاً! حتا اگه ما هم دست از سر نوستالوژی برداریم، اون دست از سر ما برنمی داره! شده پوست و خونمون.
13. خیلی دوس دارم به درسات برسی، دوست خوبم. مطمئنم همین طور هم هست؛ وگرنه، دکترا نمی خوندی؛ اما، واقعاً تو هر شبانه روز آدم باید یکی، دو ساعت مال خودش باشه. فارغ از درس، همسر و هر کس و چیز دیگه.
باید با اون چیزی که باهاش به آرامش می رسه، حال کنه.
من واقعاً هر وقت شما یا سایر دوستان قدیم رو اینجا می بینم، خیلی لذت می برم و نیرو می گیرم.
یادته، خرداد 1383 و اولین پستت؟ نوشتی و نوشتی و آخرش هم گفتی "اسم من حمیده. حمیده نه ها، حمید."
آخه مگه می شه این ها رو فراموش کرد؟ خیلی از همین خاطره ها از پیدا شدن عکس کارتون ها هم بیشتر فاز می ده.
14. بی دقتی بنده رو ببخشید، "حمید" جان.sooratak نوشته است:راستی امیرخان
اونی که من گفته بودم پسره یک کیف جدید (احتمالا آهنگ دار) خریده بود و وقتی رفت توالت ، دوستش ازش دزدید رو گویا توی لیست نذاشتی ... من که ندیدم
(فهرست هم نداره- گاهی می گم خوبه که برای لیست های مختلفمون یک نمایه درست کنیم)
شاد باشید
نمی دونم چرا این سؤالت رو ندیده م و از دست در رفته؟ به هر حال، حتماً توی "لیست سیاه" جدید می ذارم؛ اما، با توجه به این که اصلاً یادم نیست کجا درموردش نوشتی، می شه لطف کنی هر چی ازت یادت می یاد، باز هم بنویسی؟ ممنونم.
15. من تا بتونم تاپیک "سیاه، سفید، خاکستری" رو به روز می کنم و هر بار آخرین تغییرات رو اِعمال و اونو به روز می کنم. همین امروز هم به روزترین نسخه شو می ذارم؛ اما، درست منظور شما رو از "نمایه" نگرفتم.
می شه لطف کنی، بیشتر و دقیق تر بگی، باید چه کار کنم؟
می دونم نمایه چیه، نمایه یعنی فهرست بندی کلی از چنیدن مجموعه؛ اما، منظور شما دقیقاً چیه؟
16. آفرین "ارین گرل" عزیز. خودشه: "یک تابلو، یک خاطره". می ذارمش توی "لیست سیاه".ariangirl نوشته است:عالی بودید همتون به خصوص صحرا و اسمم !! شما دوتا هزار آفرین
اون برنامه ای که بهمن عبدی ( اسمش رو درست نوشتم ؟) تابلو میکشید یادمه . اسمش " یک تابلو ، یک خاطره " بود . البته یه " یک تابلو ، یک حماسه " هم تو ذهنم هست نمیدونم قاطی کردم یا چی ؟
این دومی برنامه ای بود که مجری اش رضا فیاضی بود و دهه فجر پخش میشد . بازیگرانش هم حمید گلی و محمد مسلمی و اون یکی که الان بازیگران فیتیله هستن . وقتی رضا فیاضی می اومد اونا یهو خشک میشدن تو هر حالتی که بودن . اینم یادمه....
میشه برنامه پخش اینا رو به من هم بگید ؟ من کلا وقتی دیدم برنامه تکراری میذارن دیگه اصلا پیگیر نشدم . اونچه هم که دیدم و کپچریدم تصادفی بوده .... ! صحرا دستم به دامنتتتت ........
17. درسته! این هم عکسی از "یک تابلو، یک حماسه"، آیتم شماره ی 621 "لیست سفید ایرونی ها"، تقدیم به تو، دوست خوبم:
18. آخ گفتی!ariangirl نوشته است:صورتک جان من این بلفی رو خیلی دوست داشتم ولی اون خطهای روی این عکس رو هم خیلی خیلی دوست دارم . دی:
دقیقاً من هم عاشق این خط های نشونه ی قدیمی بودنم؛ راستش، اولین باری که "ماجراهای سندباد" رو به صورت صاف و رندر شده دیدم، خیلی ذوق کردم و اینو به همه هم گفتم؛ اما، حالا، بعد از دو، سه سال، وقتی مثلاً "ماجراهای سندباد" یا "بارباپاپا" رو اون قدر صاف و پوست کنده می بینم، خیلی حال نمی کنم. من همون سندباد خط خطی و بارباپاپای چسب دار و کج و معوج رو بیشتر دوس دارم. وقتی اینا رو می بینم، فکر می کنم همین امسال ساخته شده ن و لذتی ندارن.
فکر می کنم شما هم همین طوری.
---------------------------------------
19. حالا که "دهه ی فجر"بازیه، خوبه شبکه ی 2 یا شبکه ی تهران این شیش، هفت مورد ناقابل رو هم بده:
19.1. 67. جُنگی که اولش سایه ی خروس دیده و صدای "ریو ریو ره ره ریو"ی زنبورکی شنیده می شد. خورشید خانومی با ابروهای قجری هم بود که سرشو آروم به یه طرف کج می کرد. شخصیت معروفش "آتیش به سر" بود و پرنده ی سیاهی بود که دود از سرش بلند می شد و اومد و شهر "مرغ آباد" رو به "بوق آباد" تغییر نام داد و اونجا رو خراب کرد. "آتیش به سر" بدن براقی داشت و فکر می کنم از ته چاه اومد بیرون (؟). راوی قصه هم "ناصر غفرانی فر" بود. تم داستان تو مایه های "اصیل اباد" "رضا رهگذر" بود. "آتیش به سر"؛ که، خیلی هم ترسناک بود، می خوند: "آتیش آتیشم" یا "آتیش به سرم/ آتیش به سرم/ اینجا رو آتیش می زنم/ اونجا رو آتیش می زنم/ همه جا رو آتیش می زنم." "آتیش به سر" تموم مرغ آبادی ها رو دودی و سیاه و بنده ی خودش کرد؛ اما، اون ها انقلاب و اون رو از شهرشون بیرون کردن. دهه ی فجر یکی از سال های دهه ی 60. (سؤال من، "حمید"، "بابک" و "رضا".)
(سؤال شماره ی 67 "لیست سیاه" جدید.)
19.2. 84. کوشا (؟): عروسکی ای مناسبتی که توی دهه ی فجر می دادنش. حالتی حماسی داشت. "کوشا" یه چیزی تو مایه های "کاوه ی آهنگر" بود: هیکل، ریشو و پشمالو. اسبی هم داشت. قسمت آخر هم "کوشا" از زنش جدا شد تا به جنگ پادشاه بره. زنش هم بهش گفتک "در همه ی کارها کوشا بودی." دهه ی فجر 66. (سؤال "ارین گرل" و "بابک".)
(سؤال شماره ی 84 "لیست سیاه" جدید.)
19.3. 97. جُنگی که از قسمت های زیادی ساخته شده بود: پلاتوهاش رو "سیب زمینی پشندی" و مجری، که "اکبر رحمتی" بود، بازی می کردن و این سیب زمینی پشندی که عروسکی تنپوش، زشت و با لب های آویزون بود، می خواست به جنگ "سیب زمینی اسلامبولی" بره. یه قسمتش هم پادشاهی ظالم بود؛ که، طبق کلیشه های همیشگی و نخ نما، مردم علیهش قیام می کردن و پیروز می شدن! کارها خیلی حرفه ای نبود؛ اما، جالب بود. سرود هم داشت. سرودهایی دسته جمعی مثل "یک تکه ابر بودیم/ بر سینه ی آسمان/ یک ابر تیره ی سرد/ یک ابر پُر ز باران/ خورشید گرممان کرد/ باران شدیم، چکیدیم/ ما قطره قطره بر خاک/ از آسمان رسیدیم/ صد جوی کوچک از ما/ بر خاک شد روانه/ از دشت ها گذشتیم/ رفتیم (این تیکه با تأکید بنا می شد و درست در این لحظه دوربین می رفت روی صورت پسرک سیزده، چارده ساله ای که انصافاً خیلی خوشگل و شبیه ایتالیایی ها بود (Dark, tall, and handsome)؛ که، طبق گفته ی دوستمون، "امیر ارسلان رومی"، این پسر "رامتین محسنی" نام داره!) شادمانه/ با هم شدیم یک رود/ رودی بزرگ و زیبا/ غرنده و خروشان/ رفتیم به سوی دریا/ دریا چه مهربان بود/ آبی و سرشار از آب/ رفتیم تا رسیدیم/ پیروز شد انقلاب." یا انفرادی مثل "گنجیشک ناز و زیبا/ که می پری اون بالا/ بال و پرت به رنگ خاک/ دلت چه مهربون و پاک/ به من بگو/ وقتی که پر کشیدی/ بابامو تو ندیدی؟/ دیدمش از اینجا رفت/ پیش ستاره ها رفت/ یواش و بی صدا رفت/ ستاره آی ستاره/ پولک ابر پاره/ خاموشی یا می تابی؟/ بیداری یا که خوابی؟/ به من بگو/ وقتی که خواب نبودی/ بابامو تو ندیدی؟/ دیدمش از اینجا رفت/ اون بالا بالاها رفت/ از اون طرف/ از اون راه/ رفته به خونه ی ماه/ ماه سفید تنها/ که هستی پشت ابرا/ نقره کِشون کهکشون/ چراغ سقف آسمون/ به من بگو/ وقتی که نور پاشیدی/ بابامو تو ندیدی؟/ همین جا پیش من بود/ نموند و رفت زودِ زود/ ...". یه شعر دیگه ش: "کی بود، کی بود که پرسید/ تو دل هاتون چی دارید؟/ صد تا ستاره داریم/ ابر بهاره داریم/ کی بود کی بود که خندید/ احوال ما رو پرسید؟/ بیا که دوست مایی/ هرکی و هر کجایی." و یه جا هم می خوندن: "تفنگمو در می یارم/ پا رو رکابش می ذارم/ سوار اون می شم من/ می رم به جنگ دشمن." و در نهایت، یه بخش نمایشی هم داشت؛ که، آدم هاش ماسک داشتن با گریم های عجیب و غریب و همه ش جنگ و درگیری بود. توی لباس هاشون هم یه ورق تخته ای بود؛ که، وقتی نیزه می خورد، خیلی تابلو بود. آخر نمایش هم چند نفر آدم بزرگ با یه بچه، که از توی صندوق بیرون می یومد و کمی شبیه کوچیکی های "سپهر آزادی" بود (اما، اون نبود)، می خوندن: "دیدی که چطو شد؟/ دیدی که چطو شد؟ به تن جامه ی نو شد/ هی هی/ هی هی/ هنگامه ی نو شد." دهه ی فجر سال 66. (سؤال من، "بهرام" ، "شروین"، "افشین نقشینه"، "حمید"، "امیر ارسلان رومی" و "سم".)
(سؤال شماره ی 97 "لیست سیاه" جدید.)
19.4. 119. "خبرنامه": سریال دوبله شده ای درباره ی انقلاب 1357 ایران، ساخته ی "منصور تهرانی" قبل از سفرش به سوئد. دو برادر پسرای مردی بودن به نام "اسماعیل قهوه چی" (با بازی "هدایت نوید")؛ که، قهوه خونه ای بین راهی داشت. پسرها اونجا اعلامیه پخش می کردن و روزنامه دیواری درست می کردن تا اخبار انقلاب 57 رو منتشر کنن و راننده های توی جاده از اخبار انقلاب آگاه بشن. ماجرا توی این قهوه خونه، که بین تهران و قم بود، اتفاق می افتاد؛ البته، فیلمبرداری بین جاده ی قم و اراک و در روستای راهجرد (راهگرد) انجام شده بود. این دو برادر بچه مثبت یکیشون تیپ تابلو و ریش ستاری داشت. پسر بزرگه هم "یدالله" بود و عینک ته استکانی می زد. داداش کوچیکه ("مجید نوروزی") هم سبیلاش دراومده بود؛ اما، صدای "فریبا شاهین مقدم" روش بود و اصلاً بهش نمی یومد! کاراکتر "منفی" قصه هم "سرکار غلامی" ("استوار غلامی") با بازی "عنایت بخشی" بود؛ که، ساواکی بود و خیلی هم قاطع؛ اما، مثل همیشه و طبق کلیشه های تکراری، پسر این ساواکیه با بچه های بالا در تهیه ی روزنامه دیواری همکاری می کرد! احتمالاً دوبلور بابای پسرا "جواد پزشکیان" یا "ایرج رضایی" (؟) بود. همیشه هم آخر روز صندلی ها رو برعکس روی میزها می چیدن. سایر بازیگران: زنده یاد "اکبر دودکار" (که این اواخر به عنوان جاسوس و خبرچین اومده بود توی قهوه خونه)، "روح انگیز مهتدی"، "مسعود رحمانی" و "سیروس اعوانی". کارگردان و موسیقی: "منصور تهرانی". (موسیقی بی نظیری داشت و تو مایه های "ابن سینا" و ساز اصلی ملودیش فلوت بود.) نویسنده و تهیه کننده: "زنده یاد محمد کیانی". دهه ی فجر سال 66. (سؤال من، "محمد محمودی قیداری"، "عرفان"، "بابک"، "مجید نوروزی" و "محمد تی آر کِی".)
19.5. 120. "مسافرخانه ی اتفاق": به کارگردانی "مسعود کرامتی". "رضا خندان" در نقش مردی شهرستانی با پسرش می یومدن تهران تا مَرده، پسر بزرگترش رو که تو درگیری های انقلاب 57 زخمی بوده (یا سرباز فراری بوده؟) با خودشون ببره. اون ها مجبور می شدن تو مسافرخونه ای مستقر شن. صاحب مسافرخونه هم "احمد آقالو" بود که به این پدر و پسر مشکوک بود. نویسنده: "ناصر هاشمی". دهه ی فجر 68. (سؤال "رامین" و "عرفان".)
(سؤال شماره ی 120 "لیست سیاه" جدید.)
19.6. 121. "شاگرد اولی ها": "حسن دادشکر" و "حمید عبدالملکی" دو پسر لوس بودن که به پدرشون، "حسین محب اهری"، "پدر پادشاه" می گفتن و این معمولاً با "اوه" گفتنای کِشدار و همراه با تعجب و گرد شدن لب ها و چشم ها بود. زنده یاد "منصور والامقام" هم "جامه دار" بود که پادشاه به او "جامدادی" و پسرها "جامدادک" می گفتن. کارگردان این کار هم "غلامحسین لطفی" بود. دهه ی فجر زمستان 65. (سؤال من، "سجاد" و "عرفان".)
(سؤال شماره ی 121 "لیست سیاه" جدید.)
19.7. 122. "یک تابلو، یک خاطره": "بهمن عبدی"، نقاش و کاریکاتوریست قابل ایرونی، به حالت سه رخ روی چارپایه ای می نشست و بومی هم روبروش بود. بعد راوی قصه ای از وقایع انقلاب 1357 می گفت و این تند و تند با ماژیک یا راپید مشکی شروع به کشیدن نقاشی های بین رئال و کاریکاتور می کرد. برای هر قصه هفت، هشت صحنه رو می کشید. بعدها این قضیه توی ماه های رمضون و در مورد قصه هایی از رمضان ادامه پیدا کرد. دهه های فجر اواخر دهه ی 60. (سؤال من و "ارین گرل".)
(سؤال شماره ی 122 "لیست سیاه" جدید.)
20. با تشکر از Find داخل برنامه ی Microsoft Word!
21. از دوستان، از برنامه های مندرج در "لیست سفید" هر کدوم رو خواستید، ندا بدید، بذارمش.
22. بالأخره این پست تموم شد!
---------------------------------------
23. نه! تموم نشد. این هم جدیده:
24. دخترک ابری
Emiliano- تعداد پستها : 1670
sahra_7 نوشته است:sooratak نوشته است:سلامariangirl نوشته است:م ..... .
یک مجموعه در دهه ی فجر بود نه؟ یکی رو جای شفیعی جم تغییر قیافه دادن که آخرش هی صورتش تغییر کرد و پیر و پیر تر شد... فکر کنم یک پیره مرد هم بود که یک زنبیل دستش بود و سوال می کرد " مامان منو ندیدید"
یک کچله هم بود که دائم نفس نفس می زد
وای آره دقیقا اینارو یادمه. اصلا اون تغییر قیافه جلو چشمه! مامان منو ندیدین هم که یه مدت ورد زبونا بود !نگین2 نوشته است:ااااااااااااااااااااااا اینها رو که میگی کی پخش کرد؟لطفا ساعت و روزش را عنوان کنید اگه میشه اینجا بذاریدشون تا همه ازش استفاده کنن و کمتر حسرت بخورن ما کارمندا که تا ساعت 3 ظهر سرکار میریم محکومیم به حسرت برنامه های کودک را خوردن. آه که چقدر زود دیر می شودsahra_7 نوشته است:سلام سلام
من باز اومدم!
اینو دیروز تو برنامه کودک داد حدود ساعت پنج و نیم قبل از اذان.ariangirl نوشته است:عالی بودید همتون به خصوص صحرا و اسمم !! شما دوتا هزار آفرین
من اون برنامه نقاشی رو خیلی خیلی دوست داشتم. این چند روزه ببینین برنامه هارو. بچه های دیروز 5 شنبه ها حدود ساعت 9 میده یه خورده اینور اونور.alirad نوشته است:صحرای عزیز واقعا ازت ممنونم نمی دونی چه خاطراتی رو برای من زنده کردی. اگه این کی بود کی بود که پرسید تو دلهاتون چی دارید هم بزارید که شاهکار کردی.با تشکر
واقعا این برنامه ها خیلی خاطره انگیزه برامون. اینم برای دوستایی که نتونستن این سرود رو بشنون. امیدوارم لذت ببرید
خب من یه چند روزی نیستم. خواهشا به جای ما هم برنامه ها رو ببینید و لذت ببرید و اگه میشه کپچر کنید !
تو این ایام از همگی التماس دعا
1. دوباره سلام. "صحرا" جان، جداً ازت ممنونم. گل کاشتی. خیلی خوشحالم کردی. دستت درد نکنه.
2. دوست خوبم، "تو برو سفر سلامت". زودتر برگردی، و سرزنده تر از همیشه.
نگین2 نوشته است:اینم سرود خاطره انگیز یک تکه ابر بودیم هدیه دهه فجر به همه شما دوستان نوستالوژیک:
3. اینو من چند سال پیش با امکانات کم ضبط کردم. ممنون.
4. آره. چرا 4shared رو بسته ن! به جون خودم اینا قاااااطن!
Shervin نوشته است:حالا که پای سرودهای انقلابی و حماسی به میان کشیده شد منم یکی از خاطره انگیزترین سرودهای اون دوران به اسم "مادر برام قصه بگو" که کاری از گروه سرود دانش آموزان شهر آباده هست رو براتون میزارم، حالا کاری با محتویاتش و اینکه چی داره میگه ندارم، فقط به جنبه نوستالوژی بهش نگاه میکنم، چون این سرود برای من خیلی بیشتر از فقط شنیدن خاطره انگیزه، چون کلاس چهارم دبستان که بودم همین ایام دهه زجر(!) با گروه سرودی که ترتیب داده بودیم این سرود رو تمرین میکردیم و سر صف اجرا کردیم! یادش بخیر.....
5. ممنونم، "شروین" جان. افتخار دادید، اینجا اومدید! خوش اومدی.
سلامنگین2 نوشته است:بله صورتک جان همونطور که شما گفتید منظور من و صحرا از این کارتن ژاپنی همون گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپن بود.من تمامی عکسهای nippon animation رو گشتم ولی عکسی ازش پیدا نکردم.کسی عکسی ازش داره؟ولی آقای امیلیانو اسمش را پیدا کردیم :گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپنsooratak نوشته است: سلام
3- در مورد این سوال هم:
آره راست می گید
البته کلمه ی کلاسیک رو فکر میکنم در تلویزیون نداشتمی درسته>
sooratak- تعداد پستها : 86
sooratak نوشته است:سلامنگین2 نوشته است:بله صورتک جان همونطور که شما گفتید منظور من و صحرا از این کارتن ژاپنی همون گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپن بود.من تمامی عکسهای nippon animation رو گشتم ولی عکسی ازش پیدا نکردم.کسی عکسی ازش داره؟ولی آقای امیلیانو اسمش را پیدا کردیم :گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپنsooratak نوشته است: سلام
3- در مورد این سوال هم:
آره راست می گید
البته کلمه ی کلاسیک رو فکر میکنم در تلویزیون نداشتمی درسته>
1. سلام "حمید" عزیز.
2. می بینم که آنلاینی.
3. من که اسم و عکسشو بالا گذاشتم. درسته: "گلچینی از ادبیات ژاپن".
1- امیر خان سلام
2- حتما در اولین فرصت
3- در مورد اون خبر نامه من هم در تکمیلش بودم ها!!! البته مهم اینه که کامل بشه اسم ما زیاد اهمیتی نداره
4- یادش به خیر ... گزاره بود یا گفتمان اولین جایی که با هم آشنا شدیم؟ مسابقه هاش یادته؟ یه بار یه مسابقه بود 7 تا کارتون بگین با سین شروع بشه و من هم گفتم که هفتمیش بود شیاه زغالی و هفت کوتوله و تو قبول نمی کردی و من رفرنس دادم و قبول کرید
5- راست می گی اما فقط همون یکی دو ساعت پای سایت نشستن نیست قبل و بعدش هم ذهن آدم درگیر می شه و خیلی وقت ها بعد از مرور خاطرات در این سایت ها تا چند روز می رم تو فاز افسردگی ...
6- حتما اون قسمت هایی رو که گفتی کامل می کنم
7- موفق باشید
2- حتما در اولین فرصت
3- در مورد اون خبر نامه من هم در تکمیلش بودم ها!!! البته مهم اینه که کامل بشه اسم ما زیاد اهمیتی نداره
4- یادش به خیر ... گزاره بود یا گفتمان اولین جایی که با هم آشنا شدیم؟ مسابقه هاش یادته؟ یه بار یه مسابقه بود 7 تا کارتون بگین با سین شروع بشه و من هم گفتم که هفتمیش بود شیاه زغالی و هفت کوتوله و تو قبول نمی کردی و من رفرنس دادم و قبول کرید
5- راست می گی اما فقط همون یکی دو ساعت پای سایت نشستن نیست قبل و بعدش هم ذهن آدم درگیر می شه و خیلی وقت ها بعد از مرور خاطرات در این سایت ها تا چند روز می رم تو فاز افسردگی ...
7- موفق باشید
sooratak نوشته است:1- امیر خان سلام
2- حتما در اولین فرصت
7- موفق باشید
sooratak نوشته است: اره آن هستم
پیام خصوصی هم واست فرستادم که جواب ندادی
آره دیدم جوواب اون دوستمون رو نوشتم که گفته بود گلچینی از ادبیات کلاسیک ژاپن... تو هم تایید کردی که در تی وی بدون کلاسیک نامگذاری شده بوده
ممنون
1. دوباره سلام.
2. ممنون. منتظرم، "حمید" جان.
3. حتماً. تو مقدمه گفته م اینو از سال 85 به بعد تنظیم کرده م و حتماً اگه کم و کاستی یا اشتباهی داره، بگید. خوب شد که گفتی.
4. آره؛ ولی، اگه امروز اینو می گفتی، می گفتم نه! آخه از تلوزیون ما رسماً پخش نشده.
5 و 6 و 7 و بعدی. شرمنده دیر جواب دادم. نبودم. چرا افسردگی؟ من که کلی هم شارژ می شم.
آره این قانون از تی وی ما پخش نشده رو من خودم کاملا باهاش موافقم .. اما اون موقع جزء قوانین مسابقه نبود
وای من دوباره بچه های دیروز رو از دست دادم . . (((((((
دیگه دارم برمیگردم خونه .... اینجوری بهتر میتونم برنامه ها رو ببینم
خیلی دوست دارم اون جنگی که سال 66 دادن دوباره ببینم ... سیب زمینی پشندی .....
شاگرد اولی ها هم همین طور....
یکی از اولین برنامه هایی که بچه های ساعت خوش توش بودن هم خیلی دوست دارم ببینم به نام پرواز 57 .... . هرچند برنامه کودک نیست ولی واسه من نوستالژیکه ..
کوشا هم که ....
سریال جستجو رو دیدم . راستی امیلیانو ... من هم وقتی سندباد رو باکیفیت آینه میبینم خوشم نمیاد .... همون کارتونهای خط خطی خیلی برام بیشتر ارزش دارن ....
اگه از سرودهای بهمن یادتون میاد بگید .. اینم خیلی خاطره انگیزه
یکی از اولین برنامه هایی که بچه های ساعت خوش توش بودن هم خیلی دوست دارم ببینم به نام پرواز 57 .... . هرچند برنامه کودک نیست ولی واسه من نوستالژیکه ..
کوشا هم که ....
سریال جستجو رو دیدم . راستی امیلیانو ... من هم وقتی سندباد رو باکیفیت آینه میبینم خوشم نمیاد .... همون کارتونهای خط خطی خیلی برام بیشتر ارزش دارن ....
ariangirl- تعداد پستها : 201
سلام آریان گرل جان من قبلا هم گفته بودم اگر هر برنامه از تلویزیون را موفق نشدی ببینی میتونی از طریق سایت زیر (ایران سیما) دوباره آن را ببینی.کافیست ابتدا شبکه مورد نظر را انتخاب کنی بعد تاریخ پخش برنامه را از روی تقویم سایت وارد کرده و روی لیست برنامه ها برنامه مورد نظرت را انتخاب کنی این برنامه ها تا 1 ماه روی سایت قابل دیدن هستند مثلا برنامه روز پنج شنبه بچه های دیروز از روز دوشنبه روی سایت میره و تا یک ماه میتونی اون رو ببینی.پس غصه این چیزها رو نخور.همیشه برقرار و شاد باشی.ariangirl نوشته است:وای من دوباره بچه های دیروز رو از دست دادم . . (((((((
کوشا هم که ....
http://iransima.ir/Index.jsp
با سلام
1-یه برنامه ای بود راجع به رنگها و رنگین کمان. برنامه اش شبیه محله بهداشت بود و توش می خوندند رنگین کمان هفت رنگه بنفش نیلی آبی سبز زرد نارنجی قرمز و رنگها رو آموزش میداد .ازش عکسی دارید؟
2-آقای امیلیانو اگه ممکنه این عکسها رو از لیست سفید توی سایت برای ما بذارید تا خاطراتمون زنده شده و این تصاویر مه آلود ذهنی به واقعیت عینی تبدیل بشه .با تشکر
آلبوم تمبر-بچه ها مواظب باشید-خبرچین-درون و برون من-دندان درد-گنجشکک اشی مشی-ما می توانیم-مرغ ماهیخوار.
3-پیشنهاد میکنم به مناسبت دهه فجر اگه کسی از برنامه «خبرچین» کلیپی داره بذاره.ممنون از همگی.
1-یه برنامه ای بود راجع به رنگها و رنگین کمان. برنامه اش شبیه محله بهداشت بود و توش می خوندند رنگین کمان هفت رنگه بنفش نیلی آبی سبز زرد نارنجی قرمز و رنگها رو آموزش میداد .ازش عکسی دارید؟
2-آقای امیلیانو اگه ممکنه این عکسها رو از لیست سفید توی سایت برای ما بذارید تا خاطراتمون زنده شده و این تصاویر مه آلود ذهنی به واقعیت عینی تبدیل بشه .با تشکر
آلبوم تمبر-بچه ها مواظب باشید-خبرچین-درون و برون من-دندان درد-گنجشکک اشی مشی-ما می توانیم-مرغ ماهیخوار.
3-پیشنهاد میکنم به مناسبت دهه فجر اگه کسی از برنامه «خبرچین» کلیپی داره بذاره.ممنون از همگی.
محسن یوسف بیک بازیگر نقش هوشیار درگذشت
دوستان الان با خبر شدم محسن یوسف بیک بازیگر نقش هوشیار صبح دیروز (16 بهمن) در سن 70 سالگی درگذشت
یادش گرامی
فایلهای تصویری تیراژهای آغاز و پایان برنامهء هوشیار و بیدار:
http://www.4shared.com/file/ckD3av-i/hoshyar_va_bidar__2_titraj_.html
یادش گرامی
فایلهای تصویری تیراژهای آغاز و پایان برنامهء هوشیار و بیدار:
http://www.4shared.com/file/ckD3av-i/hoshyar_va_bidar__2_titraj_.html
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الأحد فبراير 06, 2011 4:21 am ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.
سلام
شروین خان سلام
من هم الان خبر رو خوندم
خیلی ناراحت شدم
درگذشت "هشیار" کودکی ها و نوجوانی مون رو تسلین عرض م یکنم
یادش به خیر... دایی محسن... هشیار...
خدایش بیامرزاد
شروین خان سلام
من هم الان خبر رو خوندم
خیلی ناراحت شدم
درگذشت "هشیار" کودکی ها و نوجوانی مون رو تسلین عرض م یکنم
یادش به خیر... دایی محسن... هشیار...
خدایش بیامرزاد
امیرخان،شروین جان، اسمم عزیز و سایر دوستان
1- یک وبلاگ رو دیدم که برخی از سریالها رو که شاید قبلا در لیست سیاه بودند و الان نیستند(شاید) توضیح داده
2- لطفا نگین برو لیست ها رو خون بعد بیا
3- برام جالب بود و خواستم که اینجا بذارم
شاید قسمت هایی از اون کامل کننده ی بحث های قبلی باشه
الف- عطر و گلاب بپاشيد
كرگردان: ايرج طهماسب
نويسنده: ايرج طهماسب
عوسك گردان: فاطمه معتمدآريا
دستيار عروسك گردان و گوينده: حسن پورشيرازي
بازيگران:
حسين محب اهري - لادن طباطبائي - محمد كدخدائي
محصول: 1370 شبكه اول سيما
اين مجموعه در ايام دهه فجر از برنامه كودك و نوجوان شبكه اول پخش مي شد
ب-بچه های وشان
بچه هاي وشان
كارگردان: ؟
بازيگران: سيامك اطلسي - فاطمه نقوي - محمد هادی قمیشی
محصول: 1370 شبكه دو سيما
اين مجموعه روزهاي جمعه در برنامه كودك و نوجوان شبكه دو پخش مي شد.
با تشکر از امیر عزیز به خاطر عکس ارسالیا(امیر منظورش شمای امیلیانو؟)
1- یک وبلاگ رو دیدم که برخی از سریالها رو که شاید قبلا در لیست سیاه بودند و الان نیستند(شاید) توضیح داده
2- لطفا نگین برو لیست ها رو خون بعد بیا
3- برام جالب بود و خواستم که اینجا بذارم
شاید قسمت هایی از اون کامل کننده ی بحث های قبلی باشه
الف- عطر و گلاب بپاشيد
كرگردان: ايرج طهماسب
نويسنده: ايرج طهماسب
عوسك گردان: فاطمه معتمدآريا
دستيار عروسك گردان و گوينده: حسن پورشيرازي
بازيگران:
حسين محب اهري - لادن طباطبائي - محمد كدخدائي
محصول: 1370 شبكه اول سيما
اين مجموعه در ايام دهه فجر از برنامه كودك و نوجوان شبكه اول پخش مي شد
ب-بچه های وشان
بچه هاي وشان
كارگردان: ؟
بازيگران: سيامك اطلسي - فاطمه نقوي - محمد هادی قمیشی
محصول: 1370 شبكه دو سيما
اين مجموعه روزهاي جمعه در برنامه كودك و نوجوان شبكه دو پخش مي شد.
با تشکر از امیر عزیز به خاطر عکس ارسالیا(امیر منظورش شمای امیلیانو؟)
ج -روزهاي برفي
كارگردان: مجيد جوانمرد
بازيگران:
حسين كسبيان - فرزانه كابلي - محمود جعفري - مهري مهرنيا - سعيد عباسي - محمود بصيري - رحمان مقدم - پري اقبالپور - مرتضي نيكخواه - مسعود رحماني - عليرضا كدوئي - عليرضا درخشان - ايمان مظلوم - نسيم جوانمرد - سودابه كيهانيان - صادق بيگي - منوچهر رحمتي - شاهرخ شعله ور - احمد طيبي - اكرم درخشاني - محمود باقري - حسين مرتضوي - منصور فرنيا - محمود اخلاقي - رضا بيگي - رضا كوشانفر - غلامرضا جارياني - علي سليماني - علي صالحي - مرتضي سلماني - كاشاني - گلستاني - صابري.
محصول: 1370
اين مجموعه در برنامه كودك و نوجوان شبكه دو پخش مي شد.
د-شاهدان كوچك
كارگردان: غلامرضا رمضانی
بازيگران: عنايت الله شفيعي - ابراهيم آبادي - رضا كيانيان - عزیز هنرآموز
اين مجموعه با موضوع فعاليت نوجوانان در زمان انقلاب بر عليه شاه در برنامه كودك و نوجوان شبكه اول پخش مي شد.
ه- آخرين روز تابستان
كارگردان: شيرين جاهد - حسين سحرخيز
نويسنده: فرهاد توحيدي
بازيگران: عنايت الله شفيعي - سيروس گرجستاني - محمد شيري - منيژه گلچين - منوچهر لاريجاني
محصول: 1368
اين مجموعه در برنامه كودك پخش مي شد.
(یادته چقدر بحث می کردیم و یک زمانی در لیست بود اما بعد پیدا شد گویا. شفیعی صاحب مکانیکی بود و چون زد توی گوش شاگردش و اخراجش کرد اون هم اومد مغازه رو خالی کرد و شفیعی به این پسرک اصل فیلم تهمت زد)
و-سلامتي چه خوبه
كارگردان هنري: عليرضا خمسه
نويسنده: عليرضا خمسه
بازيگران: عليرضا خمسه - رضا بابك - مرجانه گلچين
ز-گلاب بپاش
كارگردان: سعيد نيكپور
تهيه كننده: مسعود رسام - بيژن بيرنگ
بازيگران: منصور والامقام - حميد عبدالملكي - مهدي وثوقي راد - حسن دادشكر - اكبر دودكار - سوسن مقصودلو - رضا فياضي
محصول: 1364
اين جنگ در برنامه كودك و نوجوان پخش مي شد.
(با اون برنامه ی طهماسب چه ارتباطس داشته؟- اون شعر عطر و گلاب بپاشید مربوط به اینه یا اون؟)
كارگردان: مجيد جوانمرد
بازيگران:
حسين كسبيان - فرزانه كابلي - محمود جعفري - مهري مهرنيا - سعيد عباسي - محمود بصيري - رحمان مقدم - پري اقبالپور - مرتضي نيكخواه - مسعود رحماني - عليرضا كدوئي - عليرضا درخشان - ايمان مظلوم - نسيم جوانمرد - سودابه كيهانيان - صادق بيگي - منوچهر رحمتي - شاهرخ شعله ور - احمد طيبي - اكرم درخشاني - محمود باقري - حسين مرتضوي - منصور فرنيا - محمود اخلاقي - رضا بيگي - رضا كوشانفر - غلامرضا جارياني - علي سليماني - علي صالحي - مرتضي سلماني - كاشاني - گلستاني - صابري.
اين مجموعه در برنامه كودك و نوجوان شبكه دو پخش مي شد.
د-شاهدان كوچك
كارگردان: غلامرضا رمضانی
بازيگران: عنايت الله شفيعي - ابراهيم آبادي - رضا كيانيان - عزیز هنرآموز
اين مجموعه با موضوع فعاليت نوجوانان در زمان انقلاب بر عليه شاه در برنامه كودك و نوجوان شبكه اول پخش مي شد.
ه- آخرين روز تابستان
كارگردان: شيرين جاهد - حسين سحرخيز
نويسنده: فرهاد توحيدي
بازيگران: عنايت الله شفيعي - سيروس گرجستاني - محمد شيري - منيژه گلچين - منوچهر لاريجاني
اين مجموعه در برنامه كودك پخش مي شد.
(یادته چقدر بحث می کردیم و یک زمانی در لیست بود اما بعد پیدا شد گویا. شفیعی صاحب مکانیکی بود و چون زد توی گوش شاگردش و اخراجش کرد اون هم اومد مغازه رو خالی کرد و شفیعی به این پسرک اصل فیلم تهمت زد)
و-سلامتي چه خوبه
كارگردان هنري: عليرضا خمسه
نويسنده: عليرضا خمسه
بازيگران: عليرضا خمسه - رضا بابك - مرجانه گلچين
ز-گلاب بپاش
كارگردان: سعيد نيكپور
تهيه كننده: مسعود رسام - بيژن بيرنگ
بازيگران: منصور والامقام - حميد عبدالملكي - مهدي وثوقي راد - حسن دادشكر - اكبر دودكار - سوسن مقصودلو - رضا فياضي
محصول: 1364
اين جنگ در برنامه كودك و نوجوان پخش مي شد.
(با اون برنامه ی طهماسب چه ارتباطس داشته؟- اون شعر عطر و گلاب بپاشید مربوط به اینه یا اون؟)
ح- شاگرد اولي ها
كارگردان: غلامحسين لطفي
بازيگران: منصور والا مقام ( جامه دار) - حسين محب اهري (پدر پادشاه) - حميد عبدالملكي - حسن دادشكر.
محصول: 1365 شبكه دو سيما
اين مجموعه نمايشي در برنامه كودك شبكه دو پخش مي شد.
ط-بچه هاي مدرسه
كارگردان : مجتبي ياسيني
بازيگران : فخرالدين صديق شريف - منوچهر لاريجاني - پرويز بشر دوست
محصول: 1368 شبكه دو سيما
اين مجموعه تلويزيوني در برنامه كودك شبكه دو پخش مي شد.
(این کدوم یکیه بچه ها؟ همون که می خواستند مدرسه رو منحل کنند؟ مثل قندی که در چای حل می شد؟)
كارگردان: غلامحسين لطفي
بازيگران: منصور والا مقام ( جامه دار) - حسين محب اهري (پدر پادشاه) - حميد عبدالملكي - حسن دادشكر.
محصول: 1365 شبكه دو سيما
اين مجموعه نمايشي در برنامه كودك شبكه دو پخش مي شد.
ط-بچه هاي مدرسه
كارگردان : مجتبي ياسيني
بازيگران : فخرالدين صديق شريف - منوچهر لاريجاني - پرويز بشر دوست
محصول: 1368 شبكه دو سيما
اين مجموعه تلويزيوني در برنامه كودك شبكه دو پخش مي شد.
(این کدوم یکیه بچه ها؟ همون که می خواستند مدرسه رو منحل کنند؟ مثل قندی که در چای حل می شد؟)
راستی منبع:http://iranianserials.blogfa.com/
احتمال می دادم مربوط به یکی از برو بچ خودمون باشه اما نمی شناسمش
احتمال می دادم مربوط به یکی از برو بچ خودمون باشه اما نمی شناسمش
صفحه 24 از 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
مواضيع مماثلة
» سیاه، سفید، خاکستری
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» همشاگردي سلام
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» همشاگردي سلام
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 24 از 40