برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
+35
Negin 2
S@M
mehrave22
نیک خان
kave
Petsi
alirad
Persiana
Marcello
@p@d@n@
خاطره باز
Amir56
sahra_7
edo
saman
سلوا
khatereh
slevin(HAMID
tisto
نگين
آزاده
mld_msm
sooratak
Indiana Jones
omidsilver7
ariangirl
baron
reza023
Shervin
babak
siavash
siman1
Emiliano
SMAM
WARRIOR
39 مشترك
صفحه 39 از 40
صفحه 39 از 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
رد: برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
Negin 2 نوشته است:ایمیلیانو عزیز من این فایل رو توی یوتیوب پیدا کردم و خودم فایل اصلی اش را ندارم.این در تخصص دوستانه که لطف کنن و فایل رو در جای دیگری آپلود کنند.
دوستان من به تازگی شنیده ام که با برنامه IMD=Internet Download Manager میشه از یوتیوب کلیپها رو دانلود کرد؟کسی این کار رو امتحان کرده؟
اگه این صحت داشته باشد پس دیگه 1 روزه لیست سیاه به سفیدی برف میشه.ممنون میشم پیگیری کنید.
از افزونه Flash Video Downloader موزیلا فایر فاکس استفاده کنید
slevin(HAMID- تعداد پستها : 129
آدرس پستي : تهران
امیر جان فایل "کلیپی از گویندگان اخبار صدا و سیما" خدمت شما (البته با کسب اجازه از نگین گرامی)Emiliano نوشته است:
4. "نگین" و سایر دوستان؛ اگه زحمتی نیست، "یو تیوب"ها رو جای دیگه ای بذارید، بچه ها هم بتونن راحت ببینن و هم بگیرن. با تشکر.
http://s1.picofile.com/file/6668727362/Akhbar_Iranian_News_Casters.wmv.html
.
.
.
در مورد بارگذاری فایلهای تصویری از یوتوب،
خدمت دوستان بگم که از برنامه زیر میتوانید استفاده کنید.
http://s1.picofile.com/file/6668751506/Youtube_save2pc_light_setup.rar.html
روش کار هم بسیار ساده هست ، آدرس فایل تصویری را از نوار بالای صفحه یوتوب کپی کنید
و سپس در نوار خالی خود برنامه قرار دهید و دکمه شروع را بزنید.
ویدیوی گرفته شده معمولان در "پوشه مدارک" که در صفحه دسکتاپ هست ذخیره میگردد.
در ضمن، بعد از مدت نچندان کوتاهی استفاده کردن از این برنامه که نسخه رایگان آن میباشد،
مدت استفاده تمام میشود، تنها کافیست که نسخه رایگان این برنامه را مجدد از اینترنت بارگذاری
و برای مدت مدید دیگری استفاده نمایید.
نام نسخه رایگان این برنامه هست : save2pc Light
سلامت باشید.
نرمافزار اينترنت دانلود منيجر را بخريد!
Negin 2 نوشته است:ایمیلیانو عزیز من این فایل رو توی یوتیوب پیدا کردم و خودم فایل اصلی اش را ندارم.این در تخصص دوستانه که لطف کنن و فایل رو در جای دیگری آپلود کنند.
دوستان من به تازگی شنیده ام که با برنامه IDM=Internet Download Manager میشه از یوتیوب کلیپها رو دانلود کرد؟کسی این کار رو امتحان کرده؟
اگه این صحت داشته باشد پس دیگه 1 روزه لیست سیاه به سفیدی برف میشه.ممنون میشم پیگیری کنید.
دوستان سلام
علاج تمامي اين دانلود كردنها در خريد نرمافزار اينترنت دانلود منيجر است از اين سايت:
http://www.downloadmanager.ir/index.htm
من اينكار را چند ماهي هست انجام دادهام و بسيار راضي هستم. جايي نيست كه نتوان با اين نرمافزار مطالبش را دانلود كرد.
ارادتمند
افشين
Indiana Jones نوشته است:
علاج تمامي اين دانلود كردنها در خريد نرمافزار اينترنت دانلود منيجر است از اين سايت:
افشین جان حالا چرا بخریم؟؟؟؟ 28000 تومن پول چی بدیم وقتی نسخهء رایگان و قابل آپدیتش همه جا تو اینترنت ریخته!
یکی از بهترین سایت ها هم برای دریافت اینجور برنامه ها www.download.com هست
Shervin- تعداد پستها : 308
گل گل گل اومد
-کدوم گل؟
همون که رنگ وارنگه
برای شاپرکها
یه خونه قشنگه
- کدوم کدوم شاپرک؟
همون که روی بالش
خالهای سرخ و زرده
با بالهای قشنگش
میره و برمی گرده
شاپرک خسته میشه
بالهاشو زود می بنده
روی گلها می شینه
شعر می خونه می خنده
روی گلها می شینه
شعر می خونه می خنده
-کدوم گل؟
همون که رنگ وارنگه
برای شاپرکها
یه خونه قشنگه
- کدوم کدوم شاپرک؟
همون که روی بالش
خالهای سرخ و زرده
با بالهای قشنگش
میره و برمی گرده
شاپرک خسته میشه
بالهاشو زود می بنده
روی گلها می شینه
شعر می خونه می خنده
روی گلها می شینه
شعر می خونه می خنده
babak- تعداد پستها : 318
اگه صحرا یا دوستان دیگه لطف کنن اسم اصلی این پینوکیو رو به من بگن ممنون میشم:
پیاس : الان دیدم که شروین این کارتون رو قبلا پیدا کرده:
http://koodaki.forumotion.com/t2p795-topic#1990
خیلی ممنونم شروین. روی یوتوب هم هست:
https://www.youtube.com/watch?v=xsAk6Lwe__Q
پیاس ۲: معلوم شد اشتباه میکردیم! ایتالیاییه!
من میخوام دانلود کنم ببینم ترسم بریزه! یه کنجکاوی دیگه هم دارم. ما تو خونه به این میگفتیم «اون پینوکیو فرانسویاه». میخوام ببینم قضیه بویی از حقیقت برده بود یا نه. اینکه چه طور فکر کرده بودیم فرانسویه رو اصلا یادم نیست.
stalker- تعداد پستها : 256
59 عزیز ضمن تشکر ویژه از شما به خاطر «فیلم کامل بگذار زندگی کنم». در عجبم که چطور این فیلم را در این حجم کم تهیه کرده اید؟در ضمن زمانیکه از نرم افزار save 2 pc light استفاده می کنم پیغام unknown protocol میده.علت رو میدونین؟
من زمانیکه 8 سال داشتم برای اولین بار با پدرم به سینما رفتم و این فیلم را دیدم.اولین تجربه فیلم دیدن در سینما برای من آنقدر جذبه داشت که بعد از آن هر هفته با پدرم به سینما می رفتم .اکنون پدرم در قید حیات نیستند و من فکر نمی کردم روزی بتوانم دوباره این فیلم را ببینم و یاد آن روزها را زنده کنم.روی صندلی های مخمل سینما،چیپس گرم و صدای تخمه تماشاچیانی که توی سالن نشسته بودند و هیجاناتشان را با هم به اشتراک می گذاشتند.آن موقع از شنیدن صدای سوت در سینما یا خندیدن همه مردم با هم بسیار لذت می بردم ،مردمی که همدیگر را نمی شناختند ولی حس مشترکی داشتند.
به پاس زحمتی که کشیدید کلیپ زیر را به شما و باقی دوستان توانای این سایت تقدیم می کنم :
يک پني براي گاي (هدیه برای گای) Peril for the Guy-uk 1956
کارگردان: James Hill
فیلم سیاه و سفید انگلیسی در باره بچه هایی که روز جشن آتشبازی گای فوکس باعث لو رفتن چند تبهکار می شوند. علی (اندی) که در یک گاری می نشست، سیاه پوست بود .بچه ها لباس بابانوئل تنش کردند و به صورتش ریش مصنوعی چسباندند و از مردم پول جمع می کردند تا بتوانند برای جشن، وسایل آتش بازی و ترقه بخرند.بعد سر از یک قصر در آوردندکه خلاف کارها در آنجا ساکن بودند. بچه ها لورفتند و زندانی شدند و با ترقه علامت دادند. قصری که بچه ها در آن زندانی شدند یک در مخفی داشت که به شکل نقاشی یک مرد بود و برای اینکه باز شود باید دست می زدند به بینی نقاشیPeter Copley همان کسی بود که بینی اش را توی تابلو فشار میدادند تا در باز شود. سکانس ماقبل آخر فیلم توی یک فرودگاه متروکه می گذشت که آدم تبهکار آمده بود آنجا تا با هلیکوپتر فرار کند.این فیلم از روی یه داستان کودکان به همین اسم ساخته شده است.
http://davvas.com/a0m3j5i1l79y
من زمانیکه 8 سال داشتم برای اولین بار با پدرم به سینما رفتم و این فیلم را دیدم.اولین تجربه فیلم دیدن در سینما برای من آنقدر جذبه داشت که بعد از آن هر هفته با پدرم به سینما می رفتم .اکنون پدرم در قید حیات نیستند و من فکر نمی کردم روزی بتوانم دوباره این فیلم را ببینم و یاد آن روزها را زنده کنم.روی صندلی های مخمل سینما،چیپس گرم و صدای تخمه تماشاچیانی که توی سالن نشسته بودند و هیجاناتشان را با هم به اشتراک می گذاشتند.آن موقع از شنیدن صدای سوت در سینما یا خندیدن همه مردم با هم بسیار لذت می بردم ،مردمی که همدیگر را نمی شناختند ولی حس مشترکی داشتند.
به پاس زحمتی که کشیدید کلیپ زیر را به شما و باقی دوستان توانای این سایت تقدیم می کنم :
فیلم سیاه و سفید انگلیسی در باره بچه هایی که روز جشن آتشبازی گای فوکس باعث لو رفتن چند تبهکار می شوند. علی (اندی) که در یک گاری می نشست، سیاه پوست بود .بچه ها لباس بابانوئل تنش کردند و به صورتش ریش مصنوعی چسباندند و از مردم پول جمع می کردند تا بتوانند برای جشن، وسایل آتش بازی و ترقه بخرند.بعد سر از یک قصر در آوردندکه خلاف کارها در آنجا ساکن بودند. بچه ها لورفتند و زندانی شدند و با ترقه علامت دادند. قصری که بچه ها در آن زندانی شدند یک در مخفی داشت که به شکل نقاشی یک مرد بود و برای اینکه باز شود باید دست می زدند به بینی نقاشیPeter Copley همان کسی بود که بینی اش را توی تابلو فشار میدادند تا در باز شود. سکانس ماقبل آخر فیلم توی یک فرودگاه متروکه می گذشت که آدم تبهکار آمده بود آنجا تا با هلیکوپتر فرار کند.این فیلم از روی یه داستان کودکان به همین اسم ساخته شده است.
Negin 2- تعداد پستها : 244
Negin 2 نوشته است:[color=black]
[size=18]يک پني براي گاي (هدیه برای گای) Peril for the Guy-uk 1956
بینظیر بود. حرف نداشت. این مورد هم از اون چیزا بود که من خیلی دوست داشتم دوباره ببینم ولی اینقدر ازش کم یادم بود که نمیتونستم برای کسی توضیحش بدم. فکر کنید کل توضیحی که داشتم این بود که یه سری بچه بودن و تو بخش زیادی از داستان یه عده از آدم خوبها تو یک اتاق گیر افتاده بودن. تو یه صحنه هم یکی روی دماغ یک نقاشی میزنه و یه در مخفی باز میشه!
من کلی گشتم. غیر از ویدئوی ۶ دقیقهای که نگین گذاشت چیزی پیدا نکردم. خیلی حالم گرفته شد. اگه کسی لینک دانلود پیدا کرد به ما هم بگه.
mahmoody نوشته است:
سلام آقای محمودی
بله، در یوتوب یه تیکه های کوچیک از این کارتون هست
اسم اصلی این کارتون Un Burattino Di Nome Pinocchio هست که محصول 1972 کشور ایتالیاست
من این کارتون رو بصورت کامل دارم (نسخهء زبان اصلیش)، تقریبا" یک ساعت و نیم هست، حیف که حجمش خیلی بالاست وگرنه حتما" آپلود میکردم
این کارتون برای من خیلی خاطره انگیزه، خیلی دوست دارم دوباره بصورت دوبله همونی که از تلویزیون خودمون پخش شد ببینم، خیلی عجیبه که دیگه این کارتون هیچوقت پخش نشد!!!
اين مطلب آخرين بار توسط Shervin در الثلاثاء مايو 17, 2011 6:42 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
Shervin- تعداد پستها : 308
مرسی شروین جان. همون یوتوب کافیه. وقتی لینک دانلود خواستم هنوز پیداش نکرده بودم. پیاس رو بعدا اضافه کرده :-)
خواهش میکنم، بسیار خرسندم که انجام وظیفه میکنم خدمت شما دوستان در این فروم خوب و صمیمی.Negin 2 نوشته است:59 عزیز ضمن تشکر ویژه از شما به خاطر «فیلم کامل بگذار زندگی کنم». در عجبم که چطور این فیلم را در این حجم کم تهیه کرده اید؟در ضمن زمانیکه از نرم افزار save 2 pc light استفاده می کنم پیغام unknown protocol میده.علت رو میدونین؟
تغییر حجم فیلمها رو هم همانطور که چند ماه پیش در جواب به سوال شما درهمین بخش فروم خدمت شما گفتم
با برنامه خود ویندوز یعنی Windows Movie Maker انجام میدم.
سپاس ویژه برای فیلم "يک پني براي گاي" که خاطره مشترک کودکی همه ماست (از بس که تلویزیون پخش میکرد)،
اما شوربختانه وقتی فایل رو برای بارگذاری میفرستیم، در صفحه بعدی پیغام میده که
دریافتهای رایگان به حد نصاب رسیده و دیگه امکان بارگذاری رایگان نیست ظاهرن.
در مورد پیغام نرم افزار save2pc Light هم گمانم به این هست که چون من نسخه خودم رو در لینک قرار دادم،
این هست که شاید به این دلیل باشه. شما این نسخه رایگان رو از لینک زیر دریافت کنید،
به احتمال زیاد مشکلی دیگر نخواهد بود.
http://www.freedownloadscenter.com/Multimedia_and_Graphics/Video_and_Animation_Tools/save2pc_Light_Download.html
سلامت باشید.
پت و مت
پت و مت انیمیشنی میباشد که با استفاده از تکنیک لحظه ای (حرکت - توقف)
در کشور چک ساخته شده است. این انیمیشن دارای دو شخصیت به نام های
پت و مت می باشد که توسط Lubomír Beneš و Vladimír Jiránek ساخته شده است.
موضوع نمایش
این انیمیشن دو کاراکتر را نمایش میدهد که دچار مشکلات به وجودآمده توسط خود میشوند و سعی در
تصحیح اشتباهات با استفاده از تمامی وسایل ممکن و غیرممکن و خرده ریز میکنند که در نتیجه
مشکلات جدیدی به وجود میآید. با این حال هر دو اقدام به حل مشکل با روشهایی عجیب و غریب میکنند.
نکتهٔ خنده دار این مجموعه جایی میباشد که علاوه بر خنده دار بودن نمایش، دیدگاهی خوش بینانه
نسبت به زندگی را ارائه می دهد. این دو شخصیت رویایی هرگز با به وجودآمدن مشکلات جدید
دلسرد نمیشوند و مشکل را با روشهای تخیلی و نامتعارف حل میکنند.
این مجموعه همچنین به خاطر موسیقی زیبایش که توسط "پیتر اسکومال" ساخته شده است خاطره انگیز میباشد.
لازم به گفتن میباشد که اسم های پَت و مَت از کلمات «پَت لات» و «مَت لات»
که در زبان چکی به معنی "ماستمالی" کردن است گرفته شده اند.
تاریخچه
این دو کاراکتر نخست در سال ۱۹۷۶ میلادی در فیلم کوتاهی به نام (در انگلیسی The Tinkers) ظاهر شدند.
بعدأ، این دو در فیلم های کوتاه بیشتری ظاهرشدند و سریالهای تلویزیونی خود را به نام
... a je to (به انگلیسی... And that's it) ساختند.
این دو شخصیت در سال ۱۹۸۹میلادی "پت و مت" نامیده شدند و این برنامه نیز به نام آنان نامیده شد.
این مجموعه کم کم بین تمامی گروه های سنی محبوب شد. هرچند که در چکسلواکی سابق،
۳۵ قسمت اولیه این مجموعه تنها برای کودکان در فرمت های ۷ دقیقه ای تولید شده بود.
این مجموعه در سراسر دنیا محبوب گشت و کشورهای سوئد ٬ لهستان ٬ یوگوسلاوی ٬ ایسلند ٬ آلمان ٬ سوئیس ٬
برزیل ٬ فنلاند ٬ هلند ٬ کرواسی ٬ نروژ ٬ ایران ٬ مجارستان و چند کشور دیگر آن را نمایش دادند.
در سال ۱۹۹۳ میلادی، درزمانیکه چکسلواکی به چک و اسلواکی تقسیم شد،
لوبومیر بنس (Lubomír Beneš) - که درسال ۱۹۹۵ فوت کرد- استودیوی خود را به نام
AIF Studio در پراگ (تولید) و زوریخ (بازاریابی، فروش) افتتاح کرد و با تیم جدید خود ۱۴ قسمت دیگر
از این مجموعه را تولید و تمامی ۴۹ قسمت را راهی بازارهای جهانی کرد.
در سال ۲۰۰۵ میلادی ٬ ۷۸ قسمت بطورکلی با استفاده از ایده های تیم جدید ساخته شد.
در بین تیم جدید تولیدی مارک بنس پسر لوبومیر بنس نیز حضورداشت.
در ایران این سریال خاطره انگیز و بامزه "همینه" نامیده میشد و موسیقی آن نیز بسیار محبوب میباشد.
(از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد)
---------------------------
فایل زیر در بردارنده یک قسمت کامل و بسیار به یاد ماندنی از همینه میباشد.
همان قسمتی که پت و مت هوس خوردن مرغ بریان کرده بودند.
تقدیم به شما گرامیان.
http://s1.picofile.com/file/6674662972/Pat_Mat_1981.wmv.html
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
پت و مت انیمیشنی میباشد که با استفاده از تکنیک لحظه ای (حرکت - توقف)
در کشور چک ساخته شده است. این انیمیشن دارای دو شخصیت به نام های
پت و مت می باشد که توسط Lubomír Beneš و Vladimír Jiránek ساخته شده است.
موضوع نمایش
این انیمیشن دو کاراکتر را نمایش میدهد که دچار مشکلات به وجودآمده توسط خود میشوند و سعی در
تصحیح اشتباهات با استفاده از تمامی وسایل ممکن و غیرممکن و خرده ریز میکنند که در نتیجه
مشکلات جدیدی به وجود میآید. با این حال هر دو اقدام به حل مشکل با روشهایی عجیب و غریب میکنند.
نکتهٔ خنده دار این مجموعه جایی میباشد که علاوه بر خنده دار بودن نمایش، دیدگاهی خوش بینانه
نسبت به زندگی را ارائه می دهد. این دو شخصیت رویایی هرگز با به وجودآمدن مشکلات جدید
دلسرد نمیشوند و مشکل را با روشهای تخیلی و نامتعارف حل میکنند.
این مجموعه همچنین به خاطر موسیقی زیبایش که توسط "پیتر اسکومال" ساخته شده است خاطره انگیز میباشد.
لازم به گفتن میباشد که اسم های پَت و مَت از کلمات «پَت لات» و «مَت لات»
که در زبان چکی به معنی "ماستمالی" کردن است گرفته شده اند.
تاریخچه
این دو کاراکتر نخست در سال ۱۹۷۶ میلادی در فیلم کوتاهی به نام (در انگلیسی The Tinkers) ظاهر شدند.
بعدأ، این دو در فیلم های کوتاه بیشتری ظاهرشدند و سریالهای تلویزیونی خود را به نام
... a je to (به انگلیسی... And that's it) ساختند.
این دو شخصیت در سال ۱۹۸۹میلادی "پت و مت" نامیده شدند و این برنامه نیز به نام آنان نامیده شد.
این مجموعه کم کم بین تمامی گروه های سنی محبوب شد. هرچند که در چکسلواکی سابق،
۳۵ قسمت اولیه این مجموعه تنها برای کودکان در فرمت های ۷ دقیقه ای تولید شده بود.
این مجموعه در سراسر دنیا محبوب گشت و کشورهای سوئد ٬ لهستان ٬ یوگوسلاوی ٬ ایسلند ٬ آلمان ٬ سوئیس ٬
برزیل ٬ فنلاند ٬ هلند ٬ کرواسی ٬ نروژ ٬ ایران ٬ مجارستان و چند کشور دیگر آن را نمایش دادند.
در سال ۱۹۹۳ میلادی، درزمانیکه چکسلواکی به چک و اسلواکی تقسیم شد،
لوبومیر بنس (Lubomír Beneš) - که درسال ۱۹۹۵ فوت کرد- استودیوی خود را به نام
AIF Studio در پراگ (تولید) و زوریخ (بازاریابی، فروش) افتتاح کرد و با تیم جدید خود ۱۴ قسمت دیگر
از این مجموعه را تولید و تمامی ۴۹ قسمت را راهی بازارهای جهانی کرد.
در سال ۲۰۰۵ میلادی ٬ ۷۸ قسمت بطورکلی با استفاده از ایده های تیم جدید ساخته شد.
در بین تیم جدید تولیدی مارک بنس پسر لوبومیر بنس نیز حضورداشت.
در ایران این سریال خاطره انگیز و بامزه "همینه" نامیده میشد و موسیقی آن نیز بسیار محبوب میباشد.
(از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد)
---------------------------
فایل زیر در بردارنده یک قسمت کامل و بسیار به یاد ماندنی از همینه میباشد.
همان قسمتی که پت و مت هوس خوردن مرغ بریان کرده بودند.
تقدیم به شما گرامیان.
http://s1.picofile.com/file/6674662972/Pat_Mat_1981.wmv.html
یاد خاطرات کودکی گرامی.
شاد و سلامت باشید.
دوستان همینجوری اینو داشته باشن تا آینده
نام دقیق و کامل فارسی:میخواهم همه چیز را بدانم
!I wish to learn
Хочу всё знать!
گردوی دانش سخت است و محکم
اما نباشد ما را از آن غم
زیرا توانیم آن را شکستن
با نیروی می/خوا/هم بدانم
!I wish to learn
Хочу всё знать!
اما نباشد ما را از آن غم
زیرا توانیم آن را شکستن
با نیروی می/خوا/هم بدانم
اين مطلب آخرين بار توسط SMAM در الأحد مايو 22, 2011 12:42 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
برادر smam چه سورپرایزی !!!! .... اشکمان سر ریز شد !!!
tisto- تعداد پستها : 143
حیف که من اون کارتون رو یادم نیست اسمم :-(
ولی اینجا رو ببینید
https://koodaki-nojavani.forumfa.net/t17p240-topic#3445
ولی اینجا رو ببینید
دوستان من به تازگی شنیده ام که با برنامه IDM=Internet Download Manager میشه از یوتیوب کلیپها رو دانلود کرد؟کسی این کار رو امتحان کرده؟
1. ممنونم، "نگین" جان. دوست خوبمون، "59"، زحمت این کار رو کشید و از ایشون هم متشکرم. چه کارهای خوبی داره ارائه می شه.
2. بنده با IDM خیلی کار کرده بودم و چندین صفحه ی قبل از نسخه ی پرتابل این برنامه به عنوان یکی از ضرویات روی هر کول دیسکی نام بردم؛ اما، نمی دونستم این برنامه چنین قابلیتی داره.
به هر حال، با تأیید "محمد محمودی" عزیز، باز هم می رم سراغش.
"59" اون نرم افزاری رو هم، که جنابعالی نام بردید، حتماً امتحان می کنم.
Negin 2 نوشته است:از افزونه Flash Video Downloader موزیلا فایر فاکس استفاده کنید
3. "حمید" جان، بیشتر به ما سر بزن. خوشحال می شیم.
...................................
4. ماجراهای ململ
(0عصر بخیر بچه های 2!)
SMAM نوشته است:دوستان همینجوری اینو داشته باشن تا آینده
!I wish to learn
Хочу всё знать!
اما نباشد ما را از آن غم
زیرا توانیم آن را شکستن
با نیروی میخواهم بدانم
5. WOW!
اینجا رو ببین! عالی بود، "اسمم" جان. دو عکس اول خود خودشه. اسم فارسیش فکر می کنم همون "گردوی دانش" بود. توی لیست سیاه داشتیم:
40. "گردوی دانش": علمی و ساخت روسیه یا یکی از کشورهای بلوک شرق سابق (؟). تیتراژ اولش انیمیشن بود و پسری بلوند و کشیده، با پیرهن سفید و اورآل و شورت مشکی، با موشکی وارد تصویر می شد و جلوی گردویی از اون پایین می یومد، بعد اون موشک رو از تصویر بیرون می نداخت و پتکی برمی داشت و می خوند: "گردوی دانش سخت است و محکم/ لیکن، نباشد ما را از آن غم/ زیرا توانیم آن را شکستن/ با نیروی می/ خوا/ هم/ بدانم." و ضمن گفتن این تیکه های آخر، با پُتک گردوی بزرگی رو می شکست و عنوان برنامه از توی گردو می یومد بیرون. پسره شبیه "کوچولو" در کارتون "کوچولو و کارلسون" بود. بقیه ش، زنده و آموزشی و تو مایه های "چرا و به چه علت" بود. دهه ی 60. (سؤال من، "بابک" و "پدرام".)
6. فقط کاش لاتینی شده ی این روسی رو هم یکی کمکمون کنه.
Negin 2 نوشته است:59 عزیز ضمن تشکر ویژه از شما به خاطر «فیلم کامل بگذار زندگی کنم». در عجبم که چطور این فیلم را در این حجم کم تهیه کرده اید؟در ضمن زمانیکه از نرم افزار save 2 pc light استفاده می کنم پیغام unknown protocol میده.علت رو میدونین؟
7.اولاً بی نهایت ممنون. من هم یادم اومد.
8. دیگه این که، بالأخره کدوم درسته؟
8.1. هدیه برای گای
8.2. یک پنی برای گای
8.3. یا به قول "رامین"، "خطر برای گای".
9. فکر می کنم "بابک" عزیز؛ با اون حافظه ی چند ترابایتش، بتونه کمکمون کنه.
Emiliano- تعداد پستها : 1670
حالا چرا اشک!!!! لبخند که بهتره برادرtisto نوشته است:برادر smam چه سورپرایزی !!!! .... اشکمان سر ریز شد !!!
دیده بودم اما فراموش کرده بودم.سپاس برای یادآوریmahmoody نوشته است:حیف که من اون کارتون رو یادم نیست اسمم :-(
ولی اینجا رو ببینید
Emiliano نوشته است:
5. WOW!
اینجا رو ببین! عالی بود، "اسمم" جان. دو عکس اول خود خودشه. اسم فارسیش فکر می کنم همون "گردوی دانش" بود. توی لیست سیاه داشتیم:
40."گردوی دانش": علمی و ساخت روسیه یا یکی از کشورهای بلوک شرق سابق (؟). تیتراژ اولش انیمیشن بود و پسری بلوند و کشیده، با پیرهن سفید و اورآل و شورت مشکی، با موشکی وارد تصویر می شد و جلوی گردویی از اون پایین می یومد، بعد اون موشک رو از تصویر بیرون می نداخت و پتکی برمی داشت و می خوند: "گردوی دانش سخت است و محکم/ لیکن، نباشد ما را از آن غم/ زیرا توانیم آن را شکستن/ با نیروی می/ خوا/ هم/ بدانم." و ضمن گفتن این تیکه های آخر، با پُتک گردوی بزرگی رو می شکست و عنوان برنامه از توی گردو می یومد بیرون. پسره شبیه "کوچولو" در کارتون "کوچولو و کارلسون" بود. بقیه ش، زنده و آموزشی و تو مایه های "چرا و به چه علت" بود. دهه ی 60. (سؤال من، "بابک" و "پدرام".)
6. فقط کاش لاتینی شده ی این روسی رو هم یکی کمکمون کنه
5.نخست که بحث نکن اونی که تو فیلم بود همینهایی هست که نوشتم(نام فارسی و ....).چون منبعش بسیار موثق هست که به موقعش اونم رو میکنم
6.دوم اینکه هر کاری کردم و هرچی زور زدم نتونستم لاتین شده اش رو دربیارم در نتیجه اورژینال روسیش رو گذاشتم
7. و سوم اینکه عکس سومی که با 2تا بالاییش فرق داره مال خود قسمت نخست مجموعه هست که احتمالا" اینجا پخش نشده.دقت کنی میبینی از درون گردو عدد 1 بیرون اومده.تصادفا" توی یوتوب قسمت 322!!!با زیرنویس انگلیسیش هست.گرچه چون نمیتونم ببینمش شاید اصلا" ربطی نداشته باشه
اینم یک کلیپ از 3تا برنامه ایرانی(بدبختانه) که البته پشت سر هم هست که دارای اوج کیفیت ویدیویی نیز میباشد
3یرنامهء ایرانی
3یرنامهء ایرانی
[quote="ariangirl"]
آره خعلی بامزه بود من هم خندیدم زیاد
آزاده جان . اون کارتون که میگی مامفی نبود ؟
چرا دیگه مامفی بود . عکسش رو هم واست میذارم
[/quote
جدی اسمش مامفی بود ؟ من فکر میکردم مامفی همون فیل عروسکیه . ولی ظاهرا درست میگین. سپاس
همین حالا دوباره عکسی که گذاشتین رو دیدم . به روسی نوشته فانتیک . بله این درسته فانتیک . خیلی ممنون دوست من
tisto نوشته است:.... پسرهای کاتا کار که جفتک مینداختن رو توی تیتراژ دهه فجر ....
...خیلی با حال بود
آره خعلی بامزه بود من هم خندیدم زیاد
آزاده جان . اون کارتون که میگی مامفی نبود ؟
چرا دیگه مامفی بود . عکسش رو هم واست میذارم
[/quote
جدی اسمش مامفی بود ؟ من فکر میکردم مامفی همون فیل عروسکیه . ولی ظاهرا درست میگین. سپاس
همین حالا دوباره عکسی که گذاشتین رو دیدم . به روسی نوشته فانتیک . بله این درسته فانتیک . خیلی ممنون دوست من
1. هدیه ی امروز من یه فایل تصویری از "کلاه قرمزی 90"ه؛ اما، قبلش یه مقدمه لازمه:
2. بعضی وقت ها شعرها اون قدر از عمق و معنی برخوردارن! ؛ که، نمی شه قافیه ها رو حدس زد.
به این مثال ها توجه کنید:
ای پیر ما، ای میر ما، بنشین به روی
صندلی!
دیدید؟ شاعر (احتمالاً "مولوی"؟ ) شنونده رو غافلگیر می کنه.
یا این یکی:
هر کسی کاو می رود به قونیه/ بی گمان یا شاعره یا
سوپوره!
یا:
سیر در آفاق و انفُس می کنند/ مردمان شهر ما
نی می رنند!
فکر می کنم مثال کافی باشه. در این فایل تصویری شاعر (احتمالاً "حافظ"؟) می گه:
با پلخمون نگاهت چغک دلمو زدی
(با تیرکمون نگاهت گنجشک دلم را زدی)
تو مو ره گولم زدی
(تو منو گولم زدی)
دست به این
کُلام زدی!!!!!!!
ببینید:
http://uploadtak.com/images/3g3ockdckksnpi2flii.rar
SMAM نوشته است:اینم یک کلیپ از 3تا برنامه ایرانی(بدبختانه) که البته پشت سر هم هست که دارای اوج کیفیت ویدیویی نیز میباشد
3یرنامهء ایرانی
3. عالی بودن؛ بخصوص، سومی ("می گی نه، نگاه کن") یه چیز دیگه بود. این اولین کار "آرام جعفری" عزیز بود.
اینم مدرک تصویری(تقدیم به همهء دوستان)
گردوی دانش
گردوی دانش
Emiliano نوشته است:3. عالی بودن؛ بخصوص، سومی ("می گی نه، نگاه کن") یه چیز دیگه بود. این اولین کار "آرام جعفری" عزیز بود.
SMAM نوشته است:اینم یک کلیپ از 3تا برنامه ایرانی(بدبختانه) که البته پشت سر هم هست که دارای اوج کیفیت ویدیویی نیز میباشد
3یرنامهء ایرانی
۱. این فایل خیلی خوب بود! من با بخش دوم که «ملک مطیعی» هم توش بود خیلی حال کردم. کلا یادم رفته بود این برنامه رو.
۲. میخوام یک برنامهای رو توضیح بدم که به احتمال زیاد یاد دوستان پیشکسوت اینجا (خصوصا اسمم که این جور مواقع کم نمیآره) باید باشه. یعنی امیدوارم باشه، چون خیلی دوست دارم دانلودش کنم و ببینمش...
یک فیلم سینمایی مربوط به برنامهی کودک بود. خارجکی بود. یک پسر کوچک (حدودای دبستان) تو یک بیمارستان بستری بود و دستش (یا پاش) توی گچ بود. از اینکه نمیتونست راحت اینور اونور بره خیلی ناراحت بود. یکی توی بیمارستان شروع میکنه براش یه قصهای رو تعریف کردن. قصه رو که تعریف میکنه دوربین میره توی قصه و ماجراها رو به تصویر میکشه. ماجرای قصه در صدههای گذشته اتفاق میافتاد و کلی توش شمشیربازی داشت، از اون شمشیرهای تیز که حتما دیدید «وینسنت» هم داشت. (اصلا من فکر میکنم خود بازیگر وینسنت هم تو این فیلم بود! البته من سابقهام در شبیه دیدن قیافههای افراد متفاوت خیلی خوبه...). نکتهای که یادم میآد اینه که شخصیتهایی که با پسرک تو بیمارستان بودن هم توی این داستانی که تعریف میشد وارد میشدن... به طور خاص تو یه صحنه فکر کنم توی یک مبارزه (که داره تعریف میشه) شمشیر یکی میچسبه به سقف و نمیتونه مبارزه رو ادامه بده.... و یکی از افراد اون اتاق بیمارستان به اون صحنهی مبارزه ربط داشت..
خیلی جسته گریخته نوشتم ولی امیدوارم باعث شده باشه یادتو بیاد کمک کنید اسم اصلی یافت شه...
صفحه 39 از 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
مواضيع مماثلة
» سیاه، سفید، خاکستری
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» همشاگردي سلام
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
» برنامه های كودك و نوجوان تلويزيون ايران از گذشته تا اکنون
» امواج صوتي گمشده (مخصوص كليپهاي صوتي از كارتونها، سريالها، فيلمهاي قديمي كودك و نوجوان و رادیو)
» همشاگردي سلام
» فیلمها و برنامه های تلویزیونی روی طاقچه ذهن کودکی
صفحه 39 از 40